Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Unimięs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sss - 2015-12-20 12:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale się wyrwał!!!!
zdjecie uzytkownika
43 - 2015-12-30 21:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
premii tam nie ma jest za to najniższa krajowa
zdjecie uzytkownika
burak - 2015-12-31 14:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Franek chętni do pracy zawsze się znajdą, zwłaszcza, że warunki pracy mają na prawdę rozsądne, a wiadomo czy wypłata pojawia się o czasie? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anoimo - 2016-01-06 02:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
resztki miesiwa dostaja z niemiec pozdro z cfg hehe.
zdjecie uzytkownika
21 - 2016-01-07 01:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyzysk,
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2016-01-08 12:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca,jak się chce to idzie sie do góry ale tylko dla wyzej posadzonych bo sprzedawca,który naprawde się stara i widac rezultaty ma tylko podstawe!!tragedia,takim postepowaniem to predzej czy póżniej ludzie nie beda chcieli tam pracować wogóle,niesprawiedliwość i wyzysk!!!
zdjecie uzytkownika
hg - 2016-01-09 18:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Istna tragedia
zdjecie uzytkownika
ha - 2016-01-09 19:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pikuś jest był i będzie:-)
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-01-11 19:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam takie pytanie czy jeżdzi jakiś bus z Libiąża? Wiem ze kiedyś coś takiego było. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
stefa - 2016-01-14 21:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam do niedawna jako kasjer-sprzedawca. Praca ta to totalna porażka płaca minimalna, zero premii, zero nadgodzin, obiecanki cacanki, a głupiemu radość. Regionalna potrafi tylko wrzeszczeć zero pochwał, i co druga pracownica to donosicielka. Niedługo ta firma zejdzie na psy, bo nikt tam nie będzie chciał pracować, a te przeterminowane rzeczy które trzeba klientom wcisnąć to totalny żal.
zdjecie uzytkownika
uuu - 2016-01-18 00:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma już dawno zeszła na psy a zejdzie jeszcze bardziej...Bowiem każdy pracownik widzi co tam się dzieje....Wyzysk.
zdjecie uzytkownika
gili - 2016-01-19 17:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak się pracuje na sklepach firmowych? Może ktoś powiedzieć? Czy są premie? A jak traktują ludzi regionalni? Słyszałam, że różnie bywa a zastanawiam sie nad podjęiem pracy
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-01-21 01:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert wszedzie wejdzie 0)
zdjecie uzytkownika
iksy - 2016-01-21 12:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @gili, że praca w sklepie firmowym to fajna fucha, na pewno lepsza od pracy na zakładach bezpośrednio. Regionalni pewnie są różni, ale ile razy w miesiącu takiego kierownika zobaczysz.. :)
zdjecie uzytkownika
lo - 2016-01-27 17:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik konfekcji nic nie potrafi oprocz straszenia swoich pracownikow karami ale ma plecy wiec moze duzo bo wiedzy o pracy na konfekcji nie ma
zdjecie uzytkownika
Mała - 2016-02-04 19:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, ile przeciętnie dostajecie na rękę ok 9 z, a kierownik z 12 zł za godzinę. Nie wiem czy odpowiadać na ogłoszenie czy szukać nadal czegoś, słyszałam, że w mięsnych to dobre stawki są
zdjecie uzytkownika
ljija - 2016-02-05 02:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha dobre jedynie ci w czaapkach zarobia
zdjecie uzytkownika
=== - 2016-02-07 21:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma plecy i to mu wystarczy:)
zdjecie uzytkownika
.,., - 2016-02-25 02:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jezdzic bmka 516i ;]
zdjecie uzytkownika
^^^^ - 2016-02-29 19:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klima może by się Porsche zadowolił.Oj biedny chłopak bo uzbierać nie może:-)
zdjecie uzytkownika
nik - 2016-03-01 14:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani prezes już nie ma w naszym zakładzie,mamy nadzieje że zabierze ze sobą te wszystkie czerwone czapeczki które do nas przywlekła
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-03-03 00:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten z konfekcji podobno nie ma ma pojęcia o niczym
zdjecie uzytkownika
SI - 2016-03-03 00:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ALE ZA TO ZAROBI :-)
zdjecie uzytkownika
dera - 2016-03-04 21:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trutni więcej najprzyjmować.....
