Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarczyński S.A.

Pracowałeś w firmie Tarczyński S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
czarna - 2015-02-24 20:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przypadkiem Pan Andrew nie jest swoistym czopkiem tudzież człowiekiem takiego typu przez których najniższa krajowa jest jaka jest bo zawsze znajdą się desperaci na 1200 zagonieni (albo raczej sami pchający się) do roboty po conajmniej 10h!? Pracowałam tam (phi nawet nie zaczęłam) 2 dni. Po pierwsze KŁAMSTWO! "Zarobisz więcej niż 2500" mówili co dalej .. ? Umowy nawet nie pokazali za zadaniowy tryb pracy (co znaczy od 6 do zwyciestwa) okazalo sie ze płacą najniższą krajową plus marna premia (bodaj 500 brutto) na stanowisku promotora i przylicznych delegacjach. Dodatkowo praca na produkcji (kolejne KŁAMSTWO!) . Ludzie są nienormalni bo jeszcze się cieszą i myślą że tak ma być. Nie znają realiów i tego , panie Andrew , że za połowę obowiązków w prawdziwych firmach dostaje się 3x więcej. Szanujcie sie! Jeśli chodzi o Ukraińców to nie zdziwcie sie humanitarne istoty jak dzięki waszym dobrym sercom zaproponują Wam Polakom zlecenie za 4zł/h albo zwolnienie bo na Wasze miejse znajdzie się 5 Ukraińców. Co do polityki to nie ten wątek zadowolony Panie Andrew. Niech Pan pomyśli o swoich dzieciach, chciałby Pan żeby w przyszłości dzieki Panu pracowały w TSA za 700zł? Myśle że nie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2015-02-25 07:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy przypadkiem Pani Czarna wie na pewno co to znaczy NAPRAWDĘ PRACOWAĆ? Jak widać NIE, bo nawet nie zaczęła...Co można powiedzieć o takiej Firmie jak TSA, która zatrudnia 1300 osób jeśli się w niej jest 2 dni i to z dojazdem??? NIC! Zatem z tych wątpliwej treści komentarzy niech sobie PANI CZARNA ZUPĘ UGOTUJE, pewnie będzie smaczna...W prawdziwych Firmach pisze Pani Czarna, zarabia się 3 razy więcej. Taaak, pewnie Pani Czarna wie co pisze szkoda tylko, że aplikowała do pracy w TSA, a nie do takiej PRAWDZIWEJ FIRMY. Pani Czarna, ja pracuję za kwotę dużą większą od średniej, NIE NAJNIŻSZEJ krajowej. Ale 10 lat temu zaczynałem od najniższych stawek. Doszedłem do tego ciężką pracą m.in w TSA, a moje dzieci też uczę zasady "małej łyżeczki". Szanownej Pani Czarnej też to polecam
zdjecie uzytkownika
Michał69 - 2015-02-25 09:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrew - 2015-02-08 17:12:21]:
Witam, przyglądam się opiniom, które dzielę zwykle przez 3, ale jedno jest pewne - pośród opiniotwórców są byli, zawiedzeni pracą ludzie, jak i wciąż zatrudnieni pracownicy. Ktoś na górze napisał, że są Ukraincy, ktoś zaprzeczył, a Pan, Panie Andrew również potwierdził fakt ich zatrudnienia, więc chyba coś w tym jest. Jak mawiają, w każdej plotce jest ziarno prawdy. Uważam, że jednak najlepiej przekonać się na własnym doświadczeniu uczciwie pracując, aby w ustach Pana Andrew nie zostać LESEREM i MALKONTENTEM ;)
Michał69
zdjecie uzytkownika
czarna - 2015-02-25 10:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Troszkę już popracowałam w tego typu obozach , nabrałam doświadczenia i nie mam zamiaru od początku to wszystko przeżywać ;) wiele mogę powiedzieć, bo przez 2 dni zrobilam prawie 30h. I to nie na stanowisku które na umowie widmo mialsm miec. Nie sadzi Pan że jeśli coś się obiecuje to winno się słowa dotrzynać? A i uświadamiając prawdziwa praca to nie nap***dalanie za najniższą od rana do zwyciestwa!
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-02-26 15:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, proszę o info kto jest aktualnie dyrektorem technicznym w TSA. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
klipek - 2015-02-28 02:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy ważne jest to @:) kto jest dyrektorem? no bo dla mnie, teorytycznego kandydata do pracy to ważne jest to ile można w tarczyńskim zarobić a nie kto jest dyrektorem. no jakby ktoś jeszcze powiedział coś o atmosferze, terminowej wypłacalności itp to też nie pogardzę bo to też ważne informacje są bardzo
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-03-01 18:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klipek - 2015-02-28 02:47:24]:
Nie trzeba było odchodzić to byś wiedział!!
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-03-01 18:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-02-26 15:14:47]:
Nie trzeba było odchodzić to byś wiedział
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-03 17:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie cokolwiek z Białym Kał,kiedy zakład rusza
zdjecie uzytkownika
Pola- Monola - 2015-03-08 07:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak będziesz miał tyle doświadczenia iwedzy co On to może się uda i też będziesz tyle zarabiał. A teraz weź się do roboty i nie jęcz. Z tego jeszcze nikt nie wyżył.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-10 19:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrew,aleś ty nawiedzony....
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-16 18:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłata jest terminowa, a atmosfera to zależy gdzie ucho przyłożyć. Kierownicy nie tworzą jakieś strasznej atmosfery, ale to zapewne też zależy od działu. Najgorsze w tej pracy to jest to, że nie możesz sobie zaplanować sporo rzeczy, bo nigdy nie wiadomo czy weekend będzie wolny czy zajęty. Planowanie w Tarczyńskim leży. A co do wypłaty to jest stawka podstawowa + premia w zależności od zarobków + deputat co dwa tygodnie + opieka medyczna + kasa za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-16 18:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-03-03 17:06:47]:
A o co chodzi z tym Białym Kał? Gdzie to jest?
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-03-17 20:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TZYS
zdjecie uzytkownika
sława - 2015-03-21 23:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mam nadzieję że p.Tarczyński czyta - pracuję w ZP Sława i jest kłopot z młodym kierowniczkiem na vac psełdonim "pizduś" mamy go dość zachowuję się jak gebels lub SS , ma jedną upatrzoną p,Anię K ona może wszystko ostatnio se nawet zdjęcia pstrykali w biurze nie wiem czy gołe ale .Ania zgubiła tel i inna zmiana znalazła i ona zero konsekwencji , a jak by kto inny wpadł z tel to jest - 500 przy wypłacie a tu nic sprawa zatuszowana i nikt nic nie wie , p.Prezesie zrub pan z nim pożądek nikt nie chce z nim pracować
zdjecie uzytkownika
bunia90 - 2015-03-22 14:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nie wiem za bardzo dlaczego interesujecie się prywatnymi sprawami innych ludzi na zakładzie, chcą to niech sobie fotki pstrykają nawet w kosmosie. Z drugiej strony w pracy na zakładzie nie powinno istnieć żadne życie prywatne, każdy powinien skupić się tylko i wyłącznie na swoich obowiązkach. napiszcie jakie zarobki u was są
zdjecie uzytkownika
nico - 2015-03-27 08:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ma duże aspiracje i ciągle się rozwija patrz reklama TV i inne wsparcia.
Pracownicy to narzędzia do osiągania celu. Atmosfera która tworzy zarząd to temat rzeka przykładem jest dobór kadry którego warunkiem przyjęcia jest umiejętność zarządzania przez chaos i strach oraz wyznawanie zasady niewolnik to najlepszy pracownik o gumowym uchu nie wspomnę. Nius nie koniecznie prawdziwy to ważny atut dla zarządu w codziennym zarządzaniu PPT
zdjecie uzytkownika
Pola-Monola - 2015-03-30 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nico - 2015-03-27 08:56:55]:
W 100 % zgadzam się z nico. Chaos, strach i niekoniecznie prawdziwe niusy.
zdjecie uzytkownika
grtunow - 2015-04-12 02:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę wykorzystują pracowników no ale to co mówicie to już są lekko przesadzone opinie. Gdyby było naprawdę tak źle to nie byłoby połowy obecnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-13 17:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Katastrofa. Pracuję tu.
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2015-04-13 19:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Katastrofa, to po co Panie Marcin jeszcze Pan tu pracuje??? Polska to wolny kraj! Nikt nikogo na łańcuchu nie trzyma, brama jest szeroko otwarta dla wszystkich Wolnych ludzi, którym się nie podoba praca w TSA! Z pewnością gdzie indziej będzie lepiej i łatwiej, więc po co się męczyć???
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-04-15 19:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście nie polecam.Miałem okazję tam ppracować.Na moje szczęście nie miałem problemu ze znalezieniem innej pracy. Z zewnątrz ładnie pięknie, ale jak już tam trafisz to trochę gorzej. Nie mogę powiedzieć,że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale: karierę zrobisz jedynie zakładając niebieskie buciki i będziesz latał na"górę". Zasada jest jedną. Utopić wszystkich.Nie ma zwyczaju pokazywania swoich osiągnięć,ale pokazanie błędów innych.

L4 w tej firmie nie istnieje. Jak założysz coś takiego, to albo trafisz na dywanik przed oblicze o łaskawego Pana T, albo wręczą Ci zwolnienie l.Nie ma znaczenia czy to na chore dziecko, czy na urwaną rękę.

Stołówka, tak jest bezpłatna. Ale pamiętaj, masz tylko 15 min aby tam dojść, zjeść i wrócić. Jak nie to premii nie będzie. Dokładnie sprawdzą na filmie ile byłeś, co do sekundy.

Telefon prprywatn zostaw w domu. Złapanie kogoś z telefonem to dodatkowe punkty do awansu, naturalnie nie twojego. Nie chodzi o super tajną technologie produkcji kabanosów, a akcje typu "F5 ala Konstar",też znanej firmy z branży. Potem wiszą ładne kartki:" jesteśmy zespołem,to co w firmie, zostaje w firmie".

Jeśli nie masz wykształcenia, brak Ci doświadczenia, ale jesteś gotów sprzedać matkę, za poklepanie po ramieniu przez Pana T. To firma jest dla Ciebie. Nie ukrywam firma, działa z pozycji monopolisty na rynku pracy w Ujezdzcu i okolicznych wioskach.

Kto che przeżyć coś innego, niż praca w normalnym zakładzie pracy to przyjmą Cie z otwartymi rękami. Wystarczy zobaczyć na ogłoszenia o naborze. Cały czas otwarte. Od sprzątaczki po dyrektora.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-04-17 17:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak ładnie się reklamują. Z informacji uzyskanych od osób pracujących tam, technologów można wywnioskować, że każdy szuka pracy. Jak odchodzi lub szuka to chwili jak tam w tej fabryce nie jest. Śmiesznie to wygląda jak ci ludzie aplikują na stanowiska kierownicze w innych firmach. Są to dzieci. Brak doświadczenia. Głównie z polecenia.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa w siedzibie w Ujeźcu. Podali ogłoszenie na zupełnie inne województwo, samochodów od ... ale chyba do ozdoby, bo nawet 400 km trzeba do nich jechać. Rozmowa 10 min, dobrze, że chociaż sprawiali wrażenie profesjonalistów.
Pytania: Czy mam kogoś? Czy planuję ślub i dzieci? Czy umiem jeździć autem? Gdzie najdalej byłam autem?
zdjecie uzytkownika
adel - 2015-04-26 23:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że w takim razie atmosfera w firmie też nie jest za dobra. Skoro to taki wyścig szczurów to w firmie pracownicy sami się wykończą... No ale po co to komu.
zdjecie uzytkownika
pracownica z Pszczyny - 2015-04-27 08:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem pracownicą innych zakładów mięsnych jestem pracownikiem produkcji wędlin( gr. myjąca)myślałam ze my mamy przerąbane ale czytając was nie ma tak żle system 4ro brygadowy 8 godzin pracy stawka 11 zl brutto umowa juz na wstepie najpierw co miesieczny do roku az sie nie nauczysz puzniej na minimum 2 lata zarobki ok 2000 tys na reke masz nadgodziny placone minus taki ze nie da sie ich niestety doszukac na wyplacie bo tak są pokrętnie kwitki napisane i cuż majstrowie brygadziści zalezy na kogo trafić ale ogólnie nawet oficjalnie mobbing jest zabroniony a nieoficjalnie roznie to bywa ale z tym sobie tez mozna poradzić kamerki tez są notatke można dostać za byle g..... ale ogolnie da sie wyrobić i wolne tez jest.....serdecznie was pozdrawiam i nie zazdrosze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarczyński S.A.?
Zadaj pytanie