Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MNI Telecom

Pracowałeś w firmie MNI Telecom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yvette - 2011-11-17 07:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,tak mni telecom...to jedna banda (usunięte przez moderatora) ,wiem coś na ten temat...bo padłam ich ofiarą.To chyba jakaś paranoja,zgłosiłam na policję ich wszystkie bezprawne poczynania,...czekam niecierpliwie na finał..!!!!
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - Częstochowa - 2011-11-24 02:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja pracuję w MNI od 4 lat i jestem zadowolony z pracy. Nie wiem jak w innych regionach ale kierownicy na Śląsku są okej. Wypłaty mam terminowe a jeżeli chodzi o pomoc i zaplecze biurowe to mam wszystko zapewnione. Dojazdy nie są zwracane do klientów ale po co skoro pracuje w danym okresie czasu na wyznaczonym małym obszarze. Szczerze polecam pracę dla MNI ale tylko ludziom którzy wiedzą czego chcą i wiedzą że sprzedaż to trudna branża ale dobrze płatna. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
JA - 2011-12-17 23:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro się panu tak miło pracuje to prosze podać swój telefon - pewnie wielu "Zadowolonych" klientów zadzwoni z podziekowaniami.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2012-02-20 16:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
system wynagrodzeń jest tragiczny a człowieka traktuje się jak śmiecia, pracowałam dwa miesiące i stanowczo to było za długo
zdjecie uzytkownika
malutki - 2012-12-11 15:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało z ta firmą? Słyszałem, że ta firma niedługo się rozleci. Już przestali płacić pracownikom za wykonaną pracę. Nie mają też serwisu, ponieważ zlikwidowali spółkę Telprojekt, która wykonywała im serwis. Nie wiem jak inni abonenci tej firmy, ale ja już pomału zaczynam szukać nowego operatora.
zdjecie uzytkownika
Przestroga - 2013-01-07 11:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko się posypało, nie wypłacają wynagrodzeń, całkowity chaos! Przestrzegam wszystkich, którzy zastanawiają się nad nawiązaniem współpracy z MNI Telecom, że to co do tej pory chwiało się na nogach teraz leży już za przeproszeniem na pysku! Omijać szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
Nicka nie mam swojego - 2013-03-22 12:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jest! Praca w MNI Telecom to porażka na całej linii. Oni mają w (usunięte przez moderatora) pracownika i jego zaangazowanie. Sami kierownicy powtarzają "jesteśmy tylko słupkami". Motywacji w firmie nie ma żadnej. o wypłaty to już się nawet nie ma co dopytywać. Praca w MNI To wielka lekcja życia dla kogoś, kto sądzi że zostanie tam doceniony.
MNI nie ma szacunku do ludzi, liczą się zyski.
zdjecie uzytkownika
mercer - 2013-03-29 17:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wczoraj zacząłem okres próbny, ale kiedy widzę taką masę niezadowolonych ludzi sam się zastanawiam, powiedzcie tak szczerze czy opłaca się pracować dla tej firmy ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-04-15 12:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie opłaca się, ta firma to dno
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-04-25 21:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję od 1.02 ale mam umowę o pracę a nie śmieciówkę,póki co na okres próbny ale umowa została przedłużona,mam podstawe 2100 bruta + ryczałt 500 na paliwo + bardzo dobra prowizja,wynagrodzenie otrzymuję na czas,za marzec dostałem 3 ziczko do reki,taka wypłate widziałem ostatnio 5 lat temu jak pracowałem w Dialogu.Firma ma co prawda małe przejsciowe kłopoty bo sadzi sie z tepsa ale dla nich pracownik jest najwazniejszy a prezes wie co robi tak wiec to co piszecie,że nie płaca jest zupełna paranoja i przecze tym twierdzeniom!
zdjecie uzytkownika
Beens - 2013-09-26 10:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM MNI TELECOM TO amatorska firma, ponieważ:
1) Nie można się dodzwonić na infolinie a część numerów na stronie po prostu nie działa
2) Billingu nie można się doprosić tylko co miesiac trzeba zglaszac się po niego i dostajecie w formacie txt zamiast csv lub xls a txt jest tak sformatowany ze ciezko przerobic
3) w grudniu 2012 odlacyzli nas na dwa tygodnie (mamy u nich 250 abonamentow) twierdzac ze to wina glownego operatora i nic nie poradza (wypieli sie tylkiem krotko mowiac, okazalo sie pozniej ze nie dogadali sie w sprawie stawek i GTS Energis ich odcial a tym samym nas. Zero rzetelnej informacji i zero odzewu na reklamacje
4) Polecam np.Telestrade i uciekajcie od tej amatorszczyzny ktora probuje nazywac sie operatorem. Ludzie z reszta na potęgę stamtąd odchodzą!
zdjecie uzytkownika
Robaczek - 2013-09-30 21:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś korzysta z ich internetu? Byłbym zainteresowany 4Mb-ym internetem. Opłaca się z nimi wiązać się umową?
zdjecie uzytkownika
To tu - 2014-02-28 09:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robaczek - 2013-09-30 21:04:42]:
Na pewno nie. Firma od dawna nie inwestuje w nowe rozwiązania. Serwis - to tragedia. Inne firmy oferują dużo lepsze parametry za mniejsze pieniądze.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-05-30 02:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie piszmy o usługach MNI Telecom, bo to serwis pracy, może lepiej obgadac pracodawce, zadowoleni jestescie z atmosfery w pracy?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-28 21:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma nie płaci poborów w terminie już około 2 lat, poślizgi są nawet 2 miesięczne w wypłacaniu wynagrodzeń. Maile do zarządu trafiały w próżnie więc postanowiłem wypowiedzieć umowę z art. 55 w trybie natychmiastowym. Była ty chyba najlepsza decyzja w moim życiu bo dla tej firmy czas się zatrzymał jakieś 5 lat temu i nic nie inwestuje w infrastrukturę. Abonenci odchodzą masowo i tylko żal mi tych ludzi, którzy jeszcze tam pracują bo nie ma widoku na zmiany a po jakimś czasie i pracę stracą jak nadal będą klienci odchodzić. Szkoda bo to wspaniali ludzie, dzięki którym to się jeszcze kupy trzyma a zarząd tego nie docenia bo dla nich liczy się tylko target...
zdjecie uzytkownika
Niłu - 2014-10-20 23:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie jak to jest możliwe, że nadal działają normalnie na rynku. W zasadzie są oni operatorem marki Mobilking, a jak wszyscy dobrze wiedzą raczej nie jest to sieć, która cieszy się nie wiadomo jakim uznaniem i klientelą. Ciekaw jestem w jaki sposób chcą oni powrócić do łask, chyba że nie mają planów na przyszłość... w takim razie interes może szybko upaść.
zdjecie uzytkownika
przyjemniaczek - 2014-11-14 15:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Niłu...jak fukcjonują??? jadą na kłamstwach, podając się za odłam TP S.A. zawierają złodziejskie umowy. Przykład - z moim ojcem zawarli umowę, choć to ja jestem włascicielem i mieszkania i numeru telefonu. Przez dwa lata płacił gigantyczne rachunki. Kiedy umowa się kończyła to kilka miesięcy trwały próby jej wypowiedzenia. Z nikim tam nie ma kontaktu, nie mają infolinii, podane na stronie numery to fikcja. Cała korespondencja opiera się na zwykłych listach lub meilach, przy czym na odpowiedź długo trzeba czekać. Kiedy już przyparci do muru musieli umowę rozwiązać na zwolnienie numeru czekaliśmy ponad tydzień. Najważniejsze, że się udało i obeszło się bez doniesień do prokuratury.
Przestrzegam wszystkich...to nie jest firma telekomunikacyjna tylko OSZUŚCI I NACIĄGACZE!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-11-17 16:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjemniaczek gdzie udales sie zeby rozwiazac umowe? mam ten sam problem- internet, telefony fikcja, strona tez masakra!!!
podaj maila lub napisz do mnie na maila bluestorm1@interia.pl
bede bardzo wdzieczny pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-11-17 20:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ktoś wie jak u tego pseudo operatora można zgłosić awarie neta oraz jak rozwiązać z nimi umowę która trwa jeszcze 2 miesiące ?.
Dodzwonić się u nich na infolinie to dzwonic jak do prezydenta wszystkie linie zajęte jakby ktoś wiedział jak mi pomóc to proszę napisać na maila rambo190@interia.eu
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-22 23:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyślij pismo ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru. I przestań płacić rachunki (o ile awaria nie została usunię†a. Wartość faktury musi być pomniejszona proporcjonalnie do ilości dni, w których usługa nie dzialała. I na drugi raz zastanów się, czy taniej znaczy lepiej :) A co do pracy. Nie płacą pracownikom od wielu miesięcy. Dziwisz się, że nie możesz zglosić awarii przez teleefon, jak pracuje tylko 1 osoba, która odbiera telefony.
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-11-23 09:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-11-22 23:57:57]:
Zgłaszałem awarie również adresem e-mail (2tygodnie temu) nawet mi odpisali ze przyjeli zgłoszenie ale internetu jak nie było i tak nie ma
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-10 11:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie wypłacalna ludzie czekają po 3 miesiące na pensje!.Zdecydowanie omijać szerokim łukiem chyba, że chcecie pracować charytatywnie.
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-12-13 14:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam informacje ze firma ogłosiła upadłość
zdjecie uzytkownika
ifno - 2014-12-15 12:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra to skad macie takie info jak tutaj : > jesli sie potwierdzi to co napisa setri to coz... pozostaje szukac pracy i rozgaldac sie za miesjce gdzie zarobki beda wysokie i wszystko bedzie okej. dobrze ze jest taki gowork to chociaz bedzie mozna sobie poczytac cos na ten temat tutaj. co teraz bedzie z mni telecomem?
zdjecie uzytkownika
Setri - 2014-12-17 18:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ifno - 2014-12-15 12:54:57]:
W tej firmie to ktoś pracuje ? dzwoniłem przez cały listopad w celu zgłoszenia awarii internetu to nikt nie odbierał aż w końcu mój prawnik rozwiązał umowę z winy MNI Telecom.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MNI Telecom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MNI Telecom?
Zadaj pytanie
x