Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fundacja Stonoga

Pracowałeś w firmie Fundacja Stonoga i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
to ja - 2012-07-05 14:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha rzeczywiście godni polecenia -chyba ktoś sobie żarty robi
Szef i Szefowa patrzą tylko jak zarobić kasę a niby fundacja robi cenne rzeczy dla dzieci -pic na wodę znam ich !!!!!
zdjecie uzytkownika
usia1 - 2012-08-05 15:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to co piszesz nie jest prawda atmosfera bardzo dobra jak sie postarasz i przychodzisz pracowac a nie brac za darmo pieniadze to bedziesz sobie chwalic prace jako konsultant telef. nie ma tu takiego mobingu jak w innych telemarketingach.
zdjecie uzytkownika
usia1 - 2012-08-05 15:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a i jeszcze jedno obejrzyj na stronie internetowej ilue dzieci dzieki fundacji otrzymalo pomoc.moze jestes bylym pracownikiem ktoremu nie przedluzono umowy i dlatego piszesz glupoty szkodzac fundacji i malym podopicznym
zdjecie uzytkownika
to ja - 2012-08-19 15:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pic na wodę ...... oczywiście muszą coś z kasą robić i tyle a policzcie jak kombinują i ile zarabiają na tym ??? na pewno nie 1111.86 + premia tylko 20 razy tyle .......chałupa odwalona ,samochodziki itd......
zdjecie uzytkownika
to ja - 2012-08-28 10:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ha hah hahahha praca bez wynagrodzenia rozumiem ??? śmieszne
nie zakrywajcie sie pomocą dla dzieci bo dostajecie wynagrodzenia ............ nie jesteście wolontariuszami !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2013-10-05 11:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadal kierowniczka w fundacji stonoga taka niemiła? czy to pisały zwolnione i rozżalone pracownice? Nie szukają telemarketerek obecnie?
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-02-18 07:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej fundacji. nie polecam spotkania z ludzimi w niej działającymi.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-02-18 13:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
adi, szkoda, że nie napisałes w czym Ci tak Fundacja Stonoga podpadła, bo przecież wszelkie fundacje są raczej dobrze odbierane.
zdjecie uzytkownika
messi - 2014-02-26 17:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy na kierowniczych stanowiskach nie mogą być potulni, bo w ten sposób wszyscy wskoczyli by im na głowę, a i sama praca nie byłaby zbyt wydajna
zdjecie uzytkownika
jupi jupi - 2014-03-06 12:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to się doczekaliście -mąż i żonka wiedziałem ,że tak będzie artykuł mówi wszystko Fundacja Stonoga + Fundacja Primus dzieciom
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jupi jupi - 2014-03-06 12:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GAZETA GŁOS ZABRZA I RUDY ŚL.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-06 17:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zosia - 2013-10-05 11:25:34]:
no właśnie potwierdziło się dzisiaj , jak to małżeństwo prowadzące 2 fundację zadziałało -dzisiejszy artykuł w Głosie zabrza i rudy śl. potwierdza -a przecież nic na tym nie zarabiacie ? bardzo dobrze ,że to wyszło na jaw ....
długo się udawało Pani prezes -ale kij ma dwa końce -tak samo jak dobro powraca zło nawraca....
zdjecie uzytkownika
gość2 - 2014-03-17 17:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, przykra sprawa zwłaszcza ze gdyby osoba pisząca artykuł zechciałaby dokładniej sprawdzić fakty doszłaby do tego iż Pani (usunięte przez administratora) z Fundacji Primus a Pani (usunięte przez administratora)z Fundacji Stonoga to dwie inne osoby o innych nr Peselu można taka informacje prosto sprawdzić.Uważam iż jest to wysoce krzywdzące dla Fundacji Stonoga.Obiektywnie patrząc łatwo jest siedzieć na kanapie i nie wiele robić odnośnie pomocy innym a trudniej jest dać kawałek siebie innym.
zdjecie uzytkownika
dante - 2014-03-18 16:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jej zrobiło nam się bardzo poważnie. Ale @gość2 ma rację, że łatwo zszargać czyjeś imię, a trudniej potem za to przeprosić czy też oskarżanej je odbudować
zdjecie uzytkownika
gość2 - 2014-03-18 19:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to mówią na dobra opinie pracuje się latami a na złą jeden dzień.
Mam tylko nadzieje że jeśli ktoś będzie miał wątpliwości to za nim podzieli się nimi z innymi to sprawdzi rzetelność danej Fundacji czy Firmy, to tak jak kupujemy coś najpierw chcemy wiedzieć jakiej to jest jakości za nim zdecydujemy się na zakup.Wiadomo ciężko jest odbudować z szargane mienie ale sądzę iż obiektywni i mądrzy ludzie najpierw sprawdzą wiarygodność tych negatywnych informacji za nim postawią decydującą kreskę.Osobiście zapoznałem się z informacjami na temat Fundacji Stonoga czy ktoś wspomniał ile dzieci dostało od nich pomoc? pewnie nie a ja widziałem na ich stronie więc jak napisałem wcześniej łatwo jest siedzieć na kanapie...
Trzymam kciuki za uczciwość Fundacji Stonoga i nie tylko Dobro wraca .
zdjecie uzytkownika
szatyn - 2014-03-19 16:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to nic złego, że jeżeli fundacja w pewien sposób pomaga, to część kasy idzie do osób, które te pieniadze zdobywaja
zdjecie uzytkownika
gość3 - 2014-03-19 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację szatynie - pod warunkiem że jest to część na tyle mała, że cel fundacji jest zachowany.
zdjecie uzytkownika
gość2 - 2014-03-19 19:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się jeśli wszystko jest zachowane w odpowiednich proporcjach to jest ok.
My też nie pracujemy za darmo, a przecież lepiej żeby dzieci coś dostały niż nic..
zdjecie uzytkownika
bajanie - 2014-03-20 09:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby nie było, za pracę należą się pieniądze, przecież prowadzący różne fundacje też muszą z czegoś żyć, ludzie, dajcie spokój. Stonoga nadal działa i ma się dobrze
zdjecie uzytkownika
Nona - 2014-03-28 07:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wydawało mi się że fundacja to działanie ludzi dobrej woli w celu pomocy - nie praca . Jedno drugie zdecydowanie wyklucza. Wtedy zatracają się proporcje. Naturalną tendencją każdego z nas jest ułożyć sobie zycie bez problemów,zyskać dla siebie jak najwięcej, a wtedy trudno o pomoc i obronę innych.
zdjecie uzytkownika
Urke - 2014-03-31 17:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się zastanowić nad znaczeniem słów fundacja, a działalność charytatywna, mnie nie dziwi, że Stonoga ma z tego jakieś profity.
zdjecie uzytkownika
żelek - 2014-04-29 01:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli Stonoga robi coś dobrego dla innych potrzebujących to jak dla mnie część z tego mogą przeznaczyć dla siebie...tylko z rozsądkiem oczywiście
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fundacja Stonoga
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x