brak logo

D'aucy Frozen food

Lipno

Opinie o D'aucy Frozen food

aw 2010-06-09 12:37:27
Omijać z daleka!!!
pracownik 2010-06-10 14:44:13
Dokładam się do wypowiedzi najlepiej omijać z daleka ten zakład. Ładu składu i porządku brak. Kierownik produkcji? a kto to wogóle jest kierownik produkcji tam do tej pory nie wiem.... Pani odpowiedzialna za produkcje nie ma o tym kompletnie żadnego pojęcia może przasadzam ale pojęcie jak pić kawę i zwalać wszystko na innych by samemu ustrzec się odpowiedzialnośći za popełnione błedy. Kierowniczki zmiany tez niczego sobie jedna całkiem rozsądna i na jej zmianie praca idzie normalnie tak jak powinna. [usunięte przez administratora]. A sam dyrektor to mógłby odpuscic sobie te stanowisko i w jakim normalnym zakladzie dyrektor ma jedno pomieszczenie z kierasem technicznym... OMIJAĆ płaca niska bardzo nawet rolnicy dostarczający towar narzekają na załoge w tym zakładzie. Nie polecam nowym pracownikom tego zakładu D'aucy - Lipno jest najgorszym zakładem z sieci D'aucy w Polsce!!!
anonim 2010-06-25 16:37:43
Moze praca nie jest zbyt ambitna i pieniadze nie sa za specjalne, ale z komentarzem dotyczacym zalogi sie nie zgodze. Widocznie "pracowniku\" to z Toba cos bylo nie tak, ze nie mogles sie z nikim dogadac. Wg mnie zaloga jest jak najbardziej ok.
anonim 2010-06-25 22:55:17
To fakt, jak sie chce plywac to rzeczywiscie lepiej nie zaczynac bo nic z tego nie wyjdzie... Pracowniku gdybys cokolwiek potrafil i chcial dac cos z siebie napewno twoja opinia tez byla by inna... Zarobki podobne do zarobkow w regionie i tyle. Jak sie chce pracowac wszedzie mozna cos osiagnac...
były pracownik 2010-06-27 20:31:29
Pracowniku to z Tobą coś jest nie tak.Miałem przyjemność pracować w d'aucy i uważam że firma i ludzie w niej pracujący są wspaniali.Moim kierownikiem była pani [usunięte przez administratora] którą uważam za wspaniałego człowieka i kierownika.
gabrycha 2010-07-06 16:21:58
Pogratulować taktu, kultury, nie wspomnę o braku jakiegokolwiek doświadczenia z tego co wywnioskowałam z tekstu osoby z nikiem "pracownik " Łatwo jest osądzać i krytykować a trudniej się wykazać.
Dobra rada na przyszłość! Przede wszystkim należy spojrzeć sobie za kołnierz. Pracowałam tam wiele lat, znam "starą" kadrę i nie mogę nic złego o tych osobach powiedzieć. Ogarnąć pracę w tym zakładzie nie jest proste a pracując z tak nie kompetentnymi osobami jak "pracownik" tym bardziej. Pozdrowienia dla "starej" załogi.
zadowolony bo BYŁY pracownik 2010-07-24 14:10:40
Tak, tak - omijać z daleka!
Atmosfera w zakładzie jest straszna. Zero współpracy i komunikacji na normalnym poziomie - krzyki, kłótnie i nic więcej. Nowy pracownik niestety nie ma co liczyć na akceptację ze strony "starej kadry" oraz na jakąkolwiek pomoc. No może z małymi wyjątkami dzięki którym dało się tam w ogóle pracować.
Także nie polecam tego miejsca chyba, że ktoś ma mocne nerwy albo mu zwisa, że ktoś się na niego non stop wydziera :)
Z resztą zła opinia o d'aucy krąży po Lipnie i okolicy :)

[usunięte przez administratora]
czachorowska 2010-10-03 21:50:27
chociaz sobie troche wypije razem z derektorem to nie znaczy ze sie znencamy nad pracownikami i mysle ze ni tak zle kierujemy ta firma
anonim 2011-09-06 01:10:13
A ja pracuje na zmianie A i jest super:))
misio 2015-02-04 16:05:26
no i komentarze pracowników się ucieły :-( szkoda bo ja też zastanawiam się o co chodzi z tym omijaniem z daleka. Nikt raczej nie chce popaść na nieuczciwego pracodawcę a teraz to coraz gorzej z tym więc dobrze że chociaż mamy takie foorum- jakieś rozeznanie w temacie mniej więcej już jest, ale napiszcie jeszcze jak jest dokładniej teraz.
Mrożonka 2016-10-06 00:47:27
Sa cztery oddzialy w Polsce.
Zostaw swoją opinię o D'aucy Frozen food - Lipno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D'aucy Frozen food