brak logo

Biurimex Technika Biurowa Andrzej Kaszuba

Leszno

Opinie o Biurimex Technika Biurowa Andrzej Kaszuba

serwisant 2012-07-11 01:33:00
A moja opinia jest zgola inna.
Najnizsza krajowa, o premiach mozna zapomniec. Socjal to tylko ciastka na swieta ;-)
W kolko ci powtarzaja ze za malo przynosisz zysku do firmy.
praca nielimitowana czasowo.. bywa ze od 6 do 20 plus dyzury w weekendy ;/
za nadgodziny nie jest placone.
Do tego kierownik dzialu serwisu jest idealnym przykladem [usunięte przez administratora].
Niby firma z tradycjami, ale przestrzegam przed nia.
Szkoda czasu i nerwow.
A szczytem jest ze wlasciciel kaze sobie placic ze cie przyuczy do zawodu.
Były pracownik 2012-10-16 16:28:02
Na wstępie, nie polecam współpracy z ta firma przynajmniej tak długo jak właścicielem jest Andrzej Kaszuba. Osoba właściciela jest bardzo specyficzna, ... nawet jak uda się dojść do porozumienia to po jakimś czsie okazuje się, że czegoś nie przemyślał itp....
Osoba absolutnie nie godna zaufania...

1
poszukujący 2012-12-26 00:43:19
no ładnie, jak już się kogoś wymienia po nazwisku - tylko po domysłach to już świadczy o poziomie pracowników tej firmy. Znam jej chyba najstarszego pracownika i mogę się tylko wyrażać o nim w samych superlatywach ale niestety jest on tylko wyjątkiem w tej firmie - chyba - a o swoje trzeba walczyć wszędzie i co nie wszyscy wiedzą w tym kraju trzeba jeszcze pracować...
2
inspektor 2013-02-25 17:55:26
firma taka sobie ..jak wiekszość w lesznie...
1
Twardy 2013-04-03 13:57:33
Hahaha
Przepracowalem tam trochę czasu. Widzę, że nic sie nie zmieniło. Dalej [usunięte przez administratora] i narzekanie. Nigdy nie bylo tam partnerstwa.
andrzej 2013-10-06 22:21:14
płacą najniższą krajowa i to w 5 ratach
1
pracownik 2014-11-26 09:32:08
Oczywiście, że jest szansa, jeśli tylko wnosi się coś do firmy. Na nieróbstwo narzeka każdy normalny pracodawca, natomiast tekst o "najniższej krajowej" (do tego w pięciu ratach) to po prostu bzdura.
2
Andrzej 2015-03-03 03:27:34
Nie idź tam płaca minimalna synek ćpa a ojciec go broni swoimi znajomościami w policji, każe wymieniać części i dopisywać a tak wiogole to kłamie obiecuje Ci zarobki po 10000 tys. Panie Kaszuba czas zmądrzeć
Tomek 2016-03-28 21:35:34
Obawiam się, że to Ty byłeś naćpany pisząc ten komentarz. Tylko ktoś chory na umyśle by wywlekał jakieś beznadziejne tematy, które nie mają nic wspólnego z pracą w tej firmie. Bronić to się powinno przed taką zawiścią, jaką dusisz w sobie. Dlatego panie anonimie - czas zmądrzeć. Pozdrawiam.
Samson 2016-10-17 21:25:37
A co, najlepiej 5000 na rękę na start i służbowe auto do użytku własnego bez limitu?
szok 2016-10-17 21:29:24
Skoro warunki finansowe są cąłkiem niezłe @rendik to jest całkiem nieźle, ale czy wypłata jest terminowa? Chętnie bym się załapał, bo dbają o stabilne warunki.
Zostaw swoją opinię o Biurimex Technika Biurowa Andrzej Kaszuba - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biurimex Technika Biurowa Andrzej Kaszuba