logo Kefirek

Kefirek

Jarocin

Opinie o Kefirek

Gonzo 2013-10-01 19:49:18
Tylko desperaci pracują w kefirkach, [usunięte przez moderatora]Pracowałem cały miesiąc i mi wdrożyli system 4 ,5 godzin maksymalnie - 450 zł dali "Łaskawcy". Do tego dojazd na ul Drożdżowa ( z 2 przesiadkami) zajmował mi 1,5h. Zraziłem się do tego typu sklepu. Nie polecam[usunięte przez moderatora]
1
2013-10-03 17:29:17
Witam na teatralnym super zmiany personel nowy mily i bardzo pomocny [usunięte przez moderatora] reszta kobiet tworzy super klimat az milo teraz tam robic zakupy mimo ciezkiej pracy w trzech miejscach naraz usmiechna sie zazartuja zapraszaja ponownie naprawde super!!!,!!
1
2013-10-09 16:46:38
pracuje w kefirku od pewnego czasu i powiem że wymagania mają takie same jak inne sieciówki i płace na podobnym poziomie,jak ktoś chce pracować i zależy mu na pracy to będzie pracował,przeszłam kilka sklepów i wszędzie były wymagania ale też fajny personel i kierownictwo i nie zgodzę się z opiniami które czytałam na temat kefirka z resaztą dla lesera który chce leżeć i dostawać pensje zawsze będzie źle
ela 2013-10-10 14:24:32
Dokałdnie, niestety ale w każdej sieciówce jest podobnie, byłam w trzech sieciach i to samo. różnice niewielkie a jedyne co to różnica w ludziach i zespole na plus w kefirku. Ogolnie na rynku jest ciezko wiec szału nie ma nigdzie. pracowalam w Polo i Biedronce wiec porównanie mama
1
pchelkanh 2013-10-27 18:41:19
POZDRO DLA CENTRUM B TAM NAJLEPSZE LASKI
lolek 2013-10-31 12:43:36
lepiej lezec na bezrobociu niz zasuwac w kefirku jak bialy murzyn
brook 2013-11-02 18:10:31
bo na centrum b to naprawde jest miło i sympatycznie obsłuża zażartuja doradza i poleca miła i fachowa obsługa zawsze zadowolone
2
uuul 2013-11-12 23:55:18
średnia płaca? coś ty kobieto, z choinki spadła? zapomniałaś dodać, że ostatnio są takie cięcia w liczbie pracowników, że żeby ogarnąć sklep trzeba pracować jak za 2 lub więcej osoby. Nie ma czasu żeby sb puścić przykładowego bąka. Latanie z mopem, wykładanie towaru i siedzenie na kasie przez 8h.
2
lolek 2013-11-20 11:44:50
kefirek to syf!!!!!!!!!!!(usunięte przez administratora) kumoterstwo jak wchodzisz(usunięte przez administratora) kierownictwu to masz wolne kiedy chcesz i wyplate wieksza poki cie potrzebuja to jestes cacy a potem fora ze dwora sklep na teatralnym jest tego przykladem
2
aaaabbbb 2013-12-08 20:19:15
ojej, ostatnio jak czytałam opinie o kefirku to był jeszcze w Krakowie, a stron było 13....
czyżby jakaś manipulacja?
kiedyś to była niezła firma, ale już nie jest...
goja 2013-12-15 09:01:17
Głupoty piszecie, wszędzie trzeba pracować, kryzys szaleje, bezrobocie ponad 13%. Plujecie jadem na kefirka a gdzie indziej to cuda? Przynajmniej w kefirku pensja zawsze na czas, urlop i płacą ZUS. Weźcie się do roboty a nie narzekajcie.
paka 2013-12-15 09:05:51
W końcu sensowne słowa, też tak uważam, od lat pracuję w kefirku i jest ok.
1
lux 2013-12-15 09:08:37
To operator portalu przycina - ogranicza bazę, zobacz sobie na daty,
Pracownik 2013-12-16 11:57:13
Ja tez sie zgadzam narzekają na Kefirek to po co w nim pracujecie myślicie ze gdzie indziej to kokosy i przyjmują z otwartymi ramionami .
lolek 2013-12-27 18:02:31
moze i byla fajna firma czas przeszly!!!!(usunięte przez administratora)harujesz na umowe zlecenie a potem dadza ci 3/4 etatu albo cie zwolnia na teatralnym fajne pracowite dziewczyny zwolnili albo same odeszly i zycze im wspanialych pracodawcow ktorzy ich docenia
uuul 2014-01-31 20:32:19
Jaki komentarz trzeba wstawić, żeby go usunęli? Starczy na końcu dodać pozdrowienia dla informatyków kefirka, bo oni tu mają wtyki. :)
1
Alvinka 2014-02-19 18:36:54
Dziękujemy za docenienie nas pracownic z os. centrum B ;)
Milo czytać takie rzeczy :D
Bo pomimo ze sie ciezko pracuje nie warto tracic optymizmu i dobrego humoru to jest praca nasz chleb a na niego trzeba ciezko w dzisiejszych czasach pracowac.
Prawda jest taka WSZEDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA.
Kazda z Nas jest sfrustrowana bardziej lub mniej ale klientow tych stalych co przychodza codzien po milion razy nalezy szanowac, jak i innych przychodzacych nowych, wspolpracownikow i samego siebie, bo jak sie jest wpozadku wobec innych to inni sa wpozadku wobec ciebie :D
Kazdy niech zazdrosci ze nie pracuje na centrum B :D
pozdrawiam :D
1
asia 2014-04-06 08:15:21
oczywiście... płaca minimalna, ciężka praca bo ze względu na oszczędności jest minimalizowana liczba pracowników... jak w każdej sieciówce... trzeba lubić ciężką pracę bo inaczej nie wytrzymasz robiąc kilka rzeczy na raz... poza tym pracuje się jak wszędzie...
1
... 2014-04-08 08:24:13
nie polecam...pracujesz za kilka osób a i tak usłyszysz że jest źle...
1
ludwik 2014-06-09 10:00:46
Pracowałem w kefirku..... na drożdzowej .Beznadziejnie.(usunięte przez administratora) Miałem pracować na stanowisku kasjer - sprzedawca. A na umowie byłem zwykłym pomiataczem . Pracownikiem pomocniczym. Dzwiganie , dzwiganie , rozładowywanie palet i sprzatanie. Wszystko na raz musiałem robić. Kefirek to beznadziejna firma. Nie polecam pracy w tej sieciówce, szczególnie na drozdzowej .
oszukana 2014-07-07 22:59:08
Termin wypłaty za czerwiec 07.07.2014 ale do tej godziny wypłaty brak. Ale Kefirek leniom nie płaci, bo przecież praca za 3 osoby to za mało, teraz będziemy pracowac za darmo!!!
mammamia 2014-08-06 18:03:57
A jak oceniacie pracę na Wrocławskiej? W tym Kefirku przy Urzędzie Marszałkowskim
goja 2014-10-01 07:55:48
Faktycznie bardzo fajne sklepy z tych kefirków, takie na codzienne zakupy, nie traci się czasu i polskie produkty w większości. Polecam.
1
czajka 2014-11-29 03:56:31
ja wiem czy te 1600 złotych brutto to taka zadowalająca pensja i warunki o któych można powiedzieć , że są dobre...? rozumiem , że w pracy dla wielu nie liczy siętylko kasa ale i atmosfera i wiele innych rzeczy, ale jeśli ktoś zaczyna rozmowę od takiej stawki to niestety ale ja w tym przypadku odpadam
Wiku 2015-01-30 14:38:11
Na rynku działają ledwo od 1999 roku. Chociaż sieć ich sklepów nie ma szans na konkurowanie z Biedronkami czy innymi Lidlami to uważam, że mają sporą szansę na odnoszenie coraz to większych sukcesów na rynku - a to dlatego, że Polakom pomału zaczynają przeszkadzać kolejki w w/w sklepach. Ceny mogą być minimalnie wyższe, ale liczy się czas dla znacznej większości ludzi.
