brak logo

newby farm huggate

Huggate

Opinie o newby farm huggate

zawiedziony rownież 2009-10-04 23:05:35
Bylem tam raz i napewno byl to ostatni,krucho z wypłatoł ,patrzoł tylko jak (usunięte przez administratora) zarobki,na akordzie robi się po16h na dobę przez 2 miesiące bez dnia wolnego można wyśiąść i to nie tylko fizycznie ,panowie (usunięte przez administratora) ... liczol tylko na swój interes i wcale się z tym nie kryjoł,na godziny można zarobić ale ztym też bywa różnie (usunięte przez administratora) ,arogancja ,sodoma i gomora itp.A za (usunięte przez administratora) l też nie przepadałem.(usunięte przez administratora) ,karawany niekture w oplakanym stanie ale oplata jak każda,kadra arogancka .
(usunięte przez administratora)
b......) 2009-10-21 00:51:26
Pan (usunięte przez administratora) co takiego zrobił dla polaków ? potrafi tylko drzeć ryło na własnych rodaków ,WSTYD niema dla nich litosci w pracy nie mówię ,że to jest oboz bo to nie prawda ,ale już tak lecol w kulki że szok normalnie ręce opadajoł ,to prawda ktoś nie chce przyjeżdżać to niech nie przyjeżdża ale ludzie jak już tam pojadoł bo nie wiedzoł jak tam jest to już każdy chce coś zarobić a tam się nie da a pan (usunięte przez administratora) myśloł tylko jak naładować swoojoł kieszeń i o głupotach a akord jest ojoj male zarobki a robota ochydna pełno zgnitkow które trzeba czyścić za co nikt ci nie zapłaci a czasem jak ci się trafi brzydki rządek to cały dzień czyscisz zgnitki a zarobku zero i nie polecam tej farmy a i nie podoba mi się dyskryminacja i naśmiewanie się z pracowników żenada.
przypatkowy przechodzien.. 2009-10-25 22:01:22
Nie zgadzam sie z ta wzpowiedzia ,praca na tej farnie to sama przyjemnosc panowie (usunięte przez administratora) ...sa bardzo mili troskliwi problemy roywiazuja w mgnieniu oka a zarobki tez nie najgorsze.To byl zart farme co jakis czas nawiedza tornado dlatego tak wyglada co za(usunięte przez administratora) jeszcze tam jezdzi warunki w karawanach porownywalne do ludzi mieszkajacych w jaskiniach wszystko ma swoj koniec juz nie dlugo bracia (usunięte przez administratora) ...zmuszeni beda zglosic sie do urzedu po zasilek dla bezrobotnych farmerow, to tyle z mojej strony trzymajcie sie cieplutko
w.....) 2009-11-02 23:53:10
Ja nie narzekam zarobiłam przez 2,5 miesiąca 8,500 to dla mnie dóżo
w polsce bym tego nie wysiedziała rok wcześniej trochę narzekalam ale puzniej się przyzwyczailam pan(usunięte przez administratora) IS OK!!!! nic do niego nie mam nie piłam nie hulałam to zarobiłam trzeba też troszkę oszczędzać anie tylko wódeczka.
kyfvyghvfu.i 2009-11-03 19:47:49
Nie taki diabeł straszny jak go malują
G.SZ & K.G 2009-11-17 12:35:48
Hmm...czytajac to zastanawiam sie po co wy tam wogole pojechaliscie jezeli jest wam tak zle i tylko narzekacie na prace i na pracodawców!!!!!!!!!! caly czas plujecie sie (usunięte przez administratora)
xxx 2009-12-31 17:47:03
jak wam sie chce takie głupoty pisac
buuuuuu 2010-01-09 18:27:20
byłem tam raz w tym roku nie pojechałbym tam za nic w świecie teraz siedze w szwecji i porównujac pieniadze te do tamtych jest duza róznica tu zarobie wiecej robiac po max10h a tam 15h przesada...
bolo 2010-01-12 15:17:03
