brak logo

Basketo Emilian Tomczak

Pakość

Opinie o Basketo Emilian Tomczak

baski 2014-07-11 11:35
jakaś firma (usunięte przez administratora)szukająca wiecznych stażystów, odradzam
10
anonim 2014-09-26 22:01
Możesz napisać coś więcej, będę mieć rozmowe kwalifikacyjną w przyszłym tyg. ?
1
biti 2015-07-11 18:12
pracuje od kilku lat i nie narzekam - miła atmosfera w pracy - fajni ludzie, umowy o pracę mają wszyscy pracownicy
9
eww 2015-08-07 15:52
młody zgrany zespół - elastyczne godziny pracy - polecam dla osób związanych ze sportem ( dostęp do najnowszych kolekcji)
5
ramosa 2015-11-05 12:57
ta firma szuka chyba ludzi z doktoratem, bo rekrutacje trwają już chyba dobry rok i non stop szukają :D

1
evilllll 2015-11-30 21:51
Należało by zapytać PIP co sądzą o firmie. Bądź dotrzeć do pracowników i ex pracowników. Może oni powiedzą co sądzą. Wspaniali ludzie tam pracują. pracodawca woli jednak bazować na książkach za 10 zl niż słuchać doświadczonych pracowników. Nie polecam współpracy ... Niestety ...
2
Eduardo 2016-04-13 11:19
Byłem zainteresowany pracą w tej firmie już miałem składać CV lecz niestety pracodawca jest na czarnej liście pracodawców Inowrocławia ( profil na Fb) i niestety odstraszylo mnie to a szkoda ...
1
seneg 2016-10-07 10:49
o co z tą firmą chodzi, że nie przerwanie są te same ogłoszenia na inoonline, olx. Ciągle szukają specjalisty ds. marketingu etc.
LordVader 2016-10-07 17:32
Bo właściciel stawia na swój zysk za wszelką cene w nosie ma opinie pracowników. Kazdy pracuje 3 miesiące i ma dość lub sam zostaje "zwolniony" kiedy ten powie swoje zdanie itp. Nie polecam tej firmy ten facet to jawny oszust i tyle takie jest moje zdanie.
1
Expracownica 2016-10-08 14:49
Naprawdę nie polecam wam tej firmy. Współpraca z tą firmą zakończyła się szybko jak tylko zorientowałam sie o co tam chodzi ... może i szef chce dobrze ale mu to nie wychodzi. Chociaż ludzie pracujący są super. Praca tam to wyzysk i psychiczne wykończenie.
5
fg 2016-10-09 13:30
@Expracownica a czy mogłabyś napisać dlaczego i o co chodzi? mysle ze dużo ososb to zainteresuje jednak
Alicja 2017-04-27 16:11
@Expracownica, dlaczego nie polecasz pracy w Basketo Emilian Tomczak? Czy możesz uargumentować swoją wypowiedź? Co jest powodem, dla którego masz negatywne podejście do firmy? Ważne jest również stanowisko, na którym byłeś zatrudniony, ponieważ warunki pracy, atmosfera różnią się od siebie w zależności od obejmowanego stanowiska.
Zostaw swoją opinię o Basketo Emilian Tomczak - Pakość
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Basketo Emilian Tomczak