brak logo

Basketo Emilian Tomczak

Pakość

Opinie o Basketo Emilian Tomczak

baski 2014-07-11 11:35:47
jakaś firma (usunięte przez administratora)szukająca wiecznych stażystów, odradzam
9
anonim 2014-09-26 22:01:36
Możesz napisać coś więcej, będę mieć rozmowe kwalifikacyjną w przyszłym tyg. ?
1
biti 2015-07-11 18:12:37
pracuje od kilku lat i nie narzekam - miła atmosfera w pracy - fajni ludzie, umowy o pracę mają wszyscy pracownicy
8
eww 2015-08-07 15:52:22
młody zgrany zespół - elastyczne godziny pracy - polecam dla osób związanych ze sportem ( dostęp do najnowszych kolekcji)
4
ramosa 2015-11-05 12:57:42
ta firma szuka chyba ludzi z doktoratem, bo rekrutacje trwają już chyba dobry rok i non stop szukają :D

1
evilllll 2015-11-30 21:51:52
Należało by zapytać PIP co sądzą o firmie. Bądź dotrzeć do pracowników i ex pracowników. Może oni powiedzą co sądzą. Wspaniali ludzie tam pracują. pracodawca woli jednak bazować na książkach za 10 zl niż słuchać doświadczonych pracowników. Nie polecam współpracy ... Niestety ...
2
Eduardo 2016-04-13 11:19:58
Byłem zainteresowany pracą w tej firmie już miałem składać CV lecz niestety pracodawca jest na czarnej liście pracodawców Inowrocławia ( profil na Fb) i niestety odstraszylo mnie to a szkoda ...
1
seneg 2016-10-07 10:49:05
o co z tą firmą chodzi, że nie przerwanie są te same ogłoszenia na inoonline, olx. Ciągle szukają specjalisty ds. marketingu etc.
LordVader 2016-10-07 17:32:31
Bo właściciel stawia na swój zysk za wszelką cene w nosie ma opinie pracowników. Kazdy pracuje 3 miesiące i ma dość lub sam zostaje "zwolniony" kiedy ten powie swoje zdanie itp. Nie polecam tej firmy ten facet to jawny oszust i tyle takie jest moje zdanie.
1
Expracownica 2016-10-08 14:49:59
Naprawdę nie polecam wam tej firmy. Współpraca z tą firmą zakończyła się szybko jak tylko zorientowałam sie o co tam chodzi ... może i szef chce dobrze ale mu to nie wychodzi. Chociaż ludzie pracujący są super. Praca tam to wyzysk i psychiczne wykończenie.
1
fg 2016-10-09 13:30:34
@Expracownica a czy mogłabyś napisać dlaczego i o co chodzi? mysle ze dużo ososb to zainteresuje jednak
Zostaw swoją opinię o Basketo Emilian Tomczak - Pakość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Basketo Emilian Tomczak