Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Unimięs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
```` - 2015-03-09 21:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyścig"Szczurów"...dobre:)
zdjecie uzytkownika
algi - 2015-03-11 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadanie gadaniem,przyjdż i sam sprawdz.Bo to co ludzie mówią to zawsze trzeba wziąść poprawke
zdjecie uzytkownika
ester - 2015-03-14 09:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem własnie że ładny syf w tym unimiesie
zdjecie uzytkownika
flejtuch - 2015-03-16 22:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprawke noł sory raczej sie zwolnić:-)
zdjecie uzytkownika
viera - 2015-03-16 22:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż, tak Zrypana opinia Zakładu czemu???
zdjecie uzytkownika
... - 2015-03-17 18:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej na reklamy w telewizji wydać... Po 6 zł zabbrać pracownikom na ubezpieczenie bo zakład biedny i mydlenie uszu ludziom jak to nie jest żle,cały unimies albo jak kto woli manufaktura to jedne wielkie bagno.
zdjecie uzytkownika
uyt - 2015-03-21 21:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telewizja i reklamy ,górą,,,,he,he:)
zdjecie uzytkownika
beebe - 2015-03-27 22:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale sie nie dziwie kto ma zarobic to zarabia reszta ucieka ale jednak z tego co wiem kolorowo na zakładzie sie zrobiło wiec hyba nie jest tak zle "_)
zdjecie uzytkownika
gość13 - 2015-04-01 11:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie może czy zatrudniają tam obcokrajowców?? ukraińców, bułgarów itp.???
zdjecie uzytkownika
xena - 2015-04-06 01:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj oj kolorowo kolorowo wiec jak widac maja komu placic :]
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-17 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Motto: naszą pasją są wędliny...
Czy to ta firma dostarczyła Czechom 10 ton kurczaków zarażonych salmonellą? :)
Żródło: http://biznes.onet.pl/wiadomosci/zywnosc/czesi-zwroca-polskiemu-producentowi-kurczaki/8yhshd
zdjecie uzytkownika
Mi - 2015-04-18 00:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też bym chciała Ferrari:)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-18 15:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ! Tak, zatrudniają Ukraińców itd...
Ja po 6 mies pracy mialem stawkę 8.70 zl/ godz, to juz ze wszystkimi,, premiami,, nockami itd. Szalu nie ma czasem bylem odwołany np godzinę przed praca, wiec godzin również Malo, miesięcznie 900 -1400 wyplaty a harówa ciezka, zimno, przerwa tylko 15 minut, do tego bardzo wysoka odpowiedzialności bo to przeciez żywność, jak cos zrobi sie nie tak, nawet drobnostke to za wszystko zostanie sie wypunktowanym, a pochwały nigdy nie otrzymasz, ich motto powinno brzmieć,, krzyczeć karać nie wyróżniać,,aktualnie dają umowy zlecenie co miesiąc i obiecują ze to tylko pól roku a potem pod unimies... Gowno prawda, znam osoby które pracują ponad rok i dalej nic, a jesli przepracuje sie 18 miesięcy w jednej firmie zostaje sie przeniesionym ODRAZU pod druga, byle tylko nie płacić za Cb zusu itd. szczerze nie polecam. Reklamy z telewizji kłamią. ! Chrzanowska Manufaktura Wędlin faktycznie produkuje wyroby wyższej jakości ( więcej mięsa w mięsie) ale kazda sztuka szynki czy kiełbasy jest traktowana tak samo jak ta tansza która wychodzi jako unimies... Widziałem nawet jak szynka z ziemi została podniesiona i położona spowrotem na miejsce. A Co sie dzieje z produktami które wyjdą za slone albo za tluste ? Zostaja sprzedane w promocji jako Unimies lub oddane w datku dla ubogich pod inna nazwą, katastrofa ! A dlaczego teraz zdecydowałem sie tutaj napisać ? Bo byla dzis u mnie policja i musze jechac na komisariat w celu wyjaśnienia. Policjanci powiedzieli tylko, ze chodzi właśnie o prace w tym zakładzie... Jesli życie was nie zmusi, nie pracujcie w Unimiesie ( chrzanowska manufaktura) to zywkly wyzysk. Nawet stali pracownicy calyczas mówią, ze chca sie zwolnic, ze muszą liczyć godziny bo często dostają zle przelewy, ze to jest obóz pracy, bez godziwych warunków... Jedyne z czym nie ma tam problemu to ze zwolnieniem sie, karta obiegowa, 15 min i koniec przygody z Z.M Unimies, i pamiętajcie, wszystko z Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin leży obok i jest traktowane tak samo jak wyroby Unimiesu roznica jest tylko w ilości śmieci w środku, chociaż nastrzyk pracuje tak samo wydajnie i dla Uni i dla Manufaktury. Teraz jeszcze ta afera z kurczakami, 10 ton salmonelli to bardzo dużo. A dzial jakości codziennie chodzi po kazdej hali i opieprza pracowników, pani doktor to samo, jest co poniedziałek ale chyba tylko po to aby wsiąść sobie kolejna szynkę ze stołówki i zjeść kolo bramki na produkcję, jedna wielka szopka, niech lepiej ubezpieczyciel, zus i sanepid zrobia konkretna kontrolę (nie zapowiedzianą) i zamknie ten zakład, bo jeszcze ludzi potrują...
zdjecie uzytkownika
joma - 2015-04-30 16:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tam ale nie wiem jak długo wytrzymam,ciekawe dlaczego takimi opiniami nie zainteresuje się PIP o sanepidzie niewspomnę bo napewno miałby pełne ręce roboty
zdjecie uzytkownika
GÓWNO - 2015-05-04 20:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pewnością Napewnno.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-05-04 20:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio prezes dał ciekawy wywiad w Przełomie w którym twierdzi że ludzie u niego zarabiają 2500 do 3000 netto chyba miał na myśli co mają czerwone czapeczki dowcipniś albo całkowicie nie wie co się u niego w zakładzie dzieje .
zdjecie uzytkownika
555 - 2015-05-05 15:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZArabia sie tyle ... po prostu zapomnial dodac ze za dwa miesiace..
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-05-14 15:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozna to gdzieś przeczytać w necie? Dobre:D moze to w primaaprilis mówil:D
zdjecie uzytkownika
alma - 2015-05-15 17:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie dział parówek,bagno jakich mało .Brygadzistka lata za ukraincami.Wielki cyc mały móżdżek.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-05-17 18:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy na zakładzie się dziwią że ona została brygadzistką,już dawno powinni ja zwolnić za te parówki które zle spakowała .Wszystko jej uchodzi płazem,bo pan kierownik broni jej jak lew.Ciekawe czemu??? chyba wiemy.A na tym Ukraińcu wiesza się bez wstydu na stołówce i na korytarzu ją obmacuje.Kiedy wreszcie dyrekcja otworzy oczy i kier P.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-18 08:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam tą panią osobiście i mam jedno stwierdzenie ludzka zazdrość nie zna granic
zdjecie uzytkownika
kika - 2015-05-18 08:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z nią pracuje jest super osobą i te negatywnie nastawione osoby i ich opinie są niczym innym jak zwykłą ludzką zazdrością z pewnością nie dorastacie jej do pięt zajmijcie się własnym życiem bo to co robicie to dziecinadaD
zdjecie uzytkownika
nj - 2015-05-20 11:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie zazdrość ten kto to napisał miał racje i tak delikatnie to ujął
zdjecie uzytkownika
IRMA - 2015-05-30 14:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poproszę o odpisanie ,czy są do WAS przyjęcia ,jestem z Jaworza,czy jest jakiś dojazd?gzie ewentualnie CV się składa,jakie warunki,dzięki z góry za odp
zdjecie uzytkownika
BEnn - 2015-05-30 17:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjne Rewolucji Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyj.na rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Unimięs?
Zadaj pytanie
alert