brak logo

Abies Szkółka Roślin Krzysztof Obruśnik

Sieraków Śląski

Opinie o Abies Szkółka Roślin Krzysztof Obruśnik

PATRZĄC Z BOKU 2015-02-13 12:25:52
Ludzie... co z wami????
1
LESNICZY 2015-03-27 08:33:28
W DAWNYCH CZASACH KIEDY KTOŚ KOGOŚ ZNIEWAŻYŁ, TO WYSTARCZYŁO WYZWAĆ GO NA POJEDYNEK.DO DYSPOZYCJI BYLI SEKUNDANCI I WYBÓR BRONI.DZISIAJ TACY LUDZIE BEZ CZCI I HONORU NIE MAJĄ NAWET ODWAGI STANĄĆ DO POJEDYNKU.JEDYNE CO POTRAFIĄ, TO UKRYWAĆ SIĘ ZA MONITORAMI SWOICH KOMPUTERÓW, GDZIEŚ W SWOICH POKOJACH I REJESTROWAĆ FIRMY, ZA KTÓRYMI UKRYWAJĄ SWOJE NIECNE POSTĘPKI !!!

ABSOLUTNIE ODRADZAM KONTAKTU Z PANEM KRZYSZTOFEM OBRUŚNIK !!!

JEŻELI NIE WIERZYSZ, MASZ DO TEGO PRAWO, TO NAJPIERW SPRAWDŹ TOWAR OFEROWANY PRZEZ FIRMY TEGO PANA, ZANIM NAIWNIE MU ZAUFASZ I PRZELEJESZ NALEŻNOŚĆ ZA TOWAR NA JEGO KONTO... !!!

UFAJ, ALE SPRAWDZAJ, A NAJLEPIEJ OD SAMEGO POCZĄTKU SPRAWDŹ Z KIM MASZ DO CZYNIENIA !!!!

WYSTARCZYŁO NAPISAĆ O TYM CO ROBI TEN PAN, A OD RAZU USUNĄŁ SIĘ Z DNIA NA DZIEŃ Z PORTALU GOLDENLINE, POSTAWIĘ PYTANIE, CZY W PEŁNI UCZCIWY CZŁOWIEK ZE SWOJĄ TRANSPARENTNĄ DZIAŁALNOŚCIĄ UCIEKA, NICZYM TCHÓRZ Z TONĄCEGO OKRĘTU, PYTANIE RETORYCZNE !!!

LISTA POSZKODOWANYCH ROŚNIE, WCIĄŻ DOCHODZĄ NOWE OSOBY !!!

PAMIĘTAJ POTENCJALNY KUPUJĄCY, NIECH CIEBIE NIE ZWIEDZIE, TO, ŻE TEN PAN ZNAJDUJE SIĘ JAKO ZAREJESTROWANA FIRMA NA STRONACH CEIDG, NIE BĄDŹ NAIWNY, NIE DAJ SIĘ NABRAĆ !!!
1
KRYSTIAN 2015-05-03 20:07:07
NIE POLECAM SA LEPSZE SZKOŁKI
1
oszukany 2015-05-03 20:10:47
Witam Was ! Chciałbym ostrzec szczególnie sprzedawców roślin przed tą pewna osobą , który zakupił u mnie rośliny 100 sztuk rosliny wysłałem wcześniej aby doszły przed sobotą nie chciałem aby sie zmarnowały. Do dej pory nie otrzymałem pieniędzy i mało tego gośc nie odpowiada na e-maila, telefony dzis zadzwoniłem na stacjonarny i odebrał niestety udawał inną osobę choć głos ten sam. No cóż oszust kasa nie duża ale liczy sie zaufanie i zasady a ten człowiek to wszystko złamał. Oczywiście sprawę zgłosiłem Nie wiedziałem że są tacy nieuczciwi ...
OSZUST 2015-05-04 23:30:58
EJ NIE POLECAM TEGO DEBILA...
Adam z kalet 2015-05-05 17:54:03
Oj tam... ja tez nie polecam... to człowiek instytucja... jego żona była wyprowadzila sie do Koszecina i lata z małolatami ... szałowa rodzinka... "adamsów"
INNA 2015-05-05 21:54:03
Ja tam polecam... bardzo rzetelni jego corka 20 pare lat i wielka Pani "przezes" zycia nie zna ani nie wie co to miec intres rodzinny biznes taki ze szkoda gadac ogolnie matka wyprowadzila sie do koszecina z mlodym chlopakiem szkoda gadac na temat tyj rodzinny ogolnie prywatnie z dala od takich ludzi...
1
ZGODNE Z PRAWEM 2015-05-05 21:56:17
WSZYSTKICH URZĘDNIKÓW PAŃSTWOWYCH INFORMUJEMY, ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.
1
koszecin 2015-05-05 22:01:34
Ona biega z adwokatem , mlodym karnista, on 30 lat znam go ona chyba po 40.. slyszalem ze jest taka k..... ze zrobila tak ze on zostawil rodzinne dla niej... w koszecinie szybko sie info roznioslo.... babka jest naprawde cos nie tak zreszta chodza histrrie o tej rodzinnie
1
iza 2015-05-05 22:09:30
ja tam nie wiem to moji sasiedzi i powiem szczezre mamy z nich polewke z GPSow i innych akcji
1
leśniczy 2015-05-06 10:48:35
Tak tak i latanie po lasach :) jeden i 2 w lesie robili co robili ... Sa siebie warci .... Szkoda gadac faktycznie .... Polecam kontakt z strzelczykiem z koszecina tam gdzie mieszka ona z tym swojim Adw , nie wiem jak mogł wynająć osobie bezrobotnej mieszkanie ...
znający was 2015-05-06 12:33:22
panie dawidzie ii agnieszko lech wasze wpisy są bardzo życiowe hehehehehehe,śmieszne do bólu i pokazuje wasz poziom inteligencji względem wieku który się nie zgadza:-)
2
... 2015-05-06 13:03:00
Znam rodzicow pana krzysztofa jak i jego corke. ludzie. piszecie takie pierdoly ze sie w glowie miesza.! nikogo nie bronie. ale niewiecie jak sie zycie potoczylo,a kazdy tylko narzeka. gdyby komus z was przypadlo patrzec na rozwod rodzicow czy mielibyscie taka sytuacje a kazdy by sie z was smial mimo ze nie wiedzialby co sie dzieje naprawde milo by wam nie bylo,!!! skoro oszusci to twoja wina tez jest. przed zaczeciem pracy powinienes poprosic o umowe czy jakis dokument. nie bylo by tego. a wy tylko swoje,!zal mi takich ludzi jak wy,! wpierdalacie sie w nie swoje. popatrz najpierw na siebie-czy jestes chodzacym idealem a potem oceniaj innych.! wyzej sracie jak due macie.
....... 2015-05-06 14:19:14
zgadzam się z ostatnią wypowiedzią niektórzy ludzie powinni popatrzeć na siebie najpierw jacy są a potem obgadywać kogoś,najlepiej jest oceniać i pisać o kimś nie znając ich i całej sytuacji.Niech każdy patrzy na siebie i szuka wad u siebie a nie u innych
iza 2015-05-06 14:42:14
Oj tam Oj tam jednak oszusci jak wynika z ostaniego wpisu uzytkownika "...." ze umowy nie daja to zatrudniaja na czarno :) oszukujac skarb państwa ciekawa opinia dla wgladu urzedu skarbowego..
mądry 2015-05-06 14:46:06
Szanowny Panie/ Pani
Dobry obyczaj nakazuje, przy polemice z użyciem argumentu ad personam, podpisać sie imieniem i nazwiskiem, a nie pseudonimem, jak klientela ze spraw karnych.
Ps. Parafrazując klasyka, taka będzie firma , jakie młodzieży chowanie.
1
... 2015-05-06 15:16:32
iza- tak. na czarno.dobry wglad do u.skarbowego.? to wynika ze czlowiek glupi i sie daje na czarno zatrudniac. a czemu bo wiecej kasy.! tak wiec sama widzisz..dobrze powiedziane. jaka mlodziez taki swiat. czyli coraz gorszy.
Pracownik 2015-05-07 11:06:41
Pracodawca powinien przestrzegać prawa !!! To ze pracownik sie godzi pracodawca tez powinien spełniać normy ustawowe i kodeksowe . Urząd Skarbowy w Lublińcu napewno zainteresował by sie osoba popełniającą przestępstwo skarbowe .
Ja 2015-12-02 07:59:16
Facet zalega mi co roku z czynszem, nigdy jeszcze nie zaplacil bez interwencji, w tym roku wysle mu firme windykacyjna i zglosze typa do rejestru dlugow, na umowie ma podany Termin
din 2016-05-11 19:32:38
no i bardzo dobrze... w końcu ktoś musi. Znajomy był ciekawy pracy tutaj, ale mówiłem mu że od dłuższego czasu nikogo nie szukają. To prawda czy mnie coś ominęło?
Zostaw swoją opinię o Abies Szkółka Roślin Krzysztof Obruśnik - Sieraków Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Abies Szkółka Roślin Krzysztof Obruśnik