brak logo

Zakłady Mięsne Unimięs

Chrzanów

Opinie o Zakłady Mięsne Unimięs

aaa 2017-02-13 19:38
Szarota Pikuś a gdzie brygadzista z rozbioru indyka to jest dopiero porażka i nic? na jego temat dziwne
aaa 2017-02-13 19:42
A może chwała Bogu wreszcie go zwolnili
4
buli 2017-03-03 16:42
pikus jest wieczny z magazynu centralnego jak i z unimiesiu odszedl i zajal sie tylko nawozami "mr green" na fabloku (firma Krzyska)
4
kasztan 2017-03-03 16:48
kuryle rozwiazali cala watache :d
Co do ekipy to jedna na wage,pare na konfekcje i parowki i reszta out .
Co do kuryły to najpierw pojechal do niemiec robic "kariere" jednak
szybko sprowadzil go kolano (taki co u niego robil) i wrocil z podkulonym ogonem
fachman zasrany:d
teraz robi w "bartpolu" ale juz jest bardzo "maly"
19
ciekawy 2017-03-11 22:40
A co powiecie o Barbarze P.była kierowniczka konfekcji gdzie się podziewa?
1
Informatyk 2017-03-12 23:03
Czesc jestem z madej to prawda ze beda zwolnienia u nas ??
ciekawy 2017-03-13 12:59
Nic mi w tym temacie nie wiadomo.
hjk 2017-03-14 10:36
Będą na 100%. Jak jesteś na kierowniczym stanowisku albo jesteś w jakiś sposób powiązany z (byłym) prezesem, to już możesz się pakować :) Tak było w Peklimarze, tak będzie i w Madeju.

"A co powiecie o Barbarze P.była kierowniczka konfekcji gdzie się podziewa?" - jw. zwolniona!
123 2017-03-14 15:56
Nie zwolniona tylko jest brygadzistką na parówkach.
Gość 2017-03-15 00:42
A jak sytuacja na rozbiorze?
ciekawy 2017-03-15 10:48
Ciekawe dlaczego...ona a nie łysy G...
baleron 2017-03-15 13:27
Bartus kup kuryle kalkulator bo rozbiory ci sie nie beda zgadzaly hahahahaha on nie umie liczyc hahahahaha
4
Były pracownik 2017-03-15 22:32
Nie podszywaj się pod kogoś kim nie jesteś!!!!!Kuryło da sobie radę bez kalkulatora.
fajer 2017-03-16 14:36
"da sobie rade" ?
zalezy jak to rozumiesz?
bo to ze potrafi sie "ustawic" to wszyscy wiedza
mial noz na gardle bo znikalo mieso ludzia to sie jakos ponoc wybronil
kwestia czasu jak mu podziekuja
7
Nowy 2017-03-17 23:24
Jak wygląda praca i sytuacja na rozmrażaniu? Dostałem ofertę pracy tam. Z góry dzięki.
floro 2017-03-19 19:41
a jak ma wyglodac ? placa ci za akord a ty chodzisz jak łajza i prosisz sie aby ci wyciagneli towar czyli twoje narzedzie pracy. mieso twarde ,albo spalisz mikrofale i czajnik im sie grzeje czemu tak sie stało ?
paleciakow brak albo skrzypia jak stare szafy z okresu rokoko i mozesz co najwyzej zawiesc sobie puste kosze bo na wiecej ich nie stac. siedzisz w domu masz wolne planowane dzien wczesniej piwkujesz i ci dzwonia o 20 ze jest "nocka"
gosciu unikaj tego łajna robilem tam 3lata i jeb......tym scierwem
22
frugo 2017-03-31 16:49
bo to jest "osmiornica" jej macki siegaja dalej niz ci sie wydaje
3
ciekawy 2017-04-13 02:03
Dobra ośmiornica nie jest zła
Mefisto 2017-04-14 13:06
Jest tam jakaś co lubi się zabawić? Dajcie namiary
nick 2017-05-04 18:20
szarota może w Rybniku lub Kobierzynie to odpowiednie miejsce dla niej
2
nick 2017-05-04 18:25
fakt był w porządku, ale wyleciał przez jedną wredną małpę ,ciągle na niego nadawała
4
Ninja 2017-05-06 10:46
Wagowy to odpowiedzialna praca przydałoby mieć uprawnienia na wózek i znać matematykę na poziomie średnim minimum
Wagowy 2017-05-08 20:06
Ta... wystarczy spojrzeć na jednego wagowego z rozmrażalni...
lucyfer 2017-05-09 20:17
Niewiem bo nie jestem ale mysle ze biora za dupe jak sie cos nie zgadza.
Robie w innym miejscu ale z tego co wiem to tymi papierami moglbys sobie podetrzec 4 litery
co chwila awaria wozka albo bateria zdycha i wola "hylpe!!!! !!! " takze pojedzilbys jedynie na paleciaku z mrozni z gorki na porozbiorowy jako hulajnoga
4
ave 2017-06-09 08:29
Księżniczki z kadr jak zwykle, mało tego że wizyta musi być zapowiedziana aby coś załatwić to jeszcze królewny zamiast dniówkę rozpocząć od wbicia pasków na portal to oczywiście najpierw 30minut pogaduchy przed biurowcem 8.30 kawa i placek 9 .00 pasków brak . Niewyciągają wniosków ze zwolnienia 1 z kadr .
3
Niunia 2017-06-10 08:24
Tak i wypłat na czas nie ma! Najgorsza firma. Kazuja przychodzić w weekendy a kasy brak. Ludzie mają opłaty, które muszą wpłynąć na czas, ale tam nikogo to nie obchodzi!!! Porażka i tyle. Jak dalej będą zadzic ci co żądza to nic dobrego z tego nie będzie i dlatego firma stoi w tym miejscu co jest!
5
Wagowy 2017-06-10 10:38
Haha, tak narzekacie że kasa nie wpłynęła a i tak do roboty przyjdziecie. Dajecie się tak robić w wała i się dziwicie że za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników mają. Nawet ukraina już tam robić nie chce.
4
Niunia 2017-06-10 15:28
Kto chodzi to chodzi. Tylko że czasami jest tak ze jedna osoba nic nie zrobi. Tak nie powinno być nigdzie. Ludzie chcą pracować. To świadczy tylko i wyłącznie o osobach zarządzających. To ich nieudolność sprawia że tak jest.
3
ryba 2017-06-12 08:14
Macie może wypłatę na koncie?
Ja 2017-06-12 12:06
NIE
batista 2017-06-13 11:19
trzeba jak najszybciej stad wypier......
4
Sprzedawca 2017-07-11 00:43
Pytanie do osób wszystkich bądź tylko sprzedających na sklepach, dostajecie kwitki z wypłat?
Paprotka 2017-07-22 19:33
dziadostwo i wyzysk nic więcej
3
pracownica 2017-07-28 19:06
Tam pracują sami Ukraińcy , Polacy sporadycznie . A panie w biurze to szkoda gadać. Generalnie syf . Powinien tam wejść sanepid i PIP !!! Prawa pracownicze łamane na każdym kroku !!
8
Lidia 2017-08-07 11:32
@pracownica w jaki sposób są łamane prawa pracownicze? Pracujesz w Zakładach Mięsnych Unimięs nadal? Chciałabyś coś powiedzieć więcej na temat warunków pracy? Ktoś też ma podobne odczucia? Takie informacje przydadzą się osobom zastanawiającym się na pracę w tym zakładzie.
Ewa 2017-08-18 12:55
