Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HM System

Pracowałeś w firmie HM System i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
emilka811 - 2010-12-23 07:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co przedstawiciel to inna opinia, a jaka jest Twoja? Opowiedz innym pracownikom o pracy w firmie HM System, której siedzibą jest Białystok . Przyszłemu pracownikowi bardzo zależy na poznaniu opinii byłych pracowników na temat potencjalnego chlebodawcy. Jakie jest podejście do pracowników wewnątrz spółki ?
zdjecie uzytkownika
Emilia27 - 2011-09-19 11:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie dzisiaj dostałam propozycje na kasy ale nie wiem zdenerwowało mnie to że umowa o dzieło:(???.
zdjecie uzytkownika
Aneta33 - 2014-03-11 17:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi zaproponowano umowe zlecenie z tym że słyszałam od koleżanki że są nie wypłacalni:(
zdjecie uzytkownika
anka84 - 2014-05-19 21:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy. Pracowałam 2 miesiące i zawsze były jakieś problemy z wypłatą. Albo za mało zapłacili albo z opóźnieniem.
zdjecie uzytkownika
kel - 2014-06-27 20:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opóźnienia z wypłatą to standard. Mi co prawda nie zdarzyło się, ale były przypadki, że osoby dostawały mniejsze wynagrodzenie niż powinny. Polecam samemu zapisywac kiedy i ile się pracowało.
zdjecie uzytkownika
joka - 2014-06-30 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ma żadnego systemu kontroli czasu pracy pracowników? Jak oni to zapisują? Może wynagrodzenie było pomniejszone o jakieś składki?
zdjecie uzytkownika
hdsgvfsdd - 2014-08-18 16:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam przy etykietowaniu Coca Coli, umawiałam się na oklejanie puszek na miejscu okazało się jednak, że są to 1,5 litrowe butelki... Kilka godzin ciężkiej pracy, obklejania butelek, przenoszenia zgrzewek a dniówka wyniosła... niecałe 24zł! Organizacja fatalna, spotkanie pod firmą o godzinie 6.30, czekanie w sklepie na towar do godziny 8, koniec pracy po 13 i kolejne czekanie, tym razem ponad godzinę na kierowców... Katastrofa a nie poważna firma
zdjecie uzytkownika
gosiex89 - 2014-08-21 12:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To samo jak koleżanka wyżej. etykietowanie odświeżaczy. praca przez 8 godzin. Nawet przerwy nie robiłam sobie na jedzenie, picie czy skorzystanie w łaxzienki bo przecież na akrod to sie chciało jak najwięcej zrobić..i co sie okazało..cały dzień roboty za 30 zł...dramat
zdjecie uzytkownika
widksn - 2014-08-21 14:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje ponad 2 lata z Hm system , i jakos nie mialam pomniejszonej swojej pensji , wyplacaja mi tak jak nalezy . Trzymam sie ponad rok jednej firmy to miesiecznie moge wyciagnac nawet 1700 , i to nie jest zart . Jak poszles na badziewna prace to twoja sprawa .
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-31 22:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HM System to nowoczesna firma z bogatym doświadczeniem w zakresie outsourcingu pracowniczego. Działają od 2007 roku jako agencja pracy tymczasowej, zapewniając profesjonalne i kompleksowe pośrednictwo pracy. Zajmuja sie także usługami porządkowo - czystościowymi. Cała agencja zatrudnia ponad 1500 pracowników.
zdjecie uzytkownika
znana - 2014-09-02 11:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałam, że 5 pracowników. Prawda Grzesiek?
zdjecie uzytkownika
ela86 - 2014-09-24 18:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja zarobiłam dniówkę 23 zł i powiedziałam " Do widzenia"
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2014-09-26 22:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@znana, chyba jednak nie, tez znalazłem informacje "Zatrudniamy ponad 1500 pracowników świadczących pracę na różnych stanowiskach. Obszar naszej działalności z roku na rok powiększa się. Współpracujemy z firmami w województwach: podlaskim, warmińsko – mazurskim, mazowieckim i lubelskim. Niejednokrotnie efektywnie podejmowaliśmy współpracę z klientami zagranicznymi. ". Także najwyraźniej to prawda...
zdjecie uzytkownika
znana - 2014-09-29 13:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grzesiek - 2014-09-26 22:46:02]:
To był żart. Jeszcze coś tam wiem na temat firmy. w końcu od 15 lat jestem związana z "firmą"
zdjecie uzytkownika
Gucia - 2014-09-29 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam jakiś czas w tej firmie.Pieniądze nie najgorsze ,jak się nie ma perspektywy na lepiej płatną prace to dobre i to.Z kasą zamulają,ale w końcu wypłacają.Jak była Pani Asia (jedyna normalna osoba w tej firmie) to można było się czegoś dowiedzieć,pogadać,wyjaśnić.Zawsze miała czas dla pracowników. Teraz.... Kierownicy nie potrafią udzielić informacji,wyjaśnić braku godzin i mają wszytko gdzieś:( Olewka na całego.
Babka od wydawania kasy nie miła,jakby się z raz uśmiechnęła może od tego by jej zęby nie powypadały :):)
Przestrzegam przed współpracą z Panią Edytą K. - zgroza!!!! a jeszcze gorszy jest Pan Zbigniew B - tragizm ,tragizm i jeszcze raz tragizm!!!!!!!

Jeśli ktoś nie ma pracy a jej potrzebuje to warto się zgłosić.Nie macie i tak nic lepszego do roboty a kontakt z kierownikami jest tylko od czasu do czasu.Najważniejsze ,że są wypłacalni.
zdjecie uzytkownika
Fredek - 2014-09-29 16:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowałem z Panią Edytą i było ok.Konkretna kobieta.
Kasa czasami z opóźnienie 2 lub 3 dniowym.Da się wytrzymać.
Ogólnie polecam !
zdjecie uzytkownika
oferty pracy - 2014-10-12 19:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja Pracy Tymczasowej HM System (KRZ 4888) prowadzi rekrutację na poniższe stanowiska: • magazynier z uprawnieniami na wózki widłowe • kasjer/kasjerka – wymagane aktualne badania sanitarno – epidemiologiczne • osoba sprzątająca lub pracownik porządkowy • osoby do wykładania towaru • pracownicy obsługi stoiska • osoby sprzątające obiekty szkolne – miejsce pracy Wyszków i okolice • pracownicy do doczyszczeń pobudowlanych • pomocnicy drukarzy
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-10-14 21:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja siostra pracowała tam i ponoć firma niewypłacalna. Odradzam. kamila
zdjecie uzytkownika
natalie - 2014-10-29 17:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbieram informacje do pracy na studia o pośrednikach pracy/ agencjach. Czy mógłby mi ktoś udzielić kilku informacji? - jak przebiega proces rekrutacji na stanowiska? - czy firma pomaga w odnalezieniu się w innym kraju, można liczyć na jakąś pomoc na miejscu? - gwarantują odpowiednie zakwaterowanie? Będę wdzięczna za obiektywne opinie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HM System
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x