Tarczyński S.A.

Trzebnica

Opinie o Tarczyński S.A.

Waldek 2016-06-01 16:32:13
Czy nadal jest taka kiepska atomsfera jak była opisana wcześniej w zespole ph ??
mininna 2016-06-02 20:56:13
ja tam jednak słyszałam że atmosfera w pracy tutaj jest bardzo dobra, wręcz wyśmiwenita - nie wiem dlaczego staracie się imputować że mogłoby być inaczej. a z innej beczki, wiecie czy technolodzy na stazxu mają płacone jakiekolwiek wynagrodzenie i na jakie zmiany robią?
6
Zbychu 2016-06-06 19:10:57
Czy prawdą jest że w ostatnim roku zmieniło się kilkunastu przedstawicieli ?? Co jest główną przyczyną takiej rotacji ?
21
Mariusz 2016-06-06 21:25:39
A dlaczego ciągle wiszą ogłoszenia tej firmy, z czego wynika tak duża rotacja pracowników ?
Były PH 2016-06-07 10:03:43
Rotacja(usunięte przez administratora) odpuśc sobie stanowisko P.H... wiem byłem nie polecam
5
marek 2016-06-07 12:51:08
Wydaje mi się, że to jest naparwde znana firma i z tego też jakie podejście mają do swoich pracowników - na pewno teraz pojawiła się do ncih oferta pracy jako Przedstawiciel Handlowy ds. Sieci i wydaje mi się, ze jest ona opłacalna.
pytanie 2016-06-17 13:49:35
Witam, ile mozna zarobić na PH, głownie interesuję mnie podstawa brutto. Z góry dzięki za odpowiedź
14
ciekawa 2016-06-28 11:11:43
również chciałabym się dowiedzieć coś na temat tego stanowiska, jakie obowiązki, szkolenia? w ogłoszeniu piszą, że nie trzeba mieć doświadczenia.
nowa 2016-06-28 11:17:12
podbijam, czy ktoś mógłby napisać coś więcej na temat tego stanowiska, promotor sprzedaży, jak wygląda praca, obowiązki i proces wdrożenia?
1
NOVA 2016-06-28 11:23:11
Witam, czy może ktoś napisać na czym dokładniej polega praca na stanowisku PROMOTORA SPRZEDAŻY? pracował ktoś na tym stanowisku i mógłby coś więcej powiedzieć?
Antoni 2016-06-28 11:58:50
ja mam pytanie o stanowisko Automatyka, jaki system pracy obowiązuje w zakładzie? Praca bardziej projektowa przy wdrożeniach i serwisie czy wszystko w stronę UR a takie rzeczy robią zewnętrzni? z terminami wypłat nie ma problemu? stawiaja na młodosc czy na doswiadczenie?
8
maciek 2016-06-28 12:17:35
Hej. Ile realnie tak średnio zarabia przedstawiciel handlowy w Tarczyńskim? Poszukują PH w Radomiu i Lublinie. Wymagane jest doświadczenie na podobnym stanowisku w branży FMCG, pewnie sposób premiowania podobny, jak w innych miejscach?
12
gość 2016-06-29 22:18:23
No logika mówi że mają braki w kadrze zarządzającej...
Mikuś 2016-06-30 06:34:54
Praca promotora sprzedazy zalezy przede wszystkim na przeprowadzani degustacji w sklepach na terenie calej Polski. Jako narzedzia pracy dostajesz Auto, Ipada, Telefon, dodatkowo karta multisport oraz opieka medyczna. Praca bardzo fajna, malo stresujaca. Jezeli jestes osoba otwarta do ludzi, pogodną i nie masz problemu z zaplanowaniem czasu to mozesz smialo aplikowac. Pracowalem na tyn stanowisku ok 6mies. W tym momencie jesten juz na staniwsku PH, wiec jezeli chcesz sie tez rozwijac to jak najbardziej polecam :)
6
Klara 2016-06-30 08:25:58
Widziałem, że nawet umowę(usunięte przez administratora) dają na tym stanowisku @mikuś a możesz powiedzieć jak daleko się jeździ i od czego zależy tutaj premia? Będę bardzo wdzięczna za szybką odp
6
lowel 2016-06-30 12:38:56
4000 zł netto
Mikuś 2016-06-30 12:56:53
(usunięte przez administratora)Promotorzy jeżdżą na terenie całego kraju np. tydzień w Gdańsku, tydzień w Warszawie, w Krakowie. Musisz się nastawić, że około 15 dni w miesiącu jesteś poza domem. Premia jest uzależniona od zaangażowania, ale nie znam osoby która by jej w danym miesiącu nie otrzymała.
