Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MNI Telecom S.A.

Pracowałeś w firmie MNI Telecom S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotr663 - 2011-01-13 23:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co człowiek to inna opinia, a jaka jest Twoja? Opinia zatrudnionych osób to siła przebicia wielu przedsiębiorstw w miejscowościach takich jak Radom , zostaw swoją opinię o spółce MNI Telecom S.A.. Czy ta spółka ogólnie rzecz ujmując prowadzi rekrutację? Jeśli tak to na jakie miejsca najlepiej składać CV? Potencjalni pracownicy będą bardzo wdzięczni za radę przydatną w poznaniu przyszłego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
karol - 2011-03-03 04:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracuje się tu wyśmienicie - wszyscy pracownicy MNI Telecom o tym wiedzą ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-16 12:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiedż dla kolegi ktoremu \"nie zaplacono\" widocznie nie umiesz pracowac. Ja pracuje w mni juz jakis czas na zarobki nie narzekam. Wiec nie mow mi ze nie zarobiles bo 2 tyg to okres probny. nie przeszedles go wiec...... zycie kolego.
zdjecie uzytkownika
Juiceman! - 2011-06-25 07:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja za okres próbny dostałam 700zł. Do Pana Piotra - nie nadajesz się pan na juicemana xP
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-31 11:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak w innych miastach, jednak w warszawie pracując jako konsultamt telefoniczny jest totalna masakra. Wymagają dużo, płacą mało, nie dają żadnych premii. Ciagłe czepianie się pracowników, że za słabo- że za mało, że ktoś się nie przykłada. Czyszczą bazy i wiele razy dzwoni się do tych samych ludzi. W życiu nie polecę nikomu tej firmy!!!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2011-10-07 01:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma MNI niepowaznie traktuje pracownikow oraz klientow, wiec odradzam klientom nawiazywanie wspolpracy z oszustami, a i przyszlym pracownikom zycze cierpliowsci i zdrowia :)
zdjecie uzytkownika
yvette - 2011-11-17 07:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,tak mni telecom...to jedna banda (usunięte przez moderatora) ,wiem coś na ten temat...bo padłam ich ofiarą.To chyba jakaś paranoja,zgłosiłam na policję ich wszystkie bezprawne poczynania,...czekam niecierpliwie na finał..!!!!
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - Częstochowa - 2011-11-24 02:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja pracuję w MNI od 4 lat i jestem zadowolony z pracy. Nie wiem jak w innych regionach ale kierownicy na Śląsku są okej. Wypłaty mam terminowe a jeżeli chodzi o pomoc i zaplecze biurowe to mam wszystko zapewnione. Dojazdy nie są zwracane do klientów ale po co skoro pracuje w danym okresie czasu na wyznaczonym małym obszarze. Szczerze polecam pracę dla MNI ale tylko ludziom którzy wiedzą czego chcą i wiedzą że sprzedaż to trudna branża ale dobrze płatna. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
JA - 2011-12-17 23:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro się panu tak miło pracuje to prosze podać swój telefon - pewnie wielu "Zadowolonych" klientów zadzwoni z podziekowaniami.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2012-02-20 16:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
system wynagrodzeń jest tragiczny a człowieka traktuje się jak śmiecia, pracowałam dwa miesiące i stanowczo to było za długo
zdjecie uzytkownika
malutki - 2012-12-11 15:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało z ta firmą? Słyszałem, że ta firma niedługo się rozleci. Już przestali płacić pracownikom za wykonaną pracę. Nie mają też serwisu, ponieważ zlikwidowali spółkę Telprojekt, która wykonywała im serwis. Nie wiem jak inni abonenci tej firmy, ale ja już pomału zaczynam szukać nowego operatora.
zdjecie uzytkownika
Przestroga - 2013-01-07 11:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko się posypało, nie wypłacają wynagrodzeń, całkowity chaos! Przestrzegam wszystkich, którzy zastanawiają się nad nawiązaniem współpracy z MNI Telecom, że to co do tej pory chwiało się na nogach teraz leży już za przeproszeniem na pysku! Omijać szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
Nicka nie mam swojego - 2013-03-22 12:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jest! Praca w MNI Telecom to porażka na całej linii. Oni mają w (usunięte przez moderatora) pracownika i jego zaangazowanie. Sami kierownicy powtarzają "jesteśmy tylko słupkami". Motywacji w firmie nie ma żadnej. o wypłaty to już się nawet nie ma co dopytywać. Praca w MNI To wielka lekcja życia dla kogoś, kto sądzi że zostanie tam doceniony.
MNI nie ma szacunku do ludzi, liczą się zyski.
zdjecie uzytkownika
mercer - 2013-03-29 17:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wczoraj zacząłem okres próbny, ale kiedy widzę taką masę niezadowolonych ludzi sam się zastanawiam, powiedzcie tak szczerze czy opłaca się pracować dla tej firmy ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-04-15 12:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie opłaca się, ta firma to dno
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-04-25 21:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję od 1.02 ale mam umowę o pracę a nie śmieciówkę,póki co na okres próbny ale umowa została przedłużona,mam podstawe 2100 bruta + ryczałt 500 na paliwo + bardzo dobra prowizja,wynagrodzenie otrzymuję na czas,za marzec dostałem 3 ziczko do reki,taka wypłate widziałem ostatnio 5 lat temu jak pracowałem w Dialogu.Firma ma co prawda małe przejsciowe kłopoty bo sadzi sie z tepsa ale dla nich pracownik jest najwazniejszy a prezes wie co robi tak wiec to co piszecie,że nie płaca jest zupełna paranoja i przecze tym twierdzeniom!
zdjecie uzytkownika
Beens - 2013-09-26 10:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM MNI TELECOM TO amatorska firma, ponieważ:
1) Nie można się dodzwonić na infolinie a część numerów na stronie po prostu nie działa
2) Billingu nie można się doprosić tylko co miesiac trzeba zglaszac się po niego i dostajecie w formacie txt zamiast csv lub xls a txt jest tak sformatowany ze ciezko przerobic
3) w grudniu 2012 odlacyzli nas na dwa tygodnie (mamy u nich 250 abonamentow) twierdzac ze to wina glownego operatora i nic nie poradza (wypieli sie tylkiem krotko mowiac, okazalo sie pozniej ze nie dogadali sie w sprawie stawek i GTS Energis ich odcial a tym samym nas. Zero rzetelnej informacji i zero odzewu na reklamacje
4) Polecam np.Telestrade i uciekajcie od tej amatorszczyzny ktora probuje nazywac sie operatorem. Ludzie z reszta na potęgę stamtąd odchodzą!
zdjecie uzytkownika
Robaczek - 2013-09-30 21:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś korzysta z ich internetu? Byłbym zainteresowany 4Mb-ym internetem. Opłaca się z nimi wiązać się umową?
zdjecie uzytkownika
To tu - 2014-02-28 09:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robaczek - 2013-09-30 21:04:42]:
Na pewno nie. Firma od dawna nie inwestuje w nowe rozwiązania. Serwis - to tragedia. Inne firmy oferują dużo lepsze parametry za mniejsze pieniądze.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-05-30 02:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie piszmy o usługach MNI Telecom, bo to serwis pracy, może lepiej obgadac pracodawce, zadowoleni jestescie z atmosfery w pracy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MNI Telecom S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x