brak logo

Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk

Słupsk

Opinie o Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk

pracownik 2016-03-31 16:05
Brak komunikacji między "rządzącymi" + zero szacunku dla pracowników = upadek firmy.... tyle w temacie...
3
XYZ 2016-04-17 19:30
Szwaczki już odeszły z tego zakładu,zaraz odejdzie reszta.Pora zamknąć ten zakład.
2
Szwaczka 2016-04-19 12:22
Zgadzam sie z powyzszymi opiniami. Faktem jest , ze nie szanuje sie tam pracownikow. Nie ma ludzi idealnych { chyba ze sa to własciciele tej firmy,bo za takich sie maja} Istnieja dzieki ludziom ktorzy tam jeszcze pracuja. Ludzie odchodza to nie dlatego, ze nie chce im sie pracowac tylko kto wytrzyma taka presje jaka panuje w tym zakładzie. Nie sztuka jest zmieszac kogos z błotem i powiedziec ze cos zle robi ,sztuka jest byc czlowiekiem na POZIOMIE i miec KLASE ! Rozmowa to podstawa .....Nie czyn drugiemu co Tobie nie miłe.
3
XYZ 2016-04-20 20:08
No właśnie może pora w końcu wyciągnąć wnioski... Większość tych komentarzy to glos pracowników.... Ci którzy odeszli może i piszą z goryczą ale w każdym komentarzu jest ziarno prawdy...
5
Pracownik 2016-04-20 21:03
Do XYZ : odejście tych osob spowodowało oczyszczenie atmosfery, zbyt dużo zajmowały się politykowaniem zamiast pracą. Prawda jest taka, że niekturzy nie potrafią się dogadać a tylko pod ukryciem wypisywać swoje żale, wstyd ..
2
XYZ 2016-04-20 21:40
Wstyd to jest pisać " niekturzy"....
3
12345678 2016-04-24 21:45
Szok to było to wszystko przeczytać o tej firmie ale to jest prawda. Ja tam spędził....m wiele lat i to jest naprawdę prawda. Brak szacunku dla wieloletniego , sprawdzonego, zaufanego pracownika ze strony zarządców. Brak komunikacji pomiędzy nimi , a to wpływa na całą organizacje pracy. Nie ma się co dziwić że szwaczki uciekły do innego lepszego pracodawcy. tam ludzi doceniają. tylko ludzie naprawdę zdesperowani powinnini tam pracować
2
xxx 2016-04-26 23:29
I chyba tacy tam jeszcze pracuja. Zdesperowani......!!!!!
braveheart 2016-04-28 20:58
Co za wpisy..Firma jak kazda inna.Wszędzie raz lepiej a raz gorzej bywa.I nie ma co sapać ani zbytnio sie napinać.To nie budżetówka gdzie za samo bycie w godzinach pracy zbiera sie nagrody.
2
Lola 2016-04-29 09:05
To prawda to nie budżetówka ,a zdesperowani są Ci co tu ciągle wypisują te głupoty tak bardzo chcą się zemścić,jeżeli chodzi o pozostałych pracowników to myślę,że mają swój rozum .
2
berżek 2016-04-29 12:01
Zgadzam się Osobami powyższych opinii,tylko nie rozumię jednego skoro Wam było tak zle w tej firmie to po co pracowaliście tyle lat w niej a teraz wypisujecie bzdurne teksty,ta firma to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracodawcy tej firmy to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie przywiązują pracowników do maszyn i nie karzą siedzieć i pracować na siłę.Każdy miał prawo wyboru odejść lub zostać w tej firmie.Nie szkalujcie pozostałych pracowników że są desperatami.
xxxx 2016-05-04 11:49
Osoby które narzekały na ta Firme odeszly , ale niestety nadal pracuja tacy ktorzy beda gadac zle poza plecami. Nie maja odwagi powiedziec glosno co mysla.Czysta hipokryzja.
viola 2016-05-18 07:36
pracują tam tylko ludzie którzy nie mają szans na zmianę w swoim życiu zawodowym, ludzie bez wykształcenia i własnych ambicji, którzy nie wiedzą że są w słupsku normalne zakłady pracy, które szanują wieloletniego pracownika, nie obrażają nikogo bez powodu. ludzie obudźcie się. dramat w tej firmie się zaczął jak przyszło rządzić młode pokolenie. strasznie żal prawdziwego właściciela bo zakład powoli idzie na dno.
ppp 2016-05-25 22:02
