Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Unimięs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
barłógggggg - 2014-03-17 12:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mi sie tam podoba bede robił tam do końca życia
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2014-03-24 16:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się wam robi przy konfekcjonowaniu mięsa i rozbiorze mięsa.Proszę o konkrety.
zdjecie uzytkownika
dibliczka - 2014-04-02 09:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
elo. praca jak kazda. ani bardzo zla ani bardzo dobra. owszem sa zaklady ktore maja wieksze zarobki czy lepsze wsparcie socjalne ale ja pracuje i nie narzekam.a wrecz jestem zadowolona bo choc na umowie mam stawke jaka mam to mam umowe o prace a o nia dzis ciezko wiem z wlasnego doswiadczenia. ludzie zawsze beda narzekac na swoja prace i to jest normalne. ale nie jest az tak zle w tym unimiesie. naprawde znam gorsze zaklady pracy gdzie gorzej traktuja ludzi. wszedzie dobrze gdzie nas nie ma...
zdjecie uzytkownika
dSGsdgdsfg - 2014-04-04 09:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) kapitalizm w wydaniu 19wiecznym.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-12 14:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TERAZ W (usunięte przez administratora)jest nowy pośrednik LEASING TEAM,jakie warunki oferują,czy ktoś robi pod nimi?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-18 08:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencja pracy oferuje 3/4 etatu za 1680 brutto - czyli albo 4 dni w tygodniu, albo 3 tygodnie w miesiacu pracy. jak to jest w praktyce? bo przypuszczam ze dadza taka umowe ale i tak zeby zarobic te 1680 trzeba przepracowac caly miesiac?
zdjecie uzytkownika
Exodus - 2014-04-22 20:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W praktyce jest tak, że pracujesz tak, jakbyś miał na umowie pełny etat - często pracujesz nawet więcej godzin w miesiącu.
Ogólnie, to 1680zł brutto masz za przepracowanie pełnego etatu, umowę na 3/4 etatu dają wyłącznie po to, by w ten sposób zaoszczędzić na podatkach ect.
Podsumowując nie polecam tego zakładu, ale jeśli ma się nóż na gardle, a nie ma się gdzie podziać, to dobre i to...
zdjecie uzytkownika
Cyk - 2014-04-23 01:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale długość etatu raczej nie ma wpływu na wysokość płaconych opłat - chyba. Ale widać, że wszędzie kombinują jak się da w kwestii zusów i ubezpieczeń.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-05-01 07:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jeśli ktoś odmówił agencji można spróbować się dostać bezpośrednio przez główną stronę pracodawcy?Bo jest ogłoszenie że Unimięs przyjmuje bezpośrednio przez pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-01 07:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rafał gdzie jest to ogloszenie? Chodzi ci o formularz na stronie? Pewnie i tak beda chcieli cie przyjac przez agencje. Dwie agencje mi oferowaly prace na ktora bylem zdecydowany, ale po przemysleniu obu zrezygnowalem. Mialem sie stawic w krakowie w ich siedzibach, jak sie nie stawilem to wydzwaniali codziennie przez caly tydzien. Nawet bezposrednio pod unimies nie polecam bo to w dalszym ciagu jest to jakies nieporozumienie ten zaklad. dadza ci 1200 i jestes w ciaglej obserwacji azeby ci cos zabrac jeszcze na tzw. mandat. Juz nie wspomne ze musisz byc odciety od swiata - zakaz posiadania telefonu. Idziesz do toalety musisz sie odbic i przy wyjsciu takze.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-01 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie nie ma szans dostac sie pod Unimies zawsze przyjmuja pod firmy czasami choc zadko mozna przejsc pod zaklad np. po 6 miesiacach ale musi im zalezec na takiej osobie i nie sa to pracownicy lini raczej maszyn wagowi... Teraz trzeba odsiedziec te swoje 18 miesiecy pod firma a potem ma sie mala szanse ze mozna przejsc jesli nie chorowales a jak nie to przenosza pod inna firme na zlecenie i tam mozna byc wieki..
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-01 12:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha jeszcze odnosnie zarobkow to agencja placi chyba 6,30 netto na reke za godzine urlop za reszte godzin doplaci zaklad ..stary pracownik Jezeli masz 200 godzin czyli 200*6.30 ale to nie znaczy ze nie mozesz miec wyzszej stawki wtedy ci doplaca sa rozne stawki wtedy roznice z agencja doplacaja
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-05-09 07:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do której Agencji najlepiej składać podanie? Do Leasing Team czy JOB PLUS?
Chodzi mi pracę w Chrzanowie.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-05-09 07:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Unimięsie można przerobić dłużej niż 18 miesięcy?
Jakie są warunki pracy?
Pod którą Agencje najlepiej złożyć podania?
Dziękuje za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-10 08:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Leasing Team 3/4 etatu umowa o prace tymczasowa 1680zl brutto, Job Plus umowa-zlecenie 9zl brutto.
zdjecie uzytkownika
weni - 2014-05-10 16:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na za 3/4 etatu to najniższa krajowa nie jest chyba taka tragiczna. Jest czas na dorobienie sobie do etatu
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-11 08:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pod którą Agencje jest lepsza robota?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-23 15:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jaki okres dawają umowę w Team Leasing?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-25 08:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w team na tydzien a jak pracujesz dluzej niz miesiac to na miesiac i nie ma 1680 tylko 6.30 na godzine plus za soboty 50 niedziele 100
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-25 12:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-25 08:14:25]:
Czy polecasz tą agencje i czy spoko się robi pod tą agencję?
Czy często się ludzie zwalniają i czy można wyciągnąć te 1200 choćby?
Bo j słyszałem że można zrobić tylko 1000 do 1100.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
dolnośląskie
()
ZM Unimięs sp.  z o.o. w Chrzanowie – prężnie rozwijająca się firma w branży przetwórstwa mięsnego - zatrudni w Dziale Handlowym osobę gotową objąć stanowisko:Przedstawiciel Handlowy Miejsce wykonywania pracy: województwo, śląskie, małopolskie, dolnośląskie. Wymagania:kreatywność, konsekwencja i samodzielność w działaniu,doskonała organizacja czasu pracy,wysoka motywacja wewnętrzna do realizacji wyznaczonych celów,sumienność oraz pracowitośćakty
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-25 12:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-25 08:14:25]:
Mi babka powiedziała że będę miał 1280 brutto czyli na rękę jakieś 1000 zł na 3/4 etapu z sobotami a 4 zmianówkę.Czy jest to prawda czy rzeczywistość wygląda inaczej?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-27 10:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnij sie jak ci zalezy a nie spuszczasz sie tutaj. Ja ci tyle powiem: NIE WARTO PRACOWAC W TYM ZAKLADZIE POD ZADNA AGENCJA, A NAWET BEZPOSREDNIO POD FIRMA.
zdjecie uzytkownika
weni - 2014-06-24 19:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-27 10:15:29]:
to jak nie warto tu pracować to po co ma się chłopak zatrudniać ? od tego jest takie forum, żeby pytać
zdjecie uzytkownika
Carlos - 2014-07-02 16:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniła do mnie ostatnio kobieta z pośrednika. Zaoferowali mi 9zł/h brutto ( czyli trochę kapa) , plus dodatki nocne, bo praca jest na zmiany. Ogólnie odmówiłem, są stanowista fizyczne lepiej płatne - 10-12zł/h w okolicy. Robiąc tam na mięsie, jest jakiś deputat dla pracowników, tak sie zastanawiałem ? :)
zdjecie uzytkownika
carlosss - 2014-07-02 16:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
deputat? hahahaa dobre... dostaniesz deputat, jakas szynkowa na boze narodzenie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x