brak logo

Zakłady Mięsne Unimięs

Chrzanów

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

Były pracownik 2016-07-21 21:25
Jak Wam tak źle to po hu.... tam siedzicie. Widocznie nie jest tak źle skoro dalej pracujecie nikt Was na smyczy nie trzyma.
Iwanow 2016-07-25 22:10
Kto siedzi, kto został Ukraińcy i ludzie 50 plus wykluczeni z rynku pracy. Ci ludzie sami się nie zwolnią, robią jak robią jak ich oszukają lub nie dadzą wypłaty to sabotują produkcje
leon 2016-07-28 11:03
Witam,
od jakiegoś czasu szukam pracy i zastanawiam się nad Unimięsem, widzę że szukają wagowych, czy mogły ktoś napisać jak ta praca wygląda ??? czemu taka duża rotacja?
Koliber 74 2016-07-28 22:51
ZŁÓŻ PODANIE W KADRACH WIEM ŻE POTRZEBUJĄ DO PRACY.
sowa 2016-08-01 17:42
Zgadza się!!!!
3
Papuć 2016-08-12 23:17
Tu są długi nie oferty, trzeba spieprzać z tonącego wraka
1
Papuć 2016-08-12 23:17
Tu są długi nie oferty, trzeba spieprzać z tonącego wraka
1
Falkon 2016-08-17 20:06
uni to bagno pod każdym względem praca bardzo nie poukładana kadra to smiech na sali Klima sam będzie tam pracował do momentu jak go nie wywalą a to kwestia czasu :) odchodzą dobrzy pracownicy bo juz go maja by dosc Jarek Przemek i tak już dawno powinni odejsc choć nie to Klima powinien odejśc i bylo by dobrze :)
5
xyz 2016-08-21 20:06
Źle się pracuje, wyjątkowo nieprzyjemna atmosfera- same wredne, podłe i fałszywe osoby, które chętnie utopiłyby cię w łyżce wody. Na pozór wielkie koleżanki, a za plecami sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiają, że aż uszy więdną od słuchania.
5
styk 2016-09-06 15:42
Witam chce się tam przyjąć na wózek powiecie mi coś na ten temat .jakieś premię są a na święta dają coś i jaki zarobek
bombastic 2016-09-07 18:59
hej napompowany "balonik" ze odejda wszyscy do Dominika : przemek ,jarek ,staszek i ekipa kuryły .jakos nie wygloda to tak aby sie"urzeczywistnilo" tutaj znaja system ,rozne haczyki gdzie mozna "poplynac" Prezes sie posral jak chceli odejsc i zostali (on tylko wie jak ich przekonal i sami zainteresowani) ale wiem ze "wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma " pojda tam i tez po roku czy 2 latach beda zredzic ze im nie pasuje i tyle w temacie
16
nick 2016-09-26 21:54
nie zgadzam się że atmosfera w pracy i to jak się pracuje, jest sprawą drugorzędną. Wprost przeciwnie, to bardzo ważne.
4
Konnn 2016-09-28 07:59
Wolny rynek jak komus nie pasuje to gdzie indziej wiadomo można by było lepiej zarabiac i te wczasy pod gruszą jak by dali te 400 zł to juz by bylo ok ale no niestety jakie wykształcenie takie wynagrodzenie
parówa 2016-09-28 08:15
będziesz miał premie ketchup i musztardę na stołówce
Znajoma:) 2016-10-06 14:26
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy gupoty ja tam robię już cztery lata jestem młodą osobą i nie narzekam ani na robote ani na kase każdy ma dużo do gadania jak sie komuś robić nie chce to nigdzie robić nie będzie to tyle co mam do powiedzenia
scyzo 2016-10-13 12:08
i dalej żadnych konkretów..
k 2016-10-17 19:47
ciezka praca ciezkie warunki zadnych normalnych godzin wychodzisz do pracy i nie mozesz powiedziec rodzinie kiedy wrocisz sa dzialy gdzie grygadzisci maja wieksza wladze niz kierownik , kolesiostwo praca calych rodzin na jednym dziale a nowa wladza nic z tym nie robi
k 2016-10-17 19:48
ciezka praca ciezkie warunki zadnych normalnych godzin wychodzisz do pracy i nie mozesz powiedziec rodzinie kiedy wrocisz sa dzialy gdzie grygadzisci maja wieksza wladze niz kierownik , kolesiostwo praca calych rodzin na jednym dziale a nowa wladza nic z tym nie robi
7
arletka 2016-10-17 19:49
a jak się dostać do was do działu pet food? dmodam że mam doświadczenie przy pracy z miazgą mięsno-kostną i chciałabym się rozwijać bardziej w zawodzie
deft 2016-10-27 21:13
Ktoś wie coś o kierowniku z parówek bo chyba się zwolnił dawno go nie widziałem był gościem z którym można było normalnie pogadać
bratek 2016-10-30 16:42
Witam to co mówią ze Ukraina robią więcej to jest nieprawda bo samemu wykroic cwiartke to sa 3 ruchy a maszyna więcej , maszyna miarzdzy lamie nie wykrawa porcji i to wszystko robimy same poprawki dotego dochodzi skora tłuszcze krwawe miesa to trochę czasu zajmuje i ktos powinien zobaczyc i powiedziec prezesowi a nie oceniac .Jak robiliśmy ręcznie to nie bylysmy takie zle a ukrainna niema nic innego do roboty i tez maja najlepsza cwiartke wielka a my siodla i ćwiartkę dostajemy wstretna ktos to powinien zobaczyc majster widzi ale potrafi tylko na nas krzyczeć ze my sa leniwe prosze zapytac sie czy by chcieli maszyna robic to powiedza ze nie bo by niezarobili
1
aaaaa 2016-11-02 17:59
Roki zawsze był cienki!!!!!
16
kocur 2016-12-02 16:32
robi sie coraz grubiej wymyslili alkomaty przy samym wejsciu i wyjsciu .wiec przyjezdzasz autobusem na 1 zm 5 :47 jestes powiedzmy 30 w kolejce o 5:57 wlazisz przez brame no i na hali jestes 6:05 bo trzeba sie przebrac (a tez plakietka jest odbijana) debile!!!!!!!!!!!!!!!! nic wiecej . po 2 zm to samo autobus tuz po 22 i badz tu 50 w kolejce kur.......... wrocisz na chate na hulajnodze ci co z chrzanowa to jeszcze h...... ale co z tymi jak maja po 15-20km do domu . kur....caracas.
26
colorado 2016-12-09 10:32
haha teraz ponoc w madeju/wroblu tez sie nie nadaje wie o tym i siedzi łajza na L4
25
bulwa 2016-12-09 21:31
kto konkretnie ?:)
rado 2016-12-20 18:41
roki pacanie nie umiesz czytac kontekstu ????
19
aaa 2017-02-13 19:38
Szarota Pikuś a gdzie brygadzista z rozbioru indyka to jest dopiero porażka i nic? na jego temat dziwne
aaa 2017-02-13 19:42
A może chwała Bogu wreszcie go zwolnili
4
buli 2017-03-03 16:42
pikus jest wieczny z magazynu centralnego jak i z unimiesiu odszedl i zajal sie tylko nawozami "mr green" na fabloku (firma Krzyska)
4
kasztan 2017-03-03 16:48
kuryle rozwiazali cala watache :d
Co do ekipy to jedna na wage,pare na konfekcje i parowki i reszta out .
Co do kuryły to najpierw pojechal do niemiec robic "kariere" jednak
szybko sprowadzil go kolano (taki co u niego robil) i wrocil z podkulonym ogonem
fachman zasrany:d
teraz robi w "bartpolu" ale juz jest bardzo "maly"
14
ciekawy 2017-03-11 22:40
A co powiecie o Barbarze P.była kierowniczka konfekcji gdzie się podziewa?
Informatyk 2017-03-12 23:03
Czesc jestem z madej to prawda ze beda zwolnienia u nas ??
ciekawy 2017-03-13 12:59
Nic mi w tym temacie nie wiadomo.
hjk 2017-03-14 10:36
Będą na 100%. Jak jesteś na kierowniczym stanowisku albo jesteś w jakiś sposób powiązany z (byłym) prezesem, to już możesz się pakować :) Tak było w Peklimarze, tak będzie i w Madeju.

"A co powiecie o Barbarze P.była kierowniczka konfekcji gdzie się podziewa?" - jw. zwolniona!
123 2017-03-14 15:56
Nie zwolniona tylko jest brygadzistką na parówkach.
Gość 2017-03-15 00:42
A jak sytuacja na rozbiorze?
ciekawy 2017-03-15 10:48
Ciekawe dlaczego...ona a nie łysy G...
baleron 2017-03-15 13:27
Bartus kup kuryle kalkulator bo rozbiory ci sie nie beda zgadzaly hahahahaha on nie umie liczyc hahahahaha
4
Były pracownik 2017-03-15 22:32
Nie podszywaj się pod kogoś kim nie jesteś!!!!!Kuryło da sobie radę bez kalkulatora.
fajer 2017-03-16 14:36
"da sobie rade" ?
zalezy jak to rozumiesz?
bo to ze potrafi sie "ustawic" to wszyscy wiedza
mial noz na gardle bo znikalo mieso ludzia to sie jakos ponoc wybronil
kwestia czasu jak mu podziekuja
6
Nowy 2017-03-17 23:24
Jak wygląda praca i sytuacja na rozmrażaniu? Dostałem ofertę pracy tam. Z góry dzięki.
floro 2017-03-19 19:41
a jak ma wyglodac ? placa ci za akord a ty chodzisz jak łajza i prosisz sie aby ci wyciagneli towar czyli twoje narzedzie pracy. mieso twarde ,albo spalisz mikrofale i czajnik im sie grzeje czemu tak sie stało ?
paleciakow brak albo skrzypia jak stare szafy z okresu rokoko i mozesz co najwyzej zawiesc sobie puste kosze bo na wiecej ich nie stac. siedzisz w domu masz wolne planowane dzien wczesniej piwkujesz i ci dzwonia o 20 ze jest "nocka"
gosciu unikaj tego łajna robilem tam 3lata i jeb......tym scierwem
10
frugo 2017-03-31 16:49
bo to jest "osmiornica" jej macki siegaja dalej niz ci sie wydaje
3
ciekawy 2017-04-13 02:03
Dobra ośmiornica nie jest zła
Mefisto 2017-04-14 13:06
Jest tam jakaś co lubi się zabawić? Dajcie namiary
nick 2017-05-04 18:20
szarota może w Rybniku lub Kobierzynie to odpowiednie miejsce dla niej
nick 2017-05-04 18:25
fakt był w porządku, ale wyleciał przez jedną wredną małpę ,ciągle na niego nadawała
1
Ninja 2017-05-06 10:46
Wagowy to odpowiedzialna praca przydałoby mieć uprawnienia na wózek i znać matematykę na poziomie średnim minimum
Wagowy 2017-05-08 20:06
Ta... wystarczy spojrzeć na jednego wagowego z rozmrażalni...
lucyfer 2017-05-09 20:17
Niewiem bo nie jestem ale mysle ze biora za dupe jak sie cos nie zgadza.
Robie w innym miejscu ale z tego co wiem to tymi papierami moglbys sobie podetrzec 4 litery
co chwila awaria wozka albo bateria zdycha i wola "hylpe!!!! !!! " takze pojedzilbys jedynie na paleciaku z mrozni z gorki na porozbiorowy jako hulajnoga
3
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Unimięs - Chrzanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs