brak logo

Quiosque

Rzeszów

Opinie o Quiosque

ukaaa 2016-01-17 11:17
Dziewczynko jesteś wściekła bo pewnie wywalili Cię z pracy bo nie nadawałaś się do niczego a teraz wypisujesz takie głupoty jak mogłaś tempaku być na czarno skoro miałaś druk rmuły wystawiony rachunek i podpisana umowę zlecenie zastanów się pierwsze zanim zaczniesz pisać takie rzeczy.
2
Pracownica 2016-01-17 19:52
A ty kim jesteś?Pupilkiem regionalnej,czy właścicielem sklepu?Nie wiesz ,co jest powypisywane na umowach zlecenie,jakie są wykazane kwoty,to się nie odzywaj,urząd skarbowy miałby frajde,jakby mu sie chciało sprawdzic pare takich umów.Jak nie masz z czego zyć,to podpiszesz każdą umowe,zejdz na ziemie i przejrzyj na oczy dziewczynko lub chłopczyku.Ja pracuje w tej firmie,widocznie sie do czegos nadaje,chociaż daleko mi do takich sługusów jak Ty.
polalola 2016-01-18 16:31
Jako kierownik na umowe masz 2300 brutto a co tych umów to na poczatku dostajesz lewa umowe z wynagrodzeniem z nieba a dopiero pozniej dostajesz teoretycznie umowe z kwota ktora powinno sie dostac
1
Beatka 2016-01-19 10:17
Ludzie,skąd wy bierzecie takie kwoty,jako kierownik harujesz,jakbyś zarabiał 5 tysięcy,a masz najniższą plus 200 dodatku funkcyjnego płaconego pod stołem,bo umowę masz na najniższą ,teraz 1850 brutto,przynajmniej na podkarpaciu. No i nie zapominajcie o premiach,które leżą na podłodze,tylko nam się nie chce ich podnieść,jakieś 50 zł,kupa kasy.Premie są zróżnicowane,w zależności ,czy jest to franczyza,czy PBH,regionalna kłuje w oczy tymi premiami,jakby conajmniej wiedziała jakie są realia,ona nawet nie wie jakie umowy pracownicy mają,ciekawe,za co jeżdziłaby na wakacje,mając taką wypłatę,jak kierownicy sklepów,nie mówiąc już o sprzedawcach.
1
nie 2016-01-19 15:32
nie polecam
2
Aaaaaa 2016-01-19 22:14
Lecz sie dziewczyno jesteś niezrównoważona psychicznie
Kociak 2016-01-20 10:23
Hm,napisała regionalna,czy rodzina?
polalola 2016-01-20 18:02
taką kwotę wzięłam z umowy kierowniczki która była chyba specjalnie umieszczona na pulpicie komputera żeby wszyscy widzieli ile ona ma na wypłatę a ta owa kierowniczka od siedmiu boleści za grudzień dostała 320 zł premii bo też to sprawdziłam w rozliczeniu !!! ale to tylko ona tak miała bo reszta pracownic mogła zapomnieć o premii oczywiście za sprawą kierowniczki !!!
zydo 2016-01-21 12:59
hej, jutro mam rozmowę o pracę na podlasiu? można prosić o jakieś konkretne info typu ile zarabia się netto, jak wygląda atmosfera itd.

dzięki
polalola 2016-01-22 15:03
Praca nie jest zla jesli lubisz kontakt z ludzmi. Ale jak kierowniczka jest do d..y to nie da sie pracowac. Ja mialam 7,42 netto na godzine ale zrezygnowalam zreszta tak jak i inne dziewczyny przez kierowniczke bo nie dalo sie z nia pracowac.
1
Robotnica 2016-01-22 20:47
Oj,nie zarobi się,nie zarobi.
polalola 2016-01-23 16:18
1800 to zobaczysz jak sobie sama do tego dołożysz z własnej kieszeni ! w galeri w której pracowałam to ten sklep miał najgorsze zarobki ! pani która sprzątaóła dostawała na godzinę więcej niz my !
Robotnica 2016-01-23 16:59
polalola,przecież właśnie piszę,że nie zarobisz 1800,czytaj ze zrozumieniem i patrz komu na co odpisujesz.
polalola 2016-01-25 11:46
a czy może ktoś z was się orientuje jakimi sklepami kieruje jeszcze regionalna z podkarpacia ?
Robotnica 2016-01-25 16:13
OK:)Ja jestem w trakcie szukania innej pracy,szczególnie po spotkaniu regionu w Lublinie,Poziom ŻENADA.
Robotnica 2016-01-25 16:17
Tarnów,Dębica,Zamość,Stalowa Wola,Lublin -wszystkie sklepy,Rzeszów-Wszystkie 3 sklepy,Przemyśl.
polalola 2016-01-26 19:07
dzięki :D ale chodziło mi raczej o konkretne nazwy bo wie że jeszcze mohito jest pod jej władzą i chciałam wiedzieć czy jeszcze jakieś też ? :P
Robotnica 2016-01-26 22:17
Mohito,nie,tylko Quiosque,kiedyś też Daichman.Mohito ma Pani Aleksandra w naszym regionie,z tego co wiem.Ale to zupełnie na innym poziomie kobieta,w sensie pozytywnym oczywiście.
Robotnica 2016-01-27 16:25
Na podkarpaciu jakieś 300zł,zależy też ,czy to franczyza,zarząd,czy PBH. Można coś wynegocjować w zależności od doświadczenia na stanowisku kierowniczym,no i zależy o jakiej umowie mówimy dla sprzedawców.Na zleceniówce od 5,5 do 7,5zł/h.
xxxxcc 2016-01-29 09:13
Co za bzdury wypisujesz znam akurat ta mloda studentke I wiem ze uczciwszej osoby nie znajdziesz a jak masz zal I problemy ze soba to sie wybierz do psychologa
xxxxcc 2016-01-29 09:17
Moja odp jest do zula I jej wypowiedzi z dn 14.01.2016
Dośka 2016-02-05 22:26
xxxxcc przepraszam ale o jakim Ty mowisz sklepie?? Ktora studentka niby jest taka uczciwa???
pinkykitty 2016-02-22 08:51
Witam,szczerze nie polecam pracy w tej sieci w rzeszowie jako były pracownik wiem o czym mówie.Wyprówałam flaki żeby sprostac oczekiwaniom sławnej pani Joasi która jak cie nie polubila to życia w quiosque nie było.Cyrki i jeszcze raz cyrki jak nie chcecie sie rozczarowac i szargac nerwów to omijajcie ten sklep z daleka.Wciskanie drogich szmat wiesniarom z okolic i robienie z siebie durnia.tam sie licza tylko cyferki a ogłoszenie z witryny praktycznie nie znika a to chyba o wszytskim swiadczy.żal...
3
sonia 2016-02-22 19:43
oj widze że regionalna z podkarpacia szuka nowej kierowniczki :D ciekawe która się wreszcie zbuntowała ? :P
2
sonia 2016-02-22 19:48
ta studentka w plazie sobie jest kierowniczką :D
1
Janka 2016-02-22 23:12
A wg mnie quiosque wcale nie rozni się od innych sieciowek, zależy na kogo sie trafi; ja pracowalam tam az 5 lat i bylo ok , zwolnilam się ze względu na wyjazd meza do Anglii, wiec nie przesadzalabym z ta "nerwowka" - praca jak każda inna- raz lepiej raz gorzej, a tu chociaz umowe o prace mialam.
pinkykitty 2016-02-25 12:59
moze pani regionalna poblazliwie na ciebie patrzyła bo z takim stazem to az niedowiary ze tyle sie utrzymalas no chyba ze byłas z debicy bo tam takie zawsze sprzedawczynie wychwalone ze hoho
2
Zośka 2016-02-26 16:54
A co myślicie o Koszalinie? O właścicielu?
Maluch 2016-03-08 12:35
Jeśli nie ma tam Pani B z Lubelszczyzny i Podkarpacia ,to nie na żadnych przeciwwskazań.
kasia 2016-03-31 14:25
Nowa Pani kierownik w Rzeszowskiej..... wazeliniarstwo się opłaca, tamta przynajmniej miała troche rozumu i się zwolniła chociaż nikogo ze starej załogi juz nie widze... pewnie Pani J.B się nie spodobały... No coż nie każdy jest wazeliną z zawodu haha
1
j 2016-04-10 16:16
a ja mam takie pytanko: jaki macie w Quiosque system na kasie? Jak się nazywa?

A jeżeli chodzi o moją opinię o sieci Qiuosque - pracowałam 1,5 roku, ale presja żeby wcisnąć ludziom byle co mnie przerosła.Liczył się tylko wynik,jak był ruch to czasem nie było nawet przerwy,bramka odliczająca wchodzących ludków stawała się wyznacznikiem sprzedaży nawet gdy wparowała do sklepu nie raz wielka rodzinka lub ktoś przez pomyłkę albo zapytać się gdzie jest poczta.Generalnie wyścig szczurów, każdy miał indywidualny plan więc dziewczyny biły się o klientów a atmosfera stawała się nieznośna.Do tego częsta zmiana personelu, nawet mimo dobrych wyników, zawsze było coś do czego się trzeba było przyczepić. Cieszę się, że już tam nie pracuję!
6
jolcia 2016-04-10 16:17
a ja mam takie pytanko: jaki macie w Quiosque system na kasie? Jak się nazywa?

A jeżeli chodzi o moją opinię o sieci Qiuosque - pracowałam 1,5 roku, ale presja żeby wcisnąć ludziom byle co mnie przerosła.Liczył się tylko wynik,jak był ruch to czasem nie było nawet przerwy,bramka odliczająca wchodzących ludków stawała się wyznacznikiem sprzedaży nawet gdy wparowała do sklepu nie raz wielka rodzinka lub ktoś przez pomyłkę albo zapytać się gdzie jest poczta.Generalnie wyścig szczurów, każdy miał indywidualny plan więc dziewczyny biły się o klientów a atmosfera stawała się nieznośna.Do tego częsta zmiana personelu, nawet mimo dobrych wyników, zawsze było coś do czego się trzeba było przyczepić. Cieszę się, że już tam nie pracuję!
elza 2016-05-01 20:53
praca bardzo dobra?? Litości..... chyba nie masz za grosz ambicji zawodowej. Sorry ale w tej pracy nie ma nic dobrego.
2
iza 2016-05-02 08:34
w tej pracy jest plus ale dla pracodawcy, to bardzo niskie wynagrodzenie jakie może płacić.
1
kiero 2016-05-03 13:51
Firma w miare ok, nie ma co narzekać ale regionalna region podkarpacki pożal się boże gwiazda mająca ludzi którzy maja swoje zdanie za nic PORAŻKA....Wynik to nie wszystko szczyci się tym na beznadziejnych spotkaniach regionu, ostatnie zorganizowane przez nią strata pieniędzy firmy nic nie wyniosłyśmy z tego spotkania.... gadanie o głupotach. Ktos zarządzający powinien przypatrzeć się pracy tej Pani ciągłe rotacje w sklepach wieczne pretensje bo mało mało mało nawet gdy plan sklepu zrobiony powyżej 100%.....
4
dora 2016-05-05 20:35
tak, to prawda praca w miarę ok ale ta kobieta masakra..... jak ma przydupasów to jest ok jak nie to już gorsza sprawa
ktos 2016-05-12 14:42
Czy ktoś pracował może w Quiosque w Rzeszowie w Galerii Rzeszowskiej? Mam propozycje pracy i chcę poznać opinie czy warto? Na necie dobrych opinii za bardzo nie ma:(
7
noja 2016-07-21 12:38
nie polecam pracy w tej firmie
1
k 2016-10-07 15:55
Nie polecam pracy w tym skepie a zwłaszcza w galerii Rzeszów. Pani pożal się Boże kierownik zwalnia dobrych pracowników po co? Po to żeby zatrudnić swoją rodzinę. Na dodatek nie jest przykladem dla swoich pracowników tzn. wychodzi sobie wcześniej z pracy (nawet 2 godziny wcześniej), urządza sobie randki w trakcie pracy podczas gdy na sklepie sa klientki, no i wiadomo wazeliniarstwo do pani regionalnej. Chociaż regionalna tak samo jest głupia jak i kierownik. Ciągły nacisk na wyniki. POT najważniejsze
2
a 2016-10-24 14:35
No słyszałam o tej Rzeszowskiej..... kierowniczka daje w palnik i to równo, dziewczyny które robią swoje targety do zwolnienia bo coś nie poszło po jej myśl. Jako kierownik nie pomaga w niczym
2
Susannka 2016-10-24 14:48
Omg....zarzadzie firmy czy wy to w ogole czytacie? Czy interesuje was w ogole jak sie ma sytuacja w waszej firmie? Przeciez jak sie to czyta to czlowiek przysiega sobie ze juz nigdy nie zrobi tam zakupow. Czy wasi regionalni tak wlasie tresuja mlode kierowniczki w sklepach? To normalne Ze jesli jest to pierwsza kierownicza fucha takiej mlodej dziewczyny to bedzie robila wszytsko co jej kaza... naprawde az przykro sie to czyta.... ja juz tam zakupiw nie zrobie. Omijam szerokim lukiem takie kołchozy...
4
nie polecam 2016-12-06 08:32
pracownicy w biurze niestety nie wykształceni i nie mający pojęcia o prowadzeniu brandu. omijać szerokim łukiem.
1
Zosia 2016-12-09 10:03
wiecie co, jak ja czytam opinie o firmach odzieżowych - bo wlasnie szukam roboty w tej branzy - to właściwie nigdzie nic dobrego nie piszą, każdy narzeka bo ta najłatwiej, ja na te wszystie informacje patrze z przmrozeniem oka. jakby tratowac to powaznie to chyba nigdzie by sie czlowiek nie zatrudnil...wszedzie sa rozni ludzie i wszedzie trzeba pracowac, proste...ja znam dwie laski, ktore pracowaly wlasnie w tej firmie po kilka lat...wiec chyba nikt ich do tego nie zmuszał?
Sandra28 2017-01-12 20:28
...,,Od WSZYSTKICH OCZEKUJĘ WYNIKU MIN. 48% w swoim sklepie i więcej. Wszystkim, którzy będą mieli mniej, się zwyczajnie nie chce.
Nie pracujemy z takimi ludźmi mam nadzieję.'... To jedno z wielu mobingowych zastraszeń regionalnej na podkarpaciu. Dziewczyny nie polecam tych sklepów nie pracujcie tam to istne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdy kto tam przyjdzie to regionalna po wynikach od razu zwalnia nie patrzy na nic dla niej najważniejsze są pieniądze a dziewczyny traktuje jak szmaty.
4
lubiętępracę 2017-01-15 14:00
Min 48% ? Przecież takiego wyniku to każdy regionalny w każdej firmie będzie oczekiwał.
Pracuję w Quiosque już prawie dwa lata(jako sprzedawca) i szczerze polecam. No chyba, że ktoś chce sobie ładnie stać i patrzeć w ściany a robić nie chce nic to faktycznie nie polecam.

Sandra28 2017-01-16 10:50
Ty to na prawdę jestes przysłowiową,, Mariolką 'Zdanie było wyjęte z kontekstu,gdybyś tam pracowała to byś wiedziała HELLO
1
Kika32 2017-01-16 12:51
Ja też tam pracuję już 3 lata i też polecam, wczesniej pracowalam tez w firmie odziezowej, polskiej i powiem szczerze ze w Quiosque jest lepiej finansowo i mam fajnieszy zespol. Dziewczyny, wlasnie:HELLO, pokażcie mi prace, gdzie nie beda od Was wymagali wynikow, bo ja takiej nie znam. oczywiscie najlatwiej jest hejtowac.
Zuza 26 2017-01-26 10:26
Nie polecam pracy w tym salonie a już w szczególności w Galerii Rzeszów.Kierowniczka tego sklepu jest chyba tylko kierowniczka z przymusu.Reszta dziewczyn...szkoda mówić.Podsumowując cały ten sklep to istne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dwa metry mułu.
1
Iabela20 2017-01-31 00:33
Najgorszy Sklep w jakim pracowałam!!!
Sklep Quiosque w Łomiankach, kierowniczka jest okropna niech was nie zmyli jej żałosny nie szczery uśmiech jak nie Będziesz kablowac na innych odwdzieczy Ci się w grafiku samamymi popołudniami.A sama właścicielka tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie lepsza obiecuję gruszki na wierzbie i jak to słodko nie będzie a tak naprawdę nie robi nic z problemami pracowników.Kierownik stosuje mobbing ale jest nie do ruszenia.Omijać te miejsce z daleka i nie słuchać obietnic bo więcej roboty niz wypłaty w tym w tym żałosnym "Ekskluzywnym Sklepie "!!!!!
9
Elwira 2017-01-31 11:08
a ja mam dobre doświadczenia z tą firmą. trafiłam akurat do fajnego zespołu dziewczyn. oczywiście jest duzo roboty, ale gdzie jej nie ma. to jest pewnie przypadek gdzie trafisz bo wszedzie ludzie sa rozni....
1
Zostaw swoją opinię o Quiosque - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quiosque