brak logo

Topartner Krzysztof Sokołowski

Pabianice

Opinie o Topartner Krzysztof Sokołowski

Krzysztof Sokołowski 2012-01-03 20:23:01
Odpowiadając na poprzednie oszczercze wpisy oraz kolejny powyższy kłamliwy tekst naruszający moje dobra osobiste, wszczynam postępowanie mające na celu wyjaśnienie postawionych mnie, innym osobom i mojej firmie zarzutów, a mianowicie:
- na podstawie par.8 pkt.3 regulaminu serwisu o umieszczanie w
serwisie oraz przekazywanie za jego pośrednictwem treści i
materiałów sprzecznych z obowiązującym prawem i z zasadami
współżycia społecznego oraz treści naruszających dobra osobiste
innych osób oraz par.10 pkt.1 regulaminu - zwracam się do serwisu o
ujawnienie danych osoby podpisującej się jako PLAY;
- kieruje sprawę do sądu w celu dochodzenie roszczeń cywilnych za
naruszenie dóbr osobistych art.23 Kodeksu Cywilnego.

Krzysztof Sokołowski
.... 2012-02-29 23:00:01
Cyt - Opinia - wyrażony w formie werbalnej pogląd, ściśle powiązany z subiektywnym spojrzeniem autora - używanie opinii zamiast ocen jest jedną z podstaw asertywnego zachowania.
Subiektywnie - nie polecam tej firmy.
Proszę tylko nie straszyć paragrafami itp.Zyjemy w wolnym kraju więc opinie wyrazac mozemy. Jeśli Pan ma inną ,z chęcia wysłucham.
Niestety ale w Państwa firmie rzeczowa krytyka ustami podwładnych nigdy nie była brana pod uwagę.Do czego to doprowadziło wszyscy więdzą.Teraz pytanie- kto zgasi światło????
abc 2012-03-01 07:13:15
Usuwanie opinii nic nie da. Świadczy, to tylko o tym, że Pan Sokołowski i jego świta są bardzo wrażliwi na krytykę. Każdy ma prawo wypowiedzieć na forum swoje zdanie. Ja w pełni zgadzam się z poprzednim wpisem. A straszenie paragrafami? To jest forum a nie prywatne podwórko...
xyz 2012-03-02 19:31:35
o co chodzi ze stanowiskiem ph do sprzedaży gum w kanale tradycyjnym
może ktoś powiedzieć co z czym się "je"
były pracowanik 2012-03-19 23:09:58
poprostu musisz jeździć od sklepu do sklepu i odbijać się od kolejnych ludzi ponieważ nikt nie chce tych gum. po miesiąc kiedy stwierdza że nic Ci nie idzie zostaniesz zwolniony.
Anonim 2012-08-01 21:51:14
Ktoś powiedział ostatni gasi światło pewnie u siebie w domu.
Wręcz przeciwnie firma się systematycznie rozwija.
A tylko nieudacznicy mają o niej takie zdanie.
Ja pracuję już ładnych kilka lat i jestem bardzo zadowolony.
abc 2012-09-20 21:06:38
Ostani gasi swiatło,haha jeśli nie własciciel to elektrownia..
Jesli mowa o rozwoju firmy to w/g zasad ekonomii napewno tak rozwój nie wygląda,no chyba że inne szkoły kończyliśmy.
A co do nieudaczników, to chyba autor albo nie chce mysleć albo nie ma czym mysleć( wytłumaczę- mózg to jest to coś między uszami-no chyba że tam jest puste miejsce, w takim razie współczuję).
def 2012-09-20 21:37:13
Czy to, że jest jedna opinia pozytywna a pozostałe wiadomo jakie, nie mówi samo za siebie. Należy dodać, że wpisów było dużo więcej, tylko po postraszeniu paragrafami, osoby, które je zamieściły wycofały swoją opinię. Gratuluję jednej osobie zadowolonej z pracy w firmie Topartner!!! Nie dziwię się jak ktoś dodaje wpis negatywny anonimowo ( z wiadomych powodów) ale żeby się wstydzić tego, że jest się zadowolonym? Dziwne...
mu 2016-05-13 12:38:14
z tego co widzę, to nie mają żadnych nowych stanowisk, ale w takiej sytuacji zawsze polecam zaaplikowanie bezpośrednio w siedzibie firmy, może w ten sposób się coś znajdzie ;)
Zostaw swoją opinię o Topartner Krzysztof Sokołowski - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Topartner Krzysztof Sokołowski