Hejo 2016-07-07 14:08:04
Automatyk -95% to UR. Zmiany wszystkie.
M 2016-07-18 21:21:28
A od czego uzależniona jest premia promotora? Od tego ile się sprzeda produktu w sklepie w dniu promowania?Na jaką podstawe można liczyć:)?
4
Osama 2016-07-21 19:05:35
Witam w chwili obecnej pracuje w innej firmie fcmg podstawa 2800 netto plus premia około 800 zł netto co miesiąc oraz samochód osobowy do użytku prywatnego ,niestety czas najwyższy zawijać żagiel bo firma likwiduje stanowiska i wole to ja podziękować firmie niz firma mi . Na moim terenie pojawiło sie ogłoszenie do tarczynski na stanowisko pH . Czy warunki finansowe są turaj podobne i czy auto jest rownież do użytku prywatnego, czy posiada gps? I jakie jest to auto no bo chyba nie żadna lodówka :) będę wdzięczny za odpowiedz bo zastanawiam sie czy jest sens przechodzić z deszczu pod rynnę :)
4
Cadabra 2016-07-24 13:58:58
Czy mógłbyś bardziej przybliżyć warunki pracy pH detal , zarobki , auto(klasa) teren, ilośc wizyt , baza ,kierownictwo region północ , dodatki do pensji . Będę wdzięczny za odpowiedz .
10
Abracadabra 2016-07-24 16:01:15
Czy może ktoś z obecnych bądź byłych pracownikow napisać konkretnie jakie są warunki jeśli chodzi o przedstawiciela handlowego detal a nie ogólnikowo z których nic nie wynika. Dokładnie jaka jest podstawa plus premia (realna) Baza klientów , ilośc wizyt dzienna. Główne cele na których firma sie skupia .. Dodatkowo jakimi autami przedstawiciele handlowi poruszają sie (marka,klasa,5 bądź 2 osobowy) czy można korzystać z auta do celów prywatnie . Oraz jakie kierownictwo jest w Polsce północnej . Pojawiło siekilka ogłoszeń w mojej okolicy i zastanawiam sie czy warto ... Będę wdzięczny za każda odpowiedz . Dzięki ....
8
Maja 2016-08-16 21:52:00
Chyba ktoś zaczął konkretnie moderować wypowiedzi... :) Aktualnie pojawiają się same pozytywne opinie:D
6
Michu 2016-08-29 12:38:43
Rozumiem, że firma zapewnia w takim przypadku jakiś hotel w danym mieście?

I druga sprawa - jak mniej więcej wyglądają zarobki na takim stanowisku?

Pozdrawiam,
Michał
1
Sercos 2016-09-18 08:25:25
Może ktoś z byłych pracowników lub który obecnie pracuje w firmie Tarczyński CA I odpowiedzieć na pytania?
Czy w odniesieniu do specjalistów? Jaka jest średnia pensja specjalisty?
Interesuje się wszystkim zvyazannoe naprawy elektroniki i sprzętu serwisowego.
4
Sercos 2016-09-18 08:28:03
Może ktoś z byłych pracowników lub który obecnie pracuje w firmie Tarczyński CA I odpowiedzieć na pytania?
Czy w odniesieniu do specjalistów? Jaka jest średnia pensja specjalisty?
Interesuje się wszystkim zvyazannoe naprawy elektroniki i sprzętu serwisowego.
