Tarczyński S.A.

Trzebnica

Opinie o Tarczyński S.A.

ja 2017-04-27 17:49
"W wymienionych przez Panią działach jakości czy technologii pracownicy pracują w systemie 8h więc nie możemy mówić o nadgodzinach".......:) haha ...nie ma mowy o nadgodzinach, ale się uśmiałem. Co za zakłamanie.
10
ex 2017-04-27 22:16
"W wymienionych przez Panią działach jakości czy technologii pracownicy pracują w systemie 8h więc nie możemy mówić o nadgodzinach"..

Przyjechało BBC do Korei Północnej
Reporter pyta:
- Jak się Wam tu żyje ludzie ?
- Nie możemy narzekać

:) Chyba na podobnej zasadzie
11
mon kow 2017-04-28 21:20
8 h i nie ma mowy o nadgodzinach.
Za moich czasów tych działach 9 godzin dziennie to był wymóg, 10 godzin standard a 11 mile widziane ...
5
dd 2017-04-29 09:52
Pamiętajcie "TO NIE JEST FABRYKA GWOŹDZI"

9 godzina to się nazywało "Godzina gratis dla szefa" :D

3
Czarek 2017-05-05 10:27
Po lekturze wpisów uważam, że niektórzy wolą pracować społecznie tą godzinę pisząc te bzdury zamiast w firmie, która płaci za ten czas. Dobrze że to nie Korea
dsds 2017-05-06 16:40
Co by dodać za moich czasów w weekendy robiliśmy dyżury za darmo.
3
gosc 2017-05-08 21:30
Pamiętamy ;)
dd 2017-05-09 19:26
Dobrze. Żeby tak całkiem nie narzekać podam kilka zalet
- nie najgorsze warunki na początek kariery (wypłata, luxmed, dodatki na święta, paczki dla dzieci)
- świetne produkty i park maszynowy
i najważniejsze
- jedna z niewielu szans na pierwszy krok w spożywce (nie wiem czy właściwy). Ciężko inaczej wystartować a oni dają szansę na pierwszy wpis w CV

Tym bardziej pojąć nie mogę że mając TAKIE możliwości firmy nie mogę polecić. A szkoda bo firma ma potencjał porównywalny z Marsem czy Nestle
Nikol 2017-05-09 21:21
W odpowiedzi na niektóre wpisy chcę dodać, że główny zakład w Ujeźdźcu jest jednym z najnowocześniejszych zakładów produkcji wyrobów wędliniarskich w Europie.
Tarczyński S.A. 2017-05-10 14:42 [pracodawca]
Drodzy Państwo,
Nawiązując do ostatnich wypowiedzi, chciałabym jeszcze raz podkreślić, że system pracy w Działach Jakości i Technologii jest 8-mio godzinny. Dyżury w weekendy jak najbardziej mają miejsce, a obecność Działów Jakości czy Technologii związana jest ze strategicznym podejściem firmy do jakości produkowanych przez nas wyrobów, specyfiką branży mięsnej - mięso musi być przebadane, sprawdzone w określonym czasie, ale nie są ,,dyżurami za darmo’’.

Potwierdzam również, że faktycznie warunki, które proponujemy na początek kariery są bardzo atrakcyjne i konkurencyjne, każdy z pracowników otrzymuje prywatną opiekę medyczną, możliwość skorzystania z karty Multi Sport, paczek dla dzieci, bonów na święta, kolonii itp.
Posiadamy świetne produkty i najbardziej nowoczesny park maszynowy na terenie Europy oraz jedne z większych możliwości rozwojowych, z których może skorzystać każdy z naszych obecnych i przyszłych pracowników.

Pozdrawiam,
Kierownik Działu Rekrutacji
dsds/dd 2017-05-10 17:02
Pani Kierownik temu zaprzeczyć nie można, ale potężna rotacja z czegoś wynika, a tak być nie musi. Sami wiecie jak ciężko się wbić do największych - tam rotacji nie ma. Pomyślcie o tym. Bo pracownik na lata jest bezcenny. Nie wystarczy sprzęt za miliony.

A potencjał macie. Moglibyście brać najlepszych studentów. BA! moglibyście brać najlepszych specjalistów branży. Ale jest kilka punktów które was hamują. :) Niech każdy domyśli się.
4
Kajka 2017-05-14 17:27
Kończę studia inżynierskie na kierunku logistyka i chciałabym wysłać CV nie mając doświadczenia oprócz prowadzenia z mamą jednostki handlowej . Doradzcie coś
Colos 2017-05-16 10:45
Jestem pracownikiem firmy Tarczyński i nie narzekam. Jestem sumiennym pracownikiem i pewnie to jest powód zadowolenia.
dd 2017-05-16 21:36
XD beka
2
stażystka 2017-05-17 20:56
Wysyłaj, jak przejdziesz rekrutację i się dogadasz to sama ocenisz ja uważam, że warto. Po pierwsze nawet staż jest płatny i to całkiem nie źle jak na ludzi bez doświadczenia, po drugie, niesamowite doświadczenie, firma ogromna, nowoczesna, mi się dobrze pracuje.
michał 2017-05-18 20:28
żadnej rewelacji. Latem ok po lesie można pochodzić a zimą. daleko od szosy. generalnie smierdzi jak w każdym zakładzie mięsnym i nie ma ludzi do pracy.
Andrzej J. 2017-05-25 08:47
Firma znana, ale pytanie czy lubiana? Na moje oko i doświadczenie zdecydowanie NIE. Kasa bardzo kiepska w stosunku do ilości wykonywanych zadań.
Bierzesz nadgodziny - jesteś ok. Jeśli nie - wypad.
Przepisy BHP? Takie coś dla kierownictwa nie istnieje. Gdzie ta renoma? Gdzie to wszystko czym firma się tak szczyci? Czym okupiony jest 'sukces' firmy na rynku? Wykorzystywaniem pracowników, którzy nawet jeśli zaczynają walczyć o swoje od razu słyszą "nie pasuje? To się zwolnij".
Nie polecam NIKOMU!!!
4
Colo 2017-05-25 11:26
Słyszałem, że Tarczyński jest fajną firmą dla ludzi. Mam złożyć cv i bardzo pomogły mi wasze opinie. Dziękuję
dd 2017-06-02 23:02
A czy prawdą jest że ostatnio są cięcia etatów ?
4
Pr 2017-06-08 14:57
Praca może i nie jest najgorsza.Ale jeśli chodzi o brygadzistow pozal się boże to odechciewa się pracować.Dra się na człowieka,podpisują przed sobą kto bardziej mordę wydrze.Na nockach jak nikogo nie ma to chowają się i o nic się doprosić nie można.Jak jest któryś z dyrektorów to latają jak z pieprzem,pomagają a jak pójdą do domu to zucaja kabanosami i wydziaraja się.Tak taka jest prawda o pracy.Radze lepiej wybierać brygadzistow
Mmm 2017-06-08 15:03
Mnie brygadzista kiedyś rzucił paczką...
Tom 2017-06-08 18:30
Cięcia etetów i cięcia wynagrodzeń to akurat jeden z mniejszych problemów. Ludzie sami odchodzą. Generalnie porażka jak nigdy wcześniej. W Sławie zaraz zostaną sami ukraińcy. Bo ludzie nie chcą już tu pracować. Obecny kierownik skutecznie do tego dąży. Zajmuje się wszystkim (i wszystkimi), tylko nie tym co potrzeba. Ale czego oczekiwać od "człowieka" na takim poziomie... Przez żadnego wczesniejszego kierownika czy dyrektora (a było ich sporo) nie byliśmy tak traktowani jak teraz. Czy ktoś w końcu zacznie wyciągać wnioski????
1
Colo 2017-06-08 22:37
Czy jesteście pewni że firma zasłużyła na takie narzekanie? Nie da sie powiedzieć dobrych informacji? To fajna firma i szkoda, że tak narzekacie. Handel jest ciężkim rodzajem prowadzonej działalności i wcale nie dziwią mnie ciecia w firmie. Rotacje były, są i będą .
Pr 2017-06-09 09:53
Da się.Wypłata zawsze na czas.I jeśli masz Końskie zdrowie i nie pochorujesz się to bony na święta dostaniesz he he.
1
Pr 2017-06-09 09:53
Da się.Wypłata zawsze na czas.I jeśli masz Końskie zdrowie i nie pochorujesz się to bony na święta dostaniesz he he.
1
dd 2017-06-09 17:23
A kto ci powiedział że wypowiadają się tu handlowcy ? Technologia, jakość, produkcja. Mało działów? Jedna wielka BIEDA a teraz jeszcze te zwolnienia spowodowane róznego rodzaju problemami. Tylko czekać jak ktoś ich wykupi
3
jjj 2017-06-09 21:51
Wie ktoś może kto jeździ białym autem od tarczyńskiego i zbiera zamówienia z okolic Jutrosina i zazwyczaj w piątek ;)
B.B. 2017-06-10 17:05
Witam
Na portalu z ogłoszeniami o pracy szukacie Państwo przedstawiciela do spraw sieci. Jestem zainteresowany pracą na znanym mi od blisko 10 lat regionie, ale nim zostanie przeze mnie złożona aplikacja to chciałbym poznać odpowiedź na kilka pytań:
1. Atmosfera - krążą legendy o sprawdzaniu pracowników pod kontem znajomości smaku produktów (zawiązane oczy + kawałek kabanosa = który to?) czy to prawda czy może hejt niezadowolonego ex pracownika?
2. Warunki finansowe kształtują się w widełkach: a - 3 -4k zł, b - 4 - 5k zł, c - 5k +? (netto wraz z wypracowaną premią).
3. Samochód zakładam, że wyposażony w monitoring GPS. Jak wygląda kwestia prywatnego użytkowania po godzinach pracy?
4. Czy Pani Monika K. nadal jest osobą odpowiedzialną za rekrutację?
@Tarczyński S.A. czy mogę liczyć na Twoją odpowiedź?
Serdecznie pozdrawiam
Colo 2017-06-12 10:50
W każdej firmie znajdzie się sporo osób z natury nieszczęśliwych i które zawsze mają powód do narzekania.
Tarczyński S.A. 2017-06-13 11:48
Drogi Kandydacie,

Bardzo chętnie odpowiemy na wszystkie pytania, zachęcam do kontaktu telefonicznego pod numerem 71 312 12 83 lub e-mail: rekrutacja@ tarczynski.pl .

Pozdrawiamy

Zespół Rekrutacji
Tarczyński S.A.

Colo 2017-06-20 17:22
Czy praca dla przedstawiciela handlowego w rejonie Wałbrzycha jest jeszcze aktualna? Chciałbym pracować dla firmy ale podpowiedzcie mi jak jest w firmie?
handlowiec 2017-06-23 20:46
Witam,
Firma poszukuje PH na region kujawsko - pomorski. Bardzo proszę o sensowne opinie, tzn. jakie zarobki, jak produkt jest przyjmowany na w/w regionie, czy firma daje narzędzia do wsparcia sprzedaży, atmosfera pracy, jakie auto, czy prywatnie można wykorzystywać auto.
Dziękuje serdecznie.
1
Colo 2017-06-23 23:20
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi czy przedstawiciel handlowy może w firmie dobrze zarobić jak się będzie starał?
Picasso 2017-06-24 20:01
A kto jest dyrektorem odpowiedzialnym za pracę Handlowców w Tarczyński? Wystarczą inicjały :)
Manterek 2017-07-03 22:00
Mnie nie dziwi, że firma wymaga. PH to wizytówka firmy!
dsds 2017-07-06 18:06
no. Niezłe te wizytówki mają zwłaszcza na wyższych stanowiskach. Ludzie na takim poziomie, że szok
1
kandydat 2017-07-07 14:42
Witam,
jest bardzo dużo ogłoszeń z ofertami pracy na stanowisko PH i PH ds sieci. Czy może ktoś napisać czym to jest spowodowane, taka duża rotacja czy po prostu dział sprzedaży jest rozbudowywany? Zastanawiam się nad wysłaniem CV ale nie wiem czy warto skoro duża rotacja. Dziękuję za sensowne informacje
Pracownik 2017-07-16 12:49
Firma zdobywa nowe kierunki i potrzebuje nowych przedstawicieli. Rozwój to podstawa w takiej firmie!
ph 2017-07-17 15:50
jasne.... tylko ciekawe dlaczego wszyscy odchodzą, hehehe...... odpowiedz jest prosta....
5
Pracownik 2017-07-20 08:47
Każdy ma prawo robić co chce a firma z taką marka poradzi sobie.
prawdomówny 2017-08-01 20:21
NO poradzi.... ale już nikt tu nie chce sensowny przyjść z doświadczeniem, zgłaszają się 20 sto latki do pierwszej pracy. przez pierwsze 3 mce dostaja 100% pensji a od czwartego juz normalnie jak region wyciągnie....i wtedy sie zwalniają. Nie bede sie rozpisywał bo admin usuwa wpisy, które trafiają w sedno, a nie ma tam zadnych wulgaryzmów , wiem akceptuaje regulamin :) wiec.... ogromna rotacja, dlaczego? no chyba nie dlatego, że jest super. pozdro
3
Norbi 2017-08-01 22:15
Nie ma idealnej firmy a jeśli jest coś co może poprawić warunki pracy to może warto w firmie o tym rozmawiać? Mnie interesuje praca przedstawiciela handlowego i zastanawiam się co dalej robić? Może coś więcej dowiem się na forum? Jakie wyposażenie dostaje ph?
Patrycja 2017-08-03 07:19
Czy firma oferuje swoim pracownikom pozapłacowe benefity? Taki system doceniania pracowników to coś bardzo powszechnego na dzisiejszym rynku pracy. Jak wyglada to tutaj?
dsdsdaswae 2017-08-03 22:58
multisport, paczki dla dzieci, karpie na święta, bony na święta (wielkanoc i boze narodzenie) na paliwo albo zakupy.

I mimo to nie warto tam iść
1
Waldek 2017-08-04 09:40
Jak zarabia się w Tarczyńskim na UR jako elektryk albo jako spawacz? Czy są nadgodziny czy praca w soboty. Jakie zmiany ? Proszę o odpowiedź.
Colo 2017-08-09 14:58
Może i trzeba w firmie ciężko pracować ale chyba do pracy po to się idzie. Tym bardziej dziwię się ponieważ zarobki są w firmie dobre, bardzo fajny pakiet socjalny!! I wychodzi jak w tym powiedzeniu, że jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził!
NICA 2017-08-11 18:50
Gratuluje aktywności działowi HR :D
Obserwator 2017-08-15 16:03
Firma Tarczyński bardzo rozwija się, dla mnie to coś wielkiego. Nie jestem pracownikiem ale dużo wiem i cieszy mnie fakt, że to jest Polska firma.Nawet jeśli nie wszystko jest idealne to zawsze można poprawić.
pippo 2017-08-16 15:52
A jak wygląda praca w marketingu albo PR? (to drugie nawet lepiej)
Jak płacą, ile trzeba pracować, jakie są możliwości rozwoju?
Patrycja 2017-08-18 07:06
@Colo a co wchodzi w skład pakietu socjalnego w firmie? Możesz opowiedzieć, czy w przypadku firmy istnieje inny system motywacyjny? @pioppo a pytasz, bo jesteś w trakcie udziału w rekrutacji do pracy w tym dziale? Jeśli możesz - opowiedz coś więcej na ten temat.
Zostaw swoją opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.