Tarczyński S.A.

Trzebnica

Opinie o Tarczyński S.A.

zainteresowany 2016-03-04 16:16:13
Witam. Moze ktos zorientowany napisac jak wygląda praca na ph odnoscnie detalu . Jaki podział podstawa plus możliwa premia i jakie rzeczywiście osiąga sie wyniki.? Jakie narzędzia i dostępne benefity w firmie. Pozdrawiam
21
isa 2016-03-11 18:59:40
Czy ktoś był na stażu jako technolog w laboratorium? Chodzi mi o zakład w Ujezdźcu Małym. Istnieje jakiś transport dla pracowników? Na stażu mi zależy, wynajęłabym sobie mieszkanie w Trzebnicy, ale w tej chwili nie mam samochodu i nie wiem, czy dałabym radę szybko kupić cos taniego i dzialajacego ;/ a z dojazdami pks do tych Ujezdziec to widzialam ze straszanie kiepsko ;/ Abo jest mozliwosc wynajecia pokoju/mieszkania w tych Ujezdzcach?
14
isa 2016-03-11 19:04:41
Czy ktoś był na stażu jako technolog w labolatorium? Jak wrażenia? Firma organizuje jakiś dojazd dla pracowników z np. Trzebnicy- chodzi mi o zakład w Ujeźdzcu Małym? Albo da radę wynająć mieszkanie/pokój w tej wiosce? Bo w trzebnicy jakieś mieszkania na wynajem widziałam, ale dojazd pks to chyba masakryczny... Staż by mnie interesował, ale nie mam samochodu, mam prawko, ale nie wiem czy dalabym rade szybko jakis samochod kupic jakby co...
14
piotr 2016-03-29 19:12:36
Witam wszystkich wybieram się na rozmowę w sprawie pracy Tarczyński B-B może ktoś coś podpowie jakie są tam warunki pracy i płacy socjal praca na produkcji.Pozdrawiam.
39
piotr 2016-03-29 19:35:29
Witam wybieram się na rozmowę w sprawie pracy może ktoś podpowie jakie są zarobki jaka atmosfera pracy social praca na produkcji w B-B.Pozdrawiam
5
koto 2016-04-01 13:06:34
Maks 3000 zł netto.
1
chętny na staż 2016-04-29 10:28:27
A jak traktowani są stażyści technolodzy, jak zarobki, godziny pracy? Czy rzeczywiście jest możliwość potem dostać normalną pracę w zakładzie?
12
M 2016-05-28 22:31:48
Witam, czy ktoś może wie na czym polega praca promotora sprzedaży Tarczyński?
30
Marek 2016-05-31 19:14:07
Proszę o informacje na temat atmosfery i ogólnych warunków pracy przedstawiciela handlowego. (usunięte przez administratora)
22
Aga 2016-05-31 19:56:10
Czy pan A.B nadal pracuję jako dyrektor ? Czy w firmie coś się zmieniło od września 2015 ?
13
Marek 2016-05-31 22:06:43
Czy obecnie w dziale sprzedaży panuję zła atmosfera jak we wrześniu 2015 ? (usunięte przez administratora)
Leszek 2016-05-31 22:11:21
Proszę o pomoc, jaka panuje obecnie atmosfera w dziale sprzedaży, w 2015 (usunięte przez administratora)Czy coś się zmieniło ??
4
Waldek 2016-06-01 16:32:13
Czy nadal jest taka kiepska atomsfera jak była opisana wcześniej w zespole ph ??
mininna 2016-06-02 20:56:13
ja tam jednak słyszałam że atmosfera w pracy tutaj jest bardzo dobra, wręcz wyśmiwenita - nie wiem dlaczego staracie się imputować że mogłoby być inaczej. a z innej beczki, wiecie czy technolodzy na stazxu mają płacone jakiekolwiek wynagrodzenie i na jakie zmiany robią?
4
Zbychu 2016-06-06 19:10:57
Czy prawdą jest że w ostatnim roku zmieniło się kilkunastu przedstawicieli ?? Co jest główną przyczyną takiej rotacji ?
12
Mariusz 2016-06-06 21:25:39
A dlaczego ciągle wiszą ogłoszenia tej firmy, z czego wynika tak duża rotacja pracowników ?
Były PH 2016-06-07 10:03:43
Rotacja(usunięte przez administratora) odpuśc sobie stanowisko P.H... wiem byłem nie polecam
3
marek 2016-06-07 12:51:08
Wydaje mi się, że to jest naparwde znana firma i z tego też jakie podejście mają do swoich pracowników - na pewno teraz pojawiła się do ncih oferta pracy jako Przedstawiciel Handlowy ds. Sieci i wydaje mi się, ze jest ona opłacalna.
pytanie 2016-06-17 13:49:35
Witam, ile mozna zarobić na PH, głownie interesuję mnie podstawa brutto. Z góry dzięki za odpowiedź
7
ciekawa 2016-06-28 11:11:43
również chciałabym się dowiedzieć coś na temat tego stanowiska, jakie obowiązki, szkolenia? w ogłoszeniu piszą, że nie trzeba mieć doświadczenia.
nowa 2016-06-28 11:17:12
podbijam, czy ktoś mógłby napisać coś więcej na temat tego stanowiska, promotor sprzedaży, jak wygląda praca, obowiązki i proces wdrożenia?
