Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarczyński S.A.

Pracowałeś w firmie Tarczyński S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oracz - 2014-06-30 13:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-06-28 07:42:38]:
skoro zatrudniają w Tarczyńskim ukraińców to stawka chyba na zakładzie musi być naprawdę głodowa....
zdjecie uzytkownika
niezadowolona pracownica - 2014-06-30 15:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nom,w ujeźdźcu pracuje około 300 ukraińców, na jesieni przez pare dni nic prawie nie produkowali tylko kabanosy pucowali takie niebieskie te z pikoka jakąś cieczą po której wysypki dostałam
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2014-07-01 02:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rafi elektrycy sa traktowani jak zlo konieczne, tak jak i cale utrzymanie. "Kamery" patrza ci na rece, do talerza i do kibla. Stosunek jak do kazdego pracownika, jak nie zlapie Cie "oko saurona" na kamerze, to pomoga w tym inni. Brygadzisci i kierownictwo najnizszego szczebla z mila checia podadza twoja glowe na talerzu, aby przypunktowac. Jak potrafisz schowac dume do kieszeni, zagrysc zeby i nie masz innych mozliwosci, to skladaj podanie. Przyjma Cie z marszu. Bhp, jakosc to fikcja. Jedyna sluszna droga kariery, to zalozyc niebieskie buciki i szorowac na gore z "uprzejmie donosze ,ze ..." Problemem w mojej opini to szraki, ktorym udalo sie oderwac od maszyny, a w glowie pustka, zrobia wszystko aby nie spasc. Zaklad moglby byc dobrym miejscem pracy, ale do tego trzeba zmiany mentalnosci ludzi na stolkach kierowniczych. Nikt, kto ma troche wiedzy i umiejetnosci, nie zabawil tam na dluzej.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-07-04 19:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Bielsku białej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kierownictwo no coz bez komenatarza a o wolnym weekendzie mozna pmarzyc;/uciekam gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-07-07 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-06-28 07:42:38]:
uckiekam z tamtad:)
zdjecie uzytkownika
paradoks polaka - 2014-07-12 21:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mięso z holandii, pracownicy z ukrainy, technologia z niemiec, zamienniki mięsa z chin oraz wiele innego syfu z zagranicy. A godnej pracy w Polsce próżno szukać.
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2014-07-24 13:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracuję w zakładzie w Bielsku Białej. Od momentu jak się tam zatrudniłam, jest coraz gorzej - robisz 6-7 dni w tygodniu, święta - 1,2,3 Maja, Boże Ciało,15 Sierpnia.Godzina zakończenia pracy to tajemnica - wychodząc do domu o godzinie 14.02 dowiadujesz sie że jednak musisz zostać dlużej, bez pytania o zdanie pracownika.Brygadziści traktują ludzi jak śmieci, musisz harować ponad siły a i tak masz opinie "powoli pracuje".Ludzie dźwigają ciężary ponad wszelkie normy BHP, 30kg pojemniki samodzielnie, kobiety pchają pełne wózki z paletą o wadze ok 600 kg oczywiście ręcznie paleciakiem.Nie masz prawa wyjść się nawet napić wody, bo pan kierownik już biegnie za tobą i grozi utratą premii - to nic że musisz np połknąć tabletkę.Ludzie są zaszczuci i zmuszani do pracy ponad swoje siły, a mimo wielu roboczogodzin wypłata niezmiennie wynosi najniższą krajową nawet przy 200 godzinach i 3 sobotach w miesiącu.Kierownik wyjaśnia złośliwie tylko "trzeba było wcześniej wychodzić do domu".Ludzie 8 godzinna zmiana w tym zakładzie zdarza się dosłownie mniej niż 10 razy w przeciągu roku!A gdzie nasze pieniądze?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-16 12:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prezes ma to gdzies jak raz w roku odwiedza zaklad w bielsku , kierownictwo to ludzie zastraszeni i przepracowani nie liczacy sie z ludzmi bo kierownik zakladu tez sie z nimi nie liczy i w dodatku jest ordynarny typowy wiesniak. Prezes (usunięte przez administratora). doskonale wie co sie dzieje w zakladzie , jak cos Cie boli zglos to kierownikowi produkcji ktory i to tak ma gdzies i jakby sie cos dzialo to sam to zalatwia w swoj chamski sposob . podczas odwiedzin prezesa pana T. to omalo ze sie tak brzydko wyraze nie posral sie zginajac plecy w poklonach i calujac buty . Moim skromnym zdaniem gdyby nie sam fakt takiej pracy ponad sily i zalosnego wrecz zarobku uplasuje ten zaklad jako jeden z najgorszych w miescie a ludzie przychodza i odchodza bo zaklad ma ich w 4 literach . 2 razy w miesiacu jest deputat ktory chyba raczej jest wybrakiem z produkcji , nie jest zle to jedzenie ale i tak pan prezes (usunięte przez administratora). odlicza Ci to od wyplaty nawet jesli sie jest jaroszem .
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-09-02 01:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-16 12:06:21]:
sorry, ale narzekacie na pracę w Tarczyńskim tak jakby w innych zakładach produkujących artykuły spożywcze praca nie była równie ciężka. Po za tym chyba jednak trochę przesadzacie. gdyby praca była rzeczywiście ponad ludzkie siły to przynajmniej połowa z Was odeszłaby szybciej niż zobaczyłaby pierwszą wypłatę po miesiącu
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2014-09-03 14:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlatego na szczęście już mnie tam nie ma, straciłam i zdrowie i nerwy, pomijając już to że każdy pracownik jest no-lifem ponieważ większość swojego życia spędza w zakładzie i nie ma czasu i siły nawet na podstawowe czynności domowe typu gotowanie sprzątanie czy zakupy, nie mówiąc o czasie dla rodziny i znajomych.Pracę w zakładzie potraktuję jako życiową pomyłkę i niemiły rozdział.Mam nadzieję że przyszli pracownicy wezmą sobie do serca powyższe opinie i zastanowią się dwa razy przed podjęciem pracy w Tarczyńskim.
zdjecie uzytkownika
map - 2014-09-04 18:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oracz - 2014-05-25 23:05:42]:
czy może ktoś doprecyzować jak wygląda praca PH, bo we wtorek mam rozmowe w warszawie na rejon łodzki. tzn, jakie podejście kierowników do pracownika,mniej więcej jak z kasą, czy cele są mocno wyśrubowane, no i jakie auta i czy są z klimą, bo przez trzy lata jezdże nieklimatyzowanym to w lato jest jakaś tragedia.
zdjecie uzytkownika
akanus68 - 2014-09-18 17:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [znajoma - 2014-05-17 23:58:44]:
pracowałe krótko , zakład piękny i nowoczesny, to mnie zachwycilo:))) Uciekłem szybciej niż mogłem- donosicielstwo, sledzenie, a włascicielto już porazka- jedno spotkanie- jedna decyzja- ani złotówki nie zarobię dla tego człowieka- buta, zarozumialstow i sloma z butów.
Ludzie jak w obozie pracy- tylko jesc daja, ale niezdrowo-sama chemia
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-09-22 12:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiepski zakład pracy zero poszanowania dla ludzi ....placa kiepska
zdjecie uzytkownika
nigdy więcej - 2014-09-26 00:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się w 100% z wszystkimi opiniami na temat tego zakładu. Żadnego poszanowania dla człowieka, harujesz jak wół, a oni Cię mają w nosie, nawet dobrych zarobków nie ma. Każdy na każdego kabluje, inaczej nie ma racji bytu, a to jak widać najbardziej podoba się w tej firmie. Nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
szoks - 2014-09-30 16:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [map - 2014-09-04 18:31:12]:
z tego co można wyczytać na tym forum to ogólnie firma nie ma najlepszego pr-u. Także na pytania czy warto się tu zatrudnić i czy warunki są odpowiednie dla konkretnych stanowisk to myślę, że już nie jedna i nie dwie osoby odpowiedziały. Także do pracy do Tarczyńskiego wybieracie się na własną odpowiedzialność
zdjecie uzytkownika
???? - 2014-10-02 17:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, pojawiło się ogłoszenie na portalu praca.pl na stanowisko Regionalny Manager Sprzedaży. Mam pytanie, czy ktoś jest wstanie napisać kilka słów na temat pracy na w/w stanowisku. Firmę Tarczyński na rynku po którym się poruszam odbieram bardzo pozytywnie. Mam odpowiednie kwalifikację zawodowe aby aplikować na ofertę pracy, ale nie ukrywam po przeczytaniu wpisów, pojawiły się małe wątpliwości. Czy ktoś może z Was napisać coś o dziale sprzedaży ?
zdjecie uzytkownika
gosc sieci - 2014-10-16 11:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SIECI-ŚLĄSK - 2014-06-25 01:31:13]:
No jak proponuja na Sieciach ponizej 2tys netto z premia, to ja sie nir dziwie ze nikogo nie wybrali...ale cos z ta kasa mi sie nie zgadza...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-20 19:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze nie polecam. Praca min 9h dziennie od pon.- pt. na kierowniczym stanowisku, tak przynajmniej jest w umowie. W rzeczywistości pracujesz od 5:30 do 16-17. Każdy na każdego donosi, a pieniążki nie są za wysokie. 1800+premia Brutto
zdjecie uzytkownika
PH Sieci - 2014-10-26 16:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prosze o opinie jak wyglada praca na sieciach, jakie wynagrodzenie podstawowe? Dziekuje
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-10-28 14:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
w slawie zobacz trczyskicowyrabia tomek z ludzmi zerkij przez kamere
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-11-02 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żałosne, jak ludzie nisko muszą upaść, żeby w taki sposób komunikować negatywne emocje. TSA to zakład dla TWARDZIELI, nie MIĘCZAKÓW I IMPROWIZATORÓW! Chcielibyście tylko brać! A może tak coś od siebie leserzy i malkontenci???
zdjecie uzytkownika
mos - 2014-11-03 10:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrew - 2014-11-02 18:24:24]:
Obojętnie co byś nie robił, jak bardzo się starał, jak wielkim był byś twardzielem to i tak będziesz uważany za lesera i malkontenta
zdjecie uzytkownika
Mattii991 - 2014-11-05 20:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Niestety i ja , jako były pracownik muszę potwierdzić , że większość negatywnych komentarzy jest prawdą (raczej wszystkie). W Ujeźdźcu, w dziale kabanosa nie do wytrzymania jest kierownik TOMASZ P [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zajebany) . Nikomu nie polecam.
Lepiej jeść tynk ze ściany, niż iść tam pracować!
Osoby które tak zachwalają te kabanosy, to proszę pójść na dzień może dwa do pracy.. Odechce się państwu , zobaczycie jak leżą na ziemi , w piasku a później są pakowane, ala jak jeden ukrainiec z drugim dłubiąc w nosie pakuję je w opakowania...

Reszte już sobie sami dodajcie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-11-05 22:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mattii991 - 2014-11-05 20:57:41]:
A mam pytanie skąd na zakładzie produkcyjnym piasek?Czyżby pracownicy zamiast pracować bawili się w piaskownicy a wspomniany kierownik zabrał ci łopatkę i ty przestałeś się bawić ?
zdjecie uzytkownika
Stevo - 2014-11-19 01:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako kandydat muszę powiedzieć, że dziwią mnie tak kiepskie opinie Tarczyńskiego. Firma oferuje świetne produkty mięsne - według mnie najwyższej półki, a tu taki klops. W dobrze funkcjonującej firmie powinno to się pokrywać w każdym dziale i na każdej płaszczyźnie. W takim razie powiedzcie łaskawie na ile można liczyć jako osoba nowa w firmie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x