brak logo

Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk

Słupsk

Opinie o Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk

pracownica 2012-03-05 19:29:18
Zakład produkcji obuwia tej firmy to [usunięte przez moderatora] uczciwych pracowników , nie polecam tej firmy moralnym ludziom. Rację bytu i karierę mogą tam zrobić krzykaczo oszuści i popleczniko konfidenci - raj dla takich. Prawda w tej firmie nie istnieje , zaginęła pod tonami machlojek.
9
kandydat 2014-04-29 17:53:03
czy ktoś może wystawić aktualną opinię? Zwłaszcza ktoś z pracowników biurowych.
5
xxxx 2015-05-14 07:06:32
Brak słów na temat tej firmy nie polecam nikomu pracy w tej firmie.
2
XXX 2015-07-31 17:29:22
Zgadzam się, atmosfera w pracy była tragiczna, praca po 8 - 12 godzin za marną najniższą krajową. Szefostwo też pozostawia wiele do życzenia, szefowa i jej syn traktują ludzi jak niewolników, są chamscy i nie potrafią rozmawiać z ludźmi którzy mają ogromny staż i doświadczenie w zawodzie, co skutkuje częsta rotacją. Praca na czarno! Mało tego, nie dajcie się zwieść pięknym ofertą pracy gdzie proponują 3 tysiące brutto bo w rzeczywistości jest to najniższa krajowa. NIE POLECAM I KAZDEMU ODRADZAM!
XXPL 2015-08-19 19:20:28
Dokładnie tak jak poprzednik! oszuści i wyzyskiwacze, wszystko obiecają a potem się wykręcają jak mogą. Wszystkich mają gdzieś i wszystko zwalają na pracowników, choć sami robią mesę błedów.
Kasa.. najniższa, oferta na UP najczęściej na przyciągnąć ludzi, nawet sami tego nie ukrywają, że tak je tworzą, byle ktoś przyszedł.
Każdego wykończą psychicznie brakiem organizacji i swoimi oszystwami.
Za każda najmniejszą pomylkę, nie takie słowa -200 z pensji.!! Tragedia
Puchu 2015-08-21 14:29:46
Kupilem buty tej firmy .Beznadziejny Produkt .Po trzech tygodniach buty nadwaaly sie do szewca (obcasy i zelowki do naprawy ).Reklamacji naturalnie nie uznano bo nienadaja sie te rzeczy do reklamacji a na odwolanie od decyzji brak jakiejkoleiek odpowiedzi .NIGDY wiecej butow tego producenta .
joasik 2015-08-25 12:36:32
jak wygląda praca w tej firmie bo mam isc na próbe i sie zastanawiam na szwalnie na prace reczne ? i czY mozna miec przy sobie telefon komórkowy ?
1
JJ 2015-08-27 05:48:55
Zły pracodawca,przymus do pracy po godzinach za najniższą krajową.Pracownik dla właścicieli jest niewolnikiem.Krzyczą na ludzi.Obiecują dużo a rzeczywistość jest inna.Tragedia.Nie polecam.
Peter 2015-09-20 19:01:42
Wiele się w Trio zmieniło i cały czas się zmienia na + , nowi ludzie, nowe perspektywy, wymagania duże, ale zarobić można godziwie. Powyższe opinie o pracy w nieludzkich warunkach należy uznać za przesadzone i nieprawdziwe. W pracy jak w każdej innej trzeba pracować i tyle..reszta ok.
2
muminek 2015-11-10 19:11:16
zgadzam się z poprzednikami , niestety właściciele nie mają nic wspólnego z kulturą osobistą i zawodową a zwłaszcza młody" właściciel" udaje że się zna ale niestety nic z tego ,nic nie wie , to nie jest ten sam zakład co kiedyś jak zakładem zarządzali 3 wspólnicy , ale to nie wróci.
wojtek 2015-11-16 22:33:02
do muminek. Twoja wypowiedź wskazuję na to, że skoro zgadzasz się z poprzednikami - to nawet ze zrozumieniem nie potrafisz czytać. Inne zakłady się zamknęły, a Trio dalej działa i ma się bardzo dobrze. Skoro nie potrafisz sprostać wymaganiom może zrezygnuj lub zmień pracę na inną. Wypisywać i narzekać można na wszystko. Pracodawca godny polecenia.
2
zdumiona 2015-12-06 10:30:36
Zdumiewające tu są opinie. Płaca rzeczywiście jest ok, ale..... na ww komentarze chyba odpowiadali pracodawcy, którzy uważają że wszystko im wolno. To w jaki sposób traktują pracowników, jakie awantury robią za (oczywiste sprawy), no i jak napisano powyżej kultura osobista pozostawia wiele do życzenia. Praca po godzinach nie jest regulowana w pensji. Choćby chciało się wiele zrobić w tej firmie to nie da rady. Szacunek dla "młodego" właściciela za pracę którą wkłada- natomiast jeszcze niewiele wie o prowadzeniu firmy i relacjach z pracownikami! Co do głównych właścicieli- nie będę się wypowiadać...
Jeśli ktoś chce tam iść do pracy musi mieć stalowe nerwy!!! Bo nerwowa sytuacja jest tam na porządku dziennym i nie jest to wynik pracy a pracodawców.
1
xxl 2016-02-10 18:55:22
Omijać szeeeerokim łukiem....
1
Aga 2016-03-09 08:56:15
Mnie zastanawia częstotliwość zamieszczanych przez ten zakład ofert pracy, tzw. biurowej: ds. logistyki, ds. obsługi biurowej. Bardzo często są te oferty. Dziwne.
Frank 2016-03-10 13:26:15
Ten Mały jest jakiś dziwny. Wiecznie zdziwiony. No i coś chyba z intelektem u Niego szwankuje, bo nawet w prostych sprawach wykazuje focha. Mały robi im pod górę i to bardzo.
ABC 2016-03-13 22:56:48
Gdybym jako pracodawca zmuszona była do szukania pracowników średnio trzy razy w miesiącu wciąż na te same stanowiska, to zastanowiłabym się, dlaczego tak się dzieje. Dobrej pracy ludzie się trzymają latami. A tam? W biurze jest ogromna rotacja, na produkcję także wiecznie kogoś potrzeba. O czymś to świadczy. Według pracodawcy dzieje się tak, bo ludziom nie chce się pracować... Dziwne, że u innych im się chce.
1
Michalina 2016-03-16 12:29:20
No właśnie, dziwne to wszystko.Dziwne, że jeszcze nie wstydzą się zamieszczać ogłoszenia. Zdaje się, że opinii na swój temat nie czytają. Wystarczy przeczytać kilka zamieszczonych tu opinii i wyciągnąć wnioski...
3
Karol 2016-03-29 14:06:17
Znowu ukazało się ogłoszenie. Masakra!!
1
pracownik 2016-03-31 16:05:10
Brak komunikacji między "rządzącymi" + zero szacunku dla pracowników = upadek firmy.... tyle w temacie...
1
XYZ 2016-04-17 19:30:47
Szwaczki już odeszły z tego zakładu,zaraz odejdzie reszta.Pora zamknąć ten zakład.
Szwaczka 2016-04-19 12:22:16
Zgadzam sie z powyzszymi opiniami. Faktem jest , ze nie szanuje sie tam pracownikow. Nie ma ludzi idealnych { chyba ze sa to własciciele tej firmy,bo za takich sie maja} Istnieja dzieki ludziom ktorzy tam jeszcze pracuja. Ludzie odchodza to nie dlatego, ze nie chce im sie pracowac tylko kto wytrzyma taka presje jaka panuje w tym zakładzie. Nie sztuka jest zmieszac kogos z błotem i powiedziec ze cos zle robi ,sztuka jest byc czlowiekiem na POZIOMIE i miec KLASE ! Rozmowa to podstawa .....Nie czyn drugiemu co Tobie nie miłe.
2
XYZ 2016-04-20 20:08:56
No właśnie może pora w końcu wyciągnąć wnioski... Większość tych komentarzy to glos pracowników.... Ci którzy odeszli może i piszą z goryczą ale w każdym komentarzu jest ziarno prawdy...
2
Pracownik 2016-04-20 21:03:37
Do XYZ : odejście tych osob spowodowało oczyszczenie atmosfery, zbyt dużo zajmowały się politykowaniem zamiast pracą. Prawda jest taka, że niekturzy nie potrafią się dogadać a tylko pod ukryciem wypisywać swoje żale, wstyd ..
1
XYZ 2016-04-20 21:40:35
Wstyd to jest pisać " niekturzy"....
2
12345678 2016-04-24 21:45:05
Szok to było to wszystko przeczytać o tej firmie ale to jest prawda. Ja tam spędził....m wiele lat i to jest naprawdę prawda. Brak szacunku dla wieloletniego , sprawdzonego, zaufanego pracownika ze strony zarządców. Brak komunikacji pomiędzy nimi , a to wpływa na całą organizacje pracy. Nie ma się co dziwić że szwaczki uciekły do innego lepszego pracodawcy. tam ludzi doceniają. tylko ludzie naprawdę zdesperowani powinnini tam pracować
1
xxx 2016-04-26 23:29:06
I chyba tacy tam jeszcze pracuja. Zdesperowani......!!!!!
braveheart 2016-04-28 20:58:05
Co za wpisy..Firma jak kazda inna.Wszędzie raz lepiej a raz gorzej bywa.I nie ma co sapać ani zbytnio sie napinać.To nie budżetówka gdzie za samo bycie w godzinach pracy zbiera sie nagrody.
2
Lola 2016-04-29 09:05:29
To prawda to nie budżetówka ,a zdesperowani są Ci co tu ciągle wypisują te głupoty tak bardzo chcą się zemścić,jeżeli chodzi o pozostałych pracowników to myślę,że mają swój rozum .
2
berżek 2016-04-29 12:01:23
Zgadzam się Osobami powyższych opinii,tylko nie rozumię jednego skoro Wam było tak zle w tej firmie to po co pracowaliście tyle lat w niej a teraz wypisujecie bzdurne teksty,ta firma to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracodawcy tej firmy to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie przywiązują pracowników do maszyn i nie karzą siedzieć i pracować na siłę.Każdy miał prawo wyboru odejść lub zostać w tej firmie.Nie szkalujcie pozostałych pracowników że są desperatami.
xxxx 2016-05-04 11:49:27
Osoby które narzekały na ta Firme odeszly , ale niestety nadal pracuja tacy ktorzy beda gadac zle poza plecami. Nie maja odwagi powiedziec glosno co mysla.Czysta hipokryzja.
viola 2016-05-18 07:36:13
pracują tam tylko ludzie którzy nie mają szans na zmianę w swoim życiu zawodowym, ludzie bez wykształcenia i własnych ambicji, którzy nie wiedzą że są w słupsku normalne zakłady pracy, które szanują wieloletniego pracownika, nie obrażają nikogo bez powodu. ludzie obudźcie się. dramat w tej firmie się zaczął jak przyszło rządzić młode pokolenie. strasznie żal prawdziwego właściciela bo zakład powoli idzie na dno.
ppp 2016-05-25 22:02:00
Myślę, że ludzie, którzy tam jeszcze pracują mają ambicję, większość z nich to bardzo sympatyczne osoby, a zwłaszcza na montażu. Pewnie boją się zmian, przyzwyczaili się, dlatego dają się poniżać i znoszą wszystkie wrzaski, awantury, humory i walenie pięścią w stół młodego "szefa".
Co do samej pracy, to robota faktycznie, jak każda inna. Przeszkadza jednak brak jednego, konkretnego zdania, często każdy z szefów ma inne, brak zorganizowania (wszystko robione na ostatnią chwilę, na łapu capu), a także takiego zwykłego, ludzkiego szacunku. To w końcu ludzie, którzy tam pracują zarabiają na firmę, szkoda, że nie jest to doceniane.
1
Lola 2016-05-27 10:55:38
czytam i nie wierzę ludzie opanujcie się kiedy i gdzie te awantury? kogo poniżają?,kogo nie szanują? chyba pracujemy w innych firmach ,dajecie się wkręcać jak małe dzieci,a podłość ludzka nie ma granic,analizując te wpisy widać ,że pisze ktoś dla zemsty lub też osoba z zewnątrz,generalnie- analizując wpisy mogą to być te same osoby w kółko MACIEJU to SAMO NIE DAJCIE SIĘ MANIPULOWAĆ ,najpierw jechali na szefów potem sami się opluwają ,myślę,że zależy komuś aby skłócić cały zakład ,może p."kierowniczka" Iwonka ze szwalni nie może się pogodzić z tym,że w Gino nie da się tak mieszać i buntować ludzi,może się okazało ,że nie jest tak różowo jak obiecywali,i nadal nie odpuszcza?,albo jej koleżanki donosicielki?LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ! PRZESTAŃCIE KALAĆ WŁASNE GNIAZDO!Atmosferę w zakładzie tworzą sami pracownicy ,ani brygadzista,ani szef nic nie pomogą jak będziecie się tak nakręcać opowiadać plotki ,wyssane z palca historie,postarajmy się o spokój bo tylko spokój nas uratuje ,a pobożne życzenia aby firma zbankrutowała są nie na miejscu.
1
berżek 2016-05-27 16:06:03
Napiszę tylko kilka słów to co wypisujecie o tej firmie i Szefostwie to staje się już nudne i żałosne żygać już się chce od tych wpisów,opanujcie się desperaci i nie wykrztałceni ludzie bez ambicji.
1
Ktoś 2016-06-09 22:16:02
"Lola" Pani Elżbieto, przynajmniej mogłaby Pani podpisać się imiennie :-)
ABC 2016-06-10 11:10:55
NAJGORSZY ZAKŁAD W KTÓRYM PRZYSZŁO MI PRACOWAĆ!!! Nikomu nie polecam, ABSOLUTNIE NIKOMU NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU, zakłamanie, fałszywość! Ciągła rotacja!
1
xyz 2016-06-16 09:02:20
Wystarczy prześledzić stronę z ofertami pracy Powiatowego Urzędu Pracy. Przynajmniej raz w miesiącu jest nowa oferta pracy, a to na szwalnię, a to na montaż a to nawet do biura. O czym świadczy ta rotacja pracowników? O tym że coś jest nie tak. Ktoś przychodzi trochę popracuje i odchodzi jak zobaczy co tam się wyrabia z pracownikami. Nie szanują ludzi, a to właśnie ludzie na to pracują żeby ta firma istniała!!!
1
Lola 2016-06-28 20:03:09
na zasadzie uderz w stół a nożyce się odezwą,Iwonko żle trafiłaś Lola to nie szefowa ,ona nie czyta tych bzdur nie ma ochoty tracić nerwów przez desperatów,ma osoby które jej opowiedzą o nowych wpisach,pracują w Trio bardzo dobrzy pracownicy oddani i lojalni ,tacy którzy nie dają się manipulować,i nie są to ludzie bez ambicji,ale czują się związani ze swoim miejscem pracy,pora przestać tej nagonki i wyszukiwania ofert ,pracy od Naszej firmy -mnie byłoby szkoda czasu na takie śledztwo,przestań też mieszać na montażu-wszystko wiemy pilnuj roweru aby ci nie ukradli w Łosinie i trzymaj się zdrowo daj nam wreszcie spokój
4
JK 2016-06-29 15:29:51
Praca w TRIO jest wymagająca, ale do ogarnięcia, potrzeba dobrego zorganizowania i czujnego umysłu bo często jest wiele tematów do załatwienia jednocześnie.
Jak się pracuje i robi swoje to nikt się nie czepia.
Właściciele uczciwi i zaangażowani. Oferują umowę o prace, z wypłatą nie ma problemu - wszystko jest na czas.


4
Pani Elżbieto, prosze nie ściemniac hehe 2016-06-30 22:43:12
"Lola" tu nie żadna Iwonka, tylko rodzaj męski :-) to po pierwsze, oczywiście Pani Elżbieto, to nie Pani dodaje te wpisy, interpunkcja u pani widze bez zmian, są małe szczegóły które wskazują na Panią, styl pisania oczywiscie i wypowiedzi. "Nie ma ochoty tracic nerwow przez desperatów" oczywiscie ze ktos pracujacy bedzie tak bronil szefa HAHAHA! Praca w trio jest wymagajaca tu sie zgodze, jest bardzo wymagajaca i tylko wymagajaca, nic pozatym, czujny umysł? zgadzam sie - chwila nieuwagi i obrabiają dupsko na prawo i lewo. W "Z wyplata nie ma problemu" HAHA jak sie czeka godzine na wypłate kazdego 10go miesiaca u pani Gosi to nie ma problemu, zacofanie firmy nie zna granic. Pani Elżbieto, prosze sie zając tą beznadziejną wg. mnie firma :-)
5
CO Cie to interesuje kto? 2016-07-04 23:33:59
Przejeli sie ze sa tacy slabi, ze kazdy sie zwalnia to dopiero teraz zaczeli szkolic pracownikow HA HA HA
2
qwerty 2016-08-18 08:23:19
Najniższa krajowa, obiecaną premię i tak ci zabiorą bo zawsze znajdą na to wytłumaczenie. syf.
6
Nml 2016-08-18 15:12:02
Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk podobno ma zacząć zatrudniać, mam nadzieję, ze coś się wyjaśni
3
Zostaw swoją opinię o Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk