brak logo

Promotion Studio Dariusz Małysz

Wrocław

Opinie o Promotion Studio Dariusz Małysz

Sylwia 2012-01-13 18:08:06
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Promotion Studio, pieniążki ZAWSZE są na czas- nie ma z tym najmniejszego problemu, więc nie wiem skąd te nieprzychylne opinie. Jeśli nawet komuś zdarzyłaby się taka sytuacja to jestem pewna,że wystarczyłby jeden telefon z przypomnieniem.
Bardzo sobie cenię atmosferę jaka panuje w Promotion Studio, wszyscy,a przede wszystkim Pan Dariusz są bardzo pozytywnie nastawieni do hostess. Mili, sympatyczni ludzie, z którymi po prostu zawsze można się dogadać. Szczerość to podstawa,a nikt z nikim nie będzie mieć problemów :)
Serdecznie polecam Promotion Studio Dariusz Małysz, jeszcze nigdy nie pracowałam z tak przyjemnymi ludźmi :) ...i bardzo mnie dziwią powyższe komentarze.
Sylwia 2012-01-13 18:11:37
Zresztą widać,że powyższe negatywne komentarze pisała ta sama osoba. Dziwne,że jedyne 3 nieprzychylne opinie pojawiły się w ciągu kilku minut,prawda ;)? Ktoś tu po prostu bardzo kogoś nie lubi ;)
Malwina 2012-01-14 14:41:30
Współpracuję z Dariuszem Małyszem od lat i naprawdę mogę polecić firmę. Faktycznie kiedys zdażały sie opóżnienia z wypłata należności, ale ZAWSZE wszystko zostało wyjaśnione. Musze przyznac, że firma z roku na rok, działa coraz sprawniej. zakres pracy dokładnie określony, wypłaty na czas, wszystko 'dopięte na ostatni guzik'.
Jeśli chodzi o kontakt z firmą, to nie miałam większych problemów. Jak nie udało mi się dodzwonić, często oddzwaniano do mnie, a czasem sms/e-mail załatwiał sprawę.
Polecam.
M 2012-01-16 23:53:42
Nie jestem w stanie złego słowa powiedzieć o tej firmie. Jakiś czas już dla nich pracuję i NIGDY, powtarzam NIGDY nie miałam żadnych problemów, ani innych niemiłych zdarzeń. A nawet jestem w stanie przyznać, że to najlepsza agencja dla jakiej pracowałam, a pracuję już bardzo długo :). Oczywiście zdarzają się przewrażliwione osoby, które chcą mieć wypłatę już na drugi dzień, ale to nie tak działa. Poza tym szefowie są baaardzo mili :) Z kontaktem też nie ma problemu. ja nie wiem gdzie Wy tych problemów szukacie.
Ewa 2012-01-17 16:59:13
Miałam przyjemność współpracy z Dariuszem na jednej z akcji , i jestem naprawdę bardzo zadowolona . Pieniądze zostały przelane na czas ,a sama praca była przyjemnością. Dobre rady ,które otrzymałam od Dariusza pomogły mi podczas pracy ,dlatego uważam ,że bardzo profesjonalnie podchodzi do każdego zadania.
Anitka 2012-01-17 18:06:41
W Promotion Studio pracuję już długi czas i jestem bardzo bardzo zadowolona:) pieniążki dostaję zawsze, NIGDY nie było takiej sytuacji, żebym nie dostała wypłaty! Co do terminu wypłaty to zawsze można się dogadać:) Szefowie są naprawdę baaardzo sympatyczni i wyrozumiali:) Współpraca z nimi to przyjemność:) Mają bardzo dużo akcji i każda hostessa zawsze może sobie wybrać najbardziej odpowiadającą jej akcję:) a co do kontaktu to też nie ma z tym problemu, jeżeli w danej chwili nie odbierają to na pewno dlatego,że są bardzo zajęci, ale jak tylko mają wolną chwilę to od razu oddzwaniają:) Naprawdę szczerze polecam pracę u Pana Darka :)
Kasia 2012-01-18 15:55:16
Pracuje z Panem Małyszem juz jakiś czas. Akcje są za każdym razem świetnie dopracowane. Nie miałam żadnych problemów z wypłatą i kontaktem. Hostessy traktowane naprawdę dobrze. Zawsze moge liczyć na pomoc i to udzielana bez żadnych pretensji. Gorąco POLECAM !! Najlepiej samemu sie przekonać.
Julka 2012-07-07 15:42:55
Droga zdesperowana, najłatwiej jest wstawić anonima komuś w internecie :) To takie.. dojrzałe :) Pracuję z Promotion Studio od dawna i nigdy nie miałam problemów z wypłacalnością owszem, zdarzyła się kiedyś pomyłka, ale nie dziwię się bo przy takiej ilości akcji promocyjnych nie ciężko o babola :) co do umowy, nie prościej podejść do biura na krupniczej i ją po prostu podpisać zamiast się nad sobą użalać i o tym pisać :) ?
fryta 2012-07-20 16:30:23
Firmę polecam, miły Pan, aczkolwiek byly spory z wypłacalnością, mimo wszystko firma jest naprawde spoko, płacą nieźle(serio :D), miła atmosfera pracy i ogolnie polecam, jesli ktos chce zarobić ;)
Hostessa 2012-09-08 10:18:52
Nie za bardzo rozumiem wszystkie powyższe negatywne wpisy. Dla tej firmy i Pana (usunięte przez administratora)pracuję od około roku, to druga agencja dla jakiej mam okazję być hostessą we Wrocławiu. Nigdy, podkreślę nawet Nigdy nie było jakiegokolwiek problemu. Atmosfera jaka panuje w tej firmie jest chyba najlepsza jaką można sobie wymarzyć. Dużo entuzjazmu i uśmiechu. Problem z wynagrodzeniem? Pierwsze słyszę, a chyba pracując już taki czas miałabym okazję się o tym przekonać. A co więcej dla co fajniejszych i bardziej pracowitych hostess słyszałam, że są bonusy za dobrą pracę. Chyba te negatywy wystawił ktoś kto pomylił firmę z jakąś inną.
Kasia W. 2012-09-08 13:20:43
Odnoszę wrażenie jakby te wszystkie negatywne komentarze dotyczyły innej firmy... Pracuję z Panem (usunięte przez administratora)od kilku miesięcy i nie mogę złego słowa na niego powiedzieć. Nie mam problemów z otrzymaniem pieniędzy za pracę, zawsze na czas i nie muszę się upominać nie wiadomo ile jak było w przypadku współpracy z innymi agencjami. (usunięte przez administratora)to facet z ludzkim podejściem do pracownika, a nie tylko szef, który stoi nad głową i kręci nosem na wszystko. Szczerze mogę polecić!
marta 2012-09-09 13:33:24
Dokładnie! Nigdy nie zawiodłam się na Promotion Studio, wypłata ZAWSZE była. A współpracuję z tą agencją już prawie rok. Poza tym są ciekawe zlecenia a praca zawsze jest w miłej atmosferze co dla mnie jest ważne:) Śmiało polecam współpracę z Panem Dariuszem!
Patrycja 2012-10-09 20:55:38
Współpraca z Promotion Studio jest prawdziwą przyjemnością . Nie można powiedzieć złego słowa ;) Wspaniała atmosfera pracy, pieniążki zawsze na czas oraz grafik pracy często układany pod pracownika :) Szczerze polecam :)
Maarta 2012-11-05 11:12:32
Witaam ;) nie wiem skąd te złe opinie na temat pana (usunięte przez administratora);) miałam okazję brać udział w jednej akcji, po czym wyjechałam za granicę na wakacje i o pieniążkach zapomniałam ;) A Paan (usunięte przez administratora)sam się do mnie dobijał telefonicznie, abym dostała zaległą wypłatę ;) Naprawdę uczciwy człowiek ;) bo który pracodawca biegał by za swym pracownikiem, zeby pieniądze wypłacić? ;D
Polecam jak najbardziej współpracę z Promotion Studio ;)
Roxana 2012-12-16 22:15:28
Jedna z najsprawniej pracujących firm promocyjnych we Wrocławiu. Podpisując umowę zaznaczają ze kasa do 30 dni będzie i rzeczywiście są! Współpracuję z nimi od 3 lat. Zdarzał się sytuacje, kiedy nagle potrzebowałam pieniędzy- dzwoniłam i jeśli tylko była taka możliwość za 20 min miałam je na koncie! Współpraca na 5+!
Katarzyna S. 2012-12-16 22:25:01
Pracowałam u (usunięte przez administratora)tylko kilka razy i każdorazowo byłam mile zaskakiwana. Praca w miłej, sympatycznej atmosferze. Jeżeli któraś z Was została oszukana to chyba przez innego (usunięte przez administratora). Jeżeli (usunięte przez administratora)jest złym pracodawcą to proszę was, znajdźcie lepszego.
Estera 2012-12-16 22:31:45
Pierwszy raz spotykam się z nieprzychylnymi opiniami na temat tej firmy. Praca w młodym, dynamicznym zespole. Wszystko przygotowane i PRZELEWANE zawsze na czas. Możliwość wyboru akcji, na której się pracuje- zyć nie umierać. Osobom krytykującym (usunięte przez administratora)polecam np firmę Cursor- nie dość, że każą pracować za 7,5 to dodatkowo są niewypłacalni.
ada 2013-07-10 11:05:30
Czytajac te wszystkie negatywne opinie na temat (usunięte przez administratora)i jego firmy jestem w ciezkim szoku. Wspolpracuje z Promotion juz jakis czas i jestem bardzo zadowolona. (usunięte przez administratora)jest swietnym szefem, ogarnia milion rzeczy na minute, sypia po 3h na dobe, wiec moze czasami zapomniec o czyms waznym dla kogos kto np czeka na wyplate. Troche zrozumienia. W umowie przeciez jest wyraznie napisane, ze kasa przychodzi do 30 dni roboczych. Ja jestem zadowolona i na pewno zostane przy Promotion Studio ;)
Karola 2013-08-08 01:21:52
Pracuję dla Promotion Studio od marca i jestem bardzo zadowolona. Elastyczny grafik, bardzo mili pracownicy i szef, nie mam nic do zarzucenia. Jeśli dobrze wykonujesz swoją pracę i jesteś w porządku w stosunku do pracodawcy to nie ma się czego obawiać. Pieniążki na czas są na koncie, jak ładnie poprosisz to są nawet wcześniej, nie rozumiem skąd te bluzgi ! Z ręką na sercu mogę polecić współpracę z tą firmą. Buziaki Promotion team ;*.
Dzika Bomba 2013-08-08 20:08:44
Co to znaczy ładnie poprosic o wypłatę?
JustCath 2013-08-20 10:54:36
Bardzo dobra firma,dobre zlecenia, świetny kontakt z hostessami. Wypłata jak najbardziej na czas,bez proszenia i innych incydentów o których wspominają powyżsi 'niezadowoleni'. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Promotion Studio, liczę na więcej zleceń,które są bardzo ciekawe,dobrze płatne,zawsze można trafić na zlecenie ze szkoleniem,które przydaje sie w CV.POLECAM.
Klient 2013-08-24 07:21:04
Jestem niezadowolona ze współpracy ani z tą firmą ani z jej właścicielem. Odradzam współpracy.
1
2013-08-30 23:16:10
Nasza firma kończy współpracę z Promotion Studio Dariusz Małysz. (usunięte przez administratora). Nikt nic nie kontroluje, nie pilnuje i za nic nie odpowiada. Nie polecamy.
Klient 2013-10-10 23:51:22
Jesteśmy niezadowoleni ze współpracy z Panem (usunięte przez administratora). Wszystko jest odciągane w czasie, nikt nic nie wie, brak kontaktu zwrotnego. Pracownicy nie wiedzą co się dzieje wewnątrz firmy. Nikt nie był w stanie nam pomóc. Ocena: -0. Nie polecam i odradzam. Klientka
host 2014-05-22 18:38:02
kawał wała i tyle w temacie!!!!!
Masterka 2015-01-31 22:14:44
Jeżeli firma chce być rozpoznawalna to na pewno się zgłosi do Promotion Studio, które zajmuje się szeroko pojętym marketingiem. Ciekawe czy ktoś prowadzi/prowadził jakieś statystyki czy po interwencji w marketing danej firmy widoczny był wyraźny wzrost zainteresowania marką. Jeżeli tak, to z chęcią bym się z nimi zapoznał.
fkfdaoih 2015-02-03 20:01:38
Promotion Studio... Ech, miałam o nich naprawdę bardzo dobre zdanie na początku, ale z biegiem czasu wszystko się zmieniło. Największa jazda zaczęła się, jak większość osób tu pisze, kiedy nadszedł czas wypłaty. Na swoje pieniądze (niemałe) czekałam ponad CZTERY MIESIĄCE!!!!!!!!! To jakiś mało śmieszny żart. Owszem, można nieźle zarobić, ale dzwonienie i proszenie się szanownego pana Darka M. o kasę, która ci się należy, ciągłe wymówki, brak zainteresowania całą sprawą i jeszcze bezczelne gadki w stylu "jak przyjdą to dostaniesz, wiec nie musisz ciągle dzwonić", szczerze, nie wiem czy są tego warte. Dlatego nigdy więcej! Poza tym często widoczny brak organizacji, dowiadywaliśmy się wszystkiego na ostatnią chwilę, często nie dostarczał nam wszystkich niezbędnych narzędzi do pracy, przez co mieliśmy nieprzyjemności. Kilkakrotnie byłam też światkiem jak pan M. otrzymywał opiernicz od koordynatorów akcji promocyjnych, dla których agencja świadczyła usługi, za ten właśnie brak organizacji, spóźnienia, nieodpowiednie przygotowanie itd. Myślę, że to mówi wystarczająco dużo o Wrocławskiej agencji Promotion Studio. Nikogo nie zniechęcam, jeśli chcecie czekać miesiącami na swoje pieniądze i jeszcze się o nie prosić wasz wybór :)
1
Tak 2015-07-22 20:52:04
Dramat. Darek M. nie ogarnia nic. Bierze akcje za akcją i nie radzi sobie totalnie z wszystkim. Olewa, nie wysyła pieniędzy. DRAMAT
Darek M. 2015-07-24 12:59:34
Ja by jednak prosił, jeśli ktoś ma odwagę pisać opinie, aby miał również jaja i podpisywał się imieniem i nazwiskiem. Jak mówią młodzieżowo osoby które pracują ze mną na stałe "gwiazda w necie p#%a w świecie" Masz coś do powiedzenia, miej odwagę się przedstawić.
Dariusz M. 2015-08-10 00:33:56
Nie, nie jest to ogłoszenie z naszej firmy. Ogłoszenia z naszej firmy są podpisywane z reguły logo i namiarami naszej firmy.
Dariusz Małysz 2015-08-29 11:34:29
Daga00 - jak najbardziej mam odwagę, ponieważ w pracy z ludźmi bywa tak różnie, jak wiele jest różnych charakterów, ale jestem osobą ugodową. Niestety jak okazało się, portale tego typu mogą służyć utrudnianiu ludziom życia za wszelką cenę. Dodam- że w sprawie kilkunastu obecnych wyżej wpisów toczy się postępowanie karne w sądzie we Wrocławiu i póki co, dziwnym zbiegiem okoliczności spora część wpisów należy do IP dwóch urządzeń :) Proszę o kontakt w sprawie pracy pod 696095002 w ciągu tygodnia ( dość często mam zajęte ale zawsze oddzwaniam)
Pracownik 2015-09-22 20:19:49
"kozak w necie p#%a w świecie" jak wspomniał szanowny pan D. idealnie oddaje jego osobę. Miałem nieprzyjemność współpracować. Obietnice przez telefon jak czegoś potrzebował, później nie odbierał tygodniami, gdy mowa była o pieniądzach. Do dzisiaj pieniędzy nie widać. Przestrzegam
345 2016-05-11 19:47:24
@Ikshj no ale przeciez z drugiej strony to ejdnak dobrze ze sie wypowiada to znaczy ze traktuje podmiotowo swoich pracowniow i ma do nich szacunek :-)
Zostaw swoją opinię o Promotion Studio Dariusz Małysz - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promotion Studio Dariusz Małysz