Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Technitel Polska Sp.j.

Pracowałeś w firmie Technitel Polska Sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-02-28 14:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie polecam tam pracowac klimat jest beznadziejny i kasa tez jeden drugiego sprzedaje
zdjecie uzytkownika
brak - 2015-07-08 15:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Katarzyna z recepcji bardzo nieprzyjemna.
zdjecie uzytkownika
murgrabia_kutas - 2015-11-17 11:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nonsens. Firma przyjazna, ludzie cudowni, a pieniędzy tyle, że nie wiem co z nimi robić.
Pani Katarzyna z recepcji przyjemna, że hej.
zdjecie uzytkownika
piano - 2015-12-15 02:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was. Myślę , że jak wszędzie tak i tu potrzebne są zmiany na lepsze. Zwłaszcza jeśli chodzi o zarobki na które w tej chwili mozna tu liczyć. Pozdro
zdjecie uzytkownika
szymon - 2016-01-11 03:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Powiem tak pracowalem tam z 3 miechy i mnie zwolnili bo sprzedawali niektore osoby panu metrosexualnemu . kasa slaba 1600 zl do norwegii jezdza ci co sprzedaja goraco nie pozdrawiam pana Bugaja Adrucha i adama ....
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2016-03-12 19:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ok tylko pracują w niej ludzie niewiele sobą reprezentują.Szefostwo nie docenia ludzi,dobrych ludzi tylko takich co donoszą i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą bez mydła a przykład idzie od góry.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-17 12:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak same konfitury tam robia przyklad jezdzilem autem technitela wykladajac slupki wiadomo zawsze troche piasku jest w aucie jak robi sie w terenie po czym wziol auto pan andruch i pojechal na kursy koparek juz na nastepny dzien biegnie chudy i placze jaki to byl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp to swetnie obrazuje ludz tam pracujacych chodz bylo klka doslownie ludzi bylo ok ale nie mam z nimi kontaktu pozdrawiam igora siekiewicza tybure mlodego kosle bartka ziute czarka marcina i niemrawego :) wie ktos czy jeszcze tam pracuja ?
zdjecie uzytkownika
luziek - 2016-04-24 17:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieznajomy, jak ci donosy przeszkadzaja, to zacznij uczciwie robic to nie będzie powodu do donosu. Tak w ogóle zapytam, sa tu jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-05-25 09:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta sa jak bedziesz donosil to 150 dostaniesz ale jak nie bedziesz to daja po 30 zl hehe zenada wielka

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Technitel Polska Sp.j.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technitel Polska Sp.j.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert