logo Quiosque

Quiosque

Rzeszów

Opinie o Quiosque

polalola 2016-01-26 19:07
dzięki :D ale chodziło mi raczej o konkretne nazwy bo wie że jeszcze mohito jest pod jej władzą i chciałam wiedzieć czy jeszcze jakieś też ? :P
Robotnica 2016-01-26 22:17
Mohito,nie,tylko Quiosque,kiedyś też Daichman.Mohito ma Pani Aleksandra w naszym regionie,z tego co wiem.Ale to zupełnie na innym poziomie kobieta,w sensie pozytywnym oczywiście.
Robotnica 2016-01-27 16:25
Na podkarpaciu jakieś 300zł,zależy też ,czy to franczyza,zarząd,czy PBH. Można coś wynegocjować w zależności od doświadczenia na stanowisku kierowniczym,no i zależy o jakiej umowie mówimy dla sprzedawców.Na zleceniówce od 5,5 do 7,5zł/h.
xxxxcc 2016-01-29 09:13
Co za bzdury wypisujesz znam akurat ta mloda studentke I wiem ze uczciwszej osoby nie znajdziesz a jak masz zal I problemy ze soba to sie wybierz do psychologa
xxxxcc 2016-01-29 09:17
Moja odp jest do zula I jej wypowiedzi z dn 14.01.2016
Dośka 2016-02-05 22:26
xxxxcc przepraszam ale o jakim Ty mowisz sklepie?? Ktora studentka niby jest taka uczciwa???
pinkykitty 2016-02-22 08:51
Witam,szczerze nie polecam pracy w tej sieci w rzeszowie jako były pracownik wiem o czym mówie.Wyprówałam flaki żeby sprostac oczekiwaniom sławnej pani Joasi która jak cie nie polubila to życia w quiosque nie było.Cyrki i jeszcze raz cyrki jak nie chcecie sie rozczarowac i szargac nerwów to omijajcie ten sklep z daleka.Wciskanie drogich szmat wiesniarom z okolic i robienie z siebie durnia.tam sie licza tylko cyferki a ogłoszenie z witryny praktycznie nie znika a to chyba o wszytskim swiadczy.żal...
6
sonia 2016-02-22 19:43
oj widze że regionalna z podkarpacia szuka nowej kierowniczki :D ciekawe która się wreszcie zbuntowała ? :P
2
sonia 2016-02-22 19:48
ta studentka w plazie sobie jest kierowniczką :D
1
Janka 2016-02-22 23:12
A wg mnie quiosque wcale nie rozni się od innych sieciowek, zależy na kogo sie trafi; ja pracowalam tam az 5 lat i bylo ok , zwolnilam się ze względu na wyjazd meza do Anglii, wiec nie przesadzalabym z ta "nerwowka" - praca jak każda inna- raz lepiej raz gorzej, a tu chociaz umowe o prace mialam.
pinkykitty 2016-02-25 12:59
moze pani regionalna poblazliwie na ciebie patrzyła bo z takim stazem to az niedowiary ze tyle sie utrzymalas no chyba ze byłas z debicy bo tam takie zawsze sprzedawczynie wychwalone ze hoho
2
Zośka 2016-02-26 16:54
A co myślicie o Koszalinie? O właścicielu?
Maluch 2016-03-08 12:35
Jeśli nie ma tam Pani B z Lubelszczyzny i Podkarpacia ,to nie na żadnych przeciwwskazań.
kasia 2016-03-31 14:25
Nowa Pani kierownik w Rzeszowskiej..... wazeliniarstwo się opłaca, tamta przynajmniej miała troche rozumu i się zwolniła chociaż nikogo ze starej załogi juz nie widze... pewnie Pani J.B się nie spodobały... No coż nie każdy jest wazeliną z zawodu haha
1
j 2016-04-10 16:16
a ja mam takie pytanko: jaki macie w Quiosque system na kasie? Jak się nazywa?

A jeżeli chodzi o moją opinię o sieci Qiuosque - pracowałam 1,5 roku, ale presja żeby wcisnąć ludziom byle co mnie przerosła.Liczył się tylko wynik,jak był ruch to czasem nie było nawet przerwy,bramka odliczająca wchodzących ludków stawała się wyznacznikiem sprzedaży nawet gdy wparowała do sklepu nie raz wielka rodzinka lub ktoś przez pomyłkę albo zapytać się gdzie jest poczta.Generalnie wyścig szczurów, każdy miał indywidualny plan więc dziewczyny biły się o klientów a atmosfera stawała się nieznośna.Do tego częsta zmiana personelu, nawet mimo dobrych wyników, zawsze było coś do czego się trzeba było przyczepić. Cieszę się, że już tam nie pracuję!
6
jolcia 2016-04-10 16:17
a ja mam takie pytanko: jaki macie w Quiosque system na kasie? Jak się nazywa?

A jeżeli chodzi o moją opinię o sieci Qiuosque - pracowałam 1,5 roku, ale presja żeby wcisnąć ludziom byle co mnie przerosła.Liczył się tylko wynik,jak był ruch to czasem nie było nawet przerwy,bramka odliczająca wchodzących ludków stawała się wyznacznikiem sprzedaży nawet gdy wparowała do sklepu nie raz wielka rodzinka lub ktoś przez pomyłkę albo zapytać się gdzie jest poczta.Generalnie wyścig szczurów, każdy miał indywidualny plan więc dziewczyny biły się o klientów a atmosfera stawała się nieznośna.Do tego częsta zmiana personelu, nawet mimo dobrych wyników, zawsze było coś do czego się trzeba było przyczepić. Cieszę się, że już tam nie pracuję!
elza 2016-05-01 20:53
praca bardzo dobra?? Litości..... chyba nie masz za grosz ambicji zawodowej. Sorry ale w tej pracy nie ma nic dobrego.
2
iza 2016-05-02 08:34
w tej pracy jest plus ale dla pracodawcy, to bardzo niskie wynagrodzenie jakie może płacić.
1
kiero 2016-05-03 13:51
Firma w miare ok, nie ma co narzekać ale regionalna region podkarpacki pożal się boże gwiazda mająca ludzi którzy maja swoje zdanie za nic PORAŻKA....Wynik to nie wszystko szczyci się tym na beznadziejnych spotkaniach regionu, ostatnie zorganizowane przez nią strata pieniędzy firmy nic nie wyniosłyśmy z tego spotkania.... gadanie o głupotach. Ktos zarządzający powinien przypatrzeć się pracy tej Pani ciągłe rotacje w sklepach wieczne pretensje bo mało mało mało nawet gdy plan sklepu zrobiony powyżej 100%.....
5
dora 2016-05-05 20:35
tak, to prawda praca w miarę ok ale ta kobieta masakra..... jak ma przydupasów to jest ok jak nie to już gorsza sprawa
ktos 2016-05-12 14:42
Czy ktoś pracował może w Quiosque w Rzeszowie w Galerii Rzeszowskiej? Mam propozycje pracy i chcę poznać opinie czy warto? Na necie dobrych opinii za bardzo nie ma:(
7
noja 2016-07-21 12:38
nie polecam pracy w tej firmie
1
k 2016-10-07 15:55
Nie polecam pracy w tym skepie a zwłaszcza w galerii Rzeszów. Pani pożal się Boże kierownik zwalnia dobrych pracowników po co? Po to żeby zatrudnić swoją rodzinę. Na dodatek nie jest przykladem dla swoich pracowników tzn. wychodzi sobie wcześniej z pracy (nawet 2 godziny wcześniej), urządza sobie randki w trakcie pracy podczas gdy na sklepie sa klientki, no i wiadomo wazeliniarstwo do pani regionalnej. Chociaż regionalna tak samo jest głupia jak i kierownik. Ciągły nacisk na wyniki. POT najważniejsze
2
a 2016-10-24 14:35
No słyszałam o tej Rzeszowskiej..... kierowniczka daje w palnik i to równo, dziewczyny które robią swoje targety do zwolnienia bo coś nie poszło po jej myśl. Jako kierownik nie pomaga w niczym
2
Susannka 2016-10-24 14:48
Omg....zarzadzie firmy czy wy to w ogole czytacie? Czy interesuje was w ogole jak sie ma sytuacja w waszej firmie? Przeciez jak sie to czyta to czlowiek przysiega sobie ze juz nigdy nie zrobi tam zakupow. Czy wasi regionalni tak wlasie tresuja mlode kierowniczki w sklepach? To normalne Ze jesli jest to pierwsza kierownicza fucha takiej mlodej dziewczyny to bedzie robila wszytsko co jej kaza... naprawde az przykro sie to czyta.... ja juz tam zakupiw nie zrobie. Omijam szerokim lukiem takie kołchozy...
5
nie polecam 2016-12-06 08:32
pracownicy w biurze niestety nie wykształceni i nie mający pojęcia o prowadzeniu brandu. omijać szerokim łukiem.
2
Zosia 2016-12-09 10:03
wiecie co, jak ja czytam opinie o firmach odzieżowych - bo wlasnie szukam roboty w tej branzy - to właściwie nigdzie nic dobrego nie piszą, każdy narzeka bo ta najłatwiej, ja na te wszystie informacje patrze z przmrozeniem oka. jakby tratowac to powaznie to chyba nigdzie by sie czlowiek nie zatrudnil...wszedzie sa rozni ludzie i wszedzie trzeba pracowac, proste...ja znam dwie laski, ktore pracowaly wlasnie w tej firmie po kilka lat...wiec chyba nikt ich do tego nie zmuszał?
1
Sandra28 2017-01-12 20:28
...,,Od WSZYSTKICH OCZEKUJĘ WYNIKU MIN. 48% w swoim sklepie i więcej. Wszystkim, którzy będą mieli mniej, się zwyczajnie nie chce.
Nie pracujemy z takimi ludźmi mam nadzieję.'... To jedno z wielu mobingowych zastraszeń regionalnej na podkarpaciu. Dziewczyny nie polecam tych sklepów nie pracujcie tam to istne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdy kto tam przyjdzie to regionalna po wynikach od razu zwalnia nie patrzy na nic dla niej najważniejsze są pieniądze a dziewczyny traktuje jak szmaty.
5
lubiętępracę 2017-01-15 14:00
Min 48% ? Przecież takiego wyniku to każdy regionalny w każdej firmie będzie oczekiwał.
Pracuję w Quiosque już prawie dwa lata(jako sprzedawca) i szczerze polecam. No chyba, że ktoś chce sobie ładnie stać i patrzeć w ściany a robić nie chce nic to faktycznie nie polecam.

1
Sandra28 2017-01-16 10:50
Ty to na prawdę jestes przysłowiową,, Mariolką 'Zdanie było wyjęte z kontekstu,gdybyś tam pracowała to byś wiedziała HELLO
1
Kika32 2017-01-16 12:51
Ja też tam pracuję już 3 lata i też polecam, wczesniej pracowalam tez w firmie odziezowej, polskiej i powiem szczerze ze w Quiosque jest lepiej finansowo i mam fajnieszy zespol. Dziewczyny, wlasnie:HELLO, pokażcie mi prace, gdzie nie beda od Was wymagali wynikow, bo ja takiej nie znam. oczywiscie najlatwiej jest hejtowac.
Zuza 26 2017-01-26 10:26
Nie polecam pracy w tym salonie a już w szczególności w Galerii Rzeszów.Kierowniczka tego sklepu jest chyba tylko kierowniczka z przymusu.Reszta dziewczyn...szkoda mówić.Podsumowując cały ten sklep to istne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dwa metry mułu.
2
Iabela20 2017-01-31 00:33
Najgorszy Sklep w jakim pracowałam!!!
Sklep Quiosque w Łomiankach, kierowniczka jest okropna niech was nie zmyli jej żałosny nie szczery uśmiech jak nie Będziesz kablowac na innych odwdzieczy Ci się w grafiku samamymi popołudniami.A sama właścicielka tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie lepsza obiecuję gruszki na wierzbie i jak to słodko nie będzie a tak naprawdę nie robi nic z problemami pracowników.Kierownik stosuje mobbing ale jest nie do ruszenia.Omijać te miejsce z daleka i nie słuchać obietnic bo więcej roboty niz wypłaty w tym w tym żałosnym "Ekskluzywnym Sklepie "!!!!!
10
Elwira 2017-01-31 11:08
a ja mam dobre doświadczenia z tą firmą. trafiłam akurat do fajnego zespołu dziewczyn. oczywiście jest duzo roboty, ale gdzie jej nie ma. to jest pewnie przypadek gdzie trafisz bo wszedzie ludzie sa rozni....
2
Aneta 2017-04-07 13:10
@Elwira rozumiem, że dobrze pracuje Ci się w Quiosque. Chętnie dowiemy się co najbardziej lubisz w swojej pracy.
2
Poszukująca 2017-04-12 14:02
A ktoś z was pracuje albo pracował w rzeszowskiej albo w Auchan,mam ochotę zanieść tam cv ale nie wiem czy warto.
Elwira 2017-04-26 13:05
@Aneta dobrze rozumiesz :) bo pracowałam już w kilku firmach odzieżowych i w Quiosque jest mi najlepiej a jestem tam od prawie 1,5 roku. To znaczy jest dużo pracy, ale wszędzie jest dużo pracy. A co najbardziej lubie? Mam fajny zespol, dobrze sie dogadujemy z dziewcyznami , to w ogole firma przyaznie nastawiona na wspolprace z kobietami bo tam prawie same babki są :) Podba mi się to, że z premią można dużo wyciągnąć. Jeśli się chce, można nieźle zarobić. No i to, że od razu dostałam umowę o pracę, co niestety nadal nie jest u nas takie normalne. Ogolnie jestem zadowolona.
Hela 2017-04-26 18:36
Hahaha Hahaha ale się uśmiałam
Jesteś z centrali quiosque?
4
Aneta 2017-07-13 14:13
@Hela
Nie zgadzasz się z opinią @Elwira? Może powiesz jak Ty oceniasz Quiosque jako pracodawcę?
Zniesmaczona i niesmak pozostanie 2017-07-22 14:03
Zacznę od tego, że ta firma to jedno wielkie nieporozumienie . Marna płaca, musisz prosić na kolanach o podwyżkę po paru latach pracy. Żadnego docenienia stałego pracownika, nie wspomnę już o Pani regionalnej w województwie dolnośląskim . Skąd oni biorą takich ludzi. W ogóle nie szanuje pracownika, zwalnia jednego za drugim z czystą przyjemnością, a zarząd nic sobie z tego nie robi. Widocznie Pan Prezes jest bardzo zadowolony z takiego obrotu sprawy. Niby poważne stanowisko, a jednak Pani na nim niezbyt poważna. Ja klient ma szanować markę skoro marka nie szanuje nie szanuje własnych pracowników. Radzę się ogarnąć bo marnie towaru widzę Droga firmo. Nie polecam pracy w QSQ
9
Joanna 2017-07-22 14:48
Można wyciągnąć dużą premie ? Dziewczyno gdzie ty pracujesz ? Z Twojej opinii wynika, że w quuiosquowym raju :D pracowałam tam tyle czasu i jedyne co dostałam to full roboty za marne grosze. O dobrej premii można pomarzyć :) Chyba, że Twoje wyżyny finansowe to 1700 złotych. Jak tak to ok, ale nie wciskajcie już kitów. Każdy kto pracował lub pracuje zna realia.
4
Elwira 2017-07-25 10:44
@Joanno, widzę że tutaj można tylko spokojnie nażekać, bo jak ktoś napisze coś poztywnego o pracy w Quiosque to od razu jest podejrzany albo hejtowany, no ale jednak nie zmienie swojego zdania o tej firmie bo mam porownanie z innymi, gdzie byłło o wiele wiele gorzej. tu mam umowę o prace, dobra premie i dogadyje sie z dziewczynami z zespolu. i tyle :)
1
iza 2017-07-25 22:32
Pracowałam w Quiosque w Lesznie prawie rok i chociaż na początku było cudownie, musiałam zrezygnować dzieki Pani Regionalnej. Gdy regionem kierowała Pani Kasia nie było żadnego problemu, jednak była za dobra i wymienili ją na Sz.P. Monikę :)) Zero poszanowania dla pracowników, gdy wchodziła trzeba było stać na baczność, mieszała się w sprawy wgl nie dotyczące jej osoby, potrafiła skrytykować kogos za nic, a sama nie potrafiła dobrze obsłużyć komputera nie wspominając już o programie SENTE. Przyjeżdzała na galerię, chowała się za kolumną i pędziła do góry do kawiarni żeby rekrutować nowe osoby na nasze stanowiska, potem pisała do nas e-maile a po trzech godzinach schodziła na dół oznajmiając że dopiero przyjechała na wizytę. Chciałam wolne z powodu wizyty u dentysty, powiedziała że jeśli kogoś ząbek boli ma wyjść na godzinę i przyjść. W warunkach zatrudnienia było jasno powiedziane, że dwa weekendy są wolne, dwa pracujące, pani Monika zadzwoniła do nas i oznajmiła że mamy pracować minimum 3 weekendy, bo to HANDEL a nie ADMINISTRACJA. Gdy razem z kierowniczką dałyśmy wypowiedzenie paliła głupa i nie odzywała się w ogóle, tak jak potrafiła być u nas na sklepie codziennie, tak zapadła się pod ziemie. Przyjeżdzając nie przeprowadziła z nami żadnej rozmowy tylko oznajmiła, że zrobi inwentaryzację sugerując nam, że kradniemy. Później nie pojawiła się już do naszego odejścia. Tak oto jedna osoba potrafi zniszczyć wizerunek firmy :) Bo to, że ludzie pracują w regionie dłuższy czas a nagle na wszystkich sklepach zaczyna się zmieniać ekipa - nie jest normalne. Pozdrawiam
8
Zasmucona Mirabelka 2017-07-26 17:56
Wszystkie negatywne opinie to prawda :( na dodatek ten przymus stania na baczność całymi dniami....tylko człowiek patrzy jak żylaki rosną, a kręgosłup siada...placa zatrwazajaco niska a roboty tyle co na hali produkcyjnej i wszystko zawsze na stojąco łącznie z obsługą komputera..a pani Monika z dolnośląskiego uważa sie za drugiego prezesa i wprowadza koszmarna atmosferę w pracy podczas jej wizyty
7
Goska 2017-07-31 14:48
Drogi zarządzie! Czy Ty to w ogóle bierzesz do siebie? Miałam nieprzyjemność pracy z Szanowaną P. Moniką i powiem szczerze, że nie wiem jakim cudem ktoś pozwolił komuś takiemu pracować na stanowisku regionalnego . To, co ta Pani wyczynia przechodzi ludzkie pojęcie. Zgadzam się z wypowiedzią Izy. Stanie za winklem i obserwowanie pracowników to domena tej Pani. Fałsz jaki od niej bije, szkoda gadać. Uśmiecha się do Ciebie, a pod stołem już smaruje Ci wypowiedzenie, aby później wręcz z obrzydliwa satysfakcja móc Ci je wręczyć w połowie miesiąca. Ludzie pracujący w tej firmie mają rodziny i dzieci. Tej Pani to wcale nie przeszkadza. Ba! Obrała sobie chyba takich za cel. Poza tym podnoszenie głosu na pracownika to już chyba sprawa to rozstrzygania gdzie indziej moi drodzy. Nie polecam bardzo mocno ! Szkoda tylko dziewczyn, które nadal muszą z nią współpracować.
6
Wegeee 2017-08-01 10:23
Na stanowiskach regionalnych banda manipulatow, którzy nie szanują ludzi, a o zarządzaniu nie mają bladego pojęcia. Na prawdę nie polecam tej firmy.
7
Aneta 2017-08-09 14:58
@Goska może takie informacje warto przesłać bezpośrednio do firmy? Jeśli są jakieś zastrzeżenia co do pracy indywidualnych pracowników, to lepiej zgłaszać to wewnętrznie.
Zadowolona 2017-08-09 18:56
Ja mam zupełnie inne zdanie w firmie pracuje mi się bardzo dobrze . Straszna regionalna J.B. wcale nie jest straszna a że wymaga to chyba jej praca. Na kontakty z centrala również nie narzekam a i klientki są zadowolone - nie czuję się wykorzystywana i poniżana - zarobki są przyzwoite a satysfakcja z pracy bardzo duża. I nie nie jestem z Dębicy ;)
1
martynka 2017-08-09 19:18
Zgadzam się dziewczyny z wami. Pani z regionu dolnośląskiego pomyliła zupełnie branże. Najpierw powinna zostać przeszkolona z systemu sente i aranżacji ścian w quiosque a potem być wpuszczona na sklepy. Ledwo wie jak włączyć system sprzedaży a co dopiero w nim coś zrobić. To że od jej przyjścia zmienia się ciągle personel na sklepach o czymś swiadczy. Jeszcze trochę sama będzie musiała stanąć i obsługiwać klientów. Oby w porę ktoś tym się zainteresowal co wyprawia pani M.
3
Aneta 2017-09-12 09:57
@Zadowolona dziękuję za wyjaśnienie. Rzeczywiście, niektóre kwestie są dość subiektywne. Rozumiem, że Ty nie masz zastrzeżeń i odpowiada Ci praca w Quiosque. Widzę, jednak, że dużo zależy od rejonu, w którym się pracuje. @martynka również piszesz o problemach z bezpośrednimi przełożonymi. Jeśli występują takie sytuacje, to zawsze warto informować o tym firmę bezpośrednio.
Zostaw swoją opinię o Quiosque - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quiosque