brak logo

METAL-TRANS Piotr Maraj

Oława

Opinie o METAL-TRANS Piotr Maraj

dominik 2013-06-24 20:45:23
nie polecam - zalegają z płatnościami, kręcą i [usunięte przez moderatora]
3
2013-09-10 19:55:31
I nie płacą podwykonawcom
Pracownik 2013-09-17 17:17:34
Pensja nie jest na czas,[usunięte przez moderatora]!
kierownik 2014-09-20 14:58:49
Witam
Współpracowałem z firmą, sprzętu mają dużo, ludzi jak wszędzie niektórzy pracują niektórzy zbijają bąki, Wszyscy operatorzy kradną paliwo, cena u nich to 3,5zł/l.
Szef raczej wporzo, szefowa trzayma kasę, podwykonawcą zawsze płacą, jest to uzależnione jak inwestor im zapałci
kierownik 2014-11-05 11:02:45
Jak ktoś pracuje w tej firmie (czytaj pracuje a nie zbija bąki) to ma wszystko na czas i premia też jest. Zapytajcie o Sebastiana on robi robotę i nie narzeka.
wujek 2015-01-21 08:56:11
A teraz po ile paliwo ?
młody 2015-02-18 16:42:35
firma ta powina sie nazywac wyzysk samochody to złomy wysłuzone kola odpadaja okradaja z urlopów sa dwie listy do podpisu jedna dla ciebie jedna dla URZEDU SKARBOWEGO A jedna fałszywa banda zlodzieji
kirowca 2015-03-13 11:05:41
młody, a po ile sprzedawałeś paliwo? gdzie teraz pracujesz? daj jakiś namiar na siebie jak masz jeszcze dostęp do paliwa
kirowca 2015-03-15 21:01:47
Kostka pracujesz jeszcze?
młody 2015-05-31 23:32:19
To zależy, teraz na szczęćsie paliwo do gury poszło to i 3,8zł można od jeleni wziońć, normalnie to po trzy pieńdziesiont a dla swoich po trójaku gonie.
Tera z ogólnie na Strykowie siedzimy.
kierowca 2016-06-10 08:00:03
Szukają kierowców i operatorów.
bolek goral 2016-06-24 00:47:54
te zle opinie na temat firmy pana piotra to sa nie uzasadnione i kretyni to pisza. robie tam pare lat i zawsze mam pieniaszki i nie male. tak ze ludzie nie wymyslajcie bo zal wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska i tyle.
kuma 2016-06-26 18:53:53
popieram, trzeba się po prostu ludzie do roboty wziąć! ja wiem że to dla niektórych "tylko" sługi z zakresu wyburzeń oraz rozbiórek budynków itd. ale ja uważam że nawet tutaj są możliwości rozwoju zqawodowego a zatrudnienie jest stabilne chociaż. pozdro
Zostaw swoją opinię o METAL-TRANS Piotr Maraj - Oława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie METAL-TRANS Piotr Maraj