brak logo

Astra-Telecom

Nowy Sącz

Opinie o Astra-Telecom

anonim 2011-03-25 07:59:33
Przed momentem widziałem 4 opinie teraz 1.Generalnie przyłączam się do opinii (usunięte przez administratora).Zarobki bardzo niewygórowane.Podobno profity komputery,telefony,samochody,świetne wyposażenie biur są pewnie powodem słabszych zarobków.Dostałem ofertę od Prezesa firmy,jeszcze przemyślę warunki finansowe.
Tomek 2011-05-23 09:20:57
Twierdzę, że te wszystkie opinie stworzył sam Prezes firmy w celach marketingowych. Wszystkie są tendencyjne i zupełnie nieprawdziwe, chyba że chodzi o zarobki :) Nie sądzę również, że wszystkie osoby robią takie same błędy interpunkcyjne :) a tak naprawdę Firma jest nierzetelna, niesłowna, brak w niej kompetentnych pracowników o czym mogą potwierdzić niezadowoleni klienci z sektora publicznego i prywatnego. Świadczy o tym wiele zerwanych umów i chyba brak nowych. Firma po prostu oszukuje ludzi tanimi gierkami: "pracuj, -jutro- będziesz wielki, będziesz dużo zarabiał... i na tym się kończy". Niestety słaby rynek pracy w nowosądecczyźnie umożliwia to Właścicielowi. Zdecydowanie nie polecam - chyba że nie macie innego wyjścia...
1
Tomek 2 2011-05-24 02:22:27
Jestem pracownikiem tej firmy.Nie broniąc szefa lub jak został nazwany prezesa jego głównym błędem za który mam żal to pozostawienie kluczowych umów pracownikom ,takim jak rzekomy Tomek a w rzeczywistości może moja koleżanka lub kolega z którymi żaden klient niechcę współpracowac.Nie wydaje mi się aby szef czytał te opinie a co dopiero je tworzył .Za pozostawienie części klientów w rękach nieudaczników należy mu się dobry kopniak,bo czuje że zostanę bez pracy .
Mira 2011-05-24 02:51:28
Potwierdzam należy mu się (usunięte przez administratora) .Firma chulała na pół polski. Zachciało sie szefowi tworzenia marketingu,biura organizacyjnego.Dobrał sobie tlenioną blondynę i byłego informatyka w garniturze.
Eryk 2011-11-02 09:55:24
Porządna solidna firma,wdraża fajne rozwiązania w informatyce i automatyce budynkowej.Bardzo dynamiczna .Konkretni goście .
Krzychu 2012-09-21 07:58:05
Ja pracowałem w Astrze sześć i pół roku, była to najlepsza praca w moim życiu. Pieniądze były dobre, a czasami nawet bardzo dobre. Szef firmy był dla mnie wyrozumiały i wiele razy wybaczył mi moje błędy i potknięcia. Niestety pod koniec roku \\\"przegiąłem pałę\\\" i musiałem odejść.
Chcę wam tylko uzmysłowić, że w Astrze da się pracować i nieźle zarabiać, trzeba tylko robić swoje i nie gwiazdorzyć.
Artur 2014-07-04 11:40:08
Firma nie płaci pracownikom szczerze unikajcie jak ognia
3
dss 2014-07-04 11:41:48
a kiedy zapłacicie wynagrodzenie za prace
2
Mariusz 2015-04-14 09:08:17
Fakt że firma cokolwiek tobie zapłaciła , to ich głupota . Płacenie za leżenie to tylko na filamch
Brygadzista 2015-04-14 09:11:54
Praca jak wiadomo to taka czynność która powinna dawać efektywoność dla pracodawcy i zadowolenie pracownika . Jak pracownik udaje że pracuje to jest efekt .
PureSky 2015-06-16 20:28:51
Twierdzam. Nie płaci, zwodzi a następnie unika kontaktu.
1
PureSky 2015-06-16 20:32:21
Potwierdzam. Nie płaci, zwodzi i unika kontaktu, jeśli ktoś dopomina się o wypłatę.
1
PureSky 2015-06-16 20:42:05
Niewiarygodny właściciel. Nie szanuje pracowników, zawala terminy, spotkania, nie kontroluje obowiązków i zawsze szuka winnego dla swioch niepowodzeń. Ma tendecje do zmyślania, unikania kobfrontaci. Najczęściej w trudnych sprawach zwodzi, kłamie a w końcu unika kontaktu. Unikajcie, jak ognia. Na początku mydlenie oczu obietnicami, pokaz mercedesów, zegarków, sprzętu, opowieści z wielkiego świata, a po kilku miesiącach każdy, kto się upomni o zaległe wynagrodzenie staje się wrogiem. BLICHTR, GOŁOSŁOWNOŚĆ, BRAK PODSTAWOWYCH UMIEJĘTNOŚCI ZARZĄDZANIA. Firma widmo. Uważajcie.
1
PureSky 2015-06-16 20:58:01
"Efekt" to ulubione słowo właściciela firmy. Tak więc ten Brygadzista to z pewnością sam właściciel, który dokonuje wpisów desperacko ratując opinie
o swoim kramiku. Co do efektywności, to jest chyba niezła skoro Pan Prezes może trwonić czas na wpisiki. Żaden zajęty interesami szef nie ma na to czasu ani potrzeby. Ewentualnie zatrudnia sobie pismaka od PR-u. No ale tam nikt już nie pracuje, więc biedny pan właściciel sam sobie jest sterem, żeglarzem i okrętem. I niech tak zostanie, to może nikogo więcej już nie oszuka.
ewa 2015-08-03 10:07:17
ja nie jestem pracownikiem ASTRA-TELECOM natomiast stwierdzam że większość opini negatywnej w tym puresky napisał mój były chłopak . który oszukiwał własciciela firmy . Pracował e trzech firmach jednocześnie . Obiecywał kontrakty u osób których nie znał . Podaje się jako pureskry w rzeczywistości to pseudo muzyk,fotograf,lanser,manager . Obracjący się w warszawskim światku muzyków i urzędników .Których wykorzystuje do łupania pracodawców .
baśka 2015-08-03 12:05:42
Ewa napisała prawdę .tomek został zwolniony z kilku firm . Nie dziwie się że własciciel astry telecom zwolnił tego pana . wymiana tablic przed stacją paliw dla pobrania dodatkowych rachunków to znany numer pana Tomka . a jego opowieści jakich zna polityków , prezesów zarządów , dyrektorów ministerstw są znane w całej warszawie .
z Warszawy 2015-08-03 20:48:43
Ewa ma żal osobisty do puresky, jako byłego chłopaka - tak wynika z wpisu. Niestety nie ma znaczenia, jak zachowuje się w Warszawie były chłopak Ewy. Opinie o Astra-Telecom są prawdziwe. Szef to drobny cwaniaczek bez pomysłu na siebie i swój biznes. Nie płaci, oszukuje, zamiast uczciwie pracować szuka ciągle inwestorów, tj. głupków,którzy sfinansowaliby nierealne pomysły. Facet ze wsi wyjdzie ale wieś z faceta nie. Nawet ostentacyjny przejazd kabrioletem w białym kaszkieciku po Warszawie nie zatrze małomiasteczkowości. Blichtr, pokaz gadżetów i metek Hugo Boss a w kieszeni pusto. Ani honoru ani klasy ani kasy.
1
ewa 2015-08-04 10:55:10
ja tego człowieka znam od innej strony , widziałam co kombinował mój chłopak aby jego i innych oszukać . firma istnieje pewnie z 20 lat . jej błąd to zatrudnienie takich drobnych kombinatorów jak tomek , baśka, artur , i cała reszta.
ewa 2015-10-05 12:05:43
norbi. Firma istnieje ponad 25 lat . Właścicielem jest bardzo porządny człowiek . Teraz pracujemy bardzo ciężko . Jak dostałeś od niego propozycje to skorzystaj . To jest jeden z niewielu pracodawców który zatrudnia na umowę o pracę . I czasami pojawiają się premie . Spróbuj .
niezła ściema 2015-10-07 08:08:14
Nawet nie myślcie o pracy w Astra-Telecom. To rozpad. Nie dajcie się nabrać na opowieści. Tam Was nic nie czeka. Kiedyś może i była to prężna firma, ale zapytajcie byłych pracowników.
1
mexi 2016-02-01 16:07:37
opinii jest bardzo dużo.pozytywnych i negatywnych . Pracowałem w tej firmie . Historie firmy też poznałem .Te negatywne wpisy są efektem zwykłej zazdrości i głupoty . Firma ma piękny obiekt , super samochody , sprzęt firmy najwyższa jakość. Głęboko zastanawiam się dlaczego taka efektywność pracowników była słaba .
wiesio 2016-02-02 06:35:43
byłem pracownikiem firmy na okres próbny .Spore wymagania. Dynamiczne działanie . Aplikuje o stałe zatrudnienie . Opinie negujące są wyrazem frustracji których ciężko mi zrozumieć . To solidna firma , a właściciel wymaga dużej samodzielności .
bełkot 2016-02-05 09:14:35
Ten wpis zrobił sam właściciel lub ktoś pod jego dyktando. Firma widmo.
bełkot 2016-02-15 22:08:11
erique - co ty wygadujesz? A no tak, jako właściciel musisz pisać pozytywnie o swojej niby-firmie. To jest firma widmo. Uważajcie i strzeżcie się.
enrigue1 2016-02-19 08:41:54
dzisiaj pokaże właścicielowi te wpisy.To zwykłe szkalowanie i niszczenie porządnej firmy z wieloletnim doświadczeniem .Ja pracuje w tej firmie.Internet to nie jest swoboda bezkarnego obrażania i niszczenia firmy .Ja pracowałem u sądeckich milionerów w fabryce okien, fabryce bram .W dużej firmie budowlanej.Polecam spróbujcie . A astrze dostałem biuro,sprzęt,samochód .Pensja nie jest wymarzona . Na warunki sądecki ok.
bełkot 2016-02-19 09:53:16
Ściema i jeszcze raz ściema. Szkoda gadać...Kilka osób się już na tej firmie wyłożyło (pracowników, dostawców, partnerów). Jednym słowem - uważajcie.
2
staszek 2016-02-23 07:31:05
można się pogubić w tych opiniach .negatywy to razcej pracownicy przez których firma kupowała u ich zaprzyjaznionych dostawcach z 200 % marżą .Ja pracuje. Wróciłem z francji ,krótka przerwa i jedziemy do Hanower. Firma szuka fachowców .Jeżeli jesteś fachowcem .polecam ...
mirek 2016-05-02 12:55:40
Pracuje w tej firmie kilka miesięcy .Zarabiam 1300 euro , dostaje diety,noclegi. Nasze brygady mają nowe MB Vitaszki,ubrania,narzędzia . Polecam pracę w lokalnych firmach elektrycznych na sądeczyznie . Ja pracowałem i wszystkim to polecam.
euro 2016-05-04 10:12:38
To jak tak zarabiasz, mirek, to może podzieliłbyś się ze mną za zaległą pensję?
Pozdrawiam, :)
do tomka 2016-05-11 22:51:25
Tomek, nie ofert, nie ma pracy, nie kasy - no bo właściwie to nie ma firmy.
hg 2016-06-18 19:06:04
@do tomka to firma nie istnieje, ale to jest oficjalne?
Jan 2016-11-06 11:35:46
z tego co wiadomo oficjalnie żona Pułkownika Policji z Nowego Sącza pani Kurowska i były żołnierz gromu wegrzynek poprzez spółkę z Żor wyłudzili od astry , ttsollar ponad 1,5 mln . Dlatego firma pewnie nie przetrwała .
miro 2016-11-06 11:38:29
te negatywne opinie pisze zona Pułkownika Policji pani Kurowska , która wyłudziła z firmy kilkaset tysięcy złotych .Dla Prezesa firmy dobra nauczka .
basia 2016-11-06 11:41:45
Potwierdzam żona pułkownika policji z Nowego Sącza Kurowska , poprzez swojego kolegę z wojska . Wyłudzili od Lelity .Kilkaset tysięcy złotych .
Zostaw swoją opinię o Astra-Telecom - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra-Telecom