Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HM System

Pracowałeś w firmie HM System i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
emilka811 - 2010-12-23 07:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co przedstawiciel to inna opinia, a jaka jest Twoja? Opowiedz innym pracownikom o pracy w firmie HM System, której siedzibą jest Białystok . Przyszłemu pracownikowi bardzo zależy na poznaniu opinii byłych pracowników na temat potencjalnego chlebodawcy. Jakie jest podejście do pracowników wewnątrz spółki ?
zdjecie uzytkownika
Emilia27 - 2011-09-19 11:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie dzisiaj dostałam propozycje na kasy ale nie wiem zdenerwowało mnie to że umowa o dzieło:(???.
zdjecie uzytkownika
Aneta33 - 2014-03-11 17:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi zaproponowano umowe zlecenie z tym że słyszałam od koleżanki że są nie wypłacalni:(
zdjecie uzytkownika
anka84 - 2014-05-19 21:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy. Pracowałam 2 miesiące i zawsze były jakieś problemy z wypłatą. Albo za mało zapłacili albo z opóźnieniem.
zdjecie uzytkownika
kel - 2014-06-27 20:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opóźnienia z wypłatą to standard. Mi co prawda nie zdarzyło się, ale były przypadki, że osoby dostawały mniejsze wynagrodzenie niż powinny. Polecam samemu zapisywac kiedy i ile się pracowało.
zdjecie uzytkownika
joka - 2014-06-30 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ma żadnego systemu kontroli czasu pracy pracowników? Jak oni to zapisują? Może wynagrodzenie było pomniejszone o jakieś składki?
zdjecie uzytkownika
hdsgvfsdd - 2014-08-18 16:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam przy etykietowaniu Coca Coli, umawiałam się na oklejanie puszek na miejscu okazało się jednak, że są to 1,5 litrowe butelki... Kilka godzin ciężkiej pracy, obklejania butelek, przenoszenia zgrzewek a dniówka wyniosła... niecałe 24zł! Organizacja fatalna, spotkanie pod firmą o godzinie 6.30, czekanie w sklepie na towar do godziny 8, koniec pracy po 13 i kolejne czekanie, tym razem ponad godzinę na kierowców... Katastrofa a nie poważna firma
zdjecie uzytkownika
gosiex89 - 2014-08-21 12:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To samo jak koleżanka wyżej. etykietowanie odświeżaczy. praca przez 8 godzin. Nawet przerwy nie robiłam sobie na jedzenie, picie czy skorzystanie w łaxzienki bo przecież na akrod to sie chciało jak najwięcej zrobić..i co sie okazało..cały dzień roboty za 30 zł...dramat
zdjecie uzytkownika
widksn - 2014-08-21 14:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje ponad 2 lata z Hm system , i jakos nie mialam pomniejszonej swojej pensji , wyplacaja mi tak jak nalezy . Trzymam sie ponad rok jednej firmy to miesiecznie moge wyciagnac nawet 1700 , i to nie jest zart . Jak poszles na badziewna prace to twoja sprawa .
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-31 22:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HM System to nowoczesna firma z bogatym doświadczeniem w zakresie outsourcingu pracowniczego. Działają od 2007 roku jako agencja pracy tymczasowej, zapewniając profesjonalne i kompleksowe pośrednictwo pracy. Zajmuja sie także usługami porządkowo - czystościowymi. Cała agencja zatrudnia ponad 1500 pracowników.
zdjecie uzytkownika
znana - 2014-09-02 11:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałam, że 5 pracowników. Prawda Grzesiek?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HM System
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x