brak logo

Systemy Biometryczne BioSys S.C.

Kraków

Opinie o Systemy Biometryczne BioSys S.C.

agfsg 2016-02-24 19:45:16
@Magik tak, i dlatego śledzisz profil firmy BioSys :) Krzysztof S. to Ty? :) Skoro była afera o wpis na tym portalu to chyba wiadomo, że ktoś z firmy będzie robił im reklamę, wystarczy spojrzeć: " Poza tym warunki są klasyczne jak dla mnie, ale umowa mnie przekonuje do wysłania CV " albo "estem zainteresowany praca jako PROGRAMISTA ASP.NET C#, fakt oferuja nie pelny etat ale na umowe o prace. jest to dobre gdyz chce rozwinac skrzydla w kierunku po studiach. a wiemy ze firma BioSys zajmuje się wdrażaniem systemów informatycznych dla biznesu. wiec to dobry poczatek moi zdaniem. "
1
molo 2016-03-07 23:28:51
Ta firma to NACIĄGACZE. Połowa, jak nie wszystkie, pozytywnych opinii tutaj wyszła spod ręki pracowników działu handlowego. Sprzedają zepsuty sprzęt, a po naprawie, żądają jeszcze zapłaty. Obsługa klienta to dramat. Zwłaszcza po sfinalizowaniu transakcji. Praca to wykorzystywanie i nauka krętactwa.
2
chłopekroztropek 2016-03-13 21:51:17
Pracowałem w B. jako instalator / serwisant - każdy sprzęt ZAWSZE był sprawdzany i testowany (zarówno przed montażem jak i wysyłką do Klienta). 99% usterek urządzeń przesyłanych do serwisu to usterki mechaniczne, które nie podlegały gwarancji - bo i dlaczego firma ma być winna, jak ktoś wcisnął pryzmat...

Największy problem to domorośli instalatorzy, którzy chcą przyoszczędzić na montażu (panie, ja jestem po informatyce i umiem wywiercić dziurę pod kołek!), a potem płacz i zgrzytanie zębów, bo nie wiem jak 5 kabelków na krzyż podłączyć.

Jeśli sprzęt był nowy, na gwarancji to trzeba było odwołać się do Rzecznika Praw Konsumentów a nie wypisywać pierdoły..
chłopekroztropek 2016-03-13 21:56:08
A tak post scriptum - Pracodawca proponuje stawkę i warunki zatrudnienia, a pracownik je akceptuje albo nie - jak Ci nie pasuje to się zwolnij, a nie marudź że cię wykorzystują - skoro przystałeś na warunki to nie ma mowy o wykorzystywaniu. Dla jasności - mi po pewnym czasie nie pasowały, więc zmieniłem pracę na inną, aczkolwiek firmę B. wspominam ciepło..
chłopekroztropek 2016-04-25 22:00:06
kicer, ale ja nie napisałem że były problemy - warunki zatrudnienia były zawsze jasne i przejrzyste, nikt nikogo w pręta nie robił, wypłata zawsze na czas, pracodawcy byli zawsze uczciwi w stosunku do pracownika. Główny plus - można się dużo nauczyć i to tego co najważniejsze - organizacji pracy, procedur, itd. - piszę to bez ironii. Taka mikrokorporacja w której nauczysz się pracy zespołowej.
gata 2016-04-27 02:16:52
zalosna firma, nie polecam
1
nigdy wiecej takiej firmy 2016-04-28 14:03:38
Potwierdzam Żałosna firma !!!!!!, zwalniają za nic i jeszcze oszukują wmawiając różne bzdury !!!! NIE POLECAM !!!!! Zero rozwoju zawodowego. !!!!!
1
chłopekroztropek 2016-04-28 22:51:28
Też potwierdzam! Dusigrosze, nie dość że człowiek musi wstać na 8.00 rano do roboty, to jeszcze żądają coby 8 godzin pracował i o zgrozo - miał jakieś takie W Y N I K I... A rozmowa kwalifikacyjna to masakra - jeden świeci lampą po oczach i powtarza umowa o dzieło, umowa o dzieło, a drugi - 5zł / godz, 5zł / godz..

