Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Tarczyński S.A.

zdjecie uzytkownika
baśka kaśka - 2015-09-16 15:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolega indyk chyba moim zdaniem pomylił sobie fora. ja nie jestem w desperacji finansowej, chociaż groszem nie śmierdzę, ale praca w tak renomowanej firmie mięsnej mnie bardzo interesuje. może po prostu kolega wyżej nie poradził sobie z tym prestiżem i nadmiarem obowiązków. niech kolega napisze na jakim był stanowisku chociaż
zdjecie uzytkownika
Teneryfa II - 2015-09-17 12:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baśka kaśka jezeli zamierzasz iść do tej firmy na pH , to idź , na nic tu gadanie, ze mobing, ze terror itd. Wiem o tym bo ja zanim poszedłem tam to czytałem to forum i powiedziałem sobie, kurde dzieł to na pół, bo takie rzeczy piszą tylko sfrustrowani bylimoracownicy,mitoz NIE. Wszystko co tu jest napisane jest w 105% prawda, osoby zarządzające diabłem handlowym, handlowcami ,czyli A.B. I jego sposoby sa chore to nawet nie chodzi o presje, to poprostu trzeba przeżyć, ale uwierz mi w tej firmie nawet podwyżki nie cieszą , a gadka typu płaca to wymagają tu nie pasuje.jak tak dalej bedą działać to rozpadnie im sie kilka stref...wszyscy w tej firmie na stanowisku pH sa juz na skraju wytrzymałości poza oddanymi sługusami i desperatami , głownie z rynku lokalnego. Fajana marka , super produkt małe tylko z zewnątrz , od środka zepsucie totalne .
zdjecie uzytkownika
Wsciekły pies - 2015-09-17 23:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Firma Tarczyński S.A na stanowisku ph do momentu przybycia nie jakiego A.B. była prawdziwa przyjemnością i naprawdę dużym prestiżem. Niestety pan który został mianowany dyrektorem zrobił z firmy ogromne pośmiewisko. Żaden kluczowy klient nie traktuję tego pana poważnie a jemu wydaję się że jest inaczej. Cały rynek wyśmiewa pana dyrektora A.B. Firma super, produkt ok tylko jak to możliwe że jedna osoba zepsuła wizerunek tak fajnej firmy. Brawo Ja :) cek....
zdjecie uzytkownika
Wydawka - 2015-09-26 03:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam w bielsku faktycznie glowy poleca. Najciejawsza rzecz jaka slyszalem to jak spawacz "pozyczyl" sobie przyrzad z firmy za ponad piec stow a po roku "zaplacil" nim mlodemu elektrykowi za dokonczenie instalacji w domu nikt nie panuje nad tym co sie dzieje w tej firmie kolejne odejscia starych pracownikow to juz chyba codziennosc
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-10-16 18:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jak nikt inny jest znana z kabanosów. Oczywiście sprzedają też inne wedliny i edzone i pieczone, ale jednak najwieskza furorę robią ich kabanosy, to na pewno też przez te wszytskie spoty reklamowe od nich. No i wizerunkowo każdy ich kojarzy, a moim zdaniem to jest już największy sukces dla firmy.
zdjecie uzytkownika
To ja - 2015-10-18 23:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A w Bielsku bez zmian praca na trzy zmiany i dwóch brygadzistów średnio ogarniających sprawy
zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-10-20 18:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marek - 2015-10-16 18:52:20]:
Zgodzę się z Tobą. Sukces firmy to jedna rzecz z fundamentów dobrze prosperującej machiny. Tylko gdzie w tym wszystkim są ludzie? Ci prości, najzwyklejsi, którzy na ten sukces pracują w pocie czoła. Nawet najlepsze spoty reklamowe i produkty nie są w stanie wypromować firmy bez tych szarych ludzi, czasem bezimiennych bo brygadziści czy kierownicy nie wiedzą jak mają na nazwisko nie mówiąc o imieniu. (usunięte przez administratora) Sukces firmy to nie tylko Prezesi, Dyrektorzy i Kierownicy. To również i My.
zdjecie uzytkownika
Sowa - 2015-10-23 20:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakie warunki są na stażu jako technolog? Jakie są zarobki i jak duże szanse na pracę na stałe?
zdjecie uzytkownika
bylypracownik - 2015-10-25 14:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To wszystko prawda.Kilkanaście lat przepracowanych w tej firmie, bez ani jednego dnia zwolnienia lekarskiego. Wypowiedzenie z dnia na dzień z jakimś śmiesznym uzasadnieniem w wypowiedzeniu. Zero podziękowań, zero docenienia za poświęcenie swojego życia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-10-25 19:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra..
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-10-26 12:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Praca dla ludzi, którzy chcą się dynamicznie rozwijać i poszerzać swoje doświadczenie. Wymagająca i angażująca, ale przy tym bardzo dobrze płatna. Atmosfera wewnątrz firmy jest w porządku, a sprzeczki i problemy zdarzają się wszędzie. Polecam przede wszystkim osobom ambitnym i nastawionym na sukces.
zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-11-04 11:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2015-10-26 12:36:08]:
Kolego Mateuszu. Czy jakby nie auto służbowe, mieszkanie i zaplecze w stylu "mocne plecy" dalej byś uważał że jest tam tak miło. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
robtka - 2015-11-09 02:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W internecie można znaleźć teraz u nich ofertę pracy dla przedstawiciela handlowego. Co ważne to trzeba mieć doświadczenie na podobnym stanowisku w branży FMCG, łatwość w nawiązywaniu relacji, wykształcenie średnie - to minimum. Ale za to zapewniają narzędzia pracy takie jak samochód, iPad i telefon służbowy.
zdjecie uzytkownika
sako - 2015-11-11 10:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chcą osiągać PRAWDZIWE sukcesy na rynku przy sprzedaży to muszą zapewnić to co dają w ofercie.
zdjecie uzytkownika
mola - 2015-11-13 14:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mysle ze to co oferuja to dadza. ale pamietajmy ze na takim stanowisku nalezy miec dobre predyspozycje do sprzedazy i umiejetnosci komunikacyjne
zdjecie uzytkownika
sao - 2015-11-15 19:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mola jak decydujesz się na podjęcie zatrudnienia na takim stanowisku to zdajesz sobie sprawę z czym to się wiąże.
zdjecie uzytkownika
Yes! - 2015-11-25 18:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nareszcie od grudnia będzie powrót do normalności. Nareszcie nowe stare zmiany. Nareszcie przytną piórek co poniektórym. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-12-02 14:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak praca w dziale technicznym w bielsku słyszałem że jest nowy kierownik tego działu i szukają elektryków?
zdjecie uzytkownika
Solo - 2015-12-03 15:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej @nowy głównie to szukają przedstawicieli handlowych, ale mają niezłe warunki, czasami samochód, zawsze komórka, zarobki powyżej 2500zł z tego co słyszałem, chociaż cisną, ale to może ktoś potwierdzi kto zna się lepiej niż ja?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-12-04 13:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno jest pewne firma idzie na rekord! Ciekawe kiedy osiągnie jedną gwiazdkę. Niestety większość opinii to prawda. Szkoda. Rewelacyjne produkty (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-12-04 15:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Solo - 2015-12-03 15:12:18]:
dzięki ja jestem elektrykiem i mam zamiar złożyć cv a chciałem wiedzieć jak kierownik działu utrzymania technicznego czy da się z nim pracować
zdjecie uzytkownika
MAGAZYNIERbb - 2015-12-10 15:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, chce tam aplikować na magazyniera - wie ktoś jak się tam sprawy mają? Jakie zarobki, socjal, premie itp ? PRZEDE WSZYSTKIM jacy brygadziści/kierownicy zmiany ?
zdjecie uzytkownika
tolek - 2015-12-10 19:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAGAZYNIERbb - 2015-12-10 15:59:25]:
zależy na jaki magazyn pójdziesz, na główny czy na wyrobów gotowych. Jak na magazyn wyrobów gotowych to nalepiej by chcieli żeby występować w trzech osobach i brać jedną wypłatę
zdjecie uzytkownika
wer - 2015-12-12 09:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w firmie Traczyński S. A. i muszę przyznać że jestem zadowolona z pracodawcy. Firma prowadzi dużo szkoleń podnoszących kwalifikację, do tego realna możliwość awansu oraz socjal (deputat, prywatna opieka medyna, bony na świtą, paczki, zajęcia z języków obcych itd.).
zdjecie uzytkownika
oho - 2015-12-13 19:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda, że zatrudnienie u nich się opłaca, zwłaszcza, że widziałem ich oferty pracy na promotora sprzedaży. Fajnie, że jest doliczana premia a jeszcze są benefity pozapłacowe.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-12-14 09:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAGAZYNIERbb - 2015-12-10 15:59:25]:
Od 3 lat pracuje u Tarczyńskiego na magazynie, plusem jest duża automatyzacja pracy. Oczywiście raz jest lepiej, raz gorzej, ale kto pracował na magazynie ten wie jaka ta praca jest. Można zarobić, lekarz prywatny jest no i deputaty. Ogólnie polecam.
zdjecie uzytkownika
Solo33 - 2015-12-28 01:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co, są jakieś nowe ogłoszenia o pracę? Bardzo pilnie poszukuje pracy od nowego roku, dlatego proszę mi dać znać, widzę Technologa za niezłe pieniądze, ale nie mam doświadczenia ;/
zdjecie uzytkownika
TSA - 2015-12-28 16:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Solo33 - 2015-12-28 01:43:36]:
Dzień dobry, wszystkie ogłoszenia znajdują się na http://grupatarczynski.pl/pracuj-z-nami/, tam znajdzie Pan również szczegółowe informacje na temat aktualnych stanowisk.
zdjecie uzytkownika
rtyuio - 2015-12-30 16:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o pferty pracy w firmie Tarczyński S.A. to szukaja teraz przedstawiceila handlowego w kilku maistasch w Polsce oraz technologa w Bielsko- Białej
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-01-04 18:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie czterobrygadówke.,.ile można zarobić jako operator piecy.z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
4334 - 2016-01-04 21:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja ostatnio szukam pracy i przegladam ze sporo stron z ofertami i natknalem sie na jedna od firmy Tarczyński S.A., a mianowcie na stanowsiko technologa w Bielsko Białej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-01-06 11:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś sie wypowie na temat dzialu utrzymania ruchu? Jaka praca, jaki kierownik?
