brak logo

Atlas-Studio Robert Kantor

Kielce

Opinie o Atlas-Studio Robert Kantor

nemezis 2012-07-28 16:14:30
Firma przeniosła się do Morawicy, więc w pobliże wariatkowa i to jest całkiem zrozumiałe w kontekście jak traktuje się w niej ludzi - czyli źle.
Ekstremalnie źle. Zatrudniają ludzi na staże będąc od wielu lat na rynku nie zdołali wypracować sobie marki. Firma, jest zadłużona, niebawem splajtuje.
2
anonimek 2012-07-28 16:30:28
Potwierdzam. jeśli to czytacie trzymajcie się z daleka, chyba, że chcecie prosić się o wypłatę miesiącami. Gość w ogóle nie ma pojęcia o reklamie. Nie dacie się wykorzystać, a zobaczycie jak szybko splajtuje - zgadzam się.
1
Anonimus 2012-08-09 23:31:32
To nie jest firma, to raczej obóz pracy! O pieniądze trzeba się prosić, nawet kilka m-cy, obcinają pensje co m-c. Właściciel nie ma nic do gadania, tam rządzi p.dyrektor- postrach wszystkich pracowników -takiej osoby nigdy nie znałam i mam nadzieję, że nigdy nie poznam! Wyzwiska,poniżania na dzień dobry.
Agnieszka 2012-08-26 22:29:37
Bardzo dobrze mi sie pracowało w Atlasie: jest rzeczowo i konkretnie. Pani dyrektor groźna i apodyktyczna, ale rzeczowa i zasadnicza. Nie owija w bawełne, uczy zycia :). Mnóstwo roboty! Jestem zdumiona iloscią pracy gównie reklamowej i projektowej, bo przy nieduzym zatrudnieniu czas pracy wydłuża się w ciągu doby. Płaca regularna, co tydzień w piątek lub inaczej jak kto chce. Po 3 miesiącach możliwe zatrudnienie na etat, ale staż kończą nieliczni, więc do etatu trudno dotrwac. Poprzeczka ustawiona jest bardzo wysoko. Firma przechodzi restrukturyzacje i modernizacje, co owiane jest tajemnicą i nikt nie wie co sie zmieni do paźdzernika. Praca dla pracowitych. Wyłącznie.
Agnieszka 2012-08-26 22:31:15
bono - 2012-08-13 14:53:23

Zgadzam się z poprzednikami (usunięte przez administratora), niszczenie pracowników psychicznie , szykanowanie jak się upomnisz o pensje wylatujesz taka jest polityka pracy (usunięte przez administratora)..?nazwisk można chyba dopisać więcej z tego co wiem nie jednego osła miała w swoich sidłach...
Zazdrosny?...:)))
1
Agnieszka 2012-08-26 22:37:58
Na takich forach wpisy jak czytam to widze, ze piszą je byli pracownicy, którzy wyleceili / zwolnili sie/ dostali dyscyplinarke / przegrali w sądzie parcy i teraz się "mszczą". Dlatego to i inne forum a takze wszystkie złe opinie trzeba jednak włozyc między bajki - cos tam moze i jest prawdą, ale sfrustrowany były pracownik nigdy nie przyzna sie jaki był powód tego, ze został źle potratkowany. Moze zwyczajnie był kiepskim prawcownikiem i forma sie z nim rozstała bo nie ogarniał? Gołym okiem widze, ze wiele ocen jest zwyczajnie tendencyjnych i złosliwych, dowodem na to wszelkie anonimy, bo ktos kto nie ma odwagi sie podpsiac zwyczajnie... kłamie.
Zuza 2012-08-28 12:57:47
jestem tu trzeci miesiąc i złego słowa nie powiem: jest super atmosfera, mnóstwo pracy, ogromne tempo. Regularnie dostaje wypłate (co tydzień), nie siedze do nocy jak w poprzedniej konkurenyjnej firmie, pani dyrektor owszem zasadnicza, ale bardzo fajna i długo i dokładnie tłumaczy. Wkurza sie jak tłumaczenie nic nie daje, to prawda, ale to chyba normalne? Ogólnie gdybym czytała poprzednie wpisy to bym sie zniecheciła, a tak to jestem bardzo zadowolona, bo tu pracuje i jest ok.
monia 2012-08-30 11:11:48
ta firma to jedna wielka tragedia, taki (usunięte przez administratora) jak mało gdzie ..pensje jakie pensje płaca w 10 ratach....bez komentarza a opinie wystawiają pracownicy bo to chyba od nich najwięcej można się dowiedzieć ja nie wyleciałam a sama się zwolniłam bo ile można wytrzymać takie atmosferze ciągłych kłótni szefostwa wyzwisk itp odrazdzam wszystkim owszem można się nauczyć ale odporność na stres trzeba mieć ogromną ....nie jedna osoba brała tam leki na uspokojenie łącznie z szefem ......
galloper 2012-09-23 20:58:56
co do sadow pracy :) chcecie sprobowac :) (usunięte przez administratora).
BYŁY PRACOWNIK 2013-01-02 20:58:57
Witam. Pracowałem w tej agencji i wiem jak jest... Zgadzam się z poprzednikami, a ode mnie.
Wygląda to tak...
Przychodzisz do firmy, widzisz ładne biuro, myślisz sobie super firma.
A jak jest rzeczywiście dowiesz już w czasie 1 tygodnia w pracy.
A mianowicie jest tak :
- atmosfera wśród pracowników SUPER !!!
- organizacja pracy jest KIJOWA !!!
- praca pod presją
- stosunek pracodawcy do pracownika NAGANNY
- pierwsze pytanie o pensje "Będzie"
- drugie pytanie o pensje "Na razie nie ma kasy "
- trzecie pytanie o pensje "Nie przychodź do Mnie przez tydzień",a jak jest dalej - sam się dowiesz jak Cię zatrudnią
- jakość materiałów średnia, żeby nie powiedzieć zła!!!
To tyle ode mnie. Życzę powodzenia w pracy, stalowych nerwów i szczerze ODRADZAM.
olo39 2013-05-18 22:01:49
ta firma to tragedia tu o pieniadze sie trzeba prosic miesiacami szczerze odradzam a o szfostwie nie wspomne szok!!
kantor wymiany walut 2013-07-08 11:52:17
Zobaczcie tylko z jak dużą rotacja zmieniają pracowników i szukają kolejnych naiwnych i sami będziecie wiedzieć o co kamman. Pozytywne wpisy na tym forum to wpisy właściciela, nie miejcie złudzeń, ze komukolwiek tam pracowało się dobrze. To(usunięte przez administratora)pseudo poligraficzny.

WEŹ SOBIE TO DO SERCA 2013-09-05 07:33:44
(usunięte przez administratora) ty trochę się zastanów, czy nie widzisz jak (usunięte przez administratora) Cię niszczy??
Ona doprowadza cię do bankructwa, wiesz że jak sam prosperujesz pieniędzmi to zawsze miałeś dla siebie, pracowników i na materiały.
Nikt tutaj nie chce ci w jakiś sposób psuć preputacje ale niestety, jaka władza w firmie taka opinia o niej. Od byłych pracowników słyszy się dobre opinie na temat twój, ale jak zaczyna się rozmowę na temat Pani Dyrektor każdy ma negatywną opinie, o niej, o jej pracy.
Naprawdę siądź i przemyśl sobie to co sie dzieje od czasów kiedy (usunięte przez administratora)przejęła cały budżet firmy?
1
byly pracownik 2 2013-10-09 23:21:45
Opóźnienia w wypłatach .... do tej pory nie wypłacili zaległych pensji kilku osobom co pracowali w 2012 roku to chyba nie wymaga wiekszego komentarza. Wszystko co pisza ludzie powyżej to prawda Pani (usunięte przez administratora) czy jakie jej nazwisko właściwe doprowadziała firme do ruiny pozbyła sie super ludzi którzy ja tworzyli. Opinie o atlasie sa tak negatywne że aż uszy bola jak sie tego słucha teraz stawka na godzine to 5 zł no to chyba śmiech na sali ..... Ostrzegam nie wchodźcie do tego bagna !!!!!!
strobo 2014-04-14 13:52:12
na to Twoim miejscu @Mosiek, nie wierzyłbym tak we wszystko. Wątpię, żeby ktoś tutaj robił na takiej stawce
tony 2014-04-21 21:58:28
zgadzam się ze @strobo. W takich miejscach jak Atlas Studio może nie zarabia się wielkich kokosów, ale 5 zł to raczej żart
koneser 2014-06-07 18:13:09
wcale bym się jednak nie zdziwił gdyby ludzie w Atlasie dostawali netto te 5 złotych. Nie pierwsza taka firma by to była
parufka 2014-12-03 16:31:17
hej narodzie, interesuje mnie praca w Atlas studio ale mam większe aspiracje i wymagania wobec siebie zawodowo. chętnie wezmę pracę marketingową/wizerunkową bo czuję się w tym wyśmienita. wiecie czy obecnie proponują w firmie takie stanowiska? będę bardzo wdzięczna za szczere i obiektywne odpowiedzi, pozdróweczka
zaweu 2015-02-10 15:30:25
tak mało daja na poczatek 5 zł netto... a pozniej mozna liczyc na podwyzke...mi właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy liczę że podwyżki będą w tej firmie w miare mozliwości dobre i adekwatne do pracy...
maks 2015-02-25 21:22:04
5 złoty netto na początek to chyba jakaś parodia. Bo to jest praca czy wolontariat ? Bardzo miło z ich strony że dadzą później podwyżkę. Ale ile ona będzie wynosić ? Podwyżka do 6 netto ? Takie coś mnie nie urządza. Powiedzcie mi proszę ile czasu trzeba pracować żeby dostać podwyżke i do jakiej kwoty będzie ?
Gustaw 2015-03-16 20:55:20
Na jakim stanowisku jest to słynne 5 złotych na godzinę a Atlas-Studio? Łatwo sobie policzyc miesięczny zarobek, przy 160 godzinach wychodzi nam 800 złotych, a to jest poniżej minimalnej krajowej, to nie wiem kto w ogóle godzi się na pracę za takie pieniądze? Coś do pensji dają ekstra, czy to już wszystko?
Jacek 2016-10-16 22:50:07
No to chyba teraz jest luz? ;)
Ciekawy 2016-11-06 22:51:58
Dlaczego niby...?
Zostaw swoją opinię o Atlas-Studio Robert Kantor - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlas-Studio Robert Kantor