Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarczyński S.A.

Pracowałeś w firmie Tarczyński S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-16 18:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłata jest terminowa, a atmosfera to zależy gdzie ucho przyłożyć. Kierownicy nie tworzą jakieś strasznej atmosfery, ale to zapewne też zależy od działu. Najgorsze w tej pracy to jest to, że nie możesz sobie zaplanować sporo rzeczy, bo nigdy nie wiadomo czy weekend będzie wolny czy zajęty. Planowanie w Tarczyńskim leży. A co do wypłaty to jest stawka podstawowa + premia w zależności od zarobków + deputat co dwa tygodnie + opieka medyczna + kasa za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-16 18:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-03-03 17:06:47]:
A o co chodzi z tym Białym Kał? Gdzie to jest?
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-03-17 20:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TZYS
zdjecie uzytkownika
sława - 2015-03-21 23:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mam nadzieję że p.Tarczyński czyta - pracuję w ZP Sława i jest kłopot z młodym kierowniczkiem na vac psełdonim "pizduś" mamy go dość zachowuję się jak gebels lub SS , ma jedną upatrzoną p,Anię K ona może wszystko ostatnio se nawet zdjęcia pstrykali w biurze nie wiem czy gołe ale .Ania zgubiła tel i inna zmiana znalazła i ona zero konsekwencji , a jak by kto inny wpadł z tel to jest - 500 przy wypłacie a tu nic sprawa zatuszowana i nikt nic nie wie , p.Prezesie zrub pan z nim pożądek nikt nie chce z nim pracować
zdjecie uzytkownika
bunia90 - 2015-03-22 14:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nie wiem za bardzo dlaczego interesujecie się prywatnymi sprawami innych ludzi na zakładzie, chcą to niech sobie fotki pstrykają nawet w kosmosie. Z drugiej strony w pracy na zakładzie nie powinno istnieć żadne życie prywatne, każdy powinien skupić się tylko i wyłącznie na swoich obowiązkach. napiszcie jakie zarobki u was są
zdjecie uzytkownika
nico - 2015-03-27 08:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ma duże aspiracje i ciągle się rozwija patrz reklama TV i inne wsparcia.
Pracownicy to narzędzia do osiągania celu. Atmosfera która tworzy zarząd to temat rzeka przykładem jest dobór kadry którego warunkiem przyjęcia jest umiejętność zarządzania przez chaos i strach oraz wyznawanie zasady niewolnik to najlepszy pracownik o gumowym uchu nie wspomnę. Nius nie koniecznie prawdziwy to ważny atut dla zarządu w codziennym zarządzaniu PPT
zdjecie uzytkownika
Pola-Monola - 2015-03-30 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nico - 2015-03-27 08:56:55]:
W 100 % zgadzam się z nico. Chaos, strach i niekoniecznie prawdziwe niusy.
zdjecie uzytkownika
grtunow - 2015-04-12 02:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę wykorzystują pracowników no ale to co mówicie to już są lekko przesadzone opinie. Gdyby było naprawdę tak źle to nie byłoby połowy obecnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-13 17:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Katastrofa. Pracuję tu.
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2015-04-13 19:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Katastrofa, to po co Panie Marcin jeszcze Pan tu pracuje??? Polska to wolny kraj! Nikt nikogo na łańcuchu nie trzyma, brama jest szeroko otwarta dla wszystkich Wolnych ludzi, którym się nie podoba praca w TSA! Z pewnością gdzie indziej będzie lepiej i łatwiej, więc po co się męczyć???
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-04-15 19:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście nie polecam.Miałem okazję tam ppracować.Na moje szczęście nie miałem problemu ze znalezieniem innej pracy. Z zewnątrz ładnie pięknie, ale jak już tam trafisz to trochę gorzej. Nie mogę powiedzieć,że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale: karierę zrobisz jedynie zakładając niebieskie buciki i będziesz latał na"górę". Zasada jest jedną. Utopić wszystkich.Nie ma zwyczaju pokazywania swoich osiągnięć,ale pokazanie błędów innych.

L4 w tej firmie nie istnieje. Jak założysz coś takiego, to albo trafisz na dywanik przed oblicze o łaskawego Pana T, albo wręczą Ci zwolnienie l.Nie ma znaczenia czy to na chore dziecko, czy na urwaną rękę.

Stołówka, tak jest bezpłatna. Ale pamiętaj, masz tylko 15 min aby tam dojść, zjeść i wrócić. Jak nie to premii nie będzie. Dokładnie sprawdzą na filmie ile byłeś, co do sekundy.

