Tarczyński S.A.

Trzebnica

Opinie o Tarczyński S.A.

Michu 2016-08-29 12:38
Rozumiem, że firma zapewnia w takim przypadku jakiś hotel w danym mieście?

I druga sprawa - jak mniej więcej wyglądają zarobki na takim stanowisku?

Pozdrawiam,
Michał
3
Sercos 2016-09-18 08:25
Może ktoś z byłych pracowników lub który obecnie pracuje w firmie Tarczyński CA I odpowiedzieć na pytania?
Czy w odniesieniu do specjalistów? Jaka jest średnia pensja specjalisty?
Interesuje się wszystkim zvyazannoe naprawy elektroniki i sprzętu serwisowego.
8
Sercos 2016-09-18 08:28
Może ktoś z byłych pracowników lub który obecnie pracuje w firmie Tarczyński CA I odpowiedzieć na pytania?
Czy w odniesieniu do specjalistów? Jaka jest średnia pensja specjalisty?
Interesuje się wszystkim zvyazannoe naprawy elektroniki i sprzętu serwisowego.
6
Mała mi 2016-10-06 20:43
A jak wygląda program stażowy? Warto? Jak zarobki?
W Exporcie ile? 2016-10-07 09:10
Wszyscy PYTAJĄ a (prawie) NIKT nie odpowiada ...weźcie się ludzie odmulcie. Dzięki. Ja na przykład chciałbym zapytać dlaczego tam co parę miesięcy poszukują nowego "Export Managera" rotacja czy rozwój? Ile można zarobić ? Choć z 10k na miesiąc będzie? Z góry dzięki
8
Jrzecz 2016-10-14 15:41
W tym momencie Tarczyński S.A. zatrudnia na masę stanowisk, wygląda to niezwykle dobrze, a ich dział HR jest całkiem profesjonalny z tego co wiem, nieźle
1
sarsa 2016-10-22 17:06
Witam czy to prawdda ze zaklad tarczynski ma w listopadzie zalatwic autobus ktory bedzie jezdzil po calym powiecie i bedzie darmowy? prosze o odpowiedz
7
sarsa 2016-10-22 19:35
Witam mam pytanie czy to prawda ze podobno maja jezdzic autobusy po calym powiecie trzebnickim maja wozic ludzi do pracy do tarczynskiego prosze o odpowiedz
klopol 2016-10-26 12:16
tak to prawda od 7 listopada rusza trasa rawicz wińsko, a potem stopniowo następne trasy
lolo 2016-10-29 23:44
(usunięte przez administratora)
Mat 2016-11-01 00:23
lolo. Tak na logike...prawie kazda normalna, rozwijajaca sie w szysbkim tempie firma szuka co chwile handlowcow. Takie czasy, taka demografia i taka...sytuacja:) Nic w tym nadzwyczajnego (usunięte przez administratora) Ja zastanawiam sie tylko czemu ciagle szukaja kogos do dzialu exportu. Awanse wewnetrzne , rotacja ma ktos cos do powiedzenia na ten temat? Pozdrawiam
1
dw 2016-11-01 19:26
w każdym dziale odchodzi masa osób. pół roku, rok, najtwardsi wytrzymują 1,5 roku.
3
Oszukany 2016-11-02 18:46
(usunięte przez administratora) Przedstawiciele działu rekrutacji zapewniali, że bez względu na wynik skontaktują się w przeciągu 14 dni roboczych telefonicznie bądź mailowo. Kontaktują się tylko i wyłącznie z wybranymi.
PH.TSA 2016-11-07 15:45
Witam. Przeczytałem całe to forum i mam pytanie. Czy zmieniło się coś jeżeli chodzi o PH? Jak wygląda ta praca? Czy trzeba również obsługiwać małe rodzinne sklepy? Wynagrodzenie: Jakie jest? Czy jest terminowe? Czy samochód jest z klimatyzacją? Praca w weekendy? Czy da radę zrobić plan w 8-9h od pon. - pt.? Jestem zainteresowany ofertą pracy PH w Grudziądzu.
Anonim 2016-12-03 10:00
Co ile szukają promotorów sprzedaży i na czym dokładnie ta praca polega?
Qbek 2016-12-07 21:31
Praca promotora polega na przeprowadZaniu degustacji w sklepach na terenie całego kraju. Poprzez degustację wspiera się sprzedaż danych produktów które akurat ma się w degustacji. Praca wporzadku i można awansować ;)
operator 2016-12-15 16:27
Witam

chciałbym się dowiedzieć ile zarabia operator maszyn i po ile godzin się pracuje ?
10
Colo 2017-01-06 13:42
Rozumiem Twoje rozgoryczenie ale dlaczego tak łatwo ustępujecie jakiemuś człowieczkowi z naklejką "kierownik". Masz pracę to walcz i zanim zrezygnujesz z pracy idź do szefa i powiedz co się dzieje.
Vivus 2017-01-17 12:13
Przesadzacie z tym swoim biadoleniem. Firma jest spoko tylko załoga często nieodpowiednia. Trzeba ciężko pracować. Nikt nie płaci za wrażenia. Zarobki ok i generalnie jest ok. dla normalnego pracownika.
3
Kabanos 2017-01-19 15:54
Chyba to Twoja pierwsza praca..ile tam kolego pracujesz?
Pracuś 2017-01-24 20:24
Firma Tarczyński jest znana na rynku i będzie tolerowała lenistwa.
3
Tech.Żyw. 2017-01-29 19:20
(usunięte przez administratora)
8
dd 2017-01-31 18:54
przede wszystkim jest znana na rynku pracy. Nie bez powodu specjalistów z branży nie mają
6
M_D 2017-02-10 14:57
Pracowałem jako promotor sprzedazy..Nie polecam..a raczej odradzam..praca jak praca tylko ludzie zarządzający grupa kompletne dno..Brak szacunku do innych..Stanowczo odradzam!!!!
1
Mateusz 2017-02-17 19:26
Witam, pytanie do obecnych lub byłych kierowców kat B i C, jakie są zarobki w firmie Tarczyński, jak wygląda praca, czy są przyjecia itp? Pozdrawiam
Lubiś 2017-02-18 12:03
Mnie sie pracowało bardzo dobrze i gdyby nie wyajzd to bym tu pracował.
Patrycja 2017-03-01 12:32
Wiecie, że w firmie istnieje możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji? Te i wiele innych informacji można znaleźć w wywiadzie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,870744,wywiad-anna-skibinska
belzebub 2017-03-15 12:57
A dlaczego przedstawiciele handlowi Tarczyńskiego ograniczają się tylko do podjechania pod sklep, posiedzenia w aucie 10 minut i odjeżdżają. Mają pewnie GPS i muszą zrobić trasówkę ? A czy zdają sobie sprawę ,że znaczna część sklepów ma monitoring i takie wyczyny ich są rejestrowane ? A może przedstawiciele zachowują się tak jak w dowcipie jak to szef "obrabiał" żonę pracownika a ten rewanżował mu się olewaniem pracy ?
jong 2017-03-15 19:47
Panie Belzebub, podjeżdżanie bo jest w trasówce to by była głupota, ponieważ poza tym , że są gps to bardzo mocno oceniana jest efektywność wizyty, więc podjeżdżając i stojąc pod sklepem , a nie robiąc zamówienia, ph robi sobie po prostu krzywdę. Lepiej jest w ogóle nie mieć takiego sklepu w trasówce, bo widocznie jak coś takiego miało miejsce, to po prostu nie warto tam zaglądać. poza tym, twój post brzmi dziwnie złośliwe
Waldek 2017-03-17 14:47
Mam pytanie odnośnie pracy jako promotor sprzedaży. Wiem już jaki jest charakter tej pracy, ale czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o zarobkach? W poniedziałek mam mieć rozmowę kwalifikacyjną na to stanowisko i nie do końca wiem jaką kwotę wynagrodzenia zażądać, tak, żeby była to kwota mimo wszystko rozsądna. ;)
Iza 2017-03-19 16:07
Czy wiecie coś na temat pracy dla kierownika ds. bezpieczeństwa informacji? Zależy mi na pracy w firmie i dlatego dopytuję. Jaka jest atmosfera, czy zarobki są ok?
1
Jjj 2017-03-22 15:20
Jeżeli ktoś sie szanuje to nie polecam tej firmy jako przedstawiciel a tym bardziej jako promotor ! Zero zycia prywatnego za smieszne pieniadze
Jdnd 2017-03-22 15:22
Zawiedziesz sie , lepiej odpusc sobie promotora. Jezeli nie masz zycia prywatnego to praca w sam raz
Natalia 2017-03-23 13:35
Słyszałam, że Tarczyński S.A. to fajna firma i już złożyłam swoje cv na przedstawiciela handlowego. Może ktoś podpowie jak przebiega rekrutacja? Czy mają jakieś konkretne wymagania? Z jakich składników złożona jest pensja ph? lubie wiedzieć więcej przed rozmową.
1
ciekawy 2017-03-24 22:00
A mnie interesuje praca w sławie, chciałem złożyć cv, ale strasznie negatywne opinie słyszę. Ktos cos moze napisac. Czy rzeczywiscie jest tak źle i nie zawracać sobie głowy?
1
dd 2017-03-24 22:45
gdzie to słyszałas :D
Gregor 2017-03-28 13:13
Każdą firmę można przedstawić w bardzo złym świetle również Tarczyński S.A.. Niektóre wpisy to zwykły hejt.
dsdsdsd 2017-03-29 17:17
w takim razie mam pytanie grzegorzu - czy fakt nie rozliczania przez pracodawce (jakiegokolwiek - pominmy tu tego konkretnego) nadgodzin lub obelżywy język w stosunku do pracownika to jest hejt ?
prawdomówny 2017-03-30 17:59
Zarobki na stanowisku ph już nie są takie dobre jak pisał kolega wcześniej. Od nowego roku wprowadzili nowy system premiowy, który to podobnież da handlowców deszcz dostatku z nieba :) niestety zostawili ph samym sobie na pastwę losu i nie pozmieniali umów u dystrybutorów tak jak to obiecali pod koniec roku. Tym samym hurtownie kręcą cyfrę na byle czym co ma długą datę a w KPI mają wy....e. teraz 3200 - 3500 przy tym ciśnieniu i tym klimacie co panuje w Tarczyńskim nie jest warte świeczki. Aktualnie conajmniej połowa ph szuka pracy, tylko nikt o tym nie mówi.
Kinga 2017-04-06 12:00
Tarczyński to znana marka i nie mogę uwierzyć żeby było tak jak piszecie. Pracowałam w firmie kilka lat byłam bardzo zadowolona i ciągle czuję sentyment. Myślę, że jeśli tak jest to powinniście to zgłosić.
2
dsds 2017-04-06 22:09
Zgłosić gdzie? Nawet nie wiesz widać jak to wszystko działa
Anonim 2017-04-09 10:56
Nie polecam zakładu w bielsku,robią ludzi w balona... Miałem zostać zatrudniony w UR rozmawiałem z kierownikiem powiedział,że stawka 2700 zł na rękę na tym stanowisku jest bezproblemowa tylko muszę zrobić dwa szkolenia.Po ukończeniu tych dwóch szkoleń wydałem na nie ok 600 zł,zadzwoniłem do zakładu umówiłem się z kierownikiem,po czym stwierdza on,że stawka jest za duża.... Normalnie miałem oczy wywalone człowiek łaził za sanepidem,jeździł a on mówi,że jest w stanie mi zaproponować max 2000 zł ;D Mimo tego,że na początku mówił o stawce 2700 zł.Stwierdziłem co mi szkodzi ? Odpowiedziałem mu zgadzam się,powiedział że odezwie się w ciągu kilku dni.Po ok 5 dniach łaskawie zadzwonił i powiedział "Przykro mi nie możemy pana zatrudnić"... Żałuję swojej decyzji.że postawiłem wszystko na ten zakład,ale cóż mogę zrobić w między czasie też miałem dobre oferty zrezygnowałem z nich... Nie polecam !
Anonim 2017-04-10 12:56
Witam jestem autorem tego wpisu,w dniu dzisiejszym zadzwoniła do mnie Miła Pani Kierownik w celu wyjaśnienia całej sprawy.Przeprosiła mnie za cała wynikłą sytuację,ba nawet chciała zaoferować mi pracę,jednak już ją dawno znalazłem.Jestem bardzo zaskoczony,że Tarczyńscy tak bardzo dbają o swoją renomę i mają chociaż odrobinę szacunku,żeby powiedzieć "Przepraszam". Było mi bardzo miło,bo nie spodziewałem się,aż takiej reakcji... Wielki Plus z mojej strony ! Ps:Pozdrawiam Bardzo Panią Kierownik,a wam radzę uważać co piszecie w internecie :D
dd 2017-04-10 18:02
mhm. ciekawa i bezinteresowna opinia co podkreśla ostrzeżenie na końcu. Zresztą tu jest mowa o Ujeźdźcu a to jest spooora różnica w stosunku do Bielska
Tarczyński S.A. 2017-04-11 09:01 [pracodawca]
Serdecznie dziękuję za rozmowę telefoniczną. Cieszę się, że udało nam się wyjaśnić tę niefortunną sytuację. Firma Tarczyński S.A. przykłada dużą wagę do zachowania najwyższych standardów prowadzenia procesów rekrutacyjnych na każdym poziomie stanowisk. Naszym celem jest udzielanie pełnej informacji zwrotnej każdemu z kandydatów, niezależnie od wyniku procesu rekrutacji. Dzięki Pana zgłoszeniu i naszej rozmowie telefonicznej na pewno uda nam się jeszcze lepiej udzielać wszystkim naszym kandydatom komunikatu zwrotnego. Gdyby w przyszłości miał Pan do nas jeszcze jakieś pytania proszę o kontakt pod adresem e-mail : rekrutacja@tarczynski.pl.

Pozdrawiam,
Kierownik Działu Rekrutacji
Donatan 2017-04-20 10:42
Kiedy można awansowac?obiecują awans po 3 miesiącach..i..pracowałem w tej firmie i szczerze nie polecam..za mojej kadencji przemieliło sie dużo osób.i tak cały czas jest.Praca jak praca,w kazdej sa plusy i minusy..tu bardziej bym skupił sie pod kontem osob nad Tobą..Panią D i Panem M (chociaż nie powinienem określać ich Pan i Pani bo na to w 1.5% nie zasłużyli no ale)NIE POLECAM!!Praca po 12 godzin za marne poeniadze..
Gacek1608 2017-04-20 15:33
Czytam to forum już od jakiegoś czasu i intryguje a w zasadzie zastanawia... co osoby oczekujące na awans po 3 miesiącach maja w głowach???Drodzy państwo w 3 miesiące to nie nauczycie się nawet pracy w danej organizacji, jej kultury, a co dopiero mówić o wykazaniu się, za co możecie awansować.
Najlepiej i najłatwiej jest atakować osoby zarządzające danymi zespołami. Znam organizacje ponieważ kilku znajomych tam pracuje i z tego co opowiadają to nie jest tak źle. Są osoby które pracują na stanowiskach promotora sprzedaży po kilka lat! Czyli się da, ale jak ktoś przychodzi, nie da nic od siebie i oczekuje awansu to jestem pewien ze w żadnej nawet w najlepszej organizacji długo nie zabawi. Najłatwiej jeż wylewać żale anonimowo na portalach takich jak te!!! Zamiast wziąć się do pracy!!! Pozdrawiam wszystkich uczciwie pracujących, nie szwędaczy którzy czekają na mannę z nieba i awans po 3 miesiącach, gdzie okres wdrożenia trwa od 4 do 8 tygodni!!!
z pozdrowieniami 2017-04-21 17:32
Uwaga!! Szczerze odradzam pracę jako PH w tej firmie, plany wyj... w kosmos, zero pomocy ze strony menadżerów, którzy to obiecali pomoc przed wprowadzeniem nowego systemu premiowego. Jak więc robić plany, które z miesiąca na miesiąc są coraz większe? I drodzy dyrektorzy, nie straszcie zwalnianiem ludzi bo ludzie już sami szukają pracy, nikt tu nie będzie pracował za marne grosze przy takim zapierd...lu.
Colo 2017-04-25 15:36
Kochani żadna firma nie będzie miała dobrych zarobków bez dobrej sprzedaży!!
serena 2017-04-25 23:14
Interesuje mnie stanowisko w dziale jakości/technologii, ale potrzebuję wiedzieć:

Czy w firmie rozliczane (wypłacane/oddawane) są nadgodziny w działach jakości lub technologii ?
Czy macie umowy lojalnościowe/zakaz konkurencji dla nowych pracowników w.w. działów?

Bardzo proszę o odpowiedź, bo różne plotki słychać na uczelniach i w branży. Zaoszczędzi to czas przeznaczony na rekrutacje obu stronom.

Czy mogę prosić o odpowiedź dział rekrutacji? Liczę na równie szybką odpowiedź jak ta do Anonima :)

Pozdrawiam
Ewa
Zostaw swoją opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.