brak logo

Seofriendly Solutions S.C.

Kraków

Opinie o Seofriendly Solutions S.C.

admin 2015-08-09 15:48:57
Jak pracuje Ci się w firmie Seofriendly Solutions S.C. ? Czy zasady i obowiązki są jasno sprecyzowane? Czekamy na Twoją opinię.
2
pkt 2015-11-25 20:45:53
Jako uczestnik stażu w SEOfriendly mogę pisać w samych superlatywach. Dla osób, które chcą dowiedzieć się jak działa seo i zdobyć praktyczne umiejętności jest to świetne miejsce. Po miesiącu spędzonym z Tomkiem i jego zespołem dowiedziałem się więcej, niż wczesniej wertując książki czy oglądając tutoriale na youtube. Jednym słowem: polecam i jestem pewien, że każdy, kto zdecyduje się dołączyć do SEOfriendly będzie zadowolony z podjętej decyzji.
3
Kamil 2015-12-02 08:21:45
Atmosfera w biurze i ludzie są super. Wielkim plusem jest możliwość poszerzania swojej wiedzy w branży SEO poprzez liczne szkolenia wewnątrz jak i na zewnątrz firmy. Nie brakuje też spotkań integracyjnych. Mogę śmiało polecić Seofriendly Solutions osobom, które nigdy nie miały do czynienia z tą branżą, a chcą ją poznać i zostać w niej na dłużej.
1
Edyta 2015-12-02 20:29:45
Kameralna firma z fajnym klimatem i sympatycznymi ludźmi, którzy wiedzą co robią. Staż w tej firmie wspominam bardzo pozytywnie. Stażysta nie jest tam "od brudnej roboty" - naprawdę zależy im, by człowiek czegoś się nauczył, coś wyniósł. Świetne miejsce, by nauczyć się jak działa branża SEO.
2
Adam 2015-12-07 00:57:43
Po rocznej, zdalnej współpracy z Seofriendly Solutions S.C. mogę śmiało firmę polecić. Znakomity kontakt, elastyczność i atrakcyjne stawki, po jakimś czasie podniesione zresztą z inicjatywy firmy.
Magdalena 2015-12-13 01:47:50
Z firmą Seofriendly Solutions S.C. współpracuję (z drobną przerwą) od 2009 r. To firma, w której każdy pracownik chętnie dzieli się zdobytą wiedzą - żadne pytanie nie jest za głupie, a każda odpowiedź jest jasna i pełna cennych informacji. Zadania i cele są jasno określone, dobry kontakt ze współpracownikami natomiast sprawia, że atmosfera pracy jest przyjemna, a stres może wywołać co najwyżej zbliżający się deadline ;) Zdecydowanie mogę polecić tą firmę każdemu, kto chce zdobyć doświadczenie w branży SEO.
M 2015-12-16 00:04:17
Miła atmosfera pracy i pomocni ludzie sprawiają, że nawet nie zauważa się jak czas leci. Dzięki przemyślanym i merytorycznym szkoleniem można się w miesiąc nauczyć więcej niż przez cały semestr nauki na uczelni ^^. W razie gdy mamy wątpliwości jak wykonać zadanie, zawsze możemy poprosić kogoś o pomoc. W pracy mamy dostęp do wszystkich dostępnych narzędzi a zadania pozwalają spawdzić wiedzę teoretyczną zdobytą podczas szkoleń. Najlepszy staż na jakim byłem :D
Ela 2015-12-16 10:26:52
Współpracuję z Seofriendly Solutions w formie zdalnej od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy, wypłaty są terminowe, świetny i stały kontakt z osobami koordynującymi i zlecającymi pracę, na każde pytanie zawsze otrzymuję konkretną odpowiedź, co bardzo cenię. Polecam :)
Łukasz 2015-12-23 09:39:05
Seofriendly Solutions to mój pierwszy poważny pracodawca i, powiem szczerze, firma postawiła poprzeczkę wysoko. Bardzo przyjazna atmosfera, panuje poczucie bycia zespołem, wszyscy gramy do jednej bramki. Pracownicy nie są traktowane jak maszyny - szef stara się, aby w miarę możliwości każdy robił to, co go kręci, a sprawy monotonne i dające się automatyzować są automatyzowane. Nie tyczy się to tylko pracownikow - stażyści również są traktowani jak równi gracze, dostają wiele ambitnych zadań, ale i wsparcie oraz pomoc, dzięki czemu mogą nie tylko zdobywać wiedzę, ale też sprawdzać i budować swoje poczucie misji i odpowiedzialności w kontrolowanych i "bezpiecznych" warunkach.
Magdalena 2016-02-11 09:23:14
Ja również mogę polecić staż w seo4net:)pomógł mi on zdobyć doświadczenie tak bardzo potrzebne w branży seo. Stażyści oprócz realizacji różnorodnych zadań, przechodzą fajne szkolenia wewnętrzne, po których wiedza przydaje się do dziś! mogę polecić i polecam wszystkim tym którzy chcą się naprawdę czegoś nauczyć:)
aggach 2016-03-20 14:16:11
Bardzo pozytywnie oceniam czas spędzony na stażu w firmie SEO4.net. Bardzo wiele ciekawych i interesujących rzeczy dowiedziałam się na temat pozycjonowania czy optymalizacji stron internetowych, o których wcześniej nie miałam pojęcia. Wszyscy okazali się bardzo pomocni i udzielali odpowiedzi na każdy temat w sposób wyczerpujący. Można liczyć na wiele szkoleń wewnętrznych, które znacznie przyczyniają sie do szybszego zrozumienia tematu. Bardzo miła atmosfera pracy. Polecam każdemu na start z seo.
Gosia 2016-03-20 21:47:13
Polecam staż w Seofriendly Solutions. Naprawdę warto poświęcić swój czas i zaangażowanie, ponieważ można zyskać cenne doświadczenie i fachową wiedzę. Atmosfera pracy jest bardzo przyjazna, a do stażystów podchodzi się uczciwie, stwarzając im warunki do rozwoju. Podczas stażu organizowane są przydatne i ciekawe szkolenia. Osoby, z którymi miałam przyjemność współpracować niezwykle rzetelne. Oprócz rzeczy związanych stricte z pozycjonowaniem czy pisaniem tekstów można nauczyć się przede wszystkim szacunku do klienta, a to rzadkość w tej branży :)
Ernest 2016-09-28 13:54:00
Staż był świetnie przygotowany merytorycznie. Podział na kilka części pozwolił mi spokojnie zgłębić i przetestować tajnika pisania pod wyszukiwarki internetowe, podstawy google analitics, wprawki z projektowania, a także możliwość realizowania własnego wewnętrznego projektu. Dodatkowo bardzo miła, niemal rodzinna atmosfera stwarzająca świetne warunki do rozwoju, gdzie na wszelkie pytania, nawet te podstawowe, odpowiedź jest udzielana cierpliwie. Polecam firmę Seofriendly Solutions .
rtgh 2016-09-30 16:37:47
@Ernest a nie wiesz czy znowu będą na taki staz suzkjac?
Grzesiek 2016-11-25 10:38:54
Dla mnie niestety bardzo nieprzyjemna we współpracy firma... Ciekawe czy poprzednie komentarze pisali sobie sami....Wszystkie na jedno kopyto....;)
1
Tomek 2016-11-26 09:51:24
Cześć Grzesiek, napisz proszę, co nieprzyjemnego spotkało Cię we współpracy z naszą firmą. Na forum lub bezpośrednio na tomasz.kolkiewicz@seo4.net.
Kojarzę wszystkie osoby, które u nas pracowały, lub z nami współpracowały, jednak żadnego Grześka, który mógłby być niezadowolony ze współpracy z nami nie kojarzę.
Wszystkie komentarze na jedno kopyto? To nieco złośliwe w stosunku do osób, które je pozostawiły. Naszych pracowników i stażystów prosimy o uwagi, ocenę i o opinie odnośnie pracy, stażu, atmosfery itp (wygląda na to, że nie wiesz o tym). Część z nich pozostawia je nam właśnie na GoWork.
Grzesiek, jeśli Twoja wypowiedź ma pomóc przyszłym stażystom lub pracownikom, pozostaw jakieś merytoryczne szczegóły, co Twoim zdaniem powinniśmy zmienić/poprawić.
Marta 2016-11-27 16:35:25
Pracowałam w SEO4 i mogę powiedzieć, że jest to miejsce, w którym można się rozwijać na wielu obszarach. Branża SEO szybko się zmienia, a firma dba o to, aby być nie tylko na bieżąco, ale nawet wyprzedzać swoimi działaniami zmiany ;) Seo4 dało mi atrakcyjne warunki zatrudnienia i pracę w centrum Krakowa.

Dodatkowym plusem jest bardzo przyjemna atmosfera w firmie - sympatyczni ludzie, z którymi super się współpracuje. Jeśli szukasz pracy/stażu w SEO to SEO4.net jest miejscem, w którym z pewnością się odnajdziesz. ;)
Zostaw swoją opinię o Seofriendly Solutions S.C. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seofriendly Solutions S.C.