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-01-06 16:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakim systemem pracujecie 3 zmianowym czy czterobrygadówka.,.często gonią żeby robić nadgodziny
zdjecie uzytkownika
mnbvc - 2016-01-07 01:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez sa od nich inne oferty pracy do firmy Tarczyński S.A. a mianowicie na stanowsiko przedstawiciela handlowego do spraw sieci w Krakowie i Kaliszu
zdjecie uzytkownika
mark - 2016-01-07 16:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile szacunkowo zarabia podstawy i premii przedstawiciel handlowy?
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-01-07 18:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-01-06 11:19:27]:
Normalny. Na dwóch nogach, z dwoma rękami i głową na karku. Przyjdź, nie bój się.
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-01-09 14:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad podjęciem pracy w firmie Tarczyński S.A. Przyznam, że jak tak obserwuję fora i ogłoszenia, to widzę, że firma mocno się rozwija. Pogratulować :)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-01-11 09:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W listopadzie zeszłego roku podjąłem pracę jako PH, pierwsze wrażenia, wdrożenie super, pakiet multisport i luxmed, podstawa bardzo przyzwoita, samochód w bardzo dobrym stanie, iPad. Wymagania są, ale warto popracowań, bo premia zawsze poprawia humor.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-01-11 18:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No włąsnie po przeczytaniu ich oferty pracy na stanowisko przedstawiciela handlowego, dokładnie o tym samym pomyslalem,daja nowoczesne narzedziapracy oraz samochów,trzeba sie starać
zdjecie uzytkownika
sajkio - 2016-01-13 23:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak samochód dają, tam nawet jest szansa przejechania jakieś określonej ilości kilometrów jako "prywatnych" kilometrów, typu dojazd do domu i tym podobne kwestie
zdjecie uzytkownika
SUN - 2016-01-14 13:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jak wygląda praca w dziale jakości?????? Obserwuję, że rotacja jest częsta. Jak wynagrodzenie, nadgodziny (płatne??? czy na zasadzie hobby), co z weekendami. skąd taka rotacja. z góry dziękuję za info
zdjecie uzytkownika
klusin - 2016-01-18 00:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@SUN oczywiste jest przecież, że jeśli robisz jakieś nadgodziny to masz je płatne, z tego co jednak wiem to są one płatne normalnie, umowa o pracę i chyba no tyle.
zdjecie uzytkownika
SUN - 2016-01-18 07:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klusin - 2016-01-18 00:05:51]:
Skąd taka rotacja w działach jakości. czy warto pakować się do tej "roboty".
zdjecie uzytkownika
oracz - 2016-01-20 19:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SUN - 2016-01-18 07:38:53]:
moim zdaniem lepsze to niż siedzieć na tyłku i nie robić nic. W tej chwili dość intensywnie w Tarczyńskim poszukują przedstawicieli handlowych na niezłych warunkach finansowych
zdjecie uzytkownika
wojek - 2016-01-23 13:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oracz, tez widziałem te ogłoszenia na PH Tarczyńskiego. Oferują tutaj nawet auto służbowe z tego co wiem, a ich produkt - kabanosy ponoc rozchodzi się jak świeze bułeczki.
zdjecie uzytkownika
mark - 2016-01-25 13:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2016-01-11 18:28:19]:
Witam,

Potrzebuję zarobić 4 tysiące miesięcznie, czy łącząc podstawę + premię dam radę mieć tyle co miesiąc? mam doświadczenie w branży spożywczej.
zdjecie uzytkownika
Twain - 2016-01-30 16:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kobiórze zrobiło się miejsce. Tam spróbuj.
zdjecie uzytkownika
gabi - 2016-02-01 18:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
od jakiegos czasu wisi ogłoszenie o pracy jako Kupiec. Bardzo proszę o opinie, poniewaz jestem zainteresowana, ale same opinie o atmosferze pracy mnie przerazaja, chociaz opinie pojawiaja sie glównie po drugiej strony procesu, czyli ze strony sprzedazy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja jak i sama rozmowa kwalifikacyjna przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Podczas rozmowy pojawiły się pytania związane m.in. z dotychczasowym doświadczeniem, zainteresowaniami, wykształceniem. Dodatkowy plus za ciekawy system adaptacyjny w firmie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Lol - 2016-02-02 20:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają na sieciach w Warszawie 2000 netto podstawy... (usunięte przez administratora) ... Hehe (usunięte przez administratora) :)
zdjecie uzytkownika
Rico - 2016-02-03 13:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda praca w Sławie ? Widzę że mają ogłoszenia na stanowiska kierownicze, może ktoś przybliżyć faktyczne obowiązki, system pracy (ile godzin/ 4 brygadówka ?) oraz oczywiście na co można liczyć mając 2 lata doświadczenia na produkcji (oraz czy płacą na czas).

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert