brak logo

DST S.C. Dariusz Biedrzyński Sebastian Malczewski

Mietków

Opinie o DST S.C. Dariusz Biedrzyński Sebastian Malczewski

filip 2012-03-17 07:35:55
były ja mam nagranie w telefonie między[usunięte przez moderatora] tylko szkoda mi jej
kolega 2012-03-17 13:01:11
ale mam inny pomysł potem napiszę bo to nie jest cos co ich zaboli
zen 2012-03-18 07:16:23
jak ( usunięte przez administratora ) daje umowy to chyba coś z nim nie tak nie do wiary warto spytać albo się zwolnić też warto
volvo 2012-03-18 09:56:30
jak mu kierowcy masowo( usunięte przez administratora ) to musi cos robic bo co sam nie da rady norme robic woli teraz być dobrym szefem by potem stać się bestią
aaaaaaaaaa 2012-03-18 11:31:26
nienieniedowiary ze tak sie zmienił to wracam jak da rade jeszcze bo pewnie nie ma juz wolnych etatów
dst mietkow 2012-03-18 17:31:49
pogoda dla bogatych i z pisania nici idzie nowe i dst musi być na to gotowe na zmiany
były 2012-03-18 18:29:16
tak, dst musi być przygotowane na zmiany, zmiany na gorsze
bez nika 2012-03-19 07:09:03
wszyscy normalni kierowcy sie z tego polewają dobra firma na miesiąc ale ci miesięczni tez sie kidys skącza
obecny 2012-03-20 18:33:02
a może zatrudni na zlecenie bo w firmie sie poprawiło i jest cudownie szefowie się zmienili i czas pokaze i kasa sie poprawi jeszcze zobaczycie
jaaa 2012-03-24 21:51:00
nigdy nie będzie lepiej jeżeli ta [usunięte przez moderatora] żądzi [usunięte przez moderatora]!!
ben 10 2012-03-25 05:59:35
jaaa jak ty piszesz o swoim szefie on jest ok nie nie nie ładnie
koza 2012-03-25 13:49:17
to daj znaka co robić bo chyba są nietykalni
były 2012-03-27 20:11:31
mam mocne kwity i z nich korzystam
GEFCO już wie z kim współpracuje
dla kogo jeszcze jeżdżą?
były 2012-03-27 20:14:20
najgorsze jest to właśnie jak się komuś coś wydaję;-)
nie, nie są nietykalni........na szczęście
ben 10 2012-03-30 08:21:00
nic im nie zrobisz szkoda czasu on są nietykalni
były 2012-03-30 20:22:08
mylisz się
ben 10 2012-03-30 21:18:56
to jak się mylę to się ciesze bo też jestem na nich cięty tylko zrezygnowałem z ich udupienia bo nie ma jak są kryci z każdej strony
były 2012-04-01 19:04:14
tak zajrzałem i stwierdzam, że miałem nerwa i mnie troszkę poniosło, ale uważam, że brak profesjonalizmu i nieuczciwość oraz brak wykształcenia doprowadzą do upadku tej "zacnej" firmy
będę za to mocno trzymał kciuki monitorując temat
kacper 2012-04-04 00:30:41
monituj kolego i tak to nic nie da
były 2012-04-06 18:39:07
nie rozumiem dlaczego tyle rezygnacji w Waszych tekstach??
to tylko ludzie, a ludzie nie są nietykalni, ale tego nie będę udowadniał, bo nie chcę rąk pobrudzić, ale co mam zrobić to zrobię na 100%
przyjdzie czas to opiszę co i jak
firmy nie mam zamiaru kłaść (sami to zrobią prędzej czy później), bo to nie jest łatwe i szkoda mojego czasu, a i sam jestem za mały, ale co zaznaczam z całą stanowczością.......swoje załatwię na 100%, bo nie pozwolę by chłopaczki śmiali mi się w twarz
ktos 2012-04-06 18:58:02
zrobisz to to bedziesz kimś ale sam to nie dasz rady pogadaj z kimś zaufanym z biura to moze ci pomoze
były 2012-04-07 17:15:44
nie potrzebuję nikogo z biura w cokolwiek wtajemniczać
nie mam zaufania do pracowników biurowych, uważam że za kierowcą się nie wstawią....chcą pracować, tak?
mało tego, wielu kierowców również nie pomoże, bo przy....sy
najprostsza matematyka....umiesz liczyć, licz na siebie
Były Kierowca 2012-04-08 19:15:52
tak czytam te opinie i dochodze do wniosku ze wy sami nie wiecie co chcecie ; dajcie sobie na luzik panowie kierowcy bo to jest tylko prowokacja innych kierowców aby zajeli się czymś innym od pracy i pisali bzdety
były 2012-04-09 10:06:17
a co mają znaczyć te Twoje wypociny???
jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to po prostu nie pisz
Były Kierowca 2012-04-09 10:15:30
a to ze i tak się nic nie zrobi a reklamę to oni już mają
koles 2012-04-14 21:37:49
poprawia sie w tej firmie ale do idealnej firemki to im bardzo daleko
były 2012-04-15 09:58:27
oni to wszystko czytają i wypadałoby by doszli do pewnych wniosków.
chcą być szefami, muszą pomyśleć bo jak nie to zostaną pracownikami, a co z wygodnym życiem??
obecny 2012-04-15 12:37:41
pewnie że doszli do pewnych wniosków bo zaczeli dbać o kierowców może jeszcze nie zupełnie im to wychodzi ale postępy już widać
oszukany 2012-04-24 06:55:44
kolego wszyscy co sie zwolnili to mają [usunięte przez administratora] napewno bym nie wrucił chcby obiecywali złote góry
normalny 2012-05-06 21:33:13
Kpina kpina kpina!! Pensje to żart, sprzęt złom którego już nie robią nawet. Zwalniają się wszyscy po kolei. Kierowcy, magazynier, dyspozytorzy... Do tego te umowy śmieciowe. Może czas skończyć sobie pozwalać chodzić po głowie?
Zenek 2012-06-15 19:20:08
muszę powiedzieć że tak czytam i czytam te wasze opinie i nie wiem //o co w tym pisaniu chodzi ,,,,, może piszcie o firmie jak tam jest a nie o ludziach\', byłem zainteresowany pracą tam bo nie mam praktyki ale już nie jestem
sławek 2012-07-01 16:15:34
witam i co nowego słychać ...........
ktos 2012-07-24 13:46:10
a wy wszyscy jesteście [usunięte przez administratora] i ci co jeszcze są tam i ci co ich już nie ma bo jak jest tak żle to po co pracować a jak nie robisz to po co pytać
Tomek 2012-08-18 18:31:20
My już nie pracujemy. Ostrzegamy tylko innych, żeby trzymali się z daleka od tej firmy- od tego kolego jest forum.
kierowca 2012-08-22 18:23:51
Proponuje unikać. Największemu wrogowi bym nie polecił. Teraz to już nikogo normalnego nie ma. Niech się sami bawią w swoim bagnie. UNIKAĆ
kamil 2012-11-18 15:27:10
a jakie cele jak jestes taki dobry to nie zabieraj pracy kierowcom dst kto chce to niech robi dalej wybor jest prosty godziles sie na to to nie rob dymu bo to jest twoja poraszka nawet jak dostales kaske to i tak przegrywasz
ktoś 2012-11-24 22:31:47
młodzi kierowcy nie dajcie się nie idzcie do tej pseudo firmy nawet na praktyke nauczycie się jezdzić bez karty i na magnesie
lizus 2012-11-28 20:28:58
ciebie ktoś oszukał bystrzaku - dałeś się, czujność straciłeś? Przecież jesteś najlepszy i bez skazy i nigdy nie oszukiwałeś i dieslem też nigdy się nie pochlapałeś. Na zewnątrz "macho", a w środku taki wrażliwy BIDULEK MALUNI. Chłopie miej godność
opini 2014-11-07 08:46:53
jest ok
1
jaro 2014-12-27 17:49:12
co ty kolego chcesz wiedziec ???? albo szukasz pracy albo nie?w dst raz jest dobze albo zle tak jak pracy
oze 2015-03-09 12:10:16
Jeździłem w DST prawie rok... więcej urlopówek iż tarcz... lol... dojazdy na załadunek po 150 km... Sebus swoimi winami obarcza kierowców ( krótka pamięc i idzie w zaparte ) Dareczek natomiast każe szczac do butelki i jechac... ( po tym tekście sie pożegnałem z cwaniakami ) to tyle w wielkim skrócie
ROBERT 2015-10-20 23:43:50
A ja tam pracowałem w tej firmie ponad 2 lata do 2008r fajnie wspominam nie było problemów jak ktoś chce to pracuje anie szuka dziury w całym, Jak w każdej firmie są gorsze i złe dni a nikt na siłe nikogo nie trzyma pozdrawiam załogę z biura i ,, starych'' kierowców
2
Miro 2016-02-05 08:25:59
Tam możesz iść tyko na kurs jazdy na magnesie ijak kombinować
gruby 2016-03-13 13:38:13
Na magnesie juz nie jeździ dst jest dobrą firmą więc. Nie pisz bzdur i kasa jest na czas i robota poukładana w tej firmie nie. Wykorzystuje się kierowców bardziej dba się o nich polecam
misiek 2016-04-20 04:40:00
Ja słyszałem ze z stamtąd wszyscy odchodzą nawet .najstarsi kierowcy więc chyba nie jest tak jak piszesz dobrze czy super kasa co prawda jest na czas ale jak były z tym problem y to by jeździli sami a co do tego czy możesz się czegoś nauczyć to tak ale czy warto jest wiele lepszych firm pod względem prący organizacji a przede wszystkim finansów i mniej wymagających od kierowców
niemiec 2016-06-22 15:27:11
Jak najdalej z firmy DST, jesli chcecie płacić za szkode lub za paliwo to życze powodzenia
ja 2016-08-15 20:01:21
Jedyny minus tej firmy, podstawe trzeba sobie najezdzic. PLUS PLACA ZA OSZCZEDNOSCI. Placa na czas i moim zdaniem git
Hiszpan 2016-08-28 01:15:27
W jakim Ty świecie żyjesz ?? Jaki zapis w umowie o pracę ?? Jaja sobie robisz?? Jedyny zapis w umowie to 1850zł :D Ogólnie to nie jest najgorzej, kasa nie jest zła, tabor całkiem dobry i świeży, atmosfera taka sobie ale to może przez jednego rodzynka na firmie kto pracuje wie o kim mowa. Gdyby było równe traktowanie kierowców pod względem wożonego tonażu było by zaje..... a tak mogę powiedzieć że jest OK. No i nie mogę się doczekać jak klima postojowa będzie standardem w DST bo póki co tylko pupil chłodzi tyłek a i to nie wiadomo bo auto trzeba przepalać a co za tym idzie spalanie do góry a on nie może sobie pozwolić na takie szaleństwa.
lis 2016-10-12 09:29:42
nie musi
1
tyt 2016-10-12 12:20:08
Ale sam wiesz jakich stawek można się teraz spodziewać @w? Pewnie dorzucaja do podstawy jakieś premie co znacznie urozmaica zatrudnienie. Ciekawe jest tylko czy atmosfera odpowiada teraz każdemu. Dzięki
Zostaw swoją opinię o DST S.C. Dariusz Biedrzyński Sebastian Malczewski - Mietków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DST S.C. Dariusz Biedrzyński Sebastian Malczewski