Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fundacja Stonoga

Pracowałeś w firmie Fundacja Stonoga i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zosia - 2013-10-05 11:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nadal kierowniczka w fundacji stonoga taka niemiła? czy to pisały zwolnione i rozżalone pracownice? Nie szukają telemarketerek obecnie?
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-02-18 07:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej fundacji. nie polecam spotkania z ludzimi w niej działającymi.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-02-18 13:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
adi, szkoda, że nie napisałes w czym Ci tak Fundacja Stonoga podpadła, bo przecież wszelkie fundacje są raczej dobrze odbierane.
zdjecie uzytkownika
messi - 2014-02-26 17:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy na kierowniczych stanowiskach nie mogą być potulni, bo w ten sposób wszyscy wskoczyli by im na głowę, a i sama praca nie byłaby zbyt wydajna
zdjecie uzytkownika
dante - 2014-03-18 16:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jej zrobiło nam się bardzo poważnie. Ale @gość2 ma rację, że łatwo zszargać czyjeś imię, a trudniej potem za to przeprosić czy też oskarżanej je odbudować
zdjecie uzytkownika
gość2 - 2014-03-18 19:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to mówią na dobra opinie pracuje się latami a na złą jeden dzień.
Mam tylko nadzieje że jeśli ktoś będzie miał wątpliwości to za nim podzieli się nimi z innymi to sprawdzi rzetelność danej Fundacji czy Firmy, to tak jak kupujemy coś najpierw chcemy wiedzieć jakiej to jest jakości za nim zdecydujemy się na zakup.Wiadomo ciężko jest odbudować z szargane mienie ale sądzę iż obiektywni i mądrzy ludzie najpierw sprawdzą wiarygodność tych negatywnych informacji za nim postawią decydującą kreskę.Osobiście zapoznałem się z informacjami na temat Fundacji Stonoga czy ktoś wspomniał ile dzieci dostało od nich pomoc? pewnie nie a ja widziałem na ich stronie więc jak napisałem wcześniej łatwo jest siedzieć na kanapie...
Trzymam kciuki za uczciwość Fundacji Stonoga i nie tylko Dobro wraca .
zdjecie uzytkownika
szatyn - 2014-03-19 16:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to nic złego, że jeżeli fundacja w pewien sposób pomaga, to część kasy idzie do osób, które te pieniadze zdobywaja
zdjecie uzytkownika
gość3 - 2014-03-19 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację szatynie - pod warunkiem że jest to część na tyle mała, że cel fundacji jest zachowany.
zdjecie uzytkownika
gość2 - 2014-03-19 19:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się jeśli wszystko jest zachowane w odpowiednich proporcjach to jest ok.
My też nie pracujemy za darmo, a przecież lepiej żeby dzieci coś dostały niż nic..
zdjecie uzytkownika
bajanie - 2014-03-20 09:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby nie było, za pracę należą się pieniądze, przecież prowadzący różne fundacje też muszą z czegoś żyć, ludzie, dajcie spokój. Stonoga nadal działa i ma się dobrze
zdjecie uzytkownika
Nona - 2014-03-28 07:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wydawało mi się że fundacja to działanie ludzi dobrej woli w celu pomocy - nie praca . Jedno drugie zdecydowanie wyklucza. Wtedy zatracają się proporcje. Naturalną tendencją każdego z nas jest ułożyć sobie zycie bez problemów,zyskać dla siebie jak najwięcej, a wtedy trudno o pomoc i obronę innych.
zdjecie uzytkownika
Urke - 2014-03-31 17:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się zastanowić nad znaczeniem słów fundacja, a działalność charytatywna, mnie nie dziwi, że Stonoga ma z tego jakieś profity.
zdjecie uzytkownika
żelek - 2014-04-29 01:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli Stonoga robi coś dobrego dla innych potrzebujących to jak dla mnie część z tego mogą przeznaczyć dla siebie...tylko z rozsądkiem oczywiście
zdjecie uzytkownika
morelek - 2014-11-20 15:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fundacja pomaga mojemu dziecku już któryś rok z kolei.Nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa na ich temat! zawsze moge na ich pomoc liczyć!!! i przecież to normalne - w każdej organizacji są pracownicy i wolontariusze.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2014-11-30 22:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli w fundacjach ludzie też są zatrudnieni na etatach, dobrze rozumiem @żelek? Jeśli tak, to w takim razie w jakich granicach wachają się zarobki, bo ja się na tym totalnie nie znam i nie wiem ile można chcieć i ile się należy, jeśli ktoś doświadczony by mi podpowiedział będę wdzięczna bardzo Miłego wieczorku.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-01-31 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patrycja - 2014-11-30 22:59:06]:
jak najbardziej @patrycjo. Są oczywiście osoby , które w fundacjach mają jakieś drobniejsze zadania do wykonania. Tacy ludzie oczywiście nie mają co liczyć na jakiś etat, ale są też osoby, które tak jak w fundacji stonoga poświęcają na pracę tutaj dużą część swojego życia i właśnie takie osoby mogą liczyć na normalne zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-02-05 20:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Polacy !
Od dłuższego czasy śledzę wpisy na tejże stronie i nie umiem wyjść z podziwu jak bardzo trzeba być ograniczonym,prymitywnym boskim stworzeniem aby wypisywać przeróżne głupoty.
Niestety nasze wady narodowe ,potwierdzają,że ,jeżeli mi się nie udało to zrobię wszystko aby innych ośmieszyć,znieważyć .
Fundacja Stonoga dzięki opatrzności boskiej jest i będzie czyniła bardzo wiele dobrego dla swoich podopiecznych .
Życzę podopiecznym,rodzicom, darczyńcom ,pracownikom fundacji dużo zdrowia,siły,wiary,nadziei ,przychylności losu ,optymizmu.
zdjecie uzytkownika
nopm - 2015-02-18 22:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanko Czy myślicie, że warto wysłać maila (ewentualnie zadzwonić) do tej firmy z zapytaniem czy proces rekrutacyjny jest już zakończony, czy lepiej czekać cierpliwie, a może po prostu przyjąć, że proces rekrutacji na to stanowisko się już zakończył bo czekam na odpowiedz i juz długo dosyc pomozecie?... dzieki
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-02-20 11:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nopm - 2015-02-18 22:30:12]:
Nie wiem jaki proces rekrutacyjny, ale zadzwoń albo do fundacji i się zapytaj. Zazwyczaj w fundacjach pracują fajni ludzie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-08 15:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-04-08 15:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam swego czasu w Fundacji Stonoga i nie mogę powiedzieć nic złego. Panuje tam naprawdę super atmosfera, ci ludzie z oddaniem szukają funduszy dla podopiecznych.wiadomo że jak się chcesz utrzymać posadę to trzeba przyłożyć się do pracy a nie tylko pierdzieć w stołek, za to nikt nigdzie nie płaci.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2015-05-04 19:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, warto tam się zatrudnić i telefon komórkowy do ręki dają. I auto służbowe na dojazdy do domu. Przecież ludziom pomagającym też się coś od życia należy......Tak, tak - fajni ludzie tam pracują
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-05-05 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Sławku, skąd tyle sarkazmu w Twojej opini..? Telefon, samochód na dojazdy do domu...przykre to. Dla mnie, nawet jeśli pracownik tej fundacji dostanie helikopter do dyspozycji, a pomoże choćby jednemu dziecku, to bardzo warto. Żeby efektywnie działać, potrzebne są narzędzia w każdej branży, nie wyłączając instytucji niosących pomoc. Może warto spojrzeć na efekty pracy tych ludzi, a nie na to, czym pracują i zazdrościć zwykłych narzędzi pracy. W dzisiejszych czasach bez samochodu i telefonu, to można sobie "koszyki z wikliny wyplatać".Proszę, oceniajcie obiektywnie to co robią, a nie przez pryzmat tego czym to robią.
Pozdrawiam Mimi.
zdjecie uzytkownika
pomocna - 2015-07-05 01:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba obecnie nikogo nie rekrutują bo nigdzie nie widzę nowych ogłoszeń, a jestem zainteresowana współpracą z fundacją. @mimi masz rację, co ma jedno do drugiego. Jeśli ta fundacja ma takie podejście i decyduje się na wsparcie pracownika telefonem służbowym czy czymkolwiek takim, to czemu nie. To chyba nie jest wielki problem.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 11:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-08-19 11:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie jest to wielki problem, ale jeśli Fundacja ma pomagać, to wydawanie pieniędzy na telefony dla pracowników jest według mnie błędem. Każdy człowiek ma teraz telefon, lepszy czy gorszy. Ważne, żeby dzwonił, bo chyba w takiej firmie niczego innego, jak rozmowy telefoniczne, nie wymaga się od pracowników.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-08-26 23:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-08-19 11:57:46]:
Myslę, że nie warto wypatrywać problemu tam, gdzie go nie ma.W przypadku "Stonogi" pomoc jest istotą działania, ale trzeba mieć narzędzia.Służbowy telefon, to już teraz żaden luksus..bardziej zobligowanie pracownika do dyspozycyjności.Nie wiem jak TY, ale ja mój prywatny telefon uważam za narzędzie do kontktu z njbliższymi. Nie dobrze używać go do celów służbowych, bo nie można przez takie coś rozgraniczyć życia prywatnego od pracy. Poza tym pracę każdy może zmienić..i co wtedy? Dzwonią do Ciebie interesanci z poprzedniej..i z jeszcze poprzedniej..chyba że zmienisz numer..Twój osobisty i prywtny. W każdej instytucji mają służbowe telefony- niech ma i "Stonoga".
Pozdrawiam Cię Elu i zaznaczam, że nie pracuję w tej fundacji ,ale bacznie obserwuję ich działania, trzymam za Nich kciuki i życzę im jak najlepiej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fundacja Stonoga

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fundacja Stonoga?
Zadaj pytanie
alert