brak logo

Nazim S.C.

Knurów

Opinie o Nazim S.C.

Kancelaria Prawnicza \\\"AD-REM\\\" Jerzy Krynicki 2012-04-05 10:30
W związku z zamieszczeniem nieprawdziwej opinii o firmie NAZIM z Knurowa, oraz o jej właścicielach [usunięte przez moderatora], a tym samym naruszenie ich dóbr osobistych ( art. 23 i 24 Kc ) wnoszę o natychmiastowe usunięcie zamieszczonej opinii na w/w temat. W przypadku nie usunięcia ze strony internetowej powyższego zapisu, sprawie zostanie nadany dalszy bieg, zgodnie z obowiązującym prawem.
1
Klient 2012-07-18 18:43
Znam firme Nazim.Korzystam z jej usług 12 lat, wpis powyzej to zemsta pracownika ktory nie dostosował sie do regulaminu pracy .Brakło mu odwagi,żby podpisać się pod wpisem swoim nazwiskiem,ale cały Knurów wie,że to Pan [usunięte przez moderatora]
5
Waldek 2012-07-22 18:53
Parkuje w firmie Nazim 10 lat i jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy.Do tej pory nie udało mi sie natrafic na bardziej profesjonalną firme .Polecam firme nazim każdemu .
5
Krzysztof 2013-01-01 19:00
Informacje podane sa nieprawdziwe.Zemsta byLego pracownika , ktory nie chcial sie dostosowac do obsługi parkingu tej firmy , ktora slynie z wysokiego poziomu. Pracownik ten zostal zwolniony, odgrazal sie ze bedzie dokonywał nieprawdziwych wpisów.. Zabrakło Tobie odwagi ,abys sie podpisal swoim imieniem i nazwiskiem. Ja w tej firmie pracuje i zrobie to za Ciebie. Nazywasz sie [usunięte przez moderatora]z Redyny. Mam na imię Krzysztof , to ci odswiezy pamięc naszej rozmowy ( rozmowy miedzy nami były nagrywane)
Krzysztof
4
EDZIA 2013-01-24 20:30
firma Nazim jest profesjonalna firma w usługach parkingi strzeżone wszystkie pojazdy na tym parkingu są dobrze zabezpieczone polecam parkingi firmy Nazim. EDZIA.
5
Krespo 2013-02-04 23:05
Zgadzam się z tym co piszesz.Sama prawda,zresztą ludzie,którzy u nich pracowali ostrzegają przed nimi.
3
klient 2013-03-08 19:10
Proszę głęboko zastanowić się nad współpracą z usługami parkingowymi u Państwa Nazim. Nie polecam!!!!!
2
KINGA 2013-03-11 20:39
ja współpracuje z firmą nazim 19 lat w branży parkingi strzeżone to firma na wysokim poziomie życzyłabym sobie więcej takich parkingów tak zarządzanych osoby które tam pracowały i nie chciały się dostosować do wysokiej jakości obsługi klienta to dziś obsesyjnie wpisują nie prawdziwe informacje na temat tej firmy KINGA
5
klient 2013-03-12 21:00
Boże jakie żałosne są te pozytywne komentarze, przecież nie trzeba długo myśleć, żeby nie zorientować się, że są one pisane przez samych właścicieli!! Na czym niby może polegać współpraca z firmą, która służy tylko parkowaniu samochodu, i wymianie paru zdań w małym okienku! Ja piszę jako były klient i po prostu ostrzegam innych nad parkowaniem tam samochodu!
3
EDWARD 2013-03-14 22:04
FIRMA NAZIM TO SUPER PRACODAWCY PRACOWAŁEM U NICH DO CZASU AŻ POZWOLIŁO MI ZDROWIE JEST DYSCYPLINA BO DEWIZA SZEFA JEST DBAĆ O KLIENTA POLECAM PRACE W USŁUGACH PARKINGOWYCH NAZIM.
