Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarczyński S.A.

Pracowałeś w firmie Tarczyński S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sam - 2015-06-08 12:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co się stało z Panem Królem?
zdjecie uzytkownika
Mały - 2015-06-09 21:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tam już ponad 5 lat i moim zdaniem jest wszystko ok z kierownikami można się dogadać w każdej sprawie atmosfera pracy nie jest zła i pieniądze są dobre o ile chce się pracować i nie przychodzi się do pracy z nastawieniem odje... 8h i do domu. Nie ma co pisać "katastrofa" po miesiącu czy 2 pracy trzeba dać coś od siebie aby zostać docenionym. Ogólnie polecam firmę dla ludzi którzy przede wszystkim chcą pracować a nie tylko narzekać. Pozdrawiam wszystkich pracujących.
zdjecie uzytkownika
duży - 2015-06-12 20:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie to robisz
zdjecie uzytkownika
jareczek - 2015-06-15 19:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludziskq muwicie ze w Bielsku i Ujexdzcu kicha to zapraszam do nas do Slawy ostatnio moja kolezanke z nadziewania ktura pracuje pewnie z 10 lat chcieli wyrzucić z pracy za to ze ochrona znalazla u niej rekawiczki które w sklepie mozna kupic za 50 groszy a jak ten śmiesznie chrumkający rozwalił nadziewarkę a jego małżonka tak umyla klipsownice ze do niczego sie nie nadawala to nikt nic nie mówi- tak tu wlaśnie jest zwykłego robola to Pan C.L. wie jak upierdzielić a śmietanka z biura może wszystko robić bezkarnie i tego nikt nie widzi - odradzam tu prace
zdjecie uzytkownika
Fizyczny - 2015-06-16 15:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jareczek - 2015-06-15 19:34:35]:
Bielsko, Sława czy Ujeździec? Bez różnicy. Wszędzie tam są przypadki że biurowym wolno więcej. Więcej przerw, więcej kaw, więcej opieprzania się- przykład Bilsko bo nie ma KK. Bo fizyczny nadrobi i wykona normę. A jak nie to po premii. I zgadzam się z "jareczkiem". Praca w TSA tylko za karę lub dla twardzieli.
zdjecie uzytkownika
heheheh - 2015-06-19 12:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ty chyba ćpasz codziennie i nie wiesz co sie dzieje
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-19 16:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam drogi Pracodawco....
Panie Tarczyński bardzo byśmy prosiły kobiety z zakładu sława, aby się Pan zainteresował zakładem w sławie. Wiemy,że nasz post zostanie również usunięty jak wszystkie posty które dotyczą kierowników... Kiedyś do pracy z chęcią chodziłyśmy ale teraz odkąd został pan czesław derektorem to jest masakra... Jesteśmy poniżane i traktowane jak śmieci, gorzej jak szmaty do podłogi. Kierownicy mszczą się na nas, traktują jak szmaty do podłogi. My wierzymy,że Pan nie jest złym człowiekiem tylko,że Pan nie wie tak na prawdę co u nas się dzieje, Pan wie tylko co kierownicy i pan Czesio powie ale nikt nie wie lepiej niż my kobiety. Inne za tyłek robią karierę a nic nie umieją na żadnych maszynach robić ale na stołek muszą jakoś wejść, niech pan nam pomorze kiedyś był to porządny zakład a teraz zrobił si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden drugiemu nóż w plecy by wsadził, konkurencja za premie... nie ma już współpracy jak kiedyś, już do pracy się z chęcią nie chodzi .... straci pan na prawde dobre pracownice przez kierowników katów i pana czesia.
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-06-19 17:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
WLAŚNIE TAKKK
Witam drogi Pracodawco....
Panie Tarczyński bardzo byśmy prosiły kobiety z zakładu sława, aby się Pan zainteresował zakładem w sławie. Wiemy,że nasz post zostanie również usunięty jak wszystkie posty które dotyczą kierowników... Kiedyś do pracy z chęcią chodziłyśmy ale teraz odkąd został pan czesław derektorem to jest masakra... Jesteśmy poniżane i traktowane jak śmieci, gorzej jak szmaty do podłogi. Kierownicy mszczą się na nas, traktują jak szmaty do podłogi. My wierzymy,że Pan nie jest złym człowiekiem tylko,że Pan nie wie tak na prawdę co u nas się dzieje, Pan wie tylko co kierownicy i pan Czesio powie ale nikt nie wie lepiej niż my kobiety. Inne za tyłek robią karierę a nic nie umieją na żadnych maszynach robić ale na stołek muszą jakoś wejść, niech pan nam pomorze kiedyś był to porządny zakład a teraz zrobił si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden drugiemu nóż w plecy by wsadził, konkurencja za premie... nie ma już współpracy jak kiedyś, już do pracy się z chęcią nie chodzi .... straci pan na prawde dobre pracownice przez kierowników katów i pana czesia.
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2015-06-19 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zarobki spoko ,pracować trzeba jak wszędzie i pod tym względem polecam lecz na tym zakończę pochlebstwa. ,,Rządzący,, zakładem w Sławie chwały tej firmie nie przyniosą .
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-21 10:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wózek się przewraca? No chyba cie poniosło ciut :-D nie ma fizycznej możliwości żeby wózek się przewrócił... A z tymi normami to jak? Trzeba odpowiednią ilość km zrobić z tym przewroconym wózkiem?
zdjecie uzytkownika
do ... - 2015-06-22 11:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
taaa przewracać to nie, ale jak nie było rampy za wędzarnią, to szybko wspawaliście tory przez budowę, aby wózki wypchać na suszarnie. dobre 2x200 metrów ceownika.
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-06-22 14:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
... i zestąpił księciunio z kabana, i zastąpił K.Z na jego tronie a ten stał się jego podnóżkiem. Na A.W też przyszła pora i zostało mu tylko wyjście w jedną i ostatnią stronę Amen
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2015-06-23 12:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanko, w necie pojawiła się oferta pracy na stanowisku elektryk w UR. Jakie są warunki, jaka kasa i czy warto???
zdjecie uzytkownika
offka - 2015-06-23 17:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PISANIE DO PREZESA JEST BEZSENSU,A TO DLATEGO ŻE,ON DOSKONALE WIE CO SIE DZIEJE! NAPEWNO SIE UCIESZY ŻĘ W TYM MIESIĄCU KIEROWNICY W BIELSKU TYLE LUDZI UKARALI FINANSOWO!! BĘDZIE NA PREMIE DLA KIEROWNIKÓW I NAGRODA DLA KONFIDENTA!!!LISTA SKAZAŃCÓW NA DZRZWIACH SIĘ WYDŁUŻA!!!
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2015-06-24 04:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam, że chodzi o pracę w Bielsku. I jak wygląda sprawa z urlopami, socjalką i dodatkami. Bardzo proszę o info.
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-06-24 14:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam prośbę o pomoc i poradę odnośnie pracy w Tarczyński jako PH.
Za wszelkie informacje dziękuję.
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-06-24 21:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
K.Z :D
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2015-06-25 10:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzę, że sytuacja jak zwykle, do narzekania to chętni wszyscy, ale do napisania rzetelnych informacji to już chętnych brak... Dzięki!!
zdjecie uzytkownika
Kolega elektryk - 2015-06-25 11:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elektryk - 2015-06-25 10:59:00]:
Jak uważnie prześledzisz proces rekrutacji to zobaczysz że nabór tam trwa już bardzo długo. Niech to ci da trochę do myślenia. Jeśli nie masz alternatywy to idź tam ale nie spodziewaj się dobrego zarobku.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-06-25 13:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK NIEWOLNICTWO!!!LUDZIE CO WY TAM ROBICIE!!SA INSTYTUCJE PIP ITP.ZGŁASZAC ŁAMANIE PRAWA PRACY!!!A TAK OGÓLNIE TO CHYBA TAK DZIEKI RZADOWI TO WSZYSTKO ADUZO WINNY TO TEZ LUDZI ZE SIE TAK DAJA TRAKTOWAC,WIDAC ZE FIRMA WOLI ZATRUDNIAC UKRAINCOW!!!GNIJĄ WAS A WY SIE DAJECIE!!!ZA PARE GROSZY PONIEWIERAC!!!
zdjecie uzytkownika
Mały - 2015-06-25 13:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam prośbę jak wygląda praca jako PH oraz proces rekrutacji za wszelkie porady będę wdzięczny dzięki
zdjecie uzytkownika
ipla - 2015-06-25 18:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie prezesie i cala hucpo ph- banda... szykujecie sie na pozwy zbiorowe? tylko prosze pamietac ze klamstwo pod przysiega sie nie oplaca...
zdjecie uzytkownika
plus - 2015-06-28 21:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zakładzie Tarczyński S.A., żeby ładnie zarobić trzeba się nieźle namachać jęzorem, podlizywać się i tańczyć tak jak całe guru zagra ( np. Kierownik, brygadzista, dyrektor) niestety zwykły pracownik czy na L4 czy na urlopie wypłatę ma ciągle taką samą czyli najniższa krajowa.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa w siedzibie w Ujeźcu. Podali ogłoszenie na zupełnie inne województwo, samochodów od ... ale chyba do ozdoby, bo nawet 400 km trzeba do nich jechać. Rozmowa 10 min, dobrze, że chociaż sprawiali wrażenie profesjonalistów.
Pytania: Czy mam kogoś? Czy planuję ślub i dzieci? Czy umiem jeździć autem? Gdzie najdalej byłam autem?
zdjecie uzytkownika
Kibic - 2015-06-29 06:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ipla - 2015-06-25 18:38:41]:
Dużo gadasz, mało zrobisz.
zdjecie uzytkownika
Wdzięczny - 2015-07-04 05:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech żyje G.L. z Bielska. Dotychczas wędzarz. Teraz największy konfident.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarczyński S.A.?
Zadaj pytanie
alert