brak logo

Let Biuro Rachunkowe Teresa Rybińska

Poznań

Opinie o Let Biuro Rachunkowe Teresa Rybińska

anonim 2011-03-30 05:21:02
Ja wytrzymałam 6 miesięcy :))) myslę, że to jest średnia w tym biurze...a jeśli uważasz, że 1600,00 to wysokie zarobki to powodzenia. Ja osobiście myślę, że nawet nie wiadomo ile nie jest godne pracy tam. Tereska wiecznie ma muchy w nosie.
anonim 2011-08-17 16:23:06
nie polecam tam pracy. Atmosfera paskudna i nerwowa. Szefowa łamie prawa pracownika do przerw i wynagrodzeń po godzinach. Praca po godzinach jest obowiązkowa. Powierzone obowiązki nie są możliwe do zrealizowania w 8 godzinach pracy. Wynagrodzenie ok 1500 zl na rękę. Średnio pracownik wytrzymuje tam 3 miesiące. Szefowa najbardziej lubi odzierać pracownika z godności. Poniża wszystkich i każdego z osobna na każdym kroku.Bezkarnie. Założone podsłuchy w pokojach. Strach sobie herbatę zrobić. Chcesz się poczuć jak zero to powodzenia.
gosc 2011-08-17 16:31:06
zastanow sie dobrze czy warto tam pracowac. Szefowa nie jest normalna. Wiecznie krzyczy i nigdy nie jest zadowolona. Poniża pracowników, kiepsko płaci i traktuje jak niewolników. Nie licz na to że wyjdziesz do domu o 16-tej ani na to że zapłaci za nadgodziny. Nie masz przy tym czasu zjeść ani wypić herbaty. Dostaje się od niej wszystkim. Wiecznie wszystko źle. Forma przekazywania przez nią wiecznych pretensji pozostawia wiele do życzenia. ODRADZAM
anonim 2011-08-17 16:36:59
pracowałam tam. Jeśli szukasz pracy to szukaj dalej - tak jak to robią nadal wszyscy jej obecni pracownicy. tam nie da się pracować. To niemożliwe że nadal są tacy szefowie w 21 wieku! Że tak można traktować pracownika w kraju będącym w Unii Europejskiej. Żałosne.
anonim 2011-09-20 01:35:24
anonim - 2011-08-17 16:23:06

nie polecam tam pracy. Atmosfera paskudna i nerwowa. Szefowa łamie prawa pracownika do przerw i wynagrodzeń po godzinach. Praca po godzinach jest obowiązkowa. Powierzone obowiązki nie są możliwe do zrealizowania w 8 godzinach pracy. Wynagrodzenie ok 1500 zl na rękę. Średnio pracownik wytrzymuje tam 3 miesiące. Szefowa najbardziej lubi odzierać pracownika z godności. Poniża wszystkich i każdego z osobna na każdym kroku.Bezkarnie. Założone podsłuchy w pokojach. Strach sobie herbatę zrobić. Chcesz się poczuć jak zero to powodzenia.

"odzieranie pracownika z godności" to jest to co właścicielce biura wychodzi najlepiej i z czego czerpie wielką satysfakcję, "karmi się" tym !!! Jeśli ktoś chce się poczuć zerem to Biuro Rachunkowe LET to idealne miejsce do tego !
gość 2012-02-01 00:25:05
Ja pracowałam w tym biurze jakieś 6 lat temu. Rzeczywiście atmosfera jest ciężka, szefowa na początku jest miła ale później przychodzi czas na sprawdzenie pracownika. Gnębi i opie...a na każdym kroku. W zależności od tego jak kto przejdzie tę próbę zależy dalszy sposób traktowania prze szefową. no i jeszcze jak potrafi pracować pod presja, która jest tam non-stop. Nadgodziny, im więcej potrafisz tym więcej wymaga ale jak się jej postawić parę razy to nabiera trochę szacunku.
Jedno co muszę oddać p. (usunięte przez administratora)to w żadnym biurze nie nauczyłam się tyle co u niej. Parę razy jej się postawiłam, było ciężko ale wiedziałam na co mnie stać. Po \"próbie charakteru\" współpraca była dobra co nie znaczy, że miałam jakąś taryfę ulgową. Zrobić swoje musiałam albo i więcej, ale nie darła się i dało się z nią pracować.
Miałam później szefowe milsze, sympatyczniejsze ale mam duży sentyment do p. Teresy za to czego się u niej nauczyłam.
xxx 2012-02-05 02:29:57
Beznadziejna atmosfera pracy stwarzana przez samą szefową. Możesz mieć pewność, że nawet jak nie ma powodu to ona zawsze go znajdzie, żeby cię zmieszać z błotem. Poniżanie innych ewidentnie sprawia jej radość. Bardzo duża rotacja, pracownicy sami odchodzą jeden za drugim, bo ile można wytrzymać z niezrównoważoną szefową. Zero ludzkich odruchów, liczy się tylko kasa. Jej oczywiście. Niech nikogo nie zmyli rozmowa kwalifikacyjna, na której będzie bardzo miło i przyjemnie, bo Tereska to dobra aktorka. Praca tylko dla lubiących nieustanną presję i chcących nabawić się nerwicy. Są tacy? Z ciekawostek to kibel (zawsze bez papieru) jest praktycznie w kuchni, smacznego :)
3
kiedyś... 2012-06-14 13:00:45
Cała prawda o BR LET.
Na moje nieszczęście musiałam się do niej odezwać po trzech latach. Uwierzcie mi, że rozpłakałam się ze szczęścia, że JUŻ TAM NIE PRACUJĘ.
Polecam to miejsce dla desperatów i lubiących podniesioną adrenalinę
desperatka 2013-04-24 15:35:13
Wszystkie opinie zamieszczone są prawdziwe. Praca tylko dla despetatów o bardzo silnych nerwach! (usunięte przez administratora) "Szefowa" nie ma oporów aby pracownika poniżać nawet przy klientach. Po rzuceniu pracy spokojnie przespałam noc (oczywiście nie zapłaciła zgodnie z umową)! Po pieniadze musiałam chodzić kikakrotnie. Dziwię się, że w dzisiejszych czasach taka "firma" ma rację bytu! Inspekcja pracy powinna mieć w tym biurze pełne ręce roboty! Nie polecam a wręcz ostrzegam!!!
anonim 2013-09-05 13:49:06
Czy jest może obecnie jakaś rekrutacja do tego biura rachunkowego? Są wolne miejsca? Czytając Wasze opinie moge stwierdzic ze pracowalam w inym biurze rachunkowym z bardzo podobna szefowa ...i jakos dalam rade....a bardzo potrzebuje pracy!
anonim 2013-10-01 15:13:53
a może jest jakis mail gdzie moznaby wysylac CV-ki? skoro taka spora tam rotacja i nikt za dlugo nie wytrzymuje to pewnie potrzebujka co jakis czas nowego pracownika...?
*** 2013-10-04 14:17:41
Ogólnie nie polecam. Wszystkie opinie w/w są w 100% prawdziwe. Niech nikogo nie zmyli przyjemne zachowanie podczas rozmowy kwalifikacyjnej- (usunięte przez administratora) pokazuje bardzo szybko swoje prawdziwe oblicze. Psychicznie potrafi człowieka zniszczyć bardzo szybko. ODRADZAM!!! Brak szacunku dla pracownika i klienta. Potrafi obgadać każdego, nawet swojego "przyjaciela". Każdy kto wychodzi z Biura jest obgadany. Jedna z najbardziej fałszywych osób jakie znam.
1
anonim 2013-10-09 19:56:56
A jak wygląda z tymi nadgodzinami? Nadal jest tak jak opisywaliście wcześniej? Nic się nie zmieniło na korzyść? Jest tam może przewidziana jakaś rekrutacja? Naprawdę pilnie jest mi potrzebne doświadczenie w księgowości.... :/
Romek 2014-03-09 22:30:23
Jankowicka, nie wiem, czy w ogóle biuro rachunkowe Let robi jakikolwiek nabór, a tak w ogóle to zwróć uwagę jaką mają tu ocenę.
Staszczyk 2014-03-10 22:29:56
Z tego wniosek, że raczej nie warto startować do biura...? Chociaż może nie taki diabeł straszny jak go malują..
sally 2014-03-12 18:20:12
najlepiej zapewne jest sprawdzić samemu, bo różne dziwne rzeczy można często znaleźć na forach...niekoniecznie prawdziwe
dariusz 2014-03-13 13:44:15
Co tu dużo mówić, Let Biuro Rachunkowe chyba obecnie nikogo nie szuka, to nie jest wielka firma, więc i to trochę taki myślał indyk o niedzieli. Chyba, że ktoś coś wie o rekrutacji.
?? 2014-04-03 22:15:04
Hahaha ktos tam jeszcze aplikuje w ogóle? ? Ja pracowalam u p.Teresy 7 lat temu i szczerze powiem ze bylo okropnoe. Ale patrzac z perspektywy wieku teraz i doswiadczenia jakiego nabylam w innych firmach wrocila by tam i stawila czolo temu potworowi. Zycze szczescia nowym aplikujacym :) ps ja wytrzymalam 6 miesiecy z czego 2 na zwolnieniu ;)))
maciek 2015-01-16 15:27:19
jak się często choruje albo ma jakieś problemy zdrowotne takie na długą metę, no to jednak można dokładnie wiedzieć ile czasu można przeznaczyć na prace dokładnie, a nie brać cały etet od razu, albos kombinowac prace zdalną, chociaż mniejsze obciążenie będzie na pewno, warto też o takich rzeczach pomyśleć.
byly pracownik 2015-02-05 09:30:10
Ja pracowałam z Pania Teresa ponad 3lata. Była to moja pierwsza praca. Po takim wycisku doceniam teraz kazdego pracodwace i nic nie jest mi straszne:)
Nie powiem, zeby bylo tak okropnie, bo wiadomo kazdy ma swoje zadanie i musi je wykonac, wykonujesz sumiennie masz spokoj tylko wytracajace jest to ze niedosc ze masz swojej pracy bardzo duzo to jeszcze przy jakis okazjach trzeba siadac na sekretariacie i niedosc ze robic swoje to jeszcze biezace wymagania i zadania kolezanki zastepowanej. Plus siedzac w najdalszym pokoju slyszalam wolanie a raczej darcie sie szefowej ze mam jej zrobic kawe czy inne wymagania ala pojsc po leki itp.
Jetsem zadowolona z tego ze poznalam Pania Terese bo tak jak pisalam teraz doceniam strasznie nowego pracodawce
a najwazniejsze, ze wiem, ze mozna normalnie funkcjonowac, a nie ze caly weekend stresujesz sie tym ze za chwile poniedzialek i trzeba bedzie wrocic do tego koszmarnego biura.
PS. Ona rekutacji jako tako nie prowadzi, wysylajcie na @ swoje CV - tylko dla odwaznych :D
Bo wszystkie opinie sa w 100% prawdziwe
1
xxx 2015-02-10 12:23:45
Pani Teresa to moj ulubiony pracodawca... Dwa lata pracy zarowno na stanowisku osobistej asystentki/kelnerki/poslanca/ksiegowej - gdzie indziej znajde taki zakres obowiazkow:P Praca w godzinach nadliczbowych to pikus. Raz podpadles- przez ok miesiac czeka Cie oboz szkoleniowy w gabinecie szefowej- potem nagle staje sie mila i kochana ...ale tylko przez ok miesiac.... Potem wraca do Ciebie jak bumerang... Korzystanie z toalety akurat w czasie kiedy jestes jej niezbedny... nie liczy sie to ze gacie opuszczone po kolana- slyszysz swe imie i lecisz do swego pracodawcy.
3
St 2016-05-15 14:28:01
Let Biuro Rachunkowe Teresa Rybińska z tego co czytam ma się coraz lepiej, ja też wiem że nikt się nie zwolnił, więc nie ma za bardzo co i po co wymyślać takich dziwnych historii dla fejmu chyba na anonimowym forum, zwłaszcza, że ludzie szybko zapominają
Zostaw swoją opinię o Let Biuro Rachunkowe Teresa Rybińska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Let Biuro Rachunkowe Teresa Rybińska