Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Unimięs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bagins - 2015-10-17 04:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierdo......jak stare baby na targu kogo tu tylko pojechac ?,kto komu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlazi i ktora "daje",praca w uni miesie od samego poczatku jak pamietam nigdy nie byla rzecza "prosta" czy to z punktu zarobkow czy tez kierownictwa i dyrekcji ale przezylem do dzis wiec jak sie chce to mozna .Zarobki na poczatku nigdy nie sa wysokie (w kazdym zakladzie) musisz porobic jakis okres dac sie poznac z dobrej strony i wtedy netto nie masz 7-8zl jak pod agencja ale nawet mozna 11-12zl osiagnac czego kazdemu zycze ,sa lepsi ale to juz wagowi i brygadzisci
zdjecie uzytkownika
rik - 2015-10-17 08:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie wagowi jak ustawią się blisko kierownika to sobie zarobią to jak na parówkach zachowują się wagowe w stosunku do kierownictwa jest karygodne a kamery powinny być wszędzie żeby dyrekcja zobaczyła wreszcie jak one pracują i gdzie bo na wydawce więcej siedzą niż kierownik mają terminal na hali a one jak księżniczki w biurze muszą siedzieć to niesprawiedliwe jeden zaiwania a drugi robi dobre wrażenie kaśka to wie gdzie tyłkiem zakręcić żeby jej dobrze było
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-10-17 09:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam kto przesiaduje na wydawce to nie wiem bo nie mam okazji tam bywac ,ale o ile mi wiadomo to kamery sa wszedzie nawet widac co dzieje sie w biurze ,bo w biurze na producji widac wszystko na kamerach
zdjecie uzytkownika
esti - 2015-10-18 01:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo wagowi mają poparcie czerwonych i pomarańczowych czapeczek:)
zdjecie uzytkownika
adek - 2015-10-21 00:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacy dyrektorzy? Na którym dziale bo na zakładzie jest jeden dyrektor technologii wiec kto ma ma tam rządzić kierownicy z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wysrani?
zdjecie uzytkownika
7 - 2015-10-26 00:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Maszyny kupione,reklamy kupione, jak i Kolorowe czapki kupione :-)
zdjecie uzytkownika
;;; - 2015-10-28 21:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panująca klika
zdjecie uzytkownika
kutafon - 2015-11-07 19:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaklad idzie ku "zagladzie" porzadni pracownicy odchodza i to dyrektorzy( DAREK) brygadzisci( przyklad Wojtka G z porozbiorowego),nie zapomniany Stachu (kiero rozbioru) teraz sobie smiga na maszynie wlacz/wylacz i ma wyje..na calosc a tak to sie staral i spinal a w nagrode, klima go jechal a sam jest madrzejszy od wszystkich tzw jajo madrzejsze od kury Jarek Z tez juz nie wytrzymuje , koles z wybijania tez jebnie lada chwila robota ,na mrozni tez narzekaja ,w biurze rozbioru fajna zgrana ekipa jakby na to nie patrzec karca nas za wazenia w postaci karnych % premii ale takie zycie.
ogolnie moze doczekam momentu jak cala Ukraina jebnie robota splajtuja patalachy bo nikt tam niebedzie robil za takie ochlapy. ja juz odeszlem i chodze do norm pracy 8h chalpa-dom
zdjecie uzytkownika
frog - 2015-11-09 07:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolorowi pany i panie stawki mają a pikuś liczy pieniądze reszta na ubój
zdjecie uzytkownika
hihi - 2015-11-09 15:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kutafon aleś jest lizus :) na rozbiorze fajna ekipa i gość zadowolony że go karcą i po kasie lecą :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-09 18:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihi - 2015-11-09 15:55:10]:
Kto to jest ten pikuś w unimięsie.To jest jego pseudonim.Jak brzmi jego prawdziwe imię.
