Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarczyński S.A.

Pracowałeś w firmie Tarczyński S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2014-09-03 14:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlatego na szczęście już mnie tam nie ma, straciłam i zdrowie i nerwy, pomijając już to że każdy pracownik jest no-lifem ponieważ większość swojego życia spędza w zakładzie i nie ma czasu i siły nawet na podstawowe czynności domowe typu gotowanie sprzątanie czy zakupy, nie mówiąc o czasie dla rodziny i znajomych.Pracę w zakładzie potraktuję jako życiową pomyłkę i niemiły rozdział.Mam nadzieję że przyszli pracownicy wezmą sobie do serca powyższe opinie i zastanowią się dwa razy przed podjęciem pracy w Tarczyńskim.
zdjecie uzytkownika
map - 2014-09-04 18:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oracz - 2014-05-25 23:05:42]:
czy może ktoś doprecyzować jak wygląda praca PH, bo we wtorek mam rozmowe w warszawie na rejon łodzki. tzn, jakie podejście kierowników do pracownika,mniej więcej jak z kasą, czy cele są mocno wyśrubowane, no i jakie auta i czy są z klimą, bo przez trzy lata jezdże nieklimatyzowanym to w lato jest jakaś tragedia.
zdjecie uzytkownika
akanus68 - 2014-09-18 17:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [znajoma - 2014-05-17 23:58:44]:
pracowałe krótko , zakład piękny i nowoczesny, to mnie zachwycilo:))) Uciekłem szybciej niż mogłem- donosicielstwo, sledzenie, a włascicielto już porazka- jedno spotkanie- jedna decyzja- ani złotówki nie zarobię dla tego człowieka- buta, zarozumialstow i sloma z butów.
Ludzie jak w obozie pracy- tylko jesc daja, ale niezdrowo-sama chemia
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-09-22 12:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiepski zakład pracy zero poszanowania dla ludzi ....placa kiepska
zdjecie uzytkownika
nigdy więcej - 2014-09-26 00:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zgadzam się w 100% z wszystkimi opiniami na temat tego zakładu. Żadnego poszanowania dla człowieka, harujesz jak wół, a oni Cię mają w nosie, nawet dobrych zarobków nie ma. Każdy na każdego kabluje, inaczej nie ma racji bytu, a to jak widać najbardziej podoba się w tej firmie. Nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
szoks - 2014-09-30 16:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [map - 2014-09-04 18:31:12]:
z tego co można wyczytać na tym forum to ogólnie firma nie ma najlepszego pr-u. Także na pytania czy warto się tu zatrudnić i czy warunki są odpowiednie dla konkretnych stanowisk to myślę, że już nie jedna i nie dwie osoby odpowiedziały. Także do pracy do Tarczyńskiego wybieracie się na własną odpowiedzialność
zdjecie uzytkownika
???? - 2014-10-02 17:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, pojawiło się ogłoszenie na portalu praca.pl na stanowisko Regionalny Manager Sprzedaży. Mam pytanie, czy ktoś jest wstanie napisać kilka słów na temat pracy na w/w stanowisku. Firmę Tarczyński na rynku po którym się poruszam odbieram bardzo pozytywnie. Mam odpowiednie kwalifikację zawodowe aby aplikować na ofertę pracy, ale nie ukrywam po przeczytaniu wpisów, pojawiły się małe wątpliwości. Czy ktoś może z Was napisać coś o dziale sprzedaży ?
zdjecie uzytkownika
gosc sieci - 2014-10-16 11:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SIECI-ŚLĄSK - 2014-06-25 01:31:13]:
No jak proponuja na Sieciach ponizej 2tys netto z premia, to ja sie nir dziwie ze nikogo nie wybrali...ale cos z ta kasa mi sie nie zgadza...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-20 19:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze nie polecam. Praca min 9h dziennie od pon.- pt. na kierowniczym stanowisku, tak przynajmniej jest w umowie. W rzeczywistości pracujesz od 5:30 do 16-17. Każdy na każdego donosi, a pieniążki nie są za wysokie. 1800+premia Brutto
zdjecie uzytkownika
PH Sieci - 2014-10-26 16:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prosze o opinie jak wyglada praca na sieciach, jakie wynagrodzenie podstawowe? Dziekuje
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-10-28 14:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
w slawie zobacz trczyskicowyrabia tomek z ludzmi zerkij przez kamere
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-11-02 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żałosne, jak ludzie nisko muszą upaść, żeby w taki sposób komunikować negatywne emocje. TSA to zakład dla TWARDZIELI, nie MIĘCZAKÓW I IMPROWIZATORÓW! Chcielibyście tylko brać! A może tak coś od siebie leserzy i malkontenci???
zdjecie uzytkownika
mos - 2014-11-03 10:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Andrew - 2014-11-02 18:24:24]:
Obojętnie co byś nie robił, jak bardzo się starał, jak wielkim był byś twardzielem to i tak będziesz uważany za lesera i malkontenta
zdjecie uzytkownika
Mattii991 - 2014-11-05 20:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Niestety i ja , jako były pracownik muszę potwierdzić , że większość negatywnych komentarzy jest prawdą (raczej wszystkie). W Ujeźdźcu, w dziale kabanosa nie do wytrzymania jest kierownik TOMASZ P [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zajebany) . Nikomu nie polecam.
Lepiej jeść tynk ze ściany, niż iść tam pracować!
Osoby które tak zachwalają te kabanosy, to proszę pójść na dzień może dwa do pracy.. Odechce się państwu , zobaczycie jak leżą na ziemi , w piasku a później są pakowane, ala jak jeden ukrainiec z drugim dłubiąc w nosie pakuję je w opakowania...

Reszte już sobie sami dodajcie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-11-05 22:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mattii991 - 2014-11-05 20:57:41]:
A mam pytanie skąd na zakładzie produkcyjnym piasek?Czyżby pracownicy zamiast pracować bawili się w piaskownicy a wspomniany kierownik zabrał ci łopatkę i ty przestałeś się bawić ?
zdjecie uzytkownika
Stevo - 2014-11-19 01:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jako kandydat muszę powiedzieć, że dziwią mnie tak kiepskie opinie Tarczyńskiego. Firma oferuje świetne produkty mięsne - według mnie najwyższej półki, a tu taki klops. W dobrze funkcjonującej firmie powinno to się pokrywać w każdym dziale i na każdej płaszczyźnie. W takim razie powiedzcie łaskawie na ile można liczyć jako osoba nowa w firmie?
zdjecie uzytkownika
BLADI - 2014-11-27 18:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kabanos Tarczynski jest dobry w smaku. nie leży w piasku i nie jest pakowany przez ukrainców, ktorzy dlubia w nosie a potem dotykaja go.Kogos tu troche ponioslo :-) i Tomek nie jest taki zly
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-12-04 09:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A W SŁAWIE BRAKUJE MIĘSA JUŻ TRZECI DZIEŃ ...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-06 02:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GOŚĆ - 2014-12-04 09:47:24]:
Ale nikt tu nie mówi, że te kabanosy są z mięsa. ;)
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-12-07 21:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,

Chyba się komuś w głowie przewróciło! Pokolenie Y, zdolne tylko do narzekania oraz biadolenia. Nic nie pasuje, NIC! Jakbyście brali wypłatę na raty z opóźnieniem trzech tygodni, albo pracowali na umowach śmieciowych to próbowałbym Was jeszcze zrozumieć. Jesteście biedni i pożałowania godni! Wieczni NIEUDACZNICY, którzy ciągle narzekają! Jakbyśmy takich mieli w latach 40 i 50 to Warszawę odbudowalibyśmy dopiero w XXII wieku!
zdjecie uzytkownika
Y - 2014-12-08 01:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam, co to jest Tarczynski? kupe strusia zjadl? wiem, ze tego nie nalezy kupowac, zreszta reklama zrobila swoje :)
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-12-09 22:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że mój przedmówca próbuje być bardzo dowcipny. Pewnie kolejny były i niezadowolony z TSA. Jaka szkoda...
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-01-12 14:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja chciałam składać podanie do Tarczyńskiego S.A. do pakowania...
Ktoś powie mi czy opłaca się tam iść.?
Jakie zarobki i czy ciężko
zdjecie uzytkownika
gaga13 - 2015-01-18 21:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Proszę o informację jak wygląda praca na stanowisku Technolog Stażysta. Jakie zarobki i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Trzebniczanka - 2015-01-22 00:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"(usunięte przez administratora) jest dobry w smaku. nie leży w piasku i nie jest pakowany przez ukrainców, ktorzy dlubia w nosie a potem dotykaja go. Kogos tu troche ponioslo"

A przez kogo niby? Całe miasto jest sterrozyzowane przez banderowców którzy czają się na każdym rogu, w wolne dni zakłócają spokój i są w opinii moich wielu znajomych najgorszymi sąsiadami jakich można sobie wyobrazić. Zresztą już na pierwszy rzut oka każdy może stwierdzić że to pozbawiony wszelkiej kultury motłoch. Więc co robią na stanowiskach pracy aż strach pomyśleć. A wszystko to zasługa Sz. P. Tarczyńskiego który zamiast wspierać rodzimy rynek pracy i rozwijać firmę z poszanowaniem pracownika ściąga tanią siłę roboczą (obecnie Ukraińców jest podobno kilkuset) i może w ten sposób wybrzydzać do woli. Że firma na tym ucierpi w dłuższej perspektywie czasu to oczywista sprawa - ale może warto pomyśleć o wybudowaniu baraków dla nich w Ujeźdźcu i w ten sposób oddzielić ich od normalnych mieszkańców Trzebnicy którzy muszą dzierżyć tą hołotę na każdym kroku... ;/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarczyński S.A.?
Zadaj pytanie
x