logo Castorama Polska

Castorama Polska

Warszawa

Opinie o Castorama Polska

jarek 2009-01-21 16:12
narobisz sie nie ma co ale jest i smiesznie jak w rekalmach:) hehe:)
kow 2009-01-31 16:27
ciezka praca, duzo trzeba pracowac, kierownicy moga byc ale nie lubie lukasza dupek straszny ci co pracuja wiedza o kogo chodzi.

pozdrawiam krzyska
anonim 2009-03-02 17:22
Słowa kojarzące się z Castorama (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Castorama:
Najbardziej nie podobało mi się w Castorama:
10
karol 2011-09-29 17:37
dobra fajna firma, godna polecenia
1
pracownik 2012-08-27 23:15
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda a Okęcie to okręt tonący oby z kapitanami
Pracownik 2013-09-08 14:14
Nie Chcesz w tej firmie pracować
1
DEREK 2014-07-22 22:12
SYMPATYCZNA ATMOSFERA.PRACA DOSYC CIEŻKA ALE PŁACĄ W MIARĘ DOBRZE.
rydzyko 2015-01-18 13:27
hej wam, czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak się wiedzie pracownikom w castoramie w warszawie? obecnie pracuje jako sprzedawca też w tej branży ale innym sklepie i myślę sobie że jest nowy rok wiec może i czas na zamiany miejsca roboty, ale najpierw chcę się dowiedzieć jaka tu atmosfera panuje no i ile miesięcznie się zarabia
12
Madzia 2015-03-13 10:32
Witam pracuję również w podobnym sklepie i chciała bym wiedzieć ile jest na wejściu netto, jaki jest socjal. Ile dodatku za niedzielę?
karol 2015-04-20 15:55
fajna praca, spoko ludzie jest naprawde milo i warto - pozdrawiam targowek ;)
2
pracownik casto 2015-05-03 09:33
Już powoli wprowadza się firmy zewnętrzne, dawniej tylko jako chętnie pomogę i osoby z ekipy sprzątającej i pomagających w dokładaniu towaru, a teraz normalnie na kasy i doradców. Podobno teraz większość ma być już zatrudniana chwilowo przez firmy zew., a następnie być może przez castoramę na umowy zlecenie. Do czego ta firma dochodzi, najlepsi odchodzą z dnia na dzień, nikt już nie liczy na żadne dobre zmiany. Zostają lizusy lub osoby które mają bardzo dobre zarobki, kierownictwo oczywiście też bo dobrze się pozoruje pracę, poganiając doradców, strasząc zwolnieniami itp.

Jak ktoś zastanawia się nad pracą to niech poczyta ostatnie posty bo firma ta od 3 lat zmienia się na gorsze. Jak ktoś ma inną pracę to niech nie wybiera castoramy, bo tu już nie ma podwyżek i rozwoju.
4
pro 2015-05-11 00:54
2tys na wejscie netto bez jakis groszy 150 zl brutto za niedziele socjal bogaty 13 i 14 na dzieci na sw po 250 wakacje pod grusza kolonie itp
5
castorobol 2015-08-16 23:33
hey, pracuję w casto już 3 rok i w niedługim czasie planuję z tamtąd uciec. Zero podwyżek, kręcenie śruby do zerwania gwintu, dawna biedronka. jedyny plus to płatne niedziele i 13 pensja. Po za tym nic ciekawego. wyzysk i malowanie trawy przed kretynami z centrali takimi jak pan zieliński za marne grosze...bo bez dodatku za niedzielę byłby zasiłek...nie polecam!!!
4
Michal 2015-09-16 20:09
Dostałem propozycje przez agencje pracy na zatrudnienie w Castoramie na dziale budowlanym przez agencje pracy. Dział budowlany umowa zlecenie ( 12 zł na godzine brutto ) lub na kasie 13 zł brutto umowa o prace. 4 dni weekendowe w miesiącu pracuje się. Bardziej polecilibyście prace na dziale czy na kasie ?
Magda 2015-09-22 13:34
Mam pytanie Michał jaka jest atmosfera chodzi mi o inwigilację pracowników na każdym kroku przez ochronę. Czy to prawda iż ochrona w casto jest jak wielki brat?
Nawet się załatwić nie można spokojnie. Jak z niedzielami ile płatne? Planuję się przenieść do casto. Pracuję w podobnym tz. zielonym molochu budowlanym.
1
Magda 2015-10-22 09:45
Igi kobiety pracują w różnych zawodach. Ala ciekawi mnie czy jest tak bardzo źle jak piszą inni. Iż ochrona chodzi do łazienki i sprawdza czy ktoś nie pisze sms
cukiereczek 2015-12-14 17:58
pracownicy castoramy nie narzekajcie, macie nie tylko 13 pensje ale i 14 a także premie z zysków o czym inne markety mogą pomarzyć...
Zulugula 2016-03-13 10:17
A jak jest z wyjściami na papieroska? Są z tym problemy?
cukiereczek 2016-07-24 11:09
Is@ wiem co mówię,uwierz mi...a wiesz coś na temat marcowych kwartalnych premii rzędu 5 tys. dla kasjerów i o kilka tysi więcej np. dla kierowników działów???jeżeli nie, to za co tam pracujesz, za miskę ryżu?
1
fffgfgggg 2016-07-29 17:36
zatrudniaja takze doradcow handlowcyh w Warszawie wymagane jest tutaj miedzy innymi wykształcenie min. zawodowe, min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku pracy ktos zainteresowany?
nick 2017-02-08 22:45
jakie zarobki Castorama?
pp 2017-03-02 12:43
2300 brutto na wejście, a zapierdziel jak w . . .
4
Aga 2017-03-24 08:00
Witam w L.M. macie na wejście 2700.
@zarobiony 2017-03-28 13:55
Czas pracy przez większość miesiąca 13 - 21. Nie masz czasu ani możliwości prowadzić życia rodzinnego czy towarzyskiego, zapomnij o jakiejkolwiek pasji, która byś mógł realizować popołudniami po pracy. Nie warto za 2300 brutto ( ok 1650 na lape).
2
doradca LM 2017-04-28 17:35
Na wejście jest 2700zł/brutto, ale jest tak dobrze,że w LM brak doradców i kasjerek. Jeden weekend w miesiacu wolny. A I zmiana od 5.30, koniec II zmiany o 21.30.
2
Robert LM 2017-06-12 17:44
Zgadzam się z Tobą w kwestii braków personalnych. Kasjerki odchodzą z LM gdyż na dzień dobry w marketach spożywczych maja więcej aniżeli w LM. Podobnie jest z doradcami klienta, którzy w konkurencji zarabiają więcej. Z niedziele płaca 70zł/ brutto.
1
janusz 2017-06-28 10:15
Muszę Wam wystawić totalnie negatywna opinie za serwis pogwarancyjny Waszej serii narzędzi . W moim przypadku chodziło o pęknięty wężyk w myjce za prawie 6 stówek, gdzie w serwisie na Wadowickiej podano mi adresy dwóch firm w Krakowie w których telefonicznie mi odmówiono. Uważam że powinniście informować klientów że po okresie gwarancyjnym z byle powodu narzędzie będzie do wyrzucenia. Już przestrzegam znajomych przed zakupami u Was i doradzam narzędzia firmowe bo tam z serwisem i każdą częścią zamienna nie ma najmniejszego problemu nawet po wielu latach. Myślę że będzie to temat dla organizacji konsumenckich i ekologicznych.
Życzę dalej dobrego samopoczucia
1
Agata 2017-07-25 14:38
Aktualne Oferty pracy : Doradca Handlowy, Kierownik ds. Zarządzania Zamówieniami i Zapasem, Analityk Łańcucha Dostaw, Specjalista ds. Komunikacji Asortymentu, Asystent/ka Rynku Produktów, PRACOWNIK DZIAŁU SERWIS. Kto aplikuje? A może ktoś pracuje na jakimś stanowisku i opowie jak to jest?
hau hau 2017-08-01 08:42
ja teraz na wejściu dostałam 2500 brutto ... racja .. zapieprz jest ... pomimo, ze od niedawna pracuje to nie czuję już kręgosłupa, rąk a nie wspomnę o nogach, które odmawiają posłuszeństwa ... jedna przerwa na śniadanie uważam, ze to zdecydowanie za mało ... jak na 8 godzinny tryb pracy i taki zapieprz ...
Zostaw swoją opinię o Castorama Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Castorama Polska