brak logo

Ika Bud S.C. Tomasz Serwaczak Marcin Serwaczak

Wrocław

Opinie o Ika Bud S.C. Tomasz Serwaczak Marcin Serwaczak

admin 2015-08-09 16:47:45
Czy firma Ika Bud S.C. Tomasz Serwaczak Marcin Serwaczak zasługuje na miano dobrego pracodawce? Jak oceniacie warunki pracy? Piszcie w komentarzach na forum?
Dżurek 2015-08-23 22:57:05
Uwaga. Pan Tomasz to po prostu oszust. Sklepy internetowe to ściema.
on 2016-01-06 23:39:12
A ja pracowałam tam i co prawda zdarzały się opóźnienia w zapłacie kontrahentom - ale w tej branży to normalne - ale mi jako pracownicy płacił zawsze na czas...
Ed 2016-01-27 13:47:47
Uwaga na zaliczki! Oszust wystawia proformy i bierze zaliczki później nie dostarcza towaru nie odbiera tel a jak odbierze tłumaczy się że zaraz sprawdzi temat i nie oddzwania! Nie wystawia faktur! Potrzebna była interwencja PROKURATURY I POLICJI.
.... 2016-02-04 14:52:22
A ja nie miałem żadnego problemu z dostawą od nich... Dziwi mnie naprawdę skąd takie opinie... Czarny PR ??
Monika 2016-02-23 22:43:57
To prawda to oszusci i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biora zaluczki wystawiają faktury proformy, nie ma towaru i nie odbieraja telefonow!!!!!
rotasz 2016-04-24 17:13:40
nie spotkałem się z takimi praktykami tej firmy, u mnie zawsze wszystko jest na czas i zgodnie z prawem
Nick 2016-11-08 09:23:43
Czy ktoś ma aktualne nr tel do Serwaczaka
Zostaw swoją opinię o Ika Bud S.C. Tomasz Serwaczak Marcin Serwaczak - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ika Bud S.C. Tomasz Serwaczak Marcin Serwaczak