zdjecie uzytkownika
zubi - 2016-03-06 19:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dobrze pozwalniać całą tę chołote za parówki powinni się zabrać Tomek i Ewelina rządzą się jak by to ich zakład był dlaczego dlaczego prezes na to pozwala a czarna wagowa lata za nimi i czapkami jak by mogła bez mydła by wlazła i pyska dre jak głupia kto tu rządzi dlaczego mamy to znosić zwolnić to bydło
zdjecie uzytkownika
jkli - 2016-03-08 00:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez mózgowy Majka chyba zarobi.Bo nie zwykły pracownik.
zdjecie uzytkownika
parowa - 2016-03-09 14:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten zakład do pól roku upadnie bo nie ma kto rządzić nikt się na niczym nie zna kierownicy niczym się nie przejmują żeby kasa była dziesiątego a zwykły pracownik niedość ze dostaje ochłapy to mu jeszcze po portfelu jada skurw.............yny
zdjecie uzytkownika
0000000000 - 2016-03-09 23:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochłapy to mało powiedziane.Lepiej wiać niż dać sie tam wykorzystać.
zdjecie uzytkownika
dora - 2016-03-10 19:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łysy z konfekcji ładny bezmózg :-)
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-03-17 21:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tam, dajcie mu spokój i lepiej powiedzcie mi jakie są teraz rokowania na nowych pracowników, czy będą przyjmowani do pracy czy nieszczególnie są szanse?
zdjecie uzytkownika
wara - 2016-03-20 01:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie sa za 8.30 na godz.chentnych nie powino zabraknac
zdjecie uzytkownika
abik - 2016-03-20 13:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maciek, z tego co widziałem to aktualnie niestety nie mają żadnych ogłoszeń pracy. to w sumie dobra wiadomość, bo oznacza, że rotacji tu brak. Fakt zarobki nie powalają, ale przynajmniej sa uczciwe umowy.
zdjecie uzytkownika
Daga - 2016-03-21 16:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uni upada na to wychodzi zwolnienia brak zamówień mało pracy ogólnie jest
zdjecie uzytkownika
lkjds - 2016-03-23 21:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja wszędzie jest, I wyzysk w dodatku jakby kto chciał.Dziękuje.
zdjecie uzytkownika
nik - 2016-03-31 12:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki kryzys skoro trzymają dwóch kierowników na konfekcji co nie znają się na niczym jeden tylko wrzeszczy na ludzi i tylko patrzy kogo ukarać za swoje błędy a drugi nie wychodzi z biura bo jak wsadzi raczki doczegoś to to psuje
zdjecie uzytkownika
i. - 2016-04-01 12:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkli - 2016-03-08 00:05:17]:
to dlaczego nikt nie nagra calej tej sytuacji i nie wrzuca do sieci wtedy mozna udowodnic i utrzec nosa zarozumialca.
