Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Unimięs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sisi - 2015-08-06 16:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do Eweliny to dała ludziom do zrozumienia że nie warto się starać bo po znajomości tylko da się awans dostać i lepszą kasę ,dobrze że ma wujka dyra bo nie musi się dziewczyna męczyć a zarobi sobie lepiej niż wszyscy bo za takie pieniądze jak zwykły pracownik to na pewno by z Krakowa nie dojeżdżała . Pozazdrościć bo nie każdy tak ma .
zdjecie uzytkownika
yxz - 2015-08-06 19:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiadacie że cycata za trzech pracowała hmm no może ale nie widać po niej było tego bo coś spuchła od tego przepracowania :))))) jak się weźmie w końcu do roboty to na otyłość się nie będzie musiała leczyć :) bo za niedługo nogi siądą od takiej masy i nawet żaden ukrainiec nie da rady :))) pozdro dla Ani może w końcu się ogarnie ;0
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-08-07 07:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie o to chodzi że człowiek tu pracuje stara się i za marne grosze pracuje a przyjdzie taka nie wiadomo z kąd zero umiejętności i jeszcze ludzi poucza ja nie mam prezesa w rodzinie, mała ruda małpa niech się za pracę chyci a nie za Tomkiem lata chociaż ten to nie lepszy prezesura się znalazła
zdjecie uzytkownika
joe - 2015-08-07 15:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje na parówkach zwykli pracownicy nie narzekają na Eweline ani na Tomka. Ile zarabia wie tylko Pikuś bo on liczy wypłaty ciekawe czy komuś o tym powiedział wątpie ktoś podkłada im świnie i robią to osoby które dużo straciły na zwolnieniu Anki np. wagowa która potrafiła zniknąć na kilka godzin ze swojego stanowiska przy Ance robiła to bez obaw teraz pracuje z nowym kierownikiem wiec zmiany są jej nie na ręke
zdjecie uzytkownika
tty - 2015-08-07 15:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama sobie ten komentarz napisałaś ja pracuje z tobą i sorry ale wszyscy widzą jaka dla ludzi jesteś sama zastanów się czemu was nikt nie lubił kapuś i donosicielka
zdjecie uzytkownika
yxz - 2015-08-07 16:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po odejściu cycatej wagowym się wyjściówki ukróciły na papierosa i nie dziwcie się że im teraz nie odpowiada :)
zdjecie uzytkownika
tty - 2015-08-07 16:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyobraź sobie kochana że ja nie jestem wagową a pracujemy na codzień i co ty sobie wyobrażasz że ktoś podejdzie i powie ci że Cię nie lubi i że jesteś beznadziejna
zdjecie uzytkownika
HEHE - 2015-08-07 16:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie że Ewelina jest donosiciel to chyba w porządku bo niczym od was się nieróżni bo też tam pracowałam i tyle co zobaczyłam aż mi się rzygać chciało tymi fałszywymi ludźmi , w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ance właziły i kierownikowi i w końcu im się ujebało :) he he he same sobie szkodzicie
zdjecie uzytkownika
tty - 2015-08-07 17:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w dalszym ciągu ty nie pogrążaj się bardziej śmieszna jesteś na ciebie wszyscy mają w....
zdjecie uzytkownika
^^^^ - 2015-08-07 17:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pikulski zero wychowania.Trzyma z ludzmi z którymi chce trzymac...reszte gnoji król zakładu:)
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-08-07 22:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pikuśa nie ruszajcie bo to wyższe sfery i jeszcze stawkę mu ukrócą:-)
zdjecie uzytkownika
hgf - 2015-08-08 03:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z gów..." nigdy sie nie wygra.
zdjecie uzytkownika
pop - 2015-08-08 07:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też tam pracowałem rzygać się chciało gdy anka całowała się z wagowymi na powitanie żenada wszyscy lali ze śmiechu jednej z nic na pewno ukruciło się siedzenie w biurze na wydawce i na wędzarni a lizanie du.. pikusiowi i ance było tam na porządku dziennym biły w tym rekordy maszynowe i wagowe chodziły za nim jak pieski pikuś traktuje ludzi okropnie dziewczyny płakały przez to w kiblac
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-08 16:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pop - 2015-08-08 07:38:32]:
Tak to była żenada co wyprawiała A,KA.,woda sodowa uderzyła jej do głowy...miała swoich pupilków i tych których gnębiła...zawsze powtarzała ,że jest niezastąpiona...jednak jakże się bardzo pomyliła...nie rozumiem jak można mieć brak szacunku i kultury dla samej siebie...to cała ona w swojej okazałości...
zdjecie uzytkownika
ttj - 2015-08-08 18:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie cały ten zakład to syf jeden drugiego traktuje jak wroga oby czasem jeden nie dostał czasem grosza podwyżki bo następny cię za to zje wszyscy dookoła fałszywi i obłudni robota syf pieniądze syf że o kolorowych nie wspomnę każdemu bije pozdro dla tych co jeszcze dają radę
zdjecie uzytkownika
mija - 2015-08-08 18:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam ludzi z kulturą na tym zakładzie nie wiem gdzie pracujesz ale popracuj z Szarotą dowiesz się co to brak kultury
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-09 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mija - 2015-08-08 18:16:00]:
Wiem ...ale nie można wszystkich szufladkować ,wrzucać do jednego worka..mimo tego nie reaguję wulgaryzmem ...rozejrzyj się dookoła jest wiele ludzi podobnych do mnie...którzy na chamstwo nie reagują chamstwem...ale przyznaję jest ciężko aby nie powielać tych złych zachowań ...
zdjecie uzytkownika
As:) - 2015-08-10 10:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przesadzacie:))
zdjecie uzytkownika
Doda - 2015-08-10 18:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pikuś Liczy pieniądze to "My".-Dziękujemy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 08:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
As:) - 2015-08-13 09:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pikuś kasę liczy bo oszczędzać musi bo jak tak dalej będzie to te parówy długo nie pociągną , takiego syfu to ludzie chyba długo nie będą jeść masakra najgorszy towar na całym zakładzie a nawet wydaje mi się że karma dla psa lepiej smakuje :) kurde dajcie to prezesowi spróbować niech wie co się czyni na zakładzie:) manufaktura jeszcze ujdzie ale reszta parówek to do kosza się nadaje :(
zdjecie uzytkownika
&&&& - 2015-08-18 22:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Pikulskim szkoda gadać to jest Celebryta zakładowy już :)
zdjecie uzytkownika
joe - 2015-08-20 14:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do celebryty bardzo mu daleko nie ten poziom pikus zapomina o jednym na tym zakładzie nie ma ludzi nie zastąpionych jego chamstwo powinno zostać wreszcie ukarane
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-08-25 00:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom,poziomem renomę ma JEDNAK wyrobioną jak widać:).Wie za co i jakim kosztem.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa jest bezstresowa pytaja jakie masz oczekiwania finansowe czas pracy czy soboty wchodza w czas pracy i czy motywacjia jest do pracy to wsumie tyle
Pytania: czy mozesz pracowac w soboty i ile oczekujesz zarobic
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 19:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
migo - 2015-08-27 19:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pikulski pupilek zakladowy wie jak sie ustawic
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-08-31 18:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dobrze czasami usłyszeć język ojczysty w tym zakładzie...Do czego to prowadzi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Unimięs?
Zadaj pytanie
alert