brak logo

Multi-Higiena S.C. Tomasz Sell Małgorzata Sell

Szczecin

Opinie o Multi-Higiena S.C. Tomasz Sell Małgorzata Sell

. 2011-11-21 10:11:06
Podpisuję się pod powyższą opinią. ( usunięte przez administratora ) Jak ktoś ma zamiar zacząć w tej firmie prace to wkrótce przekona się, na własnej skórze przy rozliczeniu.
1
asia d 2011-11-29 13:06:09
Jestem zadowolona z pracy w tej firmie i bardzo chwale pracodawców
1
monika.c 2011-11-30 05:27:21
Nie rozumiem dlaczego wypisujecie tu wierutne bzdury na temat multi-higieny i budowy w świnoujsciu. Pojechaliście tam żeby zarobić a nie na wczasy czy imprezy nocne. No niestety żeby zarobić trzeba pracować a nie udawać że sie pracuje . Wszyscy byliśmy tam na takich samych warunkach i tak samo pracowaliśmy oburzeni są tylko ci którzy udawali że pracuja i zapewne najwiencej imperzowali przecież za nie wykonaną prace nikt nie płaci więc uważam że miejcie żal sami do siebie trzeba było tyle nie chlać i nie chodzić po nocnych klubach a nastepnego dnia nie być zdolnym do pracy.No sory ale nikt za was nie bedzie pracowac . O tym to już żadne z was nie napisało. Ja jestem zadowolona
............. 2011-11-30 05:33:16
ja akurat nie pisze o budowie w swinoujsciu. nie pilam, nie imprezowalam, pracowalam uczciwie, a oszukana zostalam. i co ty na to?
monika.c 2011-11-30 05:43:22
A poza tym skoro piszecie na forum oczerniające teksty i macie żale dlaczego piszecie opinie anonimowo a nie ujawnicie sie widać macie swoje na sumieniu i nie pozostajecie bez winy. ZWYKŁE TCHÓRZOSTWO.
monika.c 2011-11-30 07:10:08
to gdzie ty pracowałas?
pracownik 2011-11-30 12:00:46
przez przypadek weszłam na to forum, jestem w szoku, sama tam pracuję, znam wiele osób które pracuja - niektóre latami , spotykamy sie w róznych sytuacjach. Nigdy nie miałam problemu z pensją, z tego co wiem inni tez nie .Dlaczego niektórzy pracują lub współpracują od kilku lat. Mam wrażenie, że jedna osoba się obraziła i próbuje oczernić kogoś. A tak z innej strony, co to sa te ochłapy, o których piszecie? mam koleżanki pracujące w innych firmach co sprzatają i mają ( usunięte przez administratora )zł .
były pracownik 2011-12-01 08:14:07
Pracowałam w tej firmie i to największy koszmar jaki w życiu mnie spotkał. Nie polecam
1
Adamos 2011-12-01 09:15:00
Nie polecam firmy Multi Higiena ,omijajcie szerokim łukiem.
1
OLO 2011-12-01 12:24:33
( usunięte przez administratora ) .Chyba do dziś po tych nocnych wyjściach nie doszła do siebie skoro takie niesamowite historie wypisuje.Omijać szerokim łukiem Multi Higiene .
1
Alis 2011-12-14 09:11:58
Nie polecam tej firmy .( usunięte przez administratora )
1
pracownica 2011-12-16 21:56:26
Pracowałam w tej firmie (praca dorywcza). Zarówno z pracy jak i wypłaty jestem zadowolona. Wszystko zgodnie z umową. A pracodawca miły, konkretny i do dogadania się. Polecam!
byly pracownik 2011-12-19 19:14:00
Pracowalam w tej firmie dosyc dlugo. Z tego co wiem, to jest tam gora jedna osoba, która pracuje dluzej niz rok. Wiec stweirdzenie "osoby, ktore tam pracuja latami" jest niedorzeczne. A ludzie rzeczywiscie sa oszukiwani przy wyplacie. Stanowczo nie polecam
1
PRACOWNICA 2012-02-14 11:58:41
COŚ NIEMOZLIWE, BYŚ PRACOWAŁĄ DŁUGO, SKORO TWIERDZISZ,ŻE NIE MA WIELU OSÓB PRACUJĄCYCH TAK DŁUGO.
JA ZNAM SAMA KILKA OSÓB PRACUJĄCYCH DŁUŻEJ NIŻ JA, A JA JESTEM OD 2 LAT.
NIE ZAWSZE JEST LEKKO, ALE JAK SIE CHCE KASE TO COS TRZEBA ROBIC. NIE WSZYSCY ZA LEZENIE DOSTAJĄ WYPLATY.
DAWNE CZASY RACZEJ MINĘŁY I PEWNIE NIE WRÓCĄ.
1
bonus 2012-02-15 15:35:00
Pracowałem w tej firmie nie dostałem kasy i nawet nie raczą odebrac telefonu do tego zabronili jakiejś pani za biurkiem rozmawiać ze mną i podawać mi jaki kolwiek numer do (usunięte przez administratora). Poprostu zdzieraja na ludziach nikomu nie polecam tej firmy nawet złozyłem pozew do sądu pracy.
1
tomek 2015-01-16 18:17:41
jakie zakazy rozmów? chyba nikt nie może czegos takiego wprowadzać, bo wiedzie pod co to podchodzi.. no dobra, zamiast skupiac się na jakiś tam prywatnych sprawach to napiszcie ja to wszystkow praktyce wygląda, czy mozna zarobić normalne pieniądze czy raczej kiepsko z tym akurat będzie jak się jest nowym?
melwin 2015-03-26 21:31:09
Multi-Higiena S.C. to powstała w 2005 roku firma zajmująca się profesjonalnymi rozwiązaniami w zakresie utrzymania czystości i higieny w obiektach przemysłowych Firma powstała w Szczecinie i właśnie w tym regionie stara się poszukiwać swoich pracowników i świadczyć swoje usługi. Póki co wychodzi im to nieźle
Weronika 2016-09-23 12:39:49
Niestety zarówno o pracy jak i samych pracodawcach mogę wyrazić się jedynie negatywnie. Początkowo robią miłe wrażenie szczegolnie pani Małgorzata jednak wykorzystują proponując marne pieniądze i sieciowe umowy. Pracownika który chce domagać się swoich praw zastraszaja. Zdecydowanie nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Multi-Higiena S.C. Tomasz Sell Małgorzata Sell - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multi-Higiena S.C. Tomasz Sell Małgorzata Sell