brak logo

Auto-Kredyt Market Kredytowy Renata Telega

Żywiec

Opinie o Auto-Kredyt Market Kredytowy Renata Telega

Byla Pracownica 2015-02-17 22:25:35
Mialam tak samo jak moja poprzedmowczyni ale jak widzialam co sie dzieje to od razu sie zwolnilam gratuluje pani Renacie ze jest tak slepa.
A pozatem ci ludzie nie maja szacunku do nikogo
1
niezadowolony klient 2015-02-18 11:17:29
Nie dajcie sie ludzie zwiesc reklama ktore tak gesto wisza na miescie,mialem ciezka sytuacje,potrzebowalem kasy poszedlem po kredyt.z rozmowy wynikalo ze bardziej im chodzi o moje dane osobowe niz udzielenie malej pozyczki,przy tym podejscie pana,ktory mnie obslugiwal bylo wyjatkowo nie uprzejme.po trzydziestu straconych minutach wyszedlem z kompletnie mieszanymi uczuciami bo zaczeto mi wciskac kredyt,ktorego w ogole nie potrzebowalem.poszedlem do innego banku i bez zbednych pytan i nachalnosci dostalem pieniadze.Nie polecam multiki bo naciagaja ludzi i jakas dziwna,nerwowa atmosfera tam panuje.
kocurow 2015-02-19 11:04:27
ale "piekna strona" jak dokladnie opisuja Bubulow prawde ludzie piszecie,swieta prawde my ich tu na Kocurowie tez nie lubimy.
rudy 2015-02-19 12:24:22
Potwierdzm,uciekac z daleka co zwiazane jest z MULTIKA I PECUNIA.Jak upodlicz czlowieka to oni wiedza. Wszystko jest do czasu,bezkarnosc i chamstwo tez.
zywiec 2015-02-20 01:15:57
W Zywcu wyscig o najtanszego pozyczkodawce trwa w najlepsze.Wiszace wszedzie ulotki Multiki i Pecuni kluja w oczy na kazdym slupie.No nie dzwie sie,ze az tak sie staraja bo po wywolanej burzy w internecie,az wrze na calym Zywcu z ust do ust przekazywane jest jak tam sie traktuje kobiety,pracowniow,klientow.WSTYD SIE LUDZIOM NA OCZY POKAZAC.przykro to pisac,ale gdyby na to nie zasluzyli nie mieli by teraz tego calego "bajzlu" Moze lepiej jednak spuscic z tonu i nabrac troche pokory i naprawic to co sie tak zepsulo? Zasada "ja ci pokaze gdzie jest twoje miejsce"juz nie dziala panstwo Bubula,slawetne znajomosci tez szybko znikna bo przeciez kto by sie chcial zadawac z takimi... Usowanie wpisow tez nie pomoze,bo beda nastepne,a jest jeszcze wiele mozliwosci,np.wystapienie z oficjalnym pismem do zakladu energetycznego wystapienie z oficjalnym pismem do Burmistrza,wystapienie z oficjalnym pismem do Strazy Miejskiej,poniewaz wielu zywczakom nie podobaja sie praktyki zaklejania,zasmiecania zapychania koszy ulotkami. Na pisma oficjalne odpowiedz musi byc a to pociaga za soba wiadome skutki. Sprawy bylych pracownikow nadmuchac mozna jak podrozny balon.Do niedawna bylo pare wpisow teraz jest ich duzo,lawina blota ruszyla,a plywanie w takim syfie jest fizycznie nie mozliwe... Do przemyslenia przy porannej kawie w biurze.
zywiec 2015-02-22 11:42:28
chyba w koncu Straz Miejska zaczela dzialac bo widac ze na miescie sie przezadzilo od tych swistkow na slupach.Dobrze niech robia czystki,zebysmy nie musieli wstydzic sie przed turystami i goscmi przyjezdzajacymi do naszego miasta.Na najblizszej sesji miasta trzeba zlozyc wniosek o calkowity zakaz zaklejanie reklamami slupow,drzew i przystankach autobusowych.W koncu trzeba posprzatac ten Zywiec.
Roman 2015-02-22 20:34:01
Czytam wasze opinie na temat Multiki i Pecuni w ZYwcu,no coz najgorzej jest jezeli pracodawca nie liczy sie z pracownikiem - tylko zarabianiem na nim pieniedzy.Otoz moja rada jest taka,kto czuje sie pokrzywdzony moze zglosic sprawe odpowiednim instytucjom,poniewaz nie wyplacanie pensji w terminie jest wykroczeniem przeciwko prawom pracownika.Musicie domagac sie; wydania swiadectwa pracy,wyplaty ekwiwalentu za urlop,wyplate wynagrodzenia.Majac dokumenty w zus rozliczeniczenia roczne itp. sprawa jest bezsporna.Dodatkowo-w PIP tez sa pracownicy,ktorzy takimi sprawami sie zajmuja i poradza gdzie i co nalezy zrobic.PRACODAWCY NIE SA BEZKARNI coraz czesciej zdarzaja sie sytuacje gdzie komornik konczy windykacje z majatku pracodawcy na rzecz pracownikow.Troche ta trwa,ale nie jest nie mozliwe.Jeszcze jedna porada,jezeli pracownikow jest wiecej nalezy zlozyc pozew zbiorowy,z doswiadczenia wiem ,ze takie sprawy rozpatrywane inaczej.Zycze powodzenia
adam 2015-02-23 18:10:51
Ja jestem za pozwem zbiorowym dajcie znac gdzie i kiedy sie kontaktujemy.takie chamstwo jak jak oni soba reprezentuja nalezy tepic dosc sie ludzie naplakali i nacierpieli z ich powodu teraz kolej na nich niech sie dowiedza jak to jest zyc gdy sie pracuje za marne grosze i jeszcze z tego placic kary i zeby jeszcze te grosze zaplacili bez blagania pracownika
mlody 2015-02-24 17:09:04
kumpel po fachu mi powiedzial zebym sobie poczytal ta strone ze warto,i co ja tu czytam az mi wlosy deba stanely. zeczywiscie warto.Niewiarygodne ze w koncu mowi sie glosno o NAJGORSZEJ FIRMIE KREDYTOWEJ W ZYWCU czytam te opinie i jak by sie miod na moje serce wylewal bo w koncu jakas sprawiedliwosc zaczela sie odzywac.Dzieki wszystkim za slowa prawdy.od dzis tu codziennie bede zagladal zeby sie dowiedziec jak sie potocza dalej sprawy bo ja tez jestem chetny sie przylaczyc do akcji
Krzysztof 2015-02-24 18:34:43
Dobrze ludzie ze piszecie.Powinno sie napietnowac wyzyskiwaczy pseudo pracodawcow i pseudo firmy,ktorzy wykorzystuja trudna sytuacje na rynku pracy i w perfidny sposob oszukuja ludzi,ktorzy nie znaja dokladnie prawa a chca najzwyczajnie w swiecie zarobic na zycie wstyd,wielki wstyd i hanba taka opinia sie okryc.Jakby mieszkali na zachodzie to dawno zostaliby wyeliminowani z rynku.
adas 2015-02-24 18:46:33
Szanowny Krzysztofie przypominam Ci ,ze nie mieszkamy na zachodzie ale napietnowac sie powinno.tym bardziej jak w gre wchodzi dobro ogolu.Czyli potencjalnych klientow,oraz potencjalnych pracownikow.nalezy glosno i wyraznie ostrzegac przed konsekwencjami z jakimi borykac sie moga ludzie ,ktorzy z ta firma beda miec kontakt. pozdrawiam.
jarek 2015-02-25 16:13:53
Co sie tu dzieje,wlos sie jezy na glowie.wiec to prawda co ludzie mowia.Doczekali sie p Bubulowie za swoje.Jest jeszcze sprawiedliwosc na swiecie
LIDKA 2015-02-27 18:52:33
CZytajac wpisy na tej stronie zastanawiam sie dlaczego wszyscy pokrzywdzeni nie chca walczyc z nieuczciwym pracodawcom? Opisze Wam swoj przypadek. Ja tez pracowalam czesto na czarno(takie czasy)niektorzy obiecywali mi umowe,wyzsze zarobki itd.Niestety nie dotrzymali danego slowa.Inni potrafili nie wyplacic zarobionych peniedzy i zwolnic z dnia na dzien.Trzy razy bylam w inspekcji pracy i trzy razy przyznano mi racje.Od dwoch pracodawcow uslyszalam"nie mogla pani przyjsc do mnie przeciez bysmy sie dogadali" Ale z jakiej racji skoro zostalam potraktowana jak popychadlo?,to co mialam biegac i prosic sie o swoje?.I jestem pewna ,ze dobrze zrobilam skladajac skargi a jeszcze jezeli ktos ma potwierdzenie skladek zus albo ma rozliczenie a takowe pracodawca musi wydac (nie wydanie kosztuje 30tys.zl)Inspektorzy robia kontrole w ciagu jednego miesiaca.Nieuczciwy pracodawca obciazony jest wysoka kara.Inie myslcie,ze nie warto bo (on ma znajomosci)nad kontrola sa rowniez kontrole,kiedys napisze wecej na ten temat.Nie dajcie sie okradac.Rynek pracy jest zly.Zachecam wszystkich pokrzywdzonych-walczcie.
zuza 2015-03-03 08:07:13
A to dobry wpis byl.Ciekawy,tez duzo slyszalam na ten temat:)
1
zywiec 2015-03-06 09:45:17
(usunięte przez administratora) sa znani na calym Zywcu i to nie z tej dobrej strony.Opinie na temat firmy sa jednoznaczne a wszyscy ktorzy mieli jakis kontakt sluzbowy z nimi wypowiadaja sie bardzo niekorzystnie.Podle i chamskie traktowanie pracownikow slynne jest na calym miescie i nie znajdziecie ani jednego czlowieka,ktory tam pracowal zeby powiedzial dobre slowo o nich.Ale prawda jest taka,ze oni nie maja szacunku nawet sami do siebie.MSCIWOSC I CHCIWOSC to jak dwa imiona.
ADA 2015-03-06 12:51:07
Ale tu ciekawie na tej stronie wpisy-sama prawda,opinie dobitnie odzwierciedlajace sytuacje od zawsze panujaca w Multice,nawet juz w biurach mozna uslyszec komentarze dotyczace tej firmy.Tylko wspolczuc wlascicielce.
Tadek 2015-03-08 17:58:15
mam pytanie do Lola; gdzie szukac tej listy zywieckich pracodawcow?
jarek 2015-03-13 17:39:40
POGRATULOWAC FIRMIE OPINII.
zywiec 2015-04-24 19:26:33
Prawdziwe opinie,szczera prawda tu napisana.Ale czy to cos zmieni w tej firmie? Obawiam sie ze nie,poniewaz wlasciciele przesiaknieci sa zlem i nie dotrze tak naprawde nigdy do nich,ze kazdy problem rozwiazuje sie rozmowa.No coz do tego jednak trzeba byc czlowiekiem i miec charyzme,szacunek dla siebie i ludzi.CHAMSTWO JEST OZNAKA BEZRADNOSCI!
Pracownik 2015-05-02 00:28:41
Witam.Przez kilka lat pracowałem w Markecie Kredytowym Multika z siedzibą
przy ul. dworcowej 2 na stanowisku ulotkarza. Firma należy do państwa
Renaty Telegi i Macieja Bubuli. Po tych kilku latach odszedłem gdyż nie
podobało mi się iż musiałem umieszczać plakaty tej firmy na słupach a
następnie w przypadku ukarania mandatem przez Straż Miejską płacić nałożone
kary ze środków własnych. Gdy zacząłem pracować na dotychczasowym
stanowisku dla innej firmy,która oferowała dużo lepsze wynagrodzenie, w
akcie zemsty szeregiem różnego rodzaju intryg,moi wcześniejsi pracodawcy
usiłowali doprowadzić do tego aby obecny pracodawca mnie zwolnił. Gdy im
się to nie udało, zgłosili na policję uwłaczający mi zarzut, że niby
zniszczyłem im samochód, że osobom trzecim wypowiadam szantaże i groźby
karalne pod ich adresem i że spacerując po mieście z ulotkami ich śledzę.
Wzięli dwie osoby też ulotkarzy aby byli ich świadkami i zeznawali na moją
niekorzyść. Po jakimś czasie jedna z tych osób przerwała zmowę milczenia i
odwołała swoje wcześniejsze zeznania i złożyła nowe, w których stwierdziła
iż wcześniejsze zeznania musiała złożyć pod groźbą utraty pracy. W efekcie
straciła ją a w mojej sprawie cisza. Osoba która odwołała zeznania w mojej sprawie szybko pożałowała swojej decyzji. Zrobiono z niej w Żywcu pośmiewisko
falą pomówień i nieprawdziwych plotek. Niestety my dwoje nie jesteśmy
jedynymi poszkodowanymi przez tą firmę. Dwie inne osoby, małżeństwo które
również pracowało przy roznoszeniu ulotek tej firmy zostało przyjętych na
bardzo dziwnych warunkach tzn. pracowały dwie osoby a płacone miała tylko
jedna. Długo nie popracowali. Odeszli na znak protestu zakładając
jednocześnie sprawę w sądzie pracy. Poinformowali też Państwową Inspekcję
Pracy o trwającym od lat procederze zatrudniania ulotkarzy przez
właścicieli multiki na czarno. Przegrali sprawę na skutek rozlicznych
znajomości Państwa z multiki z różnego rodzaju osobami które podpowiedziały
im jak z tej sprawy wyjść obronną ręką. Skarga do PIP też niewiele dała
gdyż inspekcja pracy nie stwierdziła nieprawidłowości w firmie. W ramach
zemsty poszkodowane małżeństwo omal nie utraciło praw rodzicielskich nad
swoją córką, ponieważ byli pracodawcy usiłowali dowieść iż pracując
niedostatecznie opiekują się dzieckiem. Nie wiem ile innych osób zostało
poszkodowanych przez tą firmę. Zemsta na mnie ze strony tej firmy
spowodowała u mnie załamanie nerwowe które dwa razy prawie zakończyło się
próbą samobójczą. Gdyby nie pomoc bliskich mi osób nie wiem czy jeszcze
żyłbym po tych wszystkich przeżyciach. Reasumując przestrzegam zarówno
klientów którzy mają zamiar skorzystać z usług tej firmy, jak i osoby które
mają zamiar podjąć tam pracę. To nie są dobrzy ludzie. Korzystając z usług
multiki lub podejmując pracę u nich wszystko zmierza do tego iż w
przyszłości osób poszkodowanych przez tą firmę może być więcej. Dlatego już
teraz przestrzegam aby uważać na Multikę. Tylko tyle mogę zrobić aby
uprzedzić inne osoby. Proszę też aby tą wiedzą dzielić się ze swoimi
znajomymi i niech oni również przekazują ją dalej. Im więcej osób będzie
wiedzieć o tej historii tym szybciej firma Multika albo zmieni swoje
postępowanie o co gorąco apeluję albo będzie musiała zakończyć swoją
działalność.
Obserwator 2015-05-02 00:37:11
Coś ostatnio ubyło wpisów. Widać po raz kolejny właściciele firmy postarali się aby usunąć wpisy, które były dla nich najbardziej niewygodne. Cóż to da? skoro za kilka dni będą następne.
spokojna 2015-05-05 16:40:14
Rzeczywiscie przezadzilo sie tu bardzo! i panstwo Bubula pewnie mysla ,ze wraz z usunieciem wpisow problem zniknie.NIE ZNIKNIE.Opinia zostanie na dlugo w Zywcu a sprawy nie zalatwione ciagnac sie beda az znajdzie sie na nie sposob.Ludzie sa cierpliwi,poczekaja.To co stracila firma praktycznie nie do odzyskania.Na zaufanie ludzi trzeba bardzo dlugo i solidnie pracowac. Na WLASNE zyczenie maja takie bloto i niech do nikogo pretensji nie maja,bo to naprawde niczyja wina.
ddd 2015-05-05 17:42:54
Trzeba zmienic postepowanie a nie likwidowac wpisy.Ale tylko ludzie inteligetni tak podejda do sprawy.
don 2015-05-10 18:39:14
Trzeba spojrzec prawdzie w oczy,albo chociaz w jedno oko,porazka zyciowa nie maja juz wyjscia z twarza i honorem.A wystarczyla tylko ODROBINA KLASY.Zabraklo? nie-oni nigdy jej nie mieli.
1
smieszne 2015-05-13 11:38:18
Zle sie dzieje w firmie,chyba wlasciciele pojechali w podroz do Czestochowy pomodlic sie o ratunek.Niestety powrot bedzie z niespodziankami
xxx 2015-05-15 00:43:32
PROSZE,DZIEKUJE,PRZEPRASZAM -to trzy podstwowe slowa ,ktore kazdy inteligetny czlowiek uzywa na co dzien w swoim zyciu.
Obserwator 2015-05-15 17:22:16
Szkoda że "Ci państwo" nie potrafią się nimi biegle posługiwać.
KOLA 2015-05-21 17:02:15
ZACHOWANIE JAK NA RUMUNSKIEJ WSI.
1
seba 2015-05-23 12:31:57
dajcie spokoj moze wystarczy juz tych wpisow
olik 2015-05-23 12:38:27
jak ktos niebyl nigdy w rumuni to niech sie nie wypowiada bo tam jest wieksza kultura jak w polskich miastach
seba 2015-05-23 15:45:25
Owszem wpisy sie skoncza jak przyjdzie na to czas.Jak sie rozwiaza sprawy nie dokonczone i nikt nie bedzie juz przez nich cierpial.
kola 2015-05-23 19:06:36
Nie da sie spac w nocy spokojnie gdy sie tyle w zyciu ludzi skrzywdzilo,trzeba sobie zadac odrobine trudu i zapytac czy warto bylo? Dobrze wiemy ,ze Bubula sie do porazki nie przyzna co nie zmienia faktu,ze porazka jest.Dawno zostalo napisane na tych stronach,ze wszystko zalezalo od tego co zrobia!Ale woleli nie zrobic nic.Trudno.
mira 2015-05-27 12:04:01
O wlascicielach Pecuni i Multiki opinie sa bardzo zle na calym Zywcu i nie tylko. Bubulowie swoja arogancja i cynizmem starannie sobie na to zapracowali,kazdy kto blizej poznal tych ludzi ma wyrobione zdanie.Dla nich nie liczy sie czlowiek,dla nich liczy sie pieniadz. Ale kazdy madry czlowiek wie,ze pieniadze to nie wszystko,sa w zyciu wartosci wazniejsze takie jak rodzina,zaufanie,przyjazn czy sympatia i usmiech drugiego czlowieka.Mozesz pieniedzy miec duzo za to szacunku od ludzi zadnego.
sonia 2015-05-28 12:47:54
Nie wiarygodne,ze niby ludzie na poziomie a pozbawieni wszelkich skrupolow godnosci i moralnosci.Jaki przyklad daja swoim dzieciom? ze wazne sa tylko pieniadze? ze nie trzeba szanowac ludzi? ze w zyciu nie ma zadnych zasad? ze nie warto byc uczciwym i pozadnym czlowiekiem? Smutne to i przykre. Ale jakie postepowanie takie klopoty! Tylko tak zawzieci ludzie jak Bubule nic nie zrozumieja a nawet jesli-to nic z tym nie zrobia,zeby nie przyznac sie do porazki.
nowa 2015-06-01 19:07:44
Czy wy myslicie ze takie slowa wywolaja chocby dreszczyk u Bubulow? nie, to sa ludzie grubo skurni.Zeby dojsc do takiego bogactwa trzeba byc (no chyba kazdy sie domysla jakim)nie ma lekko trzeba sie dobrze nakombinowac zeby miec tyle aut domy ,restauracje,wakacje i duzo innych przyjemnych rzeczy! To wszystko kosztuje a oni na to wszystko maja!!!!
SONI 2015-06-10 22:12:33
BUBULOWIE TO LUDZIE KTORZY NIE SZANUJAI LEKCEWARZA PRACOWNIKA . ZATRUDNILEM SIE U NICH PRZEPRACOWALEM JEDEN TYDZIEN ZA KILOMETRY KTORE PRZESZEDLEM DOSTALEM TAK SMIESZNE PIENIADZE ZE JAK TO ODEBRALEL TO SIE ROZESMIALEM POZNIEJ ZAPYTALEM P MACKA CZY TO UKRYTA KAMERA? LUDZE OSTRZEGAM
mix 2015-06-25 20:26:13
pogratulowac p. Bubulowej meza ktory nie potrafi uszanowac ludzi,ktorzy normalnie pracuja.pogarda jaka sie wykazal przechodzi normy ludzkiej przyzwoitosci.Tak to jest jak sie ma duzo pieniedzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nastepnym razem za takie zachowanie dostanie w twarz.CHAMSTWO
PACH 2015-06-25 21:09:15
CALKOWITY BRAK KLASY,KULTURY I POSZANOWANIA.KULTURA JEST WRODZONA ALBO NABYTA.NAJGORSZE JEST JAK SIE NIE MA ANI JEDNEGO ANI DRUGIEGOPACH
kret 2015-07-10 12:19:18
mialem to nieszczescie pracowac u Bubuli i przyznaje racje poprzednim wpisom ,nalezy mu sie !!!!
sonia 2015-07-28 19:44:24
Duzo by mozna powiedziec na temat tych ludzi,ale na pewno nie znalazlo by sie ani jedno dobre slowo.Wspolczuc tylko pozimu zachowania, brak kultury i godnosci osobistej odbija sie po calym Zywcu.Praca u nich to wyzysk za marne grosiki o ktore trzeba sie jeszcze prosic i upominac.Odradzamy prace w w restauracji'na widelcu oraz biurze kredytowym Multika bo to ci sami wlasciciele.Opinie o nich da sie slyszec nawet na stacji paliw tankujac samochod,a to juz naprawde upadek!Zalosne tylko ,ze tacy ludzie wstydu nie maja,zreszta sumienia tez nie.
ZULUGULA 2015-07-29 20:12:01
Do programu rzetelna i solidna firma nie maja szans startowac! Ostrzegam przed podjeciem pracy chocby sezonowej w firmie Multika.SZefowie bardzo nie przyjemni wrecz wulgarni,bez kija nie podchodz! Szkoda waszego czasu,nerwow,zdrowia i waszych rodzin.To sa ludzie pozbawieni honoru,klasy i godnego,kulturalnego zachowania.Wyrazane tu opinie to jedynie kropla w morzu.Sam fakt ile razy byli podawani do sadu pracy swiadczy sam za siebie,klopoty z innymi instytucjami tez ich nie ominely a to jeszcze nie koniec bajki jeszcze bedzie moral!
ola 2015-08-26 23:52:02
Ikona stanowczo odradzam z wlasnego doswiadczena ,a jezeli masz jeszcze rodzine to nie poswiecaj jej,ci ludzie juz maja tyle spraw po sadach po skarbowce .ze wiedza tylko ci ktorzy u nich pracowali. pozdrawiam
pati 2015-10-19 18:53:46
Ta firma to "FIRMA KOGUCIK" nabierajaca klientow UWAGA!
bobo 2015-10-21 18:52:13
kazdy bedzie odpowiadal za krzywdy ich to tez nie ominie a kazde potkniecie w zyciu bedzie im przypominalo o krzywdzie zrobionej drugiemu czlowiekowi .TAK PANSTO BUBULA!
ela zywczanka 2015-12-18 12:10:15
Firma BuBula to oszuści kredytowi. Podrabiają i fałszują zaświadczenia o dochodach oszukują w umowach kredytowych, biorą duże pieniądze od klientów za kredyt. Arogancja, bezczelność i PROSTACTWO to cechy tych złodzieji. Mam znajomą która jest regionalnym dyrektorem placówek finansowych i sama mówiła że BUBULOWIE to porażka i zrywają współpracę za fałszerstwa.
Ola 2015-12-28 16:04:13
Ludzie macie świetą racje wszystko na tym forum jest prawdą to chamy,prostaki,którzy słowa dziękuje i przepraszam wogóle nie używają.Tylko nikt nie wspomniał o p.Macieju Bubuli jaki to śliski typ który każdej młodej pracownicy proponuje seks za lepszą pensje pewnie dlatego teraz pracuja tam same emerytki .Współczuje jego ślepej małożące no ale cóz obaj siebie warci.
ewa 2015-12-28 16:10:45
Znam ten ból ale ja jak widziałam czego szef M.Bubula oczekuje zwolniłam sie
lola 2016-02-14 21:44:50
Bubulowie sa juz skonczeni,ale smrod na Zywcu po nich zostal!!!! Klopotow im nie brakuje co dziwne nie jest po tym co sami sobie zafundowali.To prawda,ze nie jedna firma zerwala z nimi wspolprace i trzeba bylo zamknac lokal na Kosciuszki,ale to jeszcze nie koniec.Czarna maja przed soba przyszlosc.
IDA 2016-02-22 10:54:08
Lepiej nie korzystajcie z firmy Bubulow pisze ku przestrodze.Oni potrafia zamienic zycie w koszmar.A laurki za restauracje ktora prowadza wystawiaja sobie sami,wiem to na pewno.
Robson 2016-05-12 20:55:10
Auto-Kredyt Market Kredytowy Renata Telega zatrudnia ostatnio bardzo śmiało i naprawdę jest sporo możliwości zarobienia tutaj w firmie, polecam całym sercem
Zostaw swoją opinię o Auto-Kredyt Market Kredytowy Renata Telega - Żywiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Kredyt Market Kredytowy Renata Telega