Nie ma zwalniania za nic - albo pracodawca rozwiązuje umowę, albo pracownik rozwiązuje umowę, albo pracodawca zwalnia dyscyplinarnie.

Jak pracodawca oszukuje to się idzie do PIP'u albo sądu i mówi się "zostałem oszukany" - a sąd / pip mówi: "działania pracodawcy są niezgodne z kodeksem pracy" tudzież "jaka umowa, takie warunki wypowiedzenia" albo "na gębę się umawiał, na gębę się rozliczaj".

Miałem okazję poznać prezesów - rzeczywiście zwalniają za nic - za nic nie robienie.

A posiadanie cochones upoważnia do napisania czemu żałosna, czemu nie polecam i czemu do dupy a nie skarżenie się "bo kamil był niedobry i pokazał mi język"
1
beznadziejna firma 2016-04-29 11:46:45
Widzę że chlopekroztropek ktoś z zarządu albo działu handlowego dalej wypisuje bzdury, przestań kłamać w żywe oczy bo to widać, czytając wszystkie twoje wpisy, pozatym nie znam żadnego Kamila, nie polecam tej firmy.
1
gfigj 2016-04-29 12:00:14
To jakis zart. "można się dużo nauczyć i to tego co najważniejsze - organizacji pracy, procedur, itd. - piszę to bez ironii." A ja odpowiadam: nic sie w Biosysie nie nauczysz. Jedyny plus tej firmy jest taki, ze masz co wpisac do CV i po kilkunastu miesiacach mozesz szukac pracy z doswiadczeniem. Zadnych szkolen, zadnego wsparcia od kolegow - siadaj, rob swoje, to jest google.

A co do dogadania sie co do stawki - to dziala, jezeli obie strony sa swiadome. Ciezko wymagac od studenta, zeby byl dobrze poinformowany na rynku pracy. Poza tym, ile razy bylo tak, ze ktos dostawal umowe na rok za gowniana stawke, z obietnica ze za rok bedzie super, po czym byla podwyzka w stylu 1zl lub 2zl za godzine... Jak nie przychodzisz z wypowiedzeniem to nie dostaniesz normalnej stawki, zawsze jest wymowka.

Ogolnie, firma na plus TYLKO I WYLACZNIE dla ludzi bez doswiadczenia. Pozostaje sie usmiechnac na zdanie "a ja sobie czytam o fitrmach które są dość blisko mnie, nigdy nie wiesz kiedy przyjdzie zmienić pracę " - tam ludzi z doswiadczeniem sie nie bierze (nie dotyczy dzialu handlowego, oni sa swietymi krowami, bo trzeba ten syf ludziom wciskac)

Widze, ze chlopekroztropek zastapil Magika w sprawdzaniu co kilka godzin profilu tej firmy... Oj K... musisz popracowac nad wiarygodnoscia swoich pseudonimow i opinii ;)
1
chłopekroztropek 2016-04-29 23:20:36
A ja znałem jednego Kamila :)

Nie pracuję już w Biosysie - przestały mi odpowiadać warunki zatrudnienia więc podziękowałem i znalazłem pracę, która bardziej mi odpowiada i jest lepiej płatna.

Opinie o firmie czytam bardziej z sentymentu, można się też ponabijać z co poniektórych wypowiedzi.

Tak, można się dużo nauczyć, informatycy łazili sobie w trakcie godzin pracy na jakieś tam seminaria chociażby..

Wsparcie kolegów było.

Dzięki procedurom i organizacji pracy ci "bez doświadczenia" stworzyli całkiem fajne oprogramowanie.

Nie, nie muszę popracować nad wiarygodnością swoich pseudonimów i opinii - chłopekroztropek to chłopekroztropek a nie żaden mister K.

