Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MNI Telecom

Pracowałeś w firmie MNI Telecom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
To tu - 2014-02-28 09:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robaczek - 2013-09-30 21:04:42]:
Na pewno nie. Firma od dawna nie inwestuje w nowe rozwiązania. Serwis - to tragedia. Inne firmy oferują dużo lepsze parametry za mniejsze pieniądze.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-05-30 02:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie piszmy o usługach MNI Telecom, bo to serwis pracy, może lepiej obgadac pracodawce, zadowoleni jestescie z atmosfery w pracy?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-28 21:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma nie płaci poborów w terminie już około 2 lat, poślizgi są nawet 2 miesięczne w wypłacaniu wynagrodzeń. Maile do zarządu trafiały w próżnie więc postanowiłem wypowiedzieć umowę z art. 55 w trybie natychmiastowym. Była ty chyba najlepsza decyzja w moim życiu bo dla tej firmy czas się zatrzymał jakieś 5 lat temu i nic nie inwestuje w infrastrukturę. Abonenci odchodzą masowo i tylko żal mi tych ludzi, którzy jeszcze tam pracują bo nie ma widoku na zmiany a po jakimś czasie i pracę stracą jak nadal będą klienci odchodzić. Szkoda bo to wspaniali ludzie, dzięki którym to się jeszcze kupy trzyma a zarząd tego nie docenia bo dla nich liczy się tylko target...
zdjecie uzytkownika
Niłu - 2014-10-20 23:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie jak to jest możliwe, że nadal działają normalnie na rynku. W zasadzie są oni operatorem marki Mobilking, a jak wszyscy dobrze wiedzą raczej nie jest to sieć, która cieszy się nie wiadomo jakim uznaniem i klientelą. Ciekaw jestem w jaki sposób chcą oni powrócić do łask, chyba że nie mają planów na przyszłość... w takim razie interes może szybko upaść.
zdjecie uzytkownika
przyjemniaczek - 2014-11-14 15:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Niłu...jak fukcjonują??? jadą na kłamstwach, podając się za odłam TP S.A. zawierają złodziejskie umowy. Przykład - z moim ojcem zawarli umowę, choć to ja jestem włascicielem i mieszkania i numeru telefonu. Przez dwa lata płacił gigantyczne rachunki. Kiedy umowa się kończyła to kilka miesięcy trwały próby jej wypowiedzenia. Z nikim tam nie ma kontaktu, nie mają infolinii, podane na stronie numery to fikcja. Cała korespondencja opiera się na zwykłych listach lub meilach, przy czym na odpowiedź długo trzeba czekać. Kiedy już przyparci do muru musieli umowę rozwiązać na zwolnienie numeru czekaliśmy ponad tydzień. Najważniejsze, że się udało i obeszło się bez doniesień do prokuratury.
Przestrzegam wszystkich...to nie jest firma telekomunikacyjna tylko OSZUŚCI I NACIĄGACZE!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-11-17 16:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjemniaczek gdzie udales sie zeby rozwiazac umowe? mam ten sam problem- internet, telefony fikcja, strona tez masakra!!!
podaj maila lub napisz do mnie na maila bluestorm1@interia.pl
bede bardzo wdzieczny pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-11-17 20:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ktoś wie jak u tego pseudo operatora można zgłosić awarie neta oraz jak rozwiązać z nimi umowę która trwa jeszcze 2 miesiące ?.
Dodzwonić się u nich na infolinie to dzwonic jak do prezydenta wszystkie linie zajęte jakby ktoś wiedział jak mi pomóc to proszę napisać na maila rambo190@interia.eu
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-22 23:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyślij pismo ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru. I przestań płacić rachunki (o ile awaria nie została usunię†a. Wartość faktury musi być pomniejszona proporcjonalnie do ilości dni, w których usługa nie dzialała. I na drugi raz zastanów się, czy taniej znaczy lepiej :) A co do pracy. Nie płacą pracownikom od wielu miesięcy. Dziwisz się, że nie możesz zglosić awarii przez teleefon, jak pracuje tylko 1 osoba, która odbiera telefony.
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-11-23 09:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-11-22 23:57:57]:
Zgłaszałem awarie również adresem e-mail (2tygodnie temu) nawet mi odpisali ze przyjeli zgłoszenie ale internetu jak nie było i tak nie ma
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-10 11:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie wypłacalna ludzie czekają po 3 miesiące na pensje!.Zdecydowanie omijać szerokim łukiem chyba, że chcecie pracować charytatywnie.
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-12-13 14:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam informacje ze firma ogłosiła upadłość
zdjecie uzytkownika
ifno - 2014-12-15 12:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra to skad macie takie info jak tutaj : > jesli sie potwierdzi to co napisa setri to coz... pozostaje szukac pracy i rozgaldac sie za miesjce gdzie zarobki beda wysokie i wszystko bedzie okej. dobrze ze jest taki gowork to chociaz bedzie mozna sobie poczytac cos na ten temat tutaj. co teraz bedzie z mni telecomem?
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-12-17 18:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ifno - 2014-12-15 12:54:57]:
W tej firmie to ktoś pracuje ? dzwoniłem przez cały listopad w celu zgłoszenia awarii internetu to nikt nie odbierał aż w końcu mój prawnik rozwiązał umowę z winy MNI Telecom.
zdjecie uzytkownika
RaztiZ - 2014-12-30 01:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy nie otrzymują pensji. Internetu nie ma co tydzień i lipa , do tego za te dni awarii musze placic. Ciekawe czy uda mi sie rozwiazac umowe. Z Hyperionem nie bylo ani jednego problemu. Zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska co oni odpie*dalaja.
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2014-12-30 09:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie miałem neta osiem dni przed świętami, teraz od wczoraj, czyli 29 grudnia znów nie mam, nie można się dodzwonić i niczego dowiedzieć, jak dla mnie furtka do rozwiązania umowy jest ewidentna, lekceważenie klienta, całkowity brak kontaktu z ich winy i niewywiązywanie się z podstawowego zadania jakim jest stały dostep do internetu :) Dziękuje takiej firmie i omijajcie ją z daleka :)
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-12-31 11:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od wczoraj, czyli 30 grudnia nie mam internetu, nie można się dodzwonić i niczego dowiedzieć, całkowity brak kontaktu. Byłem dzisiaj w ich biurze - zabite ena 7em spustów.
Jak tylko otworza drzwi przenoszę się do innego operatotra, bo to jakaś porażka to MNI.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-01-21 13:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytania czy ta firma w ogóle jeszcze istnieje. Od 2 lat nie są w stanie oddać mi pieniędzy które są mi winni. Nadpłacona faktura. Może powinnam zgłosić sprawę do organów ścigania?
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-01-29 10:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [To tu - 2014-02-28 09:48:13]:
Totalna porażka. Jak chcesz nabawić się nerwicy to podpisz z nimi umowę.
zdjecie uzytkownika
mnitelecomtooszusci - 2015-03-04 14:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [To tu - 2014-02-28 09:48:13]:
Nie podpisujcie umowy z firmą mnitelecom, bo to oszuści! Mają tylko infolinię , na którą trudno się dodzwonic i nic poza tym. Moj internet nie działa od miesiaca. Pomimo zgłoszeń telefonicznych i mailowych do tej pory awarii nie usunieto.
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-05 08:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ta firma jest na skraju zamknięcia i upadłości.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-03-17 15:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U mnie internet nie działa od 2 tygodni. Zgłoszenia do BOK nic nie dają. Koszmar!!
zdjecie uzytkownika
jamci - 2015-03-19 21:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja w Bielsku-Białej mam od trzech tygodni wieczorami i w weekendy transfer około 0,3 Mb/s a wykupiony ma być 4 Mb/s. Nawet poza godzinami szczytu transfer daleko odbiega od wykupionego! Jeżeli macie z nimi problemy to piszcie reklamację. Po zgłoszeniu nieskutecznej reklamacji piszcie do UKE pod tym linkiem: http://www.uke.gov.pl/kontakt/# Bezkosztowo zajmą się waszą sprawą a jak będzie więcej skarg to MNI będzie miało kontrolę.
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2015-03-22 15:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jamci - 2015-03-19 21:18:16]:
Mam to samo. Już około miesiąc albo internetu nie ma, albo jest w granicach 0.2 Mb/s do max 1.25 Mb/s. Umowę tak jak Ty mam podpisaną na 4Mb/s. Do tego dogadanie się z ludźmi którzy pracują w regionalnym oddziale albo na centrali graniczy z cudem. Od trzech tygodni słyszę, że "technicy się tym zajmą".
zdjecie uzytkownika
RP - 2015-03-26 12:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne bo ja mam tego operatora od 10 lat i inni nie podjęli się założenia telefonu drogą radiową Wszystko działa jak należy Rachunki płacę na czas i jest ok
Może koledzy rachunków nie płacą albo odsetek. Za darmo nie będą świadczyć usług. Za darmo to boli gardło
zdjecie uzytkownika
śmiech - 2015-04-16 15:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RP - 2015-03-26 12:21:38]:
Ha ha. Głupszej wypowiedzi dawno nie słyszałem. A może panie RP odpowiada pan za wizerunek rzeczonej firmy w internecie? To by nawet pasowało. Jaka jakość świadczonych usług przez MNI taki pracownik od propagandy. Życzę dużo zdrowia :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MNI Telecom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MNI Telecom?
Zadaj pytanie