brak logo

Kubera Transport Osobowy Arleta Kubera

Mały Rudnik

Opinie o Kubera Transport Osobowy Arleta Kubera

Ramzeska 2015-01-17 12:01:03
Po co zazdrość? Bo ja jeżdzę starym ruplem, który co dwa tygodnie ląduje w serwisie. I kto jest najbardziej kopany w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja bo nie mam narzędzia pracy! Już nie mówię o moim i pasażerów bezpieczeństwie. Zazdrość więc swą uzasadniam tak. Interesuje mnie też czy Pan który pracuje na połówce, robi połówkę naszych km, czy wali po więcej ... bo to byłby już absurd !!
znajomy 2015-01-21 07:21:37
Pamiętajcie ze pomimo tego ze siedzice sobie po tamtej stronie to nie jesteście anonimowi ;-)
Jabadabadu 2015-01-23 06:09:42
W Sfuńskiej Doli to zaczyna się od "cześć" a kończy na " będę brał Cię w aucie" ;) hehe stad te różnice w km. A wracając do tematu co do pracodawcy, uczciwy, ugodowy, jak na polskie warunki dobrze płatny, wypłacalny, terminowy, nie ma co narzekać , więcej chwalić. Także chłopaki i dziewczyny noście gumy bo nie znacie dnia ani godziny ;> Jabadabadu! Jeżdzę 7 lat i nie zamieniam zmieniać pracy. Polskę człowiek zobaczy przynajmniej zza szyb auta ale zawsze coś. pieniądze przyniesie, nie jest sie oszukiwanym a szanowanym, czego chcieć więcej? Polecam każdemu na południu naszej ojczyzny Pana Janusza z czystym sumieniem.
Wiesław Kokot 2015-01-27 20:17:43
To po co się PAN/Pani zatrudniała w firmie transportowej bluzganie na pracodawce prosta sprawa proszę się podpisać uczciwie imieniem nazwiskiem a nie anonimowo.Dyspzytorki są kompetentne w porównaniu z p.Razmuska która/y nie wytrzyma postoju dłuższego jak 15 minut(daremne).Ja ma rodzine i trójke dzieciaków i spokojnie miałem czas na siebie rodzine dzieci i wyjscia z rodziną a dłuższe wolne to trzeba zgłosić i niema problemu
driver 2015-03-03 16:41:03
Praca u P.Kubery faktycznie nie jest łatwa lekka i przyjemna faktem jest to ze rękawów sobie nie wyrywasz ale te km trzeba gonić żeby zarobić no i z tymi oczekiwaniami tez wieczny problem gdyż kierowca nie ma za to ani grosza a Pan Kubera jednak ma za to płacone. Z Dyspozytorami idzie sie dogadac chyba ze trafisz na wredna S...paszczak jakich mało a dostała trochę władzy i rozdziela komu to lepszy kurs a kto siedzi w domu
płonący but 2015-04-15 21:52:29
Witam jakieś nowe info na temat pracy
5
:D 2015-09-20 20:37:45
kursy od 5km do 1500km, 32 dni w miesiacu, diete bedziesz mial jak zobaczysz wypłate a za nocleg w aucie masz gratis "połamane" kości :)
ja 2015-09-26 11:17:19
to nie jest tir zeby spac w kabinie a jak chcesz diedy czy ryczalt to szukaj gdzie indziej np w anglii
anonim 2015-09-26 11:28:27
nie tylko tiry mają sypialni w kabinie osle
ja 2015-09-26 20:27:48
osle to są auta osobowe ... nie dostawcze
anonim 2015-09-27 11:42:35
wie ktoś ile osób robi na umowie? czy wszyscy na własnej działalności jeżdżą?
dadada 2015-10-21 19:59:03
cześć podrzuć ktoś jak się nazywa strona z forum kierowców od pana kubery? mam komputer po formatowaniu i nie widzę zakładki
kierowca 2015-10-24 11:13:45
juz jej niema
dk 2015-11-12 21:01:36
robi sie ciekawie :D
ja 2015-11-25 22:03:58
da sie obejsc. obecnie zeby pracowac musisz zalozyc dzialalnosc gospodarcza wiec niema limitu godzin. jedyne co udokumentujesz to ilosc km. podobno sa tacy co i po 22tysiace albo wiecej zrobia wiec jezdza po 300 godzin albo wiecej :)
olo 2015-11-25 22:22:10
Jak jesteś na własnej działalności i masz auto firmowe to ile P.Kubera płaci netto za kilometr 30 groszy czy więcej i czy stawka zależy od rejonu.
Razmuska 2015-11-27 01:51:28
No stawki nie moge ujawniać bo to chyba nie zgodne z prawem, ale jest to mniej niz 30 gr. Przynajmniejj jak ja pracowalem. Teraz mam podstawe + km. W 12 h z grafiku dyspozytor musi wycisnac z Ciebie max ( powrot do domu po 12h nie wlicza sie w godziny pracy) takze jak konczysz w wawie, to tam podmienia cie kierowca zaczynajacy zmiane i ty wracasz do domu ale juz za km nie ma placonego. U Kubery czekasz na telefon jak na zbawienie,nie wiesz kiedy do pracy pojdziesz, nigdy nie jestes wypoczety, masz rozregulowany organizm, jestes zmuszany do jazdy ponad sile, niby ty decydujesz kiedy jestes dostepny ale w praktyce jest tak ze jak im nie pasuje to masz kape, pretensje, opiernicz. Pracowalem tam 3 lata, o trzy za duzo. Za czekanie nie masz placone czyli czekasz na rewidenta 4 h poza domem , w aucie, nie masz za to nawet grosza, a jeszcze cie strasza ze jak sie nie podoba to dowidzenia, a ty siedzisz zeby kobita miala co do gara dla ciebie i dzieci włożyć.
cgr 2015-12-08 20:41:09
Płonący to jeszcze jeździ czy dał sobie spokój?
Ja 2016-01-06 15:30:02
Tez pracowalem u nich 24 na 24h i 365 dni pod telefonem
kulawy 2016-01-14 22:26:29
Oglądałem ostatnio powtórki DROGÓWKA odc.11 . Przyznać się który to ? Ten bez świateł z tyłu przez co został zatrzymany. Można się chwalić !
dk 2016-01-17 15:36:04
tez gladalem. chodzi o tego z seatem alhambra? on mowil ze wozi jakies dokumenty więc to chyba nie od nas...
kulawy 2016-01-18 13:42:47
A co miał odpowiedzieć policjantowi...że przez ostatnie dwie doby ludzi woził i spał 2 godziny na stacji? To by się dopiero zjeżyli i poszli krok dalej.
dk 2016-01-19 17:27:10
nie jestem pewien czy u nas są seaty. raczej WV sharany
kulawy 2016-01-19 21:30:18
alhambra seat, toć to to samo co sharan ino inszy znaczek ale weź pod uwagę że to było ładnych parę lat temu i jeździło seacików od groma na trasach.
XxX 2016-01-20 17:56:19
Zarobić to i możesz 4 tys netto w dobrych miesiącach ale życia prywatnego 0 , wolnego 0 , reguralnego trybu życia 0 , alkoholi 0 ... Żyjesz w aucie . Pomijając bezrobocie i wyzysk w wielu firmach teoretycznie lepiej nie jest ale przynajmniej coś da się odłożyć , ale organizm wymęczony. Na samochody nie ma co narzekać ... Ciekawi mnie tylko czy będzie podwyżka , bo słuchy krążyły lecz nic nie wiadomo ciszaa w eterze Januszowi się nie pali a każdy wie ile dostał.
Zdunia 2016-01-21 12:43:05
Może grosz może dwa Janusz i Jarek pełną kieszeń ma.
dk 2016-01-25 20:18:49
kazdy wie ze alhambra to to samo co galazy i sharan... mowie tylko ze u nas jezdza sharany a nie seaty...
kuberowy 2016-02-10 10:49:57
Witam wszystkich,pracuje tu już prawie 2 lata i dopiero teraz dowiedziałem się o tej stronie:)czytam te opinie i krew mnie zalewa,kto Wam karze tu pracować,nie płacone za to,nie płacone za to,ludzie dostajecie umowę,widzicie co podpisujecie,więc teraz nie marudźcie,czyste zasady,nikt tego nie ukrywa.Prawdą jest to,że jest się ciągle pod tel.,że często kursy są na już,ale to w większości wynika z winy dyspozytury Lotosu,a nie naszej,bo zlecenia wpadają za późno.Ja się z nikim nie układam,nie wydzwaniam,nie żule o kursy i robotę mam,tzn.od początku roku trochę niefajnie się zrobiło,ja tam się za km nie zabijam jak inni w tej firmie,ale muszę przyznać,że kiepsko się robi,ciekawe co będzie dalej,ale to też nie jest zależne od naszej firmy,oszczędności w Lotosie.
5
Mcgaywer 2016-02-24 12:11:24
Kiepsko sie robi i z źródła sprawdzonego wiem, że bedzie jeszcze gorzej. Lepiej już czegoś szukać. Nie żebrasz o kursy yhym ,podobno najlepszy jest jakiś synek maszynisty w tej konkurencji z Sosnowsi.( Sosnowiec) chodzą słuchy że smsami i telefonami dyspozyture zalewa, a kursów i tak nie dostaje. Kubera teraz daje tylko tym lepsze kursy ktorych chce zostawic głownie starych roboli, reszta ma ochłapy z czekaniem albo po 100 kilosów robi na dzień dwa, zmusza ich do zwolnienia sie, nikt nie chce na sam zus pracować. Mnie się auto zjeb... Czekałem 11 dni na nie, a wystarczyło linke wymienić. Szkoda słów opisywać, Lis w Czechowicach sie prezesem robi, emerytki za 16 gr jezdza nie dlugo wszyscy tak będą jezdzic bo taki jest plan. Jednego w mieście na dzialalnosci zatrudnic a pod nim maja osły pracować za małe pieniądze i jeszcze grafiki wprowadzić dla picu. Bo masz 12 h byc dostpny, ale jak kursow nie bedzie to ci beda te godziny przesuwali, czyli bedziesz pod fonem non stop Powodzenia chłopaki ja rezygnuje.
1
Mcgaywer 2016-02-24 12:13:16
Hahahahahahahahahahahahahahahahahshahahahshahahahaha umowe o pracę? Brałeś coś? Daj trochę :)
1
ślepy 2016-03-01 16:53:21
O co chodzi z tym Lisem z Czechowic bo ostatnio z nim jechałem.
July 2016-03-01 22:08:32
Ciesz sie że z nim a nie jego pracownikami.
kuberowy 2016-03-03 11:15:11
Wszystko sie zgadza,to dla nich na ręke jak sami będziemy uciekać,jak byliśmy potrzebni to tel.sie czerwony robił,na nic tu nowego nie wpadłeś to po kursach i km widać,że lepiej już napewno nie będzie
1
Pablo 2016-03-03 17:02:03
A jak tam wygląda sytuacja w Jaśle.
maro 2016-03-20 20:41:05
Nic ciekawego
1
Brat 2016-04-17 13:29:33
Kursów dużo około 18000km na miesiąc i kasa też dobra.
1
zdunia 2016-05-11 20:29:42
Jak się nie wybrzydza na kursy to kilometry są i kasa dobra spokojnie ponad 15000km można zrobić i w domu posiedzieć.
1
kulawy 2016-05-12 08:08:56
Witam wszystkich. Tadziu z Wrześni jeszcze jeździ ??? Nie odbiera telefonu a dawno go nie widziałem na trasie. Wie ktoś może?
kaczka 2016-06-22 18:39:14
Widzę że wszyscy kierowcy zadowoleni z kursów i z kasy to się chwali panu Januszowi i Jarkowi porządna firma byle tak dalej.
4
PseudoOszczednosci 2016-07-11 21:20:05
Praca dla wytrwalych, z tego co widzę to coraz więcej ludzi rzuca kluczykami i odchodzi. Ostatnio wpada coraz mniej kursów, nie wiem co jest tego przyczyną. . Ludzie w lotosie robią godziny i z tego co wiem, to na dłuższe kursy jeżdżą tylko liderzy - chociaż kierowca przypisany do tego rewiru jest dostępny i ma dosłownie 2-3km do petenta to i tak zawołają któregoś z liderów. Chyba dali nas na wymeczenie. .
tadzio 2016-07-13 16:13:47
Jak z kilometrami na śląsku dużo jazdy.
mario 2016-07-13 23:28:21
Nie ma co narzekać jazdy sporo.
4
roblew 2016-07-18 17:29:49
Witam ,pochodzę z pomorskiego ,zastanawiam sie nad pracą u pana Kubery ,lecz z czego widzę opinie sa rozbieżne . Mógł by tu ktoś napisać jak to rzeczywiście wygląda ,czy warto w ogóle zaczynać tam pracować ?
roblew 2016-08-22 06:07:34
@deko - Dzieki za odpowiedz ,tak sie składa ,ze juz jakiś czas pracuje, i na te chwile nie mogę narzekać ;)
Drajwer kuberowy 2016-10-09 16:57:04
SIEMA LEWANDOWSKI
roblew 2016-10-09 21:24:28
SIEMA DAWIDKU ;p
miko 2016-10-09 21:28:03
a to chcesz aplikowac na stanowisko kierowcy? moim zdaniem to najlepiej zrobisz jak sam osobiscie zglosisz sie do tego pana co do opinii to raczej malo ich jest i nikt nie napisal niczego konkretnego.
Były driver 2016-10-29 17:31:36
Poprawiło się coś tam ? Warto przemyśleć powrót?
Szymon 2016-11-18 02:23:53
Jak narazie bez zmian za czekanie nie płacone stawka bez zmian, 24h na dobę pod telefonem oraz nowe dyspozytorki które nie mają pojęcia o swojej pracy
szatan 2016-11-21 09:37:17
Witam może ktoś dać numer kontaktowy do kogoś o robotę sie zapytać
Zostaw swoją opinię o Kubera Transport Osobowy Arleta Kubera - Mały Rudnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kubera Transport Osobowy Arleta Kubera