brak logo

Auto Szkoła Misiek Michał Szczepański

Marki

Opinie o Auto Szkoła Misiek Michał Szczepański

myszula 2012-04-21 10:59:57
Polecam szkołę a w szczególności instruktora [usunięte przez administratora], po naukach którego jest się fantastycznie przygotowanym do egzaminu. POLECAM
zadowolona 2012-10-08 20:35:05
Jestem bardzo zadowolona, zdałam za pierwszym razem, na egzaminie niczym mnie nie zaskoczono, bo wszędzie wcześniej jeździłam.
aka 2012-10-11 17:04:05
bardzo poolecam tą auto szkołe prawko zdalam za 2 razem, ale tylko i wyłącznie przez wlasna glupote!! uważam ze maja super instruktorów w szczegolnosci tego mlodego co prowadzi rowniez wyklady! trase egzaminacyjna nie byla dla mnie zaskoczeniem wiele razy nia jezdzilismy!! wieli POZYTYW i POLECAM
Marcin 2012-10-14 17:11:00
Ja natomiast jestem bardzo zadowolony z instruktora p. [usunięte przez administratora] miał poczucie humoru, trochę za dużo gadał ale wyjeździł ze mną ok 30h. Umówiłem się na egzamin to sam zaproponował mi jazdy dzień przed egzaminem. Ogólnie pokazał jak jeżdżą egzaminatorzy i na co zwracać uwagę, a co do manewrów to pytał się co wole miasto czy manewry wiec z tym też nie miałem problemów. Zdałem za 2 razem bo miałem natrętnego egzaminatora który mnie jeszcze bardziej zestresował.
RAfi 2012-10-21 14:31:38
Akurat ta szkoła jest ok. Prawko zdałem za pierwszym razem. Przeniosłem się do niej z innej bo cięzko było z wyjeżdżeniem godzin, a tu odrazu się umówiłem z instruktorem na kilka lekcji do przodu tak że miałem zarezerwowane i nie było problemu z jazdami. Polecam!
Agnieszka S. 2013-01-07 13:36:28
Polecam Auto-Szkołę "Misiek ".Zdałam za pierwszym razem.Dziękuję [usunięte przez administratora] ,z którym rozpoczynałam naukę oraz [usunięte przez administratora] z którym ją kończyłam.Jazdy odbywały się po trasach egzaminacyjnych zwłaszcza po takich ulicach na których kursanci są "łapani " na błędach.Porady instruktorów bardzo mi pomogły,poznałam zawiłe zasady ruchu drogowego.Egzaminator mnie nie zaskoczył.Dziękuję za cierpliwość i poczucie humoru.Tym samym jazdy nie były " drętwe ".
Bardzo dziękuję !
miki 2013-02-10 10:55:42
Ja osobiście polecam szkołę Auto Misiek. Pan [usunięte przez administratora] ciekawie prowadził wykłady. Jeździłam z Panem [usunięte przez administratora] i jestem zadowolona,. Pan [usunięte przez administratora] wykazał się dużą cierpliwością choć robiłam ciągle, tysiace tych samych błędów, tłumaczył wszystko aż do skutku. Jeździliśmy trasami egzaminacyjnymi, pokazał wszystkie najczęstsze błędy robione na egzaminach na tych trasach.

dziękuję
Kasia S 2013-02-23 06:56:03
Chciałabym podziękować Szkole MIsiek za to, że mają tak wspaniałych instruktorów jak Pan [usunięte przez administratora], który potrafi wszystkie wątpliwości profesjonalnie wyjaśnić i zawsze ma w zanadrzu super radę. Czasem było ciężko i traciłam wiarę w swoje umiejętności, ale Pan [usunięte przez administratora] naprawdę potrafi człowieka zmotywować, wytłumaczyć od "0." Jego najmocniejszymi atutami są PROFESJONALIZM, CIERPLIWOŚĆ, PSYCHOLOGICZNE PODEJŚCIE KURSANTA, ponieważ doskonale potrafił wyczuć co mogło mnie rozkojarzyć podczas wykonywania poszczególnych manewrów; oraz DOSKONAŁA ZNAJOMOŚĆ TRAS EGZAMINACYJNYCH; moja ostania jazda z nim w L-ce prawie w 80% pokryła się z trasą mojego egzaminu! Bardzo polecam wszystkim nowym kandydatom.
Ania K. 2013-04-23 16:16:25
Bardzo polecam Auto Szkołę Misiek nowe testy zdane za pierwszym razem Pan [usunięte przez administratora] prowadził teorię bardzo dokładnie omawiając tematy dużo szerzej niż w książce. Dziś zdałam egzamin praktyczny za drugim razem, myślę że to bardzo dobry wynik. Dziękuję za wspaniałe przygotowanie Panie [usunięte przez administratora] :) Ania
vip 2014-03-20 22:39:00
prawie wszystkie pozytywne opinie o szkole jazdy - to się chyba w internecie rzadko zdarza, także gratulacje dla Miśka
Xavier 2014-11-06 15:22:41
Witam polecam auto szkołę Misiek, co prawda teorie zaliczyłem za 2 razem, praktykę za pierwszym :) Pan Michał przygotował mnie do egzaminu celująco mimo to ze wcześniej nigdy nie jeździłem, poradziłem sobie.Bardzo dziękuje za rzetelne przygotowanie Polecam!!!
robcio 2015-01-31 03:21:28
a jaka ogólna jest zdawalność za pierwszym razem prawka przez kursantów tej szkoły? bo mam świadomość że większość osób wybiera szkołę "bo dużo osób tam zdaje za pierwszym razem", a jak już miałbym się zatrudniać jako instruktor, a myślę nad tym, to włąśnie chciałbym w takiej polecanej wszedzie później szkole pracować. Czy Auto Szkoła Misiek jest właśnie taka?
janek 2015-04-01 13:27:13
mi się wydaje, że jest jakiś procent musi być osób, które oblewają jednk, w końcu jak inaczej miała by taka szkoła jazdy zarobić na kursantach, każda dalsza próba i egazamin przecież kosztuje swoje, a też egazminatorzy pensję musza mieć. Ale nie wydaje mi się @robcio, żeby jakoś dużo oblewali ludzi.
ona 2015-04-21 17:32:38
Mnie się wydaje, że mówienie do kogoś kto się uczy "baranie" nie jest dość profesjonalnym podejściem, czyż nie Panie Michale??
siy8888888 2016-06-07 22:53:55
a jak dla mnie jedzenie i zajmowanie się swoimi sprawami zamiast przekazywaniu wiedzy to nie na miejscu przez to pózniej ludzie mają problem żeby zdać bo ważniejszy jest hajs niż ludzie.
Emla 2016-06-15 20:00:54
@siy8888888 ale to chcesz powiedzieć, że przez cały kurs (30 godzin) instruktor jadł w samochodzie? To ma duży apetyt... ;) Ja rozumiem, że każdy ma prawo do oceny, ale ja mam pozytywne doświadczenie. Nie mogę powiedzieć złego słowa o Auto Szkoła Misiek Michał Szczepański
Zostaw swoją opinię o Auto Szkoła Misiek Michał Szczepański - Marki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Szkoła Misiek Michał Szczepański