Co do stawki - skoro według Ciebie zarabiasz mało to po co zgadzasz się na kiepską stawkę i kiepskie warunki? Skoro uważasz, że powinieneś zarabiać więcej i masz odpowiednie kwalifikacje znajdź sobie lepszą pracę a nie daj się wykorzystywać. Jak kupisz chleb w sklepie dwa razy drożej niż w innym to też becysz, że sklep to kiła i syf, bo ciężko wymagać od Ciebie, żebyś znał ceny w okolicznych sklepach? Mniej facebooka, więcej pokory.

Jeśli ktoś pracuje za marną według niego stawkę dłużej niż 3 miesiące bo ktoś mu obiecał podwyżkę to jest baranem i tyle. Podwyżka też zależy od przyrostu wiedzy i ilości zdobytego doświadczenia.

Handlowcy nie byli świętymi krowami.

Pana K. to długo nie widziałem, coś nie możemy się umówić na wspólne spożycie jakiegoś zacnego trunku a pasowały by w końcu...
do_chlopka 2016-05-01 07:19:08
Ale przecież już kilka osób nalazło nową pracę. Pokażesz palcem jedną osobę, która by tego żałowała? Stawka jest OK, jak na pierwszą pracę, ale po roku-dwóch trzeba uciekać i tyle. Nie ma co się oszukiwać, jako pierwszą pracę bierze się to, co się pierwsze nawinie, wybrzydza się później. Owszem, komuś nie pasuje stawka to szuka nowej pracy, do Biosysu przychodzi nowy student i tak to się kręci. Ale czy to dobrze świadczy o firmie, że jedyne, co trzyma pracowników w danej organizacji, to atmosfera w pracy? Zwłaszcza, że później się odchodzi i się widzi, że fajna atmosfera może być nie tylko w Biosysie, ale gdzie indziej też.

Moim prywatnym zdaniem dzielenie się opiniami o tej akurat firmie nie ma sensu, studenci nie sprawdzają opinii w necie a doświadczeni ludzie do Biosysu nie przychodzą ;)
chlopekroztropek 2016-05-04 23:04:37
Siebie na pewno palcem nie pokażę :)

Zawsze jest coś za coś - popatrz na to z innej perspektywy:

1. Pracodawca wymaga kilkuletniego doświadczenia zawodowego - źle, bo biedny student się nie załapie,
2. Pracodawca bierze studenta bez doświadczenia, bo pracodawca ma korzyści finansowe - źle, bo biedny student nie zarobi tyle co programista z 10 letnim doświadczeniem..

Kumasz "czaczę"? Pracodawca to nie dobry Wujek Franek, który zatrudnia pracowników "żeby było miło", tylko chce czerpać z nich korzyści finansowe - jeśli jest inaczej, to jest biznesmenem do kitu... A czy woli "świeżaków" czy "doświadczonych" to już jego sprawa.

Co do atmosfery w pracy - nigdy tego tematu nie poruszyłem, bo to najmniej ważne kryterium przy wyborze pracy. Skłaniam się ku ryzykownemu stwierdzeniu, że równie dobra jest kiepska atmosfera w pracy :)
chlopekroztropek 2016-05-04 23:12:12
ps - jeżeli ktoś zmienia pracę, to chyba po to żeby było lepiej, decyzja jest też przemyślana, więc raczej ciężko będzie znaleźć kogoś kto by tego żałował.

Ludzie! Zatrudnienie się to nie chodzenie za rączkę z laską z dyskoteki, tylko interes. A wpisy kipiące emocjami jak po rozstaniu z niunią z dyskoteki..
seiko 2016-05-11 22:21:26
jak tam manipulowanie ludźmi? dalej uskuteczniacie?
1
motylek 2016-05-12 21:14:35
Firma to ludzie, jest to motto sukcesu każdej większej dobrze prosperującej firmy.
Jeśli pracodawca nie będzie szanował pracowników, to nikt nie będzie wiązał przyszłości z tą firmą.
I będzie tak jak do tej pory, rotacja pracowników. Wy nie będziecie przedłużać umów, albo inni będą się zwalniać. A nie o to w tym chodzi przecież...
chłopekroztropek 2016-05-20 21:49:29
Miałem już nie pisać, ale co tam...

Śledziłem tą dyskusję, bo bawiło mnie roszczeniowe podejście cieknące z niektórych wpisów. To cecha charakterystyczna absolwentów szkół typu Wyższa Szkoła Gotowania Na Gazie albo licencjatu z Różnych Rzeczy tudzież dzisiejszej młodzieży ogólnie. Brak doświadczenia (to jeszcze pół biedy), myślenie że posiadanie papierka gwarantuje umowę o pracę za 5kzł.

Seiko - skoro rzucasz oskarżenia - napisz proszę, jak firma Biosys Tobą manipulowała.

motylek - zdziwiłbyś się, jak w innych firmach szanują pracowników, jaka jest rotacja, a firma mimo to firma dobrze funkcjonuje. Sam pracuję w takiej. Niewielu pracowników normalnie zakończyło z nią przygodę. Często kończyło się "jak siedział, tak wstał i wyszedł, ledwo co kubek zdążył zabrać", obietnicami spotkań w sądzie lub PIP. Kasa lepsza niż w B., praca ciekawsza, ale i tak ciepło wspominam Biosys - szefowie ok, zasady jasne, fajni ludzie.

seiko 2016-05-21 01:30:05
Zostawię to dla siebie jak. Powtarzam raz jeszcze - ta firma to dno dna! Przestrzegam wszystkich - zarówno potencjalnych klientów, jak i pracowników.

A Ty nie udawaj nie wiadomo kogo, gołym okiem widać, że bronisz gniazda, w którym siedzisz. Najgorsza praca w życiu.
chłopekroztropek 2016-05-21 10:59:59
Charakterystyczne, że nikt nie pisze "firma do kitu, bo nie wypłacają nadgodzin, nie płacą w terminie, uwalają kasę za byle co, nie ma przerw", tylko firma do dupy i tyle.

Seiko - gołym okiem to widać, że jesteś rozgoryczonym byłym pracownikiem, który wyleciał, bo nie dawał sobie rady (a o to ciężko było w Biosysie - trzeba było być naprawdę zdolnym inaczej, żeby wylecieć).

Tak, bronię firmy w której pracowałem, dzięki której zarabiałem pieniądze i co mi zrobisz?

Jak się pisze takie opinie, które godzą w dobre imię i interesy pracodawcy, to należało by je poprzeć jakimiś faktami...

Najgorsza praca w życiu - bo kawa z ekspresu była zimna? Czy krzesełko za twarde?
JUUUUUUUUHAAAA 2016-05-21 17:25:41
Od kiedy w BioSysie jest ekspres do kawy?
zbychu 2016-05-24 19:25:49
Ekspres do kawy się pojawił, to na plus. A co do kuchni Panowie, fajnie by było jak by się pojawił, choć jeden taboret więcej do siedzenia.
Jeden taboret na dwadzieścia osób, żeby zjeść jak ludzie?! Ile można jeść na stojąco.
seiko 2016-05-29 00:30:48
hehee o jakim dobry imieniu mowa? tam inspekcja pracy powinna zajrzeć i to migusiem. Jakiś czas temu, na facebookowym profilu jeden z klientów wyraził swoje zdanie, pamiętam, że pisał o tym, że handlowiec śmiał mu się do słuchawki, gdy ten składał reklamację. Jaka szkoda, że to usunęliście.
Gość 2016-06-03 14:59:07
Zgodzę sie z tobą, ale taka jest filozofia firmy: sprzedaż jednorazowa. Dział handlowy stara się zarabiac na wszystkim tłumacząc to przynależnością do branży IT. Oceniając firmę z węwnątrz jako były pracownik stwierdzam, Firma to dno, a ludzie którzy nia kieruja i zarządzają są hipokrytami, bez zasad. potwierdzam tez to że pozytywne komentarze tutaj są pisane przez pracowników DH lub IT. sam widziałem.
1
Gość 2016-06-03 15:25:32
Sam myslałem zgłosić firmę do PIP'u a także do BSA. Nie zrobiłem tego tylko dlatego, ponieważ w DH pracuje człowiek, którego szanuje. Jest jedyna uczciwą osobą jaka poznalem w tej firmie. Od czasów BioSysa pracuje w firmie tej samej wielkosci i potwierdzam. Firma (Biosys) jest zakłamana, a zarząd i kierownik DH to hipokryci. z perspektywy czasu uważam że praca tam była najwiekszym moja zawodowa porażką. Aczkolwiek zgodnie z prawdą wiem, że starzy handlowcy zarabiają dobrze, a kierownik to wręcz kokosy.
PS. byl taki fajny chłopak w dziale tech Kamil. wyleciał z dnia na dzień (tak samo jak ja). Wie ktoś za co? podobno pochwalil sie zarobkami innym pracownikom..:)
chłopekroztropek z DH 2016-06-03 18:27:24
Podobno połowę czasu spędzał na facebooku i demotywatorach, a ten drugi co wyleciał z dnia na dzień to też nie pierdolił się w tańcu, nawet obecność kierownika za plecami nie niepokoiła go w czytaniu onetu... :):):):):):)

