brak logo

Elkadax Hurtownia Elektryczna

Bielsko-Biała

Opinie o Elkadax Hurtownia Elektryczna

anonim 2011-03-09 10:57:49
Widać, że ten kto to napisał wogóle tam nie pracował... Jeśli nie musicie to wcale tam nie idźcie pracować!!! Pracuje się tam po 9 godzin dziennie i to za najniższą krajową! Oczywiście trzeba też przyjść do pracy w sobote na 7 godzin i jest to płacone osobno (aż całe 50zł...). Szef z początku jest miły i bardzo dużo obiecuje lecz bardzo szybko wychodzi na jaw, że wszystkie jego obietnice to jedno, wielkie kłamstwo! I wierzcie mi przekonała sie o tym nie jedna dziewczyna która tam pracowała. Oczywiście [usunięte przez administratora] i przyjmuje do pracy tylko dziewczyny młode, ładne... gdyż muszą się one ładnie prezentować w spódniczkach mini! Jeśli mi nie wierzycie to podejdźcie sobie do hutrowni i zobaczcie jak dziewczyny są tam ubrane... odrazu mówię, że to nie jest ich pomysł a odgórne postanowienie pana [usunięte przez administratora] . Z początku myślałam, że skoro tak chce to ok ale szybko się przekonałam, że jemu chodziło też o coś więcej... Chyba domyślacie się co mam na myśli. Mogę też powiedzieć, że jest on człowiekie
anonim 2011-07-05 07:28:24
Wielki biznesmen co się dorabia na krzywdzie młodych dziewczyn.
1
anonim 2011-07-16 03:52:47
NIedawno pojawiło się poraz kolejny ogłoszenie o pracy w tej firmie i zastanawiam się czy przypadkiem coś tam jest nie tak skoro znowu szukają do obsługi?
anonim 2011-07-29 21:49:42
Nie trzeba długo się zastanawiać, żeby zauważyć, że tam jest coś nie tak.I to wielkie NIE TAK.
anonim 2011-09-19 10:43:33
Wszystko się zgadza. Gość zatrudnia tylko osoby z bezrobocia albo na umowę zlecenie, bo nie musi odprowadzać składek do ZUS. Praca 9 godzin dziennie plus w soboty(płatne 50zł). Wymaga by dziewczyny nosiły spódnice, bo to podoba się klientom (wiadomo o co chodzi: jak trzeba wejść na stołek albo się schylić). Twierdzi, że to nie jego wymysł, ale pomysł, który kiedyś wymyślił pracownice - dziwne, że mówi to praktycznie na samym końcu. Ciągle mówi \"dogadamy się\", nie podając żadnych konkretów. Oferuje niskie stawki, a w zamian oczekuje jeszcze sprzątania hurtowni, nie mówiąc o odpowiedzialności za obrót gotówką. Pan [usunięte przez administratora] dorabia się na osobach, które z potrzeby sytuacji finansowej zatrudniają się u niego. Szczerze nie polecam!!
anonim 2011-09-22 10:09:32
Jeśli chodzi o pana [usunięte przez administratora] to jest zupełna szuja, która próbuje się dorobić kosztem innych.Może by tak zebrać się wszystkie pokrzywdzone osoby i wymyślić jak wyeliminować tego gościa z szeregów pracodawców, czyta puścić go z torbami.
anonim 2011-09-23 09:35:49
Potwierdzam. Byłam jakiś czas temu, na rozmowie w tej sławnej firmie . Pan [usunięte przez administratora] wydaje sie być osobą zakłamaną głupie uśmieszki podteksty. Stawka najnizsza , brak umowy , DARMOWY DZIEN PROBNY! PRACA PO 9 H !Osoba dwuznaczna, rozmowa ,która trwała ponad 2 h dotyczyła głównie mojego życia prywatnego , nie ukrywam że czułam sie nie komfortowo. Ten pan to jakiś zboczeniec nie polecam żadnej dziewczynie, tymbardziej wymóg SPÓDNICZEK W HURTOWNI ELEKTRYCZNEJ jest dla mnie śmieszny i dość dziwny - Robi głupie i zboczone uwagi NIE POLECAM Z DALEKA!!!!
Anonim 2012-01-23 16:13:50
Nowa oferta pracy w tej firmie na infopraca. Podobno premia do 40%, ciekawe za co tak wysoką premię można otrzymać?
anonim 2012-01-26 19:00:59
Nie polecam pracy w tej firmie, nie dajcie się nabrać na obietnice [usunięte przez administratora] !!! Jest fałszywy i lepiej się trzymać od niego z daleka.
:) 2012-01-26 19:31:08
Hmm... wasze wypowiedzi są zatrważające i dają wiele do myślenia. W takim razie zastanowię się czy w ogóle iść tam na rozmowę.
j 2012-03-19 23:24:36
Tak sie sklada, ze bylam ponad pol roku temu na rozmowie u Pana [usunięte przez administratora] i... zostalam przyjeta. Nastepnego dnia mialam zaczac prace, ale baaardzo szybko zmienilam zdanie... Zgadzam sie w 100% z wiekszoscia opinii. Pan [usunięte przez administratora] odgornie poprosil mnie o ubieranie spodniczek mini, to raz. Rozmowa kwalifikacyjna trwala cale, uwaga... 1,5 godziny! Wypytywal mnie o moje sprawy rodzinne i osobiste, czy mam chlopaka, czym sie zajmuja moi rodzice, rodzenstwo itp. Przeszedl do takich pytan kiedy wydalo mu sie ze juz uspil moja czujnosc, i co jest karygodne wrecz - pozwalal sobie mowic do mnie po imieniu jak do jakiejs 15letniej malolaty....Gdybym nagrywala ta rozmowe i oddala material odpowiedniej instytucji, to skutki bylyby dla niego fatalne. Przestrzegam wszystkie kobiety wybierajace sie na rozmowe do tej firmy!
an ka 2012-03-30 02:03:38
Zastanowić się trzeba czego się szuka i co się potrafi,czy lepiej umie się pisać bajki czy tabliczkę mnożenia.A tak w ogóle to komu powierza się dysponowanie znaczną częścią swojego majątku.Mówienie do PANI per ty wynikało może ze znacznej różnicy wieku.Może lepiej dwa razy się zastanowić zanim raz się coś napisze.Jeżeli chodzi o sposób ubierania to na produkcji dają kombinezony.
elka 2012-03-30 02:54:12
To prawda że przeważająca część PAŃ szukających pracy to osoby tępe niepotrafiące niczego się nauczyć a aspiracje ogromne.Nikt dzisiaj nie płaci za tylko pierdzenie w stołek.
kasia 2012-03-30 03:26:41
Pracowałam tam i jestem zszokowana jakim prawem złośliwe opinie wystawiają osoby nigdy tam nie pracujące.Pan [usunięte przez administratora] naprawdę nie dorabia się na niczyjej krzywdzie.Pracując zauważyłam jak trudno znaleźć właściwą osobę na dane stanowisko.Szef daje szansę pracy osobom ambitnym i zdolnym i jeśli widzi,że ktoś się stara to umie to docenić finansowo.Zaczyna się może od najniższej krajowej ale bardzo szybko się awansuje finansowo.Nie słyszałam aby komuś stała tam się krzywda.POLECAM.
emi 2012-10-15 11:55:10
to dlaczego nie pracujesz !!! myślę ze ta wypowiedź wyszła z pod ręki pana szefa:) co za wymogi spódniczka mini i co jeszcze może tylko stringi może sypialnie posprzątać masakra on powinien się leczyć
Jadzia 2012-10-26 07:51:57
Oj tak, zgadzam sie ze wszystkimi opiniami dziewczyn, poza oczywiscie tymi pozytywnymi bo oczywiscie napisal je sam Pan [usunięte przez administratora]:) mialam okazje popracowac tam jakis czas i jestem tego zdania, ze szanowny szef to straszny kretacz, przyklad? rabaty ktore daje klientom od ceny hurtowej, ktora jest wyzsza od ceny detalicznej hehe dobrze sobie to wymyslil, ale w rezultacie prawdziwy rabat wynosi zaledwie pare groszy... poza tym propozycje ktore sklada swoim pracownicom, sa obrzydliwe i conajmniej nie na miejscu. Sama bylam swiadkiem niemoralnych propozycji Pana [usunięte przez administratora]. Jest to czlowiek strasznie falszywy, potrafi obgadac swoje pracownice, z dziweczyna ktora przyszla na rozmowe kwalifikacyjna haha pozatym oglada na red tube zberezne filmy nawet w czasie pracy:/ bylam tez swiadkiem picia alkoholu przez szefa w czasie pracy, a nawet nim czestowana.. Ta firma to jedna wielka porazka, Pan [usunięte przez administratora] tak naprawde nie szuka pracownicy, tylko partnerki dla siebie, na poczatku duzo obiecuje i mydli oczy, a jak cos pojdzie nie po jego mysli to do niestety, do zwolnienia. Takze kompetencje wogole sie tu nie licza, bo kazdy zna podstawowe dzialania z tabliczki mnozenia, a nawet jak nie zna, a ladnie wyglada to i tak sie dostanie hehe moglabym tak pisac w nieskonczonosc, ale niestety nie mam tyle czasu, nie pozostaje mi nic innego jak tylko pozdrowic szanownego Pana [usunięte przez administratora]:) i ostrzec Was dziewczyny zebyscie sie dwa razy zastanowily zanim pojdziecie na rozmowe kwalifikacyjna do tej oto firmy:)
Anonim 2014-12-23 11:17:43
Wiele się zmieniło i większość opinii to nie prawda... Lepiej obgadać kogoś na złość czy tam z zazdrości niż napisać że nigdy tak naprawdę się tam nie było. To co piszecie to same plotki więc się ugryźcie w język...
Anonim 2015-01-26 14:38:50
Tak, Pracowałam w tej firmie, nie jest tak jak mówią niektóre opinie, szef żyje na luzie, na luzie można z nim pogadać, wystarczy przyjść do pracy i normalnie pracować a nie tak jak niektórym się wydaje, że przyjdą posiedzieć i to wszystko. Zarobki rosną w miarę umiejętności, wiadomo na początek nikt nie oferuje wysokich stawek, ale praca też nie jest ciężka. Wystarczy się nauczyć paru rzeczy.
kim jestem 2016-05-16 21:20:34
No to jak sprzedawca ma umowę o pracę to źle być nie może @derd.
Zostaw swoją opinię o Elkadax Hurtownia Elektryczna - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elkadax Hurtownia Elektryczna