co do tej farmy to taka prawda że nic dobrego nie można napisać ja jej temat a ludzie któży zachwalaja w swoich opiniach to napewno któryś z supera tak wogule nie polecam tej farmy bo naprawde jest (usunięte przez administratora)
obserwator 2010-01-25 21:38:53
HeHeHe to jest żenujące co wy ludziska piszecie na temat Pana (usunięte przez administratora) itd...wam po prostu ŻAL (usunięte przez administratora) ŚCISKA że ktoś jest bardziej zarobiony niż wy!!!Niech mu się wiedzie jak najlepiej....Ci którzy opisują ze im było żle,nie mieli co jeśc , wcześnie musieli wstawac do pracy,lub póżno z niej wracali,krzyże bolą itd... .(usunięte przez administratora) to trzeba było jechac na Wyspy Kanaryjskie po odpoczywac a nie żalic sie tutaj......to jest praca...coś za coś....a nie wakacje...(usunięte przez administratora) Ta farma jest w porządku dla ludzi uporządkowanych a nie dla niepoczytalnych;)!!!!Serdecznie pozdrawiam....
123 2011-02-05 22:16:20
Nie polecam nikomu wyjazdu na tą farmę. Wykorzystują ludzi jakby byli jakimiś (usunięte przez administratora) . Nie szanują ich. Mają się za lepszych a tak na prawdę to nic nie robią i tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich bolą od siedzenia. Nie mam do dzisiaj wypłaconych wszystkich pieniędzy i wiem że ich już nie dostanę. Oferują swoją pomoc tylko wtedy kiedy mają w tym jakiś interes ( bez niego by tego nie robili - pan(usunięte przez administratora) ).
Anonim 2012-01-07 18:49:19
Na samym początku jak zjawiłem się na farmie naprawde nie podobało mi się,byłem wręcz przerażony,(usunięte przez administratora) stała nad nami i darła morde nie można było normalnie pracować.Z czasem jednak nie było tak zle,człowiek sie przyzwyczaił,praca zaczeła lepiej iść,kasa płyneła na konto co tydzień i bylo OK.Wiadome poddczas sezonu trzeba było (usunięte przez administratora) ale przy takiej robocie nie da się inaczej,wiec ludzie zrozumcie nie ma nic za darmo.Mam zamiar jechąc jeszcze w tym roku.A co do (usunięte przez administratora) to bardzo miły gość :)
H 2012-08-22 11:23:02
Cześć macie moze te karteczki co pisało sie ile sie nie zgadza trejsów idt..?(usunięte przez administratora)
Monika_1989 2012-10-19 17:06:49
Siema ma ktos namiary do (usunięte przez administratora) ? Byłam na farmie w 2009 i mam zamiar wrocic o ile firma jeszcze smiga niewiem jak sie skontaktowac jak cos to piszcie(usunięte przez administratora)
Makion 2015-02-11 10:51:46
Newby farm huggate oferuje pracę na farmie. Słyszałem o nich chociaż nie mam zbyt wielu informacji odnośnie pracy u nich. Niestety nie mogę również znaleźć żadnych informacji na ich temat w internecie - podejrzewam, że prowadzą zbyt małą działalność, żeby prowadzić stronę internetową. Dlatego zwracam się do osób, które u nich pracowały - czy moglibyście powiedzieć jak obecnie praca u nich wygląda?
akodin 2016-05-14 20:50:21
Myślę, że spokojnie możesz do nich napisać @bsdhyudo w celu zatrudnienia bezpośrednio już do firmy, praca za granicą, ale zapewniają swoim pracownikom zakwaterowanie co jest bardzo ważne, szczególnie w przypadku gdy pierwszy raz wyjeżdżasz tam do pracy.
Zostaw swoją opinię o newby farm huggate - Huggate
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie newby farm huggate