brak logo

Citronex

Zgorzelec

Opinie o Citronex

2013-09-18 15:40:16
Nic sie nie zmienilo. Ryba psuje sie od glowy.
9
armia 2015-01-24 15:09:43
jest super :) tylko pracować !!!
zapraszamy każdy sam oceni tą piękną firmę
ja osobiście nie polecam
3
kierowca 2015-03-02 09:17:42
szkoda czasu na sprawdzanie tej firmy nie polecam tam pracować
3
Byk 2015-11-18 17:37:54
Jeszcze nie znalazlem firmy na forum, która miałaby pozytywne opinie od kierowców także wnioskuje, że nie można sie sugerować tym co ludzie piszą.
1
paw 2016-01-11 12:31:09
Interesuje mnie praca w Bogatni zbiór pomidora!
Przed laty zbiarłem pomidory i od ld pracuje w szkalri sezonowu nie stety:( obecnie przy ogórkach.
Podją bym prace ale jest problem z dojazdem. czy ktoś jedzi z Lwówka Sląskiegigo lub w poblizu??
gg 20355196
1
kurczak 2016-02-05 11:09:28
pracuje w szklarni w bogatyni, praca nie jest zła, ale robić trzeba, Mysle żeby robić prawko C+E bo od pewnego czasu robie wywiad z kierowcami i sa w miare zadowoleni, jest ich mało, a citronex chce się rozwijać i o nich dba no i kasa jest niezle.
4
Atar 2016-09-03 16:00:16
Niepoważna firma, niepoważni ludzie. Nie polecam, zwłaszcza osobom, którzy mają jakieś ambicje.
3
Atar 2016-09-03 21:37:27
@rtgh A jaką pracę chciałbyś podjąć?
M&M 2016-09-05 15:19:40
Dziwna firma, nie polecam. Szkoda na nią czasu.
3
M&M 2016-09-22 21:40:58
...ale ta firma nie zatrudnia tylko kierowców:-). Są też inne stanowiska... Ogólne moje wrażenie jest takie, że słoma z butów wychodzi i to takie krzaki, że aż trudno upchnąć...Pierwszy raz się spotkałem z takim zaawansowanym prymitywizmem i o tak szerokim zasięgu. Na najwyższych stanowiskach są osoby, które nie reprezentują sobą nic...ani jako menadżerowie, ani jako specjaliści w danej dziedzinie ani jako ludzie. Całe funkcjonowanie w tej firmie polega na wyśmiewaniu się z innych aby ukryć własną niekompetencję i brak wiedzy. Firma działa na zasadzie siły pieniądza, uderzający jest brak kultury organizacyjnej, prestiżu, a w ludziach brak pasji i kultury osobistej. Ci co się dopchali są w stanie udawać małpę by utrzymać się na stołku. Mało kto umie wziąć na siebie odpowiedzialność za decyzje. Panuje zasada spychologii. Cóż...skoro na stołkach są niekompetentni ludzie to i zatrudniają sobie ludzi niezbyt rozgarniętych w myśl zasady, że głupim się łatwiej rządzi no i ze strachu by ich nikt nie wygryzł. I tak się to kręci.
A jeśli chodzi o kierowców - może faktycznie nie jest źle, warunki są podobne jak w innych dużych firmach wydaje mi się, jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć.
2
NICK 2016-09-23 21:28:41
Trochę jest tak, że wielu tam pracuje, bo gdzie indziej nie może
Am 2016-09-23 21:38:22
Ale to nie jest odpowiedź, że nie mogą gdzie indziej
1
Mieszkaniec. 2016-12-05 11:22:09
Jak się pracuje w Citronex Siechnice. Mają tam CPN i szklarnie z pomidorami ?
2
Marekkkk1980 2016-12-17 13:25:57 [użytkownik zarejestrowany]
To jak jest asz tak zle to czemu pracuje tam prawie 2 tysionce osob?? jak by byli tacy jak wy wszyscy pisszecie to malo kto chcial by tam robic a jak by nie patrzec to i stacje sie krencom i tiry sie myjom i pomidory tez ma kto zbierac. a kierownicy w tej fimie maja sluzbowe auta i to nie byle jakie bo nowiutkie mercedesy a telefon sluzbowe to prawie juz chyba kazdy. planuje sie tam dostac na kierowce to sam sprawdze ale mam nadzieje ze zdania niezmienie.
4
Andrzej S. 2016-12-18 12:00:17
Ja pracuje w tej firmie od 15 lat i będę pracował do emerytury. Zarobki jak we wszystkich dużych firmach a nawet ciut lepsze. Spedytorzy nigdy mnie nie zawiedli. Po niektórych komentarzach widać, że osoby, które je piszą nigdy na oczy nie widziały tej firmy. Jeżdże na miendzynarodówce nowiuteńką scanią, a więc nie muszę się martwić, że coś sie zaraz zepsuje i nie dojade na czas albo nie wróce do domu bo będę jeździł po warsztatach. Firma ma ponad 400 zestawów, które cały czas latają więc widać, że pracuje się tu ok. Jednym słowem polecam.
3
Endriu 2016-12-21 09:31:43
Tak.Stacja i szklarnie sa ich. Pracuje sie dobrze.Ja jezdze na krajowce i nie mogę narzekac.Wiadomo ze na miedzy lepiej sie zarabia ale przynajmniej jestem często w domu z rodzina.
zdziwiony 2016-12-28 16:07:18
skad ty wzioles ponad 400 zestawow
Zostaw swoją opinię o Citronex - Zgorzelec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Citronex