Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Unimięs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ha - 2016-01-09 19:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pikuś jest był i będzie:-)
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-01-11 19:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam takie pytanie czy jeżdzi jakiś bus z Libiąża? Wiem ze kiedyś coś takiego było. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
stefa - 2016-01-14 21:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam do niedawna jako kasjer-sprzedawca. Praca ta to totalna porażka płaca minimalna, zero premii, zero nadgodzin, obiecanki cacanki, a głupiemu radość. Regionalna potrafi tylko wrzeszczeć zero pochwał, i co druga pracownica to donosicielka. Niedługo ta firma zejdzie na psy, bo nikt tam nie będzie chciał pracować, a te przeterminowane rzeczy które trzeba klientom wcisnąć to totalny żal.
zdjecie uzytkownika
uuu - 2016-01-18 00:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma już dawno zeszła na psy a zejdzie jeszcze bardziej...Bowiem każdy pracownik widzi co tam się dzieje....Wyzysk.
zdjecie uzytkownika
gili - 2016-01-19 17:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak się pracuje na sklepach firmowych? Może ktoś powiedzieć? Czy są premie? A jak traktują ludzi regionalni? Słyszałam, że różnie bywa a zastanawiam sie nad podjęiem pracy
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-01-21 01:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert wszedzie wejdzie 0)
zdjecie uzytkownika
iksy - 2016-01-21 12:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @gili, że praca w sklepie firmowym to fajna fucha, na pewno lepsza od pracy na zakładach bezpośrednio. Regionalni pewnie są różni, ale ile razy w miesiącu takiego kierownika zobaczysz.. :)
zdjecie uzytkownika
lo - 2016-01-27 17:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik konfekcji nic nie potrafi oprocz straszenia swoich pracownikow karami ale ma plecy wiec moze duzo bo wiedzy o pracy na konfekcji nie ma
zdjecie uzytkownika
Mała - 2016-02-04 19:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, ile przeciętnie dostajecie na rękę ok 9 z, a kierownik z 12 zł za godzinę. Nie wiem czy odpowiadać na ogłoszenie czy szukać nadal czegoś, słyszałam, że w mięsnych to dobre stawki są
zdjecie uzytkownika
ljija - 2016-02-05 02:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha dobre jedynie ci w czaapkach zarobia
zdjecie uzytkownika
=== - 2016-02-07 21:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma plecy i to mu wystarczy:)
zdjecie uzytkownika
.,., - 2016-02-25 02:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jezdzic bmka 516i ;]
zdjecie uzytkownika
^^^^ - 2016-02-29 19:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klima może by się Porsche zadowolił.Oj biedny chłopak bo uzbierać nie może:-)
zdjecie uzytkownika
nik - 2016-03-01 14:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani prezes już nie ma w naszym zakładzie,mamy nadzieje że zabierze ze sobą te wszystkie czerwone czapeczki które do nas przywlekła
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-03-03 00:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten z konfekcji podobno nie ma ma pojęcia o niczym
zdjecie uzytkownika
SI - 2016-03-03 00:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ALE ZA TO ZAROBI :-)
zdjecie uzytkownika
dera - 2016-03-04 21:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trutni więcej najprzyjmować.....
zdjecie uzytkownika
zubi - 2016-03-06 19:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dobrze pozwalniać całą tę chołote za parówki powinni się zabrać Tomek i Ewelina rządzą się jak by to ich zakład był dlaczego dlaczego prezes na to pozwala a czarna wagowa lata za nimi i czapkami jak by mogła bez mydła by wlazła i pyska dre jak głupia kto tu rządzi dlaczego mamy to znosić zwolnić to bydło
zdjecie uzytkownika
jkli - 2016-03-08 00:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez mózgowy Majka chyba zarobi.Bo nie zwykły pracownik.
zdjecie uzytkownika
parowa - 2016-03-09 14:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten zakład do pól roku upadnie bo nie ma kto rządzić nikt się na niczym nie zna kierownicy niczym się nie przejmują żeby kasa była dziesiątego a zwykły pracownik niedość ze dostaje ochłapy to mu jeszcze po portfelu jada skurw.............yny
zdjecie uzytkownika
0000000000 - 2016-03-09 23:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochłapy to mało powiedziane.Lepiej wiać niż dać sie tam wykorzystać.
zdjecie uzytkownika
dora - 2016-03-10 19:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łysy z konfekcji ładny bezmózg :-)
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-03-17 21:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tam, dajcie mu spokój i lepiej powiedzcie mi jakie są teraz rokowania na nowych pracowników, czy będą przyjmowani do pracy czy nieszczególnie są szanse?
zdjecie uzytkownika
wara - 2016-03-20 01:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie sa za 8.30 na godz.chentnych nie powino zabraknac
zdjecie uzytkownika
abik - 2016-03-20 13:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maciek, z tego co widziałem to aktualnie niestety nie mają żadnych ogłoszeń pracy. to w sumie dobra wiadomość, bo oznacza, że rotacji tu brak. Fakt zarobki nie powalają, ale przynajmniej sa uczciwe umowy.
zdjecie uzytkownika
Daga - 2016-03-21 16:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uni upada na to wychodzi zwolnienia brak zamówień mało pracy ogólnie jest
zdjecie uzytkownika
lkjds - 2016-03-23 21:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja wszędzie jest, I wyzysk w dodatku jakby kto chciał.Dziękuje.
zdjecie uzytkownika
nik - 2016-03-31 12:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki kryzys skoro trzymają dwóch kierowników na konfekcji co nie znają się na niczym jeden tylko wrzeszczy na ludzi i tylko patrzy kogo ukarać za swoje błędy a drugi nie wychodzi z biura bo jak wsadzi raczki doczegoś to to psuje
zdjecie uzytkownika
i. - 2016-04-01 12:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkli - 2016-03-08 00:05:17]:
to dlaczego nikt nie nagra calej tej sytuacji i nie wrzuca do sieci wtedy mozna udowodnic i utrzec nosa zarozumialca.
zdjecie uzytkownika
iiiii - 2016-04-03 11:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trutni więcej naprzyjmować.Jak Was ukara to chyba dobrze bo wtedy swój budżet podreperuje NIEPRAWDAŻ.Zabiorą Wam to da sobie proste:)
zdjecie uzytkownika
JOT - 2016-04-03 11:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 Barany pasące się na łące :-)
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2016-04-03 16:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma schodzi na psy nawet rocky zrezygnowal szkoda gosc ogarniety i na robocie sie znal powodzenia panie kierowniku
zdjecie uzytkownika
iga65 - 2016-04-03 22:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czepiajcie się ludzi, nie plotkujcie tylko się do roboty ludzie weźcie. macie szansę robić u jednego z lepszych pracodawców w chrzanowie a tylko narzekacie
zdjecie uzytkownika
kajak - 2016-04-04 20:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majka chodzi po zakładzie jak paw tępy BuC
zdjecie uzytkownika
mnmnm - 2016-04-05 00:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a brygadzistki brygadzisci to lepsi jedno 30 z gura lizusy sprzedali by za 2 zeta
zdjecie uzytkownika
djbhdj - 2016-04-05 22:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az tak źle @mnmnm? aktualnie widze że nie ma do nich żadnych ofert pracy, ale wasze opinie tak czy inaczej nie zachęcają jak mam być szczera ... :/
zdjecie uzytkownika
dsa - 2016-04-06 00:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to,że taki zwykły pracownik na tych buraków robi.A bo kara bo po premii,bo ubezpieczenie zakładowe po 3.50 czy już może 5 od każdego pracownika.Komu polecą po kieszeni przecież nie sobie.A Wy się cieszcie że macie 1450 zł wypłaty.I siedzieć po cichu bo inaczej was zwolnią.Jednym słowem "Powodzenia":)
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-04-14 17:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Unimies tonie nie płacą faktur a wierzytelności rosną. Faktury ze stycznia niezapłacone ciągle dzwonią wierzyciele. Nie ma co liczyć na poprawe
zdjecie uzytkownika
an81 - 2016-04-15 06:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaligula - 2016-04-03 16:57:57]:
zrezygnował bo jest coraz gorzej i atmosfera coraz gorsza, Najlepsi ludzie ostatnio odchodzą
zdjecie uzytkownika
buldog - 2016-04-15 18:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ten zaklad to jest jedno wielkie nieporozumienie .naprawde jest grono ludzi ktorzy sie staraja ,ogarniaja i sa w tym naprawde dobrzy mniejsza tutaj o nazwiska ale kazdy bedzie wiedzial o kogo chodzi PRZEMEK,JAREK,TOMEK i DOROTA ciagna swoje dzialy a Klima i tak ich cisnie bo mu zawsze cos niepasuje lada chwila sam bedzie jebal paleciakiem na porozbiorowym i wybijaniu haha :d
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2016-04-25 19:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TITANIC...
zdjecie uzytkownika
Wagowy - 2016-04-29 17:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaligula - 2016-04-03 16:57:57]:
DOROTA NA KIEROWNIKA DAŁA BY SOBIE RADĘ BEZ PROBLEMU, WIEDZĘ MA TO RAZ A DWA GDYBY NIE ONA TO ZAŁATWIENIE PEWNYCH TEMATÓW ZAJĘŁO BY MI 3 RAZY WIĘCEJ CZASU A ROBI TO TYLKO Z UPRZEJMOŚCI, A WCALE DO JEJ OBOWIĄZKÓW TO NIE NALEŻY :) DORIS GRAMY W JEDNYM TEAM'ie DORIS NA PREZYDENTA


A KILKU OSOBĄ Z KADRY "CZERWONYCH" ZALECAM POROBIĆ TROCHĘ Z NAMI NA DOLE BO ...UJA WIE JAK TO WYGLĄDA... UMYCIE H1 NIE CZYNI KIEROWNIKIEM BUAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
Chrzanów Jan - 2016-05-04 21:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłypracownik - 2016-04-25 19:33:18]:
Titanic poszedł szybko na dno. Unimięs tonie powoli powoli, nie płacą faktur, wierzytelności rosną, długi rosną, a zmian i poprawy brak. Może to kara za wyjątkowy wyzysk i poniżanie pracowników, który miał miejsce od zawsze nawet lata temu w czasach prosperity wszystkich zakładów mięsnych.
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-05-06 12:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

może ktoś napisać na czym polega praca wagowego?? bo widzę że rotacja jest ;_)
zdjecie uzytkownika
kroko - 2016-05-06 15:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie zarobki nie są za wysokie, wydaje mi się, że jako wagowy masz coś koło 1700 złotych do ręki
zdjecie uzytkownika
pablo - 2016-05-09 16:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koleżanko naucz się poprawnie władać "polszczyzną" piszę się KONFIDENT I MÓWIĄ
zdjecie uzytkownika
Ambroz - 2016-05-09 21:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarna wagowa z parówek jest tak tępa że to przechodzi ludzkie pojęcie potrafi tylko na ludzi krzyczeć za swoją nieudolność gdzie dyrektor ma oczy co się tu dzieje za co ona kasę bierze bo to że daje to wszyscy wiemy
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2016-05-09 21:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ona wysoko mierzy wie gdzie się poruszać żeby jej błędy się usunęły
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa jest bezstresowa pytaja jakie masz oczekiwania finansowe czas pracy czy soboty wchodza w czas pracy i czy motywacjia jest do pracy to wsumie tyle
Pytania: czy mozesz pracowac w soboty i ile oczekujesz zarobic
zdjecie uzytkownika
falcao - 2016-05-23 21:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buldog - 2016-04-15 18:25:47]:
o czym ty gosciu gadasz? "roki" jako kierownik srał po gaciach jak trzeba bylo podjac jakas wazna decyzje byl na "wylocie" ,celowo go rzucili na rozbior bo wiedzieli ze sobie na nim poprostu nieporadzi i predzej czy pozniej sam odejdzie
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2016-05-24 06:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Różnie bywa w pracy ale widac wyraznie że trwa wymiana kierownictwa z starego na nowe, jesli o działy to też różnie bywa przykład farszownia śmierć Piotrka, odejście tabalugi, zwolnienie za picie gościa, niedzwiedz w szpitalu itp.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakłady Mięsne Unimięs!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert