brak logo

Sznura Przetwórstwo Rolno-Spożywcze

Biernatki

Opinie o Sznura Przetwórstwo Rolno-Spożywcze

Mario 75 2013-06-24 20:26:56
Sznura
2
xxxx 2014-09-11 19:48:21
Potrafi ktoś odpowiedzieć na jakich warunkach pracują tam kierowcy??? Pozdrawiam
1
er31 2014-10-16 16:33:08
Szkoda chłopaka...
1
robson 2014-11-30 19:52:16
Pracuje u Sznury w weekendy za kolkiem ... jako osoba z zewnątrz nie mogę zlego słowa powiedzieć stawka ok kasa w tym samym dniu generalnie zero problemów !! aczkolwiek sytuacja może być inna jeśli ktoś pracuje w w/w firmie na etacie i na ten temat nie mogę się wypowiadać . Ja osobicie jestem bardzo zadowolony a Pan Sznura przynajmniej dla mej osoby jest ok !
były kierowca 2015-03-10 00:00:38
Pracowałem tam jako kierowca i powiem, że troche trzeba bylo sie najezdzic. Praca od poniedziałku do soboty. W sumie nie było tak zle, ale czasem te 12 godzin trzeba bylo wyjezdzic od 4-5 rano. Za to te panie co zbierają zamówienia telefonicznie byly za moich czasow troche nierozgarnięte bo dostawe dostawalem na 3 dni jazdy a one wszedzie obiecywaly ze bede u klienta pierwszego dnia. A bywało tak ze mialem miasta oddalone od siebie o ok 250 km.
Piotr 2016-04-21 20:06:23
A jak wygląda praca w laboratorium albo technologii? I czy naprawdę firma ma takie problemy finansowe? Poza tym chciałbym się czegoś dowiedzieć na temat samej firmy - atmosfery, wynagrodzeń itp. Firma zachęca do składania CV na swojej stronie.
pracownik 2016-04-22 18:14:26
Hehe... problemy -a kto ich dziś niema? Pensje wypłacają i premie więc chyba jest OK. Wyślij CV bo podobno kogoś szukali na to stanowisko
pracownik 2016-04-22 18:14:47
Hehe... problemy -a kto ich dziś niema? Pensje wypłacają i premie więc chyba jest OK. Wyślij CV bo podobno kogoś szukali na to stanowisko
Pracownik 2016-04-28 21:07:33
Firma tragedia, busy to gruzy, na wypłatę czekałem dłużej niż miesiąc od podanego terminu na umowie. Nie polecam.
kierowca:) 2016-07-19 19:05:53
Pracuje w tej firmie od ponad miesiaca nie praca jak praca ma swoje plusy i minusy ktos pisze ze zaczynal prace 4-5 rano... to idz do ogorkiewicza bedziesz zaczynal 3-4 ;) a dodatkowo ciezko zeby dostawca zaczynal prace o 8 czy 10. Dwa niektorzy myla pojecia bo to nie jest praca samego dostawcy lecz czesto vanselling a to juz roznica co do pieniedzy nie mam zadnych zastrzezen. Na dzien dzisiejszy jestem kierowca w miejscowosciach nadmorskich prace zaczynam 6-7 koncze 15-18 dystans max 100km w jedna strone wynagrodzenie okolo 1000zl/tygodniowo wiec niech kazdy odpowie sobie sam
kierowca:) 2016-07-19 19:06:48
Pracuje w tej firmie od ponad miesiaca nie praca jak praca ma swoje plusy i minusy ktos pisze ze zaczynal prace 4-5 rano... to idz do ogorkiewicza bedziesz zaczynal 3-4 ;) a dodatkowo ciezko zeby dostawca zaczynal prace o 8 czy 10. Dwa niektorzy myla pojecia bo to nie jest praca samego dostawcy lecz czesto vanselling a to juz roznica co do pieniedzy nie mam zadnych zastrzezen. Na dzien dzisiejszy jestem kierowca w miejscowosciach nadmorskich prace zaczynam 6-7 koncze 15-18 dystans max 100km w jedna strone wynagrodzenie okolo 1000zl/tygodniowo wiec niech kazdy odpowie sobie sam
jacek 2016-07-20 10:10:17
te opnie są chyba o innej firmie. jak słyszałem sporo długu maja którego nie spłacili. to nie wiem czy są takimi dobrymi płatnikami.
Maria 2016-07-20 15:36:56
masz prawo do własnej opinii. Jednak bez powodu jak to w Naszym kochanym kraju nie przeistoczyli się w spółkę gdyż to jest najlepsza forma ucieczki przed długami. Zresztą są dość znanym klientem w Krajowym Rejestrze Długów które wskazują że kilka duszek mają na sumieniu. Szkoda że tak to jest ale uczciwość i sprawiedliwość zawsze wygrywa.
Kołobrzeżanin 2016-07-23 15:48:30
Jak Cie Ogórek wywalił to co masz powiedzieć.
dawid 2016-07-25 11:20:27
hehe ogórek ogórek
byly kierowca 2016-07-28 22:22:41
szczerze to nie polecam!!!nie placa na czas,maja kolosalne dlugi,zarzad to prostactwo.Jak nie chcesz miec problemow to nie wchodz w to bagno.Po sezonie letnim czepiaja sie i szukaja dziury w calym,zeby tylko ludziom nie zaplacic
1
chleb 1 2016-08-03 14:10:52
sieć franczyzowa tylko niby co ma się w niej sprzedawać? pewnie to co się już nie sprzedaje.
A co sądzicie o zarządzie?
dominik 2016-08-04 11:02:23
wypłata zawsze jest po terminie. a zarząd to jak z filmu miś łubudubu niech żyje prezes naszego klubu
Gość 2016-09-28 13:15:10
Kierowcy u Pana Grzegorza pracują zazwyczaj bez umów, a jeśli już łaskawie dostanie ktoś umowę to na 1/8 etatu ;) czyli w godzinę musi zrobić kilka miejscowości oddalonych od siebie o 50-100 km :P resztę dostaje się pod stołem.
marek 2016-09-29 16:59:36
@gość ale jak to jest możliwe, że ktoś się na to godzi? Przecież w dzisiejszych czasach powinna być dość duża świadomość konieczności i wagi odprowadzania składek emerytalnych i zdrowotnych... trochę w to nie wierzę
oko 2016-12-01 12:23:45
Pracowałem tam jako kierowca dostawca wiec powiem tak - dramat!!!! Nie idźcie tam stanowczo odradzam!!! Te wszystkie pozytywne opinie piszą przestraszone dziewuszki z recepcji dla którychta praca to jedyna opcja.
Właściciel a raczej pseudo zatrzymał się i nalatach 60/70.
Zwykły prostak i cham który nie potrafi zdania sklecic notoryczne wulgaryzmy wygląda i myśli jak niedorozwiniety. I jego synalek glupolek podobnydo tatusia żadnej kadry manadzerskiej tym bagnem zarządzają ludzie którzy jedynie co powinni robić to dogladac świń s chlewie.
Kłamią na każdym kroku oszukują i naprawdę nie wierzcie w te pozytywne opinie to kolejne kłamstwo tam nie ma pieniędzy raczej giga długi.
Tak się kończy zarządzanie firmą przez prostych tepych ludzi
2
Zostaw swoją opinię o Sznura Przetwórstwo Rolno-Spożywcze - Biernatki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sznura Przetwórstwo Rolno-Spożywcze