brak logo

Alina Strzałka Biuro Rachunkowe

Rybnik

Opinie o Alina Strzałka Biuro Rachunkowe

asdf 2011-03-25 02:05:35
Warunki bhp nie są ciekawe. Bałagan, gdyż nie ma przydzielonych firm danym osobom, w związku z tym nie egzekwowana jest odpowiedzialność. Brak kultury interpersonalnej u niektórych osób.
3
BEE 2011-04-11 06:43:47
Miałam przyjemność pracować w owej firmie. Nikomu nie polecam - wyzysk pracowników. Praca na umowie za minimum, do ręki - wedle tego, jak szefowa kogo lubi.
3
? 2011-06-14 02:07:46
Wg wiadomości i zaangażowania? Dobre! Za tę firmę powinny się wziąść odpowiednie służby (patrz ZUS i US), choćby tylko za to, że piszą i płacą co innego.
3
anonim 2011-09-15 12:58:34
Wszystko jak najlepiej, jestem klientem od 7 lat:) Opinie negatywne są mi obce. mśsle że są pisane przez osoby zazdrosne. Pozdrawiam Serdecznie .
1
ewa 2013-02-17 14:42:24
ciekawe cala ta firma
anonim 2013-07-11 14:54:49
Czy ktoś jeszcze mógłby podzielić się odczuciami w stosunku do tego Biura i jego pracowników?
lukas 2014-04-27 15:46:21
To dość poważne komentarze, może niech ktoś je jeszcze potwierdzi, bo biur rachunkowych jest sporo, może to konkurencja Aliny Strzałka pisze takie bzdury.
zainteresowana 2014-05-02 11:51:45
Witam, pokazała się nowa oferta pracy właśnie w tym biurze.... czy ktoś ma jakieś aktualne dane na temat tego biura... chodzi mi o wynagrodzenie, traktowanie pracowników, urlopy.... z góry dziękuję za pomoc
1
Dorik 2014-07-23 18:41:32
Janko- serdecznie witamy konkurencję w naszych progach :)
Pracuję w kadrach Biura- odpowiadam:
-nie ma ani jednej umowy śmieciowej- wszystkie stałe.
-wypłaty wg klucza np- kadry mają wszystkie takie same :)
-nie pamiętam kiedy były podwyżki dla klientów .. ( wiesz kto klientów nazywa podatnikami hihi- i mamy jasność )

Baśka- są ( z tego co wiem ) 2 nowe etaty. Mamy nowe firmy-potrzebujemy fachowców.
Roman Bugla 2014-11-03 21:55:37
Mam bardzo dużo do powiedzenia na temat Biura Rachunkowego Strzałka
...ale jeszcze trochę poczekam :-)
11
Doris 2014-12-02 11:48:35
Restauracja niewypał to od tej samej babeczki ?
2
Kamil- syn :) 2014-12-08 11:33:47
Witam :) Restauracja była moja , i owszem jak Pani napisała była złym pomysłem , głównie ze względu na złą lokalizację.
Pozdrawiam Kamil Strzałka
Doris 2014-12-08 14:28:37
Miejmy nadzieję że kolejne inwestycje Pana ( jako Kamil- syna :) ) będą równie spektakularne lecz bardziej trafne, czego z całego serca życzę :) i oczywiście serdecznie pozdrawiam .
1
Marcin 2014-12-09 13:38:27
Aktualne oferty pracy można znaleźć na stronie biura www.biuro-strzalka.pl
1
wzruszony 2015-02-18 11:26:55
http://www.infopraca.pl/praca/praca-weekendowa/44-217-rybnik/11328972
...te hotdogi są ciekawe :D - nowy profil działalności?
2
Monika 2015-11-10 14:51:22
Rozliczam swoją firmę w tym biurze od ponad 3 lat i złego słowa nie mogę powiedzieć...
Alina Strzałka 2016-05-14 19:40:45
Witam . Pana Ziami- chyba zaszła drobna pomyłka- nie szukam współpracownika do Garwolina.
Pozdrawiam Alina Strzałka
Alina Strzałka 2016-08-15 17:17:49
Witam Pani Moniko.
Jestem świeżo po naborze- na ten moment nie mam wolnych miejsc- ale proszę "trzymać rękę na pulsie " to może się zmienić :)
Pozdrawiam
ziami 2016-10-09 21:50:22
Najważniejsze jest to, że każdy dba tutaj o stabilne warunki pracy. Wiecie jednak czy wypłata jest u nich terminowa? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Alina Strzałka Biuro Rachunkowe - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alina Strzałka Biuro Rachunkowe