2
Mała mi 2016-10-06 20:43:21
A jak wygląda program stażowy? Warto? Jak zarobki?
W Exporcie ile? 2016-10-07 09:10:04
Wszyscy PYTAJĄ a (prawie) NIKT nie odpowiada ...weźcie się ludzie odmulcie. Dzięki. Ja na przykład chciałbym zapytać dlaczego tam co parę miesięcy poszukują nowego "Export Managera" rotacja czy rozwój? Ile można zarobić ? Choć z 10k na miesiąc będzie? Z góry dzięki
7
Jrzecz 2016-10-14 15:41:16
W tym momencie Tarczyński S.A. zatrudnia na masę stanowisk, wygląda to niezwykle dobrze, a ich dział HR jest całkiem profesjonalny z tego co wiem, nieźle
sarsa 2016-10-22 17:06:01
Witam czy to prawdda ze zaklad tarczynski ma w listopadzie zalatwic autobus ktory bedzie jezdzil po calym powiecie i bedzie darmowy? prosze o odpowiedz
6
sarsa 2016-10-22 19:35:48
Witam mam pytanie czy to prawda ze podobno maja jezdzic autobusy po calym powiecie trzebnickim maja wozic ludzi do pracy do tarczynskiego prosze o odpowiedz
klopol 2016-10-26 12:16:55
tak to prawda od 7 listopada rusza trasa rawicz wińsko, a potem stopniowo następne trasy
lolo 2016-10-29 23:44:02
(usunięte przez administratora)
Mat 2016-11-01 00:23:14
lolo. Tak na logike...prawie kazda normalna, rozwijajaca sie w szysbkim tempie firma szuka co chwile handlowcow. Takie czasy, taka demografia i taka...sytuacja:) Nic w tym nadzwyczajnego (usunięte przez administratora) Ja zastanawiam sie tylko czemu ciagle szukaja kogos do dzialu exportu. Awanse wewnetrzne , rotacja ma ktos cos do powiedzenia na ten temat? Pozdrawiam
dw 2016-11-01 19:26:51
w każdym dziale odchodzi masa osób. pół roku, rok, najtwardsi wytrzymują 1,5 roku.
2
Oszukany 2016-11-02 18:46:52
(usunięte przez administratora) Przedstawiciele działu rekrutacji zapewniali, że bez względu na wynik skontaktują się w przeciągu 14 dni roboczych telefonicznie bądź mailowo. Kontaktują się tylko i wyłącznie z wybranymi.
PH.TSA 2016-11-07 15:45:17
Witam. Przeczytałem całe to forum i mam pytanie. Czy zmieniło się coś jeżeli chodzi o PH? Jak wygląda ta praca? Czy trzeba również obsługiwać małe rodzinne sklepy? Wynagrodzenie: Jakie jest? Czy jest terminowe? Czy samochód jest z klimatyzacją? Praca w weekendy? Czy da radę zrobić plan w 8-9h od pon. - pt.? Jestem zainteresowany ofertą pracy PH w Grudziądzu.
Anonim 2016-12-03 10:00:58
Co ile szukają promotorów sprzedaży i na czym dokładnie ta praca polega?
Qbek 2016-12-07 21:31:14
Praca promotora polega na przeprowadZaniu degustacji w sklepach na terenie całego kraju. Poprzez degustację wspiera się sprzedaż danych produktów które akurat ma się w degustacji. Praca wporzadku i można awansować ;)
Kabanos extra 2016-12-10 09:36:50
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w firmie Tarczyński na stanowisku Promotora sprzedaży lub przedstawiciela.Chciałbym się podzielić opinią z osobami które myślą o współpracy z tą firmą,a jednocześnie ostrzec.Miałem ZASZCZYT pracować w tej cudownej kabanosowej firmie jako promotor sprzedaży z obiecanym awansem po 3 miesiącach na przedstawiciela.Pracowałem w swoim życiu w kilku firmach.Małych,dużych i średnich, ale nigdy nie trafiłem na taki negatywny stosunek pracodawcy do pracownika..Ludzie zarządzający grupą degustacyjną to kompletne dno, nie mający szacunku do drugiej osoby.Zaczynając pracę jesteś postawiony na straconej pozycji i musisz się wykazać że personel podjął idealną decyzje ze Cię zatrudnił..śmieszne..Jednym słowem brak szacunku do drugiej osoby.Nie polecam..Zarobki?Za pracę po 12-13 godzin dziennie około 2600zł..Czy warto?Sami zadecydujcie..Pozdrawiam i odmawiam współpracy z w/w firmą.
7
ab 2016-12-14 20:08:48
witam do pracy do Tarczynskiego kieruja z urzedow pracy bo normalni ludzie nie beda pracowac w tak po....... firmie
5
operator 2016-12-15 16:27:54
Witam

chciałbym się dowiedzieć ile zarabia operator maszyn i po ile godzin się pracuje ?
2
Uciekac_z_tej_firmy 2016-12-26 08:06:09
Ludzie!stac Was na lepszą prace niz w tym zakładzie gdzie pracownik traktowany jest jak śmieć!pracowalem tam i nie polecam!w tym kraju da sie jeszcze znalesc lepsza prace niz w firmie tarczynski..ale jak ktos chce byc takim pachołkiem to w sumie dobrze trafił..pozdrawiam
2
Bolec 2016-12-28 08:14:22
Ludzie!otwórzcie oczy!ile jest negatywnych opini.to swiadczy cos o tej firmie..nie polecam..moze i duza forma z ugruntowaną pozycja na rynku ale kadra zarządzająca-dno..tak pracowałem tu w obozie pracy i nie polecam nikomu..zastanów sie nie dwa,trzy razy ale z dziesiec jak dostaniesz oferte pracy tam jako handlowiec lub promotor sprzeda zy.uważajcie.pozdrawiam
Brak słów 2016-12-28 20:49:14
Pracowałem wtej firmie..Stanowczo nie polecam..w swoim zyciu pracowałem w kilku duzych firmach ale takiego stosunku negatywnego do pracownika nie widziałem..NIE POLECAM!!!!!!!!!
klopol 2016-12-31 15:15:22
Dokładnie
Pracuję w tej firmie od dwóch lat i jako zwykły szeregowy pracownik mogę potwierdzić to jak traktowani są ludzie.Sytuacja całkiem niedawna: pracuję na dużej hali gdzie temperatura wynosi około 10 stopni i pracują non stop wentylatory.Przewiało mnie i dzwonię do kierownika z prośba o jeden dzień urlopu coby sie podleczyć. Odpowiedź jest negatywna więc mówie,że jeśli mi się nie polepszy to idę na chorobowe, na co kierownik mówi,że toi będzie moje ostatnie chorobowe w tej firmie. Tak to właśnie wygląda.
Jak niemcy otworzą swój rynek dla ukraińców, to żaden nie będzie tu siedział za zł/h.Wtedy się ździwią..
Colo 2017-01-06 13:42:29
Rozumiem Twoje rozgoryczenie ale dlaczego tak łatwo ustępujecie jakiemuś człowieczkowi z naklejką "kierownik". Masz pracę to walcz i zanim zrezygnujesz z pracy idź do szefa i powiedz co się dzieje.
Ktosiek 2017-01-08 21:13:44
Sława. Dział panowania , ludzie odchodzą codziennie , nawet już Ukraina spieprza.
1
Odradzam 2017-01-11 20:17:26
Odradzam tą firme jako ph i promotor. Ogromny nacisc z gory , zero tolerancji. Chcesz isc na chorobowe to dostaniesz wypowiedzenie !
Vivus 2017-01-17 12:13:30
Przesadzacie z tym swoim biadoleniem. Firma jest spoko tylko załoga często nieodpowiednia. Trzeba ciężko pracować. Nikt nie płaci za wrażenia. Zarobki ok i generalnie jest ok. dla normalnego pracownika.
Zostaw swoją opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.