brak logo

Citronex

Zgorzelec

Opinie o Citronex

2013-09-18 15:40:16
Nic sie nie zmienilo. Ryba psuje sie od glowy.
8
armia 2015-01-24 15:09:43
jest super :) tylko pracować !!!
zapraszamy każdy sam oceni tą piękną firmę
ja osobiście nie polecam
3
kierowca 2015-03-02 09:17:42
szkoda czasu na sprawdzanie tej firmy nie polecam tam pracować
2
Byk 2015-11-18 17:37:54
Jeszcze nie znalazlem firmy na forum, która miałaby pozytywne opinie od kierowców także wnioskuje, że nie można sie sugerować tym co ludzie piszą.
paw 2016-01-11 12:31:09
Interesuje mnie praca w Bogatni zbiór pomidora!
Przed laty zbiarłem pomidory i od ld pracuje w szkalri sezonowu nie stety:( obecnie przy ogórkach.
Podją bym prace ale jest problem z dojazdem. czy ktoś jedzi z Lwówka Sląskiegigo lub w poblizu??
gg 20355196
kurczak 2016-02-05 11:09:28
pracuje w szklarni w bogatyni, praca nie jest zła, ale robić trzeba, Mysle żeby robić prawko C+E bo od pewnego czasu robie wywiad z kierowcami i sa w miare zadowoleni, jest ich mało, a citronex chce się rozwijać i o nich dba no i kasa jest niezle.
2
Atar 2016-09-03 16:00:16
Niepoważna firma, niepoważni ludzie. Nie polecam, zwłaszcza osobom, którzy mają jakieś ambicje.
1
Atar 2016-09-03 21:37:27
@rtgh A jaką pracę chciałbyś podjąć?
M&M 2016-09-05 15:19:40
Dziwna firma, nie polecam. Szkoda na nią czasu.
3
M&M 2016-09-22 21:40:58
...ale ta firma nie zatrudnia tylko kierowców:-). Są też inne stanowiska... Ogólne moje wrażenie jest takie, że słoma z butów wychodzi i to takie krzaki, że aż trudno upchnąć...Pierwszy raz się spotkałem z takim zaawansowanym prymitywizmem i o tak szerokim zasięgu. Na najwyższych stanowiskach są osoby, które nie reprezentują sobą nic...ani jako menadżerowie, ani jako specjaliści w danej dziedzinie ani jako ludzie. Całe funkcjonowanie w tej firmie polega na wyśmiewaniu się z innych aby ukryć własną niekompetencję i brak wiedzy. Firma działa na zasadzie siły pieniądza, uderzający jest brak kultury organizacyjnej, prestiżu, a w ludziach brak pasji i kultury osobistej. Ci co się dopchali są w stanie udawać małpę by utrzymać się na stołku. Mało kto umie wziąć na siebie odpowiedzialność za decyzje. Panuje zasada spychologii. Cóż...skoro na stołkach są niekompetentni ludzie to i zatrudniają sobie ludzi niezbyt rozgarniętych w myśl zasady, że głupim się łatwiej rządzi no i ze strachu by ich nikt nie wygryzł. I tak się to kręci.
A jeśli chodzi o kierowców - może faktycznie nie jest źle, warunki są podobne jak w innych dużych firmach wydaje mi się, jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć.
1
NICK 2016-09-23 21:28:41
Trochę jest tak, że wielu tam pracuje, bo gdzie indziej nie może
Am 2016-09-23 21:38:22
Ale to nie jest odpowiedź, że nie mogą gdzie indziej
Zostaw swoją opinię o Citronex - Zgorzelec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Citronex