brak logo

D'aucy Frozen food

Lipno

Opinie o D'aucy Frozen food

aw 2010-06-09 12:37:27
Omijać z daleka!!!
pracownik 2010-06-10 14:44:13
Dokładam się do wypowiedzi najlepiej omijać z daleka ten zakład. Ładu składu i porządku brak. Kierownik produkcji? a kto to wogóle jest kierownik produkcji tam do tej pory nie wiem.... Pani odpowiedzialna za produkcje nie ma o tym kompletnie żadnego pojęcia może przasadzam ale pojęcie jak pić kawę i zwalać wszystko na innych by samemu ustrzec się odpowiedzialnośći za popełnione błedy. Kierowniczki zmiany tez niczego sobie jedna całkiem rozsądna i na jej zmianie praca idzie normalnie tak jak powinna. [usunięte przez administratora]. A sam dyrektor to mógłby odpuscic sobie te stanowisko i w jakim normalnym zakladzie dyrektor ma jedno pomieszczenie z kierasem technicznym... OMIJAĆ płaca niska bardzo nawet rolnicy dostarczający towar narzekają na załoge w tym zakładzie. Nie polecam nowym pracownikom tego zakładu D'aucy - Lipno jest najgorszym zakładem z sieci D'aucy w Polsce!!!
anonim 2010-06-25 16:37:43
Moze praca nie jest zbyt ambitna i pieniadze nie sa za specjalne, ale z komentarzem dotyczacym zalogi sie nie zgodze. Widocznie "pracowniku\" to z Toba cos bylo nie tak, ze nie mogles sie z nikim dogadac. Wg mnie zaloga jest jak najbardziej ok.
anonim 2010-06-25 22:55:17
To fakt, jak sie chce plywac to rzeczywiscie lepiej nie zaczynac bo nic z tego nie wyjdzie... Pracowniku gdybys cokolwiek potrafil i chcial dac cos z siebie napewno twoja opinia tez byla by inna... Zarobki podobne do zarobkow w regionie i tyle. Jak sie chce pracowac wszedzie mozna cos osiagnac...
były pracownik 2010-06-27 20:31:29
Pracowniku to z Tobą coś jest nie tak.Miałem przyjemność pracować w d'aucy i uważam że firma i ludzie w niej pracujący są wspaniali.Moim kierownikiem była pani [usunięte przez administratora] którą uważam za wspaniałego człowieka i kierownika.
gabrycha 2010-07-06 16:21:58
Pogratulować taktu, kultury, nie wspomnę o braku jakiegokolwiek doświadczenia z tego co wywnioskowałam z tekstu osoby z nikiem "pracownik " Łatwo jest osądzać i krytykować a trudniej się wykazać.
Dobra rada na przyszłość! Przede wszystkim należy spojrzeć sobie za kołnierz. Pracowałam tam wiele lat, znam "starą" kadrę i nie mogę nic złego o tych osobach powiedzieć. Ogarnąć pracę w tym zakładzie nie jest proste a pracując z tak nie kompetentnymi osobami jak "pracownik" tym bardziej. Pozdrowienia dla "starej" załogi.
zadowolony bo BYŁY pracownik 2010-07-24 14:10:40
Tak, tak - omijać z daleka!
Atmosfera w zakładzie jest straszna. Zero współpracy i komunikacji na normalnym poziomie - krzyki, kłótnie i nic więcej. Nowy pracownik niestety nie ma co liczyć na akceptację ze strony "starej kadry" oraz na jakąkolwiek pomoc. No może z małymi wyjątkami dzięki którym dało się tam w ogóle pracować.
Także nie polecam tego miejsca chyba, że ktoś ma mocne nerwy albo mu zwisa, że ktoś się na niego non stop wydziera :)
Z resztą zła opinia o d'aucy krąży po Lipnie i okolicy :)

[usunięte przez administratora]
czachorowska 2010-10-03 21:50:27
chociaz sobie troche wypije razem z derektorem to nie znaczy ze sie znencamy nad pracownikami i mysle ze ni tak zle kierujemy ta firma
anonim 2011-09-06 01:10:13
A ja pracuje na zmianie A i jest super:))
misio 2015-02-04 16:05:26
no i komentarze pracowników się ucieły :-( szkoda bo ja też zastanawiam się o co chodzi z tym omijaniem z daleka. Nikt raczej nie chce popaść na nieuczciwego pracodawcę a teraz to coraz gorzej z tym więc dobrze że chociaż mamy takie foorum- jakieś rozeznanie w temacie mniej więcej już jest, ale napiszcie jeszcze jak jest dokładniej teraz.
Mrożonka 2016-10-06 00:47:27
Sa cztery oddzialy w Polsce.
znawca11 2016-12-11 18:03:45
Nie polecam nikomu pracy tam pieniądze to najniższa krajowa , ciągłe straszenie ganianie , ciągle mało, mało norma co dzień większa, maszyny złom nie serwisowany od nowości, wszelkie awarię maszyn to od razu wszystko że przez ludzi, atmosfera gorzej niż tragiczna, brak szacunku ze strony brygadzistek i mistrzyń w stosunku do dużo starszych wiekowo pracownic, ogólnie zero kultury i szacunku dla ludzi,,
Lepiej traktują ukraińców jak Polaków.....
Zostaw swoją opinię o D'aucy Frozen food - Lipno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D'aucy Frozen food