brak logo

Emed Sp. z o.o. Sp. k.

Opacz

Opinie o Emed Sp. z o.o. Sp. k.

pp 2013-03-23 07:59
[usunięte przez moderatora] Wszyscy, którzy piszą źle o Emedzie powiem Wam jedno:
Znam kilka podobnych firm i uwierzcie mi, że w Emedzie jest wyjątkowo w porządku.
6
Darek 2014-03-23 17:26
Szkoda w takim wypadku, bo chyba emed nie był złą firmą i pracownikom dobrze się pracowało, może jeszcze powstaną, dlaczego upadli?
Fred 2014-03-27 18:53
Nie zakończyli działalności tylko zmienili nazwę. Firma ma się dobrze i nic nie wróży jej upadkowi
kangur 2014-05-03 20:01
Firma nazywa się obecnie: EMED SP. Z O.O. SP. K. ul. Ryżowa 69a 05-816 Opacz
endoskop 2014-05-26 08:50
gps non stop sprawdzany czy zgodny z raporcikami,( usunięte przez administratora )poza tym można się naprawdę wiele nauczyć, są szkolenia, regularne testy sprawdzające, prezentacje, scenki, odpytki, obycie z salą operacyjną i zabiegami chirurgicznymi, firma znana w szpitalach, dobra opinia u klientów, którzy nie muszą mieć najwyższej jakości, jeśli komuś nie przeszkadza gps( usunięte przez administratora ) to jest świetna firma do łapania kontaktów, zastanawiające jest jednak to, że dość często zmieniają się przedstawiciele, szczególnie w warszawie, za mało kasy ?
4
endoskop 2014-05-26 08:52
samochody były fabie z gps (pamiętajcie, że tam jest kult tej zabawki ;-)
2
Lucky 2014-06-22 21:06
MOże wiecie Jakie są zarobki dla os. bez doświadczenia w sprzętówce? Jaka jest atmosfera pracy? Wiem, że samochdy to Fabie, ale czy w dobrym stanie? W ogóle polecacie?
Lucky 2014-10-01 21:30
Nitro,
początek był 3mies. temu, kiedy zadawałem to pytanie i kiedy szukałem na nie odpowiedzi. Teraz odpowiem na Twoje pytanie: nie mylisz się:)Szkoda tylko, że nie odpowiadasz na pytania tylko stwierdzasz, że nie ma wakatów. Dzięki za pomoc nieocenioną:)
fan 2014-11-15 02:41
szczególnie zwracam uwagę na słowo podobno:-)
piotrek 2015-02-03 20:33
No dobrze, to, że emed oferuje sprzet elektrochirurgiczny, to raczej kazdy zainteresowany wie albo może sobie szybko sprawdzić. Powiedzcie lepiej jak oni traktują pracowników i czy w ogóle jest szansa się tutaj dostać, czy raczej rotacji ani nowych miejsc tu nie uraczysz. W jaki sposób dowiedzieliście sie, że poszukują pracowników?
4
Blada 2015-02-16 16:08
Jak traktują pracowników? Poza paroma wyjątkami, to pracownicy są traktowani jak zło konieczne. Szczerze nie polecam
4
szczery 2015-04-20 17:57
Popracuj tam @tollens to będziesz wiedział skąd... ja miałem tą nieprzyjemność. Zresztą wystarczy popytać innych co tam pracowali.
spostrzegawczy 2015-11-05 14:55
Dla wszystkich którzy czytają to forum. Jeśli ktoś interesuje się tą firmą i śledzi to forum to zauważy, że wszelkie negatywne opinie są usuwane. Ja śledzę już jakiś czas i to zauważyłem. Nie polecam tego forum!!!
1
W 2015-11-16 14:04
Jakie zarobki na produkcji,ile jest zmian.
cock 2016-01-09 08:54
nie ma żadnego systemy zmianowego, pracujesz 7-15 i wychodzisz
iwon 2016-01-21 14:46
Pracuję w firmie emed dobrze nie jest ale od kiedy jest tutaj księgowa pani W i jej pomoc też pani W to jest tragedia ale chodzą słuchy że długo tutaj nie popracują
3
ha ha ha 2016-01-22 19:30
Weronika, jeszcze jeden taki komentarz i kogoś zabiję śmiechem:)
4000 pln i premia? Wolne żarty.
Kilka osób tyle zarabia i koniec. Kropka.
Ogólnie to jest bałagan.
4
mario 2016-01-22 22:42
Witam.
a możesz powiedzieć ile tam się zarabia, czy 2500 PLN to realne zarobki czy lepiej dać sobie spokój
2
Daj daj daj;-) 2016-01-23 18:05
2500??? Powiedzcie tyle na rozmowie kwalifikacyjnej to na pewno się dostaniecie ;-) (dla mniej kumatych: to była IRONIA o ile znacie takie pojęcie)
Sprawdźcie najpierw jaka jest mediana w Warszawie na takim stanowisku!
Bye!
Bierz bierz bierz 2016-01-23 18:27
Jak sie nie dostaniecie do Emedu to nie tnijcie sobie żył z tego powodu. A ty od mediany sprawdz sobie jakie są koszty utrzymania w Warszawie. A jak nie chcesz zapłacić to później nie narzekaj
Mario 2016-01-23 19:53
Znalazłem info ze poszukują magazyniera i wysłałem CV. I 2500 na rękę to raczej nie są wygórowane zarobki. Mam pytanie kto tam pracuje albo pracował czy realna pensja 2,5 tysiąca na rękę.
Realnie 2016-01-23 20:07
W tej firmie wszystko jest realne a czasami wręcz wydaje się nieprawdopodobne
3
r 2016-01-24 07:35
tak, tak
jak napisane było wcześniej, można 4000 zarobić:)
same premie są tak duże, że dech zapiera
składajcie CV, tylko potem nie płaczcie
to jest dobre miejsce na pierwszą pracę, złapać doświadczenie i uciekać
Mario 2016-01-24 11:09
he he he. 4000 to trochę za dużo co ja zrobię z taką kasą;).
A tak poważnie to najlepiej złożyć CV i jak się odezwą pójść i samemu się przekonać jakie warunki oferują, nic to nie kosztuje.
Zostałem zaproszony i wybieram się na rozmowę.
rrr 2016-01-26 20:49
i co Mario? jak rozmowa?
Mario 2016-01-27 00:11
Rozmowa w porządku, przebiegła w miłej atmosferze.
Odezwali się i chcą abym podjął pracę jako magazynier.
Mają mały bałagan w magazynie, ale to kwestia wprowadzenia małych zmian i odpowiedniej organizacji pracy i będzie tam porządek i finansowo ok, dostałem więcej niż powiedziałem na rozmowie kwalifikacyjnej i jest to więcej niż 2500 netto.
2
były pracownik 2016-02-09 18:14
hahahaha Jak tam popracujesz parę miesięcy to nawet jak dostaniesz 9 netto to będziesz chciał stamtąd spier.... :-)
1
bzyku 2016-02-12 11:14
a ilo zmianowy jest system pracy ?
bzyku 2016-02-12 11:46
praca od pn-pt ? czy w wekendy tez ?
ciekawy 2016-02-12 12:31
2500 zl i umowa o prace ?
ciekawy 2016-02-24 16:16
no oferta brzmi ciekawie ...
zenek 2016-02-26 08:45
Mario czy ty nie miałeś gorączki na spotkaniu rekrutacyjnym w tej firmie nie zarabia się więcej niż 2500 no chyba ze jesteś inżynierem a nie magazynierem .....
Martin 2016-08-01 18:47
Wg mnie praca jako przedstawiciel w Emedzie jest ok. Nie ma żadnych planów, jak się postarasz to 8000 netto z premią dostaniesz.
wojtek 2016-08-01 19:26
o to widzę, ze calkiem dobrze mozna z samych premi zarobic sobie pewnie lepiej wychodzi wyrabiajac je niz podstawa, ale trzeba miec dobre gadane i miec smykałkę do sprzedaży
ani 2017-03-08 15:55
witam, bardzo proszę o info nt. pracy w dz. obsługi klienta - dostałam ostatnio propozycję - konkretów na te chwilę brak, ale proszę o rade czy warto ? poza tym mam tam słaby dojazd - zawracać sobie głowę czy odpuścić ? moje minimalne wymagania to 4500 brutto ! 20 lat doświadczenia ....
Agnieszka 2017-03-16 13:02
@ani w takim razie wnioskuję, że byłeś już na rozmowie kwalifikacyjnej. Powiesz jak przebiegała?
Zostaw swoją opinię o Emed Sp. z o.o. Sp. k. - Opacz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emed Sp. z o.o. Sp. k.