Zly zaklad , zle warunki . Ochrona do kitu , bierze udzial w procederach zlodziejskich wraz z porzadkowymi , ktorzy gdyby mogli to prezesowi biurko wyniosa . Tak wladza patrzy na zaufanych pracownikow . Jestem ciekawa kiedy w realny sposob zrobia porzadek ? Czy tylko widza swoj gabinet . A zlodziej zlodziejem pogania .Pozdrawiam sprytnych PORZADKOWYCH . I pytanko kiedy znow zobacze was w akcji ( Kradne bo chce ) . Opcja przepuszczania pijanych tez istnieje na gazie przez ZM. Super Żenada .
Marcin 2017-09-06 14:17
Pracowałem tam miesiąc i jest straszny wyzysk !!! Sami Ukraińcy pracują bo mają prawo a ci co mają pomarańczowe czapki to bardzo tym ludziom ubliżają a szczególności jeden na filetach co wstrzykują solankę. Z tego co zapamiętałem to ma na imię Andrzej nazwiska nie pamiętam ale proponuję leczenie psychiatryczne bo jest koleś nie zrównoważony psychicznie.
4
szarlotka 2017-09-07 15:15
cześć
mam pytanie, czy pamiętasz z kadr niejaką panią o inicjałach I.U.; miałabym kilka pytań na jej temat
XXL 2017-09-07 20:21
Ja pamiętam - stare dobre czasy!!
Lidia 2017-09-08 13:48
@XXL, @szarlotka, @ave to nie jest miejsce do rozmowy o poszczególnych pracownikach firmy Zakłady Mięsne Unimięs. Mówi o tym regulamin: http://www.gowork.pl/regulamin. Tutaj piszemy ogólnie o firmie, bo po takie informacje wchodzą tu inni użytkownicy.
2
Agnes 2017-09-08 14:01
Ja pamiętam!!! Jest osobą bardzo profesjonalną, zna się świetnie na tym co robi. Bardzo sympatyczna i miła osoba.
1
Iza 2017-09-08 16:07
Wydaje mi się to dziwne, że pyta Pani o kogoś w takim miejscu. Ale w związku z tym, ze współpracowałam z Unimięsem jako dostawca usług chętnie odpowiem na pytanie. To bardzo profesjonalna osoba. Świetna wiedza z zakresu HR. Pełna energii i optymizmu. Uczynna dla innych i zawsze chętna by pomóc. Współpraca z nią to była wielka przyjemność.
1
Wiola 2017-09-10 21:03
I.U. osoba bardzo nieuprzejma wręcz chamska. Wiedzę to może miała, nie zaprzeczam. Ale oprócz tego była straszna. Najbardziej potrafiła wchodzić w d. prezesowi i plotkować w gabinecie głównej księgowej. Chodziła tam też na skargi, jak pracownicy biurowca ją bidulke traktują. Przy tym straszna kłamczuch. Dwa razy ją przyłapałam osobiście na kłamstwie. Za jednym razem poszła z płaczem na skargę do g.k. Katarzyny K. swojej koleżanki. Słowem, straszna kobieta. Dyrektor personalny ;-) phiii
3
Dax 2017-09-20 13:30
Sebastian lepszej reklamy nie mogłeś zrobić jak ty tak samo pracujesz jako DJ to poraszka życiowa he
tomahawk 2017-09-21 19:43
Chlopcze jezeli uwazasz ze kolega Andrzej "wrzeszczy" to szkoda ze nie trafiles na moj dzial zapoznalbym cie z prawdziwym "darciem" zasuwal bys az by ci sie guma spalila w tych twoich smiesznych zapewne wyglodajacych gumiaczkach bo swieze "koty" w pumie raczej nie chodza .Wtedy zatesknilbys za Andrzejem i nie mialbys juz do niego powrotu jak chocby ten osiol ktoremu "w zloby dano" on byl tak samo glupi jak ty on zdechl ty zyjesz ,pamietaj gdzie nie pojdziesz do roboty wszedzie bedziesz mial jakis "powod" aby nie pracowac proponuje ci siedz pod kiecka u mamy w domui nie pracuj a jak nadejdzie czas obliczenia emetytury wylicza ci 600zl
5
romeo 2017-09-21 19:56
masz racje wszedzie jest ciezko nawet w parku liscie zgarniajac musisz uwazac na ptaki zeby cie nie osrały :d :d :d
4
Lidia 2017-09-22 20:29
@Wiola to nie jest pisanie o konkretnych pracownikach firmy. To naruszenie regulaminu obowiązującego na forum: http://www.gowork.pl/regulamin. Jeżeli chce się opowiedzieć coś o firmie to trzeba ten regulamin przestrzegać.
nowy 2017-10-14 17:32
witam,czy ktoś może napisać ile płacą przy rozbiorze wołowiny?mam troche praktyki i szukam pracy,może jakieś opinie i troche danych?dziękuje i czekam.
bruce 2017-10-17 15:05
No co ty nie je w kuchni. U siebie na biurowcu konkretne rzeczy np łososia :d
2
strecz 2017-10-19 09:44
masz akord o to stawki :
jezeli w ciagu 1 h zrobisz 10kg za h - 14zl
jezeli w 1 h mniej niz 10kg za kazde 10dkg mniej stawka spada o 10gr (npzrobisz 8 kg masz 12zl )

w przypadku przyjscia do pracy a wolowina nie dojechala pilnujesz biura na przyjeciu aby np komputerow nikt nie wyniosl stawka 9zl za h
mozesz ewent popracowac na przyjeciu za kazde sciagniecie palety 40 groszy
otwarcie rampy 10gr
przyjmowanie towaru na haki i transport na chlodnie za kazdy wjazd pelnego haka 60gr
jest w czym wybierac jak wszystko to zrobisz
mozesz wypianowac i umyc nastrzyk tutaj juz 16zl /h ale w razie kontroli kierownik ci powie ze hu....umyte nie masz normy spadaona do 12zl
2
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Unimięs - Chrzanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Unimięs