Telefon prprywatn zostaw w domu. Złapanie kogoś z telefonem to dodatkowe punkty do awansu, naturalnie nie twojego. Nie chodzi o super tajną technologie produkcji kabanosów, a akcje typu "F5 ala Konstar",też znanej firmy z branży. Potem wiszą ładne kartki:" jesteśmy zespołem,to co w firmie, zostaje w firmie".

Jeśli nie masz wykształcenia, brak Ci doświadczenia, ale jesteś gotów sprzedać matkę, za poklepanie po ramieniu przez Pana T. To firma jest dla Ciebie. Nie ukrywam firma, działa z pozycji monopolisty na rynku pracy w Ujezdzcu i okolicznych wioskach.

Kto che przeżyć coś innego, niż praca w normalnym zakładzie pracy to przyjmą Cie z otwartymi rękami. Wystarczy zobaczyć na ogłoszenia o naborze. Cały czas otwarte. Od sprzątaczki po dyrektora.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-04-17 17:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tak ładnie się reklamują. Z informacji uzyskanych od osób pracujących tam, technologów można wywnioskować, że każdy szuka pracy. Jak odchodzi lub szuka to chwili jak tam w tej fabryce nie jest. Śmiesznie to wygląda jak ci ludzie aplikują na stanowiska kierownicze w innych firmach. Są to dzieci. Brak doświadczenia. Głównie z polecenia.
zdjecie uzytkownika
adel - 2015-04-26 23:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że w takim razie atmosfera w firmie też nie jest za dobra. Skoro to taki wyścig szczurów to w firmie pracownicy sami się wykończą... No ale po co to komu.
zdjecie uzytkownika
pracownica z Pszczyny - 2015-04-27 08:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem pracownicą innych zakładów mięsnych jestem pracownikiem produkcji wędlin( gr. myjąca)myślałam ze my mamy przerąbane ale czytając was nie ma tak żle system 4ro brygadowy 8 godzin pracy stawka 11 zl brutto umowa juz na wstepie najpierw co miesieczny do roku az sie nie nauczysz puzniej na minimum 2 lata zarobki ok 2000 tys na reke masz nadgodziny placone minus taki ze nie da sie ich niestety doszukac na wyplacie bo tak są pokrętnie kwitki napisane i cuż majstrowie brygadziści zalezy na kogo trafić ale ogólnie nawet oficjalnie mobbing jest zabroniony a nieoficjalnie roznie to bywa ale z tym sobie tez mozna poradzić kamerki tez są notatke można dostać za byle g..... ale ogolnie da sie wyrobić i wolne tez jest.....serdecznie was pozdrawiam i nie zazdrosze
zdjecie uzytkownika
Bielsko - 2015-05-02 08:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całe Bielsko jest Panu wdzięczne za prawidłową decyzję. Szkoda jedynie że tylko jedna z dwóch.
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2015-05-02 19:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czytam te wszystkie komentarze i z przykrością muszę potwierdzić te wszystkie negatywne opinie. Pracowałem tam dość krótko i własnie ze względu na atmosferę jaka tam panuję postanowiłem zmienić pracę na firmę z normalnym podejściem do pracownika. W tej firmie nie spotkałem człowieka, który miałby predyspozycje do np. kierowania ludzmi. Kolesiostwo i nic więcej!!! Całą firmę mogę porównać do puszki Pandory, która przyciąga wzrok i zachęca do jej otwarcia a po zapoznaniu sie z jej wnętrzem masz same problemy. Po kilku miesiącach pracy w tej firmie nabawiłem się depresji. Wielokrotnie dostawałem @, których treść można było podpiać pod Mobing!!!
Przełożeni w tej firmie nie potrafią pozytywnie motywować swoich pracowników słychać tylko teksty cyt.,, Jak nie zamkniecie planów to was wszystkich zwolnie" Pana "Andrew" który na tym forum szalenie próbuje ocieplić wizerunek firmy wie o czym mówie. Człowiek totalnie oderwany od rzeczywistości. Ciekaw jestem czy Pan Tarczyński wie co się dzieje w jego firmie. Są ludzie, którzy pracują w tej firmie kilka lat i smiało mogę ich podzielić na dwie grupy:
1. Ludzie Pana Tarczynskiego, którym wiedzie się bardzo dobrze kosztem wizerunku firmy cyt ,,Po trupach do celu".
2. Inni pracownicy nie mający szansy na znalezienie innej lepszej pracy.

Ja bardzo szybko zrozumiałem, że to był czas stracony na pracę dla tej firmy.
Nie polecam!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Były Promotor Sprzedarzy - 2015-05-04 01:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wspaniała firma, prężny rozwój, dobre zarobki, wszystko znakomicie zorganizowane, wyznaczony konkretny cel, wymagana determinacja w dążeniu do niego! Pozdrawiam wszystkich i żałuję że mnie z wami niema.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-05-04 12:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest u Was w stawka netto za godzinę pracy?
w jakim systemie i ilo jest zmianowa?
przy jakim rodzaju umowy i jakim stanowisku (zakresie obowiązków)?
zdjecie uzytkownika
pracownica z Pszczyny - 2015-05-05 09:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
goła stawka na rękę jakieś 9.80 bodajże ale do tego są dodatki premie okolo 2000tys na reke zarobisz jak jest ciągłośc to wiecej system 4brygadowy tzn 4 dni pracujesz dzien wolnego po 4 nockach 2 dni wolnego mozesz chodzic na dodatkowe godziny czyli w swoj wolny dzien umowa miesieczne na agencji jak sie sprawdzisz dostajesz umowa conajmniej roczna juz pod zaklad i oczywiscie wszystko zalezy od stanowsika pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bielsko - 2015-05-12 11:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były Promotor Sprzedarzy - 2015-05-04 01:51:35]:
Zapewniam Cię że wszyscy wiedzą co się dzieje, jak się dzieje i co kto mówi. Łącznie z Najwyższą władzą. Liczą się tony produktów a nie atmosfera i ludzie.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-05-20 16:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowalem w tej firmie i z czystym sumieniem moge powiedziec ze to jedna wielka klika!!! Pan Tarczynski nie ma pojecia wogole co sie dzieje na zakladzie,kierownicy hmmm smieszni,mysla ze jak maja dluzszy fartuch to juz sa kims,zero szacunku do pracownika.kto jest nie wygodny odrazu jest usuwany,Ukraincy lepiej sa traktowani niz Polacy.Gdyby szef mial pojecie co tak naprawde tam sie dzieje to co 2 by kierowniczek i panie brygadzistki juz by byly na bruku.Pozdrawiam i nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ktoś kto wie - 2015-05-21 18:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrew ty nawet na forum obrażasz ludzi
zdjecie uzytkownika
ktoś kto wie - 2015-05-21 19:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troszkę przesadzacie w tych opisach praca jest ciężka i maja wymagania ale coś za coś płacą na czas macie stołówkę i deputat .Natomiast macie rację co do kadry są osoby które by utrzymać się na fali pogrążają innych tylko w ten sposób mogą zaistnieć na codziennych odprawach .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa w siedzibie w Ujeźcu. Podali ogłoszenie na zupełnie inne województwo, samochodów od ... ale chyba do ozdoby, bo nawet 400 km trzeba do nich jechać. Rozmowa 10 min, dobrze, że chociaż sprawiali wrażenie profesjonalistów.
Pytania: Czy mam kogoś? Czy planuję ślub i dzieci? Czy umiem jeździć autem? Gdzie najdalej byłam autem?
zdjecie uzytkownika
inna - 2015-05-24 21:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś kto wie - 2015-05-21 19:41:08]:
Pracowałam tam.Jak wszendzie pracować trzeba ale to bardzo dziwne ze w ciagu miesia odkąd zmienił się dr.pakowni co tydzien zwalnia sie co najmiej po 3 osoby.To chyba nie są przesadzone opinie.Ciekawe czy pan (usunięte przez administratora)wie ze ludzie sie masowo zwalniają,niedługo nie bedzie komu pracować tam.Anaprawde była fajna odmosfera i kiedyś dało sie pracować.
zdjecie uzytkownika
inna - 2015-05-25 09:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieki bardzo za informacje napewno skożystam.Tylko to też chodzi o tych ludzi co tam nadal pracują bo naprawde do puki dr.pakowni i ekspedycji był D.D to ludzie tak sie nie zwalniali, odkąt został K.Z to wćiagu miesiąća odeszło ok.20 osób z pakowni i z sieci którzy pracowali tam kilka ładnych lat i dyli doświadczonymi pracownikami,a niestety nie każdego da sie zastąpić ukraincem.Mam nadzieje ze Pan Prezes Tarczyński czyta to i przyjrzy sie bardziej tej sprawie bo mam wrażenie ze pewne sprawy sa dobrze przednim ukrywane zeby sie nie pozbyć stołka.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarczyński S.A.?
Zadaj pytanie
alert