Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fundacja Stonoga

Pracowałeś w firmie Fundacja Stonoga i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adi - 2014-02-18 07:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej fundacji. nie polecam spotkania z ludzimi w niej działającymi.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-02-18 13:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
adi, szkoda, że nie napisałes w czym Ci tak Fundacja Stonoga podpadła, bo przecież wszelkie fundacje są raczej dobrze odbierane.
zdjecie uzytkownika
messi - 2014-02-26 17:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy na kierowniczych stanowiskach nie mogą być potulni, bo w ten sposób wszyscy wskoczyli by im na głowę, a i sama praca nie byłaby zbyt wydajna
zdjecie uzytkownika
jupi jupi - 2014-03-06 12:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to się doczekaliście -mąż i żonka wiedziałem ,że tak będzie artykuł mówi wszystko Fundacja Stonoga + Fundacja Primus dzieciom
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jupi jupi - 2014-03-06 12:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GAZETA GŁOS ZABRZA I RUDY ŚL.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-06 17:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zosia - 2013-10-05 11:25:34]:
no właśnie potwierdziło się dzisiaj , jak to małżeństwo prowadzące 2 fundację zadziałało -dzisiejszy artykuł w Głosie zabrza i rudy śl. potwierdza -a przecież nic na tym nie zarabiacie ? bardzo dobrze ,że to wyszło na jaw ....
długo się udawało Pani prezes -ale kij ma dwa końce -tak samo jak dobro powraca zło nawraca....
zdjecie uzytkownika
gość2 - 2014-03-17 17:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, przykra sprawa zwłaszcza ze gdyby osoba pisząca artykuł zechciałaby dokładniej sprawdzić fakty doszłaby do tego iż Pani (usunięte przez administratora) z Fundacji Primus a Pani (usunięte przez administratora)z Fundacji Stonoga to dwie inne osoby o innych nr Peselu można taka informacje prosto sprawdzić.Uważam iż jest to wysoce krzywdzące dla Fundacji Stonoga.Obiektywnie patrząc łatwo jest siedzieć na kanapie i nie wiele robić odnośnie pomocy innym a trudniej jest dać kawałek siebie innym.
zdjecie uzytkownika
dante - 2014-03-18 16:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jej zrobiło nam się bardzo poważnie. Ale @gość2 ma rację, że łatwo zszargać czyjeś imię, a trudniej potem za to przeprosić czy też oskarżanej je odbudować
zdjecie uzytkownika
gość2 - 2014-03-18 19:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to mówią na dobra opinie pracuje się latami a na złą jeden dzień.
Mam tylko nadzieje że jeśli ktoś będzie miał wątpliwości to za nim podzieli się nimi z innymi to sprawdzi rzetelność danej Fundacji czy Firmy, to tak jak kupujemy coś najpierw chcemy wiedzieć jakiej to jest jakości za nim zdecydujemy się na zakup.Wiadomo ciężko jest odbudować z szargane mienie ale sądzę iż obiektywni i mądrzy ludzie najpierw sprawdzą wiarygodność tych negatywnych informacji za nim postawią decydującą kreskę.Osobiście zapoznałem się z informacjami na temat Fundacji Stonoga czy ktoś wspomniał ile dzieci dostało od nich pomoc? pewnie nie a ja widziałem na ich stronie więc jak napisałem wcześniej łatwo jest siedzieć na kanapie...
Trzymam kciuki za uczciwość Fundacji Stonoga i nie tylko Dobro wraca .
zdjecie uzytkownika
szatyn - 2014-03-19 16:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to nic złego, że jeżeli fundacja w pewien sposób pomaga, to część kasy idzie do osób, które te pieniadze zdobywaja
zdjecie uzytkownika
gość3 - 2014-03-19 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację szatynie - pod warunkiem że jest to część na tyle mała, że cel fundacji jest zachowany.
zdjecie uzytkownika
gość2 - 2014-03-19 19:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się jeśli wszystko jest zachowane w odpowiednich proporcjach to jest ok.
My też nie pracujemy za darmo, a przecież lepiej żeby dzieci coś dostały niż nic..
zdjecie uzytkownika
bajanie - 2014-03-20 09:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby nie było, za pracę należą się pieniądze, przecież prowadzący różne fundacje też muszą z czegoś żyć, ludzie, dajcie spokój. Stonoga nadal działa i ma się dobrze
zdjecie uzytkownika
Nona - 2014-03-28 07:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wydawało mi się że fundacja to działanie ludzi dobrej woli w celu pomocy - nie praca . Jedno drugie zdecydowanie wyklucza. Wtedy zatracają się proporcje. Naturalną tendencją każdego z nas jest ułożyć sobie zycie bez problemów,zyskać dla siebie jak najwięcej, a wtedy trudno o pomoc i obronę innych.
zdjecie uzytkownika
Urke - 2014-03-31 17:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się zastanowić nad znaczeniem słów fundacja, a działalność charytatywna, mnie nie dziwi, że Stonoga ma z tego jakieś profity.
zdjecie uzytkownika
żelek - 2014-04-29 01:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli Stonoga robi coś dobrego dla innych potrzebujących to jak dla mnie część z tego mogą przeznaczyć dla siebie...tylko z rozsądkiem oczywiście
zdjecie uzytkownika
morelek - 2014-11-20 15:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fundacja pomaga mojemu dziecku już któryś rok z kolei.Nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa na ich temat! zawsze moge na ich pomoc liczyć!!! i przecież to normalne - w każdej organizacji są pracownicy i wolontariusze.
zdjecie uzytkownika
żelek - 2014-11-21 14:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę sprawdzić w sprawozdaniu merytorycznym jaka suma trafiła dla dzieci a jaka wpłynęła z darowizn i innych źródeł.
Pomagałem im bardzo długo, ale kiedy pokazało się sprawozdanie przestałem.
Nie może być tak, że np: 20% trafia dla dzieci a reszta w eter.
Tłumaczenie pracownicy że każdy popełnia błędy jest nie profesjonalne.
Na chorych dzieciach nie powinno robić się interesów.
To moje osobiste zdanie.
Na prosty rozum np: pani dziecko potrzebuje 10tyś oni pozyskują 50 tyś.
I to nękanie telefoniczne, że na pomoc dzieciom, że pan nie ma serca...
miałem je dla nich przez 4 lata i czuje się oszukany...
zdjecie uzytkownika
żelek - 2014-11-21 14:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam jeszcze, iż zgadzam się że nikt niczego za darmo nie będzie robił, nie mam nic przeciwko rozsądnym zarobkom w takich instytucjach.
Kiedy widzę takie sprawozdanie merytoryczne robi mi się żal ludzi i samego siebie, że dałem się tak naciągnąć.
(Oczywiście sumy i procenty podałem przykładowo)
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2014-11-30 22:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli w fundacjach ludzie też są zatrudnieni na etatach, dobrze rozumiem @żelek? Jeśli tak, to w takim razie w jakich granicach wachają się zarobki, bo ja się na tym totalnie nie znam i nie wiem ile można chcieć i ile się należy, jeśli ktoś doświadczony by mi podpowiedział będę wdzięczna bardzo Miłego wieczorku.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-01-31 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patrycja - 2014-11-30 22:59:06]:
jak najbardziej @patrycjo. Są oczywiście osoby , które w fundacjach mają jakieś drobniejsze zadania do wykonania. Tacy ludzie oczywiście nie mają co liczyć na jakiś etat, ale są też osoby, które tak jak w fundacji stonoga poświęcają na pracę tutaj dużą część swojego życia i właśnie takie osoby mogą liczyć na normalne zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-02-05 20:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Polacy !
Od dłuższego czasy śledzę wpisy na tejże stronie i nie umiem wyjść z podziwu jak bardzo trzeba być ograniczonym,prymitywnym boskim stworzeniem aby wypisywać przeróżne głupoty.
Niestety nasze wady narodowe ,potwierdzają,że ,jeżeli mi się nie udało to zrobię wszystko aby innych ośmieszyć,znieważyć .
Fundacja Stonoga dzięki opatrzności boskiej jest i będzie czyniła bardzo wiele dobrego dla swoich podopiecznych .
Życzę podopiecznym,rodzicom, darczyńcom ,pracownikom fundacji dużo zdrowia,siły,wiary,nadziei ,przychylności losu ,optymizmu.
zdjecie uzytkownika
nopm - 2015-02-18 22:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanko Czy myślicie, że warto wysłać maila (ewentualnie zadzwonić) do tej firmy z zapytaniem czy proces rekrutacyjny jest już zakończony, czy lepiej czekać cierpliwie, a może po prostu przyjąć, że proces rekrutacji na to stanowisko się już zakończył bo czekam na odpowiedz i juz długo dosyc pomozecie?... dzieki
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-02-20 11:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nopm - 2015-02-18 22:30:12]:
Nie wiem jaki proces rekrutacyjny, ale zadzwoń albo do fundacji i się zapytaj. Zazwyczaj w fundacjach pracują fajni ludzie
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-04-08 15:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam swego czasu w Fundacji Stonoga i nie mogę powiedzieć nic złego. Panuje tam naprawdę super atmosfera, ci ludzie z oddaniem szukają funduszy dla podopiecznych.wiadomo że jak się chcesz utrzymać posadę to trzeba przyłożyć się do pracy a nie tylko pierdzieć w stołek, za to nikt nigdzie nie płaci.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fundacja Stonoga
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fundacja Stonoga?
Zadaj pytanie