SWIMER

Toruń

Opinie o SWIMER

ŁUKASZ 2010-10-15 08:38:34
Co pracownik to inne zdanie, a jak uważasz Ty? Opowiedz innym ludziom o pracy w firmie Swimer, której siedzibą jest Toruń . Obecna sytuacja na rynku pracy nie jest lekka. A jak wygląda to w tej spółce ? Sieć jest obecnie największym źródłem informacji, dołącz się do tworzenia największego zaplecza informacji o pracodawcach.
6
Jan 2014-09-05 23:43:00
Ma ktoś jaką opinie o tej firmie na temat stanowisk handlowców??
pomocy
8
Rafal 2015-04-15 11:23:52
A czy ktos tam pracowal na produkcji tych zbiornikow ? jak zarobki i praca ?
3
bleskik 2015-09-14 21:28:21
Na produkcji pewnie zarobki w granicach 2000 złotych netto, praca nie jest łatwa i lekka, no ale na pewno warto się zainteresować, lepsze to niż siedzieć w domu na bezrobociu. Czasem też pojawiają się inne ogłoszenia dla tej firmy, w stycznie na przykład poszukiwali specjalisty do spraw handlu, wiec nie tylko produkcja.
2
Ycvh 2015-10-16 13:19:41
Ja właśnie też jakiś czas temu widziałem ze w firmie Swimer poszukiwali osób na stanowisko specjalisty do spraw handlu w Toruniu widzę ze praca nie należy do lekkich i trzeba się nastawić na wielogodzonną i codzienną pracę no ale wiadomo nigdzie nie ma lekko co do nadgodzin to zdarzają się ona właściwie w każdej pracy
kkkk 2015-11-25 20:53:21
Jakie są warunki dla PH?
placek 2015-11-28 02:19:58
A właśnie, szukają teraz ludzi na przedstawicieli handlowych. Wymagają jedynie wykształcenia średniego, ale i tak dobrze, że zapewniają narzędzia pracy, to nie trzeba sobie samemu je ogarniać.
gfd 2015-11-30 13:33:34
@placek to fajnie że zapewniają narzędzia pracy, bo jeszcze jakby trzeba było samemu to sobie zorganizować to to by sie nie opłacało, a nie każda firma tak robi
klik 2015-12-02 17:20:19
nie no jako przedstawiciel handlowy to firma ma obowiazek zapewnic niezbedne narzedzia pracy typu samochod bo jak ma pracownik sie zoabczyc z klientem nie mozliwe
em 2015-12-04 23:13:12
na pewno zapewniają takie podstawowe a za razem dodatkowe narzędzia pracy, jak telefon czy tablet, laptop i auto, nie może być inaczej, to dużo ułatwia ;)
iko 2016-01-20 20:29:12
-em, jesteś przekonany odnośnie tych dodatków ? Jakby tak było to byłoby super, dużo obowiązków z barków by spadło. Nie wiem tylko czy przedstawiciele mają jakąś wysoką podstawę?
jorge 2016-01-23 20:13:57
szukają obecnie przedstawicieli handlowych stacjonarnych w toruniu, ale na wysoką podstawę bym nie liczył. Liczy się to co się uda im przede wszystkim sprzedać
komosi 2016-02-02 19:44:45
Nie wiem co masz na myśli @jorge przez wysoką podstawę, jest jakoś 2000 podstawy plus premia, spokojnie miesięcznie możesz zarobić 3500 złotych już na czysto.
Peter 2016-03-12 15:57:52
Praca w biurze na pewno niesie ze sobą inne warunki zatrudnienia niż praca na taśmie produkcyjnej @wanda. Firma zatrudnia wielu specjalistów np. ds handlu czy eksportu, więc to naturalne, że płace pracowników na różnych stanowiskach są różne.
legik 2016-03-14 19:25:28
Peter, no to racja, wiele tez zalezy od stanowiska i mozliwości wyrobienia premii i prowizji. Dla przykładu zatrudniają tu PH - stacjonarnych - nie dostajesz wtedy auta, ale tez sa mobilni - wówczas jest auto służbowe, a kazdy Ph musi wyrobić podobny plan sprzedażowy.
wikitro 2016-04-13 20:19:36
ciekawi mnie dlaczego nie wymagają żadnego doświadczenia na to stanowisko ph bo teraz jest ono znowu aktywne moze dlatego tak często się ktoś zwalnia bo jest niedoświadczony i sobie nie radzi z wyrobieniem premii
Bez doświadczenia 2016-04-18 16:28:50
To nie jest opinia o firmie! Może dają szansę absolwentom? Jak nie masz nic do powiedzenia, to chociaż nie trolluj. Ktoś marnuje czas, aby te twoje dywagacje czytać.
1
Bez doświadczenia 2016-04-18 16:47:43
Właśnie byłam na rozmowie. Firma produkuje(!!!) małe stacje paliw. Nic się nie zgadza z tym co piszesz, musisz mieć gdzieś jakiś mały problem, mistrzu od marketingu:) kiepskie to forum, żadnej opinii i masa trolli:(
2
Ziomek z produkcji 2016-06-14 15:52:37
Siemka. Pracuje w Swimerku od kwietnia 2015 roku na produkcji.
Ogólnie rzecz biorąc stawki są od 9zł/h netto do 11zł/h. System cztero-brygadowy.
Montażyści całych układów pracują na dwie zmiany - pracowałem i tam przez parę miesięcy ale miałem dość (+-12h w pracy - ale wszedłem tam z marszu z dnia na dzień i miałem montować zbiorniki i całe systemy).
Na produkcji jest różnie, jak w każdej firmie, raz nie ma co robić, a raz jest tak że nie ma kiedy wyjść na przerwę czy papieroska (śniadania często jadam w biegu przy maszynie).
na produkcje nie są potrzebne jakieś nie wiadomo jakie kwalifikacje, sypać proszek, czyścić formy, czy obrabiać zbiorniki wyrzynarką, można się wszystkiego nauczyć - jeśli się oczywiście chce pracować dłużej niż kilka dni :P
Nie mam bladego pojęcia ile zarabiają handlowcy, ja średnio wychodzę 2300-2800zł. Mimo systemu czterobrygadowego to nie narzekam.
Trzeba zrobić swoje jak w każdej firmie.
Mam nadzieję, że moja opinia trochę pomogła.
Pozdroooo
Ziomek z produkcji 2016-06-22 07:57:41
Szukają. W sumie to bez różnicy jak zaaplikujesz.
kkkk 2016-06-27 12:04:11
Jeden wielki bałagan !!! nie polecam pracowałem tam i rotacja ludzie bardzo duża !! .zero szacunku dla pracowników . kierownicy zmian jeden wielki nie ogar itp
!!!
2
odkrywca 2016-09-08 09:17:04
(usunięte przez administratora)
wanda 2016-09-08 11:02:47
Mowa była o produkcji więc tam na pewno jest inaczej @se niż w pracy, o której piszesz w dziale IT na pewno jest lepiej i zapewne warunki o niebo lepsze
Zostaw swoją opinię o SWIMER - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SWIMER