brak logo

Pentacomp Systemy Informatyczne S.A.

Warszawa

Opinie o Pentacomp Systemy Informatyczne S.A.

Rekrut 2012-01-18 11:16:05
Czy ktoś ma jakieś aktualne opinie o firmie ?
anonim 2012-03-05 15:52:47
Na jakie stanowisko chcesz sie w Pentacompie dostac?
qwe 2012-04-04 16:02:43
ja jestem zadowolony; rzeczywistość zgodna z umową i ustaleniami, oczekiwaniami
tlen 2015-06-23 12:44:08
Pracownik z doświadczeniem wykona szybciej i lepiej to nad czym tuzin praktykantów będzie siedzieć przez cały dzień. Po prostu nauka tyle zajmuje. A że ciężko na rynku o specjalistów, to pozostają praktykanci i ich przyuczanie.
analityk 2015-07-02 00:22:00
Czy są tu jacyś analitycy z Pentacomp? Jak oceniacie tę firmę? Projekty, możliwości rozwoju, komunikacja z przełożonymi, feedback?
byly_pracownik 2016-03-31 20:15:46
Pracowałem na DG w 2014 - firma dobrze płaci, warunki pracy bardzo dobre były wtedy ale to było na Żoliborzu. Teraz mieszczą się w Blue City. Osobiście złego słowa powiedzieć nie mogę. Szefa miałem idealnego, rzadko kiedy tak dobrze mi się współpracowało jak z tym z Pentacompu. Zrobiłem swoje i potem już tylko miałem problem z pośrednikiem, bo podjąłbym się dalszej współpracy.
Duch 2016-07-07 10:24:31
Jak wyglądają rozmowy na początkowe stanowiska (junior albo praktykant)? Z góry dziękuję za odp.
lolek 2016-07-07 10:27:21
chyba na pocatku pytaja o to jakie masz cele, czemu wybrałes te praktyki, dlaczego chcesz się tym zajmowac, tak naparwde takie ogólne pytania standardowe.
Zostaw swoją opinię o Pentacomp Systemy Informatyczne S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pentacomp Systemy Informatyczne S.A.