Tarczyński S.A.

Trzebnica

Opinie o Tarczyński S.A.

Leszek 2016-05-31 22:11
Proszę o pomoc, jaka panuje obecnie atmosfera w dziale sprzedaży, w 2015 (usunięte przez administratora)Czy coś się zmieniło ??
11
Waldek 2016-06-01 16:32
Czy nadal jest taka kiepska atomsfera jak była opisana wcześniej w zespole ph ??
mininna 2016-06-02 20:56
ja tam jednak słyszałam że atmosfera w pracy tutaj jest bardzo dobra, wręcz wyśmiwenita - nie wiem dlaczego staracie się imputować że mogłoby być inaczej. a z innej beczki, wiecie czy technolodzy na stazxu mają płacone jakiekolwiek wynagrodzenie i na jakie zmiany robią?
8
Zbychu 2016-06-06 19:10
Czy prawdą jest że w ostatnim roku zmieniło się kilkunastu przedstawicieli ?? Co jest główną przyczyną takiej rotacji ?
24
Mariusz 2016-06-06 21:25
A dlaczego ciągle wiszą ogłoszenia tej firmy, z czego wynika tak duża rotacja pracowników ?
1
Były PH 2016-06-07 10:03
Rotacja(usunięte przez administratora) odpuśc sobie stanowisko P.H... wiem byłem nie polecam
6
marek 2016-06-07 12:51
Wydaje mi się, że to jest naparwde znana firma i z tego też jakie podejście mają do swoich pracowników - na pewno teraz pojawiła się do ncih oferta pracy jako Przedstawiciel Handlowy ds. Sieci i wydaje mi się, ze jest ona opłacalna.
pytanie 2016-06-17 13:49
Witam, ile mozna zarobić na PH, głownie interesuję mnie podstawa brutto. Z góry dzięki za odpowiedź
19
ciekawa 2016-06-28 11:11
również chciałabym się dowiedzieć coś na temat tego stanowiska, jakie obowiązki, szkolenia? w ogłoszeniu piszą, że nie trzeba mieć doświadczenia.
1
nowa 2016-06-28 11:17
podbijam, czy ktoś mógłby napisać coś więcej na temat tego stanowiska, promotor sprzedaży, jak wygląda praca, obowiązki i proces wdrożenia?
4
NOVA 2016-06-28 11:23
Witam, czy może ktoś napisać na czym dokładniej polega praca na stanowisku PROMOTORA SPRZEDAŻY? pracował ktoś na tym stanowisku i mógłby coś więcej powiedzieć?
Antoni 2016-06-28 11:58
ja mam pytanie o stanowisko Automatyka, jaki system pracy obowiązuje w zakładzie? Praca bardziej projektowa przy wdrożeniach i serwisie czy wszystko w stronę UR a takie rzeczy robią zewnętrzni? z terminami wypłat nie ma problemu? stawiaja na młodosc czy na doswiadczenie?
8
maciek 2016-06-28 12:17
Hej. Ile realnie tak średnio zarabia przedstawiciel handlowy w Tarczyńskim? Poszukują PH w Radomiu i Lublinie. Wymagane jest doświadczenie na podobnym stanowisku w branży FMCG, pewnie sposób premiowania podobny, jak w innych miejscach?
17
gość 2016-06-29 22:18
No logika mówi że mają braki w kadrze zarządzającej...
Mikuś 2016-06-30 06:34
Praca promotora sprzedazy zalezy przede wszystkim na przeprowadzani degustacji w sklepach na terenie calej Polski. Jako narzedzia pracy dostajesz Auto, Ipada, Telefon, dodatkowo karta multisport oraz opieka medyczna. Praca bardzo fajna, malo stresujaca. Jezeli jestes osoba otwarta do ludzi, pogodną i nie masz problemu z zaplanowaniem czasu to mozesz smialo aplikowac. Pracowalem na tyn stanowisku ok 6mies. W tym momencie jesten juz na staniwsku PH, wiec jezeli chcesz sie tez rozwijac to jak najbardziej polecam :)
6
Klara 2016-06-30 08:25
Widziałem, że nawet umowę(usunięte przez administratora) dają na tym stanowisku @mikuś a możesz powiedzieć jak daleko się jeździ i od czego zależy tutaj premia? Będę bardzo wdzięczna za szybką odp
6
lowel 2016-06-30 12:38
4000 zł netto
Mikuś 2016-06-30 12:56
(usunięte przez administratora)Promotorzy jeżdżą na terenie całego kraju np. tydzień w Gdańsku, tydzień w Warszawie, w Krakowie. Musisz się nastawić, że około 15 dni w miesiącu jesteś poza domem. Premia jest uzależniona od zaangażowania, ale nie znam osoby która by jej w danym miesiącu nie otrzymała.
Hejo 2016-07-07 14:08
Automatyk -95% to UR. Zmiany wszystkie.
M 2016-07-18 21:21
A od czego uzależniona jest premia promotora? Od tego ile się sprzeda produktu w sklepie w dniu promowania?Na jaką podstawe można liczyć:)?
5
Osama 2016-07-21 19:05
Witam w chwili obecnej pracuje w innej firmie fcmg podstawa 2800 netto plus premia około 800 zł netto co miesiąc oraz samochód osobowy do użytku prywatnego ,niestety czas najwyższy zawijać żagiel bo firma likwiduje stanowiska i wole to ja podziękować firmie niz firma mi . Na moim terenie pojawiło sie ogłoszenie do tarczynski na stanowisko pH . Czy warunki finansowe są turaj podobne i czy auto jest rownież do użytku prywatnego, czy posiada gps? I jakie jest to auto no bo chyba nie żadna lodówka :) będę wdzięczny za odpowiedz bo zastanawiam sie czy jest sens przechodzić z deszczu pod rynnę :)
6
Cadabra 2016-07-24 13:58
Czy mógłbyś bardziej przybliżyć warunki pracy pH detal , zarobki , auto(klasa) teren, ilośc wizyt , baza ,kierownictwo region północ , dodatki do pensji . Będę wdzięczny za odpowiedz .
13
Abracadabra 2016-07-24 16:01
Czy może ktoś z obecnych bądź byłych pracownikow napisać konkretnie jakie są warunki jeśli chodzi o przedstawiciela handlowego detal a nie ogólnikowo z których nic nie wynika. Dokładnie jaka jest podstawa plus premia (realna) Baza klientów , ilośc wizyt dzienna. Główne cele na których firma sie skupia .. Dodatkowo jakimi autami przedstawiciele handlowi poruszają sie (marka,klasa,5 bądź 2 osobowy) czy można korzystać z auta do celów prywatnie . Oraz jakie kierownictwo jest w Polsce północnej . Pojawiło siekilka ogłoszeń w mojej okolicy i zastanawiam sie czy warto ... Będę wdzięczny za każda odpowiedz . Dzięki ....
8
Maja 2016-08-16 21:52
Chyba ktoś zaczął konkretnie moderować wypowiedzi... :) Aktualnie pojawiają się same pozytywne opinie:D
7
Michu 2016-08-29 12:38
Rozumiem, że firma zapewnia w takim przypadku jakiś hotel w danym mieście?

I druga sprawa - jak mniej więcej wyglądają zarobki na takim stanowisku?

Pozdrawiam,
Michał
2
Sercos 2016-09-18 08:25
Może ktoś z byłych pracowników lub który obecnie pracuje w firmie Tarczyński CA I odpowiedzieć na pytania?
Czy w odniesieniu do specjalistów? Jaka jest średnia pensja specjalisty?
Interesuje się wszystkim zvyazannoe naprawy elektroniki i sprzętu serwisowego.
4
Sercos 2016-09-18 08:28
Może ktoś z byłych pracowników lub który obecnie pracuje w firmie Tarczyński CA I odpowiedzieć na pytania?
Czy w odniesieniu do specjalistów? Jaka jest średnia pensja specjalisty?
Interesuje się wszystkim zvyazannoe naprawy elektroniki i sprzętu serwisowego.
4
Mała mi 2016-10-06 20:43
A jak wygląda program stażowy? Warto? Jak zarobki?
W Exporcie ile? 2016-10-07 09:10
Wszyscy PYTAJĄ a (prawie) NIKT nie odpowiada ...weźcie się ludzie odmulcie. Dzięki. Ja na przykład chciałbym zapytać dlaczego tam co parę miesięcy poszukują nowego "Export Managera" rotacja czy rozwój? Ile można zarobić ? Choć z 10k na miesiąc będzie? Z góry dzięki
7
Jrzecz 2016-10-14 15:41
W tym momencie Tarczyński S.A. zatrudnia na masę stanowisk, wygląda to niezwykle dobrze, a ich dział HR jest całkiem profesjonalny z tego co wiem, nieźle
sarsa 2016-10-22 17:06
Witam czy to prawdda ze zaklad tarczynski ma w listopadzie zalatwic autobus ktory bedzie jezdzil po calym powiecie i bedzie darmowy? prosze o odpowiedz
6
sarsa 2016-10-22 19:35
Witam mam pytanie czy to prawda ze podobno maja jezdzic autobusy po calym powiecie trzebnickim maja wozic ludzi do pracy do tarczynskiego prosze o odpowiedz
klopol 2016-10-26 12:16
tak to prawda od 7 listopada rusza trasa rawicz wińsko, a potem stopniowo następne trasy
lolo 2016-10-29 23:44
(usunięte przez administratora)
Mat 2016-11-01 00:23
lolo. Tak na logike...prawie kazda normalna, rozwijajaca sie w szysbkim tempie firma szuka co chwile handlowcow. Takie czasy, taka demografia i taka...sytuacja:) Nic w tym nadzwyczajnego (usunięte przez administratora) Ja zastanawiam sie tylko czemu ciagle szukaja kogos do dzialu exportu. Awanse wewnetrzne , rotacja ma ktos cos do powiedzenia na ten temat? Pozdrawiam
dw 2016-11-01 19:26
w każdym dziale odchodzi masa osób. pół roku, rok, najtwardsi wytrzymują 1,5 roku.
3
Oszukany 2016-11-02 18:46
(usunięte przez administratora) Przedstawiciele działu rekrutacji zapewniali, że bez względu na wynik skontaktują się w przeciągu 14 dni roboczych telefonicznie bądź mailowo. Kontaktują się tylko i wyłącznie z wybranymi.
PH.TSA 2016-11-07 15:45
Witam. Przeczytałem całe to forum i mam pytanie. Czy zmieniło się coś jeżeli chodzi o PH? Jak wygląda ta praca? Czy trzeba również obsługiwać małe rodzinne sklepy? Wynagrodzenie: Jakie jest? Czy jest terminowe? Czy samochód jest z klimatyzacją? Praca w weekendy? Czy da radę zrobić plan w 8-9h od pon. - pt.? Jestem zainteresowany ofertą pracy PH w Grudziądzu.
Anonim 2016-12-03 10:00
Co ile szukają promotorów sprzedaży i na czym dokładnie ta praca polega?
Qbek 2016-12-07 21:31
Praca promotora polega na przeprowadZaniu degustacji w sklepach na terenie całego kraju. Poprzez degustację wspiera się sprzedaż danych produktów które akurat ma się w degustacji. Praca wporzadku i można awansować ;)
operator 2016-12-15 16:27
Witam

chciałbym się dowiedzieć ile zarabia operator maszyn i po ile godzin się pracuje ?
7
Colo 2017-01-06 13:42
Rozumiem Twoje rozgoryczenie ale dlaczego tak łatwo ustępujecie jakiemuś człowieczkowi z naklejką "kierownik". Masz pracę to walcz i zanim zrezygnujesz z pracy idź do szefa i powiedz co się dzieje.
Vivus 2017-01-17 12:13
Przesadzacie z tym swoim biadoleniem. Firma jest spoko tylko załoga często nieodpowiednia. Trzeba ciężko pracować. Nikt nie płaci za wrażenia. Zarobki ok i generalnie jest ok. dla normalnego pracownika.
2
Kabanos 2017-01-19 15:54
Chyba to Twoja pierwsza praca..ile tam kolego pracujesz?
Pracuś 2017-01-24 20:24
Firma Tarczyński jest znana na rynku i będzie tolerowała lenistwa.
2
Tech.Żyw. 2017-01-29 19:20
(usunięte przez administratora)
8
dd 2017-01-31 18:54
przede wszystkim jest znana na rynku pracy. Nie bez powodu specjalistów z branży nie mają
5
M_D 2017-02-10 14:57
Pracowałem jako promotor sprzedazy..Nie polecam..a raczej odradzam..praca jak praca tylko ludzie zarządzający grupa kompletne dno..Brak szacunku do innych..Stanowczo odradzam!!!!
Mateusz 2017-02-17 19:26
Witam, pytanie do obecnych lub byłych kierowców kat B i C, jakie są zarobki w firmie Tarczyński, jak wygląda praca, czy są przyjecia itp? Pozdrawiam
Lubiś 2017-02-18 12:03
Mnie sie pracowało bardzo dobrze i gdyby nie wyajzd to bym tu pracował.
Zostaw swoją opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.