brak logo

Promotion Plus

Warszawa

Opinie o Promotion Plus

malinaa1000 2013-10-13 18:20:55
Polecam tę firmę. Zawsze wypłacają na czas - tygodniówki. Z zaliczkami też nie ma najczęściej problemów. Fajni koordynatorzy, wymagający, ale jak wykonujesz rzetelnie swoją pracę to nigdy nie ma problemów. Ulotki zawsze do euroskrzynek a nie pod drzwi, więc jest ok. Umowę też dostają wszyscy.
POLECAM
4
ss 2014-07-02 12:05:06
NIE POLECAM !!!
5
Bu 2014-07-24 18:57:27
a jak handlowcy w tej firmie są traktowani - chodzi mi o gazetkę Informator stolicy ?
ile osób pracuje?jakie warunki?
Nati 2014-07-31 17:37:36
Firma beznadzieja. Handlowców traktują jak tania siłe roboczą. Myślą, że za 1200 zł mogą ich mieć na własność.( usunięte przez administratora ) Nikt nie wytrzyma w tej firmie dłużej niż 2 miesiące a na kasę będzie czekał pół roku.
6
iko 2014-11-22 11:38:00
Dokładnie tak jest :)
1
iko 2014-11-22 11:56:16
Warunki żałośnie śmieszne. Umowa zlecenie (i to jak Ci się uda tą umowę wyprosić od łaskawcy)
Zarabiaj 1200/1400 i niech Cię np. ząb rozboli..., i teraz wydaj prywatnie na lekarza z takiej kwoty. Szkoda gadać.
O premiach obiecanych też ni widu ni słychu.
3
pit82 2014-12-08 20:40:11
Wiele jest negatywnych opini, moja jest inna firma sie rozwija i widac, ze duzo obecnie inwestuja w pracownikow. Warunki pracy tez sie poprawiaja.
Przyjdz sprawdz a zobaczysz.
Atmosfera w pracy jest naprawde fajna.
A co do ( usunięte przez administratora )owszem lubi obiecywac, ale mozna jego obiecanki wyegzekwowac - trzeba umiec :D
2
fiddler 2014-12-16 16:17:18
Pracowałem. NIE POLECAM. Podzielam opinie osób powyżej. Żałosne warunki. Firma jest nie zorganizowana i wszystko robi na ostatnią chwilę. Na wstępnej rozmowie przekazują ci jakie masz obowiązki a w efekcie wychodzi na to że robisz prace za innych. Firma głównie zatrudnia do kolportażu( usunięte przez administratora )i studentów którzy w piątki stoją pod biurem czekają na kasę której często nie ma ( usunięte przez administratora ). Odradzam pracę każdemu ze względu na bardzo kiepską atmosferę oraz problemy z wypłacaniem pieniędzy.
1
: - O 2014-12-16 18:01:03
musieć egzekwować pensje? - to straszne.
2
były pracownik 2015-01-03 14:03:22
ktoś twierdzi że można wyprosić umowę tylko trzeba mieć. tak można wyprosić umowę zlecenie na 50% najniższej krajowej bez składek oczywiście
4
JA 2015-08-10 12:12:21
Pracuje w tej firmie od dłuższego czasu, nigdy nikt mnie nie oszukał, wynagrodzenie zawsze jest wypłacane co do grosza. Jeżeli robi się swoje, angażuje się w pracę to szefostwo to doceni, widoczne efekty w pracy są zauważane i wtedy nikt nikogo się nie czepia. Jeżeli ktoś szuka pracy gdzie nic nie będzie robić to nie dziwne, że długo miejsca nie zagrzeje. Osoby które prowadzą firmę chcą zarabiać, a nie dokładać do pracowników. Jeżeli potrzebne jest dodatkowe szkolenie też nie ma z tym problemów ale dla osób które chcą pracować za podstawę (NICK. NATI) nie zarabiając nawet dla siebie niech nie dziwią się, że podczas codziennych odpraw szef powie kilka słów żeby wziąć się za robotę. Opinia, że pracuje się bez ubezpieczenia to KŁAMSTWO.
Ja polecam tą firmę, ponieważ jak się chce i potrafi dogadać z klientem to naprawdę można zarobić konkretne pieniądze.
Dla osób które chcą zarabiać i potrafią dać coś z siebie, a nie tylko oczekiwać wielkich pieniędzy siedząc na tyłku i przeglądać cały dzień facebooka zamiast wziąć telefon i wydzwonić klienta to od razu mówię to nie tutaj. Jeżeli chce się zarobić to się zarobi. Przychodzi się do pracy żeby pracować i mieć coś z tego, a nie siedzieć. W tej firmie jak się pracuje sumiennie to efekty będą. Ilość telefonów i odbytych spotkań przekłada się na pieniądze. Premie również są wypłacane zgodnie z ustaleniami. Nie słuchajcie się ludzi którzy wypisują tutaj bzdury bo nie potrafią zaangażować się do pracy, a oczekiwali dostawać wszystko nie dając nic od siebie.
mały 2015-08-10 18:34:00
to wszystko nieprawda ,okłamał mnie że jestem ubezpieczony i z tą świadomością pracowałem ,skutek tego był taki że nie miałem żadnego ubezpieczenia o czym przekonałem się jak musiałem pójść do lekarza nie polecam tej firmy najgorszemu wrogowi
1
X 2015-09-07 17:43:27
przecież Maja wyraznie pisze, że umowa byla obiecana a nie podpisana
1
MY 2015-09-16 17:56:03
Drogi Ja jak ktoś chce pracować nie 8 a 12h i więcej godzin dziennie oraz w weekendy to może i zarobi ale czy to się faktycznie przekłada na zarobione konkretne pieniądze, których w życiu nie widziałeś i nie zobaczysz. Nawet jak jest się ulubieńcem szefa/szefów?!
my 2015-09-17 14:48:49
polecam każdemu kto chce tam pracowac na wejsciu, w pierwszy dzień zabezpieczyc sie solidną umową. Inaczej to marny wasz los :)
1
marcin 2015-11-05 12:00:14
Byłem na rozmowie i zdecydowałem się na pierwszy dzień próby. Spoko. Jestem zadawolony.
1
karolinats 2016-04-05 02:05:01
Pracowałam tam w ubiegłym roku. Ogólnie rzecz nazywając po imieniu jesteś roznosicielem reklam i ich gazetki do euroskrzynek. Jak dadzą dobry rejon z dużymi blokami to jest spoko. Gorzej gdy masz stare bloki 4-piętrowe lub przedwojenne kamienice, bo są często problemy z dostaniem się do klatek i sporo czasu na to schodzi (pracujesz od 7 do 15). Na domki poza miasto dowożą swym autem, ale tam nogi nieźle w kość dostają (musisz 800 sztuk dostarczyć czyli kilkaset domków). Co do wypłat to nie miałam pretensji - terminowo w każdy piątek po robocie w ich siedzibie. Zaliczki też dają podczas porannej odprawy. Jak zaczynałam to ze swoim wózkiem, bo nie mieli - teraz już są duże (ciężkie, ale solidne) wozidła. Ogólnie pracę tą ogarnie ktoś kto wcześniej był ulotkarzem lub listonoszem i ma dobrą kondycję..
Zawiedziony. 2016-05-10 22:44:18
Kłamstwem jest co co piszesz. Ja się mogę z nimi w sądzie pracy spotkać i wygram.
1
Zwycięzca. 2016-05-10 22:47:46
Zamierzam ich podać do sądu pracy. Nigdy tak nierzetelnej firmy nie spotkałem. Jak ktoś ma podobny problem to zapraszam do kontaktu i zróbmy żeby Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już nie prowadzili żadnej działalności. Na pewno karę im wlepią. Wygrana jest pewna.
1
Miło 2016-05-11 20:24:06
Do tej pory tak jest.
Tragedia. 2016-05-14 15:43:04
Kłamiesz. Tak nie jest. Firma to największa kpina jaką widziałem. Oszukują na wszystkim. Szkoda czasu. Jestem zaskoczony, że dalej działają.
1
Kol. 2016-05-15 01:00:33
Szukają frajerów. Niestety dopiero jak się tam zatrudnisz to zobaczysz, że firma jest frajerska.
1
RAMBO 2016-06-01 22:55:23
Ludzi nie traktują po partnersku. Od siebie oferują malutko - ogólnie szkoda czasu. Potężna rotacja, nigdzie takiej nie wiedziałem i o takiej nie słyszałem.
1
RAMBO 2016-07-10 17:25:56
Wiem, bo tam pracowałem. Firma SYFFFF. Jeden Niejaki Kaziu zadowolony bo to jego rodzina i przydupas i kapuś. Żenująca firma, szok, że Gruby jeszcze od nikogo w ucho nie oberwał ale pewnie kiedyś tak się stanie. Nie interesuje mnie to już.
RAMBO 2016-07-14 15:03:31
Kasy nie masz na czas. Oszukują przy premiach. I jeszcze musisz się prosić o pieniądze które zarobiłeś. Duża rotacja. To tak w skrócie, spróbuj to szybciej odejdziesz niż tam się znalazłeś.
Lo 2016-07-24 14:02:33
Zgadnij. Duża rotacja, o kasę trzeba iś eprosić.
? 2016-07-29 14:50:00
Słuchajcie czy te opóźnienia w wypłatach są duże czy chodzi o jeden albo dwa dni? Bo tak to jest wiecie w każdej firmie. A co do rotacji to dziwię się, że tak piszecie bo już jakiś czas szukam pracy i ogłoszeń od nich nie am
Zostaw swoją opinię o Promotion Plus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promotion Plus