Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Unimięs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-05-09 07:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Unimięsie można przerobić dłużej niż 18 miesięcy?
Jakie są warunki pracy?
Pod którą Agencje najlepiej złożyć podania?
Dziękuje za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-10 08:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Leasing Team 3/4 etatu umowa o prace tymczasowa 1680zl brutto, Job Plus umowa-zlecenie 9zl brutto.
zdjecie uzytkownika
weni - 2014-05-10 16:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na za 3/4 etatu to najniższa krajowa nie jest chyba taka tragiczna. Jest czas na dorobienie sobie do etatu
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-11 08:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pod którą Agencje jest lepsza robota?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-23 15:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jaki okres dawają umowę w Team Leasing?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-25 08:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w team na tydzien a jak pracujesz dluzej niz miesiac to na miesiac i nie ma 1680 tylko 6.30 na godzine plus za soboty 50 niedziele 100
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-25 12:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-25 08:14:25]:
Czy polecasz tą agencje i czy spoko się robi pod tą agencję?
Czy często się ludzie zwalniają i czy można wyciągnąć te 1200 choćby?
Bo j słyszałem że można zrobić tylko 1000 do 1100.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-25 12:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-25 08:14:25]:
Mi babka powiedziała że będę miał 1280 brutto czyli na rękę jakieś 1000 zł na 3/4 etapu z sobotami a 4 zmianówkę.Czy jest to prawda czy rzeczywistość wygląda inaczej?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-27 10:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnij sie jak ci zalezy a nie spuszczasz sie tutaj. Ja ci tyle powiem: NIE WARTO PRACOWAC W TYM ZAKLADZIE POD ZADNA AGENCJA, A NAWET BEZPOSREDNIO POD FIRMA.
zdjecie uzytkownika
weni - 2014-06-24 19:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-27 10:15:29]:
to jak nie warto tu pracować to po co ma się chłopak zatrudniać ? od tego jest takie forum, żeby pytać
zdjecie uzytkownika
Carlos - 2014-07-02 16:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzwoniła do mnie ostatnio kobieta z pośrednika. Zaoferowali mi 9zł/h brutto ( czyli trochę kapa) , plus dodatki nocne, bo praca jest na zmiany. Ogólnie odmówiłem, są stanowista fizyczne lepiej płatne - 10-12zł/h w okolicy. Robiąc tam na mięsie, jest jakiś deputat dla pracowników, tak sie zastanawiałem ? :)
zdjecie uzytkownika
carlosss - 2014-07-02 16:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
deputat? hahahaa dobre... dostaniesz deputat, jakas szynkowa na boze narodzenie.
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-08-06 18:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barłógggggg - 2014-03-17 12:07:38]:
czesc, jak sie pracuje w zakladzie miesnym uni mies w chrzanowie, bo ja zaczynam od jutra, dobrze sie pracuju
zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-08-09 09:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzysiek - 2014-08-06 18:37:40]:
i jak sie pracuje?
zdjecie uzytkownika
Madara Uchiha - 2014-08-14 11:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pięć lat temu, pracując bezpośrednio pod Unimięsem w Chrzanowie, miałem stawkę 9,52 (z premią)na rękę i miesięcznie wychodziłem między 1600- 1800+, co było zależne od ilości przepracowanych godzin. Nie pracuję z mojej winy, a dlaczego, to już nie istotne. Teraz zamiast ludzie więcej zarabiać, co powinno być logiczną koleją rzeczy, bo przecież minimalna coraz wyższa i ceny w sklepach coraz większe, to zamiast tego wpie***lają się jakieś agencje i każą ci robić za 6,30 na 3/4 etatu z tygodniowymi umowami. Wiecie w czym jest problem? problem nie jest w zakładach pracy, tylko agencjach. To jest najgorsze dziadostwo, bo namnoży się tego gów*a i potem pracodawca zamiast przyjąć pod siebie za godziwe pieniądze, to słucha rad agencji, że oni nawiążą współpracę z firmą i dadzą ludziom ochłapy. Agencje, to najgorsze co może być. Zauważyliście, że dawniej to się jakoś więcej zarabiało? A czemu? A bo nie było agencji, które płaciły by takie ochłapy, tylko pracowałeś/aś bezpośrednio pod konkretną firmą.
zdjecie uzytkownika
sajgon - 2014-08-14 15:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tym co piszesz jest oczywiście bardzo dużo prawdy. Tylko, że ciężko już obecnie przetłumaczyć niektórym właścicielom firm, że wkładając więcej wysiłku w poszukiwanie pracownika będzie on miał człowieka bardziej zadowolonego w swojej firmie. Większość dyrektorów woli iść na łatwizne. Zapłacić kilka złotych agencji, aby ta załatwiła wszystkie formalności za nich. I niestety wyraźnie widać, żę ten trend się pogłębia. Co do samego Unimięsa, to praca tutaj nie należałaby do najgorszych gdyby płacili chociażby te 9-10 zł /h na rękę, tak jak robili to kiedyś , a pisał o tym chociażby @Madara Uchiha. A tak to trzeba tyrać przy tym mięsie, przy rozbiorach, czy też nawet na wózkach widłowych za marne grosze. Co z tego , że firma ma 17 letnie doświadczenie w produkcji różnego rodzaju wędlin czy też innych wyrobów mięsnych skoro jeśli dalej pracownik będzie zarabiał ochłapy to najlepsi będą odchodzić...
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-08-18 19:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mile wspominam pracę w uni mięsie. Chciałbym tam wrócic do pracy. Moźe mnie prźyjmą.
zdjecie uzytkownika
mor - 2014-10-11 01:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stach - 2014-08-18 19:46:21]:
To gratuluję satysfakcji z pracy ! ;) A powiesz coś więcej? Co tam jest takiego co Cię zachęciło? Na jakim stanowisku pracowałeś? I jeszcze interesowałyby mnie takie info: warunki pracy, zarobki, atmosfera w pracy... Niestety na stanowiska fizyczne się nie nadaję więc proszę o opinie o innych stanowiskach. Może mi ktoś na to odpowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Wilfrid - 2015-01-02 17:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze są bony na Święta.I,że Prezes na takie coś pozwala,HMM.:)
zdjecie uzytkownika
,,,, - 2015-01-17 21:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam fajnie bujać sie bmv albo ferrari
zdjecie uzytkownika
?! - 2015-02-20 21:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawdzcie sami nie najgorsza robota , robota jak robota ale ŁK porażka
zdjecie uzytkownika
yHY - 2015-02-23 23:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten.... zakład to Porażka.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-02-26 16:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w unimięsie jest teraz akord zarobki do niczego nie polecam chyba że ktoś chce pracować za 1300 złotych i w niedziele to powodzenia
zdjecie uzytkownika
gall.. - 2015-02-28 23:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ściągali,czy dalej ściągają z pracowników na jakieś tam niby ubezpieczenie z tego co ludzie mówią 3 czy ileś zł.Ludzie tam niby podpisywali jakiś papier czy zgadzają się na to.Jednym słowem wyzysk z pracowników do samego dna ta firma.
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-03-03 11:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1300 wyciągasz to nieźle ja 1100 czasem nawet mniej.Zarobki teraz w tym zakładzie są nędzne atmosfera do bani zrobili akord i jest wyścig szczurów, teraz wpadli na genialny pomysł na produkcji zapierdziel po 12 godzin oczywiście jak jest robota a jak nie ma to przychodzisz na 3 godzinki , więc i zarabiasz grosze, albo nocna zmiana przychodzisz i o 2 idziesz bo kierownikowi nie chce się do ciebie zadzwonić żebyś nie przychodził bo roboty nie ma.A aakord nikt nie wie jak liczą mogą oszukiwać jak tylko im się podoba.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Unimięs?
Zadaj pytanie