1
Wiku 2015-01-30 14:40:08
Na rynku działają ledwo od 1999 roku. Chociaż sieć ich sklepów nie ma szans na konkurowanie z Biedronkami czy innymi Lidlami to uważam, że mają sporą szansę na odnoszenie coraz to większych sukcesów na rynku - a to dlatego, że Polakom pomału zaczynają przeszkadzać kolejki w w/w sklepach. Ceny mogą być minimalnie wyższe, ale liczy się czas dla znacznej większości ludzi.
brak 2015-02-06 12:13:57
U mnie na osiedlu był taki sklep ale został zlikwidowany.
Mam informację,że firma Kefirek już upada i się likwiduje.
Na szczęście.
Nie dziwię się bo drożyzna, fatalna obsługa, ludzie nie chcą tam pracować.
2
aaaaaa 2015-04-07 20:28:10
Jakość produktu bardzo słaba.
Ja osobiście robię zakupy w Carrefour na Zakopiańskiej.
Widuję tam wielu pracowników Kefirka - też zadowoleni. To o czymś świadczy !!!
1
ala 2015-04-08 09:22:08
Głupoty piszesz. Ja robię zakupy w kefirkach od lat i jakoś mnie nie zawiodła. Dobre Polskie (Polskie!) produkty w przyzwoitych cenach.
aaaaaa 2015-04-11 19:27:13
O ! - to ty musisz dobrze zarabiać jak na takie zakupy cię stać.
Śmiem przypomnieć, że dlatego też lubimy zakupy w sklepach wielkopowierzchniowych, bo można tam kupić nie tylko żywność ale i odzież, sprzęt AGD, RTV, sprzęt gospodarstwa domowego itd., dodatkowo jakie fajne są galerie przy okazji np. Auchan Bonarka. Od dawna wiadomo, że to co polskie to jest słabej jakości.
bajka 2015-04-13 07:22:16
Witam wiadomo cos na temat ze zabka kupila czesc kefirkow .
2
Ruda 2015-05-15 23:05:36
A Ty co nie lubisz koleżanki ze tak piszesz ze szczegółami??Masakra jakas!!!Weź lepiej popatrz na siebie jak pracujesz bo sadze ze Ala jest twoja koleżanką z pracy.Otrzasnijcie się wreszcie i zacznijnicie pracować a jak nie to zalatwiajcie to miedzy sobą a nie na forum bo to jakąś porazka jest!To nie te czasy ze to forum kogoś kręci wręcz przeciwnie!!!!
Aleksander 2015-11-11 22:53:08
Uważam ze Oskarżenia dot Pani Alicji sa bezpodstawne ponieważ piastuje wyższe stanowisko .jesli uważasz ze zle wydała resztę trzeba było zgłosić to i poprosić o rejestr monitoringu a tak na marginesie !! Skończyłaś podstawówkę ???to chyba umiesz liczyć !!!nie zapominaj ze praca w takim sklepie w centrum miasta jest wyczerpująca .. A w tym sklepie robię codziennie zakupy do restauracji i widzę jak cały zespół wkłada serce w prace !!! Ps: uważam ze opisywanie pewnych osob dot zazdrości oraz nie dojrzałości do pewnego etapu życia .. Jestem zadowolony z Pani Kierownik Małgorzaty jak i Pani Alicji oraz całego zespołu !!!
Aleksander 2015-11-11 22:53:08
Uważam ze Oskarżenia dot Pani Alicji sa bezpodstawne ponieważ piastuje wyższe stanowisko .jesli uważasz ze zle wydała resztę trzeba było zgłosić to i poprosić o rejestr monitoringu a tak na marginesie !! Skończyłaś podstawówkę ???to chyba umiesz liczyć !!!nie zapominaj ze praca w takim sklepie w centrum miasta jest wyczerpująca .. A w tym sklepie robię codziennie zakupy do restauracji i widzę jak cały zespół wkłada serce w prace !!! Ps: uważam ze opisywanie pewnych osob dot zazdrości oraz nie dojrzałości do pewnego etapu życia .. Jestem zadowolony z Pani Kierownik Małgorzaty jak i Pani Alicji oraz całego zespołu !!!
młody 2015-11-18 11:42:44
Weźcie skończcie z tymi Polskimi produktami. Fakt są firmy Polskie gdzie produkty są na najwyższym poziomie. Pani "prezes" Ptak (w sumie nie wiem czy nadal "prezes", możecie napisać co ona robi) robi zakupy w biedronce i taki daje przykład. Kefirek raz jest drogi dwa produkty dramatyczne, marketing na poziomie podrzędnej jednoosobowej działalności ale co się dziwić jak w marketingu też wszyscy po znajomości. "prezes" gupikowski niech wróci tam gdzie jego miejsce czyli rozwożenie chleba na sklepy a nie zarządzanie firmą. Sprzedał już dwie matoł za grosze tak zarządzał. A co do p. Gubałów to fakt może i szanowali ludzi ale poziom intelektualny jest na poziomie prezesów skoro dalej ich trzymają. Defekto główny prezes spółek kefirek i serpol podobno też jest PH więc co tutaj dużo mówić. Pozdrawiam Hejter :D
2
Patrycja 2016-02-04 14:17:56
Pracowałam w kefirku dosyć długo aż do momentu przeprowadzki do innego miasta, faktycznie praca wymagająca ale jak to w handlu trzeba lubić taką pracę. Co mogę powiedzieć, atmosfera bardzo dobra, pensja zawsze na czas, umowa o pracę, można dodatkowo dorobić, nie było źle. Polecam.
załamana 2016-02-05 19:08:08
Uwaga !
Najniższa krajowa za wiele godzin pracy. Umowy na zaniżone stawki poniżej najniższej a później nadgodzinami się dobija do tej najniższej - w tym roku podnieśli do najniższej więc w dokumentach brak nadgodzin . Ale to wszystko nic - do tego od listopada zus nieopłacony jak potrzeba. No cóż jak pracownikowi nie pasuje to nie musi pracować - z daleka od Kefirka - Polskiej firmy. Lepsze zarobki są w Auchan
1
Patrycja 2016-02-08 07:26:34
W kefirku całkiem dobrze się pracuje,oczywiście jak komuś się chce pracować i po to idzie do pracy. Polecam.
hejter 2016-02-08 13:04:30
No faktycznie jeżeli dla Ciebie na spec. ds. kadr i płac jest duże doświadczenie to weź wyślij na sprzedawcę - kasjera lepiej. To że mają kłopoty ze składkami ZUS to wiadome ludzie sprawdźcie sobie w zus-ie czy w ogóle składki za was idą. Biedronka, Lidl, Auchan, Alma, Carrefour, Kaufland to sklepy które przynajmniej w miarę płacą na takich stanowiskach jak sprzedawca - kasjer i na pewno opłacają za was składki.
HEJTER 2016-02-09 09:53:10
smalec - zapoznaj się z definicją hejtu i rodzajami osób, które to praktykują, najpierw poczytaj, naucz się, a następnie wypowiadaj w danym temacie. Tak będą płacone nie wiem z czego, najpierw trzeba mieć pieniądze a jak się jedzie na stracie od paru lat to wiesz z pustego i Salomon nie naleje. Nawet Pan Głupikowski.
hejter 2016-02-12 09:45:07
Patrząc na rekruterów to pytania będą ściągnięte z neta a i tak użycie takiego pytanie nie będzie powodowało że rekruter będzie coś o Tobie wiedział. Trzeba mieć jakąś wiedzę w temacie. Uważaj pytania typu "Ma Pani dzieci"? Albo "czy Pani pije". PRL-owskie metody Pani Ptak :)możesz nagrać i iść z tym do sądu bo takich pytań nie wolno zadawać!!! Ogólnie możesz zakręcić tak tymi dziewczynkami, że masz robotę od razu tylko czy aby na pewno chcesz tam pracować? Wyzysk za 2000 netto.
hejter 2016-03-08 10:27:45
Bo znam tych ludzi i wiem co sobą reprezentują :) DNO!!!!!
xxxxx 2016-03-09 14:26:31
Pracowałam nie dawno w tej firmie. Na początku było ok. Gdy dostałam umowe dłuższe zostawanie z czego nadgodziny marnie płatne. Wydaje mi sie że pracownik powinien przerobic tyle ile musi a nadgodziny powinny zostac dla tych którzy chcą.Przeskoki z popołudniówki na rano bardzo częste choć nikt nie zapyta czy chce sie tak chodzić.W dziale personalnym nikt tego nie widzi bo kazdy sklep ma inny grafik dla nich inny na sklepie. Pracy dużo za mało osób na sklepach. Trzeba być szybkim zeby ogarnac. Praca na akord i 5 rzeczy na raz. To moja opinia.
xxxxx 2016-05-28 09:24:27
Nowy system wynagradzania ponizenie kierowników i zastepców porażka totalna. Nie wymagajcie prowadzenia sklepów na wysokim poziomie z takimi wynagradzaniami.
cede 2016-06-06 16:31:51
Miejsce pracy nie dla osób ambitnych, znających swą cenę. Niektóre zachowania osób, poniżej wszelkiej krytyki. Wiocha, wiocha, wiocha. Nie polecam
1
Młody 2016-06-28 14:06:01
Jesteś nowym dyrektorem HR który stara się zrobić lepszy Employer Branding? Słabo Ci idzie. kefirek to porażka na każdym szczeblu pracowniczym i zarządzania. Zostały same matołki które nie potrafią poradzić sobie na zewnętrznym rynku pracy. Sieroty po liceum dla dorosłych bez matury i tyle w temacie.
1
Młody 2016-06-29 11:18:56
No faktycznie umowa na stałe to coś niesamowitego. Jest to standard już na rynku pracy no chyba że masz inne doświadczenia to też o czymś świadczy ;) Na sprzedawcę czy na produkcję może dla Ciebie wystarczą ręce i oczy a to że wchodzi przez zamknięte drzwi to już mały problem ;) No ale jaka płaca tacy ludzie. Widać na sklepach jakich mocnych macie ludzi. Panie mają problemy z liczeniem i wydaniem reszty.
klinet 2016-06-29 14:13:21
Ja robię zakupy w kefirkach, obecnie w Sparach w Centrum Krakowa i bardzo sobie chwalę pracujące tam osoby. Sympatyczne, uśmiechnięte i nigdy mi się nie zdarzyło, że źle wydały resztę. Jakaś zawiść przez Ciebie przemawia albo masz konkretny cel.
Młody 2016-06-30 15:37:44
No teraz to dobrze bo kasa fiskalna pokazuje ile trzeba wydać a i to czasami przerasta. Zawiść nie no opinia na temat sieci sklepów :) dobrze rób zakupy dalej nie bronię mamy wolny rynek i można robić co się chce również mówić prawdę na forach internetowych, aby ludzie jeżeli się interesują danym tematem mieli jakieś informacje.
edfff 2016-06-30 19:48:52
@Młody no bo taka jest prawda ze teraz nie w kazdej firmie oferowane jest stabilne zatrudnienie i umowa o prace
Zostaw swoją opinię o Kefirek - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kefirek