brak logo

Hexon II Jarosław Pielak-Tralewicz

Warszawa

Opinie o Hexon II Jarosław Pielak-Tralewicz

Anonymous 2011-09-07 00:02:10
Gdy by nie to że tam pracowałem to może bym uwierzył w powyższe brednie pisane przez właściciela tej całej śmiesznej firmy. Praca tam to totalna porażka. Najniższa krajowa na umowie, brak jakiegokolwiek systemu motywacyjnego w stosunku do pracownika. Mało tego pracownika traktuje się jak (usunięte przez administratora) Szef tej firmy uwielbia czepiać się pracowników o wszystko i podnosi mały problem do rangi praktycznie katastrofy światowej. Praca po godzinach pracy za darmo to standard w tej firmie. Zalecam wszystkim unikanie tego pracodawcy bo to zwykły (usunięte przez administratora). Już nie wspomnę o chodzenie i przypominanie się żeby zapłacił łaskawie pensje.
1
SZOK 2012-05-11 09:58:36
PRACODAWCA ZATRUDNIAJĄC NIE MÓWI NIC O ZATRUDNIENIU NA NAJMNIEJSZĄ ŚREDNIĄ KRAJOWĄ A RESZTA POD STOŁEM PÓŹNIEJ UDAJE ŻE NIE WIE O CO CHODZI.KOMBINATOR.NIE PŁACI ZA NADGODZINY I JESZCZE ROBI WIELKIE ALE JAK CHCE KTOŚ WYJŚĆ WCZEŚNIEJ.SAM JEST NIE W PORZĄDKU A WYMAGA ABY CZŁOWIEK MEGA ANGAŻOWAŁ SIĘ W PRACĘ.A I NAJWAŻNIEJSZE STOSUJE PRAKTYKI UKRYWANIA ZAROBKÓW,TZN.NAJLEPIEJ ABY WSZYSTKO BYŁO DO RĘKI NIC NA KONTO-ZERO KONKRETOW-ODRADZAMMMMMMMMM!!!!!!!
jola50 2012-06-24 14:35:27
Stereotyp nowobogackiego. Człowiek(?) z nizin wjechał po cudzych plecach na stołek i szefuje. Zero człowieka - 100% pijawki.
2
Ktoś tam 2012-07-18 18:02:09
\"Dla ludzi z Warszawa\" to na pewno dobra praca :)
A to, że Bronisława pisze w rodzaju męskim tzn \" Dla ludzi z Warszawa CHCIAŁBYM stwierdzić ... \" to już daje 100% gwarancji, że pisał to ten pseudo szef czyli sam (usunięte przez administratora). Śmiech na sali. Ktoś kto tam pracował nigdy w życiu nikomu by nie polecił tej firmy. O właścicielu mogę powiedzieć tylko jedno: najgorszy pracodawca na świecie. Nie wiem jak to się stało, że ktoś taki prowadzi firmę. To jak by dzieciaka posadzić na fotelu szefa i to takiego mocno rozwydrzonego. Ten gość nie potrafi zarządzać firmą, a już tym bardziej ludźmi. To jakaś totalna pomyłka.
Odradzam serdecznie pracę w tej firmie no chyba, że ktoś lubi takie byle co.
Paranoid 2012-08-08 20:48:22
Niestety nie mogę zgodzić się z tym co napisał? ee napisała? (nie wnikam bo to pewnie \"skomplikowane\") bronisława_65... Przedsiębiorstwo posiada pozytywną opinię? heh ciekawe, pracując tam nie widziałem zadowolonego pracownika. Straszne wykorzystywanie pracownika przez PANA. Zarobki dla niewymagających będą pewnie ok, oczywiście mowa o pieniądzach które dostaniemy do ręki bo ta najniższa krajowa na umowie... sami wiecie jaka jest.
Problemy z wzięciem dnia wolnego bo te przecież są niepotrzebne...
PAN do pracownika nie ma żadnego szacunku bo to szaraki, a on jest PANEM i to jest byznes
Szkoda mi tylko ludzi marnujących się w tej firmie
Był bym zapomniał, PAN na rozmowie kwalifikacyjnej wydawał się świetnym pracodawcą, pozytywnym człowiekiem. Wystarczyło kilka dni i okazało się, że widocznie minął się z powołaniem aktorskim.
Odradzam pracę u PANA i ojca PANA z resztą też PANA
High Five!
Magda 2012-12-05 09:54:53
Każdy z reguły kto pisze źle, jest człowiekiem który szuka dziury w całym. Prawda jest taka, że jest to jeden z lepszych biuroserwisów w Warszawie i okolicach, Właściciel sam doszedł do wyników ciężką pracą. Osób które pracują powyżej 5-10 lat jest więcej niż 50% w to chyba o czymś świadczy. Wszystkie nieroby niech wracają skąd przyjechały za tzw. pracą.
1
Adam 2012-12-06 17:04:44
PRACUJĘ W FIRMIE PONAD 8 LAT I JEST OK. ROTACJA LUDZI JEST ZNIKOMA, A BIURZE I WŚRÓD HANDLOWCÓW PRAKTYCZNIE W OGÓLE. ATMOSFERA JEST REWELACYJNA, WŁAŚCICIEL MŁODY I Z DUŻYM DOŚWIADCZENIEM W BRANŻY. NIE MA PROBLEMÓW Z WYNAGRODZENIEM, KTÓRE JEST NA DOŚĆ DOBRYM POZIOMIE NA WARSZAWĘ.
1
TAAAA 2013-01-16 19:15:10
TAK CIEKAWA JESTEM CZY OSZUKUJAC PRACOWANIKA NA ROZMOWIE WSTEPNEJ TO DOBRZE SWIADCZY O PRACODAWCY.NIE PLACAC NA NADGODZINY I WYMAGAJAC I PLACAC NA CZAS I LASKAWIE OZNAJMIAJAC ZE ZAPOMNIAL TO JEST WPORZADKU
TAAAA 2013-01-16 19:16:24
HEHE ZNIKOMA ROTACJA LUDZIEEEEEEEEEEEE NIE KLAMCIE PROSZE
taaa 2013-01-16 19:25:11
Magda - 2012-12-05 09:54:53

Każdy z reguły kto pisze źle, jest człowiekiem który szuka dziury w całym. Prawda jest taka, że jest to jeden z lepszych biuroserwisów w Warszawie i okolicach, Właściciel sam doszedł do wyników ciężką pracą. Osób które pracują powyżej 5-10 lat jest więcej niż 50% w to chyba o czymś świadczy. Wszystkie nieroby niech wracają skąd przyjechały za tzw. pracą.
nieroby...ja pracę w nadgodzinach się płaci to raz a dwa trzeba się szanować ;] po prostu!
Magda 2013-01-22 14:12:13
Człowieku, co Ty piszesz, ludzie sa zadowoleni z pracy, a Ty chyba jesteś jedną z tych osób które się nie nadawały i Im Szef podziękował. Lepiej wracaj z Wioski z której przyjechałeś/aś. Po co takie złośliwości po straconej pracy, idź na bezrobocie to nie będzie nadgodzin, a kasa za darmo.
1
Magda 2013-01-22 14:27:43
Mam wrażenie, że nick Paranoid i Taaaa to ten sam nieudacznik. Po co się kobieto znęcasz nad człowiekiem, który robi fajny biznes i szanuje ludzi. Nie wyszło Tobie to chyba jest jasne, że jesteś do niczego, gdy ludzie pracują latami i zarabają fajne pieniądze.
1
Paranoid 2013-02-02 17:45:02
Paranoid to nie taaaa i nie jest kobietą. Nieudacznikiem? Możliwe skoro nie pracuje już w tej firmie... :)
Niesamowite jest to jak zaciekle (usunięte przez administratora) walczy o dobrą opinię. No ale może i ma rację?
Michal 2013-02-16 08:00:15
PRACA JEST OK, ZAROBKI NA CZAS A FIRMA SIĘ ROZWIJA.
1
taaa 2013-04-10 17:39:33
ŻAL MI TYCH LUDZI KTORZY ZA WSZELKA CENE SIEDZA W PRACY KTORA ICH MORLANIE WYKANCZA BO GODZA SIE NA PONIZANIE PRZEZ NIBY WIELKIEGO SZEFA.
SMUTNE ZE OSZUKUJA SAMEGO SIEBIE...
(usunięte przez administratora)
.. 2013-04-10 17:43:43
W SUMIE MOGE SIE PODAC ZA KAZDA OSOBE ABY SKOMENTOWAC TEGO PANA,A SKORO KTOS TAM PRACOWAL WIE JAK BYLO I SIEDZIAL W TYM...NIE PISZE TEGO TAK OD CO TYLKO ABY INNY POZNALI PRAWDE JAK JEST I UWAZALI NA NIE KOMPETENTYNYCH PRACOWCOW...WYSTARCZY ZROBIC ANONIMOWA ANKIETE WSROD PRACOWNIKOW,NAGRAC NA DYKTAFON SLOWA SZEFA KTORE MOWIL I KTORE ZROBIL.(usunięte przez administratora)
1922marian 2013-06-10 19:21:34
Magda nie bądź taki (usunięte przez administratora)!!! Prawda jest taka że facet(? ) jest (usunięte przez administratora) dla swoich dobroczyńców którymi są jego pracownicy. Powinien ich co rano w (usunięte przez administratora) całować i prosić o wyrozumiałość za swój wredny charakter. Nie wiem jak można być taką rurą dla ludzi dzięki którym ma chleb.Wstydź się (usunięte przez administratora)
gosc 2013-08-02 13:34:59
zgadzam się w 100%~~~~~~~~~~~~
michal 2013-10-20 15:14:48
Praca przyjemna, pracuje 9 lat i rozwijamy się. Praca stała bez żadnych ukrytych ważnych szczegółów. Wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma więc oczywiście napisać źle można o każdym.
Co ważne, pensja dobra i na czas. Ekipa stała i zgrana. Można się przyczepić do polityki firmy a el nie Mi to oceniać.
1
pracownik 2013-11-26 19:48:55
Praca oki, nie ma nic do dodania oprócz kasy na czas jak na obecny rynek pracy!
1
super ziom 2014-07-16 07:02:39
ta firma to jedna wielka pomylka a ten laskawca zwany szefem i jefo ojciec ktorzy mysla ze sa panami swiata to juz kompletne dno stary to analfabeta i przyglup ktory ma sie za najmadrzejszego na swiecie i ludzi traktuje jak smieci i tylko wszystkich pogania a ten smieszny szef mysli ze nie wiadomo kim jest i o wszystko trzeba sie chodzic prosic bo wielki laskawca albo zapomnial zaplacic albo kiedy sa wyplaty wyjechal na tygodniowy urlop i zdziwiony ze ludzie maja oplaty do 10 i nie maja odlozonych pieniedzy na nie na jakim swiecie Ci polmozgi zyja kazdy ich obowiazek w stosunku do pracownika jest wykonywany z wielka laska a ty masz murzynie pracowac ile mozesz i najlepiej nic nie mow o pieniadzach bo to temat tabu nadgodziny za darmo wszystko masz robic gratis zadnej motywacji tylko wrzask na magazynie wieska analfabety ktory skonczyl 2 klasy podstawowki i jest bogiem smiech z tych ludzi ale to wszystko sie odwroci kiedys i zeby ich tak ludzie szmacili szczerze im tego zycze nie pozdrawiam i madrym ludziom szczerze odradzam prace w tej firmie ja zmarnowalem pare lat u tego laskawcy ludzie nie popelnijcie mojego bledy odradzam w 100%
3
Lukasz 2014-08-11 10:51:24
FIRMA OK, KASA OK I NA CZAS. KAŻDY KTO PRACUJE I ROBI SWOJE MA DOBRZE. WIDZĘ, ŻE OPINIE ZŁE NA TEMAT TEJ FIRMY TO WYŁĄCZNIE LUDZIE KTÓRZY MAJĄ PROBLEM ZE SOBA I ZWALAŁY PRACE NA INNYCH JAK I NA MNIE. ROBIĘ SWOJE, KASE DOSTAJĘ NA CZAS, JEŚLI POTRZEBA ZALICZKI TO DOSTAJĘ.
1
Łukasz 2014-08-28 09:00:05
Tak Eurooffice to znak handlowy HEXON II. Naprawdę Firma jest OK. Polak jak to Polak, nie napisze nic dobrego, ale spójrz się źle to napluje Ci w twarz za nic.
PSZ 2014-08-28 09:08:03
Pracuje w Firmie kilkanaście miesięcy i jestem raczej jedną z młodszych stażem pracownikiem. Wszędzie dobrze gdzie nas niema. Kasa jest na czas i to najważniejsze. Ludziom pracować się nie chce i to jest powód złych opinii. Pracowałem w Korporacji i małych Firmach, ale tu jest uczciwie i nie żyję z miesiąca na miesiąc.
Obcy 2014-08-30 07:30:11
Znajmoy pracuje kilka lat i jest zadowolony. Próbowałem się wbić, ale jak dowiedzieli się, że się znamy to na to samo stanowsko nie przyjeli.
zgnij oszuscie 2014-09-12 07:39:05
Bede to pisac pomimo tego ze nie pracuje tam juz 3lata.najgorsza praca jaka mi się trafila.komplemty brak szacunku do ludzi.traktowanie ich jak popychow.uwaga no pensje są nie na czas zawsze dwa trzy dni obsowy a za nadgodziny nawet hrabia nie zapłaci...bo po co...nie dość ze polowa osób to kolesiostwo to oszukuje nie mówiąc na rozmowie o prace ze zatrudnia za najmnieksza a reszta pod stołem.kretacz jeden a sam dwa samochody...wycieczki itp...
za zadne pieniadze 2014-09-12 07:47:17
Jezeli nie chcecie stracić czasu i nerwów to szczerze odradzam...a powyższe poniżanie ludzi i nazywanie ich debilami to typowe dla tego pana.nie dajcie sie zgubić na rozmowie kwalifikacyjnej bo tam jest bardzo milutki.pamietajcie ze podpisujecie listę obecności wiec zawsze możecie isc do sadu i sie wyklocac za nadgodziny za które nie placi bo macie tylko tyle co na umowie przecież a reszta to lewizna.jeden handlowiec juz się wykonczyl...odradzam prace w dziale obsługi klienta i zakupów no handloxow to jakos traktuje bo robią na niego i jego zonke i coreczki
s 2014-09-12 07:49:25
Znikoma????to gdzie ty pracujesz???
s 2014-09-12 07:55:54
Jezeli ktos trafi na taka sama osobę poziomem co ten pan to nie dziwne ze ocenia go dobrze jak sam tak ocenia luddzi.a adamama pamiętam jak sie darl na nie jedna osobę...krzyki darcia to standard
JEST OK 2014-11-07 17:45:03
PRACUJĘ KILKA LAT I TAKIE NIEROBY JAK POWYŻEJ NIECH SAMI ZAŁOŻĄ DZIAŁALNOŚĆ I ZATRUDNIA TAKICH NIEROBÓW TO SZYBCIEJ SIĘ ZAMKNĄ NIŻ SIĘ OTWIERALI. PO CO SZYKANOWAĆ LUDZI KTÓRYM COŚ WYCHODZI. PRACA OK I KASA NA CZAS
snesor 2015-01-27 09:52:12
Ale czy uważacie to za przejaw jakiejś dobrej woli? Terminowe płatności powinny być standardem w takich firmach. Zastanawiam się tylko gdzie podziała się godność pracowników, którzy naprawdę widzę że byliby w stanie zrobić wszystko za pieniądze.. Takie zachowanie jest dalekie nieadekwatne do pracy w tej firmie. Chyba, że oferują naprawdę niezłą gotóweczkę.
1
z daleka od tego klamcy 2015-01-28 15:52:14
kasa nie jest na czas...zawsze były opoznienia, i laskawie szef spojrzal ze nie przeslal ale mowil ze przeslala oszust jeden.

AAAAAAAAAAAAAAAAA I NAJWAZNIEJSZE ZE OBIECUJE JEDNO NA ROZMOWIE A ROBI DRUGIE I JAK ZA KOMUNY DAJE JAKIES WYCINKI Z PENSJA I LASKAWIE NA KONTO PRZELEWA BO WSZYSCY JAK PAROBKI CZEKAJA LASKAWIE 1 GO ZE DA I DO REKI KASE - BO WIADOMO UKRYWA DOCHODY
Nowy 2015-11-06 16:39:05
Pracuję krótko bo ok roku i jest ok. Nie ma problemu z kasą, jest na dobrym poziomie w przeciwieństwie do poprzednich pracodawców. Zawsze mogło być lepiej, ale co tam.
Ci którzy są nierobami zawsze narzekają!!!
Adam 2016-07-03 12:57:18
Kasa jest ok jak na Warszawskie warunki a co najważniejsze terminowo
Kandydat 2016-11-18 22:27:26
Czy można liczyć na jakieś premie świąteczne?
Zostaw swoją opinię o Hexon II Jarosław Pielak-Tralewicz - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hexon II Jarosław Pielak-Tralewicz