Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Unimięs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-21 19:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te dwie ostatnie to na pewno
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-07-21 20:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet pani B
zdjecie uzytkownika
max - 2015-07-22 08:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pamiętam ile razy włosy w jedzeniu miałem bo one czepek to dla ozdoby tylko mają
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-07-22 12:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wam to wszystko przeszkadza nikt i nic wam nie dogodzi umiecie tylko po kimś jeździć i swoje frustrację wyładowywać na kimś zastanówcie się nad sobą na początek
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-22 18:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co nie prawdę piszą jak można jedzenie z włosami lub zielone na takim zakładzie dostawać prezesowi też tak podadzą albo od tych czy tamtych wyzywać one ludzi nie szanują dlaczego ktoś ma je szanować
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-22 19:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tego w szatni palą i drinki piją potem mówią że ta butelka to pracowników a wystarczy podejść bliżej jak od tej pani co sprzątaczką była wali
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-07-22 20:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ta jedna a u reszty nigdy nie widziałem żeby paliły czy piły więc nie pomawiaj kogoś jak nie wiesz a jest władza to możesz iść i powiedzieć wtedy jak faktycznie tak będzie
zdjecie uzytkownika
vvvvv - 2015-07-22 23:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przerwy to powinno być 3O min.a nie w biegu jeśc czy pić kawe z tym zakładem jest coraz gorzej coraz to wiecej ludzi juz o tym mówi bo mają już tego dosc i wcale sie nie dziwie ze co niektórzy sami się zwalniają bo i na kasie jak ludzi rąbali tak rąbią
zdjecie uzytkownika
ytrew - 2015-07-24 00:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Tym zakładzie to jest normalka.
zdjecie uzytkownika
===== - 2015-07-24 01:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za taka pensje to by sie wstydzili....:_)
zdjecie uzytkownika
Hugo - 2015-07-24 14:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie też wykiwali ostatnio o 300 zł.
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-07-24 23:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ludzi dymają za psie pieniądze.Niech taki kierowniczek idzie sobie opłacić mieszkanie a i na premi wykorzystują cwaniaki,cwaniary a ludzie mówią dośc już tego gdy zarabia sie 1500zł.Wyzysk ile wlezie.A POLSKA jest JEDNA.
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-07-24 23:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ijeszcze wymagania mają.Przejrzyjcie ludzie na oczy.
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-07-26 22:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przelewy powinny być całe na konto a nie machlojki robić i jeszcze dopominać się o swoje uczciwie zarobione pieniądze.Banda złodziei
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-07-29 10:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] człowiek przychodzi i zjebka na dzień dobry na parowkach czerwone nowe czapeczki które nie mają pojęcia o tej pracy nowy Tomek na ludzi wrzeszczy nikt go nie lubi Łukasz to tylko w biurze siedzi a Andrzej nie ogarnia nocki panie prezesie przeżycie na oczy bo ten zakład na psy schodzi
zdjecie uzytkownika
Ł.K - 2015-07-30 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak każda inna, czasem ma się lepszy dzień, a czasami gorszy - to zupełnie normalne, ale większość opinii to już spora przesada.
Pracuję w biurze, na pracę nie narzekam - mankament: muszę przejść trochę śmierdzącą produkcję, ale ogólnie praca jest jak najbardziej w porządku.
Atmosfera jest do zaakceptowania, niestety brakuje wykwalifikowanych pracowników, ludziom nie chce się pracować - pracują niechlujnie i dziwić tu się, że w firmie jest duża rotacja.

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
jkl - 2015-07-31 17:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bądź śmieszny ty pracujesz w biurze a my jak psy traktowani jesteśmy nie popracuj z nami to pogadamy
zdjecie uzytkownika
Ttm - 2015-07-31 17:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Następna czerwona usunięta i bardzo dobrze takich jest jeszcze paru
zdjecie uzytkownika
k - 2015-07-31 19:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ta czerwona była taka zła to ciekawe dlaczego cała zmiana poszła się za nią wstawić do prezesowej??!!! Widocznie była ok w stosunku do ludzi!!! Ciekawe czy robisz na produkcji?
zdjecie uzytkownika
el1 - 2015-07-31 23:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat ta czerwona czapka warta była tego zeby sie za nia wstawic a jezeli komus nieodpowiada praca w tym zakładzie jest wiele innych zakładów.
zdjecie uzytkownika
ghg - 2015-08-01 01:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i była dobra dla ludzi ale współpracowników sprzedawała jak tylko umiała
zdjecie uzytkownika
efg - 2015-08-02 22:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi czapkami w tym zakładzie jest jakaś paranoja
zdjecie uzytkownika
### - 2015-08-02 22:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyrosły te czapki jak grzyby po deszczu:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa jest bezstresowa pytaja jakie masz oczekiwania finansowe czas pracy czy soboty wchodza w czas pracy i czy motywacjia jest do pracy to wsumie tyle
Pytania: czy mozesz pracowac w soboty i ile oczekujesz zarobic
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-08-03 00:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pikulski się trzyma typ,,,, a wy mówicie...Ciekawe ile już na ludziach zarobił,,,
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-03 19:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pikuś rządzi :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Unimięs?
Zadaj pytanie
alert