Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarczyński S.A.

Pracowałeś w firmie Tarczyński S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
edwin - 2014-05-14 23:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, bo Traczyński wydawał mi sie dobrą firmą, raczej dbająca o dobre imię i pracowników, ostatnio wprowadzają nowe spoty reklamowe, może powinni lepiej skupić się na pracownikach.
zdjecie uzytkownika
car Piotr Groźny - 2014-05-15 17:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tylko reklama jak na spotach politycznych także wszyscy troszczą się o nasz kraj. O dobre imię dbają ale tylko o to, pracownik to pracownik zawsze może przyjść następny, powoli sobie uświadamiają o tym że w końcu może ich zabraknąć to kto wtedy będzie zarabiać ? dyrektorzy i kierownicy z plebsu wrócą na dawne stanowiska ?? gdy się zakończy rozbudowa czy krasnoludki ?. Ten firma istnieje tylko dla tego, że mają sprzedaż bo bez tego to by musieli upaść.
zdjecie uzytkownika
Dodo - 2014-05-16 00:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety skoro czar pryska po przekroczeniu progu miejsca pracy to obawiam się, że kiedyś smród z tego miejsca wyjdzie na inne...
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-05-16 14:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no cóż rozmowa na stanowisko PH ds. sieci, bez komentarza mam wrażenie, że to tylko proforma a osoba już jest dawno wybrana, takie życie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
znajoma - 2014-05-17 23:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety muszę potwierdzić negatywne komentarze. Pracowników nie traktują tam dobrze. Cały czas pod kontrolą, odezwać się do koleżanki z taśmy nie wolno, idziesz do toalety- sprawdzają czas. Pensje wiecznie mniejsze, za każdą drobnostkę obcinają, często nie podają powodu. Praca praktycznie przez cały tydzień - nigdy nie wiesz kiedy łaskawie dadzą Ci wolny weekend. Ludzie często chodzą chorzy do pracy, bo pójście na L4 oznacza szykany i nieprzyznanie bonów świątecznych (szczegół, że do wykorzystania tylko w firmowym sklepie). Wielu ludzi pracuje tam tylko dlatego, iż nie ma innego wyjścia.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-05-18 16:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z negatywnymi opiniami. ZERO SZACUNKU do pracowników, jest to obóz pracy. Na zewnątrz ładny, ale osoby które tam nie pracowały nie wiedzą co sie dzieje w srodku. Kamery, wieczne obrazanie pracowników, wyzywanie, obcinanie z pensji, brak wychowania. Dobrze, ze jeszcze nie doszło do bicia pracowników. Ogólny syf i brak ergonomii. Zakład idzie na ilość, a nie na jakość. Życze ludziom znalezienia lepszej pracy.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-05-23 01:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z negatywnymi opiniami.Kierownicy mają ludzi gdzieś,zero szacunku do pracownika.Donoszą sami na siebie.Patrzą tylko żeby ukarać.Jak prezesa nie na na zakładzie to samowolka i chowanie się po kątach.Większość z nich nie nadaje się do niczego a napewno nie do kierowania ludźmi.Brygadzisci to już wogole dno totalne.Większość po zawodowkach nie potrafi się składanie wyslowic a z pisaniem to już poważny problem.Dorwali się do koryta i tylko drzec się potrafią.Bo nic innego nie potrafią.Nawet Ukraina ucieka bo mają dość.Nie polecam nikomu.W tak złym zakładzie nie pracowałem.I nie prawda że zle opinie piszą źli pracownicy.Dobre opinie piszą chyba tylko pieski swity.Bo nikt normalny tam długo nie zabawia.Dlatego Panie (usunięte przez administratora)proszę się trochę zainteresować swoimi pracownikami bo jak tak dalej pójdzie to kierownicy sami zostaną.
zdjecie uzytkownika
Name - 2014-05-25 16:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie jak wyglada praca na stanowisku przedstawiciela handlowego w tej firmie?? Jak wyglada atmosfera w regionie?? Jaki stosunek maja kierownicy I dyrektorzy do PH?? Jakie sa plany do realizacji i czy dadzą zarobić??
zdjecie uzytkownika
oracz - 2014-05-25 23:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca przedstawiciela tak jak w każdej innej firmie... musisz gonić sprzedaż jeżeli chcesz godziwie zarobić
zdjecie uzytkownika
informatyk - 2014-06-03 15:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczoraj umieściłem na tym forum post odnośnie zatrudnienia nowego Kierownika Działu IT. dzisiaj już go tu nie ma... co się dzieje?

pytałem o relacje międzyludzkie w dziale? o rotację w dziale? o atmosferę?

poniżej załączam opis oferty:

Dla naszego Klienta spółki giełdowej działającej w branży spożywczej zlokalizowanej pod Trzebnicą, poszukujemy kandydata na stanowisko:

Kierownika Działu IT

Miejsce pracy: Trzebnica
Region: dolnośląskie
Opis stanowiska:

współtworzenie strategii rozwoju obszaru IT w firmie
zarządzanie podległym zespołem
planowanie i wdrażanie nowych systemów informatycznych wspomagających działania operacyjne i zarządzanie przedsiębiorstwem
nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem wszystkich programów informatycznych w firmie
definiowanie polityki bezpieczeństwa informatycznego firmy
współpraca ze wszystkimi działami firmy w zakresie dostosowywania, optymalizacji i rozwoju systemów
analiza oraz weryfikacja potrzeb dotyczących zakupu nowego sprzętu i oprogramowania
utrzymywanie kontaktów z dostawcami
nadzór operacyjny nad funkcjonowaniem obszaru IT
planowanie i nadzór nad realizacją budżetu IT
Wymagania:

minimum 3-letnie doświadczenie w zarządzaniu działem IT (mile widziane w firmie o profilu produkcyjnym)
wykształcenie wyższe (preferowane informatyczne)
doświadczenie w zarządzaniu systemami MRPII/ERP
znajomość technologii LAN/WAN, Oracle, Citrix, SQL, MySQL
doświadczenie i umiejętności z zakresu zarządzania projektami informatycznymi
doświadczenie w rozwijaniu technologii informatycznych w środowisku biznesowym
umiejętność rozwiązywania skomplikowanych problemów technologicznych, w tym dotyczących bezpieczeństwa i wydajności
umiejętność pracy w zespole oraz wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne
samodzielność w działaniu
umiejętność pracy pod presja czasu
znajomość języka angielskiego
zdjecie uzytkownika
Smakosz - 2014-06-03 22:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Tarczynski-kupilem kabanosy Dobroslawa firmowane przez grupa Tarczynski.Jak Tarczynski może firmować swoim Logo taki bubel. Jestem stalym zjadaczem kabanosów Tarczynski-(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
car Piotr Groźny - 2014-06-06 12:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolego informatyku:

- rotacja bardzo duża
- relacje między ludzkie są prawie żadne, ludzie zamiast skupić się na swojej robicie to patrzą na biurko kogoś i kombinują jak mu dokopać, ogólnie nie można nikomu zaufać tym bardziej przyjaciołom, rodzinie, sąsiadom oraz kumplom spod budki z piwem za poprzedniego systemu aktualnego prezesa
- aż dziw że wymagają wyższego wykształcenia gdyż 80 % kadry (dyrektorzy, kierownicy, brygadziści) nie ma nawet matury o ile pisać i czytać potrafią, a osób wykształconych się boją gdyż są za mądre i mogą podważać ich autorytet
zdjecie uzytkownika
informatyk - 2014-06-06 19:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [car Piotr Groźny - 2014-06-06 12:23:35]:
dziękuję bardzo za informację. życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
calusek760 - 2014-06-20 14:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM. PRACUJE W TEJ FIRMIE DOPIERO DOBRY MIESIĄC , ALE NA RAZIE JEST OK !!!
zdjecie uzytkownika
SIECI-ŚLĄSK - 2014-06-25 01:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam spotkania rekrutacyjnego na stanowisko przedstawiciel handlowy do spraw sieci-ŚLĄSK.W maju była przeprowadzana rekrutacja w Wrocławiu i nikogo nie wybrali!!! Płacą poniżej 2000 netto z premią.Pan sprawiał wrażenie miłego, ale zupełnie niezainteresowanego rekrutacją. Rozmowa przeprowadzona na bardzo słabym poziomie merytorycznym brak, jakich kol wiek pytań mogących ocenić umiejętności kandydata do wykonywania obowiązków. Straciłem tylko kasę na dojazd do Wrocławia i nawet nikt nie odzwonił w wyznaczonym terminie.Brak szacunku do ludzi. Nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
rafi - 2014-06-26 20:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jak sa traktowani elektrycy tak pytam z ciekawosci
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-06-28 07:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
w zakładzie w bielsku białej prawdziwy terror sieje kierownik zakładu [usunięte przez administratora]który zawsze mówi ze z problemami to do niego a jak przyjdziesz to powie ze go twoje zdanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzi , zarobki coraz mniejsze , straszenie pracownikow ,
ukrywane wypadki ktore zdazaja sie ukraincą , łamane przepisy bhp i ukrywane przed sanepidem sprawy , ogolnie w firmie tarczynski to male zarobki , [usunięte przez administratora]ogolnie nie polecam glownie na męde [usunięte przez administratora] i warunki panujace na zakladzie
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-06-28 17:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [darek - 2013-10-02 15:09:07]:
ja sie zarabia 3 tys za siedzenie w biurze to sie nie narzeka
zdjecie uzytkownika
oracz - 2014-06-30 13:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-06-28 07:42:38]:
skoro zatrudniają w Tarczyńskim ukraińców to stawka chyba na zakładzie musi być naprawdę głodowa....
zdjecie uzytkownika
niezadowolona pracownica - 2014-06-30 15:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nom,w ujeźdźcu pracuje około 300 ukraińców, na jesieni przez pare dni nic prawie nie produkowali tylko kabanosy pucowali takie niebieskie te z pikoka jakąś cieczą po której wysypki dostałam
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2014-07-01 02:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rafi elektrycy sa traktowani jak zlo konieczne, tak jak i cale utrzymanie. "Kamery" patrza ci na rece, do talerza i do kibla. Stosunek jak do kazdego pracownika, jak nie zlapie Cie "oko saurona" na kamerze, to pomoga w tym inni. Brygadzisci i kierownictwo najnizszego szczebla z mila checia podadza twoja glowe na talerzu, aby przypunktowac. Jak potrafisz schowac dume do kieszeni, zagrysc zeby i nie masz innych mozliwosci, to skladaj podanie. Przyjma Cie z marszu. Bhp, jakosc to fikcja. Jedyna sluszna droga kariery, to zalozyc niebieskie buciki i szorowac na gore z "uprzejmie donosze ,ze ..." Problemem w mojej opini to szraki, ktorym udalo sie oderwac od maszyny, a w glowie pustka, zrobia wszystko aby nie spasc. Zaklad moglby byc dobrym miejscem pracy, ale do tego trzeba zmiany mentalnosci ludzi na stolkach kierowniczych. Nikt, kto ma troche wiedzy i umiejetnosci, nie zabawil tam na dluzej.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-07-04 19:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Bielsku białej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kierownictwo no coz bez komenatarza a o wolnym weekendzie mozna pmarzyc;/uciekam gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-07-07 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-06-28 07:42:38]:
uckiekam z tamtad:)
zdjecie uzytkownika
paradoks polaka - 2014-07-12 21:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mięso z holandii, pracownicy z ukrainy, technologia z niemiec, zamienniki mięsa z chin oraz wiele innego syfu z zagranicy. A godnej pracy w Polsce próżno szukać.
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2014-07-24 13:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w zakładzie w Bielsku Białej. Od momentu jak się tam zatrudniłam, jest coraz gorzej - robisz 6-7 dni w tygodniu, święta - 1,2,3 Maja, Boże Ciało,15 Sierpnia.Godzina zakończenia pracy to tajemnica - wychodząc do domu o godzinie 14.02 dowiadujesz sie że jednak musisz zostać dlużej, bez pytania o zdanie pracownika.Brygadziści traktują ludzi jak śmieci, musisz harować ponad siły a i tak masz opinie "powoli pracuje".Ludzie dźwigają ciężary ponad wszelkie normy BHP, 30kg pojemniki samodzielnie, kobiety pchają pełne wózki z paletą o wadze ok 600 kg oczywiście ręcznie paleciakiem.Nie masz prawa wyjść się nawet napić wody, bo pan kierownik już biegnie za tobą i grozi utratą premii - to nic że musisz np połknąć tabletkę.Ludzie są zaszczuci i zmuszani do pracy ponad swoje siły, a mimo wielu roboczogodzin wypłata niezmiennie wynosi najniższą krajową nawet przy 200 godzinach i 3 sobotach w miesiącu.Kierownik wyjaśnia złośliwie tylko "trzeba było wcześniej wychodzić do domu".Ludzie 8 godzinna zmiana w tym zakładzie zdarza się dosłownie mniej niż 10 razy w przeciągu roku!A gdzie nasze pieniądze?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x