brak logo

Elektro-Dom Tadeusz Głomb

Zabrze

Opinie o Elektro-Dom Tadeusz Głomb

Zenek 2013-06-20 14:32:00
(usunięte przez moderatora) Nie wypłaca pieniędzy, a jak płaci to same grosze po 100-200 zł za cały miesiąc pracy. Prosze o unikanie tej firmy szerokim łukiem. Dziękuję !!!
1
Adam 2014-07-28 09:33:45
Zenek napisał: " Nie wypłaca pieniędzy, a jak płaci to same grosze po 100-200 zł za cały miesiąc pracy. Prosze o unikanie tej firmy szerokim łukiem. Dziękuję !!!"

Całkowicie się zgadzam. Od tego cwaniaka najpierw trzeba brać pieniądze a później dopiero robić, inaczej pieniędzy przez sądy będziecie szukać.
adolf 2015-04-26 18:47:09
Tadek nie płaci,omijać z daleka
hobit 2015-11-23 10:35:43
Cześć nie wyplaca tylko tym co nie chcą robić i oszukują, pracuje u niego już 5 lat i nie narzekam. ostatnio tylko tacy zostali w polsce.
hobit 2015-12-01 20:57:15
adolf przecież ty piłeś w pracy po 8 piw, więc o co chodzi??? narzeka ten kto nie pracuje, bo ten kto noramlnie pracuje ma normalna wypłatę.
Krzysztof 2015-12-18 21:27:16
Witam, kilka lat temu pracowałem w firmie elektro-dom, powiem krótko jeśli się jest fachowcem i zna się temat to można dobrze u Tadka zarobić. Pracowałem na serwisie instalacji domofonowej i alarmowej oraz cctv,jeździłem czasem z chłopakami na montaże i jak się chce to można.
Nie wiem jak jest obecnie teraz ale wtedy było OK.
Tadek 2016-01-05 14:53:30
Bardzo dziękuje za dobre opinie, szukam elektryków lub elektroników.
Wiadomo że dobrze pracujący pracownik tez ma prawo do normalnego zarobku zadowalającego obie strony. Narzekaja Ci co nie chcą robić a chcą zarobić....

Pozdrawiam Wszystkich i zyczę Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2016.
Mirek 2016-07-21 18:23:36
Jak ja pracowałem to było w porządku i kasa na czas i nawet premie można było dostać.pracowalem przy instalacjach elektrycznych i czasem wydaje mi się że to była praca dla mnie :-) pozdrawiam Taka i najwytrwalszych
Mirek 2016-07-21 18:37:14
Jak ja pracowałem to było w porządku i kasa na czas i nawet premie można było dostać.pracowalem przy instalacjach elektrycznych i czasem wydaje mi się że to była praca dla mnie :-) pozdrawiam Taka i najwytrwalszych
pan marianuś 2016-08-15 16:07:26
a może pan w takim razie napisać za co konkretnie można takie premie otrzymać i w jakiej one mniej więcej wysokości były? no ale skoro takie warunki to pewnie do instalacji do [racy wysokie wymagania:/
Zostaw swoją opinię o Elektro-Dom Tadeusz Głomb - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektro-Dom Tadeusz Głomb