5
chudy 2013-03-16 13:29
Tylko chętnych do pracy brak, dziwne?!
2
knurowianin 2013-04-24 17:16
chudy - 2013-03-16 13:29:43

Tylko chętnych do pracy brak, dziwne?!
Dlaczego tylko Edwardzie kilkakrotnie stamtąd odchodziłeś..potem wracałeś?
2
NAZIM 2014-09-19 23:03
FIRMA NAZIM S.C. OSTRZEGA WSZYSTKICH CO DOKONALI NIEPRAWDZIWYCH WPISÓW SZKALUJĄCYCH NASZĄ FIRMĘ O KONSEKWENCJACH PRAWNYCH Z art 212&1i2kk.ŻE SPRAWA ZOSTAŁA ZGŁOSZONA DO PROKURATURY,KTÓREJ NADANO NR SPRAWY-spr.III Ko 653/2014r.PIERWSZA OSOBA,KTÓREJ ZOSTANIE WYTOCZONY PROCES PRZEZ FIRMĘ NAZIM S.C. JEST (usunięte przez administratora) ZAMIESZKAŁY W KNUROWIE.POZOSTAŁE OSOBY BĘDĄ POINFORMOWANE O PROCESACH SĄDOWYCH.
6
NAZIM 2014-09-22 21:22
SĄD REJONOWY VI WYDZIAŁ pracy syg.akt VI P 387/2013r.( usunięte przez administratora )AMIESZKAŁY W KNUROWIE PRZEGRAŁ PROCES SĄDOWY Z FIRMĄ NAZIM S.C. USŁUGI PARKINGOWE KNURÓW.
2
OLA 2014-09-23 18:39
bardzo bezpieczne parkingi mają monitoring co to jest rzadkość na parkingach bardzo miła i uczynna obsługa. zawsze czysto, piękne w koło parkingu zrobione ogrody polecam parkingi firmy NAZIM żeby wszystkie miasta miały takie parkingi jjak knurow to by było miło
5
Beata 2014-10-12 10:36
PARKING jest pracą dodatkową dla osób które chcą przy robić do emerytury itp.to nie jest to praca na etat
6
Beata 2014-10-12 11:17
Osoba która pisała ten wpis nie była napewo naszym klientem nie mamy takich klientów o tak płyt kim myśleniu delikatnie mówiąc!!! Co nie wiedzą na czym z nami polega współpraca
5
RENATA 2014-10-14 14:28
ostrzegają tyko przed tym że firma ta słynie z dużej dyscypliny pracy i nie każdy tam się nadaje!!!!!!
6
Leszek 2014-10-14 14:33
Ja współpracuje z firmą nazim od 10 lat jako agencja reklamy każdemu bym życzył takiego partnera biznesowego
6
NICOLA 2014-10-14 14:40
jak w każdej firmie o wysokim poziomie usług nie każdy nadaje się na dane stanowisko pracy. W tej firmie pracowałam rok.
8
gruby. 2014-10-15 22:06
proszę głęboko zastanowić się nad współpracą z portalem gowork.pl
1
gociekowa 2014-10-16 21:23
CZAS NAJWYŻSZY ZMIENIĆ ADMINISTRATORA!!!!!!
George 2014-10-16 21:38
TO CHYBA TAK JEGO KARIERA SIĘ ZAKOŃCZY!
1
Szymon 2014-12-25 01:52
Jest takie stare rosyjskie przysłowie, które doskonale oddaje całe te zamieszanie: " i śmieszno i straszno".
Asmodeus 2015-01-04 12:50
Spokojnie moge polecic firme Nazim parkingi z miasta Knurow. Z czystym sumieniem 10 na 10 i basta.
6
REP 2016-08-20 21:04
Nazim sobie poradzi widocznie byłeś cieniarz w tej pracy że więcej nie dostałeś ja tam nie narzekam ty pożal się boże Janusz biznesu !!!
6
GÓRNIK 2016-09-13 22:31
Sam siebie oszukałeś ja cię wprowadziłem do tej firmy i doskonale wiedziałeś na jakich zasadach będziesz pracował .Umowa zlecenie to zapłata za wykonanie prawidłowo zlecenia a nie za przyjście siedzenie za biurkiem i prowadzenie godzinami rozmów z zoną ja pracowałem w kilku firmach na umowę zlecenie zanim przyszedłem do firmy Nazim tu są stworzone najlepsze warunki do pracy dorabiając do emerytury pod jednym warunkiem że jest się uczciwym w wykonywaniu zleconych obowiązków jako obsługa parkingu Bagadziński na początku byłeś wniebowzięty ze masz dodatkowa prace w miejscu zamieszkania myślałeś że tak jak większość emerytów co pracowali na kopalni że przyjdą sobie posiedzieć i wypracują drugą emeryturę nic nie robiąc i nie dostosują się do ustalonych warunków powierzonej umowy zlecenia Wiedziałeś jak parkingi firmy nazim działają zamiast zgłośić ich do wszystkich instytucji to zrób sobie lepiej badania na głowę
7
GÓRNIK 2016-09-14 09:53
Co to za różnica czy Waldemar Bagazinski czy Alicja Baldys z Gieraltowic co przyszła za ciecia na parking do Nazima wielka pani co niby jakieś salony miała fryzjerskie zostaliście wypiepszeni z pracy za leserstwo i szudzenie a teraz się napinacie Ha Ha Ha !!!! Ja z wami pracowałem wy na pewno takiej stawki niedostaniecie nigdzie bo takich nikt już nie przyjmie wy nie byliście warci nawet 3zł tacy ludzie jak wy to są szkodnicy firm a co wy tak się martwicie o Nazima on ma firmę 22 lata i z tego co wiem że jak byli takie lewusy w pracy jak wy i też gdzie oni nie byli wszędzie przegrali sprawy a ty Baldys to samo przegrałas w sądzie bo myślałaś że uda ci się pociągnąć jakąś kasę za lecenie w. .......to wasz przyszedł koniec a nie Nazima on sobie poradzi !!!
7
lbggtu 2016-09-18 22:47
@ Obiektywnie - ale o jakich sprawach mówisz? kto kogo i czym straszy? Pomijajac ten fakt - czy poszukuja pracownikó do firmy Nazim S.C. ? bede wdzieczna za informacje w temacie
1
Anija 2016-11-18 22:47
Ogromy szacun dla szefa firmy, za reagowanie na niekompetencje załogi ! To nie zabawa, z powierzonym mieniem do ochrony ! Jak ktoś chce dorabiać śpiąc ! - lub nic nie robiąc - to powodzenia i szerokosci życzę ! - Ludzie !, czy Wy czasami czytacie co piszecie ? Piszcie od razu w CV, ze macie takie priorytety w życiu !!!
Jak chodzi o ochrone powierzonego mienia, to chyba powinniście zacząć odpowiadać wlasnym majatkiem, żeby poczuć prestiz, gdzie pracujecie, i uslug oferowanych przez firmę Nazim!
I proste jak obiekt jest w pelni monitorowany to nie zastepuje monitoring lewusa, ktory spi lub ma hot line całą dobę! Warunki umowy sa jasne i czytelne ! - normalne ! trzeba wykonac prace !, a nie jej unikac liczac na wplywy !
I panie G ...... oczernianie kogoś za Pana wlasne osobiste zaniechania, wykroczenia , a przede wszystkim chec do nieróbstwa nie jest godne poklepania po ramieniu. Najpierw proponuje rachunek sumienia i spowiedz ! Moze pokuta pana ostudzi i nakloni do przeprosin za wygloszone na forum bezpodstawne oszczerstwa !
4
Anija 2016-11-18 22:48
Ogromy szacun dla szefa firmy, za reagowanie na niekompetencje załogi ! To nie zabawa, z powierzonym mieniem do ochrony ! Jak ktoś chce dorabiać śpiąc ! - lub nic nie robiąc - to powodzenia i szerokosci życzę ! - Ludzie !, czy Wy czasami czytacie co piszecie ? Piszcie od razu w CV, ze macie takie priorytety w życiu !!!
Jak chodzi o ochrone powierzonego mienia, to chyba powinniście zacząć odpowiadać wlasnym majatkiem, żeby poczuć prestiz, gdzie pracujecie, i uslug oferowanych przez firmę Nazim!
I proste jak obiekt jest w pelni monitorowany to nie zastepuje monitoring lewusa, ktory spi lub ma hot line całą dobę! Warunki umowy sa jasne i czytelne ! - normalne ! trzeba wykonac prace !, a nie jej unikac liczac na wplywy !
I panie G ...... oczernianie kogoś za Pana wlasne osobiste zaniechania, wykroczenia , a przede wszystkim chec do nieróbstwa nie jest godne poklepania po ramieniu. Najpierw proponuje rachunek sumienia i spowiedz ! Moze pokuta pana ostudzi i nakloni do przeprosin za wygloszone na forum bezpodstawne oszczerstwa !
5
Śmiechu warte 2017-01-08 22:11
Odpowiadać własnym majątkiem ma pracownik w tej firemce??? No weź mnie nie osłabiaj Anija. Ty się chyba z głupim przez ścianę macałaś albo przez słomkę napiłaś.
5
KLIENT 2017-01-18 13:25
Marysiu myślałem że ty jesteś mądrzejsza od swego męża Zdzisława Tkaczuk robił wcześniej na czarno z łopatą w ogrodach przyszedł do pracy do obsługi parkingu totalny głąb ty robiąc te wpisy się podniecasz tym nocnym pisaniem zbadaj sobie głowę on był ostatni co właśnie nie kwalifikuje się na stawkę 13 zł dlatego wypieprzyli go a tobie nawija makaron na uszy teraz mu ty poszukaj roboty do łopaty! KLIENT.
4
KLIENT 2017-01-20 09:53
Co ty piszesz do kogo jakie 4zł co ty za bzdury wypisujesz nie wystawiaj się na pośmiewisko nudzi ci się przejdź się na powietrze pobiegaj bo ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyrosnie do fotela a tak wogule co lekarze ci mówią może w Rybniku by ci się przydała wizyta żal mi ciebie jesteś bardzo nieszczęśliwym i chorym człowiekiem!
3
Pracownik 2017-01-21 22:36
Nazim czemu podpisujesz się jako klient? Samemu sobie pozytywne opinie wystawiać to dosyć słabe. A, jeśli komuś chce się w internecie opisywać jak źle pracuje się u jakiegoś pracodawcy to chyba świadczy o tym, że warunki pracy rzeczywiście muszą być tragiczne.

W umowie Nazim zawiera kruczek który mówi o tym, że w przypadku jakichś zaniedbań ma prawo zmniejszyć wynagrodzenie. Teraz nie ważne czy pracujesz dobrze czy źle Nazim się doczepi do czegokolwiek i nawet tych gównianych pieniędzy które są na umowie nie zobaczycie. Tak się wycwanił Janusz Biznesu. Teraz musi dawać wg. ustawy 13 zł brutto to chyba sam z żonką siedzi po 12 godzin bo chciwość go boli takie pieniądze płacić (pomijam, że to marne grosze, ale Nazim najchętniej by płacił 1 zł za godzinę, albo nic) :)

Państwowa Inspekcja Pracy już powiadomiona, pozdrawiam :)
2
Aśka 2017-01-22 13:29
Alicja Baj Bałdys z Knurowa stań kobieto przed lustrem i zadaj sobie pytanie czy tą nienawiść zazdrość kłamstwa szudzenie masz wrodzone czy nabyte z tego że los cię pokaral za swój paskudny charakter z ciebie aż kipi tymi kłamstwami i ta twoja zawiść ty się kobieto nie wystawiaj na pośmiewisko z tymi wpisami a śmiechu warte to jest to że ty kiedyś miałaś niby salony fryzjerskie które doprowadzilas do upadłości ty wchodząc na tą stronę to zaraz masz chyba mokro ha ha! !!!!
5
Opiniotwórca 2017-01-26 22:20
Po pierwsze nie jestem żadną Alicją B. i myślę, że Pani Alicja kimkolwiek jest nie będzie zadowolona z Twoich wpisów nazim (z małej, tak celowo).

Mam umowę z napisaną stawką, mam potwierdzenie przelewu dużo mniejszego niż powinien być z czym Ty nazim chcesz dyskutować? Sprawa jest jasna jak słońce. Wpisujesz do umowy punkt który pozwala Ci obniżyć stawkę pod byle powodem i nie jestem pierwszą tego typu osobą oszukaną bo czytałem komentarze. Pozew grupowy, wiesz co to? :) Zapopznaj się.
2
Aśka 2017-01-27 11:59
Wy wszyscy macie umowy wszyscy byliście nieszczęśliwymi pracownikami co wylecieli z firmy Nazim za niedostosowanie się do warunków umowy ja z wami pracowalam i dalej tam pracuje i mam się tam świetnie a teraz jeszcze lepiej przy nowej ustawie a pani zamiast pracować to prowadziła rozmowy godzinami z mamą zdając relacje co kto z kim przyszedł niewykonywala pani przekazanych zadań ustalonych w umowie zlecenia pani Aleksandro Kubat Michalak pani coś nie tak ma w swej główce jaki pozew z kim te ludzie wszyscy już dawno co szudzili po wszystkich instytucjach na firmę Nazim ponieśli swoje konsekwencje w sądzie nie jest pani na bieżąco z informacjami pani dostała wszystkie pieniądze za swoją pracę zgodnie z warunkami umowy nie ma żadnych tam kruczkow w tych umowach i bzdury pani pisze co do pieniędzy które pani i inni mieli nie dostać trzeba pracować tak jak należy to nie będą was wszystkich wyrzucać wszędzie, jesteście szkodnikami firm a umowa zlecenie jest płacona za wykonanie zlecenia a nie za to ze się przyszło i nic się nie chce robić byle przeszły godziny do zaliczania tak to wygląda robiła pani za sprzątaczke na poczcie też tam panią wyrzucili to o czym pani chce dyskutować, proszę się wszyscy co tutaj głupoty piszecie zastanowić nad sobą zacznijcie pracować jak należy to nie będziecie mieć problemów wypisywanie nie prawdziwych opinii i żali jak się nie umiała pani dostosować do zasad pracy w firmie to świadczy że pani jest. ................! To tyle !
6
POszkodowany 2017-01-29 00:08
Nazim skończ już się kompromitować Państwowa Inspekcja Pracy jest w drodze to takich jak Ty! :)
1
Aśka 2017-01-29 10:13
Weź się zbadaj na głowę ty wiesz co piszesz ! myśli ta twoja głowa trochę co ty wypisujesz jaki Nazim ci ludzie prowadzą firmę ponad 20 lat nie mają czasu na takich ludzi jak ty żeby zawracać sobie nimi czas co bzdury piszą jak ktoś się kompromituje tu to ty ! masz jakąś obsesję na punkcie tej firmy idź do lekarza Rybnik Toszek potrzebujesz pilnej konsultacji specjalisty straszysz jak dziecko w przedszkolu nie blaznuj żal mi ciebie bardzo żal! !!!
5
Ciekawy 2017-02-18 01:37
Cześć, wie ktoś może czy Nazim wypłaca pracownikom ustawowe 13 zł brutto za godzinę?
4
Zostaw swoją opinię o Nazim S.C. - Knurów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nazim S.C.