Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Unimięs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wara - 2016-03-20 01:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie sa za 8.30 na godz.chentnych nie powino zabraknac
zdjecie uzytkownika
abik - 2016-03-20 13:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maciek, z tego co widziałem to aktualnie niestety nie mają żadnych ogłoszeń pracy. to w sumie dobra wiadomość, bo oznacza, że rotacji tu brak. Fakt zarobki nie powalają, ale przynajmniej sa uczciwe umowy.
zdjecie uzytkownika
Daga - 2016-03-21 16:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uni upada na to wychodzi zwolnienia brak zamówień mało pracy ogólnie jest
zdjecie uzytkownika
lkjds - 2016-03-23 21:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja wszędzie jest, I wyzysk w dodatku jakby kto chciał.Dziękuje.
zdjecie uzytkownika
nik - 2016-03-31 12:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki kryzys skoro trzymają dwóch kierowników na konfekcji co nie znają się na niczym jeden tylko wrzeszczy na ludzi i tylko patrzy kogo ukarać za swoje błędy a drugi nie wychodzi z biura bo jak wsadzi raczki doczegoś to to psuje
zdjecie uzytkownika
i. - 2016-04-01 12:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkli - 2016-03-08 00:05:17]:
to dlaczego nikt nie nagra calej tej sytuacji i nie wrzuca do sieci wtedy mozna udowodnic i utrzec nosa zarozumialca.
zdjecie uzytkownika
iiiii - 2016-04-03 11:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trutni więcej naprzyjmować.Jak Was ukara to chyba dobrze bo wtedy swój budżet podreperuje NIEPRAWDAŻ.Zabiorą Wam to da sobie proste:)
zdjecie uzytkownika
JOT - 2016-04-03 11:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 Barany pasące się na łące :-)
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2016-04-03 16:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma schodzi na psy nawet rocky zrezygnowal szkoda gosc ogarniety i na robocie sie znal powodzenia panie kierowniku
zdjecie uzytkownika
iga65 - 2016-04-03 22:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czepiajcie się ludzi, nie plotkujcie tylko się do roboty ludzie weźcie. macie szansę robić u jednego z lepszych pracodawców w chrzanowie a tylko narzekacie
zdjecie uzytkownika
kajak - 2016-04-04 20:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majka chodzi po zakładzie jak paw tępy BuC
zdjecie uzytkownika
mnmnm - 2016-04-05 00:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a brygadzistki brygadzisci to lepsi jedno 30 z gura lizusy sprzedali by za 2 zeta
zdjecie uzytkownika
djbhdj - 2016-04-05 22:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az tak źle @mnmnm? aktualnie widze że nie ma do nich żadnych ofert pracy, ale wasze opinie tak czy inaczej nie zachęcają jak mam być szczera ... :/
zdjecie uzytkownika
dsa - 2016-04-06 00:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to,że taki zwykły pracownik na tych buraków robi.A bo kara bo po premii,bo ubezpieczenie zakładowe po 3.50 czy już może 5 od każdego pracownika.Komu polecą po kieszeni przecież nie sobie.A Wy się cieszcie że macie 1450 zł wypłaty.I siedzieć po cichu bo inaczej was zwolnią.Jednym słowem "Powodzenia":)
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-04-14 17:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Unimies tonie nie płacą faktur a wierzytelności rosną. Faktury ze stycznia niezapłacone ciągle dzwonią wierzyciele. Nie ma co liczyć na poprawe
zdjecie uzytkownika
an81 - 2016-04-15 06:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaligula - 2016-04-03 16:57:57]:
zrezygnował bo jest coraz gorzej i atmosfera coraz gorsza, Najlepsi ludzie ostatnio odchodzą
zdjecie uzytkownika
buldog - 2016-04-15 18:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ten zaklad to jest jedno wielkie nieporozumienie .naprawde jest grono ludzi ktorzy sie staraja ,ogarniaja i sa w tym naprawde dobrzy mniejsza tutaj o nazwiska ale kazdy bedzie wiedzial o kogo chodzi PRZEMEK,JAREK,TOMEK i DOROTA ciagna swoje dzialy a Klima i tak ich cisnie bo mu zawsze cos niepasuje lada chwila sam bedzie jebal paleciakiem na porozbiorowym i wybijaniu haha :d
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2016-04-25 19:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TITANIC...
zdjecie uzytkownika
Wagowy - 2016-04-29 17:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kaligula - 2016-04-03 16:57:57]:
DOROTA NA KIEROWNIKA DAŁA BY SOBIE RADĘ BEZ PROBLEMU, WIEDZĘ MA TO RAZ A DWA GDYBY NIE ONA TO ZAŁATWIENIE PEWNYCH TEMATÓW ZAJĘŁO BY MI 3 RAZY WIĘCEJ CZASU A ROBI TO TYLKO Z UPRZEJMOŚCI, A WCALE DO JEJ OBOWIĄZKÓW TO NIE NALEŻY :) DORIS GRAMY W JEDNYM TEAM'ie DORIS NA PREZYDENTA


A KILKU OSOBĄ Z KADRY "CZERWONYCH" ZALECAM POROBIĆ TROCHĘ Z NAMI NA DOLE BO ...UJA WIE JAK TO WYGLĄDA... UMYCIE H1 NIE CZYNI KIEROWNIKIEM BUAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
Chrzanów Jan - 2016-05-04 21:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłypracownik - 2016-04-25 19:33:18]:
Titanic poszedł szybko na dno. Unimięs tonie powoli powoli, nie płacą faktur, wierzytelności rosną, długi rosną, a zmian i poprawy brak. Może to kara za wyjątkowy wyzysk i poniżanie pracowników, który miał miejsce od zawsze nawet lata temu w czasach prosperity wszystkich zakładów mięsnych.
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-05-06 12:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

może ktoś napisać na czym polega praca wagowego?? bo widzę że rotacja jest ;_)
zdjecie uzytkownika
kroko - 2016-05-06 15:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie zarobki nie są za wysokie, wydaje mi się, że jako wagowy masz coś koło 1700 złotych do ręki
zdjecie uzytkownika
pablo - 2016-05-09 16:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koleżanko naucz się poprawnie władać "polszczyzną" piszę się KONFIDENT I MÓWIĄ
zdjecie uzytkownika
Ambroz - 2016-05-09 21:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarna wagowa z parówek jest tak tępa że to przechodzi ludzkie pojęcie potrafi tylko na ludzi krzyczeć za swoją nieudolność gdzie dyrektor ma oczy co się tu dzieje za co ona kasę bierze bo to że daje to wszyscy wiemy
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2016-05-09 21:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ona wysoko mierzy wie gdzie się poruszać żeby jej błędy się usunęły
zdjecie uzytkownika
falcao - 2016-05-23 21:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [buldog - 2016-04-15 18:25:47]:
o czym ty gosciu gadasz? "roki" jako kierownik srał po gaciach jak trzeba bylo podjac jakas wazna decyzje byl na "wylocie" ,celowo go rzucili na rozbior bo wiedzieli ze sobie na nim poprostu nieporadzi i predzej czy pozniej sam odejdzie
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2016-05-24 06:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Różnie bywa w pracy ale widac wyraznie że trwa wymiana kierownictwa z starego na nowe, jesli o działy to też różnie bywa przykład farszownia śmierć Piotrka, odejście tabalugi, zwolnienie za picie gościa, niedzwiedz w szpitalu itp.
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2016-06-08 22:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Unimies tonie, a wymiana kierowników nic nie zmieni tylko zwiekszy balagan i pogorszy atmosfere. Powodem problemow są nieprzemyślane pośpieszne inwestycje i wielkie kredyty z tego do spłacania
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-06-15 09:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik - 2016-06-08 22:56:58]:
Zakłady Mięsne Peklimar S.A. z siedzibą w Umieninie-Łubkach zgłosiły do UOKiK zamiar przejęcia kontroli nad Zakładami Mięsnymi Unimięs Sp. z o.o. z siedzibą w Chrzanowie.
zdjecie uzytkownika
palo - 2016-06-16 12:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie są na maksa (usunięte przez administratora)Myślicie że kartony w parówkach to tylko przypadek, bo ja wątpie
zdjecie uzytkownika
marchit - 2016-06-16 15:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że można spokojnie zarobić jeśli chodzi o prae tutaj.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-06-16 18:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
liczmy ze przyjdzie nowa wladza zwlasza na gorze moze bedzie lepiej uklady trzeba rozbic ,,,
zdjecie uzytkownika
omk - 2016-06-16 23:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet jeśli to jest stopień zaawansowania to nie jest tak źle, bo w końcu wiedzą, że odpowiednią dbają nie tylko o zarobki, ale również o to, żeby zatrudnienie odbywało się w przyjacielskiej atmosferze. Zastanawiam się tylko czy są jeszcze jakieś benefity, wiecie?
zdjecie uzytkownika
rx99 - 2016-06-20 20:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to piszesz ? zawsze ludzi tu traktowano jak bydło, z tego ten zakład od dawna słynie
zdjecie uzytkownika
djo - 2016-06-20 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rx99 a czy możesz podeprzeć ten zarzut konkretnymi przykładami? Jakie sytaucje miały miejsce że tak to oceniasz? bede wdzieczna za info !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lll - 2016-06-24 11:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze tak tu traktuje sie ludzi niewazne jak dlugo pracujesz ciagle strasza ze cie zwolnia,choc polakow policzysz tu na palcach ale po co my im. Ja rozumiem wymagania ale zaklad tez powiniwn cos dac od siebie a daje np, ty masz byc do dyspozycji 24/h czyli jak ci kaza przyjsc na 10 to na 10 na 20 to na 20 ,,,ale gdy ty nchcesz miec 8godz, to nie do domu i potem zamiast pelnego etatu masz 90 godz,tak ze jestes tu niewolnikiem w nowszym wydaniu.Zyjesz dla tej firmy a firam ma cie gleboko.O wladzy nie wspomne bo wyksztalcenie swidczy o kulturze wiec wiadomo jaka tu jest.
zdjecie uzytkownika
lll - 2016-06-24 11:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze tak tu traktuje sie ludzi niewazne jak dlugo pracujesz ciagle strasza ze cie zwolnia,choc polakow policzysz tu na palcach ale po co my im. Ja rozumiem wymagania ale zaklad tez powiniwn cos dac od siebie a daje np, ty masz byc do dyspozycji 24/h czyli jak ci kaza przyjsc na 10 to na 10 na 20 to na 20 ,,,ale gdy ty nchcesz miec 8godz, to nie do domu i potem zamiast pelnego etatu masz 90 godz,tak ze jestes tu niewolnikiem w nowszym wydaniu.Zyjesz dla tej firmy a firam ma cie gleboko.O wladzy nie wspomne bo wyksztalcenie swidczy o kulturze wiec wiadomo jaka tu jest.
zdjecie uzytkownika
sdf - 2016-06-24 16:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rx99 jak to dlaczego? nie rozumiem wlasnie podaj jakeis konkrety albo jakies przyklady na to wlasnie..
zdjecie uzytkownika
kk - 2016-06-24 18:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprostu omijaj ten zaklad z daleka
zdjecie uzytkownika
se - 2016-06-24 19:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale konkrety... a jakieś rekrutacje sa u was teraz?
zdjecie uzytkownika
mmm - 2016-06-24 20:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sa zawsze na wagowych rozbior z czego kto przyjdzie albo po badaniah sie wraca do domu albo po kilku dniach nie znam osoby pracujacej tu krocej niz kilka lat a sa to osoby przewaznie kolo 50 tki czyli wyjete z rynku pracy ,,,, wszystko mowi samo za siebie..sa tu dzialy super sciemniarskie ale o tym innym razem trza sie odegrac
zdjecie uzytkownika
rty - 2016-06-24 20:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w sumie dobrze by bylo mimo wszystko poznac jakies konkrety zeby sie dowiedziec czegos wiecej na temat danej firmy bo to istotne..moze akurat ktos chce u nich podjac prace stad te pytania..a jezeli chodzi o oferty to chyba od jakiegos czasu nic nie bylo
zdjecie uzytkownika
ttt - 2016-06-25 09:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma upadla przejmuje ja nowy wlasciciel ludzie nie maja pracy,,,a ty chcesz przyjecia .do czego?
zdjecie uzytkownika
igła - 2016-06-25 12:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam, bzdury pleciesz, przecież w ksrie nie ma wzmianki o upadłości, strona internetowa nadal działa perfekcyjnie to skąd ty bierzesz takie informacje?
zdjecie uzytkownika
ooo - 2016-06-26 13:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sobie sprawdz nizej gdy wpiszesz w goglach unimies ze jest sprawa w sadzie o przejecie 100 procent udzialow naucz sie szukac
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-06-26 16:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają stronę internetową, mało jaki zakład mięsny taką posiada. Klienci mogą wejsc sobie poaptrzeć na produkty jakie mają w sprzedaży i co wyrabiają. Moim zdaniem to duże udogodnienie, klienci rownież opiniują ich wyroby wieć można sie dowiedzieć czy są smaczne i czy warto kupić.
zdjecie uzytkownika
kk - 2016-06-26 18:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba miec strony internetowej by handlowac w dzisiejszych czasach. Etap wierzenia w internet minął. Dobry towar sam sie obroni zły kupuje sie tylko raz.,
zdjecie uzytkownika
iga - 2016-06-26 18:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednak jest to część marketingu o który należy moim zdaniem dbać. choćby z szacunku do klienta. na szczęście ten zakład ma dobrą stronę, widze że sporo certyfikatów i nagród mają
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa jest bezstresowa pytaja jakie masz oczekiwania finansowe czas pracy czy soboty wchodza w czas pracy i czy motywacjia jest do pracy to wsumie tyle
Pytania: czy mozesz pracowac w soboty i ile oczekujesz zarobic
zdjecie uzytkownika
ff - 2016-06-26 18:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szacunek do klijenta...jezeli kupuje nogi z kurczaka gdy pani wcisnie mi jedna dobra a trzy z 15dkg. to jest szacunek mialem ochote tym cisnac schab zciety z kazdej strony to jest szacunek nieinteresuje mnie certyfikat wszystko mozna kupic tylko dobry towar ,,nie oszukany,,znam sie na tym
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-06-26 20:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ff' bardzo nic nie zrozumiałam z twojej wypowiedzi, skoro posiadają certyfikaty to jednka klienci ich wybierają

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakłady Mięsne Unimięs!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert