Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MNI Telecom

Pracowałeś w firmie MNI Telecom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-10 11:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie wypłacalna ludzie czekają po 3 miesiące na pensje!.Zdecydowanie omijać szerokim łukiem chyba, że chcecie pracować charytatywnie.
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-12-13 14:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam informacje ze firma ogłosiła upadłość
zdjecie uzytkownika
ifno - 2014-12-15 12:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra to skad macie takie info jak tutaj : > jesli sie potwierdzi to co napisa setri to coz... pozostaje szukac pracy i rozgaldac sie za miesjce gdzie zarobki beda wysokie i wszystko bedzie okej. dobrze ze jest taki gowork to chociaz bedzie mozna sobie poczytac cos na ten temat tutaj. co teraz bedzie z mni telecomem?
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-12-17 18:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ifno - 2014-12-15 12:54:57]:
W tej firmie to ktoś pracuje ? dzwoniłem przez cały listopad w celu zgłoszenia awarii internetu to nikt nie odbierał aż w końcu mój prawnik rozwiązał umowę z winy MNI Telecom.
zdjecie uzytkownika
RaztiZ - 2014-12-30 01:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy nie otrzymują pensji. Internetu nie ma co tydzień i lipa , do tego za te dni awarii musze placic. Ciekawe czy uda mi sie rozwiazac umowe. Z Hyperionem nie bylo ani jednego problemu. Zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska co oni odpie*dalaja.
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2014-12-30 09:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie miałem neta osiem dni przed świętami, teraz od wczoraj, czyli 29 grudnia znów nie mam, nie można się dodzwonić i niczego dowiedzieć, jak dla mnie furtka do rozwiązania umowy jest ewidentna, lekceważenie klienta, całkowity brak kontaktu z ich winy i niewywiązywanie się z podstawowego zadania jakim jest stały dostep do internetu :) Dziękuje takiej firmie i omijajcie ją z daleka :)
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-12-31 11:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od wczoraj, czyli 30 grudnia nie mam internetu, nie można się dodzwonić i niczego dowiedzieć, całkowity brak kontaktu. Byłem dzisiaj w ich biurze - zabite ena 7em spustów.
Jak tylko otworza drzwi przenoszę się do innego operatotra, bo to jakaś porażka to MNI.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-01-21 13:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytania czy ta firma w ogóle jeszcze istnieje. Od 2 lat nie są w stanie oddać mi pieniędzy które są mi winni. Nadpłacona faktura. Może powinnam zgłosić sprawę do organów ścigania?
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-01-29 10:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [To tu - 2014-02-28 09:48:13]:
Totalna porażka. Jak chcesz nabawić się nerwicy to podpisz z nimi umowę.
zdjecie uzytkownika
mnitelecomtooszusci - 2015-03-04 14:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [To tu - 2014-02-28 09:48:13]:
Nie podpisujcie umowy z firmą mnitelecom, bo to oszuści! Mają tylko infolinię , na którą trudno się dodzwonic i nic poza tym. Moj internet nie działa od miesiaca. Pomimo zgłoszeń telefonicznych i mailowych do tej pory awarii nie usunieto.
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-05 08:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ta firma jest na skraju zamknięcia i upadłości.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-03-17 15:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U mnie internet nie działa od 2 tygodni. Zgłoszenia do BOK nic nie dają. Koszmar!!
zdjecie uzytkownika
jamci - 2015-03-19 21:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja w Bielsku-Białej mam od trzech tygodni wieczorami i w weekendy transfer około 0,3 Mb/s a wykupiony ma być 4 Mb/s. Nawet poza godzinami szczytu transfer daleko odbiega od wykupionego! Jeżeli macie z nimi problemy to piszcie reklamację. Po zgłoszeniu nieskutecznej reklamacji piszcie do UKE pod tym linkiem: http://www.uke.gov.pl/kontakt/# Bezkosztowo zajmą się waszą sprawą a jak będzie więcej skarg to MNI będzie miało kontrolę.
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2015-03-22 15:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jamci - 2015-03-19 21:18:16]:
Mam to samo. Już około miesiąc albo internetu nie ma, albo jest w granicach 0.2 Mb/s do max 1.25 Mb/s. Umowę tak jak Ty mam podpisaną na 4Mb/s. Do tego dogadanie się z ludźmi którzy pracują w regionalnym oddziale albo na centrali graniczy z cudem. Od trzech tygodni słyszę, że "technicy się tym zajmą".
zdjecie uzytkownika
RP - 2015-03-26 12:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne bo ja mam tego operatora od 10 lat i inni nie podjęli się założenia telefonu drogą radiową Wszystko działa jak należy Rachunki płacę na czas i jest ok
Może koledzy rachunków nie płacą albo odsetek. Za darmo nie będą świadczyć usług. Za darmo to boli gardło
zdjecie uzytkownika
śmiech - 2015-04-16 15:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RP - 2015-03-26 12:21:38]:
Ha ha. Głupszej wypowiedzi dawno nie słyszałem. A może panie RP odpowiada pan za wizerunek rzeczonej firmy w internecie? To by nawet pasowało. Jaka jakość świadczonych usług przez MNI taki pracownik od propagandy. Życzę dużo zdrowia :)
zdjecie uzytkownika
Sylan - 2015-07-16 18:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może rzeczywiście są i tacy ludzie, którzy nie mają zdecydowanie żadnych problemów ze swoją siecią. Nie można tego wykluczyć, bo przecież każdy ma inne warunki kontraktu (Tak przynajmniej mam ja). Poza tym być może jest to też kwestia pracowników, którzy może do końca nie są w stanie ogarnąć tematu..
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-07-23 19:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jamci - 2015-03-19 21:18:16]:
Kolego...to ja miałem to samo. Identyczna sytuacja była we wrześniu. Nie szło zdjęcia przesłać, o mailu zapomnij, a o szybkich aktualizacjach to już w ogóle. Fakt, dali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to dość porządnie.
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-08-15 20:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma slaba nawet niemaja telefonów do serwisów
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 17:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-17 17:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam internetu od zeszłego tygodnia, ciężko jest się dodzwonić do firmy,serwisanci nie pracują w sobotę i niedzielę, ponadto wszelkie próby zgłaszania awarii nic nie dają, a Pani z siedziby firmy Radomskiej mówi zupełnie co innego niż Pani która siedzi za biurkiem. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-08-19 12:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmiech - 2015-04-16 15:51:30]:
Miałem od nich internet jakieś 6 lat. Tydzień temu nie przedłużyłem umowy. Powód - byłem bez internetu 21 dni. Kilka zgłoszeń awarii i nic żadnego kontaktu z serwisu. To nie pierwsza taka sytuacja tylko wcześniej przerwa była trzy dni, później tydzień. Wszystko zawsze opłacone w terminie. Co ciekawe rachunki są również za okres w którym internetu nie było. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
lika - 2015-08-25 15:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to jest z praca MNI telecom? nie widze niestety aktualnie zadnych ofert a zalezy mi zeby sie dostac jako doradca ds klienta. mozecie mi zatem powiedziec co oferuja w takie pracy, jka umowa. mam nadzieje ze cos kolo 2000 zl na reke zarobie? prosze o informacje gdyz bardzo mi zalezy na jak najszybszej informacji.
zdjecie uzytkownika
lika - 2015-08-25 15:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to jest z praca MNI telecom? nie widze niestety aktualnie zadnych ofert a zalezy mi zeby sie dostac jako doradca ds klienta. mozecie mi zatem powiedziec co oferuja w takie pracy, jka umowa. mam nadzieje ze cos kolo 2000 zl na reke zarobie? prosze o informacje gdyz bardzo mi zalezy na jak najszybszej informacji.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 11:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
PREZES - 2015-08-27 11:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam umowę na świadczenie usług od ponad 2 lat,opłacam aboanament, wyjątkowo nie raz może być awaria na wskutek wyładowań atm lub inne ale serwis działa prężnie nigdy nie czekałem 24g od zgłoszenia.Ale są przeciążenia w godz. wieczornych.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaa - 2015-09-04 03:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ciagu 1.5 roku trwania umowy mialam lacznie ponad 70! dni bez dostepu do internetu. Najczesciej w dni wolne, poza tym trafialy sie przerwy po 5, 8 dni a najdluzsza 26dni.
Przerwy w dostepie do internetu w weekend to byla norma, bo w weekendy serwis ...... nie pracuje (oficjalnie sami to przyznawali).
Na dodatek dodzwonic sie na infolinie, albo do lokalnego biura bylo prawie niemozliwe. "Wszyscy konsultanci sa zajeci, prosze czekac ...." - i tak po kilka, kilkanascie minut za kazdym razem.
Kiedys policzylem - przez 1.5 roku dzwonilem z interwencja ponad ...350 razy.

Moja rada dla chcacych podpisac umowe z MNI Telecom:
TRZYMAJCIE SIE OD NICH Z DALEKA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MNI Telecom

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MNI Telecom?
Zadaj pytanie
alert