NOVA 2016-06-28 11:23:11
Witam, czy może ktoś napisać na czym dokładniej polega praca na stanowisku PROMOTORA SPRZEDAŻY? pracował ktoś na tym stanowisku i mógłby coś więcej powiedzieć?
Antoni 2016-06-28 11:58:50
ja mam pytanie o stanowisko Automatyka, jaki system pracy obowiązuje w zakładzie? Praca bardziej projektowa przy wdrożeniach i serwisie czy wszystko w stronę UR a takie rzeczy robią zewnętrzni? z terminami wypłat nie ma problemu? stawiaja na młodosc czy na doswiadczenie?
5
maciek 2016-06-28 12:17:35
Hej. Ile realnie tak średnio zarabia przedstawiciel handlowy w Tarczyńskim? Poszukują PH w Radomiu i Lublinie. Wymagane jest doświadczenie na podobnym stanowisku w branży FMCG, pewnie sposób premiowania podobny, jak w innych miejscach?
10
gość 2016-06-29 22:18:23
No logika mówi że mają braki w kadrze zarządzającej...
Mikuś 2016-06-30 06:34:54
Praca promotora sprzedazy zalezy przede wszystkim na przeprowadzani degustacji w sklepach na terenie calej Polski. Jako narzedzia pracy dostajesz Auto, Ipada, Telefon, dodatkowo karta multisport oraz opieka medyczna. Praca bardzo fajna, malo stresujaca. Jezeli jestes osoba otwarta do ludzi, pogodną i nie masz problemu z zaplanowaniem czasu to mozesz smialo aplikowac. Pracowalem na tyn stanowisku ok 6mies. W tym momencie jesten juz na staniwsku PH, wiec jezeli chcesz sie tez rozwijac to jak najbardziej polecam :)
6
Klara 2016-06-30 08:25:58
Widziałem, że nawet umowę(usunięte przez administratora) dają na tym stanowisku @mikuś a możesz powiedzieć jak daleko się jeździ i od czego zależy tutaj premia? Będę bardzo wdzięczna za szybką odp
6
lowel 2016-06-30 12:38:56
4000 zł netto
Mikuś 2016-06-30 12:56:53
(usunięte przez administratora)Promotorzy jeżdżą na terenie całego kraju np. tydzień w Gdańsku, tydzień w Warszawie, w Krakowie. Musisz się nastawić, że około 15 dni w miesiącu jesteś poza domem. Premia jest uzależniona od zaangażowania, ale nie znam osoby która by jej w danym miesiącu nie otrzymała.
Hejo 2016-07-07 14:08:04
Automatyk -95% to UR. Zmiany wszystkie.
M 2016-07-18 21:21:28
A od czego uzależniona jest premia promotora? Od tego ile się sprzeda produktu w sklepie w dniu promowania?Na jaką podstawe można liczyć:)?
4
Osama 2016-07-21 19:05:35
Witam w chwili obecnej pracuje w innej firmie fcmg podstawa 2800 netto plus premia około 800 zł netto co miesiąc oraz samochód osobowy do użytku prywatnego ,niestety czas najwyższy zawijać żagiel bo firma likwiduje stanowiska i wole to ja podziękować firmie niz firma mi . Na moim terenie pojawiło sie ogłoszenie do tarczynski na stanowisko pH . Czy warunki finansowe są turaj podobne i czy auto jest rownież do użytku prywatnego, czy posiada gps? I jakie jest to auto no bo chyba nie żadna lodówka :) będę wdzięczny za odpowiedz bo zastanawiam sie czy jest sens przechodzić z deszczu pod rynnę :)
3
Cadabra 2016-07-24 13:58:58
Czy mógłbyś bardziej przybliżyć warunki pracy pH detal , zarobki , auto(klasa) teren, ilośc wizyt , baza ,kierownictwo region północ , dodatki do pensji . Będę wdzięczny za odpowiedz .
8
Abracadabra 2016-07-24 16:01:15
Czy może ktoś z obecnych bądź byłych pracownikow napisać konkretnie jakie są warunki jeśli chodzi o przedstawiciela handlowego detal a nie ogólnikowo z których nic nie wynika. Dokładnie jaka jest podstawa plus premia (realna) Baza klientów , ilośc wizyt dzienna. Główne cele na których firma sie skupia .. Dodatkowo jakimi autami przedstawiciele handlowi poruszają sie (marka,klasa,5 bądź 2 osobowy) czy można korzystać z auta do celów prywatnie . Oraz jakie kierownictwo jest w Polsce północnej . Pojawiło siekilka ogłoszeń w mojej okolicy i zastanawiam sie czy warto ... Będę wdzięczny za każda odpowiedz . Dzięki ....
7
Maja 2016-08-16 21:52:00
Chyba ktoś zaczął konkretnie moderować wypowiedzi... :) Aktualnie pojawiają się same pozytywne opinie:D
5
Michu 2016-08-29 12:38:43
Rozumiem, że firma zapewnia w takim przypadku jakiś hotel w danym mieście?

I druga sprawa - jak mniej więcej wyglądają zarobki na takim stanowisku?

Pozdrawiam,
Michał
Sercos 2016-09-18 08:25:25
Może ktoś z byłych pracowników lub który obecnie pracuje w firmie Tarczyński CA I odpowiedzieć na pytania?
Czy w odniesieniu do specjalistów? Jaka jest średnia pensja specjalisty?
Interesuje się wszystkim zvyazannoe naprawy elektroniki i sprzętu serwisowego.
3
Sercos 2016-09-18 08:28:03
Może ktoś z byłych pracowników lub który obecnie pracuje w firmie Tarczyński CA I odpowiedzieć na pytania?
Czy w odniesieniu do specjalistów? Jaka jest średnia pensja specjalisty?
Interesuje się wszystkim zvyazannoe naprawy elektroniki i sprzętu serwisowego.
1
Mała mi 2016-10-06 20:43:21
A jak wygląda program stażowy? Warto? Jak zarobki?
W Exporcie ile? 2016-10-07 09:10:04
Wszyscy PYTAJĄ a (prawie) NIKT nie odpowiada ...weźcie się ludzie odmulcie. Dzięki. Ja na przykład chciałbym zapytać dlaczego tam co parę miesięcy poszukują nowego "Export Managera" rotacja czy rozwój? Ile można zarobić ? Choć z 10k na miesiąc będzie? Z góry dzięki
4
Jrzecz 2016-10-14 15:41:16
W tym momencie Tarczyński S.A. zatrudnia na masę stanowisk, wygląda to niezwykle dobrze, a ich dział HR jest całkiem profesjonalny z tego co wiem, nieźle
sarsa 2016-10-22 17:06:01
Witam czy to prawdda ze zaklad tarczynski ma w listopadzie zalatwic autobus ktory bedzie jezdzil po calym powiecie i bedzie darmowy? prosze o odpowiedz
4
sarsa 2016-10-22 19:35:48
Witam mam pytanie czy to prawda ze podobno maja jezdzic autobusy po calym powiecie trzebnickim maja wozic ludzi do pracy do tarczynskiego prosze o odpowiedz
klopol 2016-10-26 12:16:55
tak to prawda od 7 listopada rusza trasa rawicz wińsko, a potem stopniowo następne trasy
lolo 2016-10-29 23:44:02
(usunięte przez administratora)
Mat 2016-11-01 00:23:14
lolo. Tak na logike...prawie kazda normalna, rozwijajaca sie w szysbkim tempie firma szuka co chwile handlowcow. Takie czasy, taka demografia i taka...sytuacja:) Nic w tym nadzwyczajnego (usunięte przez administratora) Ja zastanawiam sie tylko czemu ciagle szukaja kogos do dzialu exportu. Awanse wewnetrzne , rotacja ma ktos cos do powiedzenia na ten temat? Pozdrawiam
dw 2016-11-01 19:26:51
w każdym dziale odchodzi masa osób. pół roku, rok, najtwardsi wytrzymują 1,5 roku.
Oszukany 2016-11-02 18:46:52
(usunięte przez administratora) Przedstawiciele działu rekrutacji zapewniali, że bez względu na wynik skontaktują się w przeciągu 14 dni roboczych telefonicznie bądź mailowo. Kontaktują się tylko i wyłącznie z wybranymi.
PH.TSA 2016-11-07 15:45:17
Witam. Przeczytałem całe to forum i mam pytanie. Czy zmieniło się coś jeżeli chodzi o PH? Jak wygląda ta praca? Czy trzeba również obsługiwać małe rodzinne sklepy? Wynagrodzenie: Jakie jest? Czy jest terminowe? Czy samochód jest z klimatyzacją? Praca w weekendy? Czy da radę zrobić plan w 8-9h od pon. - pt.? Jestem zainteresowany ofertą pracy PH w Grudziądzu.
Anonim 2016-12-03 10:00:58
Co ile szukają promotorów sprzedaży i na czym dokładnie ta praca polega?
Zostaw swoją opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.