brak logo

Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk

Słupsk

Opinie o Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk

niezadowolony klient 2017-01-03 17:06
potwierdzam na infolinii pracuje mloda dziewczyna (mila) i gdy nie wiedziala co zrobic z reklamacja to dala do telefonu jakos kierowniczke, ktora zmieszała mnie z błotem, powinna sprzatać lazienki z jakimś jej kolega Maćkiem,bo caly czas jego imie wypowiadala zamiast wysluchac klienta. Obsługa zero i dno. Wysłane 3 listy na adres firmy do właścieli i żadnej odpowiedzi od miesiąca, pewnie chowają korenspondencje.
13
niezadowolony klient 2017-01-03 17:06
potwierdzam na infolinii pracuje mloda dziewczyna (mila) i gdy nie wiedziala co zrobic z reklamacja to dala do telefonu jakos kierowniczke, ktora zmieszała mnie z błotem, powinna sprzatać lazienki z jakimś jej kolega Maćkiem,bo caly czas jego imie wypowiadala zamiast wysluchac klienta. Obsługa zero i dno. Wysłane 3 listy na adres firmy do właścieli i żadnej odpowiedzi od miesiąca, pewnie chowają korenspondencje.
1
kupiec 2017-01-04 12:36
Po 6 miesiacach sie odbarwily, to i tak dlugo wytrzymaly. Moje wytrzymaly tylko miesiac, reklamacji oczywiscie nie uwzglednili, wciskajac jakies tlumaczenie wyssane z palca. Buty wyrzucone do kosza. Szkoda pieniedzy. Wystarczy podpytac konkurencje i juz wiadomo- wlasciciele zamawiaja najtansze dostepne na rynku skory i materialy!!! Ich pracownicy robia z tego co dostaja i tak niezle wygladajace buty. Wystarczy raz zalozyc i macie stare rozdeptane kapcie. Nie polecam!!!
13
skorpion 2017-01-05 23:46
Zgadzam sie z powyzsza opinia. Nalepsza reklame temu zakladowi zrobic na najblizszych Targach Obuwniczych.
9
Kot w butach 2017-01-13 09:07
Dziwne ze, ta firma jeszcze istnieje na rynku.
9
xxxxxxx 2017-01-19 05:04
Istnieje i ma się bardzo dobrze full zamówień
1
do xxxxxxx 2017-01-19 14:03
widac Macius widac bo juz nawet po nocach musisz szyc HA HA HA
17
Pracujacy 2017-01-27 20:44
Mamy. Bardzo dużo pracy i nie narzekamy,w pracy ok ,atmosfera i pieniądze ok
1
Desperat z trio 2017-01-29 11:45
Zgadza się, akurat Pani Pani Elżbieto nie ma na co narzekać. Atmosfera i pieniądze ok? Naprawdę? To może niech Pani spróbuje przeżyć za pensję, którą nam wypłacacie.... brak słów. A atmosfera to akurat zależy od waszego humorku.
18
Pracujący 2017-01-30 18:03
Akurat źle trafiłeś nie jestem p.Elżbietą Ja na zarobki nie narzekam ,z tego co wiem więcej osób jesta zadowolonych jak masz problem to idź i zapytaj czego ci tak mało płaci?
1
Desperat z trio 2017-01-30 20:40
Sposób w jaki Pani się wypowiada, zdradza, że to właśnie Pani Pani Elżbieto. Naprawdę Pani myśli, że ktoś wierzy, że to nie Pani? To śmieszne zaprzeczanie jest już żałosne. Wszyscy na zakładzie się z tego śmieją i dobrze wiedzą, że to Pani. Pisze Pani, że są osoby zadowolone. Zgadza się, wszyscy są bardzo zadowoleni i z uśmiechem przychodzą do pracy. A co mamy zrobić? Mamy się krzywić i narzekać? Wtedy od razu nas zwolnicie. Macie w tym niezłą wprawę. Takiej rotacji ludzi w żadnym zakładzie nie ma. Zwyczajnie udajemy, że jest ok, musimy. Za coś przecież trzeba żyć. Mam Panią zapytać dlaczego tak mało płacicie? Pytaliśmy nie raz, nie dwa.... efekt jaki jest Pani wie najlepiej.
16
Pracujący 2017-01-31 18:09
moge mieć inne zdanie i mam I żaden zdesperowany matoł nie będzie mi wmawiał co mam myślec i co pisać jak tak sie boisz że cię zwolnią to znaczy że nic nie umiesz i musisz sie fałszywie uśmiechać,a tak poza tym ja jestem z pracy i zarobków zadowolony/a/ ,nE martwię sie że mnie zwolnią najwyżej sam/a/ zmienię pracę-nazywaj mnie nawet królową Elżbietą jeśli tak wolisz - ekspert sie znalazł
Szkoda czasu na te wpisy bo widzę że niektórym sie fora pomyliły
Pracujący 2017-01-31 18:09
moge mieć inne zdanie i mam I żaden zdesperowany matoł nie będzie mi wmawiał co mam myślec i co pisać jak tak sie boisz że cię zwolnią to znaczy że nic nie umiesz i musisz sie fałszywie uśmiechać,a tak poza tym ja jestem z pracy i zarobków zadowolony/a/ ,nE martwię sie że mnie zwolnią najwyżej sam/a/ zmienię pracę-nazywaj mnie nawet królową Elżbietą jeśli tak wolisz - ekspert sie znalazł
Szkoda czasu na te wpisy bo widzę że niektórym sie fora pomyliły
Ktos 2017-01-31 18:38
Hej desperat nie rozpędzaj sie nie mów o sobie wszyscy!!!!!!!!!!
3
Desperat z trio 2017-02-01 21:16
Oj, kogoś tu nerwy ponoszą. Mówi Pani, że jestem zdesperowanym matołem, no i zaczyna się obrażanie jak na zakładzie. Swoją drogą ma Pani wysokie mniemanie o sobie nazywając siebie królową Elżbietą, ale w sumie pasuje do Pani ta królowa. Nie boję się, że mnie zwolnicie, bo czego tu się bać? Zwolnicie to zwolnicie, żyć będę dalej. Jest Pani zadowolona z pracy i zarobków, to bardzo dobrze, chyba każdy by był gdyby tyle zarabiał i miał stado matołów, które na niego robi.
Widzę, że syn Maciuś wspiera nowymi komentarzami, żeby bronić honoru rodziny. Brawo!
Szkoda, że na zakładzie nie jesteście tacy zgodni...
16
seba 2017-02-03 21:52
tak super pracuje się w trio a na produkcji znowu rotacja i nowe oferty na PUP, w biurze też nowy skład, ciekawe dlaczego, znowu same matoły pracowały?
11
Pracujacy 2017-02-06 20:53
Brawo Sherloku,Kombinuj dalej może szefowa? moze Maciuś ? a moze ktoś zupełnie inny,?..szukaj dalej ,tylko sie nie powtarzaj bo to nudne
Ktoś inny 2017-02-06 22:13
Nie trzeba wiele: wystarczy około złotówki, żeby wykupić sobie kąśliwy komentarz mniej lub bardziej anonimowego internauty, który obsmaruje wskazaną firmę. Kiedyś chodziło może o fatalną opinię o produkcie albo sklepie. Dziś coraz częściej zdarza się też, że hejterzy na zlecenie w czarnych barwach portretują wewnętrzną sytuację w firmie i relacjach między szefami a pracownikami.

„Po okresie próbnym, na którym miałem minimalną krajową (chociaż na rozmowie kwalifikacyjnej inaczej się umawiałem), chcieli mi przedłużyć umowę na tych samych warunkach... Duża firma wyzyskiwaczy, o atmosferze w biurze nie wspomnę, szkoda tam kilku osób, które się muszą męczyć z jednym oszołomem” – pisze użytkownik jednego z najpopularniejszych portali z ogłoszeniami pracodawców oraz opiniami o nich.

To tylko jeden z kilkudziesięciu komentarzy na temat tej krakowskiej firmy, pozostawionych przez internautów na przestrzeni kilku ostatnich lat. „Wkopiesz się w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne], że se nie wyobrażasz. Jak masz coś inneego, to trzymaj się z daleka od tej firmy. Jak nie, potraktuj to jako czasową pracę i szukaj dalej” – dorzuca inny. „Chodzi o to, że coś innego obiecują, a w rzeczywistości jest coś innego” – sekunduje im kolejny czytelnik. – „W biurze siedzi 6 osób, z czego tylko dwie całą robotę odwalają, bo reszta ściemę wali, a ma większą kasę” – dorzuca.
Obniż swoje rachunki z nc+! Pakiet 68 kanałów TV tylko 19,99 zł miesięcznie. Sprawdź oferty nc+!
Chcę dowiedzieć się więcej.
Nie, dziękuję.

Miecz obosieczny
Zacytowane powyżej komentarze być może zostały rzeczywiście pozostawione przez internautów, którzy mieli do czynienia z obsmarowywaną firmą. Jednocześnie coraz częściej fatalne opinie pozostawiane przez użytkowników nie pochodzą od dawnych podwładnych lecz od profesjonalnych hejterów którzy wystawią dowolnej firmie fatalną cenzurkę za zaledwie złotówkę od komentarza. Innymi słowy, w cenie nieprzekraczającej tysiąca złotych można zalać sieć fala negatywnych komentarzy o dowolnym miejscu pracy.
Desperat z trio 2017-02-08 19:55
Nudne to jest to ciągłe Pani zaprzeczanie. Ja Sherlock? Może być Sherlock! w końcu zagadka jest przecież rozwiązana! Gdyby to nie była Pani to olałaby Pani moje wypowiedzi, które dotyczą tylko szefostwa i pracy w trio. Moje komentarze mogły zdenerwować tylko ich. Zwykły pracownik miałby to gdzieś. Nawet jeżeli komuś odpowiada praca w trio to tak zacięcie by ich nie bronił. Bo i po co? Ani oni, ani ta praca nie są tego warci. Może już czas w końcu to zrozumieć?
16
Pracujący 2017-02-11 19:03
Czytanie ze zrozumieniem ,tego uczą w gimnazjum przeczytaj dokładnie to zrozumiesz że nikt ru nie broni szefowej ale nie życzymy sobie / i nie jest to tylko moje zdanie/ aby nam smarować dupę ,Nie .musimy i nie wstydzimy sie ze tutaj pracujemy. A dla ciebie rada zmień pracę na coś wartą powodzenia
Ten portal jest tak skonstruowany ze moge sie podpisać twoim nickiem, nigdy nie wiadomo czy odpowiada ta sama czy inna osoba
1
xxx 2017-02-11 19:45
Za przemoc uważamy jednorazowe lub powtarzające się umyślne działanie lub bezczynność jednej osoby (ale też instytucji lub społeczeństwa) wobec drugiej, które narusza jej prawa lub dobra osobiste. Przemoc jest zjawiskiem, które występuje we wszystkich społeczeństwach, niezależnie od kręgu kulturowego.

Internetowy hejt to przemoc. Cyberprzemoc, gdzie anonimowość związana z funkcjonowaniem w internecie zachęca sprawców do działania oraz powoduje trudności w wykrywaniu zjawiska.

Jeszcze niedawno podstawową radą dla osób, które spotykały się z hejtem w sieci było ignorowanie takich incydentów. Coraz wyraźniej widać jednak, że cyberprzemoc, a szczególnie hejt pojawia się w internecie coraz częściej, a jego adresatem może stać się każdy z nas, czemu sprzyja przede wszystkim rosnąca popularność mediów społecznościowych. W związku z tym psychologowie i socjologowie radzą dziś raczej, aby nie ignorować sytuacji, w których padamy ofiarami hejterów. Specjaliści polecają nie tyle publiczne reagowanie w takich momentach, a raczej zgłaszanie przypadków przemocy administratorom serwisów, w których ma to miejsce. Dzięki temu nie wchodzimy w bezpośrednią interakcję ze sprawcą przemocy, a jednak podejmujemy aktywne działanie, które sprzyjać wyeliminowaniu takich użytkowników z dyskusji czy przestrzeni w internecie. Dużą rolę w walce z hejtem w sieci odgrywa świadoma postawa mediów i serwisów internetowych właśnie.

abc 2017-02-11 20:00
Wylewający żółć z klawiatury rodak lubuje się przede wszystkim w krzywdzeniu i ośmieszaniu innych (wskazuje to 51 proc. badanych), umieszczaniu obraźliwych wpisów, zdjęć i filmów (47,6 proc.) oraz złośliwym przedstawianiu ludzi i wydarzeń (47,4 proc.). - To osoby sfrustrowane, niezadowolone z własnego życia, ale też mające sporo wolnego czasu, który poświęcają właśnie na atakowanie innych użytkowników internetu - charakteryzuje hejterów dr Batorski.

Jego opinię zdają się potwierdzać wyniki badania SW Research. Pytani o cechy opisujące modelowego hejtera respondenci najczęściej wskazywali zawiść (50 proc.), zazdrość (45 proc.) i silne poczucie odrzucenia (29,9 proc.).
Desperat z trio 2017-02-19 21:00
Akurat na zakładzie mało kto uczęszczał do gimnazjum, ale to nie ma znaczenia, każdy przecież ma swój rozum i widzi co tam się dzieje. Ok, szefowej nie bronisz, to logiczne, chwalić samego siebie? Wtedy nie byłoby wątpliwości, że to Pani, a tak jest zagadka. Z rady oczywiście skorzystam, tak jak zrobiły to już między innymi Panie z biura.
15
123 2017-05-10 19:01
Znowu pelno ofert pracy na stronie PUP, w tym KOLEJNY asystent konstruktowa, smiech na sali hahah, znowu rotacja? a jak tam nasza kierowniczka biura JEDNOOSOBOWEGO PALI JULITKA? Kim ona tam teraz bedzie rządzic, bedzie zarzadzac maciusiem? :)
6
były pracownik 2017-05-10 21:35
to biuro jest już jednoosobowe?
123321 2017-05-11 17:22
zawsze bylo jednoosobowe, nie licze oczywscie p. maciusia :) p. julitka mianowala sie kierowniczka biura jednoosobowego ha ha ha ha
Asia 2017-05-25 14:19
dużo nowych ogłoszen o pracę do TRIO - warto tam aplikować?
Do Asia 2017-05-30 11:14
Nie warto. Szczerze odradzam prace w tej firmie. Ogloszen zawsze jest duzo, o czyms to swiadczy- ciagla rotacja pracownikow. Wystarczy poczytac wczesniejsze komentarze osob, ktore tam pracuja lub pracowaly.
21
gosc 2017-05-30 20:29
Warto aplikować. Płaca zawsze na czas, praca 7-15. jedna zmiana.
6
abc 2017-05-30 21:40
Macius wez nie mieszaj p.Asi w glowie. Jedna zmiana, minimalna placa na czas, to sa dla ciebie argumenty zeby u was pracowac? Troche slabe. Takie minimum to wiekszosc firm spelnia.
25
Sara 2017-06-08 20:32
Dostałam ofertę pracy do Trio warto tam iść? A może poszukać w innym zakładzie obuwniczym,co polecacie?
Elsa 2017-06-09 09:54
A na jakim stanowisku?
karo 2017-06-09 11:01
nie polecam na żadnym stanowisku, to nieprawda, że pracuje się tam do 15, nigdy nie wiesz o której skończysz i co danego dnia odbije szefostwu.
24
Sara 2017-06-12 17:45
Witam na etat szwaczki wiem że sporo dziewczyn odeszło do Łosina . Brakuje w Trio dobrych szwaczek ale nie chce wdepnąć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
10
123 2017-07-08 00:06
Skoro nie chcesz wdepnąć to omijaj tą firme szerokim łukiem. Uważam podobnie jak w komentarzach poprzedników, nigdy nie wiadomo jaki humorek będzie miało szefostwo, a o tym, że pracę skończysz o 15 to zapomnij. Pracowałam tam i często były to godziny 16/17, a czasem i dłużej. Oczywiście za nadgodziny nikt nie zapłaci.
14
były pracownik 2017-07-09 11:47
Potwierdzam, praca do 15 w TRIO to fikcja, młody szef dopiero przed 15 wymysla sobie co jeszcze trzeba zrobić , co wykończyć , co wysłać, nie liczy się z nikim , porażka
14
BEZROBOTNY 2017-07-12 18:32
POTWIERDZAM ZE O 15 MACIEK WYMYSLA NOWE ZADANIA NA SILE, TAK JAK BY CAŁY DZIEN NIE MOGL TEGO ZROBIC!!! BEZNADZIEJNIE ZARZADZANA FORMA PRZEZ MACKA
16
Wojtek 2017-09-06 21:58
Firma o dziwnych realiach.Zero planowania i czysty żywioł. Dla ludzi lubiących wyzwania i nielimitowany czas pracy za Free.
5
Karolina 2017-09-12 12:31
@Wojtek czyli nie ma wypłat w Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk? A zgłaszałeś gdzieś to, że firma zalega z płatnościami? Może warto to zgłosić i wyjaśnić? Czy ktoś miał podobną sytuację?
1
Alaaaa 2017-09-13 22:45
firma płaci na czas ale nie za nadgodziny, według szefostwa nadgodziny nie istnieją, a to że trzeba zostać po pracy to znaczy że nie wykonało się wszystkich swoich zadań, nieważne że te zadania otrzymano np za pięć trzecia, no i jeszcze trzeba umieć czytać w myślach szefa - Macieja
5
Nick 2017-09-23 20:39
Pan Zbyszek to wszystko uzdrowi.Sprawi że pensję będą w pełni wykazywane.O ile oczywiście pewna Pani mu na to pozwoli.
Karolina 2017-09-25 15:03
@Alaaaa czy o nadgodzinach jest mowa w Waszych umowach? Bo jeżeli tak to pracodawca w ten sposób nie może się wykręcać. Czy ktoś Wam karze zostawać po pracy, bo uważa, że nie wykonaliście swoich zleconych na dzień zadań? Jakoś się da to sprawdzić czy Wasze zadania były wykonane? To wszystko może być ważne dla osób szukających pracy w Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk.
Arek 2017-09-25 16:34
praca wymagająca, sumienna
Alaaaa 2017-09-25 17:40
w umowie nie ma informacji o nadgodzinach, ponieważ pracodawca twierdzi , że nadgodzin nie będzie, więc podpisujesz ją nieświadoma tego co cię czeka, dopiero " w praniu " wychodzi, że tak naprawdę nie wiesz kiedy wyjdziesz z TRIO. sprawdzić można to nawet u kurierów którzy przyjeżdżają po przesyłki, a potem okazuje się że nic nie jest gotowe i zamyka im się bramę żeby nie odjechali. I nie jest to wina pracowników produkcji, tylko szefa, który nie umie przekazać najprostszych poleceń, a dopiero przed 15 zgłasza pretensje
3
gosc123 2017-09-27 19:06
Nowy dyrektor, nowe porządki, już zapowiedziano że nadgodziny są nikomu niepotrzebne i praca bedzie tak ustawiana aby zrobic swoje w 8 godzin. Popieram !
gosc123 2017-09-27 19:06
Nowy dyrektor, nowe porządki, już zapowiedziano że nadgodziny są nikomu niepotrzebne i praca bedzie tak ustawiana aby zrobic swoje w 8 godzin. Popieram !
Karolina 2017-10-03 16:25
@gosc123 no to są te nadgodziny czy nie? Chyba dobrze, żeby była taka organizacja, żeby pracownik był w stanie wykonać swoje obowiązki w 8 godzin pracy? Od kiedy ma być wprowadzone takie rozwiązanie w Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk?
bizneswumen 2017-10-06 14:07
babka odbierajac telefony do wymiany, nie umie rozmawiac z ludzmi, slychac niepewnosc i zdziwnienie w glosie, \totalny brak umiejetnosci rozmow biznesowych
2
Słyszę 2017-10-12 16:46
Witajcie Ludu Trio Macie nowy zakład ,lecz nie będziecie pracować w nim . Szefowa wasza twierdzi iż działacie na szkodę jej firmy i zwolni was a na nowy zakład nowi ludzie zostaną zatrudnieni .Nowa majstrowa miała być ,lecz jej nie będzie ,bo w Łosinie dostała odpowiednie pieniądze i awans .Jacek wie jak z pracownikami rozmawiać i jak docenić ,a nie jak z Trio Szkalować ludzi co pracują w pocie czoła na ich wczasy i rarytasy . Jak tak postępować Elka Będziesz to zginiecie z rodzinką .I kto tu działa na szkodę firmy????? Zapewniam cię Elka iż kontrole dopiero się zaczną , tak znamy się miałem tę nieprzyjemność FUJ !!! Masz szanse na unikniecie trudności pod warunkiem : Przeprosić załogę warunek konieczny urealnić płace no i uzupełnić nadgodziny na listach płac co nie jest czynione do dziś !!!
5
Wojtek 2017-10-16 21:00
Dobre.Lecz mało realne.Ktoś sensownie pisze ale mało skladnie jak na osobe która wie wiecej niz ogół pracowników. A i tak pozdrawiam.
1
Zostaw swoją opinię o Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk - Słupsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trio-Skorpion Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Elżbieta Mielewczyk Andrzej Mielewczyk