brak logo

Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane

Zamość

Opinie o Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane

anonim 2012-04-05 03:18
taak, ten pierwsz post to albo z automatu albo Pan [usunięte przez moderatora] sam go pisał. Firma nędza zarobki smieszne, po wypłate ludzie czekają w kolejce jak za wędliną na kartki. [usunięte przez moderatora] Po prostu nie polecam
6
zenek 2012-09-18 07:56
bardzo dobra firma!polecam
romano 2012-12-30 10:57
zenek - 2012-09-18 07:56:50

bardzo dobra firma!polecam
w dobrej to chyba jeszcze nie robiłeś!!?
2
anonim 2013-01-08 16:22
totalna porażka nie polecam
3
tuvbgtug 2013-04-03 14:06
Wypłate? Hahahahaha, wypłaty to jego pracownicy na oczy nie widzą...
3
elwis 25 2013-04-24 06:30
Ja w tej firmie robię parę lat i niemam zadnycch akcji w miarę płaci to zamość a nie nowy jork pewnie się napiłeś i cię wywalił miej pretensje do siebiw bo tego nielubi jak ktoś pracuje uczciwie to niema problemów nam jest ok
abc 2013-04-24 19:41
Ciekawe ile Ci zapłacił za tą wypowiedź...
7
xxx 2013-04-25 08:17
Posadzki same sie nie ukladaja... [usunięte przez moderatora] jedzie na lacie, bo jest w tym najlepszy. Nikt nie ma lepszego "laciarza". A jesli pije to tylko po godzinach pracy. I pije za swoje!! Wtedy moze wszystko, nawet lac na srodku starowki.
wariat 2013-08-12 17:59
hehehe on jest dobrym pracodawca yyyyy to gdzie ty wcześniej pracowałeś on dobry jest w obiecywaniu tylko aaa nie w płaceniu nigdy na czas nie mialem wypłaty na krasnystaw wyjezdzalem o 6 rano i w racalem na 18 czyli wedlug bielana to jest 8h pracy bez delegaci i bez zaplaconych nadgodzin
4
indyk123 2013-09-10 12:45
pracuje w tej firmie ze 30 osób na stałe po pare ładnych lat każdy znich ma rodzine żony niepracujące dzieci szacun dlatego człowieka że chce musię zwami szarpać ja bym [usunięte przez moderatora] wszy stkich na zbity ryj kilka osób pisze nieprawdę pewnie wylecieli za wóde i się mszczą ogólnie pracodawca ziezły i strasznie inteligentny więc myślcie co czynicie ziomy
arno 5 2013-09-10 12:56
jak pracowałeś 3 lata to nieszkaluj człowieka bo dawałci pracę i utrzymanie żonie twojej i dzieciom więc to niegżeczne z twojej strony bo to jeden z pracodawców którzy są mocni na rynku i ma robotę do którego jeszcze wrócisz biorąc pod uwagę że tak cługo tam pracowałóeś ja popieram uczciwy BOSS i goni pijaków
2013-09-17 08:00
indyk123 - 2013-09-10 12:45:22