zdjecie uzytkownika
kotka - 2015-11-13 16:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałam w tej firmie jako kasjer z funkcja kierownika.... porażka jakaś dość że przyjmuja przez agencje to jeszcze nad sobą miałam kierownika regionu A.Radodza z Dąbrowy Górniczej.... Totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez pojęcia o pracy swojej potrafił tylko zatowarowywać sklep, zero pojęcia o sprzedaży i na dodatek bezczelny.... Nie polecam tej Firmy bo dość ze towar do niczego to jeszcze na dodatek umowy daja tylko na 3 mies
zdjecie uzytkownika
melinda - 2015-11-13 17:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ANONIM nie ma sensu moim zdaniem urządzać tutaj wycieczek osobistych. ogólnie o firmie jako pracodawcy lepiej pisać. najbardziej to mnie interesuje jak firma jako pracodawca wyróżnia się spośród innych zakładów mięsnych, bo wiadomo że teraz konkurencji jest mnóstwo w tej branży a i restrykcje unijne swoje robią, a to młoda firma jeszcze poniekąd
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-11-14 20:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca ciezka ,totalne wykozystywanie ludzi cały zakład pracował 11 listopada za normalna dniówke panuje totalny mobing kierownicy nie znają się na niczym za swoja niewiedze i bledy karzą podwładnych
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-11-14 21:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2015-11-14 20:28:24]:
Melinda.Zgadzam się z tą opinią!!Sposób wyrażania świadczy o dużej kulturze pańskiej wypowiedzi.Jednakże coś tu dzieję się z tą firmą bardzo niepokojącego i każdą opinię warto wziąć pod uwagę.Tym bardziej ,że może być przestrogą dla ludzi którzy podejmują tu pracę.
zdjecie uzytkownika
mhj - 2015-11-14 21:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biorą ludziom premie z byle jakich powodów uciekajcie z tego zakładu gdzie pieprz rośnie bo was wydymają bez mydła.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-11-14 22:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
8 na godz.- minus premia 7.50zł. zycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Rico - 2015-11-17 00:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten Troll pikulski będzie tam do emerytury pracoWał a wy mówicie
zdjecie uzytkownika
assa - 2015-11-18 10:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rico - 2015-11-17 00:15:47]:
Jak ten (usunięte przez administratora)ma na imię!!Napiszcie!.
zdjecie uzytkownika
NICK - 2015-11-18 11:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROBERT
zdjecie uzytkownika
assa - 2015-11-18 11:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NICK - 2015-11-18 11:22:37]:
Dzięki!!Dobrze wiedzieć!!!
zdjecie uzytkownika
rewew - 2015-11-28 17:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma się chwali jak widać,jest czym.
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-11-28 17:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy pikuś Tomeczkowi by podskoczył:)
zdjecie uzytkownika
@@@@ - 2015-11-29 14:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A fajnych macie tam kierowników!!!!
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-11-30 08:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie że mu nie podskoczy!!!!! Pikuś boi się go bo to rodzina prezesa jest a młody nic nie potrafi a chodzi jak paw
zdjecie uzytkownika
lok - 2015-12-03 11:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bardzo dobrze ze się boi pikus myśli ze wolno mu wszystko a tak od czasu do czasu prezes stawia go do pionu stoi wtedy przed nim czerwony jak burak milo patrzeć jak się plaszczy
zdjecie uzytkownika
wii - 2015-12-06 23:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten typ już dawno powinien byc eksmitowany
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-12-09 18:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Zastanawiam się nad zatrudnieniem w firmie Unimięs na stanowisko sprzedawca. Nie wiecie może czy nie poszukują ludzi właśnie na tą posadę?
zdjecie uzytkownika
uiola - 2015-12-10 13:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może poszukują ale ty się nie załapiesz{
zdjecie uzytkownika
76575r - 2015-12-10 13:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha,ha wszystko można jak sie chce :)
zdjecie uzytkownika
s - 2015-12-14 12:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z okazji zbliżających się świąt Łukaszowi Klimie życzę wszystkiego co najgorsze oby cię traktowali tak jak ty traktujesz innych
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-12-19 23:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Unimięs to nie byle jaka firma, zakłady są znane w całej Polsce. I nikt mi nie powie, że jest tam tak tragicznie, bo firma by już dawno upadła z powodu małej liczby chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-12-20 12:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale się wyrwał!!!!
zdjecie uzytkownika
43 - 2015-12-30 21:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premii tam nie ma jest za to najniższa krajowa
zdjecie uzytkownika
burak - 2015-12-31 14:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Franek chętni do pracy zawsze się znajdą, zwłaszcza, że warunki pracy mają na prawdę rozsądne, a wiadomo czy wypłata pojawia się o czasie? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anoimo - 2016-01-06 02:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
resztki miesiwa dostaja z niemiec pozdro z cfg hehe.
zdjecie uzytkownika
21 - 2016-01-07 01:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyzysk,
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2016-01-08 12:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca,jak się chce to idzie sie do góry ale tylko dla wyzej posadzonych bo sprzedawca,który naprawde się stara i widac rezultaty ma tylko podstawe!!tragedia,takim postepowaniem to predzej czy póżniej ludzie nie beda chcieli tam pracować wogóle,niesprawiedliwość i wyzysk!!!
zdjecie uzytkownika
hg - 2016-01-09 18:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Istna tragedia
zdjecie uzytkownika
ha - 2016-01-09 19:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pikuś jest był i będzie:-)
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-01-11 19:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam takie pytanie czy jeżdzi jakiś bus z Libiąża? Wiem ze kiedyś coś takiego było. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
stefa - 2016-01-14 21:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam do niedawna jako kasjer-sprzedawca. Praca ta to totalna porażka płaca minimalna, zero premii, zero nadgodzin, obiecanki cacanki, a głupiemu radość. Regionalna potrafi tylko wrzeszczeć zero pochwał, i co druga pracownica to donosicielka. Niedługo ta firma zejdzie na psy, bo nikt tam nie będzie chciał pracować, a te przeterminowane rzeczy które trzeba klientom wcisnąć to totalny żal.
zdjecie uzytkownika
uuu - 2016-01-18 00:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma już dawno zeszła na psy a zejdzie jeszcze bardziej...Bowiem każdy pracownik widzi co tam się dzieje....Wyzysk.
zdjecie uzytkownika
gili - 2016-01-19 17:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak się pracuje na sklepach firmowych? Może ktoś powiedzieć? Czy są premie? A jak traktują ludzi regionalni? Słyszałam, że różnie bywa a zastanawiam sie nad podjęiem pracy
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-01-21 01:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert wszedzie wejdzie 0)
zdjecie uzytkownika
iksy - 2016-01-21 12:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @gili, że praca w sklepie firmowym to fajna fucha, na pewno lepsza od pracy na zakładach bezpośrednio. Regionalni pewnie są różni, ale ile razy w miesiącu takiego kierownika zobaczysz.. :)
zdjecie uzytkownika
lo - 2016-01-27 17:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik konfekcji nic nie potrafi oprocz straszenia swoich pracownikow karami ale ma plecy wiec moze duzo bo wiedzy o pracy na konfekcji nie ma
zdjecie uzytkownika
Mała - 2016-02-04 19:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, ile przeciętnie dostajecie na rękę ok 9 z, a kierownik z 12 zł za godzinę. Nie wiem czy odpowiadać na ogłoszenie czy szukać nadal czegoś, słyszałam, że w mięsnych to dobre stawki są
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa jest bezstresowa pytaja jakie masz oczekiwania finansowe czas pracy czy soboty wchodza w czas pracy i czy motywacjia jest do pracy to wsumie tyle
Pytania: czy mozesz pracowac w soboty i ile oczekujesz zarobic
zdjecie uzytkownika
ljija - 2016-02-05 02:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha dobre jedynie ci w czaapkach zarobia
zdjecie uzytkownika
=== - 2016-02-07 21:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma plecy i to mu wystarczy:)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakłady Mięsne Unimięs!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert