Kuna System

Bielsko-Biała

Opinie o Kuna System

Pesel 2011-04-25 18:07:19
Miałem przyjemność pracować w firmie Kuna System na stanowisku serwisanta przez pewien okres czasu.Unikalna w naszym kraju atmosfera pracy,zero stresu,szefostwo chyba aż za dobre dla pracowników,pomoc ze strony współpracowników w każdej sytuacji nie tylko związanej z pracą.Firma godna polecenia w każdym calu.
Przepoczwarzona 2011-04-27 01:35:58
Ja miałam przyjemność pracować dla Kuna System przez jakiś czas i faktycznie da się tam zarobić dobre pieniądze.. niestety odeszłam stamtąd i to był mój największy błąd - oczywiście nigdy się do niego nie przyznam nikomu w twarz, a most już spalony ;-( pozdrawiam pracowników KunaSystem - jesteście super ekipą! mają Wam czego zazdrościć!
Skofild 2011-05-09 22:42:29
A jakieś specjalne trzeba mieć predyspozycje żeby tam pracować? A ile się tam zarabia na rękę około?
anonim 2011-05-13 10:46:49
Do kolegi Pesel, to skoro tam tak super było to dlaczego się zwolniłeś?
anonim 2011-05-30 12:03:09
anonim - 2011-05-13 10:46:49

Do kolegi Pesel, to skoro tam tak super było to dlaczego się zwolniłeś?

o ile wiem to kolega Pesel stracił prawo jazdy i dlatego już tam nie pracuje.. bo niestety prawo jazdy na tym stanowisku to podstawa jednak ;-))
anonim 2011-06-01 06:27:07
A o tych zarobkach ktoś coś napisze wreszcie? ile się tam zarabia na ręke???
chłopak z gór 2011-06-01 07:49:54
Moja koleżanka jest tam przedstawicielem i mówiła, że przedstawiciele mają średnio koło 5-6 k wypłaty, ale podobno zdarza się, że jak Ci miesiąc gorzej pójdzie to można zarobić tylko 1500-2000.. podobno mają kilku takich co zarabiają po 10 tyś., ale jakoś mi się w to nie chce wierzyć, w tym kraju to raczej niemożliwe ;-)
1
Prezesowa 2012-03-17 09:05:35
Moi znajomi tam pracują i sobie chwalą - jeden tam już pracuje prawie 10 lat i jest tam serwisantem. To dzisiaj rzadkość żeby w prywatnej firmie ktoś pracował tyle czasu i był zadowolony ;-)
1
Coccinelle 2012-03-18 13:36:36
mam zaszczyt pracować w firmie, która żyje mottem "by żyło się zdrowiej", gdzie panuje przyjazna atmosfera, szacunek dla drugiego człowieka i troska o bezpieczeństwo pracowników, gdzie docenia się indywidualne predyspozycje, pasje i zaangażowanie, gdzie można w końcu pracować wiele lat i do tego sporo zarobić. No i co ważne, gdzie sukcesów się gratuluje i bierze z nich przykład, a nie zazdrości czy wypomina.
Joshua 2012-07-16 10:08:09
Fajna praca, fajni ludzie. Jak na tą branżę minimalna rotacja pracowników. Ogólnie ok!
Bielszczanin 2012-10-08 20:25:28
Woda po urządzeniu Cleone idealna! Czysta i bez bakterii (kontrola w sanepidzie). Polecam, pracownicy dobrze wyszkoleni w sprzedaży ;-) pewnie takie ich zadanie hehe, ale fakt faktem produkt bardzo dobry. Pracownik miły i grzeczny, więc dziwi mnie opinia o arogancji - albo mi się udało albo ktoś miał pecha :-)
ilona 2012-12-13 11:36:37
Mają też biuro podróży w Katowicach
2013-02-20 09:07:16
przedstawiają się adresem ul. olszówka 62 (usunięte przez administratora)
Twórca 2013-02-22 11:58:12
Kuna System mieści się w Bielsku Białej ul. Olszówka 62(usunięte przez administratora)
Opinie i te dobre i te złe to wg mnie ściema. Dobre piszą znajomi albo pracownicy, a złe pewnie jakiś jeden gość, albo dwóch, których zwolnili z pracy albo niezadowolony klient, albo po prostu ktoś z konkurencji. Takie czasy.

W internecie jest bałagan, każdy może pisać co chce. Nie wierze żeby zadowolony klient albo pracownik tu wchodził i pisał opinie, bo po co? Takie forum służy tylko wylewaniu żółci.. Zresztą kto normalny opiera się o opinie z forum na którym ludzie ukrywają się tak jak ja pod nickiem :-p
Andrzej - Żywiec 2013-09-20 18:13:22
Umawiają się na sprawdzenie wody (babka była przekonująca, powiedziała skąd dzwoni i kto przyjedzie). Mają ze sobą czystą wodę żeby porównać. Jak się kończy spotkanie to gość pyta czy chcemy coś wiedzieć o filtrowaniu wody. Nie chcieliśmy wiedzieć więc pojechał i po sprawie. Nie mam pojęcia po ile mają te uzdatniacze, ale pewnie drogie. Jak kogoś stać to niech se kupuje!
1
BBigcyc 2014-04-10 22:41:47
A skąd Ty zweryfikujesz czy czyjaś opinia jest prawdziwa czy nie? Poza tym forum anonimowe nie jest - zawsze po IP można odnaleźć ;) Sam nie wiem, czy na Kuna System znalazły by się jakieś pikantne historie...
dariusz 2014-05-21 02:36:52
@BBigcyc, forum jest anonimowe, IP ma do wglądu co najwyżej administrator i uwierz, że nie udostępnia tego na proste życzenie...
pytam 2014-05-26 16:33:58
ale jakie pikantne historie Wy chcecie? po co Wam? :) hej, pracownicy kuna system... macie jakies doswiadczenei, ktorym mozecie sie podzielic?
Irek 2014-06-11 09:42:36
Witam.Nie bylem, nie jestem i nie bede pracownikiem firmy Kuna System,nazywam sie Ireneusz Fedorczuk i mieszkam w Nysie. Napisze tu kilka slow, ktore aktualnym i przyszlym pracownikom firmy rzuca troche wiecej swiatla na osobe P.Damiana(usunięte przez administratora) . Otoz kilka dni temu kupilem od w/w motocykl za posrednictwem "Suzi-Moto" w B.Bialej. Wszystko poszlo ok,obie strony byly zadowolone. Nazajutrz dzwoni P.Damian i twierdzi, ze po ponownym przeliczeniu pieniedzy wyszla 1000zlotowa nadwyzka. Powiedzial mi, ze tak zdobyte pieniadze satysfakcji mu nie daja i poprosil o podanie nr-u konta.....pieniadze faktycznie odeslal. My ,tutaj w Nysie, mamy 23% bezrobocia,ludzie w firmach sa gnojeni i wykorzystywani do maximum,bo na miejsce kazdego niezadowolonego czeka paru innych, a placa 2000zl dla wiekszosci to nieosiagalne marzenie. Tym wieksze wrazenie zrobila na mnie ta ludzka,bezinteresowna uczciwosc. Pozdrawiam.
6
Powiedz mi coś 2014-12-23 15:19:09
Cześć, poszukuje informacji na temat pracyu w kuna system, wiem ze teraz moze nie bedzie za duzo osob ktore beda chcialby cos odpoweidziec ale zadam swoje pytania. tak wlasciwie to chcialbym sie dowiedziec ile tam mozna zarobic bo wiecie to jest chyba dla kazdego najistotniejsze. bo czas to pieniadz
macio 2015-01-31 23:02:44
no widzisz nie ma nic takiego co by ktos chcial tobie powiedziec ale gratuluje bardzo trafnych pytan. coz ja niestety nie moge na nic odpoweidziec bo porspotu tak jest . i tak juz tyle czasu minelo ze pewnie tutaj nie wejdziesz. coz teraz mi pozostaje cos zaproponowac. jak sie najdzie osoba ktora moze cos powiedziec to niech cos napisze
Klientka 2016-06-13 05:46:04
Nie wiem jak tam z ofertami pracy w Kuna System, ale jeśli chodzi o samą firmę to serdecznie polecam. Mamy od prawie roku filtr do wody Cleone i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zero kamienia w czajniku a do tego woda jest naprawdę pyszna. Wszystkie brity i inne można sobie darować, a o noszeniu wody w butelkach już zapomnieliśmy. Polecam każdemu kto jest tak wygodny jak my.
1
tomek 2016-06-18 13:05:57
Świetnie, że jest wszystko opłacone i nawet można liczyć na to, że jest zapewnione odpowiednie ubezpieczenie. To doskonały dowód na to, że się dobrze dzieje, bo w końcu jak doceniają pracowników to pewnie i stawki są niezłe. Wiadomo jakie dają wypłaty? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Kuna System - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kuna System