Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarczyński S.A.

Pracowałeś w firmie Tarczyński S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mały - 2015-06-24 14:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Mam prośbę o pomoc i poradę odnośnie pracy w Tarczyński jako PH.
Za wszelkie informacje dziękuję.
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-06-24 21:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
K.Z :D
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2015-06-25 10:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzę, że sytuacja jak zwykle, do narzekania to chętni wszyscy, ale do napisania rzetelnych informacji to już chętnych brak... Dzięki!!
zdjecie uzytkownika
Kolega elektryk - 2015-06-25 11:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elektryk - 2015-06-25 10:59:00]:
Jak uważnie prześledzisz proces rekrutacji to zobaczysz że nabór tam trwa już bardzo długo. Niech to ci da trochę do myślenia. Jeśli nie masz alternatywy to idź tam ale nie spodziewaj się dobrego zarobku.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-06-25 13:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK NIEWOLNICTWO!!!LUDZIE CO WY TAM ROBICIE!!SA INSTYTUCJE PIP ITP.ZGŁASZAC ŁAMANIE PRAWA PRACY!!!A TAK OGÓLNIE TO CHYBA TAK DZIEKI RZADOWI TO WSZYSTKO ADUZO WINNY TO TEZ LUDZI ZE SIE TAK DAJA TRAKTOWAC,WIDAC ZE FIRMA WOLI ZATRUDNIAC UKRAINCOW!!!GNIJĄ WAS A WY SIE DAJECIE!!!ZA PARE GROSZY PONIEWIERAC!!!
zdjecie uzytkownika
Mały - 2015-06-25 13:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam prośbę jak wygląda praca jako PH oraz proces rekrutacji za wszelkie porady będę wdzięczny dzięki
zdjecie uzytkownika
ipla - 2015-06-25 18:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie prezesie i cala hucpo ph- banda... szykujecie sie na pozwy zbiorowe? tylko prosze pamietac ze klamstwo pod przysiega sie nie oplaca...
zdjecie uzytkownika
plus - 2015-06-28 21:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zakładzie Tarczyński S.A., żeby ładnie zarobić trzeba się nieźle namachać jęzorem, podlizywać się i tańczyć tak jak całe guru zagra ( np. Kierownik, brygadzista, dyrektor) niestety zwykły pracownik czy na L4 czy na urlopie wypłatę ma ciągle taką samą czyli najniższa krajowa.
zdjecie uzytkownika
Kibic - 2015-06-29 06:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ipla - 2015-06-25 18:38:41]:
Dużo gadasz, mało zrobisz.
zdjecie uzytkownika
Wdzięczny - 2015-07-04 05:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niech żyje G.L. z Bielska. Dotychczas wędzarz. Teraz największy konfident.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-07-13 20:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!Zastanawiam się nad złożeniem CV w Bielskim zakładzie Tarczyński.Proszę osoby które tam pracują o opinię jak wygląda praca.Czy jest tam coś takiego jak przyjęcie surowca-rampa i czy jest wolne miejsce?
zdjecie uzytkownika
$ - 2015-07-15 17:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedrus w dzieciństwie musiałeś mieć ciężkie zabawki,a może to zwarcie w inkubatorze.
zdjecie uzytkownika
%% - 2015-07-16 07:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [$ - 2015-07-15 17:44:31]:
Jeszcze 3 miesiące temu było ciężko. Teraz to "High Life". Składajcie CV na rampę!!!
zdjecie uzytkownika
Demon - 2015-07-16 13:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [%% - 2015-07-16 07:17:35]:
Cv na rampe?? Dużo jest pracy? Czy z rampy przeżucają tez na magazyn? Jak to wygląda logistycznie? Praca znośna? Wypłata terminowo jakie zarobki na rampie? Jest możliwość rozwoju zawodowego na stanowisko kierownicze? A benefity jakieś w psotaci koszyków na święta z produktami czy coś w tym rodzaju ??
zdjecie uzytkownika
Lotto - 2015-07-17 23:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, choć nie pracowałem w samych zakładach Tarczyńskiego, a jedynie aplikowałem tam do pracy, jednak chciałem opisać na tym portalu fatalny stosunek tzw. rektuterów do mnie. Kandydowałem na stanowisko technologa-stażysty, rozmowę miałem przeprowadzoną w Ujeźdzcu. Gdy po raz pierwszy skontaktowano się ze mną w celu umówienia terminu spotkania, spytałem dwukrotnie czy są oni pewni mojej osoby, ponieważ pomimo dyplomu Technologa Żywności ukończyłem inną specjalizację, niż chłodnictwo/ produkcja wędlin, a musiałbym jechać samochodem z Łodzi ( paliwo 200 zł w obie strony). Zapewniono mnie, że tak, że zdają sobie sprawę z konieczności dojazdu i są przekonani. Sama rozmowa przebiegała fatalnie ( dawno na takiej nie byłem) . Cały czas miałem wrażenie, że Szanowni Państwo traktują mnie pół żartem- pół serio: " u nas na produkcji jest zimno", "to w Łodzi nie ma zakładów masarskich" czy " przynajmniej miałby kto nas rozbawiać". Doprawdy nie mam pretensji o to, że nie zostałem przyjęty, widocznie moje kwalfikacje były zbyt niskie lub po prostu nie odpowiadały do tego stanowiska, jednak czy trzeba było mnie tak potraktować, zrobić sobie jaja i niech chłopak (usunięte przez administratora) z Łodzi, zrobimy mu nadzieje i spławimy. Pozdrawiam Panią od HR'u i dwójkę Technologów, mam nadzieje, że jeszcze kiedyś się spotkamy.
zdjecie uzytkownika
toto - 2015-07-18 07:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lotto - 2015-07-17 23:29:52]:
A co chcesz ich na piwo zaprosić? Jak się nie umiałeś "sprzedać" w słownej rozmowie to nie narzekaj. Pewnie jesteś jednym z tych, którym należy przynieść wszystko na tacy i jeszcze poprosić żebyś łaskawie przyjął.
zdjecie uzytkownika
Lotto - 2015-07-21 17:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [toto - 2015-07-18 07:41:04]:
Twój komentarz świadczy o kopmletnym braku umiejętności czytania ze zrozumieniem
zdjecie uzytkownika
Mały - 2015-07-22 10:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam prośbę o informację jak wygląda praca w firmie Tarczyński jako PH. Za wszystkie informację będę wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-23 07:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam pracy w tej firmie. Mieli zmieniać się na lepsze a nadal to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Już wiele firm dziwi się skąd taka rotacja u Tarczyńskiego. A odpowiedź jest prosta. Jeden człowiek rozwala dział handlowy.
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-07-24 11:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie piszesz o panu A.B, tak to kawał .... . Uwielbia pisać @ i straszyć konsekwencjami. ODRADZAM PRACY JAKO PH W TEJ FIRMIE.
zdjecie uzytkownika
camel - 2015-07-25 14:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lotto - 2015-07-17 23:29:52]:
Lotto a czego cię pytali na tej rozmowie?? Jakoś sprawdzali twoją wiedzę?
zdjecie uzytkownika
Lotto - 2015-07-26 21:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [camel - 2015-07-25 14:02:46]:
Camel'u nie sprawdzali mojej wiedzy z zakresu masarstwa w jakikolwiek sposób. Cała rozmowa przebiegałą mnięj więcej pod dyktando wszystkich trudności/problemów związanych z pracą u nich, pamiętam, ze jeden z "technologów" zadał mi pytanie o zakres wyników jednej z analiz chemicznych, które pzeprowadzałem pracując w laboratorium dwa lata temu- nie wiem za bardzo czemu miało to dowieść.
zdjecie uzytkownika
camel - 2015-07-27 13:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha. hmm... dzięki za odpowiedź :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa w siedzibie w Ujeźcu. Podali ogłoszenie na zupełnie inne województwo, samochodów od ... ale chyba do ozdoby, bo nawet 400 km trzeba do nich jechać. Rozmowa 10 min, dobrze, że chociaż sprawiali wrażenie profesjonalistów.
Pytania: Czy mam kogoś? Czy planuję ślub i dzieci? Czy umiem jeździć autem? Gdzie najdalej byłam autem?
zdjecie uzytkownika
Przyszły pracownik - 2015-07-28 07:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Chciałbym zasięgnąć opinii na temat pracy mechanika elektronika. Czy osoba z takim wykształceniem znajdzie tam pracę?. I na jakie zarobki może liczyć?.
zdjecie uzytkownika
jak - 2015-07-29 13:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam prośbę o opinie odnośnie pracy jako PH. Chodzi mi o zarobki, auto czy można jeździć prywatnie.Dzięki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarczyński S.A.?
Zadaj pytanie
alert