brak logo

Ad Service Cerba-Urbaniak Sp.j.

Poznań

Opinie o Ad Service Cerba-Urbaniak Sp.j.

gość 2011-02-22 12:30:50
firma o której piszesz ma faktycznie proste zasady - jak tylko handlowcowi nalezy sie premia zostaje zwolniony. przez nieprzemyslane decyzje finansowe toną w długach, nie dotrzymują terminów dostaw towaru a odpowiedzialnosc za to ponosza pracownicy. firma jest na skraju banructwa więc nie wiem po co takie bzdury wypisujesz, zero szacunku dla człowieka, rotacja i zakłamanie, firma ma procesy w trakcie, syf, stanowczo odradzam, w ciagu 3 lat zwolnieni zostali najlepsi pracownicy a pozostali zostali zmuszeni do przejscia na dzialalnosc.
frajer 2011-02-23 02:41:25
To firma ludzi, którzy nie potrafią zarzadzac ani ludźmi ani pieniędzmi klientów pozyskuja na zasadzie łapowek , z pozoru wszystko dobrze wygląda ale jak tylko jest duze zamówienie pieniadze sie rozpływaja aklint dostaje towar po terminie i z reguły popsuty, inne rzeczy nadają się do kryminału a sekretarki..cóz brak wiedzy, kompetencji i inteligencji nadrabiają wazeliniarstwem.
anonim 2011-03-21 02:49:18
Witam serdecznie, bardzo mnie zainteresowała opinia wyrażona przez owego \"anonima\" widocznie nie ma na tyle odwagi aby przedstawić się z imienia i nazwiska być może mógłby coś więcej powiedzieć na ten temat skora osoba opisuje takie ciekawostki. W jednym z punktow musze się zgodzić w ciagu ostatich 3 lat łącznie odeszły 4 osoby i tak: jedna osoba odeszła i założyła własną agencje reklamową jednocześnie użyje słowa ładnego \" podkradając klientów\" kolejna osoba została zwolniona za porozumieniń stron, a mogłem skierować sprawę do prokuratury za zniszczenie mienia firmowego. trzecia osoba została zwolniona i tego samego dnia uciekła z firmy \"kradnąc\" telefon komórkowy oraz inne dokumenty firmowe - sprawa trafiła do prokuratury. czwarta osoba również została zwolniona kradnąc bazę klientów do których teraz wysyła oferty próbując jeszcze w czasie pracy \"przekupić\" jednego z klientów, że zamówienie może zrealizować w innej firmie - sprawa również trafiła do prokurat
anonim 2011-03-21 07:30:07
No cóż najlepszą obrona jest atak..żałosne. Skoro tyle osób z tej firmy \"ucieka\" coś z nią jest nie tak, mam nadzieję, ze szefostwo tej firmy kiedys sie opamięta.
anonim 2011-03-21 07:31:39
No cóż najlepszą obrona jest atak..żałosne. Skoro tyle osób z tej firmy \\\"ucieka\\\" coś z nią jest nie tak, mam nadzieję, ze szefostwo tej firmy kiedys sie opamięta.
Marek W. 2011-05-20 03:01:32
Jestem handlowcem z wieloletnim doświadczeniem w branży reklamowej, mogę się poszczycić kilkoma sporymi sukcesami. Miałem zamiar starac się tu o pracę, ale widzę, że nie ma sensu. Co to znaczy "podkradać klientów"? W tej branży, kto oferuje lepszą cenę, ten zdobywa klienta. Klient to nie rzecz, nie posiada się go na własność... Trzeba się o niego starać, jak nie ma starań, to klient sobie pojdzie. Co to w ogole za nieprofesjonalne podejście? Jesli inna firma prezentuje lepszą ofertę, to jest to normalne na rynku opartym na konkurencji. Poza tym, jeśli właściciel wypisuje takie rzeczy o złych pracownikach (leniwi, kradzieże itp), to jak to o nim świadczy? Przecież sam ich zatrudniał! Jesli chodzi o opinie pracowników - jesli bylo tam tak źle, to po tam pracowaliście, zwłaszcza skoro byly aż takie uchybienia ze strony szefostwa? Nawet jeśli prawda leży gdzies pomiędzy, to myślę, że powyższe wypowiedzi obu stron skutecznie zniechęciły mnie do aplikowania kiedykolwiek do tej firmy.
AD.SERVICE 2012-11-07 10:47:53
Teraz to już tam nie ma po co aplikować , ponieważ nie mają nic do roboty. Są na dnie. Można by powiedzieć, że sprawiedliwości stało się zadość. Jednak nie do końca. Mają długi wobec dostawców towarów i usług, którzy uczciwie wykonali pracę. A niestety, wygrana sprawa sądowa nie zmienia nic.... Komornik albo jest dogadany albo nie ma co ściągać....
ala 2016-05-20 08:27:49
Cały czas profil firmy jest w krs-ie więc teoretycznie firma istnieje @reks ale nic o niej nie słychać na mieście..zastanawiam się czy oni w ogóle jeszcze mają jaką działalność czy to tylko dla picu to wszystko
Zostaw swoją opinię o Ad Service Cerba-Urbaniak Sp.j. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ad Service Cerba-Urbaniak Sp.j.