Tak poważnie - bo nie pracuję już trochę w Biosysie - NIE WIERZĘ, że firma się tak diametralnie zmieniła na minus...

"..każdorazowa kara w wysokości 12tyś zł. za ujawnienie zarobków..." - to nie Biosys, to moja obecna firma i warunek w umowie + roczna wartość zarobków jako odszkodowanie w wypadku m.in. napisania komentarza godzącego w wizerunek firmy. Więc Biosys jest trochę do tyłu.....

Co do podejrzenia, że piszę na zlecenie DH czy kogoś tam.. równie dobrze można napisać, że Kolega seiko czy gość piszą na zlecenie konkurencji, tym bardziej, że nic konkretnego oprócz obrzucania błotem byłego pracodawcy ich treści nie zawierają.

Rozumiem, że osoba, którą szanujesz bierze udział w procederze i nie chcesz narazić ją na nieprzyjemności?

Zrobili cię w pręta, nie wypłacili pieniędzy, to zgłoś do PIP'u a nie piernicz głupot na forum. Przez takich baranów, co dają się wykorzystywać i nie dochodzą swoich praw jest w tym kraju, tak jak jest....

Gość 2016-06-07 15:05:17
Z jednej strony masz racje (z tymi baranami). Z drugiej... może niekiedy lepiej odpuścić. Skupiłem sie na nowej pracy by miec za co życ - tak mi doradzili ludzie z doświadczeniem i nie żałuje. Aczolwiek fakt pewnych rzeczy znieść nie mogłem.
Artek 2016-06-07 15:37:12
Slyszalem, ze jest tutaj wysyp komentarzy, ale nie wiedzialem ze az taki. Skad jest tyle opinii, jak w BioSysie nigdy nie pracowalo tyle osob? O.O
chłopekroztropek 2016-06-08 23:22:33
Powiem tak - pewne rzeczy przestały mi odpowiadać (umowa i pensja, wykonywane zadania), więc się zwolniłem, bo stwierdziłem, że więcej w tej firmie nie osiągnę i trzeba poszukać czegoś innego. Nigdy nie napisałem, że praca w Biosysie była pracą moich marzeń. Była OK, dużo się nauczyłem, warunki były jasne, właściciele firmy nigdy mnie nie oszukali, byli zawsze uczciwi w stosunku do mnie.

Jeżeli przy podpisywaniu umowy była jakaś "umowa dżentelmeńska", to chyba jest ona ponad Kodeksem Pracy :) Jeśli "dodatkowe warunki zatrudnienia" były zaskoczeniem i wyszły w trakcie okresu zatrudnienia to sorry - wymówienie umowy i PIP, albo zamilcz na wieki (godzisz się na to).
zielony 2016-06-09 11:02:22
Na stażu było całkiem OK. Praca w super atmosferze w godzinach, które sam wybierałem. Dostęp do wszystkich produktów i materiałów - mnóstwo się nauczyłem.
Ja gorąco polecam.
BioSYF 2016-06-09 14:55:15
Trzeba się dołączyć do dyskusji :)
Firma to dno. Zero retrospektyw na rozwój. Zero szacunku do pracownika. Brak jakichkolwiek możliwości podwyżki i tak można by w kółko wymieniać bo ta firma nie ma żadnych plusów.
Dział tzw "programistów" to kpina z alkoholikiem i dwoma głąbami na czele robią co chcą , jak chcą i kiedy chcą a to co robią nie można nazwać pracą a szef nie powie ani słowa bo bez nich firma by upadła. Nie wspominając o drugim z szefów który ma jakaś manie wielkości i uważa się za nieomylnego i najważniejszego na świecie.
Żerują na studenciakach i najniższych płacowych dlatego też jak podczas montażu systemu RCP za kilkadziesiąt tysięcy wybrałem coś sprawdzonego przez co nie wyrzucą mnie z pracy a nie taki szajs który oferuje Biosyf.
Nikomu nie polecam tam firmy i to w jakimkolwiek dziale !!!
2
Gość 2016-06-14 10:03:35
Ale to byłes pracownikiem? Bo piszesz, ze wybrałeś inny system RCP? brzmi to tak jakbyś go od nich.. kupował?
Jan Nowak 2016-07-08 13:33:12
Witam.
Ja jestem po rozmowie kwalifikacyjnej i oceniam ją bardzo dobrze.
Warunki pracy i wynagrodzenia jasno postawione, bez owijania w bawełnę.
Firma mała (w stosunku do mojej obecnej), ale szef i bezpośredni przełożony w porządku.

Czekam na telefon
chłopekroztropek 2016-07-20 22:24:58
Ale fejki te dwa ostatnie posty... Ale nadal uważam, że firma nie ma się czego wstydzić...
lizak 2016-07-21 08:14:24
Jak to czytam, to jedno jest pewne.
Słabe jest to, że prezesi firmy BioSys podszywają się pod innych, świadczy to tylko o waszej hipokryzji.
K. 2016-07-24 08:20:12
Solidnej w czym? I gdzie ma taką opinie?
mp3 2016-07-25 10:05:06
Pracuje w tej firmie już kilka lat i powiem tak.

Minusy
Bardzo niskie wynagrodzenia,
Bardzo duża rotacja pracowników,
Bardzo słaba organizacja firmy, psychologia.
K. 2016-07-25 10:06:30
TO nie jest firma, w ktorej pracuje 2500 osob, zeby sobie o niej ludzie opowiadali. Nawet nie wiem, czy w sumie sie przewinelo przez firme 50 osob. Serio ktos mysli, ze ludzie sobie gadaja miedzy soba o takich malych firmach? A pozniej jeszcze 'przypadkiem' znajomi znajomych wchodza na fora internetowe i pisza opinie? :) W co drugiej klatce sa firmy zatrudniajace ~20 osob, a Ty opowiadasz, ze akurat o BioSys slyszales opinie i akurat 4 godziny po moim poscie sobie wszedles na forum. W ogole to nie wyglada podejrzanie, na pewno nikt nie pomysli, ze jestes Pawlem/Karolem/Krzysztofem ;) Owszem, firma placi zawsze na czas , ale nie jest to jakis ewenement, zeby ludzie w okolicy Kleparza o tym rozmawiali :D
plusssz 2016-07-25 20:55:56
Kolejne kłamstwo, wypłata ma być do 10 zgodnie z umową a jest czasem 11 czy nawet 12 u niektórych.
A jak wszyscy wiemy zdarzało się i 13.
Bea 2016-09-14 22:02:31
Nie polecam!!! Niekompetentni i bezczelni pracownicy. Partacze. Zupełny brak profesjonalizmu!!! Zepsuli, to co działało i jeszcze żądają zapłaty. Porażka!!!
piesek 2016-09-17 16:24:03
Bardzo słaba firma.
Firma ma podejście garażowe do klientów, bardzo słabe wsparcie za wszystko chcą pieniądze.
Ogólnie sprzedać a niech klient się martwi;
1
nick 2016-09-19 09:53:10
W tej firmie nie wolno nikomu ufać ... ciche donoszenie za plecami do Karola .
max 2016-09-19 20:31:55
Beznadziejna firma, trzeba zacząć szukać coś normalnego.
1
Spoko 2016-09-21 06:53:13
Na pewno naciaganiem klientów i przekonywanie do kupienia słabego produktu
1
kolega kolegi ktory zna kolege 2016-09-24 07:10:03
Pracowników jest moze 20, opinii na GoWork jest 84, ktoś wyjaśni jakim cudem? :D WIększość firm ma mniej opinii i pracowników, a tutaj mamy takiego kwiatka.
daga 2016-10-04 11:00:12
Nie pracuję dla biosysu, nie jestem nawet jej klientem ale znam firmę od jej początków i patrzę z boku. I jedno mi się nasuwa. Jak Wam się nie podoba to spierniczajcie do korpo klepać jak małpka w excelu za te same pieniądze a te hejty to sobie wydrukujcie i wytrzyjcie nimi te swoje leniwe zadki. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć jak jest w firmie naprawdę to wystarczy przyjść na okres próbny i sprawdzić samemu. Jeszcze nie widziałam, żeby na siłę tu kogoś trzymali. Po co ta debata i pierdolada o niczym. Chyba nie trafiliście jeszcze na prawdziwego szefa zrypa i nie wiecie co to robota skoro macie czas na klepnie tych pierdół. Zresztą zapewne w czasie pracy... Wy biedni niedoceniani pracownicy roku.
daga 2016-10-04 11:02:33
Nie pracuję dla biosysu, nie jestem nawet jej klientem ale znam firmę od jej początków i patrzę z boku. I jedno mi się nasuwa. Jak Wam się nie podoba to spierniczajcie do korpo klepać jak małpka w excelu za te same pieniądze a te hejty to sobie wydrukujcie i wytrzyjcie nimi te swoje leniwe zadki. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć jak jest w firmie naprawdę to wystarczy przyjść na okres próbny i sprawdzić samemu. Jeszcze nie widziałam, żeby na siłę tu kogoś trzymali. Po co ta debata i pierdolada o niczym. Chyba nie trafiliście jeszcze na prawdziwego szefa zrypa i nie wiecie co to robota skoro macie czas na klepnie tych pierdół. Zresztą zapewne w czasie pracy... Wy biedni niedoceniani pracownicy roku.
1
Paweł S. 2016-10-19 21:27:10
Ludzie, firma proponująca takie pieniądze osobie po studiach to jest normalnie kpina. W branży IT w Krakowie nie zarobisz mniej chyba, że w firmach typu 'Wiesiek Software" . Z rozmowy o prace wyszedłem śmiejąc się do rozpuku!
5
nickniejest 2016-10-21 08:49:58
Pracowałem - nie poleca nie tylko ze względu na żałosne zarobki ale przede wszystkim ze względu na zakłamany i nieludzki zarząd. Widzę, że firma dosyć ostro próbuje poprawić swój PR wrzucając tutaj masę śmiesznych i nieprawdziwych pozytywnych opinii. Cóż, tonący brzytwy się chwyta...
9
szarik 2016-11-04 14:14:00
Ja też pracowałem w tej firmie. Bardzo słaba organizacja; Umowy zlecenie;
Jakość usług jakie świadczą ,też bardzo słaba;
7
Artur 2016-11-15 13:40:26
Z tego co wiem, to nikt nikogo do podpisywania takiej a nie innej umowy nie zmuszal. Mieszkamy w Krakowie a nie w wiosce, gdzie jest bezrobocie 40%. Pomimo tego, co napisalem wczesniej (moj komentarz do znalezienia na pierwszej stronie) to nie zaluje tego, ze tutaj pracowalem. Z tego, co wiem, to ludzie ktorzy pracowali ze mna w tej firmie, niezle sobie radza na krakowskim rynku pracy, jest to chyba jakis plus i powod, zeby patrzec na firme tez w perspektywie tego, co sie bedzie robic pozniej.
4
Zostaw swoją opinię o Systemy Biometryczne BioSys S.C. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Systemy Biometryczne BioSys S.C.