Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarczyński S.A.

Pracowałeś w firmie Tarczyński S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-11-05 22:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mattii991 - 2014-11-05 20:57:41]:
A mam pytanie skąd na zakładzie produkcyjnym piasek?Czyżby pracownicy zamiast pracować bawili się w piaskownicy a wspomniany kierownik zabrał ci łopatkę i ty przestałeś się bawić ?
zdjecie uzytkownika
Stevo - 2014-11-19 01:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jako kandydat muszę powiedzieć, że dziwią mnie tak kiepskie opinie Tarczyńskiego. Firma oferuje świetne produkty mięsne - według mnie najwyższej półki, a tu taki klops. W dobrze funkcjonującej firmie powinno to się pokrywać w każdym dziale i na każdej płaszczyźnie. W takim razie powiedzcie łaskawie na ile można liczyć jako osoba nowa w firmie?
zdjecie uzytkownika
BLADI - 2014-11-27 18:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kabanos Tarczynski jest dobry w smaku. nie leży w piasku i nie jest pakowany przez ukrainców, ktorzy dlubia w nosie a potem dotykaja go.Kogos tu troche ponioslo :-) i Tomek nie jest taki zly
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-12-04 09:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A W SŁAWIE BRAKUJE MIĘSA JUŻ TRZECI DZIEŃ ...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-06 02:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GOŚĆ - 2014-12-04 09:47:24]:
Ale nikt tu nie mówi, że te kabanosy są z mięsa. ;)
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-12-07 21:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,

Chyba się komuś w głowie przewróciło! Pokolenie Y, zdolne tylko do narzekania oraz biadolenia. Nic nie pasuje, NIC! Jakbyście brali wypłatę na raty z opóźnieniem trzech tygodni, albo pracowali na umowach śmieciowych to próbowałbym Was jeszcze zrozumieć. Jesteście biedni i pożałowania godni! Wieczni NIEUDACZNICY, którzy ciągle narzekają! Jakbyśmy takich mieli w latach 40 i 50 to Warszawę odbudowalibyśmy dopiero w XXII wieku!
zdjecie uzytkownika
Y - 2014-12-08 01:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam, co to jest Tarczynski? kupe strusia zjadl? wiem, ze tego nie nalezy kupowac, zreszta reklama zrobila swoje :)
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-12-09 22:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że mój przedmówca próbuje być bardzo dowcipny. Pewnie kolejny były i niezadowolony z TSA. Jaka szkoda...
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-01-12 14:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja chciałam składać podanie do Tarczyńskiego S.A. do pakowania...
Ktoś powie mi czy opłaca się tam iść.?
Jakie zarobki i czy ciężko
zdjecie uzytkownika
gaga13 - 2015-01-18 21:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Proszę o informację jak wygląda praca na stanowisku Technolog Stażysta. Jakie zarobki i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Trzebniczanka - 2015-01-22 00:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
"(usunięte przez administratora) jest dobry w smaku. nie leży w piasku i nie jest pakowany przez ukrainców, ktorzy dlubia w nosie a potem dotykaja go. Kogos tu troche ponioslo"

A przez kogo niby? Całe miasto jest sterrozyzowane przez banderowców którzy czają się na każdym rogu, w wolne dni zakłócają spokój i są w opinii moich wielu znajomych najgorszymi sąsiadami jakich można sobie wyobrazić. Zresztą już na pierwszy rzut oka każdy może stwierdzić że to pozbawiony wszelkiej kultury motłoch. Więc co robią na stanowiskach pracy aż strach pomyśleć. A wszystko to zasługa Sz. P. Tarczyńskiego który zamiast wspierać rodzimy rynek pracy i rozwijać firmę z poszanowaniem pracownika ściąga tanią siłę roboczą (obecnie Ukraińców jest podobno kilkuset) i może w ten sposób wybrzydzać do woli. Że firma na tym ucierpi w dłuższej perspektywie czasu to oczywista sprawa - ale może warto pomyśleć o wybudowaniu baraków dla nich w Ujeźdźcu i w ten sposób oddzielić ich od normalnych mieszkańców Trzebnicy którzy muszą dzierżyć tą hołotę na każdym kroku... ;/
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2015-02-08 17:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaak, wielki patriotyzm tu wybrzmiewa i solidarność z walczącą Ukrainą...Prezes Tarczyński odpowiada na potrzeby ludzi, którzy nie mają co do garnka włożyć i pomaga tym, którzy walczą na Ukrainie o swoją wolność, którą wielu w Polsce wykorzystuje tylko po to, aby machać szabelką i krzyczeć, że ktoś ich skrzywdził! Biedni, skrzywdzeni NIEUDACZNICY I LESERZY, którzy z łatwością potrafią wyzwać Ukraińców od Banderowców, ale sami nie chcą się wziąć za ROBOTĘ! Ukraińcy pracują i nie narzekają! Są szczęśliwi, że mają pracę i szansę na przyszłość. Niestety wielu naszych rodaków nie potrafi tego ZNIEŚĆ I USZANOWAĆ, BO SĄ ZWYKŁYMI MALKONTENTAMI I LESERAMI!!! Sprawdza się to, co powiedział klasyk: Amerykanin widząc awans i bogactwo sąsiada spyta go: JAK CI SIĘ UDAŁO TO OSIĄGNĄĆ? CHCE PÓJŚĆ TĄ SAMĄ ŚCIEŻKĄ I TEŻ OSIĄGNĄĆ SUKCES! Polak widząc to samo, nie zapyta, ale będzie myślał co zrobić, aby sąsiad STRACIŁ TO, CZEGO SIĘ DOROBIŁ! BO NA PEWNO UKRADŁ!!!
zdjecie uzytkownika
KabanosToNieWszystko - 2015-02-20 20:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Alcatraz ,brakuje drutów kolczastych i snajperów na każdym rogu żeby odstrzeliwać chowających się palaczy, zakład z zewnątrz jak Nowy Jork a poszanowanie jak w Kambodży, no cóż takich mamy w Polsce prywaciarzy, na naszej krzywdzie i głodzie się bogacą, za zachodnią granicą siedzieliby w kryminale.
zdjecie uzytkownika
Gladiator - 2015-02-21 20:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KabanosToNieWszystko - 2015-02-20 20:19:55]:
A czy szanowny kolega na pana Tarczyńskiego mówi już Tato?
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2015-02-21 22:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha, to znaczy, że ludzi przedsiębiorczych i wzór polskiego kapitalizmu mój przedmówca widzi w kryminale. Super wizja, typowo socjalistyczno - komunistyczny punkt widzenia!!! Gratuluję wiedzy dotyczącej kapitalizmu...Żenada! Prezes Tarczyński na Zachodzie miałby pełne poważanie wszystkich ludzi pracy, rozumiejących czym jest kapitalizm, ale w Polsce? W kraju związkowców i malkontentów oczywiście najlepiej porównać go do tyrana. Jakie to żałosne podejście, łza się w oku kręci jak człowiek pomyśli o stylu myślenia i postrzegania rzeczywistości rodem z PRL i ZSRR
zdjecie uzytkownika
czarna - 2015-02-24 20:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przypadkiem Pan Andrew nie jest swoistym czopkiem tudzież człowiekiem takiego typu przez których najniższa krajowa jest jaka jest bo zawsze znajdą się desperaci na 1200 zagonieni (albo raczej sami pchający się) do roboty po conajmniej 10h!? Pracowałam tam (phi nawet nie zaczęłam) 2 dni. Po pierwsze KŁAMSTWO! "Zarobisz więcej niż 2500" mówili co dalej .. ? Umowy nawet nie pokazali za zadaniowy tryb pracy (co znaczy od 6 do zwyciestwa) okazalo sie ze płacą najniższą krajową plus marna premia (bodaj 500 brutto) na stanowisku promotora i przylicznych delegacjach. Dodatkowo praca na produkcji (kolejne KŁAMSTWO!) . Ludzie są nienormalni bo jeszcze się cieszą i myślą że tak ma być. Nie znają realiów i tego , panie Andrew , że za połowę obowiązków w prawdziwych firmach dostaje się 3x więcej. Szanujcie sie! Jeśli chodzi o Ukraińców to nie zdziwcie sie humanitarne istoty jak dzięki waszym dobrym sercom zaproponują Wam Polakom zlecenie za 4zł/h albo zwolnienie bo na Wasze miejse znajdzie się 5 Ukraińców. Co do polityki to nie ten wątek zadowolony Panie Andrew. Niech Pan pomyśli o swoich dzieciach, chciałby Pan żeby w przyszłości dzieki Panu pracowały w TSA za 700zł? Myśle że nie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
czarna - 2015-02-24 20:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przypadkiem Pan Andrew nie jest swoistym czopkiem tudzież człowiekiem takiego typu przez których najniższa krajowa jest jaka jest bo zawsze znajdą się desperaci na 1200 zagonieni (albo raczej sami pchający się) do roboty po conajmniej 10h!? Pracowałam tam (phi nawet nie zaczęłam) 2 dni. Po pierwsze KŁAMSTWO! "Zarobisz więcej niż 2500" mówili co dalej .. ? Umowy nawet nie pokazali za zadaniowy tryb pracy (co znaczy od 6 do zwyciestwa) okazalo sie ze płacą najniższą krajową plus marna premia (bodaj 500 brutto) na stanowisku promotora i przylicznych delegacjach. Dodatkowo praca na produkcji (kolejne KŁAMSTWO!) . Ludzie są nienormalni bo jeszcze się cieszą i myślą że tak ma być. Nie znają realiów i tego , panie Andrew , że za połowę obowiązków w prawdziwych firmach dostaje się 3x więcej. Szanujcie sie! Jeśli chodzi o Ukraińców to nie zdziwcie sie humanitarne istoty jak dzięki waszym dobrym sercom zaproponują Wam Polakom zlecenie za 4zł/h albo zwolnienie bo na Wasze miejse znajdzie się 5 Ukraińców. Co do polityki to nie ten wątek zadowolony Panie Andrew. Niech Pan pomyśli o swoich dzieciach, chciałby Pan żeby w przyszłości dzieki Panu pracowały w TSA za 700zł? Myśle że nie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2015-02-25 07:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przypadkiem Pani Czarna wie na pewno co to znaczy NAPRAWDĘ PRACOWAĆ? Jak widać NIE, bo nawet nie zaczęła...Co można powiedzieć o takiej Firmie jak TSA, która zatrudnia 1300 osób jeśli się w niej jest 2 dni i to z dojazdem??? NIC! Zatem z tych wątpliwej treści komentarzy niech sobie PANI CZARNA ZUPĘ UGOTUJE, pewnie będzie smaczna...W prawdziwych Firmach pisze Pani Czarna, zarabia się 3 razy więcej. Taaak, pewnie Pani Czarna wie co pisze szkoda tylko, że aplikowała do pracy w TSA, a nie do takiej PRAWDZIWEJ FIRMY. Pani Czarna, ja pracuję za kwotę dużą większą od średniej, NIE NAJNIŻSZEJ krajowej. Ale 10 lat temu zaczynałem od najniższych stawek. Doszedłem do tego ciężką pracą m.in w TSA, a moje dzieci też uczę zasady "małej łyżeczki". Szanownej Pani Czarnej też to polecam
zdjecie uzytkownika
Michał69 - 2015-02-25 09:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrew - 2015-02-08 17:12:21]:
Witam, przyglądam się opiniom, które dzielę zwykle przez 3, ale jedno jest pewne - pośród opiniotwórców są byli, zawiedzeni pracą ludzie, jak i wciąż zatrudnieni pracownicy. Ktoś na górze napisał, że są Ukraincy, ktoś zaprzeczył, a Pan, Panie Andrew również potwierdził fakt ich zatrudnienia, więc chyba coś w tym jest. Jak mawiają, w każdej plotce jest ziarno prawdy. Uważam, że jednak najlepiej przekonać się na własnym doświadczeniu uczciwie pracując, aby w ustach Pana Andrew nie zostać LESEREM i MALKONTENTEM ;)
Michał69
zdjecie uzytkownika
czarna - 2015-02-25 10:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troszkę już popracowałam w tego typu obozach , nabrałam doświadczenia i nie mam zamiaru od początku to wszystko przeżywać ;) wiele mogę powiedzieć, bo przez 2 dni zrobilam prawie 30h. I to nie na stanowisku które na umowie widmo mialsm miec. Nie sadzi Pan że jeśli coś się obiecuje to winno się słowa dotrzynać? A i uświadamiając prawdziwa praca to nie nap***dalanie za najniższą od rana do zwyciestwa!
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-02-26 15:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, proszę o info kto jest aktualnie dyrektorem technicznym w TSA. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
klipek - 2015-02-28 02:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ważne jest to @:) kto jest dyrektorem? no bo dla mnie, teorytycznego kandydata do pracy to ważne jest to ile można w tarczyńskim zarobić a nie kto jest dyrektorem. no jakby ktoś jeszcze powiedział coś o atmosferze, terminowej wypłacalności itp to też nie pogardzę bo to też ważne informacje są bardzo
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-03-01 18:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klipek - 2015-02-28 02:47:24]:
Nie trzeba było odchodzić to byś wiedział!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa w siedzibie w Ujeźcu. Podali ogłoszenie na zupełnie inne województwo, samochodów od ... ale chyba do ozdoby, bo nawet 400 km trzeba do nich jechać. Rozmowa 10 min, dobrze, że chociaż sprawiali wrażenie profesjonalistów.
Pytania: Czy mam kogoś? Czy planuję ślub i dzieci? Czy umiem jeździć autem? Gdzie najdalej byłam autem?
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-03-01 18:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-02-26 15:14:47]:
Nie trzeba było odchodzić to byś wiedział
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-03 17:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie cokolwiek z Białym Kał,kiedy zakład rusza
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarczyński S.A.?
Zadaj pytanie