brak logo

Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane

Zamość

Opinie o Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane

anonim 2012-04-05 03:18:01
taak, ten pierwsz post to albo z automatu albo Pan [usunięte przez moderatora] sam go pisał. Firma nędza zarobki smieszne, po wypłate ludzie czekają w kolejce jak za wędliną na kartki. [usunięte przez moderatora] Po prostu nie polecam
1
zenek 2012-09-18 07:56:50
bardzo dobra firma!polecam
romano 2012-12-30 10:57:39
zenek - 2012-09-18 07:56:50

bardzo dobra firma!polecam
w dobrej to chyba jeszcze nie robiłeś!!?
1
anonim 2013-01-08 16:22:15
totalna porażka nie polecam
1
tuvbgtug 2013-04-03 14:06:50
Wypłate? Hahahahaha, wypłaty to jego pracownicy na oczy nie widzą...
1
elwis 25 2013-04-24 06:30:06
Ja w tej firmie robię parę lat i niemam zadnycch akcji w miarę płaci to zamość a nie nowy jork pewnie się napiłeś i cię wywalił miej pretensje do siebiw bo tego nielubi jak ktoś pracuje uczciwie to niema problemów nam jest ok
abc 2013-04-24 19:41:01
Ciekawe ile Ci zapłacił za tą wypowiedź...
4
xxx 2013-04-25 08:17:19
Posadzki same sie nie ukladaja... [usunięte przez moderatora] jedzie na lacie, bo jest w tym najlepszy. Nikt nie ma lepszego "laciarza". A jesli pije to tylko po godzinach pracy. I pije za swoje!! Wtedy moze wszystko, nawet lac na srodku starowki.
wariat 2013-08-12 17:59:22
hehehe on jest dobrym pracodawca yyyyy to gdzie ty wcześniej pracowałeś on dobry jest w obiecywaniu tylko aaa nie w płaceniu nigdy na czas nie mialem wypłaty na krasnystaw wyjezdzalem o 6 rano i w racalem na 18 czyli wedlug bielana to jest 8h pracy bez delegaci i bez zaplaconych nadgodzin
1
indyk123 2013-09-10 12:45:22
pracuje w tej firmie ze 30 osób na stałe po pare ładnych lat każdy znich ma rodzine żony niepracujące dzieci szacun dlatego człowieka że chce musię zwami szarpać ja bym [usunięte przez moderatora] wszy stkich na zbity ryj kilka osób pisze nieprawdę pewnie wylecieli za wóde i się mszczą ogólnie pracodawca ziezły i strasznie inteligentny więc myślcie co czynicie ziomy
arno 5 2013-09-10 12:56:35
jak pracowałeś 3 lata to nieszkaluj człowieka bo dawałci pracę i utrzymanie żonie twojej i dzieciom więc to niegżeczne z twojej strony bo to jeden z pracodawców którzy są mocni na rynku i ma robotę do którego jeszcze wrócisz biorąc pod uwagę że tak cługo tam pracowałóeś ja popieram uczciwy BOSS i goni pijaków
2013-09-17 08:00:01
indyk123 - 2013-09-10 12:45:22

pracuje w tej firmie ze 30 osób na stałe po pare ładnych lat każdy znich ma rodzine żony niepracujące dzieci szacun dlatego człowieka że chce musię zwami szarpać ja bym [usunięte przez moderatora] wszy stkich na zbity ryj kilka osób pisze nieprawdę pewnie wylecieli za wóde i się mszczą ogólnie pracodawca ziezły i strasznie inteligentny więc myślcie co czynicie ziomy
o tempora o mores, można powiedzieć na temat bałwanochwalców [usunięte przez moderatora]
1
indyk 123 2014-01-27 20:19:37
bardzo dobry pracodawca i dobra firma POLECAM
Dariusz 2014-03-08 12:27:45
Jak na taką wielkość firmy Bielan to całkiem sporo tutaj opinii, myślałem, że raczej rotacji u nich nie będzie, a tu takie rzeczy.
krzyś 2014-03-12 23:24:16
Szkoda, że strona Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane już nie działa, to powinna być reklama firmy, ale widać nie opłacili serwera.
3
rio 2014-03-31 19:31:10
może stwierdzili jednak, że na tym poziomie rozwoju firmy strona obecnie nie jest im aż tak niezbędna
andy78 2014-04-05 18:40:33
robimy dla nich jako podwykonawcy na jednej z budów płaci pan (usunięte przez administratora)średnio tylko strasznie się targuje polecam
buła 2014-06-15 16:33:39
1800 do 2600 botyle mam roboty mamy dużo nawet na zimę , tylko nie pić POLECAM
buła 2014-06-15 16:35:30
1800 do 2600 botyle mam roboty mamy dużo nawet na zimę , tylko nie pić POLECAM
SYLWESTER ;) BYŁY PRACOWNIK 2014-10-05 13:14:21
MOI DRODZY K. BIELAN W SEZONIE UTRZYMUJE PONAD 100 LUDZI!!!!!!!!!!!!
A ŻE NIE JEDNEMU ZDARZA SIĘ NAWALIĆ I SPAĆ TO JAKIŚ WYMIAR KARY MUSI KOLEGĘ CZEKAĆ ,FAJNIE SIĘ PIJE TYLKO GORZEJ JAK KTOŚ SPADNIE Z RUSZTOWANIA I ZOSTANIE KALEKĄ!!! LUB ZABIJE SIĘ !!!!! JA PRACOWAŁEM 3 SEZONY U P.KRZYSZTOFA I W KAŻDEJ CHWILI ZADZWONIĘ I MAM PRACE DLACZEGO BO JA PRACOWAŁEM I TEN KOLEGA MNIE DOBRZE MNIE ZNA . SAMEMU ZARZĄDZAĆ TAKĄ FIRMĄ TO NIE JEDEN BY ZWARIOWAŁ,
2
SYLWESTER ;) BYŁY PRACOWNIK 2014-10-05 13:23:06
ZAPOMNIAŁEM DODAĆ ŻE SEZONY MIAŁEM NA MYŚLI 3 LATA CIĄGŁEJ PRACY W LECIE WYJEŻDŻAŁEM ZA GRANICE 2-3 MC ,PODBUDOWAĆ BUDŻET I WRACAŁEM , MOE DLA INNYCH JEST ZŁY ALE DAJE NA CHLEB I UTRZYMUJE SPORO RODZIN A NIE WYMAGA WIELE. JESLI KTOŚ JEST ZAJ....M PRACOWNIKIEM I FACHOWCEM CHĘTNIE PRZYJMĘ TEGO PANA DO PRACY DZIAŁAM POZA TERENEM EUROPY PROSZĘ ODEZWIJCIE SIE PODAM NAMIARY ...

POZDRO
gregory 2014-11-28 16:17:57
Widze, że tu na forum wypowiada się non stop jedna osoba, która zmienia nick. Latwo to poznać po np. 5 minutowym odstępie czasowym pomiędzy dwoma postami oraz błędami ortograficznymi jak u dziecka przed podstawówką.. Warto wierzyć tym komentarzom, bo przez te błędy wydają się mi malo rzetelnym źródłem informacji.
tomek 2014-12-12 19:23:26
to znaczy czy macie jakieś konkretne propozycje na to? zastanawiam się jak ma to wszystko wygląda, czy firma w takim razie upadła, czy są jakieś konkretne sygnały od nich w związku z tym, ze firma ma upaść czy jednak nie? jak coś wiecie na ten temat to piszcie koniecznie, ja będę czekał na nowe informacje.
garry 2014-12-27 00:13:33
@Tadzio, prosze nie pisz caps lockiem, bo to źle wyglada. Jakbys mógł, to napisz o co dokładnie chodziło, najlepiej z przykładem sytuacji, bo taka opinie mogła napisac konkurencja, czy ktoś nieżyczliwy. Pamiętaj tez, ze taka opinia może podchodzic pod znieważenie, czy tez oczernienie, jeśli jes tnieprawdziwa.
ania 2015-01-24 10:31:13
ja uważam ze uczciwie płaci chyba że niebylo cie w pracy albo piłes gosc jest ok pozdrawiam
byly 2015-01-25 19:22:28
Po co u niego pracujecie???? !!!!! ja pracowalem, teraz nie pracuje u tego pana i problem z glowy. Wiec sie pytam jeszcze raz dlaczego u niego pracujecie??????
1
roman 2015-02-04 08:17:15
myślę że zaplaci na pewno ja też chwilę czekałem daliśmy radę widzę że non stop tasama osoba pisze głupoty na to jest paragraf i szkaluje ja polecam dalej dla nich robomy
olek 2015-02-04 08:24:39
ja robilem 2 lata wziol mie spowrotem przyszedlem dobrze tam jest mamy dużo roboty ok polecam
stabilna firma jest to a szef walczy z pijakami
firma 2015-04-01 09:58:25
Jako kontrahent jest wypłacalny,nie wiem jak traktuje pracowników ,ale jest ich trochę
swojak 2015-05-27 16:32:03
Omijać szeroki łukiem, ostrzegam ( usunięte przez administratora )
5
Majster 2015-08-02 16:48:25
Witam
Wiecie może czy poszukują tam pracowników, ewentualnie do kogo trzeba się zgłosić w sprawie pracy?
Z góry dziękuje za każdą odpowiedz.
Pozdrawiam
kornel20015 2016-02-10 18:33:14
niewiem co jestale ztego co wiem to wszyscy tam mają umowy o pracę i płatności reguralne śą oby tak dalyj
jaro 1 2016-05-12 21:53:44
ja pracuje kilka lat nie nażekam każdy ma umowe roboty dużo 2200 wypłacili w tym mc niewiem czy szef lub kierowniki zatrudniają polecam
jaro 1 2016-05-12 21:55:56
ja pracuje kilka lat nie nażekam każdy ma umowe roboty dużo 2200 wypłacili w tym mc niewiem czy szef lub kierowniki zatrudniają polecam
jarek 123 2016-05-12 22:02:16
Ta firma to poważny wykonawca budują milionowe rzeczy stawiali wiatraki koło mnie a teraz stacja BP przy obwodnicy lidle biedry Szacun Polecam a i walka z pijakami trwa na okrągło z tegoo co wiem POlecam
Obiektywna 2016-06-14 08:34:25
Powiem krótko-kto pracował bądź słyszał ten wie.I na nic zdadzą się komentarze chwalebne najpewniej wypisywane przez tę samą osobą najpewniej na polecenie samego B. Omijać szerokim łukiem.Pozdrawiam.
7
Patatajło 2016-06-19 13:04:39
Bielan płaci ? Hahaha
6
AJ 2016-10-09 16:28:01
Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane z tego co widze to pozwala zarobić fajne pieniądze, nie ma co narzekać
Zostaw swoją opinię o Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane - Zamość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bielan Krzysztof Usługi Remontowo-Budowlane