brak logo

Kt-Tech Jakub Formański

Ciechanów

Opinie o Kt-Tech Jakub Formański

Anna 2011-08-30 03:04:45
Kiedys moze tak bylo,ale to stare dzieje. Dzis szef placi takie grosze ze newet za bilety mi sie nie zwrocilo.Pozatym praca ciagle sie zmienia, codziennie kaza co innego robic.Nikt tam nie wytrzyjmuje dluzej jak pare dni.
anna 2011-11-11 06:53:41
Ja pracowałam tam z 5 miesięcy. Praca przyjemna, atmosfera też fajna jeżeli chodzi o zarobki też OK na pewno w porównaniu z TPSA. Polecam .
Wioleta 2011-12-16 15:35:36
Praca jest OK Jak ktoś lubi dużo gadać z ludżmi . Dobra atmosfera pracy i ludzie . Jak ktoś przyciśnie to można zarobić dobre pieniądze
anka1896 2011-12-21 12:52:49
Zgadzam sie .Firma jest super , zarobki takze , Miła atmosfera , az chce siepeacować . Polecam
anka1896 2012-01-27 13:17:28
wiesz jezeli chodziles/as tam zeby posiedziec w necie moze albo na pogoduchy to takie zdanie masz , ja tam pracuje co prawda nie dlugo i bardzo sobie chwale , mam umowe o prace , wszytkie skladki , na zarobki tez nie narzekam . Takze wszytkim polecam firme Kuby ,
KW 2012-05-16 14:38:49
Moja opinia o pracy w firmie Kt- tech jest pozytywna. Zarówno szefowie jak i zarobki są w porządku. Miła atmosfera i spoko ludzie z którymi współpracowałam. Wszystko czego potrzeba to tylko pozytywne nastawienie! Polecam ta firmę wszystkim, którzy szukają roboty :)
anita 2012-09-17 20:47:56
Ja mile wspominam pracę w KT-Tech bardzo dużo się nauczyłam i można nieźle zarobić. polecam !!!
BYŁY PRACOWNIK 2012-11-29 18:50:40
Pracowałam tam stosunkowo, odeszłam niedawno gdy już praktycznie nic nie dało się zarobić. ( usunięte przez administratora )
Pracawałam tam 2012-12-15 12:20:48
Beznadziejnie unikajcie tego miejsca jak ognia. Śledzę to forum od pewnego czasu i widzę że wszystkie negatywne opinie (a jest ich bardzo dużo) na bierząco są usuwane. Czy po to powstało to forum?
roland 2014-03-09 18:56:55
Pewnie ocenę dał jakis klient Kt-Tech, ale też jestem zainteresowany firmą, w tym roku skończyłem studia na kierunku telekomunikacja i szukam pracy.
Hipal 2014-03-19 22:03:17
Całe forum generalnie jest poczyszczone - chyba w goworku jakieś zimowe porządki porobili, ale nie zgodzę się, że wszystkie negatywy poleciały. W kt-tech można podłapać trochę doświadczenia, ale nie jestem przekonany czy to praca na zawsze.
Hubi 2014-04-23 19:27:39
Może głos zabrałby jakis pracownik firmy Kt-Tech, bo dawno nie było treściwego komentarza na temat warunków pracy w firmie, warto?
Paweł 2014-06-23 02:00:34
Tez jestem zaciekawiony firmą kt-tech, może ktoś poradzi jak najlepiej do nich zaaplikować, by sie udało?
zoran 2014-10-19 19:41:32
zastanów się jeszcze raz czy rzeczywiście chcesz aplikować i poczytaj opinie jakie ta firma ma wystawione przez swoich pracowników chociażby na tym forum. Rozumiem, że nie ma firm idealnych i każda ma jakieś wady, ale po przeczytaniu opinii przekonasz się przynajmniej czy te wady które ma kt-tech jesteś w stanie jakoś przyjąć
faster 2015-01-07 23:50:15
bardzo interesuje mnie kwestia zarobków na jakie można liczyć w Kt-techu . Jednak nie wiem czy jest jakaś opcja po za tym forum , aby takie informacje uzyskać... chyba już tylko na rozmowie kwalifikacyjnej. Ale jeśli znajdzie się ktoś kto zdecyduje się coś w tej kwestii naskrobać to będę bardzo wdzięczny ;)
milot 2015-01-31 20:31:20
Ja Ci niestety @faster nie pomogę, bo interesują mnie podobne rzeczy jak Ciebie... też myślę o pracy w kt-tech, ale no niestety internet nie wiele mi pomógł w wyborze, później trafiłem tu ale świeżych informacji to też tu za bardzo nie ma, więc totalnie już nie wiem co robić i czego się spodziewać.
m@lpa 2015-02-11 23:48:12
Praca normalna - jak na słuchawce. Kuba fajnie to prowadzi. Zarobki zależą od tego ile się sprzeda z tego co miałam od 8 do 15 zł za godzinę. Atmosfera w biurze bardzo fajna, bardzo mili ludzie tam pracuja ale musiałam zrezygnować bo to już nie praca dla mnie.
NIE POLECAM 2015-03-02 08:43:30
( usunięte przez administratora ) Mimo atmosfery ( choć do niej też mam zastrzeżenia), pracuje się przecież za pieniądze. A tu sobie myślą,że motywacją do pracy będzie perspektywa dużych zarobków. Na tej perspektywie się kończy
.klkjkj 2015-08-08 17:03:23
Naszej grupie dali umowę zlecenie z wynagrodzeniem prowizyjnym, chociaż wcześniej obiecywali stałą stawkę za godzinę. Od razu widziałem że to oszuści. Tydzień pracowaliśmy na czarno bez umowy! Sprawa będzie zgłoszona na policje i do sądu. Nie darujemy tym oszustom.
Niqola 2015-08-21 14:11:35
Ja doszłam do etapu szkolenia. Z tego co się dowiedziałam różne grupy są na jednej jest podstawa i prowizja na innej tylko stawka za godzinę a na jeszcze innej tylko prowizja. Ale za długo już w tym pracuje - Anglia
zoran 2016-05-20 16:36:32
szukać możesz ich w sieci tyle że obecnie ich i tak nie znajdziesz , więc nie ma co się przemęczać .
Zostaw swoją opinię o Kt-Tech Jakub Formański - Ciechanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kt-Tech Jakub Formański