Myślę, że ludzie, którzy tam jeszcze pracują mają ambicję, większość z nich to bardzo sympatyczne osoby, a zwłaszcza na montażu. Pewnie boją się zmian, przyzwyczaili się, dlatego dają się poniżać i znoszą wszystkie wrzaski, awantury, humory i walenie pięścią w stół młodego "szefa".
Co do samej pracy, to robota faktycznie, jak każda inna. Przeszkadza jednak brak jednego, konkretnego zdania, często każdy z szefów ma inne, brak zorganizowania (wszystko robione na ostatnią chwilę, na łapu capu), a także takiego zwykłego, ludzkiego szacunku. To w końcu ludzie, którzy tam pracują zarabiają na firmę, szkoda, że nie jest to doceniane.
1
Lola 2016-05-27 10:55
czytam i nie wierzę ludzie opanujcie się kiedy i gdzie te awantury? kogo poniżają?,kogo nie szanują? chyba pracujemy w innych firmach ,dajecie się wkręcać jak małe dzieci,a podłość ludzka nie ma granic,analizując te wpisy widać ,że pisze ktoś dla zemsty lub też osoba z zewnątrz,generalnie- analizując wpisy mogą to być te same osoby w kółko MACIEJU to SAMO NIE DAJCIE SIĘ MANIPULOWAĆ ,najpierw jechali na szefów potem sami się opluwają ,myślę,że zależy komuś aby skłócić cały zakład ,może p."kierowniczka" Iwonka ze szwalni nie może się pogodzić z tym,że w Gino nie da się tak mieszać i buntować ludzi,może się okazało ,że nie jest tak różowo jak obiecywali,i nadal nie odpuszcza?,albo jej koleżanki donosicielki?LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ! PRZESTAŃCIE KALAĆ WŁASNE GNIAZDO!Atmosferę w zakładzie tworzą sami pracownicy ,ani brygadzista,ani szef nic nie pomogą jak będziecie się tak nakręcać opowiadać plotki ,wyssane z palca historie,postarajmy się o spokój bo tylko spokój nas uratuje ,a pobożne życzenia aby firma zbankrutowała są nie na miejscu.
1
berżek 2016-05-27 16:06
Napiszę tylko kilka słów to co wypisujecie o tej firmie i Szefostwie to staje się już nudne i żałosne żygać już się chce od tych wpisów,opanujcie się desperaci i nie wykrztałceni ludzie bez ambicji.
2
Ktoś 2016-06-09 22:16
"Lola" Pani Elżbieto, przynajmniej mogłaby Pani podpisać się imiennie :-)
3
ABC 2016-06-10 11:10
NAJGORSZY ZAKŁAD W KTÓRYM PRZYSZŁO MI PRACOWAĆ!!! Nikomu nie polecam, ABSOLUTNIE NIKOMU NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU, zakłamanie, fałszywość! Ciągła rotacja!
5
xyz 2016-06-16 09:02
Wystarczy prześledzić stronę z ofertami pracy Powiatowego Urzędu Pracy. Przynajmniej raz w miesiącu jest nowa oferta pracy, a to na szwalnię, a to na montaż a to nawet do biura. O czym świadczy ta rotacja pracowników? O tym że coś jest nie tak. Ktoś przychodzi trochę popracuje i odchodzi jak zobaczy co tam się wyrabia z pracownikami. Nie szanują ludzi, a to właśnie ludzie na to pracują żeby ta firma istniała!!!
3
Lola 2016-06-28 20:03
na zasadzie uderz w stół a nożyce się odezwą,Iwonko żle trafiłaś Lola to nie szefowa ,ona nie czyta tych bzdur nie ma ochoty tracić nerwów przez desperatów,ma osoby które jej opowiedzą o nowych wpisach,pracują w Trio bardzo dobrzy pracownicy oddani i lojalni ,tacy którzy nie dają się manipulować,i nie są to ludzie bez ambicji,ale czują się związani ze swoim miejscem pracy,pora przestać tej nagonki i wyszukiwania ofert ,pracy od Naszej firmy -mnie byłoby szkoda czasu na takie śledztwo,przestań też mieszać na montażu-wszystko wiemy\ pilnuj roweru aby ci nie ukradli w Łosinie i trzymaj się zdrowo daj nam wreszcie spokój
4
JK 2016-06-29 15:29
Praca w TRIO jest wymagająca, ale do ogarnięcia, potrzeba dobrego zorganizowania i czujnego umysłu bo często jest wiele tematów do załatwienia jednocześnie.
Jak się pracuje i robi swoje to nikt się nie czepia.
Właściciele uczciwi i zaangażowani. Oferują umowę o prace, z wypłatą nie ma problemu - wszystko jest na czas.


4
Pani Elżbieto, prosze nie ściemniac hehe 2016-06-30 22:43
"Lola" tu nie żadna Iwonka, tylko rodzaj męski :-) to po pierwsze, oczywiście Pani Elżbieto, to nie Pani dodaje te wpisy, interpunkcja u pani widze bez zmian, są małe szczegóły które wskazują na Panią, styl pisania oczywiscie i wypowiedzi. "Nie ma ochoty tracic nerwow przez desperatów" oczywiscie ze ktos pracujacy bedzie tak bronil szefa HAHAHA! Praca w trio jest wymagajaca tu sie zgodze, jest bardzo wymagajaca i tylko wymagajaca, nic pozatym, czujny umysł? zgadzam sie - chwila nieuwagi i obrabiają dupsko na prawo i lewo. W "Z wyplata nie ma problemu" HAHA jak sie czeka godzine na wypłate kazdego 10go miesiaca u pani Gosi to nie ma problemu, zacofanie firmy nie zna granic. Pani Elżbieto, prosze sie zając tą beznadziejną wg. mnie firma :-)
9
CO Cie to interesuje kto? 2016-07-04 23:33
Przejeli sie ze sa tacy slabi, ze kazdy sie zwalnia to dopiero teraz zaczeli szkolic pracownikow HA HA HA
5
qwerty 2016-08-18 08:23
Najniższa krajowa, obiecaną premię i tak ci zabiorą bo zawsze znajdą na to wytłumaczenie. syf.
14
Nml 2016-08-18 15:12
Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk podobno ma zacząć zatrudniać, mam nadzieję, ze coś się wyjaśni
3
Piorun 2016-12-28 14:01
Osoby na infolini zakladu do wymiany, kierowniczka bezczelna i chamska baba, nie potrafi rozmawiac z ludzmi, powoluje sie jakiegos syna wlascicela pana Macieja ze jej slowa sa najwazniejsze w sprawie reklamacji i ze ona rzadzi w zakladzie, ogolnie tej firmy nie polecam! Panie odbierajace telefon nie szanuja klientow , wiec mam nadzieje,ze firma tez nie bedzie szanowana na rynku a na targach, gdzie sie wystawia firma zrobimy jej niespodzianke tzn.zaprezentujemu jako klienci ich, ,super buty" ktore po 6 miesiacach sie odbarwily.
5
Piorun 2016-12-28 14:01
Osoby na infolini zakladu do wymiany, kierowniczka bezczelna i chamska baba, nie potrafi rozmawiac z ludzmi, powoluje sie jakiegos syna wlascicela pana Macieja ze jej slowa sa najwazniejsze w sprawie reklamacji i ze ona rzadzi w zakladzie, ogolnie tej firmy nie polecam! Panie odbierajace telefon nie szanuja klientow , wiec mam nadzieje,ze firma tez nie bedzie szanowana na rynku a na targach, gdzie sie wystawia firma zrobimy jej niespodzianke tzn.zaprezentujemu jako klienci ich, ,super buty" ktore po 6 miesiacach sie odbarwily.
niezadowolony klient 2017-01-03 17:06
potwierdzam na infolinii pracuje mloda dziewczyna (mila) i gdy nie wiedziala co zrobic z reklamacja to dala do telefonu jakos kierowniczke, ktora zmieszała mnie z błotem, powinna sprzatać lazienki z jakimś jej kolega Maćkiem,bo caly czas jego imie wypowiadala zamiast wysluchac klienta. Obsługa zero i dno. Wysłane 3 listy na adres firmy do właścieli i żadnej odpowiedzi od miesiąca, pewnie chowają korenspondencje.
9
niezadowolony klient 2017-01-03 17:06
potwierdzam na infolinii pracuje mloda dziewczyna (mila) i gdy nie wiedziala co zrobic z reklamacja to dala do telefonu jakos kierowniczke, ktora zmieszała mnie z błotem, powinna sprzatać lazienki z jakimś jej kolega Maćkiem,bo caly czas jego imie wypowiadala zamiast wysluchac klienta. Obsługa zero i dno. Wysłane 3 listy na adres firmy do właścieli i żadnej odpowiedzi od miesiąca, pewnie chowają korenspondencje.
kupiec 2017-01-04 12:36
Po 6 miesiacach sie odbarwily, to i tak dlugo wytrzymaly. Moje wytrzymaly tylko miesiac, reklamacji oczywiscie nie uwzglednili, wciskajac jakies tlumaczenie wyssane z palca. Buty wyrzucone do kosza. Szkoda pieniedzy. Wystarczy podpytac konkurencje i juz wiadomo- wlasciciele zamawiaja najtansze dostepne na rynku skory i materialy!!! Ich pracownicy robia z tego co dostaja i tak niezle wygladajace buty. Wystarczy raz zalozyc i macie stare rozdeptane kapcie. Nie polecam!!!
8
skorpion 2017-01-05 23:46
Zgadzam sie z powyzsza opinia. Nalepsza reklame temu zakladowi zrobic na najblizszych Targach Obuwniczych.
5
Kot w butach 2017-01-13 09:07
Dziwne ze, ta firma jeszcze istnieje na rynku.
4
xxxxxxx 2017-01-19 05:04
Istnieje i ma się bardzo dobrze full zamówień
1
do xxxxxxx 2017-01-19 14:03
widac Macius widac bo juz nawet po nocach musisz szyc HA HA HA
8
Pracujacy 2017-01-27 20:44
Mamy. Bardzo dużo pracy i nie narzekamy,w pracy ok ,atmosfera i pieniądze ok
1
Desperat z trio 2017-01-29 11:45
Zgadza się, akurat Pani Pani Elżbieto nie ma na co narzekać. Atmosfera i pieniądze ok? Naprawdę? To może niech Pani spróbuje przeżyć za pensję, którą nam wypłacacie.... brak słów. A atmosfera to akurat zależy od waszego humorku.
10
Pracujący 2017-01-30 18:03
Akurat źle trafiłeś nie jestem p.Elżbietą Ja na zarobki nie narzekam ,z tego co wiem więcej osób jesta zadowolonych jak masz problem to idź i zapytaj czego ci tak mało płaci?
1
Desperat z trio 2017-01-30 20:40
Sposób w jaki Pani się wypowiada, zdradza, że to właśnie Pani Pani Elżbieto. Naprawdę Pani myśli, że ktoś wierzy, że to nie Pani? To śmieszne zaprzeczanie jest już żałosne. Wszyscy na zakładzie się z tego śmieją i dobrze wiedzą, że to Pani. Pisze Pani, że są osoby zadowolone. Zgadza się, wszyscy są bardzo zadowoleni i z uśmiechem przychodzą do pracy. A co mamy zrobić? Mamy się krzywić i narzekać? Wtedy od razu nas zwolnicie. Macie w tym niezłą wprawę. Takiej rotacji ludzi w żadnym zakładzie nie ma. Zwyczajnie udajemy, że jest ok, musimy. Za coś przecież trzeba żyć. Mam Panią zapytać dlaczego tak mało płacicie? Pytaliśmy nie raz, nie dwa.... efekt jaki jest Pani wie najlepiej.
7
Pracujący 2017-01-31 18:09
moge mieć inne zdanie i mam I żaden zdesperowany matoł nie będzie mi wmawiał co mam myślec i co pisać jak tak sie boisz że cię zwolnią to znaczy że nic nie umiesz i musisz sie fałszywie uśmiechać,a tak poza tym ja jestem z pracy i zarobków zadowolony/a/ ,nE martwię sie że mnie zwolnią najwyżej sam/a/ zmienię pracę-nazywaj mnie nawet królową Elżbietą jeśli tak wolisz - ekspert sie znalazł
Szkoda czasu na te wpisy bo widzę że niektórym sie fora pomyliły
Pracujący 2017-01-31 18:09
moge mieć inne zdanie i mam I żaden zdesperowany matoł nie będzie mi wmawiał co mam myślec i co pisać jak tak sie boisz że cię zwolnią to znaczy że nic nie umiesz i musisz sie fałszywie uśmiechać,a tak poza tym ja jestem z pracy i zarobków zadowolony/a/ ,nE martwię sie że mnie zwolnią najwyżej sam/a/ zmienię pracę-nazywaj mnie nawet królową Elżbietą jeśli tak wolisz - ekspert sie znalazł
Szkoda czasu na te wpisy bo widzę że niektórym sie fora pomyliły
Ktos 2017-01-31 18:38
Hej desperat nie rozpędzaj sie nie mów o sobie wszyscy!!!!!!!!!!
3
Desperat z trio 2017-02-01 21:16
Oj, kogoś tu nerwy ponoszą. Mówi Pani, że jestem zdesperowanym matołem, no i zaczyna się obrażanie jak na zakładzie. Swoją drogą ma Pani wysokie mniemanie o sobie nazywając siebie królową Elżbietą, ale w sumie pasuje do Pani ta królowa. Nie boję się, że mnie zwolnicie, bo czego tu się bać? Zwolnicie to zwolnicie, żyć będę dalej. Jest Pani zadowolona z pracy i zarobków, to bardzo dobrze, chyba każdy by był gdyby tyle zarabiał i miał stado matołów, które na niego robi.
Widzę, że syn Maciuś wspiera nowymi komentarzami, żeby bronić honoru rodziny. Brawo!
Szkoda, że na zakładzie nie jesteście tacy zgodni...
6
seba 2017-02-03 21:52
tak super pracuje się w trio a na produkcji znowu rotacja i nowe oferty na PUP, w biurze też nowy skład, ciekawe dlaczego, znowu same matoły pracowały?
4
Pracujacy 2017-02-06 20:53
Brawo Sherloku,Kombinuj dalej może szefowa? moze Maciuś ? a moze ktoś zupełnie inny,?..szukaj dalej ,tylko sie nie powtarzaj bo to nudne
Ktoś inny 2017-02-06 22:13
Nie trzeba wiele: wystarczy około złotówki, żeby wykupić sobie kąśliwy komentarz mniej lub bardziej anonimowego internauty, który obsmaruje wskazaną firmę. Kiedyś chodziło może o fatalną opinię o produkcie albo sklepie. Dziś coraz częściej zdarza się też, że hejterzy na zlecenie w czarnych barwach portretują wewnętrzną sytuację w firmie i relacjach między szefami a pracownikami.

„Po okresie próbnym, na którym miałem minimalną krajową (chociaż na rozmowie kwalifikacyjnej inaczej się umawiałem), chcieli mi przedłużyć umowę na tych samych warunkach... Duża firma wyzyskiwaczy, o atmosferze w biurze nie wspomnę, szkoda tam kilku osób, które się muszą męczyć z jednym oszołomem” – pisze użytkownik jednego z najpopularniejszych portali z ogłoszeniami pracodawców oraz opiniami o nich.

To tylko jeden z kilkudziesięciu komentarzy na temat tej krakowskiej firmy, pozostawionych przez internautów na przestrzeni kilku ostatnich lat. „Wkopiesz się w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne], że se nie wyobrażasz. Jak masz coś inneego, to trzymaj się z daleka od tej firmy. Jak nie, potraktuj to jako czasową pracę i szukaj dalej” – dorzuca inny. „Chodzi o to, że coś innego obiecują, a w rzeczywistości jest coś innego” – sekunduje im kolejny czytelnik. – „W biurze siedzi 6 osób, z czego tylko dwie całą robotę odwalają, bo reszta ściemę wali, a ma większą kasę” – dorzuca.
Obniż swoje rachunki z nc+! Pakiet 68 kanałów TV tylko 19,99 zł miesięcznie. Sprawdź oferty nc+!
Chcę dowiedzieć się więcej.
Nie, dziękuję.

Miecz obosieczny
Zacytowane powyżej komentarze być może zostały rzeczywiście pozostawione przez internautów, którzy mieli do czynienia z obsmarowywaną firmą. Jednocześnie coraz częściej fatalne opinie pozostawiane przez użytkowników nie pochodzą od dawnych podwładnych lecz od profesjonalnych hejterów którzy wystawią dowolnej firmie fatalną cenzurkę za zaledwie złotówkę od komentarza. Innymi słowy, w cenie nieprzekraczającej tysiąca złotych można zalać sieć fala negatywnych komentarzy o dowolnym miejscu pracy.
Desperat z trio 2017-02-08 19:55
Nudne to jest to ciągłe Pani zaprzeczanie. Ja Sherlock? Może być Sherlock! w końcu zagadka jest przecież rozwiązana! Gdyby to nie była Pani to olałaby Pani moje wypowiedzi, które dotyczą tylko szefostwa i pracy w trio. Moje komentarze mogły zdenerwować tylko ich. Zwykły pracownik miałby to gdzieś. Nawet jeżeli komuś odpowiada praca w trio to tak zacięcie by ich nie bronił. Bo i po co? Ani oni, ani ta praca nie są tego warci. Może już czas w końcu to zrozumieć?
7
Pracujący 2017-02-11 19:03
Czytanie ze zrozumieniem ,tego uczą w gimnazjum przeczytaj dokładnie to zrozumiesz że nikt ru nie broni szefowej ale nie życzymy sobie / i nie jest to tylko moje zdanie/ aby nam smarować dupę ,Nie .musimy i nie wstydzimy sie ze tutaj pracujemy. A dla ciebie rada zmień pracę na coś wartą powodzenia
Ten portal jest tak skonstruowany ze moge sie podpisać twoim nickiem, nigdy nie wiadomo czy odpowiada ta sama czy inna osoba
1
xxx 2017-02-11 19:45
Za przemoc uważamy jednorazowe lub powtarzające się umyślne działanie lub bezczynność jednej osoby (ale też instytucji lub społeczeństwa) wobec drugiej, które narusza jej prawa lub dobra osobiste. Przemoc jest zjawiskiem, które występuje we wszystkich społeczeństwach, niezależnie od kręgu kulturowego.

Internetowy hejt to przemoc. Cyberprzemoc, gdzie anonimowość związana z funkcjonowaniem w internecie zachęca sprawców do działania oraz powoduje trudności w wykrywaniu zjawiska.

Jeszcze niedawno podstawową radą dla osób, które spotykały się z hejtem w sieci było ignorowanie takich incydentów. Coraz wyraźniej widać jednak, że cyberprzemoc, a szczególnie hejt pojawia się w internecie coraz częściej, a jego adresatem może stać się każdy z nas, czemu sprzyja przede wszystkim rosnąca popularność mediów społecznościowych. W związku z tym psychologowie i socjologowie radzą dziś raczej, aby nie ignorować sytuacji, w których padamy ofiarami hejterów. Specjaliści polecają nie tyle publiczne reagowanie w takich momentach, a raczej zgłaszanie przypadków przemocy administratorom serwisów, w których ma to miejsce. Dzięki temu nie wchodzimy w bezpośrednią interakcję ze sprawcą przemocy, a jednak podejmujemy aktywne działanie, które sprzyjać wyeliminowaniu takich użytkowników z dyskusji czy przestrzeni w internecie. Dużą rolę w walce z hejtem w sieci odgrywa świadoma postawa mediów i serwisów internetowych właśnie.

abc 2017-02-11 20:00
Wylewający żółć z klawiatury rodak lubuje się przede wszystkim w krzywdzeniu i ośmieszaniu innych (wskazuje to 51 proc. badanych), umieszczaniu obraźliwych wpisów, zdjęć i filmów (47,6 proc.) oraz złośliwym przedstawianiu ludzi i wydarzeń (47,4 proc.). - To osoby sfrustrowane, niezadowolone z własnego życia, ale też mające sporo wolnego czasu, który poświęcają właśnie na atakowanie innych użytkowników internetu - charakteryzuje hejterów dr Batorski.

Jego opinię zdają się potwierdzać wyniki badania SW Research. Pytani o cechy opisujące modelowego hejtera respondenci najczęściej wskazywali zawiść (50 proc.), zazdrość (45 proc.) i silne poczucie odrzucenia (29,9 proc.).
Desperat z trio 2017-02-19 21:00
Akurat na zakładzie mało kto uczęszczał do gimnazjum, ale to nie ma znaczenia, każdy przecież ma swój rozum i widzi co tam się dzieje. Ok, szefowej nie bronisz, to logiczne, chwalić samego siebie? Wtedy nie byłoby wątpliwości, że to Pani, a tak jest zagadka. Z rady oczywiście skorzystam, tak jak zrobiły to już między innymi Panie z biura.
7
Zostaw swoją opinię o Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk - Słupsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk