Kredyt Inkaso S.A.

Warszawa

Opinie o Kredyt Inkaso S.A.

prawnik 2016-02-20 12:35:53
A moja matka nie żyje już od niespełna 10 lat, więc bardzo proszę nie obrażać jej pamięci na tym forum, bo to już chamstwo!!!
Mentalista 2016-02-20 15:03:28
Mój drogi prawnik(u), w żadnej mierze nie było moją intencją obrażanie kogokolwiek, i w sumie mocno się dziwę, że człowiek z tak zacnym wykształceniem, moje słowa odebrał jak obrazę. Niestety, to elokwencja Twoich wpisów, sprawiła iż w mej głowie zrodziło się mylne (jednakże myślę, że nie do końca) wyobrażenie o Twojej osobie, jako, delikatnie rzecz ujmując, rozkapryszonym i sfrustrowanym osobniku płci męskiej. Według mnie, to żadne z napisanych przeze mnie słów, obraźliwym uznać nie można, jednakże, już co do tych, wypowiedzianych Twoimi ustami (dłońmi), miałbym wątpliwości. Jeszcze bardziej mnie dziwi, że mówisz o agresji z mojej strony, skąd taka diagnoza? Szczerze mnie cieszy, że sam zarabiałeś na własne wykształcenie, bo już dzięki temu stajesz się sympatyczniejszy;-) Co do mojego wyprania mózgu, to uznam, to za komplement, bo jak każdy dbający o higienę człowiek, staram się przynajmniej raz w tygodniu coś wyprać;-) Pamiętaj, że wykształcenie, nie zawsze, a wręcz bardzo rzadko, idzie w parze z umiejętnościami. I najważniejsze mój drogi Przyjacielu, nie czuj się obrażony, obrażając innych, wiele osób na początku swojej kariery, pracuje, za wynagrodzenie poniżej swoich oczekiwań, jednakże cała sztuka w tym, aby pokazać swoją wartość, co zapewne zostanie adekwatniej wycenione. Samym dyplomem, nikomu się nie przysłużysz. PS. Trochę więcej obiektywizmu, na pewno pomoże Ci w karierze.
czesiu 2016-02-22 11:14:45
Praktyk74- Amen!
bardzo dobrze, że ludzie z rocznika 90 plus maja takie opinie i przeświadczenia o pracy...będzie łatwiej dla tych nieco starszych.
młodzież niech dalej wierzy w swoją wyjątkowość niepopartą...niczym poza (olaboga) skończonymi studiami- też mi wyczyn!.

no i święta prawda- płaci się za pracę, jakość bez względu czy to praca w biedronce czy w biurze.


powodzenia- szukaj pracy za 10 tys
antywindykator 2016-03-03 14:18:39
płacą 3 tys. ale chińskich juanów :D
sądzisz że rozdają kasę na lewo i prawo?
1
ilonka 2016-04-20 22:02:46
widzę, że CV nie wpływają więc znów trzeba tutaj PR robić, w tej firmie nic nie wygląda ciekawie poza Panią kierowniczką z cc i jej ciekawymi przemyśleniami z innego świata i stosunkiem do podwładnych... Achhhhh to jest bardzo bardzo ciekawe.... Zapraszamy.
4
agent0087 2016-05-15 22:03:46
a gdzie jest pani dyrektor? bo ostatnio jej nie widac
geronim 2016-05-20 19:10:28
Napisz coś więcej? Jest szansa na bara bara?
1
monia23 2016-05-22 00:18:12
z call center w Zamościu w ostatnim miesiącu odeszło 7 osób. gratulacje dla Pani kierowniczki i jej kolezanki z pokoju, oby tak dalej to nie będziecie miały kim żądzić
3
mua 2016-06-01 23:33:32
zaraz kierowniczki i koleżanki nie będzie jak tak dalej pójdzie a jak ktoś chce to może temu dopomóc :]
3
pika 2016-06-22 15:31:17
@kasia: a po co ludzie odchodza w ogóle z pracy, nawet jak bardzo dobrze zarabiają?
2
look lo 2016-06-25 09:38:59
Zastanawiam się nad pracą w tym miejscu może mi ktoś podpowiedzieć coś o firmie
gr 2016-06-28 19:29:35
Szukaj czegoś. ..czegokolwiek innego. ...byle nie tam nie teraz. Za czasów wcześniejszego dyrektora wiedziałam za co i po co pracuję. Przede wszystkim był szacunek do pracownika..teraz to jeden wielki dramat. Dasz z siebie wszystko a i tak dostaniesz kopa prędzej czy później. ..szkoda czasu na ten kierat. A liderzy na cc będą jeździć po Tobie jak po łysej kobyle, bo muszą gdzieś swoją frustrację wylać -- a mają na to przyzwolenie żeby zrównać Cię z błotem! !! Ble ... nie polecam
12
NICk 2016-07-01 20:18:11
akurat co do liderów tosię mylisz każdy pomaga jeszcze nigdy się nie zdarzyło żeby któryś jak jest potrzeba odmówił pomocy zawsze wszystko wyjaśni odpowie na wszystkie pytania
6
007 2016-07-02 10:56:03
Hahaha to jakieś cyrki. ... co za wymowna odpowiedź .... Więc liderze -liderko nie pisz bajek , bo każdy pracownik wie jak jest! Weź się lepiej do roboty i bądź milszy dla pracowników, bo dzięki nim masz premię! Napisz dużymi literami i przyklej go monitora słowo SZACUNEK! pzdr
8
wikiliks 2016-07-12 14:27:37
Cyry największe to są takie, że nasze dwie najjaśniejsze księżniczki z cc same doprowadziły, że ludzie odchodzą. Raz swoim stosunkiem do pracowników, wyniosłością, a dwa tym ze robią rekrutacje dla byłego dyrektorka. Słynna siostra naszej Pani M. juz u niego pracuje, ciekawe jakim cudem. Pani K. też specjalnie jak ktoś się chciał zwolnić problemów nie robił. Cóż nasze dwie zarozumiałe "kierowniczki" wymagają zaaangażowania i lojalności a same ...... Śmiech na sali :-D
9
Wincenty 2016-07-13 12:30:50
Kredyt Inkaso sa w Zamościu po hamsku zachowuje się do petentów.Jak coś nie jest po ich myśli to się rozłączają. Wysyłają korespondencję do osób które już ponad 3 lata nie żyją.
3
rrr 2016-07-13 17:33:16
Lepsza w mini niż jakaś owsianka czy inni styliści w tej firmie....
7
NICk 2016-07-13 19:36:25
i tu sie mylisz jestem zwykłym szarym pracownikiem :)
1
ja także mam nadzieję, że Ty niedługo... 2016-07-13 20:19:49
Chciałabym zrozumieć jedną rzecz, a mianowicie w jakim celu osoba, która w ten sposób pisze o swoim pracodawcy jest pracownikiem firmy???
Jak powinna nazwać siebie?
Każdy mierzy swoją miarą ...
8
Pracownik 2016-07-13 23:09:13
Nareszcie ktoś mądrze gada
7
do ja także. ... 2016-07-14 20:23:25
. ... lata praktyki...uczymy się od naszych zacnych liderów jak być fałszywym. .. wcześniej zasady były proste. Pracujesz dajesz z siebie dużo to i dużo dostajesz...teraz dajesz z siebie maksa a i tak dostajesz mniej... z miesiąca na miesiąc mniej. .i te coraz to nowe głupcze zasady żeby przypadkiem nikt nie zarobił kokosów..
12
martha 2016-07-14 20:34:18
Nagorzej kiedy usłyszy się o sobie prawdę i chce się ten fakt zatuszować.
18
STRÓŻ_ZE STRÓŻÓWKI_NOCNEJ 2016-07-14 22:16:07
Dla mnie przykre jest to, że ludzi się wyzyskuje. "Liderzy"? Tylko z nazwy, bo LIDER ma mieć charyzmę i MOC, która ludzi motywuje do pracy, dba i wręcz walczy o ich prawa, premie. Tutaj "liderzy" to ludzie oderwani od rzeczywistości, nie wiadomo kto ich uczynił "liderem" i jakie pobudki kierowały kimś przy ich nominacji. W końcu trochę muszą "popracować" i teraz węszą, kto im robi koło tyłka. Ciągłe zmiany zasad rozliczania, naliczania. Czasami ktoś komuś zawinie sprawę to lider powinien walczyć o wynik pracownika i wyprostować temat. Oczywiście jak zespół ma słabe wyniki to nie ma co liczyć na wsparcie, bo przecież sam "lider" więcej kasy dla siebie nie przytuli. Zatem, wniosek nasuwa się jeden, wszyscy co siedzą wyżej niż zwykły pracownik, chcą się "nachapać", bo wiedzą, że los firmy jest przesądzony, tylko nie wiadomo kiedy to wszystko pie**olnie.
15
adhd 2016-07-15 21:00:50
Brawooooo stróżu jesteś wielki....trafnie w 10
3
sick 2016-07-15 21:08:37
Teraz wymagane jest posłuszeństwo i zakaz wypowiedzi na forum bo prezes czyta i premii nie będzie. ..hah .. .Wiec jeżeli to czyta- to przeczyta także i to- jak dziecko chore to nie na zwolnienie tylko zamknąć w szafie i niech siedzi . Jak kolejka w toalecie to trzymaj, bo przerwy przekroczyć nie możesz. sroga kara Cię czeka. Jak masz inne zdanie niż pseudolider to cisza bo kolejny brak premii. Jedyne co możesz to głupio się uśmiechać i włazic w Ty łu nio to może te sto uzyskasz...
7
ja także.... 2016-07-16 12:06:02
Wszędzie spotykamy różnych ludzi, jednakże to, że ktoś postępuje źle nie oznacza, że ja czy Ty mamy postępować tak samo.
Ja uważam, że dla uczciwych zawsze przychodzi nagroda.
3
Ja 2016-07-16 12:14:11
Kto zakazuje wypowiedzi na forum?
Chyba, że obrażanie kogoś traktujesz jako wypowiedź...
Co do zasad pracy, to dotyczą one każdego z nas i zastanawiające jest dlaczego nie każdy je odbiera w ten sam sposób...
Przychodzisz do pracy żeby pracować, a nie dyskutować o swoich poglądach. Jeżeli zastosujesz tę zasadę będzie Ci się łatwiej żyło, w tej czy innej firmie.
4
pracownica 2016-07-16 19:30:35
matko, co za wymysły ...ludzie weźcie się opamiętajcie, nie jest idealnie ale daleko od tego co tutaj smarujecie
7
GŁOS Rozsądku 2016-07-17 20:11:11
Powiem jedno Nasi Drodzy Przełożeni ( do liderów się nie zwracam bo poza nimi samymi już od dawna nikt ich za przełożonych nie uważa -a szczególnie naszego wielce wystylizowanego z plastikowym samochodem) możecie zabrać nam premię ale godności nam nie zabierzecie, możecie kazać nam milczeć ale nie zakażecie nam myśleć, możecie nas dalej zastraszać, ale my się już nie boimy, możecie nas wreszcie zwolnić, ale macie taka opinię jako pracodawca, że nikt nie zechce dla Was pracować, a jak ktoś nawet zechce to po okresie próbnym i tak zrezygnuje, możecie zamknąć nawet firme,,,, ale wtedy nie zarobicie. My szarzy pracownicy jesteśmy bardziej potrzebni Wam Przełożeni niż Wy nam. Zastanówcie się nas tym........












































5
Piotr Gałęzowski 2016-07-18 18:17:20
Szok. Tak sobie czytam i czytam i zastanawiam się skąd w Was tyle jadu i nienawiści. Nie rozumiem dlaczego pracujecie w Firmie, skoro tak Wam tak źle. Prywatne przytyki, wyzwiska i to na forum publicznym. Serio nie możecie takich spraw omawiać z Waszymi przełożonymi? Boicie się, czy nie macie niczego merytorycznego do powiedzenia? Bo myślę, że sposób ubierania się i stylizacji jednak nie maja nic wspólnego ze sposobem zarządzania.
Szczere wyrazy współczucia dla kadry zarządzającej. Ja nie chciałbym mieć nic wspólnego z takim stadem....
19
Ania 2016-07-21 07:54:21
Czy Wasza firma wysyła pracowników i zostawia ksero z prośba o kontakt. Właśnie coś takiego mnie spotkało, a jestem pewna, że długów nie mam. Próby kontaktu na nr telefonu podany na tej kartce nie skutkują. Nikt nie odbiera. W bazie nie ma sprawy związanej z moim nazwiskiem. O co tu chodzi???
ki 2016-07-21 10:27:57
prosimy o kontakt z infolinią lub przesłanie skanu na adres : cc@kredytinkaso.pl
Nie są to praktyki naszej firmy.
Ania 2016-07-21 11:29:46
Na infolinii nikt nie był zdziwiony, że zastałam w skrzynce jakieś ksero. A może pracownik dorabia sobie na boku??
ki 2016-07-21 11:41:41
Być może była to informacja pozostawiona od windykatora terenowego. Wierzę, że uzyskała Pani informację na infolinii.
Anioł 2016-07-21 13:09:20
Chyba Pan nie umie zrozumiec aluzji, metafory. Nikomu nie przeszkadza to kto jak chodzi ubrany, ale jeśli wraz ze zmianą marki jeansów na droższe, albo samochodu osoba, która była sympatyczna i odnosiła się do pracowników z szacunkiem, służyła pomocą zaczyna się zachowywać jak zarozumiały bufon, który traktuje pracowników z telefonów jak podludzi gorszej kategorii to robi się problem. Nich Pan się nie dziwi , ze w ludziach jest pełno złości w końcu czara goryczy się przebrała a liderzy pozwalają sobie na bardzo duzo i wszytko uchodzi im na sucho. Jeden z liderów zmajstrował dzieciaka podwładnej jakie były konsekwencje - Żadnych!!!! , nikogo nawet nie zastanowił fakt, ze nale dziewczyna zaczęła dostawać premie uznaniowe i to dość wysokie. Lider potrafił powiedzieć do pracownicy, gdy ta poinformowała, że ma chore dziecko i idzie na L4, że jest widocznie złą matka, bo dziecko jej coś często choruje. Uważa Pan, że z takimi przełozonymi można rozmawiać, im wolno wszystko nikt nad liderami nie ma żadnej kontroli, robią co chcą. Z jednym się zgadzam ja równiez współczuje liderom, wspołczuję braku moralności, szacunku do innych ludzi, współczuję im wyniosłości i zarozumialstwa, ale to do czasu z wysokiego konia upada sie boleśnie.
7
Piotr Gałęzowski 2016-07-21 20:36:50
Szanowni Państwo,
Niejako czuję się wyrwany do odpowiedzi. W związku z tym odpowiadam. Postaram się o to, żeby moja odpowiedź była rzetelna i obiektywna. Pora, żeby w tym miejscu przyznać się do czegoś, otóż zainteresowanie stroną gowork wynika tylko i wyłącznie z mojej pracy zawodowej. Jestem psychologiem biznesu. Wiem, szumnie brzmi, a dla niektórych nic za sobą nie niesie(!). Przedmiotem moich zainteresowań są relacje pomiędzy kadrą zarządzającą a pracownikami niższego szczebla. Polska, to pomimo wielu lat jaśnie panującej nam demokracji, nadal kraj raczkujący w procesach biznesowych.
Państwa wpisy, które śledzę od kilkunastu miesięcy, pozwalają mi na wysnucie kilku wniosków:
1.Pracownicy rekrutowani są bez potwierdzenia ich umiejętności miękkich (mam wrażenie, że większość tzw. przyjęć do pracy odbywa się na zasadzie przypadkowości.
2. Tzw A W A N S Ei podyżki nie są poparte szczegółową analizą umiejętności, lojalności i chęcią rozwoju
3. Kadra zarządzająca nie ma możliwości rezygnacji ze współpracy z osobami, które NIE ROKUJĄ
Dlaczego jestem tego pewien?
Rynek pracy w Zamościu jest bardzo ograniczony. Dla pracodawcy oznacza to tylko tyle, że powinien zmienić lokalizację, a dla pracowników to, że powinni:
• Zmienić miejsce zamieszkania
• Zmienić pracodawcę
• Podjąć walkę o godne warunki zatrudnienia - na miarę własnych możliwości
Natura R O S Z C Z E N I O W A wynika przede wszystkim z kompleksów związanych z brakiem wykształcenia, atutów, doświadczenia, ambicji.

Przykro mi, że niektórzy z państwa poczują się obrażeni, obawiam się jednak, że mówię o większości.
Szanowni Państwo,
Etat, to nie jest dar od niebios, to efekt naszych starań, ale tak jak miłość – może wygasać. Praca, tak jak wspomniana miłość, nie jest nam dana na zawsze. Trzeba ją rozwijać, dbać o nią i pielęgnować. Powodzenia!
17
dar 2016-08-03 18:07:00
Dziękujemy za analizę! Jeżeli chodzi o wnioski to 1. faktycznie przyjęcia do pracy to zazwyczaj rodzina znajomi itp. 2. Awans to tylko jak sie ma dobre znajomosci bo nie wiedza jest tam najważniejsza - szkoleń zewnętrznych praktycznie brak. 3. Kadra zarzadzajaca zawsze ma możliwość rezygnacji. ..jak jest taka potrzeba. Ludzie najzwyczajniej w świecie chcą odrobiny szacunku i godziwego wynagrodzenia i na pewno dadzą od Siebie o wiele więcej.
8
Dźusek 2016-08-19 23:03:16
A ja bardzo lubię moja prace, zespół z którym pracuje i moją kierowniczkę Przeraża mnie myśl, że mogłabym to wszytko stracić. Jak patrzę na moje koleżanki ,które błąkają się po galeriach, pracują w soboty i niedziele to im z całego serca współczuję. Bo ja dzięki tej pracy, weekendy mogę spędzać z rodziną i nie martwię się czy wypłata będzie o czasie, bo tu zawsze jest. Dlatego nie rozumiem ludzi, którzy narzekaja, może w innych działach nie jest tak miło, fajnie jak w moim, ale nikt Was tam siłą nie trzyma. A kolega w "plastikowym samochodzie " to przesympatyczny chłopak z którym mam przyjemność pracować. Pozdrawiam
7
zaiteresowany 2016-08-21 13:04:47
@Dźusek co to za wspaniały zespół?
3
tratatatataaaaa 2016-08-21 22:54:07
ten w którym @Dźusek jest liderką, hahaha
bo 2016-08-22 09:35:11
Czyli jednak wszyscy znają plastikowego mena? Haha dźwięk wyczuwam jakiś podliz .. Czyżby ze względu na konkurs?
3
Plastic-Fantastic 2016-08-22 17:29:43
Tak, wszyscy w KI w Zamościu go znają ! To wspaniały chłopak - inteligentny , bardzo rozsądny i życzliwy, co w dzisiejszych czasach w pracy jest rzadkością. Sam do wszystkiego doszedł, bez znajomości i lizusostwa. Tylko takie osoby jak ty, czyli "bystre inaczej" go obrażają. Zazdrość to nasza narodowa, ale bardzo paskudna cecha .
7
Dźusek 2016-08-22 18:06:58
Nie pracuje na CC i nie mam żadnego interesu, to moja opinia. Pracuje w KI już dłuższy czas i to co tu piszecie po prostu mnie przeraża.
Ktos kto ma z naszym zespołem kontakt to po moim nicku pozna gdzie jest ten wspanialy dzial.
Pozdrawiam ;)
4
Dźusek 2016-08-22 19:03:22
Nie pracuje na CC i nie mam żadnego interesu, to moja opinia. Pracuje w KI już dłuższy czas i to co tu piszecie po prostu mnie przeraża.
Ktos kto ma z naszym zespołem kontakt to po moim nicku pozna gdzie jest ten wspanialy dzial.
Pozdrawiam ;)
2
Dźusek 2016-08-22 21:23:10
Nie pracuje na CC i nie mam żadnego interesu, to moja opinia. Pracuje w KI już dłuższy czas i to co tu piszecie po prostu mnie przeraża.
Ktos kto ma z naszym zespołem kontakt to po moim nicku pozna gdzie jest ten wspanialy dzial.
Pozdrawiam ;)
2
szef 2016-08-23 13:55:07
@Dźusek to zajęłabyś się pracą koleżanko z DZA a nie wypisywała pierdo&ły na go work w godzinach pracy
2
Lucek 2016-08-23 21:55:18
@szef sam byś nie pierdzielił tylko sprawdził o jakich godzinach są komentarze koleżanki z DZA napisane - już nie wspomnę, że koleżanka mogła być np. na urlopie.
Poza tym zgadzam się z @Dźusek i również nie rozumiem ludzi, którzy pomimo tego, że są niezadowoleni z pracodawcy, nie robią chyba nic innego jak tylko narzekanie.
Nie chcesz - Nie bierz - Wypie.rniczaj !!!
6
Dźusek 2016-08-23 22:04:31
Szkoda, że masz problem ze wzrokiem i nie potrafisz prawidłowo odczytać godzin.
A moją pracą się nie martw, odpowiedni, kompetentni ludzie zapewne jak będzie coś nie tak, zwrócą mi uwagę ;)
Ja już dziękuję i życzę powodzenia.
7
Nim 2016-10-13 22:39:48
Nie słysząłem dużo o Kredyt Inkaso S.A., ale to co słyszałem sprawia, że w sumie fajnie byłoby spróbować u nich pracy, nie wiem czy bym podołał, bo nie jest to dokładnie moja branża, ale spróbować nie zaszkodzi
4
lool 2016-11-23 15:51:22
Czy zmieniło się coś u Was? Może zmieniła się kierowniczka i jest lepiej?
Zostaw swoją opinię o Kredyt Inkaso S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredyt Inkaso S.A.