brak logo

Quiosque

Rzeszów

Opinie o Quiosque

smiechu warte 2015-12-31 19:25:32
No i co z tego ze maja?? I tak na nic dziewczyn nie stac, nawet po znizce.
Jak z( usunięte przez administratora ) za najnizsza krajowa. O czym Ty w ogole piszesz...
kasiamop 2016-01-03 09:58:49
Tyle ze w tej firmie nie pracuja studentki tylko osoby juz po studiach, ktore maja swoje zobowiazania finansowe. Studentek sie nie przyjmuje w tej firmie bo studentki sie nie da "uwiazac" Pracowlam w tej firmie wiec wiem, studenki uciekaly po miesiacu widzac ile jest pracy i stresu i za jaka marna kase..
Studentka 2016-01-03 18:07:32
A studenci to jeśc nie chcą ? To przywilej regionalnej,nażreć się,utuczyć,aż sukienka pęka w szwach,pojechać na wakacje do do Meksyku i gnoić pracowników? Myślcie co piszecie.A odnosnie sukienki, kto wymyślił te pracownicze w Quiosque,masakra,śmierdzisz po godzinie noszenia.
Michaśka 2016-01-14 11:20:56
HA HA HA ,w życiu tak się nie uśmiałam.....bzdura
zula 2016-01-14 17:44:34
pracowałam w jednym ze sklepów w rzeszowie i co się okazalo moi drodzy ???? że byłam tam na czarno !!! a na rachunkach jak zloto były wyszczególnione rubryki z odprowadzonym podatkiem, zusem itp ! uciekajcie i to szybko!! kierowniczka (młoda studentka) doprowadziła sklep do niewiarygodnego syfu i zapuszczenia!! poza tym branie ciuchów na lewo, wybijanie paragonów na osoby których nawet w pracy nie bylo, wychodzenie sobie z pracy godzine wcześniej kiedy w grafiku miała być do 20, no i hit hitów lepkie ręce do pieniędzy ( wybieranie pieniędzy z kasy na prywatne zakupy itp a potem tragedia bo brak ) no i sama byłam świadkiem jak jedna z pracownic przywłaszczyła sobie pieniądze klientki, które wypadly jej z portfela !!! a kierowniczka zamiast zająć się robotą to wzdycha do ochroniacha !!! to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Olala 2016-01-14 18:14:49
Hahaha dawno mnie tu nie bylo ale kabaret!! Az jestem mega ciekawa w ktorym to SALOONIE jest tak ciekawie ze druga pensje mozna sobie wyciagnac:) pracowalam tam chwile do konca studiow i wiem jak marnie sie tu placi studentom. Straszna zenada.
darkchocolate 2016-01-15 21:29:48
Ale (usunięte przez administratora) glupoty. Dostawalas ermuly, ale nie mialas odprowadzonego podatku? Co za herezje... Nie robcie z tej firmy jakiegos obozu pracy. Jak czytam te opinie, to zastanawiam sie czy pracuje w tym samym miejscu co wy.
brawo 2016-01-16 00:04:54
brawo Marzenka :) naprawde wilekie brawa
ukaaa 2016-01-17 11:17:28
Dziewczynko jesteś wściekła bo pewnie wywalili Cię z pracy bo nie nadawałaś się do niczego a teraz wypisujesz takie głupoty jak mogłaś tempaku być na czarno skoro miałaś druk rmuły wystawiony rachunek i podpisana umowę zlecenie zastanów się pierwsze zanim zaczniesz pisać takie rzeczy.
1
Pracownica 2016-01-17 19:52:45
A ty kim jesteś?Pupilkiem regionalnej,czy właścicielem sklepu?Nie wiesz ,co jest powypisywane na umowach zlecenie,jakie są wykazane kwoty,to się nie odzywaj,urząd skarbowy miałby frajde,jakby mu sie chciało sprawdzic pare takich umów.Jak nie masz z czego zyć,to podpiszesz każdą umowe,zejdz na ziemie i przejrzyj na oczy dziewczynko lub chłopczyku.Ja pracuje w tej firmie,widocznie sie do czegos nadaje,chociaż daleko mi do takich sługusów jak Ty.
polalola 2016-01-18 16:31:05
Jako kierownik na umowe masz 2300 brutto a co tych umów to na poczatku dostajesz lewa umowe z wynagrodzeniem z nieba a dopiero pozniej dostajesz teoretycznie umowe z kwota ktora powinno sie dostac
1
Beatka 2016-01-19 10:17:22
Ludzie,skąd wy bierzecie takie kwoty,jako kierownik harujesz,jakbyś zarabiał 5 tysięcy,a masz najniższą plus 200 dodatku funkcyjnego płaconego pod stołem,bo umowę masz na najniższą ,teraz 1850 brutto,przynajmniej na podkarpaciu. No i nie zapominajcie o premiach,które leżą na podłodze,tylko nam się nie chce ich podnieść,jakieś 50 zł,kupa kasy.Premie są zróżnicowane,w zależności ,czy jest to franczyza,czy PBH,regionalna kłuje w oczy tymi premiami,jakby conajmniej wiedziała jakie są realia,ona nawet nie wie jakie umowy pracownicy mają,ciekawe,za co jeżdziłaby na wakacje,mając taką wypłatę,jak kierownicy sklepów,nie mówiąc już o sprzedawcach.
1
nie 2016-01-19 15:32:16
nie polecam
2
Aaaaaa 2016-01-19 22:14:55
Lecz sie dziewczyno jesteś niezrównoważona psychicznie
Kociak 2016-01-20 10:23:17
Hm,napisała regionalna,czy rodzina?
polalola 2016-01-20 18:02:14
taką kwotę wzięłam z umowy kierowniczki która była chyba specjalnie umieszczona na pulpicie komputera żeby wszyscy widzieli ile ona ma na wypłatę a ta owa kierowniczka od siedmiu boleści za grudzień dostała 320 zł premii bo też to sprawdziłam w rozliczeniu !!! ale to tylko ona tak miała bo reszta pracownic mogła zapomnieć o premii oczywiście za sprawą kierowniczki !!!
zydo 2016-01-21 12:59:11
hej, jutro mam rozmowę o pracę na podlasiu? można prosić o jakieś konkretne info typu ile zarabia się netto, jak wygląda atmosfera itd.

dzięki
polalola 2016-01-22 15:03:02
Praca nie jest zla jesli lubisz kontakt z ludzmi. Ale jak kierowniczka jest do d..y to nie da sie pracowac. Ja mialam 7,42 netto na godzine ale zrezygnowalam zreszta tak jak i inne dziewczyny przez kierowniczke bo nie dalo sie z nia pracowac.
1
Robotnica 2016-01-22 20:47:00
Oj,nie zarobi się,nie zarobi.
polalola 2016-01-23 16:18:48
1800 to zobaczysz jak sobie sama do tego dołożysz z własnej kieszeni ! w galeri w której pracowałam to ten sklep miał najgorsze zarobki ! pani która sprzątaóła dostawała na godzinę więcej niz my !
Robotnica 2016-01-23 16:59:45
polalola,przecież właśnie piszę,że nie zarobisz 1800,czytaj ze zrozumieniem i patrz komu na co odpisujesz.
polalola 2016-01-25 11:46:38
a czy może ktoś z was się orientuje jakimi sklepami kieruje jeszcze regionalna z podkarpacia ?
Robotnica 2016-01-25 16:13:23
OK:)Ja jestem w trakcie szukania innej pracy,szczególnie po spotkaniu regionu w Lublinie,Poziom ŻENADA.
Robotnica 2016-01-25 16:17:51
Tarnów,Dębica,Zamość,Stalowa Wola,Lublin -wszystkie sklepy,Rzeszów-Wszystkie 3 sklepy,Przemyśl.
polalola 2016-01-26 19:07:08
dzięki :D ale chodziło mi raczej o konkretne nazwy bo wie że jeszcze mohito jest pod jej władzą i chciałam wiedzieć czy jeszcze jakieś też ? :P
Robotnica 2016-01-26 22:17:46
Mohito,nie,tylko Quiosque,kiedyś też Daichman.Mohito ma Pani Aleksandra w naszym regionie,z tego co wiem.Ale to zupełnie na innym poziomie kobieta,w sensie pozytywnym oczywiście.
Robotnica 2016-01-27 16:25:55
Na podkarpaciu jakieś 300zł,zależy też ,czy to franczyza,zarząd,czy PBH. Można coś wynegocjować w zależności od doświadczenia na stanowisku kierowniczym,no i zależy o jakiej umowie mówimy dla sprzedawców.Na zleceniówce od 5,5 do 7,5zł/h.
xxxxcc 2016-01-29 09:13:16
Co za bzdury wypisujesz znam akurat ta mloda studentke I wiem ze uczciwszej osoby nie znajdziesz a jak masz zal I problemy ze soba to sie wybierz do psychologa
xxxxcc 2016-01-29 09:17:29
Moja odp jest do zula I jej wypowiedzi z dn 14.01.2016
Dośka 2016-02-05 22:26:29
xxxxcc przepraszam ale o jakim Ty mowisz sklepie?? Ktora studentka niby jest taka uczciwa???
pinkykitty 2016-02-22 08:51:31
Witam,szczerze nie polecam pracy w tej sieci w rzeszowie jako były pracownik wiem o czym mówie.Wyprówałam flaki żeby sprostac oczekiwaniom sławnej pani Joasi która jak cie nie polubila to życia w quiosque nie było.Cyrki i jeszcze raz cyrki jak nie chcecie sie rozczarowac i szargac nerwów to omijajcie ten sklep z daleka.Wciskanie drogich szmat wiesniarom z okolic i robienie z siebie durnia.tam sie licza tylko cyferki a ogłoszenie z witryny praktycznie nie znika a to chyba o wszytskim swiadczy.żal...
1
sonia 2016-02-22 19:43:07
oj widze że regionalna z podkarpacia szuka nowej kierowniczki :D ciekawe która się wreszcie zbuntowała ? :P
2
sonia 2016-02-22 19:48:37
ta studentka w plazie sobie jest kierowniczką :D
1
Janka 2016-02-22 23:12:35
A wg mnie quiosque wcale nie rozni się od innych sieciowek, zależy na kogo sie trafi; ja pracowalam tam az 5 lat i bylo ok , zwolnilam się ze względu na wyjazd meza do Anglii, wiec nie przesadzalabym z ta "nerwowka" - praca jak każda inna- raz lepiej raz gorzej, a tu chociaz umowe o prace mialam.
pinkykitty 2016-02-25 12:59:26
moze pani regionalna poblazliwie na ciebie patrzyła bo z takim stazem to az niedowiary ze tyle sie utrzymalas no chyba ze byłas z debicy bo tam takie zawsze sprzedawczynie wychwalone ze hoho
1
Zośka 2016-02-26 16:54:40
A co myślicie o Koszalinie? O właścicielu?
Maluch 2016-03-08 12:35:42
Jeśli nie ma tam Pani B z Lubelszczyzny i Podkarpacia ,to nie na żadnych przeciwwskazań.
kasia 2016-03-31 14:25:42
Nowa Pani kierownik w Rzeszowskiej..... wazeliniarstwo się opłaca, tamta przynajmniej miała troche rozumu i się zwolniła chociaż nikogo ze starej załogi juz nie widze... pewnie Pani J.B się nie spodobały... No coż nie każdy jest wazeliną z zawodu haha
1
j 2016-04-10 16:16:35
a ja mam takie pytanko: jaki macie w Quiosque system na kasie? Jak się nazywa?

A jeżeli chodzi o moją opinię o sieci Qiuosque - pracowałam 1,5 roku, ale presja żeby wcisnąć ludziom byle co mnie przerosła.Liczył się tylko wynik,jak był ruch to czasem nie było nawet przerwy,bramka odliczająca wchodzących ludków stawała się wyznacznikiem sprzedaży nawet gdy wparowała do sklepu nie raz wielka rodzinka lub ktoś przez pomyłkę albo zapytać się gdzie jest poczta.Generalnie wyścig szczurów, każdy miał indywidualny plan więc dziewczyny biły się o klientów a atmosfera stawała się nieznośna.Do tego częsta zmiana personelu, nawet mimo dobrych wyników, zawsze było coś do czego się trzeba było przyczepić. Cieszę się, że już tam nie pracuję!
3
jolcia 2016-04-10 16:17:36
a ja mam takie pytanko: jaki macie w Quiosque system na kasie? Jak się nazywa?

A jeżeli chodzi o moją opinię o sieci Qiuosque - pracowałam 1,5 roku, ale presja żeby wcisnąć ludziom byle co mnie przerosła.Liczył się tylko wynik,jak był ruch to czasem nie było nawet przerwy,bramka odliczająca wchodzących ludków stawała się wyznacznikiem sprzedaży nawet gdy wparowała do sklepu nie raz wielka rodzinka lub ktoś przez pomyłkę albo zapytać się gdzie jest poczta.Generalnie wyścig szczurów, każdy miał indywidualny plan więc dziewczyny biły się o klientów a atmosfera stawała się nieznośna.Do tego częsta zmiana personelu, nawet mimo dobrych wyników, zawsze było coś do czego się trzeba było przyczepić. Cieszę się, że już tam nie pracuję!
elza 2016-05-01 20:53:53
praca bardzo dobra?? Litości..... chyba nie masz za grosz ambicji zawodowej. Sorry ale w tej pracy nie ma nic dobrego.
1
iza 2016-05-02 08:34:58
w tej pracy jest plus ale dla pracodawcy, to bardzo niskie wynagrodzenie jakie może płacić.
kiero 2016-05-03 13:51:38
Firma w miare ok, nie ma co narzekać ale regionalna region podkarpacki pożal się boże gwiazda mająca ludzi którzy maja swoje zdanie za nic PORAŻKA....Wynik to nie wszystko szczyci się tym na beznadziejnych spotkaniach regionu, ostatnie zorganizowane przez nią strata pieniędzy firmy nic nie wyniosłyśmy z tego spotkania.... gadanie o głupotach. Ktos zarządzający powinien przypatrzeć się pracy tej Pani ciągłe rotacje w sklepach wieczne pretensje bo mało mało mało nawet gdy plan sklepu zrobiony powyżej 100%.....
4
dora 2016-05-05 20:35:46
tak, to prawda praca w miarę ok ale ta kobieta masakra..... jak ma przydupasów to jest ok jak nie to już gorsza sprawa
ktos 2016-05-12 14:42:58
Czy ktoś pracował może w Quiosque w Rzeszowie w Galerii Rzeszowskiej? Mam propozycje pracy i chcę poznać opinie czy warto? Na necie dobrych opinii za bardzo nie ma:(
5
noja 2016-07-21 12:38:14
nie polecam pracy w tej firmie
1
k 2016-10-07 15:55:53
Nie polecam pracy w tym skepie a zwłaszcza w galerii Rzeszów. Pani pożal się Boże kierownik zwalnia dobrych pracowników po co? Po to żeby zatrudnić swoją rodzinę. Na dodatek nie jest przykladem dla swoich pracowników tzn. wychodzi sobie wcześniej z pracy (nawet 2 godziny wcześniej), urządza sobie randki w trakcie pracy podczas gdy na sklepie sa klientki, no i wiadomo wazeliniarstwo do pani regionalnej. Chociaż regionalna tak samo jest głupia jak i kierownik. Ciągły nacisk na wyniki. POT najważniejsze
2
a 2016-10-24 14:35:11
No słyszałam o tej Rzeszowskiej..... kierowniczka daje w palnik i to równo, dziewczyny które robią swoje targety do zwolnienia bo coś nie poszło po jej myśl. Jako kierownik nie pomaga w niczym
2
Susannka 2016-10-24 14:48:32
Omg....zarzadzie firmy czy wy to w ogole czytacie? Czy interesuje was w ogole jak sie ma sytuacja w waszej firmie? Przeciez jak sie to czyta to czlowiek przysiega sobie ze juz nigdy nie zrobi tam zakupow. Czy wasi regionalni tak wlasie tresuja mlode kierowniczki w sklepach? To normalne Ze jesli jest to pierwsza kierownicza fucha takiej mlodej dziewczyny to bedzie robila wszytsko co jej kaza... naprawde az przykro sie to czyta.... ja juz tam zakupiw nie zrobie. Omijam szerokim lukiem takie kołchozy...
4
nie polecam 2016-12-06 08:32:14
pracownicy w biurze niestety nie wykształceni i nie mający pojęcia o prowadzeniu brandu. omijać szerokim łukiem.
Zostaw swoją opinię o Quiosque - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quiosque