zdjecie uzytkownika
iiiii - 2016-04-03 11:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trutni więcej naprzyjmować.Jak Was ukara to chyba dobrze bo wtedy swój budżet podreperuje NIEPRAWDAŻ.Zabiorą Wam to da sobie proste:)
zdjecie uzytkownika
JOT - 2016-04-03 11:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 Barany pasące się na łące :-)
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2016-04-03 16:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma schodzi na psy nawet rocky zrezygnowal szkoda gosc ogarniety i na robocie sie znal powodzenia panie kierowniku
zdjecie uzytkownika
iga65 - 2016-04-03 22:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czepiajcie się ludzi, nie plotkujcie tylko się do roboty ludzie weźcie. macie szansę robić u jednego z lepszych pracodawców w chrzanowie a tylko narzekacie
zdjecie uzytkownika
kajak - 2016-04-04 20:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majka chodzi po zakładzie jak paw tępy BuC
zdjecie uzytkownika
mnmnm - 2016-04-05 00:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a brygadzistki brygadzisci to lepsi jedno 30 z gura lizusy sprzedali by za 2 zeta
zdjecie uzytkownika
djbhdj - 2016-04-05 22:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az tak źle @mnmnm? aktualnie widze że nie ma do nich żadnych ofert pracy, ale wasze opinie tak czy inaczej nie zachęcają jak mam być szczera ... :/
zdjecie uzytkownika
dsa - 2016-04-06 00:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to,że taki zwykły pracownik na tych buraków robi.A bo kara bo po premii,bo ubezpieczenie zakładowe po 3.50 czy już może 5 od każdego pracownika.Komu polecą po kieszeni przecież nie sobie.A Wy się cieszcie że macie 1450 zł wypłaty.I siedzieć po cichu bo inaczej was zwolnią.Jednym słowem "Powodzenia":)
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-04-14 17:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Unimies tonie nie płacą faktur a wierzytelności rosną. Faktury ze stycznia niezapłacone ciągle dzwonią wierzyciele. Nie ma co liczyć na poprawe
zdjecie uzytkownika
an81 - 2016-04-15 06:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaligula - 2016-04-03 16:57:57]:
zrezygnował bo jest coraz gorzej i atmosfera coraz gorsza, Najlepsi ludzie ostatnio odchodzą
zdjecie uzytkownika
buldog - 2016-04-15 18:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ten zaklad to jest jedno wielkie nieporozumienie .naprawde jest grono ludzi ktorzy sie staraja ,ogarniaja i sa w tym naprawde dobrzy mniejsza tutaj o nazwiska ale kazdy bedzie wiedzial o kogo chodzi PRZEMEK,JAREK,TOMEK i DOROTA ciagna swoje dzialy a Klima i tak ich cisnie bo mu zawsze cos niepasuje lada chwila sam bedzie jebal paleciakiem na porozbiorowym i wybijaniu haha :d
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2016-04-25 19:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TITANIC...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa jest bezstresowa pytaja jakie masz oczekiwania finansowe czas pracy czy soboty wchodza w czas pracy i czy motywacjia jest do pracy to wsumie tyle
Pytania: czy mozesz pracowac w soboty i ile oczekujesz zarobic
zdjecie uzytkownika
Wagowy - 2016-04-29 17:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaligula - 2016-04-03 16:57:57]:
DOROTA NA KIEROWNIKA DAŁA BY SOBIE RADĘ BEZ PROBLEMU, WIEDZĘ MA TO RAZ A DWA GDYBY NIE ONA TO ZAŁATWIENIE PEWNYCH TEMATÓW ZAJĘŁO BY MI 3 RAZY WIĘCEJ CZASU A ROBI TO TYLKO Z UPRZEJMOŚCI, A WCALE DO JEJ OBOWIĄZKÓW TO NIE NALEŻY :) DORIS GRAMY W JEDNYM TEAM'ie DORIS NA PREZYDENTA


A KILKU OSOBĄ Z KADRY "CZERWONYCH" ZALECAM POROBIĆ TROCHĘ Z NAMI NA DOLE BO ...UJA WIE JAK TO WYGLĄDA... UMYCIE H1 NIE CZYNI KIEROWNIKIEM BUAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
Wagowy - 2016-04-29 17:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaligula - 2016-04-03 16:57:57]:
DOROTA NA KIEROWNIKA DAŁA BY SOBIE RADĘ BEZ PROBLEMU, WIEDZĘ MA TO RAZ A DWA GDYBY NIE ONA TO ZAŁATWIENIE PEWNYCH TEMATÓW ZAJĘŁO BY MI 3 RAZY WIĘCEJ CZASU A ROBI TO TYLKO Z UPRZEJMOŚCI, A WCALE DO JEJ OBOWIĄZKÓW TO NIE NALEŻY :) DORIS GRAMY W JEDNYM TEAM'ie DORIS NA PREZYDENTA


A KILKU OSOBĄ Z KADRY "CZERWONYCH" ZALECAM POROBIĆ TROCHĘ Z NAMI NA DOLE BO ...UJA WIE JAK TO WYGLĄDA... UMYCIE H1 NIE CZYNI KIEROWNIKIEM BUAHAHAHA

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakłady Mięsne Unimięs!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert