brak logo

Inforsys S.A.

Radzymin

Opinie o Inforsys S.A.

PIT 2016-03-28 12:44:42
gdzie są pity prężna firmo współpracujaca z prężnym inpostem który niemoze doręczyc listu z tym (usunięte przez administratora)pitem
wybgda 2016-04-17 12:31:28
informacje o zakładzie są TOP SECRET . Nic sie tu niedowiesz
2
matyldka 2016-04-19 20:11:45
pytanko! jak wygląda $$$ na stanowisku: pracownik działu konfekcji ??
z góry dziękuję za odpowiedź :)
dajcie sobie spokój 2016-04-20 10:25:54
Dajcie sobie spokój z tą firmą.Coraz gorzej i coraz gorsza atmosfera w tym pierdolniku w łyżce wody człowieka utopią.Płaca to najniższa krajowa lub zlecenie za 10zł brutto/h
8
oooo 2016-04-21 18:05:31
potwierdzam wymagania największe a płaca jak zasiłek dla żuli z mopsu. nie polecam a i samemu trzeba stąd (usunięte przez administratora)
2
UWAGA na rumcajsa 2016-05-12 16:31:59
UWAGA UWAGA po firmie grasuje gruby RUMCAJS z bródką niczym łoniaki z fajki.
Sławek 2016-05-13 22:19:58
Praca na konfekcji jest bardzo dobrze opłacana. Na start pracownik dostaje całe 10 zł. brutto. Dla osób które z powodzeniem przejdą kilkuletni okres próbny jesteśmy w stanie zaoferować umowę o pracę aktualna stawka 1850 zł brutto oraz premia do 15% wynagrodzenia podstawowego. Jak tylko firma stanie na nogi etatowi pracownicy będą mogli liczyć na 25 % premii.
Lapa 2016-05-14 12:11:09
Dla sprostowania . 10zl brutto umowa zlecenie - brak urlopu platnego. Umowa o prace minimum po 3-4 latach . Premia nawet niewchodzi w gre przy dzisiejszym kryzysie w firmie. (Kryzys jest ale tylko dla pracownikow produkcyjnych, my w biurze mamy 30% premii, kawe , herbate, mleko, ekspres do kawy a nawet mięciutki papier w WC). Posiadamy takze nowe samochody Opel Insignia oraz Skoda Rapid ,oczywiscie jezdzimy nimi rowniez w swoich prywatnych sprawach, poniewaz tak jak wspomnialem wyzej firma jest w kryzysie tylko dla pracownikow PRODUKCYJNYCH. Za paliwo placi oczywiscie firma. Tak wiec zapraszamy do wspolpracy.
3
Jaroslaw 2016-05-14 12:29:47
Ogólnie konfekcji już nie ma, ponieważ podlegają pod produkcję. Dla pracowników w zasadzie nie zmieniło się nic może po za jednym żyją nadzieją, że dostaną 25% premii.
1
Misiewicz 2016-05-14 13:07:06
A ja pracuje zdalnie w każdy poniedziałek , ponieważ lecze się po bieżącej konsumcji alkholowej, a czasem nawet i zachacze o piątek. Jestem zbędny w tej firmie ale ta firma lubi takich jak ja nierobów i płaci niezle 10zł brutto to ja mam na 15minut i ogólnie nieszanuje roboli bo jestem z wyższych sfer. Wiem że robol robi na takiego nieroba jak ja, a niech mu pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cieknie ważne że mi płacą za nieróbstwo i sie z tego ciesze siędzac przed laptopem i pierdze w stołek.
1
Misiewicz PS 2016-05-14 13:10:05
PS i pisze te maile, nieważne o jakiej treści wazne zeby było zaznaczone DW prezesa i dyrektora G - bo musze pokazac ze cos robie a nie tylko siedze na tym tłustym dupsku, jak się cos dzieje grubszegoz robotą to uciekam na urlop bo po co sie narażac
1
słeter 2016-05-16 10:30:34
nie czepiajcie sie Misiewicza, wkoncu jest gwiazda, on i jego kamienie wystapily w tvn
1
Misiewicz 2016-05-16 12:26:35
To nie moje kamienie , tylko moje jajca , które wycieli mi przez pomyłke bo spożywałem alkohol z lekarzem przed operacją, przesadziliśmy i nastąpiła pomyłka
DARIO 2016-05-17 21:18:47
dlaczego tak źle piszecie o tej firmie ?
Mario 2016-05-18 03:38:40
Bo wszyscy wartościowi pracownicy odeszli lub odchodzą, a reszta żali się tutaj zamiast pójść w ich ślady
Sylwia z KJ 2016-05-19 13:00:59
Dla tej firmy wartościowym pracownikiem jest ten co pracuje za pół darmo i osiąga pół wydajności. A ci którzy mają dobre wyniki w drukowaniu czy kopertowaniu a chcieliby lepiej zarabiać bo przynoszą firmie korzyści ... hmm firma ma ich w ....
DARIO 2016-05-23 12:33:01
Myślę, że są zadowoleni pracownicy na konfekcji tylko nie chcą się przyznać. Nawet Ci na umowę zlecenie za dychę brutto. Dla niektórych tak zarobione pieniądze są ważne na chleb starcza i na STOEN. A Wy piszecie negatywne (ciągle) opinie - nie rozumiem. Właściwie to :
Jak się nie podoba to do BIEDRY za 2100brutto. Tam socjal lux i poszanowanie...
Mario 2016-05-23 23:47:56
W Biedrze przynajmniej nie ma sytuacji by robić 16h ;)
produkcja 2016-05-25 22:34:48
Nie przesadzajmy. Na konfekcji nie jest tak źle. Fakt praca bardzo odpowiedzialna, ale nie jest to jakiś obóz pracy. Oczywiście zawsze mogło by być lepiej, ale pewnie w niedługo również i oni dostaną podwyżkę.
ZMIANA jest pewna 2016-05-31 11:49:48
W tej firmie pracuję dwa lata. I jeśli chodzi o podwyżkę to nadal czekam tego zaszczytu. Jeśli konfekcja ma dostać kasę to widocznie ma już dosyć tej biedoty....10 zł brutto/h tyle tam mają !!! Mróweczki biedne....
Kasia 2016-06-05 10:56:24
Z tego co słyszałam - to nie jest tam źle. Każdy ma przydzieloną pracę i ją realizuje. A pracować możesz ile chcesz godzin. Bo ile H pracujesz tyle dostajesz kasy :)
aa 2016-07-05 18:57:31
Przeglądacie cały dzień zlecenia i co? ciągle czegoś nie ma i my na produkcji wiemy kto nie dopełnia obowiązków. zamiast dbać o koszta i optymalizować procesy myśli się tylko o tym aby ukryć przed centralą błędy, robicie to celowo i świadomie bo kryjecie ......nie raportuje się w CRM bo KJ itd.... Jakoś albo przymyka oko albo się kogoś obawia. Obecne raportowanie całkowicie nie odzwierciedla stanu i kondycji poszczególnych obszarów, mamy pytanie gdzie są odnotowane fakty z braku materiałów pod zlecenia błędy w realizacji projektów graficznych, opóźnienia w transporcie postojów i awarii maszyn z powodu niedbałości całkowitej o ich kondycję czego wyrazem jest spadająca wydajność i produktywność czy nikt nie śledzi tych wskazników. ech szkoda gadać
rybak 2016-08-05 00:58:03
Większośc stanowisk kierowniczych i innych stworzonych specjalnie dla przydupasów jest fikcyjna i niepotrzebna a wrecz bez nich lepiej by funkcjonowały działy .
gutek 2016-08-29 20:11:44
Co bedzie jak inforsys zostanie sprzedany za 10tyś zł ? JAk coś chetnie kupie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej cenie
aloes 2016-09-04 20:26:24
Wszędzie jest rotacja ludzie.
Praca to nie przedszkole.
albo decydujemy się na współpracę i wspólne cele albo znikam i robimy miejsce ludzia bardziej zaangażowanym.
Jeśli to nie jest praca marzeń a od samego początku jest to wiadome to proszę ludzie.nie narzekajcie
docenia się to co się ma. Szukajcie pozytywów w pracy i skoro bierzecie pieniądze za pracę to pracuj cie a nie narzekajcie na szeregowe pensje.
tak jest wszędzie
chcecie iść do biedronka wykładać towar i urzerac się z klientami żyjąc w stresie go koksu przy kasie obok wykluca się o 1 zł ?? I wyzywa od najgorszych? ? ♡ja wolę pakować ta korespondencje.
radek 2016-09-09 15:50:57
nie nie jest, warunki pracy skusiłby nie jednego Białorusina
2
Darek 2016-09-10 09:59:26
powiedz to komus kto ma kredyt do spłacenia z ustalonym dniem.
co to jest obsuwka dzien czy dwa - nic takiego pikuś. Tyle się zarabia że spokojnie można sobie odłożyc na koncie .
1
Darek 2016-09-10 10:00:07
powiedz to komus kto ma kredyt do spłacenia z ustalonym dniem.
co to jest obsuwka dzien czy dwa - nic takiego pikuś. Tyle się zarabia że spokojnie można sobie odłożyc na koncie .
go 2016-09-16 22:05:55
Taka sytuacja pewna gruba ryba z wawy dosłownie i w przenośni wykorzystując swe znajomości naciska na pracowników firmy x aby ci za kasę cenzurowali forum i wycinali ciekawe kawałki które w obliczu przejęcia nowego właściciela mogą wpłynąć na jego decyzje. Cóz począć trzeba się przenieść na inne fora bo tu daleko jest od wolności, ale widać ma to jakiś skutek:) Pozdrawiam
rudy 2016-09-23 16:20:57
W tej firmie juz kazdy miejscowy pracowal i przekaze drugiemu i trzeciemu ze niema sensu sie fatygowac , bo wymagania wielkie a placa sredniawka. Zatrudniaja jakis pajacow robia ich kierownikami . I kazdy musi na nich robic , to kazdy lache kladzie w te robote . Najwiecej zarabiaja ci co najmniej robia . Pozdrowienia dla Pana zajmujacego sie bezpieczenstwem . Pierdol sie chamie razem ze swoimi synusiami z probowki
7
key acount 2016-09-23 16:25:57
Alez brednie
4
dewy 2016-09-25 18:10:49
Haha wyplata na czas . I przez takich gamoni jak ty jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w polsce . Bo bedziesz robil za grosze jak bambus aby wyplata byla . Beda cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kazdej strony . Pluc w twarz a ty powiesz ze deszcz pada bo placa .
4
dewy 2016-09-25 18:12:31
Haha wyplata na czas . I przez takich gamoni jak ty jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w polsce . Bo bedziesz robil za grosze jak bambus aby wyplata byla . Beda cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kazdej strony . Pluc w twarz a ty powiesz ze deszcz pada bo placa . To ze placa nieznaczy ze jest tak kolorowo w tym burdelu ,juz kazdy pracownik mysli jak uciec z tej chlebodajni.
6
qwer 2016-09-27 13:42:57
gościu co tu pierdolisz o gey acountach , powiedz ile szaraki zarabiają i jak się ich szanuje.
4
rat 2016-09-28 09:59:40
ale na jakim stanowisku
wwww 2016-09-28 17:53:43
Nienakręcaj ludzi na tą firme że jest tak wyśmienicie. Najpierw piszesz jakich zarobków można się spodziewać (czyli niewiesz jak z zarobkami) a pozniej ze zarobki są adekwatne do powierzonych obowiazkow (czyli już wiesz jakie są) . To wiesz czy nie wiesz w końcu jakie są te zarobki?
3
bruszko, oszust 2016-09-28 21:35:12
Co to za pier... co drugi post cos o tym key account, to chyba automat wstawia, co chwile to samo
1
doradca 2016-09-29 07:07:45
Plan jest prosty zwolnic nieroba zastępce dyrektora produkcji , jego obowiązki przełożyc na kierowników zmian , kierownikom podnieśc stawki o 400-500zł . Przyjmijmy że nierób zarabia około 5tys zł czyli 3 kierowników x 500zł = 1500zł . 5000zł-1500zł = 3500zł - i tyle pieniedzy można zaoszczedzic na jednym nierobie , który tak naprawde nierobi za wiele i jest zbędny , a w tej firmie oszczednosci szuka się nie tu gdzie trzeba. Podpowiem powód zwolnienia nieroba - likwidacja stanowiska .
10
2345 2016-10-01 13:47:32
Z tego co czytam to wszyscy narzekają a z tego co wiem to ci co mają co pokazać na rynku pracy po prostu odchodzą - czyli kto zostaje odpowiedż nasuwa się sama .....
nowy 2016-10-01 13:50:40
Ile można zarobić na Konfekcji i na Produkcji z tego co mi mówił znajomy to na produkcji z dodatkami można zarobić 3.000 - 3.500 ?
1
dodatki 2016-10-01 18:48:17
o czym ty marzysz kolego drogi. Może i można ale trzeba nabic bardzo dużo godzin 100+. oraz do tego nie jako nowy
2
nowy 2016-10-01 22:41:19
A jak płacą dodatki według kodeksu pracy 50 % , 100 % i tak dalej ?
Jak wygląda szkolenie nowego pracownika ?
zyv 2016-10-03 21:53:17
firma... często przestarzały sprzęt bez serwisu...
kierownicy/dyrektorzy zmieniają się częściej, niż kobiety rękawiczki...
podwyżki pewne jak wygrana w totka...
raporty są najważniejsze dla co niektórych a one przecież nie zarabiają kasy...
pracownika szanują jak ma coś dla nić zrobić, a tak to najczęściej zapomina się o nim...

ja przynajmniej mam takie odczucia co do tej firmy, chociaż zdarzają się też jakieś pozytywy...
tak czy siak firma potrzebuje sporo jeszcze zmian - oby na plus.

a osoby które potrafią ciągle narzekać to niech się po prostu zwolnią jak im jest tak źle!!
7
sandra 2016-10-03 22:23:26
@As no to co w tym zlego? przecież to sa na prawde dobre zarobki dużo ludzi wydaje mi się ze chciałoby tyle zarabiać a zarabiają o wiele mniej przeciez
okiej 2016-11-14 12:25:30
koledzy sa przyjecia ?a jak z pensja ?jest na czas ?
Jest OK 2016-11-15 18:44:03
4000zl na reke jako lacznik czyli praca typu leze i pachne naniczym sie nieznam ale jestem i placa. Operator zarabia 7000zl brutto , ma wykupione przez firme ubezpieczenie zdrowotne obejmujace prawie wszystko ponadto dla dzieci pracownikow przysluguja wycieczki na wakacje i ferie nawet czasem i zagraniczne oraz przedszkole lub wyprawka szkolna rowniez oplacana przez firme. Jest to prywatna firma ale sa tu 13 stki i bony swiateczne siegajace polowy wynagrodzenia miesiecznego. Pensja nawet 3 dni przed czasem.
13
data 2016-11-26 22:30:01
Nie jest źle zwłaszcza teraz jak pewna osoba się zwolniła. Poprzednio tylko siedział w kanciapie wpatrzony w telefon. Dla osób, które doradzały mu w obstawianiu meczy miał lepszą robotę dla reszty śmieci.
6
Jazz 2016-11-28 00:02:10
I dlatego ta firma działa jak działa. Głupie konflikty polegające na tym że jeden dostaje dobrą robotę a drugi śmieci zamiast robić co do ciebie należy. W każdym miejscu pracy żeby mieć lepiej od innych trzeba być w dobrych kontaktach z przełożonym i ta firma nie jest i nie będzie wyjątkiem. Taka jest natura ludzka że lepiej traktujemy tych z którymi się dobrze znamy i żadne procedury, wytyczne, upomnienia tego nie zmienią.
Lualua 2016-12-04 12:59:23
To jak kiedy podwyżki? Zmienia się najniższa krajowa od 2017 to i pracownikom trzeba coś dorzucić?
Inf 2016-12-04 14:40:50
Ci co maja najniższa krajowa to dostaną :)
Zostaw swoją opinię o Inforsys S.A. - Radzymin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inforsys S.A.