Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarczyński S.A.

Pracowałeś w firmie Tarczyński S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Demon - 2015-07-16 13:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [%% - 2015-07-16 07:17:35]:
Cv na rampe?? Dużo jest pracy? Czy z rampy przeżucają tez na magazyn? Jak to wygląda logistycznie? Praca znośna? Wypłata terminowo jakie zarobki na rampie? Jest możliwość rozwoju zawodowego na stanowisko kierownicze? A benefity jakieś w psotaci koszyków na święta z produktami czy coś w tym rodzaju ??
zdjecie uzytkownika
Lotto - 2015-07-17 23:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, choć nie pracowałem w samych zakładach Tarczyńskiego, a jedynie aplikowałem tam do pracy, jednak chciałem opisać na tym portalu fatalny stosunek tzw. rektuterów do mnie. Kandydowałem na stanowisko technologa-stażysty, rozmowę miałem przeprowadzoną w Ujeźdzcu. Gdy po raz pierwszy skontaktowano się ze mną w celu umówienia terminu spotkania, spytałem dwukrotnie czy są oni pewni mojej osoby, ponieważ pomimo dyplomu Technologa Żywności ukończyłem inną specjalizację, niż chłodnictwo/ produkcja wędlin, a musiałbym jechać samochodem z Łodzi ( paliwo 200 zł w obie strony). Zapewniono mnie, że tak, że zdają sobie sprawę z konieczności dojazdu i są przekonani. Sama rozmowa przebiegała fatalnie ( dawno na takiej nie byłem) . Cały czas miałem wrażenie, że Szanowni Państwo traktują mnie pół żartem- pół serio: " u nas na produkcji jest zimno", "to w Łodzi nie ma zakładów masarskich" czy " przynajmniej miałby kto nas rozbawiać". Doprawdy nie mam pretensji o to, że nie zostałem przyjęty, widocznie moje kwalfikacje były zbyt niskie lub po prostu nie odpowiadały do tego stanowiska, jednak czy trzeba było mnie tak potraktować, zrobić sobie jaja i niech chłopak (usunięte przez administratora) z Łodzi, zrobimy mu nadzieje i spławimy. Pozdrawiam Panią od HR'u i dwójkę Technologów, mam nadzieje, że jeszcze kiedyś się spotkamy.
zdjecie uzytkownika
toto - 2015-07-18 07:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lotto - 2015-07-17 23:29:52]:
A co chcesz ich na piwo zaprosić? Jak się nie umiałeś "sprzedać" w słownej rozmowie to nie narzekaj. Pewnie jesteś jednym z tych, którym należy przynieść wszystko na tacy i jeszcze poprosić żebyś łaskawie przyjął.
zdjecie uzytkownika
Lotto - 2015-07-21 17:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [toto - 2015-07-18 07:41:04]:
Twój komentarz świadczy o kopmletnym braku umiejętności czytania ze zrozumieniem
zdjecie uzytkownika
Mały - 2015-07-22 10:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam prośbę o informację jak wygląda praca w firmie Tarczyński jako PH. Za wszystkie informację będę wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-23 07:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam pracy w tej firmie. Mieli zmieniać się na lepsze a nadal to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Już wiele firm dziwi się skąd taka rotacja u Tarczyńskiego. A odpowiedź jest prosta. Jeden człowiek rozwala dział handlowy.
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-07-24 11:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie piszesz o panu A.B, tak to kawał .... . Uwielbia pisać @ i straszyć konsekwencjami. ODRADZAM PRACY JAKO PH W TEJ FIRMIE.
zdjecie uzytkownika
camel - 2015-07-25 14:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lotto - 2015-07-17 23:29:52]:
Lotto a czego cię pytali na tej rozmowie?? Jakoś sprawdzali twoją wiedzę?
zdjecie uzytkownika
Lotto - 2015-07-26 21:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [camel - 2015-07-25 14:02:46]:
Camel'u nie sprawdzali mojej wiedzy z zakresu masarstwa w jakikolwiek sposób. Cała rozmowa przebiegałą mnięj więcej pod dyktando wszystkich trudności/problemów związanych z pracą u nich, pamiętam, ze jeden z "technologów" zadał mi pytanie o zakres wyników jednej z analiz chemicznych, które pzeprowadzałem pracując w laboratorium dwa lata temu- nie wiem za bardzo czemu miało to dowieść.
zdjecie uzytkownika
camel - 2015-07-27 13:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha. hmm... dzięki za odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
Przyszły pracownik - 2015-07-28 07:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Chciałbym zasięgnąć opinii na temat pracy mechanika elektronika. Czy osoba z takim wykształceniem znajdzie tam pracę?. I na jakie zarobki może liczyć?.
zdjecie uzytkownika
jak - 2015-07-29 13:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam prośbę o opinie odnośnie pracy jako PH. Chodzi mi o zarobki, auto czy można jeździć prywatnie.Dzięki
zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-08-03 13:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jak - 2015-07-29 13:34:36]:
Zarobek średnio na jeża, auto oczywiście dostaniesz. Paliwo na kartę flotową ale każdy ma GPS. O wyskakiwaniu na bok nie myśl :)
zdjecie uzytkownika
ten - 2015-08-03 17:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i oczywiście limit km priv, po przekroczeniu płącisz za każdy km z kieszeni
zdjecie uzytkownika
była - 2015-08-06 11:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca tam to śmiech na sali.Ludzi mają w d....Pracujesz z Ukraińcami,pomiatają i mają gdzieś prawa pracy.Pracujesz w święta nie święta.Niby 4 brygadówka a zadzwonią w dzień wolny i każą przyjść do pracy.Kiedyś przez ponad miesiąc nie mieliśmy dnia wolnego.Straszą i szantażują.
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2015-08-06 17:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była - 2015-08-06 11:21:40]:
Gdzie tak jest? Ujeżdziec Sława czy Bielsko. Jak jest w Bielsku bo są przyjęcia i się zastanawiam jacy tam są przełożeni
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwość - 2015-08-08 11:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca kierowcy w firmie tarczyński ???
zdjecie uzytkownika
TSA - 2015-08-17 11:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oskar dla Tarczyńskiego !!!. Największa rotacja wśród PH. Ogłoszenie za ogłoszeniem i po raz kolejny szukają na stanowisko PH ;-) . Tak trzymać !!!
zdjecie uzytkownika
john - 2015-08-17 12:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem nic o pracy kierowcy niestety, @sprawiedliwość ;/ ale za to mogę komuś podrzucić jak się przyda, że Tarczyński ma sporo wolnych miejsc dla przedstawicieli handlowych i promotorów sprzedaży. Jeśli chodzi o promotora sprzedaży to jest fajny socjal - prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie pracownicze, karta Multisport.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Kumoter - 2015-08-17 19:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty, TSA, weź se poczytaj inne fora firm z branży i nie nie siej bzdur w eter...Słabe to jest... Byłem PH w Tarczyńskim i wiem, że jest ciężko, ale Stary płaci na czas i dlatego wymaga
zdjecie uzytkownika
nico - 2015-08-22 14:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kastingi i kiedy zabawa ujawnią się sesensacyjki
zdjecie uzytkownika
technolog - 2015-08-26 18:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowana pracą technologa w Sławie, stąd moje pytanie jak wygląda rekrutacja, czy wymagane jest duże doświadczenie? czy zarobki są na tyle zadawalające że opłaca się dojeżdżać 20km? czy pracuje się w weekendy? Bedę wdzięczna za każdą odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
NANA - 2015-08-27 09:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna się ciekawie pełna mobilizacja przed ewakuacją z firmy pod stołem producentów newsów którzy tylko dbają o siebie i swoje interesy W-P-M
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna to był jakiś koszmar.Potraktowano mnie tam jak osobę niedorozwiniętą.Podśmiewali się z moich odpowiedzi i wymieniali między sobą jakieś dziwne spojrzenia.Czułam się tam okropnie i nie wyobrażam sobie pracy z takimi ludźmi.Momentami nie zwracali na mnie uwagi tylko śmiali się między sobą.Żal normalnie
Pytania: Dlaczego pani chce tu pracować a nie sprzedawać ciuszki w sklepie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 11:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
aro - 2015-08-27 11:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kumoter - 2015-08-17 19:44:25]:
TO ŻE PŁACI NA CZAS JEST JEGO ZASRANYM OBOWIĄZKIEM BO DO TEGO ZOBOWIĄZAŁ SIĘ PODPISUJĄC UMOWĘ O PRACĘ!!!
zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-08-28 13:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NANA - 2015-08-27 09:09:00]:
Coś bliżej możesz napisać?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarczyński S.A.?
Zadaj pytanie
alert