pracuje w tej firmie ze 30 osób na stałe po pare ładnych lat każdy znich ma rodzine żony niepracujące dzieci szacun dlatego człowieka że chce musię zwami szarpać ja bym [usunięte przez moderatora] wszy stkich na zbity ryj kilka osób pisze nieprawdę pewnie wylecieli za wóde i się mszczą ogólnie pracodawca ziezły i strasznie inteligentny więc myślcie co czynicie ziomy
o tempora o mores, można powiedzieć na temat bałwanochwalców [usunięte przez moderatora]
3
indyk 123 2014-01-27 20:19
bardzo dobry pracodawca i dobra firma POLECAM
Dariusz 2014-03-08 12:27
Jak na taką wielkość firmy Bielan to całkiem sporo tutaj opinii, myślałem, że raczej rotacji u nich nie będzie, a tu takie rzeczy.
krzyś 2014-03-12 23:24
Szkoda, że strona Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane już nie działa, to powinna być reklama firmy, ale widać nie opłacili serwera.
3
rio 2014-03-31 19:31
może stwierdzili jednak, że na tym poziomie rozwoju firmy strona obecnie nie jest im aż tak niezbędna
andy78 2014-04-05 18:40
robimy dla nich jako podwykonawcy na jednej z budów płaci pan (usunięte przez administratora)średnio tylko strasznie się targuje polecam
buła 2014-06-15 16:33
1800 do 2600 botyle mam roboty mamy dużo nawet na zimę , tylko nie pić POLECAM
1
buła 2014-06-15 16:35
1800 do 2600 botyle mam roboty mamy dużo nawet na zimę , tylko nie pić POLECAM
SYLWESTER ;) BYŁY PRACOWNIK 2014-10-05 13:14
MOI DRODZY K. BIELAN W SEZONIE UTRZYMUJE PONAD 100 LUDZI!!!!!!!!!!!!
A ŻE NIE JEDNEMU ZDARZA SIĘ NAWALIĆ I SPAĆ TO JAKIŚ WYMIAR KARY MUSI KOLEGĘ CZEKAĆ ,FAJNIE SIĘ PIJE TYLKO GORZEJ JAK KTOŚ SPADNIE Z RUSZTOWANIA I ZOSTANIE KALEKĄ!!! LUB ZABIJE SIĘ !!!!! JA PRACOWAŁEM 3 SEZONY U P.KRZYSZTOFA I W KAŻDEJ CHWILI ZADZWONIĘ I MAM PRACE DLACZEGO BO JA PRACOWAŁEM I TEN KOLEGA MNIE DOBRZE MNIE ZNA . SAMEMU ZARZĄDZAĆ TAKĄ FIRMĄ TO NIE JEDEN BY ZWARIOWAŁ,
4
SYLWESTER ;) BYŁY PRACOWNIK 2014-10-05 13:23
ZAPOMNIAŁEM DODAĆ ŻE SEZONY MIAŁEM NA MYŚLI 3 LATA CIĄGŁEJ PRACY W LECIE WYJEŻDŻAŁEM ZA GRANICE 2-3 MC ,PODBUDOWAĆ BUDŻET I WRACAŁEM , MOE DLA INNYCH JEST ZŁY ALE DAJE NA CHLEB I UTRZYMUJE SPORO RODZIN A NIE WYMAGA WIELE. JESLI KTOŚ JEST ZAJ....M PRACOWNIKIEM I FACHOWCEM CHĘTNIE PRZYJMĘ TEGO PANA DO PRACY DZIAŁAM POZA TERENEM EUROPY PROSZĘ ODEZWIJCIE SIE PODAM NAMIARY ...

POZDRO
gregory 2014-11-28 16:17
Widze, że tu na forum wypowiada się non stop jedna osoba, która zmienia nick. Latwo to poznać po np. 5 minutowym odstępie czasowym pomiędzy dwoma postami oraz błędami ortograficznymi jak u dziecka przed podstawówką.. Warto wierzyć tym komentarzom, bo przez te błędy wydają się mi malo rzetelnym źródłem informacji.
tomek 2014-12-12 19:23
to znaczy czy macie jakieś konkretne propozycje na to? zastanawiam się jak ma to wszystko wygląda, czy firma w takim razie upadła, czy są jakieś konkretne sygnały od nich w związku z tym, ze firma ma upaść czy jednak nie? jak coś wiecie na ten temat to piszcie koniecznie, ja będę czekał na nowe informacje.
garry 2014-12-27 00:13
@Tadzio, prosze nie pisz caps lockiem, bo to źle wyglada. Jakbys mógł, to napisz o co dokładnie chodziło, najlepiej z przykładem sytuacji, bo taka opinie mogła napisac konkurencja, czy ktoś nieżyczliwy. Pamiętaj tez, ze taka opinia może podchodzic pod znieważenie, czy tez oczernienie, jeśli jes tnieprawdziwa.
ania 2015-01-24 10:31
ja uważam ze uczciwie płaci chyba że niebylo cie w pracy albo piłes gosc jest ok pozdrawiam
byly 2015-01-25 19:22
Po co u niego pracujecie???? !!!!! ja pracowalem, teraz nie pracuje u tego pana i problem z glowy. Wiec sie pytam jeszcze raz dlaczego u niego pracujecie??????
1
roman 2015-02-04 08:17
myślę że zaplaci na pewno ja też chwilę czekałem daliśmy radę widzę że non stop tasama osoba pisze głupoty na to jest paragraf i szkaluje ja polecam dalej dla nich robomy
olek 2015-02-04 08:24
ja robilem 2 lata wziol mie spowrotem przyszedlem dobrze tam jest mamy dużo roboty ok polecam
stabilna firma jest to a szef walczy z pijakami
firma 2015-04-01 09:58
Jako kontrahent jest wypłacalny,nie wiem jak traktuje pracowników ,ale jest ich trochę
swojak 2015-05-27 16:32
Omijać szeroki łukiem, ostrzegam ( usunięte przez administratora )
8
Majster 2015-08-02 16:48
Witam
Wiecie może czy poszukują tam pracowników, ewentualnie do kogo trzeba się zgłosić w sprawie pracy?
Z góry dziękuje za każdą odpowiedz.
Pozdrawiam
kornel20015 2016-02-10 18:33
niewiem co jestale ztego co wiem to wszyscy tam mają umowy o pracę i płatności reguralne śą oby tak dalyj
jaro 1 2016-05-12 21:53
ja pracuje kilka lat nie nażekam każdy ma umowe roboty dużo 2200 wypłacili w tym mc niewiem czy szef lub kierowniki zatrudniają polecam
jaro 1 2016-05-12 21:55
ja pracuje kilka lat nie nażekam każdy ma umowe roboty dużo 2200 wypłacili w tym mc niewiem czy szef lub kierowniki zatrudniają polecam
jarek 123 2016-05-12 22:02
Ta firma to poważny wykonawca budują milionowe rzeczy stawiali wiatraki koło mnie a teraz stacja BP przy obwodnicy lidle biedry Szacun Polecam a i walka z pijakami trwa na okrągło z tegoo co wiem POlecam
1
Obiektywna 2016-06-14 08:34
Powiem krótko-kto pracował bądź słyszał ten wie.I na nic zdadzą się komentarze chwalebne najpewniej wypisywane przez tę samą osobą najpewniej na polecenie samego B. Omijać szerokim łukiem.Pozdrawiam.
12
Patatajło 2016-06-19 13:04
Bielan płaci ? Hahaha
12
AJ 2016-10-09 16:28
Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane z tego co widze to pozwala zarobić fajne pieniądze, nie ma co narzekać
1
Tomi 2016-12-08 11:33
Bo pseudo pracownikom nie powinno się płacić. Wynagrodzenie rzecz święta i musi być ale większość z tych krzykaczy, którzy tutaj piszą nie zasługuje nawet na taką pracę. W robocie nie ma miejsca na głupoty i opierdzielanie się a większość tak myśli. Pracowałem z ponad tysiącem pracowników i z tego tysiąca można wybrać mądrych, rzeczowych ludzi, którzy chcą pracować na miejscu w Polsce i szanować pracę około 10%. Na szczęście mam te dziesięć procent a reszta niech jedzie na zmywak i niech dalej pluje na własne gniazdo. Powodzenia wszystkim tym, którzy robią kupę tam gdzie jedzą. Ja z takimi pracownikami nie chcę ani pracować ani ich nawet znać. Przykre ale prawdziwe. Na zmywaku zapierniczają po 16 godzin na dobę bez urlopu, bez wolnych dni, i bez ubezpieczenia a do kraju przyjeżdżają wówczas gdy stracą zdrowie i muszą się leczyć za pieniądze tych, którzy wypracowują składki na ubezpieczenie. Zmądrzejcie chłopcy. Jakoś tylko panowie narzekają a kobiety szanują pracę w Polsce. Pozdrawiam
aaa 2017-01-13 15:57
pojechałeś z tymi kobietami... alkohol szkodzi zdrowiu
1
Marbot 2017-06-05 12:22
Możesz rozwinąć coś więcej? Mam okazję zostać podwykonawcą, ale po przeczytaniu wpisów się boję. Czy może ktoś miał już do czynienia z Panem Bielanem z podobnego poziomu? Facet robi dobre wrażenie.
andrzej 28 2017-07-11 23:36
Cześć. Dla mnie praca jest w porządku. Ludzie są sympatyczni, jest zawsze co robić, można sobie dodatkowo dorobić na dodatkowych godzinach, a wypłata jest na czas. Jeśli chcesz się przenieść do nas, to możesz spróbować, szukają ludzi teraz.
1
Podwykonawca 2017-07-11 23:41
Jestem jednym z podwykonawców pracuje nas wiele ekip Kierownicy płacą bez problemu jest ok polecam.
1
Andrzej123 2017-07-16 17:50
Polecam .
1
bbb 2017-07-17 14:52
A gdzie teraz się robi?
Patrycja 2017-07-25 23:21
@Andrzej123 - podając więcej szczegółów pomożesz innym użytkownikom potencjalnie zainteresowanych pracą dla Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane. Co sprawia, że polecasz pracę w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane - Zamość
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane