Topserw Stanisław Echilczuk, Mirosław Kuziuk Spółka Jawna

Zielonka

Opinie o Topserw Stanisław Echilczuk, Mirosław Kuziuk Spółka Jawna

r2d2 2011-03-25 15:12:13
Masakra. Nigdy nie dajcie sie na to złapać. Bardzo słabe zarobki, aczkolwiek na wstępnych rozmowach są roztaczane wspaniałe wizje. Właściciel na pierwszej rozmowie robi fantastyczne wrażenie ale w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Olbrzymie problemy z dostawami, to jest firma handlowa bez magazynu. Klienci są zbulwesrowani, dostwacy też, ostatnio niewiele brakowało żeby dostawca kombinezonów ochronnych procesował się z Topserwem. Nie polecam, uważajcie bardzo!
4
anonim 2011-11-21 02:16:40
Niestety nie byłem dość dobry dla właściciela , rozmowe miałem w Kielcach. Na zaproponowane przeze mnie wynagrodzenie zapytał czy na okresie próbnym mogę pracować za mniej :/ masakra. Teraz się cieszę , że mnie nie zatrudnił bo otrzymałem inną propozycję za 3000zł netto + prowizję , skoda octavia bez limitów , GPS i innych gówien. Po tygodniu pracy jestem bardzo zadowolony i odpukać ! Pozdrawiam
1
ABC123 2012-03-27 14:56:05
Od wielu lat pracuję w firmie TOPSERW i powiem szczerze, że jak czytam te opinie to mam wrażenie, że są bardzo krzywdzące i niestety w większości nieprawdziwe. Mamy przepiękną siedzibę duży magazyn i operatywny dział logistyki. W firmie pracuje ok 27 osób i to młodych które potrafią znaleźć rozwiązanie w każdej sytuacji i szanują siebie i innych nawzajem. To wielka przyjemność pracować w tej firmie i właśnie z tymi ludźmi i nie zamieniłabym jej na żadną inną. A co do zarobków to firma daje możliwości bardzo dobrego zarobkowania ale dla ludzi którym się chce pracować :-)
321CBA 2012-04-02 14:14:10
Gdybym był dyrektorem spokrewnionym z szefostwem też bym tak pisał i też bym super zarabiał.
3
ABC123 2012-04-04 13:30:37
321CBA - 2012-04-02 14:14:10

Gdybym był dyrektorem spokrewnionym z szefostwem też bym tak pisał i też bym super zarabiał.
Muszę cię zaskoczyć ale nie mam żadnych koligacji rodzinnych w waścicielami firmy, ani też innych (to tak na wypadek gdyby były kolejne insynuacje)
topser 2012-09-04 21:37:23
Mała firma o dużych ambicjach.

Narzędzia pracy na poziomie ledwie dostatecznym. Zarobki - ehhhhh. Atmosfera pracy w normie.

Zupełnie nie inwestują w szkolenia produktowe nowych pracowników - podstawowy błąd.

Co do szefostwa...to nie toleruje spóźnień do pracy :)))) Uśmiałem się kiedyś, jak spóźniłem się kilka minut to dostałem burę.

Podsumowując..jak nie masz pracy to spróbuj szczęścia w Topserw. Ja mimo wszystko nie żałuję. Sporo się tam nauczyłem, ale w większości własnym wysiłkiem.
Gośc(iu) 2012-09-07 08:55:57
A na jakim stanowisku pracujesz? Domyślam się że jesteś PH- skoro napisałeś, że firma nie inwestuje w szkolenia produktowe? To podstawowy błąd- bo jak masz zapoznać się z asortymentem firmy, no przecież, nie będziesz przeglądał katalogów. Nie wiem jak jest faktycznie w firmie, bo nie jestem jej pracownikiem, choć jakiś czas temu zastanawiałem się czy nie odpowiedziec czasem na ich oferte pracy.A co do zarobkow- to napisz na jakim sa poziomie, czy są premie, jakies dodatki? Jakie narzędzia pracy ma PH?
1
Sylwia 2012-12-06 14:12:39
Witam, ja byłam kiedyś na rozmowie w tej firmie i uważam, ze wszystko jest ok. Fajna siedziba, fajni ludzie tylko z dojazdem miałam problem- wydaje mi się, że ludzie którzy piszą negatywne opinie to chyba konkurencja, bo niczego podejrzanego nie zauważyłam:)
1
Mr.Nice 2013-03-01 15:01:50
Tak jesne...
były pracownik Topserw 2013-09-24 17:53:17
ciekawostka, bo firma właśnie słynie z średnich wysokich cen i dobrej jakości produktów. jeśli ktoś ma wątpliwości, to warto posprawdzać referencje firmy. pracowałem przez 3 lata w firmie i nikt nie przykładał takiej wartości do utrzymania klienta jak właśnie topserw... złego słowa nie mogę powiedziec o atmosferze w firmie, chociaz rzeczywiscie produktowo mogliby lepiej szkolic zespol - pytanie tez czy komus sie chce uczyc, bo krytykowac latwo kogos, a czasem lepiej spojrzec na siebie najpierw... ogolnie 4/5
były pracownik Topserw 2013-09-24 17:54:32
aha.. no i rekrutacja odbywa się z firmy zewnętrznej, wiec uwagi z zeszlych lat tez juz raczej nieaktualne :)
1
Sky 2013-11-01 20:26:38
Bardzo dobra firma. Dobrze zarządzana, perspektywiczna. Duże możliwości rozwoju zawodowego. Doskonała atmosfera. Zarobki na wysokim poziomie. Gorąco polecam
Yes 2013-11-09 08:10:47
dosyć ciekawie patrzy się na komentarze osób, które albo nie reprezentują swoją osobą za wiele, albo też robią wpisy konkurencji.. rozmowy kwalifikacyjne od wielu lat prowadzi duża firma zewnętrzna, właściciel ma coraz mniej wspólnego z zarządzaniem zespołem, ma od tego zarząd, ludzi w firmie i najlepiej przy rozmowie kwalifikacyjnej po prostu podejść do zespołu i zapytać jak im się pracuje, a nie robić wpisy nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Firma rozpoznawalna, z dużymi obrotami, nową siedzibą - pożegnanie się z firmą za porozumieniem stron bez żadnego problemu. oczywiście jak to zwykle, w każdej firmie mogło by być lepiej, flota dla handlowcow bardzo rozna od Yarisow po C5, zarobki ponad srednia, najwiecej mozna wyciagnac z premii, ogolne warunki dobre, o ile pracuje sie ciezko.
Pati 2015-01-13 22:32:55
Bo już tyle ludzi zatrudnili i zwalniali, że się nie chce nikomu prowadzić tych rozmów.
Po co kłamać na rozmowach i rozwijać wizje super firmy, niech ktoś robi to za nas...
A winą można zawsze obarczyć firmę zewnętrzną.
9
Klient 2015-06-02 15:03:59
Nie jestem i nie byłem pracownikiem firmy Topserw, ale za to od wielu lat jestem jej klientem. Szanuję pracowników za profesjonalizm i kompleksowe podejście do klienta. W moich oczach firma Topserw zasługuje na mocne 5/5.
3
Handlowiec 2015-06-23 07:11:55
Warunki pracy naprawdę dobre. Godziwa podstawa, do tego premia sprzedażowa, wszystkie niezbędne narzędzia pracy (samochód, komputer, telefon). Zatrudnienie na umowę o pracę. Duża uwaga jest przykładana do szkoleń produktowych oraz nauki systemu informatycznego jaki obowiązuje w firmie. Bardzo fajna atmosfera. Firma dla ludzi, którym się chce pracować i zarabiać pieniądze. Polecam !!!.
1
joke 2015-06-25 23:05:31
Warunki pracy całkiem niezłe. Nowe biuro bez przeludnienia w pokojach. Podstawa nie najgorsza, ale zarobienie kasy z premii - nierealne ze względu na obwarowania. Szkolenia "po łebkach". Bardzo dobrze pracuje wsparcie handlowców. Szacun. Diabeł tkwi w szczegółach i problemy zaczynają się zupełnie gdzieś indziej... Ci co byli - wiedzą. Ci co nie byli a zdecydowali się - dowiedzą się. (usunięte przez administratora)
1
Byłam widziałam 2015-06-26 11:29:04
Zabawne jest czytanie opinii, i sugerowanie się nimi. Polakowi nigdy nie dogodzisz, a konkurencja może anonimowa wpisać wszystko. Zainteresowanym proponuję sprawdzać wiarygodność opinii bezpośrednio w firmie. Byłam na rozmowie w tej firmie, wszystko jak najbardziej w porządku, warunki pracy godne, ludzie sympatyczni, biuro robi wrażenie. Czekam na wyniki rekrutacji, wtedy może coś więcej będę w stanie powiedzieć.
1
Byłam widziałam 2015-08-27 22:29:52
No i udało się :) Od niespełna miesiąca dołączyłam do zespołu Topserw. Teraz mogę obiektywnie powiedzieć, że większość wystawionych opinii to pomówienia. Atmosfera w pracy bardzo dobra, pracownicy bardzo pomocni podczas wdrożenia, wszystkie narzędzia niezbędne do pracy dostępne. Wynagrodzenie bardzo zadowalające, jest też kilka dodatkowych profitów!Moje doświadczenia na rynku pracy są dość sporę więc zdecydowanie mogę powiedzieć, że poziom rozmowy kwalifikacyjnej jak najbardziej profesjonalny i na wysokim poziomie. Uważam, że warto było spróbować!
4
Byłam widziałam 2015-10-05 22:57:33
@inia jeśli chodzi o mnie to na razie mam umowę na okres próbny. Zobaczymy jak będzie dalej. Na rozmowie zapienili mnie, że firma podpisuje umowę o pracę i z tego co zdążyłam się dowiedzieć to wszyscy pracownicy taką umowę mają. Atmosfera w pracy fajna, zespół młodych ludzi, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą. Mogę jedynie mówić o swoim wynagrodzeniu, ponieważ nie mam śmiałości pytać ludzi, kto ile zarabia. Do podstawowego wynagrodzenia dochodzą dodatkowe premie sprzedażowe.
pola 2016-05-07 21:17:56
bo po prostu dawno nie było żadnej nowej oferty, ostatnim razem to dwa lata temu szukali asystentki w dziale handlowym a tak to cisza w komnacie jak makiem zasiał
1
Zostaw swoją opinię o Topserw Stanisław Echilczuk, Mirosław Kuziuk Spółka Jawna - Zielonka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Topserw Stanisław Echilczuk, Mirosław Kuziuk Spółka Jawna