brak logo

De Novo Handel i Technika

Białystok

Opinie o De Novo Handel i Technika

Tomasz 2011-03-14 11:45:18
Praca dla niezależnych finansowo i odpornych psychicznie, koszmar
anonim 2011-04-07 06:42:34
dlaczeko tak piszesz ? Prosze o dopowiedz co tam jest nie tak ?
anonim 2011-07-21 14:47:44
Jeśli masz takie super recenzje o tej firmie to napisz jakie dają narzędzia pracy dla przedstawicieli ,bo o tym nie piszesz tylko o atmosferze w tej firmie.
anonim 2011-10-28 09:48:20
Dla przedstawicieli dają auto, laptopa i komórkę trochę ścinek profili na auto, katalogi i jazda w Polskę(1/3 kraju, delegacje, hotele itp). Niska podstawa ale jak się człek spręży to z prowizją może być. Spore ciśnienie na wyniki, gps, raporty. Jedynie branża ciekawa i ludków można fajnych poznać.
asd 2012-07-25 18:50:05
witam, nadal jest taki syf u PH ? i jakie dają dokładniej auto bo bujać sie po Polsce pandą a fabią to i tak spora różnica :)
krzych 2012-09-26 10:40:58
Zgadzam się z gościem w 150%. Ta firma to dno. Nic dodać nic ująć.
2
kaliberg 2012-09-28 16:11:56
Czy jest sens jechać na drugi etap rozmowy na stanowisko ph do Białegostoku ,co myślicie
novy 2013-01-17 08:41:28
Dzięki za te opinie. Miałem wysłać CV ale tego nie zrobię. Ważne dla mnie jest to jak mówi się o pracodawcy. Kiedyś zignorowałem takie opinie i nie skończyło się to dla mnie pozytywnie. Nie składajcie aplikacji do pracodawcy z negatywnymi opiniami.
bezrobotny 2013-06-23 19:17:20
Żadnego szacunku dla pracownika, żadnego. Tylko wymagania, żądania - zarządzanie w normalnej firmie polega na dostosowaniu wymagań do czasu - tego tu nie ma - zapieprzaj na dwa etaty za marne grosze, jak ci się nie podoba, to znajdą się naiwni na kolejne dwa, trzy miesiące - ŻENADA a nie firma
1
zbyszek 2013-07-10 16:12:42
pracowałeś tam napisz coś więcej mam rozmowę na PH
byłam tam i nie zamierzam wracać 2013-07-10 20:01:43
Zbyszku nie warto, szkoda cennego czasu
zbyszek 2013-07-11 10:51:19
ale napisz dlaczego
zbyszek 2013-07-11 10:53:16
ale napisz konkretnie, czy pracowałeś dla nich i dlaczego tak piszesz, daj troche konkretów
janek 2013-07-11 13:51:42
jestem zaproszony na rozmowe na Ph czy ktoś tam pracował lub pracuje, czy moge dowiedzieć się czegoś więcej, jakie płace jakie prowizje jakie samochody, czy płacą za hotele i żarcie
już po 2013-07-20 00:47:27
Ludzie, nie dajcie się wrobić, nie warto - sami zrezygnujecie, jak wszyscy handlowcy w tej firmie. Nie zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, kierowniczka truła jak opętana, czepiała się nic nie znaczących szczegółów, a to że pracujesz po 13 godz. miała gdzieś - czas dojazdu do klienta to Twój problem.
Szukajcie pracy gdzieś indziej - tu jesteś nikim, traktują tak każdego.
aniaaaa 2013-08-15 16:58:53
Marcin ma racje w 100%, omijajcie DE NOVO szerokim łukiem. Strata czasu i nerwów
2013-10-13 22:23:10
Zaufaj temu co czytasz oraz własnemu przeczuciu - NIE CHCESZ! Nie wiem jakie aktualnie są zarobki. 3-4 lata temu, była podstawa 1200netto + procent od tego co sprzedasz. Po przekroczeniu pułapu % był większy, aczkolwiek różne opinie krążą o osiągalności wyższych premii.
Na jaki region jest teraz poszukiwany nieszczęśnik w postaci przedstawiciela dałnowa?
wolny 2013-11-23 23:34:25
niecałe 6 zł na godzinę - świetna praca dla desperatów
2
baka 2014-04-28 15:11:32
mają na swojej stronie oferte dla konstruktora/projektanta form przemysłowych, nie wmówicie mi chyba, że on też zarabia tak mało..
kika 2014-06-22 16:09:27
tutaj chyba się nie dowiesz ile taki gość może zarabiać, bo i chyba ktoś na takim stanowisku nie chce dzielić się takimi informacjami
aniołek 2014-12-19 15:33:21
Potwierdzam wypowiedź użytkownika "aś" w kwestii wynagrodzenia
były pracownik 2015-01-23 22:05:01
Czy uważasz, że takie informacje uzyskasz na portalu? To chyba Twoje pierwsze podejście do pracy.... Ja zastanowiłbym się, czy w ogóle aplikować do firmy, na którą tak dużo osób wypisuje negatywne posty. Może poczytaj dokładniej wszystkie wcześniejsze wpisy...
sympatyczny 2015-02-15 11:43:27
właściciel to oszust i kłamca. Nic co mówi nie jest prawdą a umowa słowna to dla niego pole do manewrowania prawdą. Karma kuna ty z choinki sie urwałeś - czy jesteś propagandowym alter ego właściciela?
dziki 2015-03-31 16:44:03
@konkrado, a możesz napisać gdzie widziałeś oferty pracy od de novo, bo ja szukam i znaleźć nie mogę, a napisałeś, że są całkiem dobre. Co takiego oferują pracownikom na początek, możesz napisac, jesli oczywiście wiesz co takiego oferują, bo nie wiem, czy już pracujesz, czy jednak odpuściłeś sobie aplikowanie do firmy.
1
gonz 2016-05-06 11:11:48
tak to prawda, premie za zrealizowane miesięczne targety są naprawdę wysokie, szybko można wdrożyć się do pracy dzięki czemu też są duże szanse na zdobycie dodatkowych pieniędzy, ale teraz niestety nie szukają nikogo, chociaż może niedługo jakieś rekrutacje się zaczną
Zostaw swoją opinię o De Novo Handel i Technika - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie De Novo Handel i Technika