brak logo

P.H.U. Image Kacper Butoka

Koszalin

Opinie o P.H.U. Image Kacper Butoka

mały 2015-10-19 15:18:00
Dni i godziny pracy fajne ale robota tam i zarobki to koszmar. Atmosfera bardzo nieprzyjemna, nikt się do nikogo nie odzywa, właściciel traktuje pracowników jak białych murzynów.
7
pytajnik 2016-04-12 15:25:05
bardzo częsta rotacja z tego co widzę od roku w lokalnych ogłoszeniach. pracownicy, jak tam jest?
3
psss 2016-04-13 18:03:43
trzy dni pod rząd, trzech pracowników złożyło cwaniakowi wypowiedzenia! więc jak może być?
9
BYŁY 2016-05-22 10:00:32
PISZĘ JAKO BYŁY PRACOWNIK. PRACOWŁEM TAM DOŚC DŁUGO ABY MOC COS NAPISAĆ. OSTATNIO TAK SIE ZŁORZYŁO ŻE DOSTAŁEM PROPOZYCJE PRACY ZA GRANICĄ DLATEGO ZŁORZYŁEM WYPOWIEDZENIE. KASA W IMAGE NIENAJGORSZA ALE WIADOMO OGOLNIE JAK JEST W POLSCE. SZEF BARDZO WYROZUMIAŁY, WYPLATA NA CZAS,FAJNE GODZINY PRACY.
OCZYWISCIE SĄ CZASAMI SPIECIA,ALE JAK KTOS DOBRZE ROBI SWOJĄ ROBOTE TO NIEMA WIĘKSZYCH PROBLEMÓW. GDYBY NIE SYTUACJA RODZINNA POZOSTAŁBYM W IMAGE NADAL.
1
już nie pracownik 2016-05-22 15:20:48
Pracowałem tam dość długo. O wszystko trzeba się było prosić. Zła atmosfera, szef nadęty, z roboty wychodziłem zmęczony. Nie polecam.
6
pracownik UvU 2016-05-30 18:11:10
Pracuję tutaj już kilka lat. Praca znośna czasami jest jej dużo,ale nie ma problemu. Atmosfera w pracy dobra,no chyba,że jest jej bardzo dużo to czasami są nerwy jak wszędzie. Godziny pracy przystępne.Ogólnie bez większych problemów.Polecam!
1
zadowolona 2016-06-10 07:56:35
Jestem w pracy od dwóch miesięcy . Pracuje się dość dobrze. Miła atmosfera , godziny w pracy w porządku. Szef wymagający i konkretny mi to odpowiada. Wiesz czego chcą od ciebie i nie ma niedomówień. Polecam do współpracy.
1
123456 2016-07-12 13:01:23
Co za bzdury, (usunięte przez administratora)Ciągłe ogłoszenia, że poszukują pracowników o czymś świadczy. Nie dajcie się nabrać: "Miła atmosfera, zgrany zespół". Żart!!!!!
6
mgr bez teki 2016-07-18 19:44:14
Dobrze pracuje się z Panem Kacprem.Szef czasami ma mało czasu ,ale zawsze znajdzie czas dla każdego pracownika. Mogę tylko powiedzieć ,że warto tam pracować. Reszta wpisów jak widać to czyste złośliwosci.
1
była 2016-08-01 08:34:32
Bardzo mądra i prawdziwa opinia!
4
buahaahaaa 2016-08-28 13:20:48
Wystarczy, że jedna osoba mu tyra jak głupia (ta bez życia prywatnego);]
5
shock 2016-08-28 13:25:03
Wystarczy pójść na rozmowę kwalifikacyjną... i rozejrzeć się. Twarze pracowników i warunki w jakich pracują mówią wszystko!
4
Piotr 2016-08-30 18:44:36
Faktycznie, może i przydało by się więcej metrów,ale to kwestia zmiany lokalizacji. Wiadomo, że jeśli firma dalej będzie się rozwijać to kiedyś to nastąpi. Ale to na co narzekacie występuje w każdym miejscu. Jaki szef lubi patrzeć jak pracownicy marnują czas. Człowiek idzie do pracy by zarabiać pieniądze, za darmo ich nie dostaje. Proponuję założyć swoją działalność i zobaczyć jaki to dopiero stres gdy masz pod sobą ludzi i niecierpliwych klientów. Pracuję w tej firmie od niedawna i o tym, że to miejsce jest "złe" dowiedziałem się na tej stronie. Poza tym tego bym nie zauważył. Praca jak każda inna, pracujesz przez 8 godzin 5 dni w tygodniu. Polecam wszystkim.
3
Zostaw swoją opinię o P.H.U. Image Kacper Butoka - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. Image Kacper Butoka