Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Tarczyński S.A.

zdjecie uzytkownika
sako - 2015-11-11 10:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli chcą osiągać PRAWDZIWE sukcesy na rynku przy sprzedaży to muszą zapewnić to co dają w ofercie.
zdjecie uzytkownika
mola - 2015-11-13 14:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mysle ze to co oferuja to dadza. ale pamietajmy ze na takim stanowisku nalezy miec dobre predyspozycje do sprzedazy i umiejetnosci komunikacyjne
zdjecie uzytkownika
sao - 2015-11-15 19:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mola jak decydujesz się na podjęcie zatrudnienia na takim stanowisku to zdajesz sobie sprawę z czym to się wiąże.
zdjecie uzytkownika
Yes! - 2015-11-25 18:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nareszcie od grudnia będzie powrót do normalności. Nareszcie nowe stare zmiany. Nareszcie przytną piórek co poniektórym. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-12-02 14:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak praca w dziale technicznym w bielsku słyszałem że jest nowy kierownik tego działu i szukają elektryków?
zdjecie uzytkownika
Solo - 2015-12-03 15:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej @nowy głównie to szukają przedstawicieli handlowych, ale mają niezłe warunki, czasami samochód, zawsze komórka, zarobki powyżej 2500zł z tego co słyszałem, chociaż cisną, ale to może ktoś potwierdzi kto zna się lepiej niż ja?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-12-04 13:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno jest pewne firma idzie na rekord! Ciekawe kiedy osiągnie jedną gwiazdkę. Niestety większość opinii to prawda. Szkoda. Rewelacyjne produkty (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-12-04 15:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Solo - 2015-12-03 15:12:18]:
dzięki ja jestem elektrykiem i mam zamiar złożyć cv a chciałem wiedzieć jak kierownik działu utrzymania technicznego czy da się z nim pracować
zdjecie uzytkownika
MAGAZYNIERbb - 2015-12-10 15:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, chce tam aplikować na magazyniera - wie ktoś jak się tam sprawy mają? Jakie zarobki, socjal, premie itp ? PRZEDE WSZYSTKIM jacy brygadziści/kierownicy zmiany ?
zdjecie uzytkownika
tolek - 2015-12-10 19:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAGAZYNIERbb - 2015-12-10 15:59:25]:
zależy na jaki magazyn pójdziesz, na główny czy na wyrobów gotowych. Jak na magazyn wyrobów gotowych to nalepiej by chcieli żeby występować w trzech osobach i brać jedną wypłatę
zdjecie uzytkownika
wer - 2015-12-12 09:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w firmie Traczyński S. A. i muszę przyznać że jestem zadowolona z pracodawcy. Firma prowadzi dużo szkoleń podnoszących kwalifikację, do tego realna możliwość awansu oraz socjal (deputat, prywatna opieka medyna, bony na świtą, paczki, zajęcia z języków obcych itd.).
zdjecie uzytkownika
oho - 2015-12-13 19:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda, że zatrudnienie u nich się opłaca, zwłaszcza, że widziałem ich oferty pracy na promotora sprzedaży. Fajnie, że jest doliczana premia a jeszcze są benefity pozapłacowe.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-12-14 09:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAGAZYNIERbb - 2015-12-10 15:59:25]:
Od 3 lat pracuje u Tarczyńskiego na magazynie, plusem jest duża automatyzacja pracy. Oczywiście raz jest lepiej, raz gorzej, ale kto pracował na magazynie ten wie jaka ta praca jest. Można zarobić, lekarz prywatny jest no i deputaty. Ogólnie polecam.
zdjecie uzytkownika
Solo33 - 2015-12-28 01:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co, są jakieś nowe ogłoszenia o pracę? Bardzo pilnie poszukuje pracy od nowego roku, dlatego proszę mi dać znać, widzę Technologa za niezłe pieniądze, ale nie mam doświadczenia ;/
zdjecie uzytkownika
TSA - 2015-12-28 16:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Solo33 - 2015-12-28 01:43:36]:
Dzień dobry, wszystkie ogłoszenia znajdują się na http://grupatarczynski.pl/pracuj-z-nami/, tam znajdzie Pan również szczegółowe informacje na temat aktualnych stanowisk.
zdjecie uzytkownika
rtyuio - 2015-12-30 16:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o pferty pracy w firmie Tarczyński S.A. to szukaja teraz przedstawiceila handlowego w kilku maistasch w Polsce oraz technologa w Bielsko- Białej
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-01-04 18:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie czterobrygadówke.,.ile można zarobić jako operator piecy.z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
4334 - 2016-01-04 21:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja ostatnio szukam pracy i przegladam ze sporo stron z ofertami i natknalem sie na jedna od firmy Tarczyński S.A., a mianowcie na stanowsiko technologa w Bielsko Białej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-01-06 11:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś sie wypowie na temat dzialu utrzymania ruchu? Jaka praca, jaki kierownik?
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-01-06 16:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakim systemem pracujecie 3 zmianowym czy czterobrygadówka.,.często gonią żeby robić nadgodziny
zdjecie uzytkownika
mnbvc - 2016-01-07 01:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez sa od nich inne oferty pracy do firmy Tarczyński S.A. a mianowicie na stanowsiko przedstawiciela handlowego do spraw sieci w Krakowie i Kaliszu
zdjecie uzytkownika
mark - 2016-01-07 16:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile szacunkowo zarabia podstawy i premii przedstawiciel handlowy?
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-01-07 18:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-01-06 11:19:27]:
Normalny. Na dwóch nogach, z dwoma rękami i głową na karku. Przyjdź, nie bój się.
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-01-09 14:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad podjęciem pracy w firmie Tarczyński S.A. Przyznam, że jak tak obserwuję fora i ogłoszenia, to widzę, że firma mocno się rozwija. Pogratulować :)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-01-11 09:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W listopadzie zeszłego roku podjąłem pracę jako PH, pierwsze wrażenia, wdrożenie super, pakiet multisport i luxmed, podstawa bardzo przyzwoita, samochód w bardzo dobrym stanie, iPad. Wymagania są, ale warto popracowań, bo premia zawsze poprawia humor.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-01-11 18:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No włąsnie po przeczytaniu ich oferty pracy na stanowisko przedstawiciela handlowego, dokładnie o tym samym pomyslalem,daja nowoczesne narzedziapracy oraz samochów,trzeba sie starać
zdjecie uzytkownika
sajkio - 2016-01-13 23:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak samochód dają, tam nawet jest szansa przejechania jakieś określonej ilości kilometrów jako "prywatnych" kilometrów, typu dojazd do domu i tym podobne kwestie
zdjecie uzytkownika
SUN - 2016-01-14 13:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jak wygląda praca w dziale jakości?????? Obserwuję, że rotacja jest częsta. Jak wynagrodzenie, nadgodziny (płatne??? czy na zasadzie hobby), co z weekendami. skąd taka rotacja. z góry dziękuję za info
zdjecie uzytkownika
klusin - 2016-01-18 00:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@SUN oczywiste jest przecież, że jeśli robisz jakieś nadgodziny to masz je płatne, z tego co jednak wiem to są one płatne normalnie, umowa o pracę i chyba no tyle.
zdjecie uzytkownika
SUN - 2016-01-18 07:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [klusin - 2016-01-18 00:05:51]:
Skąd taka rotacja w działach jakości. czy warto pakować się do tej "roboty".
zdjecie uzytkownika
oracz - 2016-01-20 19:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SUN - 2016-01-18 07:38:53]:
moim zdaniem lepsze to niż siedzieć na tyłku i nie robić nic. W tej chwili dość intensywnie w Tarczyńskim poszukują przedstawicieli handlowych na niezłych warunkach finansowych
zdjecie uzytkownika
wojek - 2016-01-23 13:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oracz, tez widziałem te ogłoszenia na PH Tarczyńskiego. Oferują tutaj nawet auto służbowe z tego co wiem, a ich produkt - kabanosy ponoc rozchodzi się jak świeze bułeczki.
zdjecie uzytkownika
mark - 2016-01-25 13:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2016-01-11 18:28:19]:
Witam,

Potrzebuję zarobić 4 tysiące miesięcznie, czy łącząc podstawę + premię dam radę mieć tyle co miesiąc? mam doświadczenie w branży spożywczej.
zdjecie uzytkownika
Twain - 2016-01-30 16:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kobiórze zrobiło się miejsce. Tam spróbuj.
zdjecie uzytkownika
gabi - 2016-02-01 18:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
od jakiegos czasu wisi ogłoszenie o pracy jako Kupiec. Bardzo proszę o opinie, poniewaz jestem zainteresowana, ale same opinie o atmosferze pracy mnie przerazaja, chociaz opinie pojawiaja sie glównie po drugiej strony procesu, czyli ze strony sprzedazy
zdjecie uzytkownika
Lol - 2016-02-02 20:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają na sieciach w Warszawie 2000 netto podstawy... (usunięte przez administratora) ... Hehe (usunięte przez administratora) :)
zdjecie uzytkownika
Rico - 2016-02-03 13:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak wygląda praca w Sławie ? Widzę że mają ogłoszenia na stanowiska kierownicze, może ktoś przybliżyć faktyczne obowiązki, system pracy (ile godzin/ 4 brygadówka ?) oraz oczywiście na co można liczyć mając 2 lata doświadczenia na produkcji (oraz czy płacą na czas).
zdjecie uzytkownika
abba - 2016-02-09 15:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rico - 2016-02-03 13:50:19]:
a jak z realizacją planu w terenie sprzedaje się produkt ?
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-02-10 15:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale plany do wyrobienia czy nie realne?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-03-04 16:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Moze ktos zorientowany napisac jak wygląda praca na ph odnoscnie detalu . Jaki podział podstawa plus możliwa premia i jakie rzeczywiście osiąga sie wyniki.? Jakie narzędzia i dostępne benefity w firmie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
isa - 2016-03-11 18:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś był na stażu jako technolog w laboratorium? Chodzi mi o zakład w Ujezdźcu Małym. Istnieje jakiś transport dla pracowników? Na stażu mi zależy, wynajęłabym sobie mieszkanie w Trzebnicy, ale w tej chwili nie mam samochodu i nie wiem, czy dałabym radę szybko kupić cos taniego i dzialajacego ;/ a z dojazdami pks do tych Ujezdziec to widzialam ze straszanie kiepsko ;/ Abo jest mozliwosc wynajecia pokoju/mieszkania w tych Ujezdzcach?
zdjecie uzytkownika
isa - 2016-03-11 19:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś był na stażu jako technolog w labolatorium? Jak wrażenia? Firma organizuje jakiś dojazd dla pracowników z np. Trzebnicy- chodzi mi o zakład w Ujeźdzcu Małym? Albo da radę wynająć mieszkanie/pokój w tej wiosce? Bo w trzebnicy jakieś mieszkania na wynajem widziałam, ale dojazd pks to chyba masakryczny... Staż by mnie interesował, ale nie mam samochodu, mam prawko, ale nie wiem czy dalabym rade szybko jakis samochod kupic jakby co...
Tarczyński S.A.
Tarczyński S.A.
"Wywiad z Anna Skibińska - Dyrektor Personalny w firmie Tarczyński S.A."
Nie mogę inaczej rozpocząć naszej rozmowy: czym są Gryzzale? To jeden z naszych najważniejszych produktów. Dokładnie rzecz mówiąc to pierwsze kabanoski drobiowe dla dzieci. Stanowią niezastąpione źródło energii, które daje siłę do działania. Dzięki obniżonej zawartości tłuszczu są fajną przekąską dla najmłodszych. Co jeszcze produkujecie? Model biznesowy Grupy Tarczyński koncentruje się na przetwórstwie mięsa wieprzowego i drobiowego oraz sprzedaży i dystrybucji wytwarzanych wyrobów mięsno-wędliniarskich. Dzieje się to pod markami Tarczyński i Dobrosława. W odróżnieniu od wielu firm z branży, Grupa nie prowadzi chowu trzody chlewnej dla potrzeb własnych ani też uboju. Mimo tego i tak produkujecie około 500 przetworów mięsno-wędliniarskich. Zgadza się. Grupa Tarczyński posiada trzy zakłady produkcyjne. Główny zakład w Ujeźdźcu Małym, jest jednym z najnowocześniejszych zakładów produkcji wyrobów wędliniarskich w Europie. Ponadto  dysponujemy dwoma zakładami produkcyjnymi: w Sławie i w Bielsku-Białej. Pracy z pewnością więc nie brakuje, a jak to jest z pracownikami? Staramy się poprzez odpowiedni...
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-03-29 19:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich wybieram się na rozmowę w sprawie pracy Tarczyński B-B może ktoś coś podpowie jakie są tam warunki pracy i płacy socjal praca na produkcji.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-03-29 19:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wybieram się na rozmowę w sprawie pracy może ktoś podpowie jakie są zarobki jaka atmosfera pracy social praca na produkcji w B-B.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
antek - 2016-03-29 20:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@isa nie znam szczegółów, ale wydaje mi się, że w takiej sytuacji pracownicy z okolic, mogą liczyć na siebie nawzajem. Zresztą, warunki pracy w Tarczyńskim chyba to wynagradzają :)
zdjecie uzytkownika
meha - 2016-03-31 20:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ciekawe jak z prowizjami
zdjecie uzytkownika
koto - 2016-04-01 13:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2016-03-04 16:16:13]:
Maks 3000 zł netto.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-04-02 21:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja z takich pieniędzy netto byłabym bardzo zadowolona, nie narzekałabym.też pochwalam ten sposób odbioru godzin. a poza tym moje dziecko uwielbia ich gryzole kabanoski
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja jak i sama rozmowa kwalifikacyjna przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Podczas rozmowy pojawiły się pytania związane m.in. z dotychczasowym doświadczeniem, zainteresowaniami, wykształceniem. Dodatkowy plus za ciekawy system adaptacyjny w firmie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
chętny na staż - 2016-04-29 10:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak traktowani są stażyści technolodzy, jak zarobki, godziny pracy? Czy rzeczywiście jest możliwość potem dostać normalną pracę w zakładzie?
zdjecie uzytkownika
jhg - 2016-05-05 17:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie widze w sumie zeby na staz szukali..ale sa oferty pracy np dla promotora sprzedazy w Brzegu fajnie ze oferuja pakiet świadczeń socjalnych i pozapłacowych (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie pracownicze, karta Multisport, deputat wyrobów gotowych)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tarczyński S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert